fbpx

Avtokrat Marjan Šarec ne zaupa niti svojim: Poslanci bodo morali fotografirati glasovnice!

Foto: Nova24TV.

Mandatarski kandidat Marjan Šarec na državnem parketu in pri veliki politični igri, kar sestavljanje koalicije je, izgublja živce. Zdaj ne zaupa več niti svojim poslancem, nad katere se je postavil kot pravi avtokrat. Od poslancev, ki so bili izvoljeni na Listi Marjana Šarca, zahteva fotografiranje glasovnic, s čimer se želi prepričati, da bodo res glasovali zanj.

Šarec, ki je po pisanju Požareporta velik ljubitelj Adolfa Hitlerja, tretjega rajha in drugih zloglasnih diktatorjev iz krvave človeške zgodovine, in je celo rad podarjal knjige o Hitlerju ali tretjem rajhu, naj bi po pripovedovanju naših virov fotografije glasovnic, na katerih bo podprt kot mandatar, zahteval tudi od poslancev strank, s katerimi se dogovarja za koalicijo.

Tu pa se razkriva Šarčev politični amaterizem, saj takšna fotografija ne garantira prav ničesar. Poslanec, ki je obkrožil ZA Šarca, glasovnico fotografiral in fotografijo posredoval Šarcu, lahko kadarkoli pred oddajo glasovnice obkroži še PROTI. Ampak politični um Marjana Šarca tako daleč ne seže, on potrebuje fotografijo glasovnice, na kateri je obkrožen ZA.

Škandal24.si