Pranje možganov na račun davkoplačevalcev: RTV Slovenija po posiljevanju s partizanskimi filmi prešla na predvajanje migrantskih filmov, ki propagirajo multikulturalizem družbe!

Foto: Printscreen

Potem ko so se končale borčevske proslave in so nas na javni hiši RTV Slovenija neprestano posiljevali s partizanskimi filmi, je očitno zdaj napočil čas za nadlegovanje Slovencev z migrantskimi filmi. V soboto ob 20.05 na TV SLO 1 si je bilo mogoče ogledati komedijo z naslovom Dobrodošli pri Hartmannovih, ki prikazuje družino iz visoke münchenske družbe, ki se odloči ponuditi prebivališče migrantu Diallu iz Nigerije. V podnapisih filma seveda ni mogoče zaslediti naslavljanja z migrantom, ampak beguncem, na koncu filma pa je očitno sporočilo, da multikulturnost prinaša lepo in zadovoljno življenje, kar pa je daleč od realnosti, ki so jo doživele nekatere nemške družine, ki so upale, da je migrante v praksi mogoče integrirati v nemško družbo.

V opisu filma, s katerim so na RTV Slovenija vabili k ogledu, je mogoče prebrati, da je migrant Diall simpatičen fant, ki hitro naveže dobre odnose z med seboj sprtimi člani družine Hartmann. “Seveda pa je več problemov z integracijo v okolje, zato se mora družina spopasti z rasizmom, okorelo birokracijo in sumničavim protiterorističnim policijskim oddelkom,” so še zapisali.

Kdor si je ogledal film, je lahko videl, da ta prikazuje upokojeno ravnateljico, ki je doma zdolgočasena, in moža zdravnika, ki je pravi deloholik in je v sporu s sodelavcem zdravnikom z muslimanskimi koreninami, zaradi tega pa je deležen obtožb, kako naj bi bil rasist. Zakonski par ima sina samohranilca, ki dela kot korporacijski odvetnik v Šanghaju, in hčer, ki neprestano menjuje fakultete, ker ne ve, kaj bi pravzaprav rada v življenju, poleg tega je nenehno nesrečna v ljubezni. Ker je upokojeni ravnateljici doma dolgčas, se odloči, da se bo ukvarjala z migranti. Ko je družinskim članom povedala, da bo na dom pripeljala migranta iz Nigerije, je mož pokazal ogorčenje in pribil, da naj se z migranti ukvarja kar kanclerka Angela Merkel.

Ko migrant pride na dom, moža to tako razjezi, da se odseli od doma, medtem pa film prikazuje migranta, kako pridno pomaga doma in na vrtu. Migrant se spoprijatelji z zdravnikom muslimanskih korenin, s katerim je v sporu mož njegove gostiteljice. Njun vnuk je medtem sproduciral videospot, nad katerim je šola zgrožena. Ker mu je grozila izključitev, se odloči, da v šolo pripelje migranta, ki ga gostijo doma. Migrant v šoli deli svojo zgodbo, kako mu je Boko Haram umoril družino doma v Nigeriji. Ob tem pa doda, da je sicer musliman, ampak da ti, ki so mu ubili družino, niso pravi muslimani, ker ubijajo. Učiteljica je nad slišanim naravnost navdušena in vnuk je vnovič priljubljen v šoli.

Foto: Printscreen

Multikulturalizem kot recept za srečo
Ker se migrant Diall nemškega jezika vendarle ni zadosti naučil, mu grozi deportacija, a na podlagi prepričevanja družinskih članov se sodniki odločijo za odložitev deportacije. Migrant se nato odloči, da bo družino Hartmann vnovič združil, zato prepriča očeta zdravnika, naj se vrne nazaj domov. Poleg očetove vrnitve je mogoče videti, da se hčerka zaljubi v zdravnika z muslimanskim poreklom, s katerim se je Diall spoprijateljil. Na koncu filma je mogoče videti zadovoljno družino, ki se je sprijaznila z multikulturalizmom in spoznala, da je ta nekakšen recept za srečo.

Foto: Printscreen

O realni sliki pa ni ne duha ne sluha
Predvajanje tovrstnega filma nedvomno ni naključje, saj je dobro znano, da je nacionalka izrazito promigrantsko usmerjena. Film prikazuje, kako naj bi bil multikulturalizem nekaj pozitivnega, čeprav je dejstvo, da migranti v Nemčiji povzročajo težave, od kraj, raznovrstnih drugih kaznivih dejanj do posilstev, kar kaže na to, da integracija le ni tako uspešna. Sodeč po statističnih podatkih, ki jih je aprila letos objavil nemški zvezni urad kriminalistične policije, je veliko bolj verjetno, da bo Nemec postal žrtev kriminala, ki ga bo zakrivil migrant, kot pa obratno.

Spomnimo pa tudi na številne resnične primere, ko so naivni predstavniki nemške družbe zares ponudili migrantom dom v lastni hiši, končali pa umorjeni prav s strani “ubogega” migranta. Eden izmed teh je Michael Riecher, ki je sponzoriral migranta iz Sirije Mohammeda Omrana Albakrja in omenjenemu celo omogočil nastanitev, da je lahko migrant živel v Nemčiji, slednji pa je nato s svojim sponzorjem krvavo obračunal, da je ta končal mrtev. Več o tem preberite TUKAJ.

Prav bi bilo, da bi RTV Slovenija, ki so jo dolžna plačevati vsa slovenska gospodinjstva, prikazal realno sliko migrantske problematike, ne pa da poskuša čim bolj propagirati idejo multikulturalizma. Namesto tega pa RTV Slovenija očitno raje predvaja za številne Slovence sporne vsebine, kot so ravno partizanski in migrantski filmi, lastne produkcije pa skoraj nimajo. Pa še tisto, kar posnamejo, je prej negledljivo, kot pa da bi poželo val navdušenja. Žalostno, da so slovenska gospodinjstva primorana plačevati RTV-prispevek, javna hiša pa ni sposobna niti na dan državnosti predvajati dokumentarca v spomin na čase, ko smo dobili lastno državo, saj je letos raje predvajala socialistični film Na svoji zemlji. Tako je, ko je denarni dotok zagotovljen, urednikujejo pa izbranci.

Hana Murn

 • tonite falco

  Film pa je čisto navadno lažnjivo sranje. Na RTV pa so zaposleni sami bolniki !!!!!!!!!!!!!!!!

  • Novakec1

   V vladi tudi.

   • Steiermark

    Bolniki nam vladajo!

 • tasilo

  Jaz sem pa isalamofob. Javno priznam. imam hudo islamofobijo.

  Zdaj naj pa Oštro, Spletnooko in podobni javno financirani “neodvisni” cenzorji dobijo infarkt.

  A naj vas samo spomnim, da pride izraz fobija od grške besede phobos (Φόβος), ki pomeni strah in ne sovraštvo, kakor bi nam radi spet nekaj narobe dopovedali in hinavsko podtaknili levičarji.”Sem islamofob” pomeni “strah me je islama”.

  P: Ne bom pa prav nič začuden, če bo moj komentar izbrisan … :P

  • to_mi_delaj

   Ce bi to napial na 24 kur, tam bi bil izbrisan.

 • McBobo

  V soboto sem z užitkom gledal film na Planet plus; Te lahko ubijem ( May I Kill U). Gledal sem ga z užitkom, kot že dolgo ne kakšnega takega. Prišel bo čas, ko bo taka zvrst filma postala popularna. Oziroma kako se znebiti kriminalcev vseh vrst na 100 in 1 način.

 • šmentanamuha

  Torej migrantom po novem določajo neke vrste vlogo domačih živali, ki si jih nabavijo tisti, ki so “bolj napredni” to pomeni v koraku s časom. Če je kaj žaljivo, potem je žaljiv točno ta odnos, vendar se ti krepki moški, ki jih moramo politično korektno imenovati otroci brez spremstva, tega (še ) ne zavedajo. Satanisti so jim določili vlogo domačih živali, prefinjeno sofisticirano novodobno suženjstvo. Lahko da ga bodo uporabili za pomoč pri domačih opravilih ali pa za popestritev spolnega življenja. Verjetno bo predvsem to drugo.

  • pajot

   Bi rekel. Ker je ostala upokojena ravnateljica na suhem,si je omislila nigerijca. Ve se za kaj. Ampak tega v filmu najbrž niso prikazali.

  • von Rhein

   Oprosti,ampak tako dobro si zadela,da sem si kar brez dovoljenja dovolil uporabiti izraz,ki pove več kot knjiga.Seveda za prave domače živali obstaja še izraz “domači ljubljenčki”.Toliko v zvezi s “popestritvijo”.

  • Steiermark

   Soroševi in rotschildovi satanisti, so jim določili vlogo “plemenskih bikov”, šriteljev islamske,3x zapečene kulture!

  • Orbit_NG

   Hja, samo smo pač ttadi, da počasi vseeno izločujemo, tistega ki nočemo in obratno. Pustimo pa le če vidimo da je dober, drugače ne. Nasilnih ter morilcev nihče ne mara.

 • Stric iz ozadja

  “O realni sliki pa ni ne duha ne sluha”

  Iskanje realne slike v filmih? Oh wow. Za to so dokumentarci, pa se ti znajo biti prirejeni.

 • Jan Kovalski

  Včasih pogledam kakšen film na RTV, ob tem filmu pa sem prebral samo najavo in preskočil ogled, ker je bilo že iz najave vidno, da gre za promigrantsko propagando, izguba časa bi bila.

 • GverilaStyle

  ja sej na 24kur pa že leto al pa še več, samo turčine vrtijo…….a je to pa kej drugače???!!!

 • SIMON ROZIC

  Nisem gledal filma do konca, ker je bilo vse pretirano osladno in
  prav zato odvratno ! Upam, da se ni končalo tako, kot se to često
  v realnosti konča: “ti človeku roko, on tebi nož v hrbet”….

 • von Rhein

  Samo vprašanje dneva je bilo kdaj se prične propaganda na tak način.V Nemčiji že leta ponujajo neka filmska skrpucala v katerih so negri predstavljeni kot zelo simpatične domače živali (bravo šmentana muha).Predvsem pa izpostavljajo vsako pozitivno dejanje, oz.če je le možno, prikrijejo svinjarije,ki jih te “domače živali ” počnejo.Ne pretiravam,tako je.

 • althar

  Hanzi TV pere možgane že od ustanovitve leta 1958.

 • Steiermark

  Zakaj pa ne naredijo enega filma o migrantih, po resničnem scenariju, npr. tistem, ki se je zgodil v Salzburgu, ko je neka mlada družina s 4 letno hčerkico vzela k sebi “sirskega, 40-letnega begunca”, ki je družino “zadovoljil” tako, da jim je posiljeval 4-letno hčerkico, medtem, ko očeta in mateere ni bilo doma ter je on “prevzel baby sitter” vlogo, ter širil “multikulti”, po islamsko!

 • Steiermark

  Morda bi bilo pa primerno, da nas “osvestijo” o superiornosti islamsko črnske kulture, kar z staro serijo – nadaljevankami iz Planeta opic, ki smo jih gledali pod komunizmom. Za vse nove filme, ki nas “osveščajo” je pa škoda vsakega centa! Jaz filmov, kjer imajo takšne zveri “glavno vlogo” in nam jih predstavljajo kot nam superiorne, sploh ne gledam, ker bi bila to žalitev za moj um! Naj si jih predvajajo in vsak dan, vsaj 3x ogledajo, razne spake, ki prejemajo sorošev krvavi denar in na njegovo povelje jemljejo pravice nam belim in avtohtonim, z krščansko kulturo, v naši Evropi!

 • sodnikisozločinci

  Nič novega. To, da je Hanzi TV propagandno trobilo rdečega genocidnega režima, je znano dejstvo.

 • Van Der Waals

  ukiniti rtv prispevek!!!

 • to_mi_delaj

  Naseliti migrante v JAVNO HISO

 • Andrej

  Takle pocukran film je pravi balzam za dušo. Težko je gledati filme v živo iz Pariza, Nice in drugih množičnih pobojev, ker so realni. Mi pa tako radi sanjamo. Še ilegalce sanjsko sprejmemo.

 • antimur

  Vsem znano dejstvo je tudi to, da ta kučanistična medijska greznica, kjer razen napovednika ni nobene resnice, same laži, spletkarjenja, poveličevanja rdečezvezdašev, pritepencev, morilcev in kriminalcev, LGBT izprijencev, samo za slovenstvo se jim jebe, oziroma napadajo vse, kar ima samo pridih slovenstva, pravi izdajalci naše domovine in zvesti podrepniki zločincu in izdajalcu Kučanu in njegovi zverinski bandi. Ker ta način propagiranja ne bodo končali sami, ga moramo mi, pošteni in zvesti domoljubi, katerim vsekakor pomeni več domovina Slovenija, kot pa njihove rdeče stalinistične blodnje ter NWO pizdarije.

 • Black_hawk

  Partizančkovi naj se sami financirajo, z lahkoto lahko sprejemajo migrante v svojo hišo, nobenih težav nimam s tem, sam pustite ostale da razmišljamo normalno!

 • Black_hawk

  Slovenski rusi bi na vsak način radi spremenili značaj slovenskega naroda, v veliki meri jim je to že uspelo.

 • KAPIBARA

  Ob vsakem takem filmu, bi morali dodati novico, o družini, ki je sprejeli ilegalnega ilegalca, kateri jim je v kratkem, posilil hčer in jo ubil..

  • antimur

   Kot na škatlico cigaret namalana bolana pljuča.

 • Igor Pavlič

  Filmov o migrantih sploh ne bi smeli snemati, če pa že, naj kažejo njihovo kriminalno početje, izprevrženost in umanjkanje kulture ter še česa, da bodo ljudje spoznali, kdo prihaja k nam in kaj nas čaka!

 • Black_hawk

  V slo manjšina nad večino. To se bo počasi nehalo.

 • Franc Bizjak

  Ne vem če je vse skupaj sploh omembe vredno. Edino poslanstvo RTV SLO od nekdaj je bilo pranje možgan in kretenizacija Slovencev s katrim si prizadevalo za obstoj komunizma v državi. So ljudje, ki jim to ustreza. Smo pa tudi ljudje, ki smo z RTV SLO povsem zaključili pred 20 ali več leti in s to rdečo greznico sploh ne prihajamo v stik. Žalostno je edino do, da jo moramo financirati.

  • pupa

   Mene predvsem moti, da nimamo politične volje in stranke, ki bi z s predlogom in referendumom o prostovoljem plačevanju te Hanzi greznice se izpostavila javnosti.

   Pa da vidimo koliko nas je, ki ne želimo financirat vsake godlje, ki nam jo servirajo.

 • sveta preproščina

  Manjšina nad večino? Če se malo navijaškega žargona poslužim: Malo vas je, malo vas je, pičkice. :) Ne si delat utvar. Katolibani imate toliko dometa kot SĐS.

  • slosin

   a da nas je malo…carum rarum…a sđs je neka nova leva stranka? Si član?

  • ZatonMesecnikov

   Vedno več nas je in vedno več nas bo. še par pizdarij bodo zagrešili ti, ki jih vabiš k nam iz juga, pa se bodo stvari same uredile.

   Ljudje so besni in bentijo. le 70 let levičarstva so še vajeni, zato ne upajo na glas.

  • šmentanamuha

   Ti nisi večina, ti si odpadek, zato se ne tolaži s tem.

  • macon

   Ploščo boš zamenjal v srečanju z realnostjo, ki je drugačna od levičarske otročarije. Želim ti neprijeten osebni stik z islamskimi pritepenci.

 • Artur

  Banda komunjzlska hudičeva narodno izdajalska ni zgubila stika z realnostjo, dobro se zavedajo kaj počnejo njihova podla agenda je od nekdaj bila – zatupi, zaglupi, utišaj(nekoč krvavo depopuliraj) in vladaj Slovencljem sadomazohističnim idiotom, ki si kaj drugega niti ne zaslužijo.

 • IZBIRA

  RTV SLO prašek na mojih možganih ni uspešen! Kaj šele POP TV, A Kanal, PLANT. Tovrstni praški se čedalje manj uporabljajo, se pa z njimi še onesnažuje.

 • IZBIRA

  Fikcija. To so igralci, ki po zaključku snemanja spokajo vsak na svojo stran. Naj RTV SLO po tem zgledu posname dokumentarec, ki bo pokazal, da tak primer ali primeri obstajajo v resničnem življenju. V Sloveniji. Mogoče bo naslov Dobrodošli pri Kučanovih, Mesečevih, Kordiševih in/ali Tomićevih.

 • ZatonMesecnikov

  Nemci kot Nemci, vedno gredo v skrajnosti. Oziroma tisti, ki manipulirajo z njimi. Oni jim pa disciplinirano sledijo, to imajo v krvi. kar je je še ostalo, namreč nemške krvi.

  • šmentanamuha

   Se ti zdi, da je v Sloveniji kaj bolje?

   • ZatonMesecnikov

    nemci so vedno imeli vpliv na svojo širšo okolico. Slovenci pač ne….

 • Igor Pavlič

  Za koga spčloh snemajo takšne filme, ki jih financirata Soros in Fajonova? Naj posnamejo mkak film, kjer bo prikazano ropanje in posiljevanje , ki ga uprizarjao v Beli krajini in po vsej Sloveniji! Prtemalo je na ekranih madžarskih filmov, spoznali bi, kao lepo živijo ljudje tam, njihovo kulturo in način življenja v miru in na poti v blagostanje.

 • macon

  Lepo, Nemec se je prostovoljno odselil, pritepencu pa bo na koncu ostala lepa hiša, ki jo je z delom ustvaril odseljeni Nemec. V hišo bo pritepenec naselil dvomestno število sorodnikov in prijateljev, posledično se bodo odselili sosednji Nemci.

  V desetletju bo nastal lep migrantski geto z lokalno mladoletno tolpo, dilerji drog, kupi smeti, baburami v hijabih, imamom, ki bo na izobraževalnih krožkih razlagal blagodati šarije in nemškimi policaji, ki bodo okrog geta delali kroge. Velika večina pritepencev bo na socialni podpori, prirejali bodo zborovanja in pohode za šarijo, za svojo kulturno avtonomijo ter proti rasizmu in fašizmu. Pri zadnjih se jim bodo radi pridružili antifa Nemci.

  Ves proces že viden v Franciji, Veliki Britaniji, Švedski, Belgiji, še kje. Willkommen, willkommen.

  • pajot

   jest bi igral moža. Samo v moji režiji bi bil niger v trenutku mrtev,žena pa bi morala popokat cunje in odjebat kamorkoli….

 • Artur

  Dobrodošli v realni svet :
  Immigration Destroying Paris France Culture – French Women Being Oppressed
  https://www.youtube.com/watch?v=Um-kFzRLxx4

  • macon

   Evropejci so islamskim pritepencem dobesedno izročili hiše, bloke, trgovine, lokale, ulice. Mesta. Sledi samo še dežela.

   Dežela zmeraj sledi mestu, ker mu je podrejena.

  • pajot

   Ko se bo začelo,bojo nigerji bežali peš proti atlantiku in proti sredozemskemu morju. Peš.
   In začelo se bo.
   To bo krvav čas.
   Zelo.

 • macon

  “Tako je, ko je denarni dotok zagotovljen, urednikujejo pa izbranci.”

  Bolje bi bilo “Tako je, ko je denarni dotok zagotovljen, urednikujejo pa levičarski izbranci.”

 • Ryuk

  Zdaj pa res pričakujem, da bo kakšen od “willkommerjev” sprejel migranta k sebi domov. Vsaj enega.

 • montyamp

  HANZA KURBENHAUS — CENZURA IN LAŽI NA POLOŽNICE

 • RATATA

  Nasprotni učinek, kar je edini pravi odziv pri takšnem pisiljevanju, če je seveda publika prava mora eskalirati v ubrano intenzivno nasprotovanje temu poneumljanju!
  Toda, kaže, da publika ni prava!

 • tramal

  Te komunistične zmazke na rtv,popu in A kanalu nisem gledal že leta.Imam 24 novo tv in exodus,pa mi to zadostuje,glede slovenskih programov .Večina pa tako gledam tuje.

 • Artur

  Že to, da ima ta migrantska primitivna parazitska drhal strikten namen živeti in uživat na tuj račun ter zganjati teror nad avtohtonci, da o drugem kaj vse so še “sposobni” ne govorim nam vse pove kaj se nam še obeta. Za leve idiote je to za zdaj po njihovem prepričanju “voda na njihov mlin” a idioti se ne zavedajo, da ko bo prišlo do kritične točke bodo oni prvi na udaru, komunajzlska elita ima že izdelan scenarij kam se v stilu umakniti v “varne oaze” ko bo nastala prava “štala”

 • ZatonMesecnikov

  Proletarski časopis Delo ugotavlja danes, da prebivalce na južni meji spet moti ograja in ne migranti. Torej to kar vsi slovenski levičarji vedo.

  Bomo videli, če jih bo motila tudi ograja na zahodni meji….

 • samotoje

  Moja soseda Francka je bila totalno navdušena. Stvar je šla predaleč pa sem jo vzel v uk. S slikami, članki in na koncu dodal še dalajlamovo izjavo. To ji je odprlo oči. Ena duša rešena, bravo samotoje.

 • Valter BraniSlav

  Spominjam se svojega prihoda v ZDA leta 1977, ko je pri nas vladal se trdi komunizem.
  Baruch College me ji poslal povabilo da bi pomagal urejati statisticne podatke. In sicer bi to urejanje trajala par mesecev.
  48 ur po prihodu so me peljali v ogromen arhiv pred goro fasciklov. Ker takrat nismo imeli racunalnikov kot danes sem vse moral narediti na roko. Za svojo “sluzbo” so mi placali z eno sobico, s skupnim straniscem, zetoni za podzemno zeleznico in nekaj zepnine tako da sem imel za kak sendvic na dan.

  DELAL SEM PO 14 UR, 6 krat na teden. Nobenih custev ni bilo, nihce me ni vabil na dom, za vse kar sem dobil sem placal s svojim delom, ne s svojo empatijo do drzave gostiteljice.

  Dobro sem se pocutil, otresel sem se vpliva strickov Kardelja in Macka, ter se postavil na lastne noge. ZDA nisem bil nic dolzan, zato sem drzavo gostiteljico spostoval in potem kmalu vzljubil.

  Takle multi kulti z ljudmi razlicnih ver, kjer se hrana in bivanje placuje z “empatijo” je seveda pot v disaster. Ce nekdo drzavi gostiteljici ne placuje za svoje bivanje, bo podobno kot berac, drzavo gostiteljico najprej preziral, nato pa zasovrazil. Ce gre tu se za razliko v veri potem se bodo rojevali bodoci teroristi.

  Slovenci radi nasedate pravljicam….

  • xtc

   Sploh tvojim is foride” Rakove Jelše iz vile Karton.

 • xtc

  V vsej zadevi realno brez olepšav v familijo posvojite pavijana in rešilvam bo družinske spore in težave.
  Komentsar?
  Umsko bolno,nivo 3letnih otrok.

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA

  Ja ?
  VALTER !
  RAJE POVEJ, KO SI TAKO “NAGRAVŽNO” BOGAT – TAM NA FLORIDI !
  KOLIKO US DOLLARČKOV BOŠ DAL – DA LADJE “GALEB” – NE RAZJE – RJA !
  To bo bolj zanimivo.
  Iz tvoje silne ljubezni do Tita
  – boš pa že “izpljunil” par tisoč DOLARJEV,
  da TITV GALEB – NE BO KLADA RJASTEKOVINE, MAR NE ? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE

 • Slovenec 33

  Na RTV S je vodenje v rokah topoumnih produktov usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma.

  Vodilni so IDIOTI, ker ne dojamejo pojma patriotizem.

  So že stari Grki definirali razliko med obema pojmoma, ki še kar drži.

  V času nastajanja grške demokracije pred davnimi leti, so se grški filozofi ubadali z lastnostmi Grkov, ki so hoteli živeti v demokraciji.
  Zelo znani grški filozofi so po opazovanju “demokratov” prišli do
  naslednjega zaključka – “demokrate” so razdelili na dva pola – Prvim
  so rekli PATRIOTI – zanje so bili patrioti tisti, ki so imeli radi svojo
  domovino, so bili ponosni na kulturo svoje domovine in so spoštovali svoje
  starše in njihove vrednote. Te so označili s PATRIOTI (slovenski prevod –
  domoljubi).
  Druge, ki pa so kazali popolnoma drugačen pogled na demokracijo so označili z
  IDIOTI.
  Torej, prva stvar je, da je pojem IDIOT kontra pojmu PATRIOT.
  Kdo so bili ti IDIOTI? to so pa bili “demokrati” ki so gledali samo na svojo rit,
  za vrednote svojih staršev jim je bilo malo mar, pljuvali so po svoji domovini
  in na splošno sovražili vse kar je bilo domoljubno.

  Vse to se je preneslo tudi recimo na današnji čas – ko se delimo na
  “leve” in “desne”.
  Torej, kdo mislite je po vaše domoljub oz. PATRIOT – Vam jaz povem – DESNIČAR.
  Kdo pa misilite je antidomoljub, deluje protinarodno, zanemarja vrednote naroda, ki mu pripada – uganili ste LEVIČAR ali IDIOT. Beseda IDIOT se v strokovni literaturi in še iz časov grške demokracije uporablja za označitev “levičarja”
  torej antidomoljuba.
  Če ste študirali na FDV, se oproščam, ker tam namensko tega NE UČIJO, saj bi bili kontradiktiorni svoji ideji – učijo levičarstvo in ne morejo takoj žaliti sebe
  z IDIOTOM.
  OSTRO PROTESTIRAM, da besedo IDIOT smatrate kot žaljivko, ker to ni. IDIOTI SO V RESNICI LEVIČARJI.
  IDIOT je kontra PATRIOTU in obratno.
  Da pa beseda IDIOT danes dobi neko negativno konotacijo, pa jaz nisem
  kriv…..Če označuje pripadnika naroda, ki hoče narodu škoditi, potem je pa res
  pravi IDIOT….. torej logično, da beseda IDIOT pomeni slabšalno akonotacijo in
  pravilno označi levičarje, torej antidomoljube.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!