Blodnje Tanje Fajon: Klerofašizem kot pojav ne obstaja!

Foto: STA

Potem, ko je nekdanji notranji minister in poslanec dr. Vinko Gorenak evropsko poslanko Tanjo Fajon opozoril, da se je na pobeljenem zidu pobreške cerkve v Mariboru po mesecu dni, v imenu tako imenovane svobode govora, pojavil napis “Smrt klerofašistom!”, in jo obenem pozval, da naj obsodi poziv k usmrtitvi, se je odzvala tudi Fajonova in v svojo obrambo zatrdila, da obsoja prav vsak poziv h kakršnemukoli nasilju nad komerkoli in ob tem dodala, kako naj bi klerofašizem predstavljal pojav, proti kateremu se je potrebno boriti, čeprav ta sploh ne obstaja in se je kot “žaljivka” v Sloveniji obdržal kot nadaljevanje kulturnega boja proti Cerkvi iz časov prejšnjega režima.

Tanja Fajon se je odzvala na zapis nekdanjega ministra in poslanca Vinka Gorenaka, ki je na Twitterju zapisal: “Če ste spregledali naj vas opozorim na tole, kar se je zgodilo dan ali dva nazaj: https://maribor24.si/lokalno/pobreska-cerkev-spet-tarca-grafitarjev… Jaz pozivanje k usmrtitvi nekoga OSTRO OBSOJAM. Vas lahko prosim, da to naredite tudi vi. Do sedaj ste na take pozive vedno ostro reagirala.”

Splošna obsodba vsega nasilnega in nato – klerofašizem!
“Dragi Vinko, ostro obsojam prav vsak poziv h kakršnemukoli nasilju nad komerkoli. To seveda ne spreminja dejstva, da je klerofašizem pojav, proti kateremu se je treba boriti. Vsaj upam, da nočete še ene velike vojne in holokavsta. Hočemo drugačen svet. Svoboden in solidaren,” je v odzivu zatrdila Fajonova in to kljub temu, da o obstoju klerofašizma v Sloveniji ni sledu. Gorenak se je na odziv Fajonove odzval: Splošna obsodba….tudi prav, a pričakujem, da boste drugič sama reagirala tudi na takšne pojave, brez da vas kdo na to spomni.” Pri tem je poudaril, da kot državljan pričakuje, da se obsodi vse pojave  nestrpnosti in pozivanja k nasilju.

Kritik je kar deževalo
Glede na to, da je izraz klerofašizem povsem propagandne narave, s katerim poskušajo levičarji na vsak način vzbuditi sovraštvo do cerkve in v praksi ni merljiv pojav, niti ne obstaja, ne čudi, da se je na komentar Fajonove usulo cel kup kritik. Nekdanji poslanec SDS Jožef Jerovšek je tako ogorčeno zapisal: “Osupel nad vašim odgovorom, ker očitno podpirate ideološko nestrpnost (tudi nasilje?). Ne vem v čem skupaj z Domen Savič vidite klerofašizem, ki opravičuje nestrpnost? So to zahteve za spoštovanje odločbe Ustavnega sodišča RS glede fin. šolstva?”

Foto: Twitter_Demokracija

“Klerofašizem? Kje to obstaja? Obstaja levi fašizem kateremu pripadate vi in obstaja desni fašizem katerega je ne zaznavamo veliko oziroma zelo malo nasprotno levi fašizem kateri se širi kot virus po celotni zemlji,” je v kritiko Fajonovi zapisal eden izmed njenih sledilcev. Darko Bulat pa je v odgovoru na izjavo Fajonove izpostavil, da ta laže. “Kler nima ničesar s fašizmom. Na Hrvaškem in v Sloveniji je kler dokumentirano reševal ljudi (Jude) pred fašističnim in nacističnim pregonom. Nasprotno, to kar komunisti izvajate sedaj (“za podnebno krizo so krivi bogati”), je le še korak od tega, da obtožite Jude.” “To, da si evroposlanka dovoli uporabiti izraz “klerofašizem” je tožbe vreden sovražni govor – še posebej, ko se s tem misli na vsako mnenje, ki ni v skladu z v preteklost zazrtimi rdečezvezdniki. Sramota. Groza,” je bila še ena izmed kritik, ki je doletela Fajonovo.

Namesto, da bi se Fajonova zamislila nad valom kritik, je ta še nadaljevala s svojimi zablodami in zapisala, da se je potrebno boriti proti vsem oblikam fašizma. Ni kaj Fajonova se ne da in živi v svojem svetu.

Hana Murn

 • Black_hawk

  Baba nims treh pik. Tale vinko je baje pa tud skorupiran, tko da ne vem vec komu naj verjamem v tej državi.

 • VERZIFIKATOR

  ČUDEN POJAV

  Ah, pojav če tak še ne obstaja,
  zlahka pač ustvari ga narava,
  je punčara prav primerna prava,
  klera in fašizma vzor postaja.

  Kler ta res obarvan je rdeče,
  a zate nič manj ni klerikalen,
  od fašizma vonj ima brutalen,
  skratka punco kot da božje meče.

  Božje meče? Ne poznaš izraza?
  Ljudska je oznaka za bolezen,
  upam, da ne bo zato kdo jezen,
  je oguljena prastara fraza.

  Kakšne vrste to da je bolezen,
  stežka je na kratko opisati,
  meče jih po tleh, jim ni obstati,
  vtis je, da bolnik ne bo več trezen.

  Ena je oblika gretenizem,
  ta v okolju se manifestira,
  drugi pri fašistih paradira
  rdeč je, se mu reče fajonizem.

 • Rožle

  Še enkrat kdo je pravzaprav fašist ..
  https://www.youtube.com/watch?v=HptqZJDll1o&feature=youtu.be

 • pajot

  Obstaja pa klerokomunizem. Komunisti so vsi izprašani klerikalci svoje vere. Na čelu s pritlikavcem in evropsko fajonko.

  • Lokomotivführer

   Pa nacionalsocializem je tudi imel rdečo zastavo, tako kot njihovi vzhodni kompanjoni, s katerimi so skupaj začeli WWII.

   • DEATH TO COMMUNISM

    Nemčija ni začela WW2! Začeli so jo židi!

    • Vili

     Hm. Najbrž si ti zrel za kazensko prijavo , kajne? Bomo uredili!

 • Skrajno Desni

  Tole Tanjo Fajon bi z užitkom postavil v migrantski center polen črnih islamistov.

  • pajot

   črnih in potrebnih.

  • Garbage man

   Kot strašilo ,bi zalegla 100%

   • milanček

    se strinjam 100%

   • Steiermark

    Črni in rdjavi posiljevalci, bi zagotovo postali impotentni….

  • WISKY 1000

   jaz ji privoščim vsaj ducat naenkrat

 • pajot

  zapisala, da se je potrebno boriti proti vsem oblikam fašizma.
  kako se bo zmedenka borila proti sami sebi?

 • Ljopa Brena

  Kako da imajo Fajonko tako radi v Sloveniji? Za EUposlanko je fasala največ podpore s strani volivcev. Nekaj je na njej kot na Jankoviću.

 • Garbage man

  Ta stvor je lepotica in pametna novinarka, zato ga vsi napadajo.Ni on kriv ker ima jajca in je zaljubljen v obrezane kurce ki fukajo koze in levičarske novinarke

 • SIMON ROZIC

  Fajonka je znorela od rdečega agitiranja in mislim da ne ve
  več kaj govori! Občutek imam, da ima polna usta gnilobe (dreka)
  in melje melje neprebavljivo, ima se že za rdečo svetnico, kot
  stara “veštica” Makarovićka ; vztrajno ji sledita Violeta Tomić in
  Lara Janković, pa ona opipana čaplja !

  • alojz

   Makarovička ni veštica ampak Luciferka. Po novem se tako tudi sama kliče.

  • WISKY 1000

   zadel v polno+++++++++

 • Janez Mayer

  Če se je kdo bal, da bo odgovorila kaj drugače, je zdaj lahko potolažen, no.

  • macon

   Komunajzarske intelektualne horizontale (ki se hkrati imajo za pametne in izobražene) nujno pogrnejo na vsakemu bananinemu olupku.

 • Garbage man

  Prasici je stopilo v glavo……črnogorci ji bojo pa odrezali to glavo

 • Jožek

  Klerofašizem je znanka v SLO zgodovini. Kar spomnite se, med 2. svetovno vojno. Domobranci in fašisti. Domobranci blagoslovljeni od RKC, so sodelovali s fašisti. Časopis Slovenec je pozdravil okupacijo in priključitev Slovenije k Veliki Italiji. Zelo slabo se spoznate na zgodovino. Ko so Italijani odšli, so domobramci blagoslovljeni od RKC prisegli Hitlerju. In danes SDS kritizira sedanje stranke levega pola, ker so med 2. svet. vojno partizani, nato komunisti prevzeli boj proti Musoliniju ( tega so kar Italijani sami obesili z ljubico vred z glavo navzdol in pustili gniti na ulici) in Hitlerju in zmagali ter prevzeli oblast.

  Dandanes imate desničarje v Italiji, ki še hvalijo Musolinija, govorijo, kako bi Istra pripadala Italiji. IN glej, v SLo imajo ti desničarji simpatizerje, to so v stranki SDS. SDS je tista, ki tudi simpatizira z domobranci, z RKC, Vatikan je med vojno reševala naciste Ponarejali so rojstne liste v Vatikanu, da so nacisti potem odpotovali v Argentino, kjer so hoteli nadaljevati s 3. rajhom. Torej to drži, kar pravi Fajonova. Samo politike v SDS in podpornike je sram tega.

  • Black_hawk

   Največji okupator, za Slovence je bil Beograd, kdor se je boril proti njim ima velike zasluge.

  • Black_hawk

   Kdaj kje so domobranci prisegli hitlerji to bi pa res rad slišal.

   • macon

    1944. na štadionu za Bežigradom. Pravno gledano je bil to en akt, četudi pod prisilo.

    • Black_hawk

     Pa ni bila prisega hitlerju

     • macon

      Mislim, da so prisegli fuhrerju in nemškemu reichu, da se bodo z njim borili proti komunizmu.

      Gledano iz strani komunistov so to seveda lahko uporabili proti njim. Vendar to ni bilo proti interesom slovenskega naroda, temveč proti komunistom in revoluciji. Komunisti so potem revolucijo in NOB in slovenski narod stlačili skupaj in si za vse prilastili primat.

     • Black_hawk

      ne prisegli so da se bodo skupaj z nemško vojsko borili proti komunizmu, nobenega hitlerja niso omenjali, torej gre za kalsično sodelovanje dveh vojsk, ki ima skupnega sovražnika.

     • Erlkoing

      Prisegam pri Vsemogočnem Bogu, da bom zvest, hraber in svojim nadrejenim pokoren, da bom v skupnem boju z nemško oboroženo silo, stoječo pod poveljstvom vodje velike Nemčije, SS četami in policijo, proti banditom in komunizmu kakor tudi njegovim zaveznikom svoje dolžnosti vestno izpolnjeval za svojo slovensko domovino kot del svobodne Evrope. Za ta boj sem pripravljen žrtvovati tudi svoje življenje. Tako mi Bog pomagaj

     • macon

      “Prisegam pri vsemogočnem Bogu, da bom zvest, hraber in svojim nadrejenim pokoren, da bom v skupnem boju z nemško oboroženo silo, stoječo pod poveljstvom vodje Velike Nemčije, SS četami in policijo, proti banditom in proti komunizmu, kakor tudi njegovim zaveznikom, svoje dolžnosti vestno izpolnjeval za svojo slovensko domovino kot del svobodne Evrope. Za ta boj sem pripravljen žrtvovati tudi svoje življenje. Tako mi Bog pomagaj!”
      http://slovenskazgodovina.tripod.com/domobranska_prisega_.htm

      Ja, Hitler je omenjen posredno kot vodja Velike Nemčije.

    • sodnikisozločinci

     Prisegli so vsemogočnemu Bogu.

  • Black_hawk

   Slovenija je bila 1000 let del nemškega imperija samo za info

  • pajot

   Ej,jožek,se boš moral pa bolj potrudit za tvoj prosti spis. če si že tako podkovan v znanju zgodovine,si najbrž pozabil kako ste komunisti skupaj z nacisti(kar je v bistvu bilo eno in isto),napadli Poljsko z blagoslovom ribbentropa in Molotova. In če ne bi tisti kretino gitler napadel rusov,bi vi še zmeraj sodelovali z njim.
   Na prvi maj v Trbovljah se spomni,zarukanec zarukani.

  • macon

   SDS je tista, ki simpatizira z nedolžnimi žrtvami povojnih pokolov. A ti razumeš razliko med tem kar ti pišeš in mojim stavkom?

   Še tebi: kdo so danes klerofašisti? Slabo se ti spoznaš na zgodovino, ker ponavljaš leve laži. Najprej o pozdravitvi okupacije: 1918. so slovenske meščanske stranke družno pristopile k SHS. Vprašanje je, kaka država je bila to, bojda je bilo zaostajanje proti Avstriji očitno (najprej svinjska menjava kron v dinarje, ki ni bila 1:1 temveč 3:1 in je oklestila prihranke ljudi) in korupcija v kraljevini Jugoslaviji tudi izrazita. Če je meščanski časopis (povezan z SLS, večinsko meščansko stranko, se mi zdi) pozdravil okupatorje, pomeni, da jih je videl kot bolj legitimne kot dotedanjo kraljevo oblast oziroma je upal, da bodo okupatorji bolj veseli in bo zato manj represalij nad civilisti. Za prvo ne vem, kaj so se točno šli v Jugoslaviji, skrb za manj represalij pa je povsem legitimna skrb.

   Smešni ste tisti, ki pripisujete partizanom legalnost in legitimnost kar avtomatsko leta 1941. A ti razumeš, da so podeljevali legalnost trije bloki: okupatorji, sovjeti in zahodni zavezniki. Komunisti so torej dobili eno legalnost, okupatorjeve milice kot bela garda in ustaši drugo in kraljeva vojska v domovini dve od treh (okupatorsko in zahodnih zaveznikov). To je prevagalo na komunistično stran šele konec 1944.

   Upor proti okupatorju je bil seveda legitimen, ampak legitimna je bila tudi oborožitev od okupatorja za vzdrževanje notranjega reda proti banditizmu in terorju nad domačini. Mednarodno pravo je to določilo. Komunisti so do poletja 1942 v Sloveniji pobili čez 1000 ljudi, ki so jim bili v napoto za izvedbo revolucije, od predstavnikov civilnih predvojnih oblasti in meščanskih politikov do arbitrarnih usmrtitev, ki so se zahotele partizanskemu lokalnemu vojvodi. Daj mi razloži, kaj je bilo v tem početju legitimnega iz vidika NOB? Potem mi še razloži, zakaj je bila komunistična revolucija edina in najbolj legitimna opcija (in je opravičevala poboje), zakaj odrekaš legitimnost nadaljevanju predvojne meščanske družbe?

   • pajot

    A te lahko mal popravim? “Upor proti okupatorju je bil seveda legitimen”….Ja,če bi se ta banda res borila proti okupatorju. Pa se ni. Kar nekaj dokumentov dokazuje ravno nasprotno. Z Italijani so imeli bilateralni(kot se zdaj reče) dogovor,z Nemci pa so se marsikdaj zmenili za kakšno uslugo,da so se lahko posvečali svoji revoluciji in pobijanju sonarodnjakov.
    V bistvu so bili iz istega gnezda: nacisti,fašisti in komunisti.

    • macon

     Zadnje bi moralo biti jasno tudi najbolj zabitim po ekspresni transformaciji predsednika Zveze komunistov Srbije Slobodana Miloševića iz komunista v srbskega fašista.

     Ampak skrajneži so vsi skrajno zabiti in jim že zato ni pomoči.

  • samotoje

   Ti si pa res pravljičar na kvadrat. H.C. Andersen (danski pravljičar v tvojo vednost) bi pozelenel od zavisti, če bi prebral tvoj briljantni prispevek k zezebe topoumnosti.

  • WISKY 1000

   A si danes kaj drugega doziral kot ponavadi?

  • slosin

   …Jožek, kr dobra pravljica….ampak tu ne ‘pali’, tukaj smo sami odrasli…
   Kaj, ko bi probal v kakšnem ‘pionirskem listu’….mogoče v Velenju…

 • Antonius

  Piflarka!!
  Ker slabo razume, se je morala pa na pamet naučiti.
  Cerkev in fašizem imata toliko skupnega, kot moreta imeti skupnega poštenje in komunizem. Klerofašizem je politikantska zmerljivka in bedarija, ki je v javnost zašla iz fdv.

 • macon

  Kako ločiš skrajnega levičarja od zmernega? Skrajnež nujno živi v skrajnih opozicijah, kdor je proti njemu je zanj nujno fašist. Teh figur, ki bi rade čisto raso in čisti narod, ni v politiki, medijih in družboslovju, veliki večini pa so smešni zarukanci, ker govorimo tuje jezike in smo videli nekaj sveta pa nam je samoumevno, da se ljudje mešajo in selijo za odnosi, službo ali ker jim je nekje drugje bolj všeč. Nekaj jih sigurno je, vendar so daleč od družbenih žarometov.

  Dajte mi prosim določit, kdo bi bili danes in tukaj klerofašisti, ker fašist še razumem, klerofašist pa je smešna označba.

  • pajot

   Svetujem ti,da se ne ukvarjaš s tem vprašanjem. Živi normalno,srečno in s polnimi pljuči. Ko pa bo napočil čas,bomo že vedeli kako ravnati.

  • marker

   Kler so levičarji dodali, da so umetno ustvarili večjo množico pripadnikov negativcev po njihovih merilih.

 • stane skufca

  Ženska je umsko neuravnovešena in ne sodi v evropski kulturni prostor, nujna eliminacija.

  • Novak24

   A je to poziv na nasilje?

   • stane skufca

    Kje pa ti vidiš v mojem komentarju nasilje, še enkrat preberi ? Ko bom pisal o nasilju bo očitno in me ne boš spraševal.

 • rubec

  Zakaj se tale sploh oglaša. Kakor vidim ima oba uhana.

  • Rožle

   Meni je rentgen pokazal vse 6 njenih uhanov …

 • šmentanamuha

  Mislim, da je pojav, proti kateremu se je potrebno boriti – FAJONIZEM. ki zajema v sebi vse pretekle -izme: komunizem. stalinizem, boljševizem, fašizem, socializem s podstatjo ateizma. V rdeči obleki in z ženskim obrazom postaja fajonizem vodilna sila evropskega feminizma, ki je vpeljal teorijo spola za frustrirane ženske in zdaj kot kostni rak razjeda celotno družbo in je v funkciji brezoblične globalistične družbe. Kot kaže, je ženska destruktivnost veliko hujša od moške (sindrom Medeje).

 • Olga101

  Zločinci in potomci teh zločincev, ki imajo na vesti preko šeststo morišč po Sloveniji, ne morejo nikogar učiti demokracije! Tovarišica ne podpira nasilja, s Kučanom pa paradira po Ljubljani z oboroženo Antifa in vsiljuje Slovencem svoje blodnje? Zaradi korupcije, saj dela za Sorosov krvavi denar in smrti nedolžnih ljudi po Evropi kot posledica njene anarhične “politike”, sodi tovarišica samo za rešetke!

 • xtc

  Kdo je največji fašist je Fajonova pokazala kar sama z svojimi izpadi in proti kateremu “fašizmu” se je treba še posebej dosledno boriti.

 • Common Sense

  Falotka je pač falotka. Igra igro. Boli njo za kakšrenkoli fašisem, komunizem. Ženska je pragmatičarka najhujše vrste. Brez otrok in se jih gladko je*e za prihodnost. Ima pa rada oblast. Kot je omenila “šmentanamuha, je to “fajonizem”. A počasi se bo izpela. Tako kot prašičerejec. Levica jih bo pohrustala.

  • pajot

   Oblast in denar.
   nedvomno.

  • cosmosjasnovidec

   Si mislil na prašičejebca tovariša “židana” ziher.
   Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec………………………………………….ostalo je pa znano.

 • Nata

  + + + + Hja? Seveda živi v svojem svetu. Lepem , koristnem zanjo in njene.
  Zato bo še trosila neumnosti. Še nagrajena bo za to svoje prepričanje. Veliko ljudi jo je volilo .
  Brez nadaljnega komentarja.

 • hribovc

  nedojebena komunajzarska gnida… recept za katastrofo !!!

  • Common Sense

   S prvo besedo se strinjam. Z drugo besedo se strinjam. S tretjo besedo se strinjam…..”Pismu”, z vsemi se strinjam 100%!

 • Steiermark

  Ku….z… je pozabila, da je njen “titofašizem”, še ne tako dolgo nazaj ustvaril največji genocidni lager – celo Slovenijo, po 45 letu in vse do 1991 (v Solkanu sežigali žive in mrtve nasprotnike strašnega komunističnega režima in to še leta 1990, ko je udba “čistila” teren, pod taktiro kratkonogih in Sloveniji sovražnih spak). Njeni rdeči fašisti, pa šeddanes, kljub njenemu in nasprotovanju veliko udbovskih jugosmeti, ki so se borili proti svobodni in samostojni Sloveniji, nam pa vladajo danes, znova, vladajo! Fug, gnoj jugofašistični, z rdečo zvezdo, pod katero je umrlo stotisoče nedolžnih ljudi!

 • Common Sense

  Mimogrede, zadnjič sem na Netflixu gledal film o Kambodji in prihodu Rdečih Khmerov na oblast. Prav srhljivo podobno kot je bilo daljnega 1945 pri nas. Ista mentaliteta. Ista brezobzirnost. Isto sovraštvo. Srhljivo. Falotka je de-facto rdeči khmer v ženski oblekci.

 • tasilo

  Saj tudi pedrofašizem ne obstaja. Torej ni sovražni govor, če rečemo “Smrt pedrofašistom!”

  QED.

  • pajot

   Zato pa obstaja besedica pedrokomunizem. Mislim,da nisem zgrešil smisla…če vzamemo vsakodnevno posiljevanje komunistov…ne samo žensk…

  • Miro Jereb

   Hahahaha…ta je pa dobra.

 • branči

  “Klerofašizem kot pojav ne obstaja!” marsikaj obstaja v vaših bolnih glavah!

  • šmentanamuha

   Kaj šele v tvoji …

   • cosmosjasnovidec

    V njegovi nič,ker ima prazno kot se tudi vidi po njegovih zahojenih komentarjih.
    Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec………………………………………….ostalo je pa znano.

 • freedomfighter

  Klerofasizma v evropi sigurno ni vec ker vecina skrajnih desnicarjev ne mara ne papeza ne rkc ne kristusovih naukov kar se dobro vidi pri oznacevanju papeza za komunista in satanista…na desnici je postal velik razkol med vernimi katoliki in nacionalisticnimi gibanji ki vero le izkoriscajo…vatikanski trg je ob nagovorih papeza poven kot se nikoli prej isto je priljubljenost papeza na svetovni ravni ekstremno visoka del vernikov ga pa sovrazi iz srca

 • pesjanar

  Obstaja pa ljubezen in zvestoba rdečim klavcem iz strani stranke ki se je odela v rdečo pardon zeleno barvo.

 • Ryuk

  Ne obsojajte ljudi s psihičnimi težavami. Fajonova samo halucinira. Povsod vidi neke (klero)fašiste.

  • hermannn

   Baba je zadosti stara, da so jo na partijskih seminarjih podučili o klerofašistih na Slovenskem. Mimogrede: potem, ko so nacisti vdrli v Škofjo Loko, je maševal samo še en mežnar. Komunisti in nacisti so gojili enako sovraštvo do duhovnikov!

 • Mojca pokraculja

  Dragi Vinko ! Prosim te, nikar več ne sprašuj in ne pozivaj “prijateljice” k komentiranju. Ne pričakuj da se bo spreobrnila. Prosim !

 • DEATH TO COMMUNISM

  Ta krota je tko zabita, da človeku postane slabo že samo, če jo pogleda! Fuj!!!

 • mitja čot

  Poslušaš novinarje,skrajna desnica,skrajna desnica, kje je pa normalna desnica?SD-mi gremo v levo,levo,pa zeleno!!!Poberi se izdajalka rdeča!!SD rdeča mafija!!!!pardon zelena(po novem)

 • milanček

  fajonka, tudi vsa ta drhal se te spolno ne bo dotaknila, na to računaš, saj si nagravžna da kamen joka, kar je pa največja svinjarija, si po zunanjosti in notranjosti, še pokvarjena! tvoj vzornik je, vsa kućanova golazen!

  • cosmosjasnovidec

   Si mi vzel z jezika.Če ne bi imela gobca enakega kot je podgana in bi imela takega kot ga ima kamela bi že prišla na vrsto tako pa zaman upa,da jo muslič naskoči,ker se musliči podgan in miši strašansko bojijo.
   Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec………………………………………….ostalo je pa znano.

 • cosmosjasnovidec

  Prekleta golazen z podganjim gobcem navaja,da hoče svobodo z naseljevanjem morilske teroristične muslimanske golazni?
  Pa kaj se res ne bo nikjer našel nek muslič ravno od te drhali katero zagovarja,da ji odreže bučo in bo že enkrat mir pred to nagravžno svinjo.
  Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec………………………………………….ostalo je pa znano.

 • Ros

  Tanja je svoje čase, prostovoljno, oralno zadovoljevala člane KP, mlade, stare, otroke. Tako je tudi tako visoko prilezla. Vse za služenje zlu. Dobro, malo tudi za zabavo.

 • terminalar

  Fajonko sem že tolikokrat popljuval, da enostavno ne zasluži več.

 • resnicaboli

  Ta je zrela za Kumrofec ne za Bruselj.

 • Vladni komik

  Kr strese me, ko to rdečo prasico vidim, majke mi.

  • Vrhovni sodnik

   Brke si redno brije

 • Vili

  Kot ponavadi muči Gorenaka neka blodnjavost, njegove sledilce kamor spada tudi Nora TV pa tudi. Klerofašizem ni le zgodovinsko dejstvo. Je tudi pojav današnjega časa, četudi bi kler še tako rad preusmeril svojo pozornost kam drugam!

 • ljubinica

  Fajonka je butasta.
  Treba bi jo bilo prijeti za besedo.
  1. Naj definira pojem “klerofasizem”.
  2. Naj navede, kje v danasnnji Sloveniji opaza “pojav klerofasizma”.
  3.Naj navede imena slovenskih klerofasistov. Duhovniki? Kateri? Poimensko.

 • Vili

  Pregledal sem več ali manj vse poste pri tem članku in zgrožen spoznal kakšno zlorabo definicije svobode govora si dovoljujejo desnosučni državljani. Članek in poste sem shranil in podal prijavo na ustrezne državne in evropske inštitucije! Srečno Novi Tv pri razlagi zakaj dopusča take zlorabe.

  • Andrej

   Javol, herr Vilhelm. Vse pred kirchen_štrase und šicen. Streljal bo pa rotstar komunisus.

  • Imperial Commando

   Kolk si ti car ej, celi Rambo :)

 • ljubinica

  Kako blesava je Fajonka, je razvidno tudi Iz njenega namigovanja, da je “klerofasizem” kriv za “holokavst”.
  Take ignorante in pokvarjence mi posiljamo v EU parlament …

 • ljubinica

  Vsa zblojenost in zloba slovenskega levicarstva je razvidna tudi Iz nakladanja Marka Crnkovica.
  On trdi, da je poziv k poboju kristjanov (ali samo duhovnikov?) napad na Cerkev.
  Cerkev se pa sme napadati.
  Ker Cerkev (t. j. kristjani) ni enako kot homoseksualci, ki se jih ne sme napadati…
  Crnkovic pravi, da so klerofasisti
  ” poboznjakarji”, ki molijo pred klinikami za splave…
  A te je treba pobiti? To so slovenski “klerofasisti”?
  Po Crnkovicevo je treba na “farske fanatike” usmeriti morilski bes Fajonkinih pristasev …

 • Van Der Waals

  FAJONKA IMA DOBRO SPRANE MOŽGANE Z KOMUNIZMOM! NITI NE VE ZAKAJ VOJNE NASTAJAJO! JI PAČ NE MOREMO ZAMERITI SAJ JE ŽENSKA!

 • Andrej

  Temelj komunistične propagande: PRIMITE TATU. Sami so do kolen v krvi, kažejo pa na druge.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!