Bo Šarec preživel naslednji teden? Na sporedu je ustavna obtožba!

Marjan Šarec (Foto: STA)

Na seji državnega zbora, ki bo potekala 28. januarja, bodo razpravljali o ustavni obtožbi zoper predsednika vlade Marjana Šarca. Za vložitev postopka sta se zavzeli poslanski skupini SDS in SNS potem, ko koalicija ni izkazala volje, da bi implementirala odločbo ustavnega sodišča o financiranju zasebnega šolstva.

Za vložitev predloga za ustavno obtožbo so se poslanci Slovenske demokratske stranke in Slovenske nacionalne stranke konec lanskega leta odločili po tistem, ko je državni zbor zavrnil novelo zakona o organizaciji in financiranju vzgoje in izobraževanja, s katero so v SDS poskušali uresničiti odločbo ustavnega sodišča iz leta 2014 o financiranju zasebnega šolstva. Predsedniku vlade očitajo kršitev več členov ustave in zakona o vladi ter opustitev dolžnega ravnanja.

Prisilno državno šolstvo eden najučinkovitejših vzvodov za indoktrinacijo otrok
Kako izprijena je koalicija, je bilo jasno že na uvodnem zaslišanju ministra za šolstvo Jerneja Pikala, ki je dal poslancem in javnosti jasno vedeti, da se ta koalicija ne namerava ravnati po črki ustave, s tem, ko je povedal, da za koalicijo izvrševanje odločb ustavnega sodišča ni prioriteta. Vladajoča garnitura z zavračanjem izvrševanja odločbe ustavnega sodišča tako želi kolikor bo mogoče dolgo ovirati otrokom dostop do bolj kakovostnih zasebnih šol in ohranjati de facto monopol države v javnem šolstvu. Prisilno državno šolstvo je sicer znano kot eden najučinkovitejših vzvodov za indoktrinacijo državljanov kot poslušnih sledilcev režima že v najmlajših letih.

Član SD in šolski minister Jernej Pikalo ima uro za 7 tisoč evrov, otrokom pa ne privošči kakovostnega izobraževanja v zasebnih šolah (Vir: Facebook)

Šarec še naprej zavaja javnost
Kot še poroča režimska STA, je Marjan Šarec predlog že ocenil “bolj kot poleno pod nogami kot pa resen institut” in napovedal, da bo vlada poskušala uresničiti tudi to odločbo ustavnega sodišča. Med pomembnejšimi odločitvami poslancev bo tudi odreditev parlamentarne preiskave za ugotavljanje politične odgovornosti pri domnevnih nepravilnostih v Družbi za upravljanje terjatev bank (DUTB). Pod zahtevo za odreditev parlamentarne preiskovalne komisije so podpisani skoraj vsi oziroma 89 poslancev.

Marjan Šarec (Foto: Facebook)

Poslanca Lisec in Jelinčič zelo ostra do vlade
Kot je na novinarski konferenci decembra pojasnil poslanec SDS Tomaž Lisec, gre za kršenje ustavnih načel samo na podlagi enega dejstva, “ideologije levega dela političnega spektra, ki ne želi spoštovati ustavnega reda”. Da gre za ideologijo, po njegovih besedah kaže nedaven primer, ko je ustavno sodišče v primeru izbrisanih odločilo, da je potrebna sprememba zakonodaje, pa je vladna koalicija nemudoma predlagala zakon. “Tukaj pa se zaradi ideološke platforme sistematično že štiri leta določenemu delu državljanov kršijo človekove pravice,” je opozoril. Za predlog ustavne obtožbe so se po njegovih besedah odločili zato, da “spametujemo levo krilo DZ, naj se neha igrati z ustavnim redom”. Pri tem materija, o kateri je govora, po njegovih besedah sploh ni pomembna, pač pa je pomembno le, da se kot zakonodajalci odločijo, ali bodo spoštovali ustavo ali ne. Da so se predlogu pridružili iz načelnih, in ne vsebinskih razlogov, je poudaril predsednik SNS Zmago Jelinčič Plemeniti. Njihovo načelo pa je, da je treba sodbe ustavnega sodišča spoštovati, je dodal. Po Jelinčičevih besedah bi bilo sicer morda bolje, kot je takrat še navajala Demokracija, če bi bila ustavna obtožba vložena zoper nekdanjega predsednika vlade Mira Cerarja, ki da je izvirni krivec za nastalo situacijo. “Zdaj je pač premier Šarec in on dobi tole porcijo,” je dodal. To se mu sicer zdi pravilno, saj po njegovem mnenju “leva polovica slovenskega političnega prostora ne spoštuje ustave, razen v določenih zadevah”.

Poslanca Tomaž Lisec in Zmago Jelinčič (Foto: Twitter)

J. Ž.

 • VERZIFIKATOR

  Marjana Kamnikar

  MARIJON IN BALONČEK

  Marijon se redno napihuje,
  težka je posledično prebava,
  te s početjem svojim ne zabava,
  pravzaprav ta fantek nadleguje.

  Venomer z balončkom se pojavlja,
  piha vanj, da sapa mu pohaja,
  napihuje, misli, da ugaja,
  pihanje v praznino se ponavlja.

  A ni sam naš Marijon nikoli,
  saj v balonček piha z njim množina,
  je največji, se baha družina,
  Marijon pa prvi vedno v šoli.

  Se v balonček piha na globoko,
  ne le ata, mama in sosedje,
  stric s televizije, zaporedje
  se menjava, da je on visoko.

  Zdaj visoko ga balonček dviga,
  se z napihnjenim drži nad tlemi,
  saj pihalci mnogi v silni vnemi
  pihajo, da mu balon kar šviga.

  Muja strašna se v balonček vlaga,
  bilding temu se početju pravi,
  so zasopli, da se ne ustavi,
  da naš Marijon edini zmaga.

  Napihuje se ga vedno huje,
  to me le skrbi, da fant ne loči
  se od njega še, ko se razpoči,
  da telebnil bo brez vsake muje.

  • SIMON ROZIC

   …in kot iz vseh levih liderjev, bojo ostal le GRS
   (Gobec, Rit in Sapa). Ubogi mi!

 • Stric iz ozadja

  Dvomim da si koalicijske stranke ze sedaj zelijo volitve. Sploh glede na ankete (tudi od Nova24TV)

  • Fosa Stefan

   kdo od normalnih SLOVENCEV MI POJASNI, KAJ DOBREGA je MARJAN ŠAREC-vranec naredil za slovenijo.

   dvig minimalne plače? povejte tisti, ki se vam je to zgodilo, sindikati očitno ne znajo izračunati, da je 2*2 =4 in vedno bo tako,… na škodi so delodajalci in delavci, potrošna potratna država pa pleni pa pleni, saj izplen gre državi, potem za poneumljanje slovencev z strani muslimanov, za poneumljanje deklet ali fantov na zmenkih (pikalčo,… bo predpisal, da mora fant na zmenku žensko z desno roko prijemati za joške”!!!???????????????,…………)
   kje so tuji vlagatelji z visoko dodano vrednostjo,……………povsod razen v sloveniji
   POPULISTIČNO vsi v sloveniji zaslužijo premalo, dvig plače je pravi odgovor, kdo in kako in kolko bo ustvarjal, to pa je za levvico in vlado nepomebno vprašanje,.. da se v sloveniji naredi veliko opremalo kakor v nemcijio na enega nemca to ne poznajo,…saj denarja ni potrebno ustvrajati in prabiti tolko kakor je donosnost,.. PRODUKTIVNOST KDO SE O TEM POGOVARJA?????

 • Lojz

  Kakšno neumno vprašanje. Koalicija ima večino v državnem zboru in trdna je ko kamen. Medtem ko je opozicija šibka, še NSI se ni pridružila obtožbi. Tole bo še en Janšev poraz. Koliko jih še bo?

  • david23

   A ti pa ne razumeš, da je to lahko poraz državljanov? A ti ne razumeš, da je nesposštovanje odločb Ustavnega sodišča RS slabo za državljane te države?

  • nevtrino

   Seveda, svojih stolčkov ne dajo, pa četudi s teptanjem ustave …

  • KAPIBARA

   @lojz – poslanci imajo sindrom PUCKO

 • Rdeča zvezda

  Neprecenljivo je ko na NovaTV vidiš reklamo za Svetlano Makarovič.

  • Lustrator

   Niti ne – se da kar dobro oceniti koliko našega davkoplačevalskega denarja je rdeča fašistka vložila v markleting.

 • Novakec1

  SDS puši na vsakem koraku, se morja mal zamislit nad sabo. Naslednjič volim Marsovce.

  • dež

   Zgleda, da je SDS edina stranka v parlamentu (pa i šire, boga mi) ki pričakuje, da se odločbe US brezpogojno upoštevajo.

  • nevtrino

   Vi volite samo “zmagovalce”, ne ?

 • Pika

  Haha kakšna bruka bo tole. Po moje ne bodo zbrali niti 30 glasov. Torej bo 2/3 poslancev podprlo Šarca.

  • dež

   Bom zadovoljen, če bo res tako, ker to pomeni, da 2/3 poslancev ne spoštuje odločb US. Da se natančno ve, v kakšni buli je rdeča džamairija, po imenu Slovenija.

  • nevtrino

   Kaj je to “bruka” ?

   • KAPIBARA

    “Bruka” pride od: BRU-hati in pa KA-kati

  • Lustrator

   V normalni pravni državi, bi vsi, ki bi glasovali proti, bili pri priči ovadenih zaradi neupoštevanja samega temelja pravne države. Je pa res, da bi tako že po cca mesecu vladanja ostali brez velike večine vladne ekipe.

 • Miha

  Tole je še ena Jajotova samomorilska misija, ki samo daje politične točke predsedniku vlade. Dajmo že enkrat vreči tega nesposobnega Jajota.

  • dež

   Vsem tistim, ki podpirate nespoštovanje odločb US, ali se naslajate nad tem, bi jaz vzel volilno pravico, za vedno. Amen.

  • janez

   Vidim,da že zjutraj piješ.Kaj ima pri tem tvojem deliriju JJ.

  • nevtrino

   Kdo je pa za vas “sposoben” ?

  • slosin

   pluvaš po ljudeh, ki se zavzemajo za izvajanje zakonodaje…..bog se te usmil s tako logiko…’vreči’ bi bilo treba take jajote, kot si ti in tebi podobni…

 • Darth Vader

  marjan šarec je egocentričen polpismen debil……nastopač, ki nam ga je serviral George Soros….in da ne bo pomote…..tip, ki je dobil okol 10% glasov je protiustavno na mestu predesdnika vlade…..

  • dež

   Tule si pa v veliki zmoti. Zadnja javnomnenjska anketa kaže, da gre za izjemnega misleca, ki mu večina akademske sfere pri nas ne seže niti do kolen. Navkljub dejstvu, da je njegova stranka na zadnjih lokalnih volitvah dobila le 2,5 % glasov in nobenega župana. Mi je kar hudo, da so jih nogirali tudi v Kamniku, kjer občino po novem vodijo nekakšni okostnjaki iz omare.

   • nevtrino

    Hehehe, a javnomnenjske ankete pokažejo na velike mislece ? Ste prisebni, primerjava z akademsko sfero ? V sedanji pokvarjeni državi so lahko uspešni, na vrhu, le pokvarjeni ljudje.

    • dež

     Kakšne velike (za državljane koristne) razlike med akademiki in nesposobnimi pokvarjenimi karieristi, ki vodijo to državo (na žalost) ne vidim. V nasprotnem bi se kakšen od njih kdaj oglasil v bran demokraciji, pa se (z redkimi izjemami) ne. Je bilo ogromno priložnosti, da kaj prispevajo za boljšo Slovenijo, a so se temu očitno odpovedali. Se držijo tiste ljudske, “Bolje vrabec v roki, kot golob na strehi”.

   • mona lisa

    Me prav zanima od kod jim te ankete. saj verjamem da Slovenci niso neumni.

  • BlackOpsSystem

   šarec je nastavljen nov obraz….posluša in uboga na ukaz….nima obraza, hrbtenice in jajc tudi ne….je naklonjen korupciji…..vedno posluša milana, tudi ko se ta sprehaja pod posteljo!!!!!

  • SIMON ROZIC

   ITAK!
   Samo, da v taki vladi kaj drugega bit ne more, ker ne bi bili kompatibilni !

  • mona lisa

   Se popolnoma strinjam.Nikoli ne bi smel biti na mestu predsednika vlade.

   • SIMON ROZIC

    Tudi nobeno drugo državniško mesto mu ne bi pristojalo,
    le na novoletne zabave bi ga lahko vabili, da bi zaigral
    bedancem onega kmetavza Serpentinška….tam se lahko
    vsi najdejo!

 • Andrej

  Za vse je kriv Janez Janša. Ker zahteva, da se uresničuje ustavo. Zmagujejo pa kršilci in ignoranti ustave. Ali se res ne zavedate, da taka država nima nobenega smisla? Tista točka ustave, ki pravi, da je Slovenija demokratična država, že dolgo ne velja več. Slovenija je last Murgel in njihovega mafijskega klana.

  • nevtrino

   Kot kaže, marsikoga zanima le to, kako bo glodal ostanke kosti, ki mu jih “demokratično” “prenovljen” rdeči teror meče v pokvarjeni državi … Takšna država ima še kako smisel za večno enakopravnejše tovariše…

  • Lustrator

   Absolutna resnica pred katero si zatiska oči skoraj 3/4 sodržavljanov – kar je pa še bolj žalostno od samega žalostnega dejstva.

  • KAPIBARA

   Slovenija je Gubernija, od perkmandelca – ŽAL

   • Hribouc

    Ni gubernija.

    Je Aparhajd Udbokučanistanski Gulag Milana Kučana & Elita Rossa Consortes!

    • KAPIBARA

     Prov, naj bo po tvoje :-)

     • Hribouc

      Kokrčeš, čečeš.

   • tohuvabohu

    Slovenija je planet opic.

    • KAPIBARA

     Žal smo na njemu

  • opazovalec

   Če se ne motim čaka 14 zakonov na popravek po volji US. In vlade IJJ niso bile noben cukrček, na vse pretege so recimo rovarile proti popravi kric izbrisanim kljub sodbi US, dokler ni tako odločilo velespoštovano ESČP in so druge vlade popravile sramoto naših demokratov.

   Skratka spet en strel v koleno ljubljenega vodje in po nepotrebnem zapravljen čas poslancev DZ brez kakršnega koli haska.

  • Hribouc

   Se ne piše Murgel, ampak, Milan Kučan osebno!
   Klan so pa Udbokučanisti.

   Nič tralala,Marjanca.
   Saj beseda ni konj.
   Je pa Milan in to Kučanof!

  • Novakec1

   Žal so ustavo izmaličili za svoje potrebe, predvsem levaki in bivša LDS

 • SIMON ROZIC

  A je prebral tudi Bevkovega Kaplana Martina Čedermaca?,
  -potem je itak genij!

 • luka globus

  imitator pa v davosu :)

 • SIMON ROZIC

  Petelinji spev

  Nosim glavo prav visoko
  in režim se na široko
  vam, ki verujete globoko,
  da sem res ta pravi “koko.”!…

  Rekli so mi oni strici,
  da raje naj molčim,
  da bojo sami uredili,
  vse iz ljudstva potegnili…

  Vera vame, ta je prava,
  neumnost vaša me zabava,
  že od sreče rastejo mi “jaja”,
  oh, ko bi tako bilo do kraja!

  So mi strici obljubili,
  da bomo vajo ponovili,
  če bom priden in poslušen,
  ker imel bom več izkušenj…

  Do takrat bo narod crknil,
  marsikdo bo čisto mrknil,
  le jaz in novi kurnik moj,
  izborili bomo svoj obstoj!

 • Borut Stari

  Žal bo ustavna obtožba doživela usodo prejšnjih. Za ta izid glasovanja v DZ bo najmanj kriv sedanji PV. Ustavo je večkrat povozil, leseni “specialist” ustavnega prava, bivši PV in pokvarjeni pravnik M. Cerar.

  • Hribouc

   Bravo! In Pivo Veritas!

 • Hribouc

  Rdeča Elita.

  Ravnokar sem bral zapisnike komandanta Šercerjeve brigade na položaju l.1942 in med drugimi strašljivkami so likvidacije zaradi prisvojene moke, nalivnega peresa, zaradi napačnega pisma, zaradi domnevnega druženja, zaradi družćinske, prijateljske povezave, itd.
  Za vse si dobil ŠUS V TILNIK, V GLAVO, KAMOR JE PRILETELO!

  In kaj delajo potomci, malikovalci krvavih komisarjev zadnjih 75 let ?

  Za domovino, s komunisti naprej! – VSEGA BOMO IMELI, TUDI ZLATE URE !

  • freedomfighter

   Uf ti pa imas novice..na kitajskem se ukvarjajo kako bodo ziveli leta 2045 pri nas se pa o tem kako so ziveli leta 1945…pa se nekateri sprasujejo zakaj nas prehitevajo po levi in desni

   • Hribouc

    Če ne poznaš resnične preteklosti in živiš v laži, si u kur.u.

    Zanimalo me je konkretno, zakaj se to tako dogaja in sem šel iskat primerjave v preteklosti, to je v letih, ko so začeli ustvarjtui svoj zločinski nered. In ugotavljam,da je zločinska država Udbokučanistof utemeljena na zločinu, kriminalu, bna laži in še enkrat na laži in se vse samo ponavlja, ponavlja, ponavlja – IN ZATO SMO VSI SKUPAJ V PIZ.I,
    tovariš naprednjak. če ne verjameš, pa imaš problem.

    • freedomfighter

     Se vidimo v letu 2019…ti se vedno zivis v bivsem rezimu…ko vstopis v 21.stoletje me kontaktiraj…pa ce ne ves na kitajskem imajo komunisticno vlado pa jim ne gre tako slabo a ne…najbrz zato ker so drzavljansko vojno koncali leta 49 pri nas pa zgleda kot da nekateri se cakate na njo…da se razumeva jaz ne maram komunizma ker je v nasprotju z liberalnimi vrednotami tako da…hvala bogu se je za vecino normalnih slovencev komunizem koncal v 90ih nekateri se pa se vedno ukvarjate s komunisti namesto da bi izboljsali svoje zivljenje

 • Pajk

  Šarec bo spet dobil podporo v parlamentu in to bo to.

 • Antonius

  V parlamentu bo koalicijska večina poslancev zavrgla ustavno obtožbo, Slovenci pa še vedno ne bodo prišli do spoznanja, kakšne prodanoviče so si izvolili v parlament.
  Potem se pa čudimo, od kje se je vzela *globoka država*?

  • Novakec1

   Narobe. Te so v parlament postavili strici iz ozadja, niso jih izvolile sloovce.

 • Darth Vader

  ustavna obtožba v slovenskem parlamentu je del Kabuki teatra…..ne veste kaj je to kabuki teater…..vprašajte google…..

 • frondi

  kaj je belčki – se bojite Šarca tako kot med vojno šarca hahaha

  • Novakec1

   Sem mislu da se izdajalci pojavljajo samo med vojnami zdej pa vidi da se tudi v mirnodobnih časih ko gledam in berem kaj delajo levaki z slovenskim narodom, ne državljani Slovenije, da ne bo pomote.

 • Janez

  Zakaj je “svinjski” zdravilec poimenoval ministra Prešička s “Prašičkom”?Zato,ker so ga Komunisti tako naučili.Resnično me skrbi,kam se bo ta pokvarjena banda poskrila,če pride na oblast druga “opcija”?Zapori so polni,kar postreliti jih ne moremo,ker jih je preveč.V tujino jih ne moremo nagnati,ker nam jih bodo takoj vrnili,ker ciganov ne marajo.Zelo sem zaskrbljen.Prevzgojiti jih bo treba pravijo eni.Ni mogoče.Te bande ne moreš prevzgojiti,če jih v sedemdesetih letih nismo ,jih ne bomo tudi ne sedaj.

 • Common Sense

  Šarec ni odgovoren za (ne)delo in nesposobnost bivšega predsednika vlade, sicer ustavnega pravnika in aktualnega zunanjega ministra. Je pa Šarec postal objektivno odgovoren za delo vlade s trenutkom, ko je prevzel oblast. V parlamentu je zaprisegel(!), da bo “spoštoval pravni red in ustavo Republike Slovenije”. Odločba ustavnega sodišča RS je nedvoumna. Kaj torej tu ni jasno?

  • Andrej

   Kako: ni odgovoren? Cerarja je postavil za zunanjega ministra in z njegovo pomočjo sestavil vlado. In Šarec je predsednik te vlade. Šatec je kriv, če drži, da sta kriva tisti, ki krade in tisti, ki žakelj drži. Razen, če naš bolj ali manj pravo(krivo)sodni sistem pravi, da to ne drži več.

   • Common Sense

    Za nazaj ne more biti odgovoren. Je pa postal odgovoren z momentom, ko je prevzel oblast. Seveda pade na njegova ramena tudi odgovornost, ko je takega človeka postavil za zunanjega ministra (akoravno to s spoštovanjem odločb US nima nobene zveze). V skladu s prisego v parlamentu jo dolžan spoštovati ustavo RS in njen pravni red. Spoštovanje odločb US sodi v to. Od tu naprej je vse ZAVESTNO kršenje pravnega reda RS. Nekoč bo treba plačati račun v skladu s krilatico “Sve se vraća, sve se plaća”. To je vse kar pravim.

 • janšari lljuzer

  shizofrene janšistične piškice še vedno ne morejo preboleti, da se kljub Đurićevi in Orbanu, katerega naklonjenost so zaigrali z Vilijem Kovačičem in njegovim kriminalnim oprodo ob II. tiru, niso in se nikoli ne bodo povzpeli na oblast. s Pujsoglavom, prvoborcem, ki je vrgel svoj lastni svinjski obraz na gradbišče džamije kot urednikom še posebej ne. potem delajo obupane stvari, recimo vlagajo v boljševiški in udbaški maniri ustavne obtožbe in preden jim bo zaradi tega spet padel rejting, ugibajo, ali se šarcu tresejo hlače. beboti noriški psihotični ne vedo, da so v primeru, da ustavna obtožba pade, spet izgubili nekaj glasov. z janšarijem šipcem ob zmage do zmage in do končnega poraza

  • Andrej

   Preden nadaljuješ s pljuvanjem raje razloži, zakaj za državo ni dobro izpolnjevati sklepov ustavnega sodišča in s tem kršiti ustavo!
   A misliš, da Janša ne ve, da skrajno leva vlada trdno drži skupaj? Morda pa upa, da bo to tudi kdo drug spoznal.

   • janšari lljuzer

    povej naprej ti kdaj se ti je tako po noriško obrnilo, da recimo Cerarja in Bratuško šiviljo zmerjaš s skrajnimi levičarji? si tudi ti videl leteče slone? se ti je namedlo od shizofrenih člankov Brščića, ki govori z mehkim o nas s trdim, ć seveda, ali se ti bolj meša od neprikrite navdušenke nad neonaciji “oni imajo najbolj prav” Lucije Ušaj? vidim pa, da si se zavzemal in to pošteno za izbrisane, njim je ustavno sodišče dvakrat, ESČP pa večkrat dalo prav in naložilo RS odškodnine. tam si bil pa bolj na Grismkovi Sluzkovi strani in pod Gorenakom Piškotkom, ki sta zavajala javnost in se upirala izvršitvi.Izbrisani so zgodba prve demosove vlade, ki se vleče že skoraj 30 let
    z janšarijem ljjuzerjem šiptarskim do končnega potopa!

    • Andrej

     Skrajen politik je tisti, ki se z drugače mislečimi NOČE pogovarjat. Bratuška in Cerar se pred volitvami nista. In se tudi sedaj ne.

     Pa ne bluzi o vsemogočem, tukaj gre za spoštovanje ustave. In pri tem ostaniva.

     • jjajo ljjuzer največji

      skrajna ja, ampak ne levičarja. neoliberalci so novi fašistki, samo poglej janšarija. sploh je pa ta nora šiptarska in noriška piškica dovolj izključevalen, da se z njim ni treba meniti nikomur, še najmanj pametnim. razen seveda psihiatrov, leteči sloni so že eden od simptomov. da se z njim kmalu ne bodo pogovarjali niti domači niti najožji sodelavci, je jasno.on bo vladal Noreji, on bo grosupeljski napoleon, jla desetarček in vse ostalo, kar mu omogoča shizofrena pomnožitev osebnosti. pa še na mnoga leta z njim in SDS, ki jo je ukradel Pučniku in katero je naselil največ bivših udbašev, komunjar in obramboslovcev miličnikov in kar je trdih sil iz prejšnjeg režima

     • Common Sense

      Iz tebe govorijo čustva. To je sicer okay, a vedi, da čustva meglijo um.

 • freedomfighter

  Hahaha ustavnaobtozba hahaha a resno mislite da si kdo upa odstaviti predsednika vlade z dvakrat vecjo javno podporo kot prejsni stirje skupaj…pa zakaj ustavna obtozba proti sarcu…a nima parlament odlocilne vloge

 • Hribouc

  Pod , zdaj, vsakodnevnimi umotvori in specialnimi poročili rdečega dr.Zvera so komentarji onemogočeni.

  ————————————————————————————————————————————-
  Torej, protestiram in
  28. izražam svojo zahtevo volilca SDS in dr.Zvera, da nemudoma odstopi s položaja mojega predstavnika
  v EU.
  2. del zahteve pa je, da ga , tudi moja SDS, absoluitno ne kandidira več nikamor !

  “Ne bom odnehal , dokler ne odstopi” PRESS

 • freedomfighter

  Zakaj ne najdem nobene novice o tistih petih bombnih napadih na svedskem…a je mozno da je ta clovek edini v celi drzavi ki ima to novico…prosim ce je kdo prebral v kaksnem tujem mediju o zadnjih 48 urah na svedskem da mi poslje link…ce je nova 24 edina ki poroca o tem pa me zanima kako so oni potrdili govorice ki so jih prebrali na tweeterju…niso najbrz res dali nepreverjen tweet s tako udarno tematiko na naslovno stran brez da bi preverili

  • Stric iz ozadja

   Mislis da preverjajo? Za njih je dosti to da pise na Twitterju, pa ce je resnicno ali pa ne, za to da nikjer drugje ne pise pa itak obtozijo Sorosa in strice iz ozadja.

   • freedomfighter

    Ja upam da bodo preverili ker drugace bo pa to najhujsi fake news v zgodovini nove

 • piko8

  Tukaj bo odločilni vpliv na dogajanje v parlamentu imev Mafijski bos milan kurčan, pa upam, da se motim!!!

 • hle

  Po mojem mišljenju bi se moralo osnovno šolstvo izven okvirjev države prepovedat ne pa plačevat. Razne zasebne in cerkvene šole so trojanski konj za islamistične in še katere drugače pa naj vas bolj skrbi to kako so vam nataknili nagobčnik in ne govorit da je grdi komunist tega kriv vi ste nesposobni

  • freedomfighter

   Sveda desnica se boji komunistov in islamistov med tem pa zagovarja privatne verske sole…verska sola je pa verska sola pa naj bo budosticma hinduisticna islamska ali judovska

  • Common Sense

   Tvoje razmišljanje je legitimno, a ti nisi ustavno sodišče. US pa je odločilo. Odločbe US je potrebno spoštovati. Ne glede na to ali so všeč levici, desnici, roza, modrim ali črnim. Stanje, ko se spoštuje samo to “kar nam paše” je kaos. Ta ni dober za nobenega.

  • Gr Enze

   TA PRVE ŠOLE NA SLOVENSKEM SO BILE CERKVENE OZIROMA KRŠČANSKE UČILE SO NUNE . PA TUDI BOLJ REALNE SO BILE KOT PA PO LETU 1945 SPLOH KAR SE TIČE ZGODOVINE !

 • Rožle

  Nova raje ukinite kometiranje kot gost ..
  ne pa pa komentiranje v celoti ..

 • Rožle
 • freedomfighter

  Eno vprasanje o trans spolnikih ali kaj so ze…pusete da se zenske pocutijo ofrozene zraven moskih ki se imajo za zenske…moram priznati da bi se kot moski pocutil neprijetno ce bi bil na moskem wc nekdo ki se ima za zensko…no nebi se pocutil neprijetno ampak tako kot da je tam zenska…konec koncev kako bo trans seksualec ogrozal zenske ce ga privlacijo moski…no moje vprasanje je tako ce moski ne zelimo deliti wc s transeksualci in zenske tudi ne kam pa naj gredo na wc….pa se vedno cakam na dokaze o petih bombnih napadih v zadnjih 48 urah na svedskem…ce ne predstavite nobenega dokaza lahko pricakujete pogrom nad vasim fake newsom…zanimivo da ima svedska vlada tak nadzor nad ljudmi da lahkotno prikrije pet bombnih napadov ne more pa odkriti petih teroristov ki so napad nacrtovali haha

  • Common Sense

   Borec za svobodo si morda res. A če te domnevni fake news na Novi24 tako zelo moti, ravnaj enako kot pri TV. Preklopi na RTV:) Ali pa enostavno ne beri člankov na portalu Nova24TV. Konec koncev, imaš na voljo res bogato izbiro medijev, ki podajajo nepristranske informacije kot npr. Delo, Dnevnik, Večer,….. Ni da ni;)

   • freedomfighter

    Torej tvoj nacin spoznavanja resnice je da en portal s fake newsom zamenjas za drugega…ni cudno da je tako stanje na svetu ce se vsaka stran zadovolji s svojo verzijo resnice…zalostno je to da vas vseh ne zanima ali je bila novica o petih bombnih napadih resnicna ali ne…a tebi je vseeno ali je bila naslovna novica laz ali ne…jaz spremljam vse medije in vsi so laznivi ampak eni se vsaj trudijo prikriti laz…nova 24 ni dala niti enega dokaza o bombnih napadih in mene resno zanima ali je bilo v zadnjih 48 urah pet bombnih napadov in kako to da tudi alt right mediji po evropi nimajo tega podatka…od kje ima nova 24 ta podatek ce ga drugi nimajo…pa da se razumeva mene novica o teh bombnihnapadih zanima predvsem zaradi tega ker ce je svedski liberalno levicarski vladi uspelo prikriti pet eksplozij potem pomeni da se da prikriti popolnoma vse sploh v drzavah ki niso tako pomehkuzene kot svedska…nekateri ze sedaj vrjamejo da se da vse prikriti ostali pa dobro vemo da se v casu socialnih omrezij ne da prikriti nic saj je vsak s telefonom lahko “novinar”…a mislis da na celem svedskem ni enega cloveka ki bi objavil sliko ali posnetek teroristicnega napada…a je mozno da je to prvic v zgodovini da se je zgodil teroristicni bombni napad pa nihce ni videl ne terorista ne eksplozije ne zrtev…malo cudno se ti ne zdi glede na to da od ostalih napadov obstaja tisoce slik ki jih potem politiki uporabljajo za propagando

 • jjajo ljjuzer največji

  kje lahko najdemo vir o bombnih napadih na Švedskem? se Pujsoglavovi tretjerazedni orbanovski pisuni spet lažejo?