Bo Slovenija sprejela migrante iz zloglasnih centrov iz BiH, kot je Vučjak?! Tuji mediji pišejo, da se to lahko uresniči!

Migranti prišli v Evropo z navodili, naj s kristjani ne prijateljujejo ker je to proti volji Allaha!?

Nevladne organizacije očitno s podporo režima postajajo vse bolj predrzne in se kar odkrito zavzemajo za odprtje mej in neomejen uvoz za boj sposobnih moških, ki se nahajajo v bosanskih migrantskih taboriščih, kakršno je Vučjak. S stanjem v takšnih taboriščih se je pretekli teden v Evropskem parlamentu med drugim ukvarjal Milan Brglez, Kristina Božič z Večera pa je dala prostor marginalcem, kakršni izhajajo iz združenj Infokolpa, Ambasada Rog, Filantropija in ZRC SAZU, da so se javno zavzeli za “relokacijo” migrantov iz BiH v Slovenijo. Propagandni zapis Božičeve so že opazili tudi tuji mediji, in to prav v času, ko se nam cela Evropa posmehuje po reportaži portala InfoMigrants, v kateri so jasno razkrili, kako se pustimo izkoriščati nelegalnim migrantom. Vlada se medtem ukvarja z plenjenjem plastičnih pištolic vardistom Andreja Šiška, namesto da bi omejila delovaje nevladnih organizacij, pa nadaljuje z njihovim financiranjem, med drugim tudi PIC in Mirovnega inštituta, kamor je poniknilo že več milijonov evrov denarja davkoplačevalcev.

Nevladne organizacije, kot kaže, ne le, da neovirano nadaljujejo s spodbujanjem nelegalnih migracij, pač pa celo stopnjujejo pritisk na državo, naj ta odpre meje in tako omogoči nekontroliran vstop več tisoč nelegalnim migrantom, ki se nahajajo v Bosni in Hercegovini. Tako je veliko zgražanja povzročil daljši propagandni tekst v Večeru, ki uvodoma trdi, da naj ne bi bilo povezave med nelegalnimi migranti in številom humanitarnih ladij, pri čemer se sklicuje na levičarskega “raziskovalca” Eugenia Cusumana.

Foto: posnetek zaslona

Situacijo ilegalcev v BiH bi z denarjem davkoplačevalcev med drugim reševal radikalec Brglez
O dogajanju v bosanskih taboriščih, med drugim v zloglasnem Vučjaku, so razpravljali tudi v Evropskem parlamentu, radikalni evropski poslanec iz vrst Socialnih demokratov Milan Brglez pa “je na zunanje ministrstvo naslovil pobudo, naj na srečanju sveta za splošne zadeve EU ta teden slovenski predstavniki pozovejo k oblikovanju ustrezne rešitve in k pomoči BiH za zagotavljanje dostojnih standardov in oskrbe beguncev in migrantov”.

Milan Brglez (Foto: Twitter)

V Vučjaku prevladujejo za boj sposobni moški
Kot smo na Nova24TV že večkrat poročali, so bosenske oblasti v taborišče Vučjak umaknile najnevarnejše migrante z bihaških ulic, v njem pa se nahaja skoraj tisoč za boj sposobnih moških, ki samo čakajo na priložnost, da prodrejo v Evropsko unijo. V okviru taborišča jim ne primanjkuje gotovine, prav tako so dobro založeni s cigaretami prestižnih blagovnih znamk in z najrazličnejšimi energijskimi pijačami. Svoje občutke o vzdušju v taborišču je novinar Nova24TV Luka Svetina opisal takole: “Gre pravzaprav za nekdanje smetišče, od koder smeti niso nikoli odpeljali. So pa migranti pripeljali nove smeti, med katerimi dobesedno živijo. Ni sanitarij, ni elektrike. Zdi se, da ni niti tistih minimalnih higienskih standardov, in ni presenetljivo, da se Bosanci bojijo, da se bodo bolezni, ki so prisotne na območju, razširile med prebivalstvo.” Najboljša rešitev bi bila torej, da bi vse te migrante takoj nagnali nazaj v njihove države izvora, namesto da Brgleza skrbi za razmere v tem taborišču, ki bi jih po vsej verjetnosti najraje reševal z denarjem evropskih davkoplačevalcev.

Migranti so dobro založeni z najrazličnejšimi osvežilnimi pijačami in s cigaretami priznanih blagovnih znamk (Foto: posnetek zaslona)

Marginalci, ki pod krinko humanitarnosti živijo na račun davkoplačevalcev, povečujejo pritisk za odprtje mej
V Večeru v nadaljevanju dajo prostor številnim marginalcem, ki se kot nevladniki pod krinko humanitarnosti radi napajajo iz proračunskih sredstev. Med drugim Božičeva tako navaja poročilo članov kolektiva Infokolpa, ki pravijo, da je “preselitev begunk in beguncev, ujetih v taboriščih na severu Bosne in Hercegovine, v Slovenijo nujna”. Predrzni kolektivisti si prav tako drznejo policijo, ki varuje naše meje, obtoževati, da z vračanjem ilegalcev protipravno odreka pravico do vložitve prošnje za azil. Nadalje da Božičeva prostor tudi delovni skupini za azil Ambasade Rog, ki nelegalno zaseda ruševine nekdanje tovarne koles v središču Ljubljane; njihov predstavnik Miha Blažič za humanitarno krizo obtoži kar Marjana Šarca in Mira Cerarja. A ne zato, ker bi njuni vladi zaradi pomanjkljivega varovanja meje dopuščali to, da ljudje skušajo nelegalno vstopiti v državo, pač pa zaradi vračanja, ki je po njegovem mnenju množično, Slovenija naj bi kot prva država schengenskega prostora imela dodatno odgovornost. Svojo naklonjenost neomejenim nelegalnim migracijam v nadaljevanju dobijo priložnost izraziti še iz Slovenske filantropije in Marina Lukšič Hacin iz ZRC SAZU.

Foto: STA

V tujini se nam vse bolj posmehujejo, ker se pustimo izkoriščati nelegalnim migrantom
Ni trajalo dolgo, preden so zapis Božičeve opazili tudi preko naših meja, med drugim so članek Večera povzele Nezavisne novine, in to prav v času, ko se nam po Evropi posmehujejo že zaradi reportaže portala InfoMigrants. Novinarji tega portala so med drugim poročali o slovenskih policijskih patruljah, ki si na zahodni meji prizadevajo zadržati nelegalne migrante v Sloveniji, o polomljenih ograjah na južni meji in o nelegalnih migrantih, ki so nastanjeni v azilnem domu Vič. Kot so pravilno ugotovili tuji novinarji, večina samo zlorabi azilni postopek, si odpočije na račun davkoplačevalcev v zavetju azilnega doma, nato pa nadaljuje pot naprej proti, Nemčiji, Avstriji ali Italiji. Nekateri so kljub temu zadovoljni z življenjskim slogom, ki jim ga vsakemu za 1.963 evrov mesečno uspemo zagotoviti slovenski davkoplačevalci, in se odločijo ostati v Sloveniji dolgoročno, a ne kažejo interesa po integraciji.

Foto: posnetek zaslona

Namesto da se vlada ukvarja z zaplenjevanjem plastičnih pištolic, bi lahko preganjala tiste, ki resnično ogrožajo našo varnost
In s čim se ukvarja vlada? Ta konec tedna so vardistom Andreja Šiška policisti s pravim orožjem, pridrvelo je kar pet vozil, zaplenili puške in pištole-igračke na zemljišču lovskega doma. “Tabor se nadaljuje,” je povedal Šiško in opozoril, da je srečanje organizirano povsem legalno, to ni prvi tabor, doslej pa policija ni ravnala na tak nenavaden način. Po drugi strani se, kot kaže, nihče ne ukvarja z delom nevladnih organizacij, poleg že navedenih smo že večkrat poročali tudi o aktivnostih Pravno-informacijskega centra nevladnih organizacij in Mirovnega inštituta. Ne le, da ne nadzirajo in po potrebi omejijo njihovega škodljivega delovanja, še več, vlada jih še naprej financira z denarjem davkoplačevalcev. V obe levo usmerjeni nevladni organizaciji je tako poniknilo že več milijonov denarja davkoplačevalcev!

Rok Krajnc

 • Rožle

  Moj komentar cca pol leta nazaj ..
  ********************
  V Sloveniji nam levaki že pripravljajo nove taleve kazni…..
  “Prepoved približevanja migrantu…globa 100€”

  • Dragan Krstič

   Tudi kakršnakoli beseda ki bo protimigrantsko usmerjena bo sankcionirana, celo zaporne kazni bodo možne. Pa ne samo pri nas ampak v vsej EU, razen višegrajcev seveda. Tam ji pa tako in tako nimajo.

   • JANEZ GUS

    JJ na oblast,pa smo tudi mi pri višegrajcih.Smrtni strah rdečuhov-nočna mora.

  • Silos

   Bo pač treba dati na fračo močnejšo elastiko!

 • Antonius

  Na volitvah se bo treba odločiti, če ne že prej, ali bodo koalicijski anti-Janša norci iz žepov Slovencev še ropali za nevladniške plače in šerijatarjem bogato socialo.
  SDS, SLS in DOM so stranke desnice, ki se bodo z večinsko volilno podporo edine uprle brezglavemu početju norcev, zbranih v anti-Janša koaliciji. K njim mirno prištejte še Mesečeve komsomolce in Toninove *krščanske* levičarje.

  • joza joza13

   Kaj volitve, kaj? Tam bomo ponovno pušnili, ali pa bo spet ustvarjena neka čudna koalicija poražencev. Na razum “Slovenskih volilcev” ni za računati. Ukrepati je potrebno hitro, hitreje! Za začetek spustiti Rvate v Šengen… khm, tudi to ni ravno neka hitra varianta…

  • Marija

   Do volitev kaj bo polna Slovenija se ve.

 • Felikss_AH

  “a ne kažejo interesa po integraciji”… ja, samo še tega bi se manjkalo… njihova “integracija” pomeni za nas in za Evropo – DEZINTEGRACIJO Civilizacije… ki je tem divjakom prezahtevna. Poleg tega ima Evropa dovolj lastnega škodljivega balasta… od LGBTQP degenov, feministk, odštekanih Levičarjev… do celega spektra zateženih inherentno konfliktnih posameznikov in patoloških profilov najnižjega ranga… in še ti so nekompatibilni.

 • Ivan Ivanovič

  Izdani smo od skoraj celotnega evropskega političnega establišmenta, ki ščiti migrante in se požvižga na varnost in preživetvene ter druge interese domorodcev. Načrtno in zavestno nam pripravljajo usodo ameriških Indijancev: kulturocid, etnocid in genocid. Samo bedak lahko misli, da je tu posredi kak humanizem in solidarnost. Gre za geosocialni inženiring, ki ga izvajajo fašistični globalisti izključno v interesu velekapitala, ki želi odpraviti narode in nacionalne države.
  V Evropo prihajajo ljudje, ki so slabo ali sploh neizobraženi, ki se ne integrirajo niti v več generacijah, in ne nazadnje: ki nas prezirajo in sovražijo.
  Opomba: Da mi ne bo kdo očital, da pretiravam, podajam definicijo genocida iz SSKJ: “genocíd -a m (ȋ) knjiž. načrtno uničevanje narodnostnih, rasnih ali verskih skupin: zagrešiti genocid; rasistični genocid; zločini genocida”I

  • Dragan Krstič

   Lahko pa v to vključiš tudi sedanjo vatikansko politiko.

   • Ivan Ivanovič

    Papež je tudi globalist in izvaja globalistično agendo odprave evropskih narodov in kar je najbolj paradoksno: agendo odprave krščanstva. Ta papež je antikrist.

  • macon

   Znižaj register iz uničenja evropskih narodov v odpravo evropskega srednjega sloja. Žrtve pa tudi bodo in so že.

   • Ivan Ivanovič

    Srednjega sloja ne odpravljajo migranti, temveč znanstveno-tehnološki razvoj. Migranti odpravljajo evropske narode, zato jih globalistična elita vabi v Evropo. Razumi, če moreš.

    • macon

     Kar sem naštel (permisija, migranti, feminizem, lgbtq, klimatske blodnje) in plačuje evropski srednji sloj, nima zveze s tehnološkim razvojem. Ameriški srednji sloj ne bo šel nikamor, ker ga ZDA ne bodo uničile.

     • Ivan Ivanovič

      Tudi v Ameriki izginja srednji sloj. Na eni strani je finančna/kapitalska in znanstveno-tehnološka elita, na drugi strani raja. Še malo in bo raja popolnoma izvisella, ker bodo roboti z gibalnimi sposobnostmi, podobnimi ljudem, in umetno inteligenco opravili večino del, ki jih zdaj opravlja srednji in celo nižji sloj.

     • macon

      V Ameriki nič ne izginja srednji sloj in zaenkrat tudi v EU ne, ker je še zadosti špeha. Bo pa bližnja kriza spremenila razmerja in EU bo potegnila kratko. Roboti z gibalnimi sposobnostmi so pa pravljica in tudi samovozečih vozil še desetletja ne bo.

      Ne ponavljaj levega protikapitalističnega tumbanja, strah pred strojem je brez smisla. Strah nas je lahko obdavčenja in kaznovanja za vsako figo, leve politične korektnosti in “strpnosti”.

     • Ivan Ivanovič

      Očitno se ti ne sanja, kaj se dogaja v robotiki in v zvezi z umetno inteligenco. V prihodnjih dvajsetih letih bo človeštvo doživelo več tehnoloških sprememb kot jih je doživelo v vsej dosedanji zgodovini. Očitno razmišljaš statično in misliš, da bo vedno tako, kot je zdaj. Zato ne doumeš, kakšen problem so migranti, niti ne razumeš dinamike tehnološkega razvoja.

     • macon

      Človek božji, računalničar sem. Doma imam 3 računalnike in četrtega pokvarjenega (oziroma ni, samo se mi ga ne da sestavljat). Pa telefonov ne štejem. Sanjam v 0, 1 vrednostih.

      Ravno zato vem, koliko je bs-ja v napovedih.

     • Ivan Ivanovič

      Potem imaš reš zgodovinske primerke računalnikov, da moraš uporabljati nule in enke. Morda celo luknjice sanjaš. ali pa kar kako lajno… Zgodovina kaže, da so bili prav specialisti na določenih področjih slabi napovedovalci prihodnosti na svojem področju. Zaradi dreves pač niso videli gozda oziroma niso doumeli, da niso sami edini pametni.

     • macon

      0 in 1 so temelj računalništva in v njem sem od sredine osemdesetih, zato tak komentar.

 • AlojzZ

  Ja, levica in vazelinska desnica sta nas prodala. S prodajo smo se dokončno strinjali na zadnjih volitvah. Naslednjih volitev pa ne bo, ker bodo za levico&vatzelinsko desnico prenevarne.

 • Marija

  Res smo neverjeten samomorilni narod.

  • Dragan Krstič

   Pa butast tudi.

   • KAPIBARA

    Obema: Že leta 45 so nam naselili prselence, in to s pomočjo slovenaćkih poturica. Kdor je bil pa proti, so se jim pa dogajale razne nesreče

 • Dragan Krstič

  Par sto milijonov Azijcev in Afričanov želi v Evropo. Evropski “okoljevarstveniki” vpijejo kako smo ogroženi od raznih vrst onesnaževanj in da nam grozi naravovarstvena katastrofa. Ne povedo pa ali pa so tako pokvarjeni izrodki da je Evropa najgosteje poseljeni kontinent na svetu že dolgo časa in s prihodi milijonov
  novih onesnaževalcev se bo stanje še poslabšalo. Samo hrane bo treba pridelati v veliko večjih količinahkot sedaj, pridelava pridelkov bo še intenzivnejša z uporabo večjih količin pesticidov in drugih kemikalij, živinoreja se bo krepila in s tem izpust CO2 se bo povečal pa še mnogo drugih negativnih vplivov na okolje je treba prišteti.Čim več migrantov bo vstopilo v Evropo več se jih bo odločalo za odhod proti Evropi. To je jasno vsakemu osnovnošolcu samo evropskim in našim politikom ne.

  • Ivan Ivanovič

   Cilj opravičuje sredstva. Cilj je odprava evropskih narodov prek ekscesnih migracij in oblikovanje anacionalne unitarne superdržave, Združenih držav Evrope, kjer bodo sedanje nacionalne države le še lokalne administrativne enote brez suverenosti. Orientalizacoija Evrope bo omogočila oblikovanje nekakšne Evroafrazijske unije, kar je spet etapni cilj na poti k svetovni državi, ki je končni cilj globalistov.

   • macon

    Ko ponavljate o belem genocidu in odpravljanju evropskih narodov, dajete samo gorivo skrajnim levičarjem, ker vas imajo zlahka za bedaste skrajne desničarje. Narodi se stalno “odpravljajo”, ker se stalno mešajo in spreminjajo. Recimo močan ameriški kulturni vpliv po drugi svetovni (glasba, filmi, jezik) nas je vse spremenil.

    Cilj je odprava večine evropskega srednjega sloja, sprememba v reveže in stroški s pritepenci in njihov kriminal so v pomoč pri tem. Eni, ki naredijo svoja gete, nas ne morejo odpraviti, lahko pa nam na vse načine znižajo osebni standard. Pri tem je v pomoč tudi splošna permisija, lgbtq, vulgarna feminizacija, skrajna levica v medijih, izobraževanju, politiki, klimatske in bio-eko blodnje.

    • Ivan Ivanovič

     Če stopiš mački na rep, zacvili. Mogoče si ti eden tistih skrajnih levičarjev, ki ga motijo narodna čustva domoljubov, ki bi radi ohranili svoj narod. Eno so kulturni vplivi prek medijev, ki so razmeroma neškodljivi, ker jih lahko kot posameznik oziroma kot narod sprejmeš ali zavrneš, nekaj povsem drugega pa je fizična invazija četudi ljudi brez orožja, ki prinašajo s sabo neko povsem drugo, nekompatibilno kulturo, zaradi katere se nikoli ne integrirajo v novo družbo, temveč ustvarjajo enklave, ki postopno izrivajo domorodsko prebivalstvo. Ta proces pa se dogaja tudi z nasiljem in zmanjševanjem varnosti domorodcev, ki se stalno poslabšuje. Empirični zgledi iz držav kot je Švedska, Francija ali Nemčija to jasno kažejo in potrjujejo.

     • macon

      Tvoj problem je, da svojo neumnost zagovarjaš še z več neumnosti, ker nimaš kaj odgovoriti na kar sem napisal. Ne mi no srat z narodnimi čustvi domoljubov in pa mojim skrajnim levičarstvom, zaradi takih kot ti levi lahko tumbajo o klerofašizmu.

     • Ivan Ivanovič

      Le kaj si napisa takega, da bi bilo treba na to odgovoritil? Mislim, da imaš neke probleme sam s sabo in tu stresaš slabo voljo. Pejd na sprehod na svež zrak, namesto da stresaš svojo slabo voljo na komentatorje.

     • Felikss_AH

      Dve inteligentne osebe je nesmiselno da se zmerjajo z “neumnost”… prihranita to raje za kakšnega res ne preveč bistrega komentatorja… ker tudi taki se najdejo

    • Tako je. To strašenje s “Kalegri planom” (ki je sicer realnost, v to ne gre debatirati) je kontraproduktivno. Podobno kot strašenje z (((židovsko nadvlado))) ki je tudi zelo popularna med alt-right frakcijo.
     Problemi so čisto ‘tuzemeljski’ konkretni in realni. Če bi se vso energijo na desnici usmerjalo v konkrete zadeve, bi bili danes že iz tanajhujšega ven. Tako pa raje jadikujemo o “evroazijski uniji” in podobnih utopijah.

     • Ivan Ivanovič

      Kdo pa tebe lahko razume. Kalergijev plan je realen, praviš, ampak kontraproduktivno se je ukvarjati s tem?? Kot da bi rekel: Hiša nam sicer res gori, ampak kontraproduktivno se je ukvarjati s tem. Grem raje na internet pisat komentarje…

     • Kalegrijev plan NI goreča hiša, ampak bencin, ki je skladiščen v kleti.

      Ogenj so pa migranti, levaki, politična korektnost, brezbrižnost večine ljudi, …. In ta ogenj bo enkrat povzročil (samo)vžig bencina, da in takrat bo hudo.

      Ali povedano s tvojo primerjavo. Medtem ko ti gori ostrešje hiše, bi ti umikal bencin iz kleti, in se ne bi ukvarjal z zaustavitvijo ognja. Jaz pa pravim, da šele ko si pogasil ostrešje, se gre umikati bencin iz kleti.

      Mešaš nujno in takojšne ukrepanje (gašenje ognja) s pretečo in pomembno nevarnostjo v prihodnosti, če ne zaustaviš ognja. (bencin)

     • macon

      Ne, hiša nam ne gori, ampak gori ena sveča v njej. Zadeva se ne izvaja na tak katastrofičen način kot eni pišete. Pišete kot, da vas napadajo na ulici in postavljajo kalifatske barikade v vašem kraju.

      Ampak to ne pomeni, da ne smemo paziti na tisto svečo, da ne bo vžgala zavese.

     • Ivan Ivanovič

      V Sloveniji je še razmeroma malo migrantov. Ni recimo migrantskih enklav, no go con, organiziranih migrantskih kriminalnih tolp ipd. Toda vse to obstaja v državah, kjer je migrantov precej več kot pri nas. Slovenija pa žal gre po stopinjah Švedske, Francije, Belgije, Nemčije… Kdo pri pravi pameti, bi se podajal na pot, ki dokazano vodi v kaos? Višegrajci so se politiki priseljevanja uprli in problemov z migranti nimajo. Naša edina sreča je, da nas nihče ne mara, celo migranti ne, in kljub silni gostoljubnosti izdajalske vlade in izdajalskih nevladnikov zbežijo iz Slovenzuele čim prej ko morejo. Še migranti so pametnejši od Butalidiotov.

    • Felikss_AH

     Herr macon… komentatorsko te cenim še iz financ, in očitno je bilo obojestransko ker si enkrat tam celo napisal meni (felix) – “imaš zelo dobre komentarje”. Preseneča me pa da poleg vsega pametnega kar napišeš… namreč od kod tvoja slepa pega v segmentu kar piše I.Ivanovič.

     Ni v moji navadi da se vrinjam v debate drugih, a se tokrat ne morem upreti izzivu ker neosnovano nasprotuješ nečemu kar je očitno – Odprava Evropskih Nacij, kar ni drugega kot odprava Bele ali Euro-Rase.

     Kalergi Plan je realnost ker je na tej osnovi nastala EU… celo himno Oda Radosti je on določil… in Kalergi je tudi prvi prejemnik Charlemagne priznanja ki ga prejemajo vsi ki so “zaslužni” za to kar je EU postala in čemur stremi. Če pogledaš listo prejemnikov od 1950 bi ti moralo biti jasno. Enako je z vsemi ki se sprdajo na “Židovsko Zaroto”. Pri tem problemu ni nobene potrebe razpravljati in se prepirati a je ali ni… za spremljati je samo imena kdo kaj počne… kdo je na vplivnih vodilnih pozicijah… kdo so lastniki MSM… kdo so lastniki in vplivneži ki upravljajo Finančne Centre… kdo so vodilne figure v organizacijah kot sta CFR, Trilaterala, Bilderbergi in drugi. Katera oseba je sestavila UNHCR Compact on Safe Migrations… poglej UN dokument iz leta 2000 Great Replacement.

     Najnovejši kričeči v stratosfero primer je trenutni Impeachment ki ga vodita dva Žida Schiff in Goldman… v Ozadju pa Žid Soros. Poglej Bloomberga ki je samo za Kongresne volitve namenil cca 100 miljonov US$… pripravlja se pa da vskoči v predsedniško dirko za 2020 (po Bannonu) z dvema milijardama… in vse to samo zato da se onemogoči Trumpa… ki ih ovira pri ključnem projektu – odpravi Bele Rase. Celo rahlo dementni Biden, kot Soroseva podlasica, je ne enkrat izjavil da bodo Belci kmalu manjšina v Ameriki, in da je to dobro.

     Ko jaz o temu pišem navajam dejstva z imeni in dejanji… tisti ki to negirate ne podkrepite vašega z ničemer… podobno Antifa “argumentom” da je Trump Rasist… na vprašanje zakaj… odgovori – “zato ker je”

     • macon

      Ja, v redu, imajo katastrofičen plan, ampak to se ne da hitro doseči, razen z množičnim pokolom. Kar jaz pišem, je veliko bolj in hitreje uresničljivo in verjetno razumeš, da se da lažje uničevati revne ljudi kot bogate.

      Namenili so nam torej revščino, potem bomo pa še videli.

     • Felikss_AH

      Ni potrebe za fizični pokol… so številni drugi inštrumenti… promocija Homosexualnosti, Študiji Spolnosti, spodbujani Feminizem, razvrednotenje zakonskih zvez, odprava naslavljanja Ladies and Gentlemen, odprava Oče in Mati z “Starši”, finančne spodbude za otroke Ne-evropskih družin, Reklame z Črnimi manekeni (tudi Ljubljanski panoji), v Ameriki Bele deklice že od osnovne šole dresirajo da si izbirajo Črnce za prijatelje in malo kasneje za sexualne partnerje… glorificirajo se mešane poroke, Belim ženskam se polni glave z karierami… biti matere je pase… Na koncu pa še Sarkozy in njegov famozni nagovor Francozom (predvsem Francozinjam) ki se je spremenil v grožnjo da če ne bo šlo z lepa bo pa “Država Intervenirala”… in tega je še… lahko ti naštevam do večera. Plan odprave srednjega sloja je instrument slabljenja duha nacije, kar je sinhrono z vsem kar sem navedel. Plan je še odprava papirnatega denarja, na čemur Švedi že delajo… na koncu pa chipiranje… točno tako kot je Aarron Russo leta 2006 opisal iz njegovega pogovora z Nick Rockefeller-jem… s tem bo kontrola nad Univerzalno Rjavkasto maso ljudi popolna in absolutna. Temu im na poti stoji Nacionalna zavednost in zato je Evropa prva na udaru.

     • macon

      Večinoma poznam in se tudi strinjava, samo poudarke imava malo različne.

 • JANEZ GUS

  Zavedajte se rdečuhi,da boste to župo skuhali ZADNJO.Skupaj z kamelarji boste odšli.Da ne napišem kam.

 • Nšo-či

  Na betonski ploščadi pred bivšo Metalko, ki v pritličju sameva, na mrzlih tleh noči prespita dva starejša brezdomca. Zima je pred vrati. Katera nevladna organizacija to pokriva? Glede na to, da obstaja tista zs vesoljce, verjetno obstaja tut za brezdomce.

  • KAPIBARA

   Čakat na vpis med zaposlene na Interpolu.. (sarkazem)

   • Novakec1

    … na pogrešane ….

  • rubec

   Za ta dva je odgovoren sindikat. Kadrovska od Metalke jima že od leta 1986 noče odklenit vrat, da bi predala bolniški list.

   • Nšo-či

    Trmast je tale Sindikat. Bi se blo treba eno organizacijo ženske oblike zmislit. Popustljivejše smo.

    • samotoje

     Popustljivost ni vedno najbolj modra lastnost.

     • Nšo-či

      :) verjamem, da je srce nabolj modro…

     • Observer

      Srce je varajoče nad vsemi stvarmi, in obupno zlobno: kdo ga pozna?
      – Jeremija 17:9

 • macon

  Slej ko prej jim bo uspelo in nam bodo navlekli tisoče pritepencev. Potem bo vsega pritepenskega kriminala kriva opozicija. Ne tisti, ki bodo dejanja izvajali, ampak mi, ker jih ne “sprejemamo” in ne “ljubimo”. In velik del bedakov in konformistov bo temu tudi lepo verjel.

  Vse to je v funkciji zaostrovanja leve režimske represije in samopašnosti, da zavarujejo in širijo svojo korupcijo in krajo državnega denarja. Na Slovenijo in Slovence pa se odkrito poserjejo.

  Vse sistemske inštitucije so njihove in pohabljene, da izvršujejo funkcije samo za levičarje.

 • KAPIBARA

  Ali je res, da otroci prselencov dobijo, na osebo, več zastonjskega denarja ( otroški dodatek), kor pa otrok plačnika DDV-ja Slovenca??

  • Ja

  • koza

   ja, ti imaš tu neko premoženje, oni iz BiH pa ne oz. se ne vidi; sem imela priložnost slišati gospo, ko je rekla “kako so veliki otroški dodatki”, s tem da mož dela, ona pa je naknadno dobila službo, ampak to je to

   • KAPIBARA

    Oni imajo pa zastonj ( ali pa subvencionirano) najemnino stanovanja !
    Kaj pa ima osnovno bivališče-premoženje veze s tem, koliko otrok potrebuje..
    Tuji več, kot domači- od vplačnikov..

    • koza

     koliko vem sta imela najeto stanovanje kot tujca, o premoženju pa sem napisala iz svojih izkušenj, otr. dod. in lastnino, v kateri ne bivam mi štejejo v dohodek, kot tudi štipendijo otroka, ko pa je star 18. let je štip. 205,00 eur; v odločbi je tudi avto star 15 let, vrednost je sicer 0,00 eur.

 • Merino

  Za ilegalcem plačat dopust država brez problema skešira 1963€ na mesec, ko pa slovenca dobi v roke socialna pa ti uničijo življenje, da si kljub zaposlitvi socialni problem. Oče je pri poznih 50 letih izsilil premestitev v instucionalno varstvo, zaradi njegovega pretepanja mame med nosečnostjo se je verjetno brat rodil duševno prizadet, zame se ni brigal, potem ti pa socialna določi plačilo 800€ oskrbe. Za preživetje pravijo, da imam dovolj 600€, kar je več pa bodo vzel od plače. In kako naj greš pri zgodnjih 30 letih potem kadarkoli na svoje in si urediš življenje? Kdor zares potrebuje instucionalno varstvo pri teh letih naj mu plača država, ne pa da otroku prisilno napretijo plačevanje, da kljub službi ne dobi niti minimalne plače več. Če grem jaz čez avstrijsko mejo brez dokumentov bom dobil kazen namesto brezplačnih počitnic. Pri nas pa za vse druge poskrbijo sam za slovence ne.

 • Borut Stari

  Čim prej Hrvaško sprejeti v Šengen. Slovenija ni sposobna kontrole šengenske meje.

 • Olga101

  Zato pa je treba odstraniti Vardo in podobne domoljubje z meje, da se lahko gredo vladajoči trgovino z ljudmi na nas račun! Divjaki vse zastonj, Slovenci drugo leto 6,5 evrov, če bo kaj ostalo od ropa! Dol s tako vlado!

 • Anton

  oprostite al ste vi fuknjeni, tista kvota na katero ste se obvezali levičarji – izdajalci je bila od tedaj že “stokrat” prekoračena.

  sarkazem press

 • Vlado77

  SLO mladina je otopela ali skrajno levičarska. Oboje je škodljivo. Sam bom verjetno pod zemljo ko bo ta dežela ( kot večina EU držav) drugačna v slabem smislu- prevladoval bo islam in njihova kultura. Krivi pa bodo tisti ,ki nam danes vladajo in apatični volivci – predvsem mladi. Vendar takrat bo vse prepozno. Poti nazaj ne bo. Smo priča začetku propada eu kulture in tradicije, ki je motor vsega človeštva. Kaj bi bilo brez vsega ki tako ali drugače izvira iz Evrope? Skoraj nič ( če izvzamemo recimo Kitajsko). V Afrikine bi imeli nič kar imajo. Vse kar imajo je zraslo v takoimenovanem belem svetu – velika večina izumov in znanja. Niti ena hiša niti en most ali potrošniški izdelek ne bi prišel na svetlo. Življenje v kolibah in plemenih je edino kar zmorejo tam. Zelo radi pa imejo mobilce,avtomobile, lepe hiše, ulice, letaske povezave ,TV gospodinjske aparate , zdravstvo kot ga poznamo , internet… nič od tega niso sposobni narediti sami.

 • mona lisa

  Sploh ne razumem zakaj se te islamske vojske takoj ne izžene v države izvora. plačujemo ogromne vsote za te izmečke za lastne ljudi pa ni denarja. Ni denarja za bolne otroke, delavce ki delajo za uborne dohodke in penzije katere so usmiljenja vredne in marsikateri upokojenec je po 40 letih poštenega dela lačen. Vse te nevladne organizacije je treba razgnat saj požirajo davkoplačevalski denar in delajo nepopravljivo škodo.In tudi ljudi ki zagovarjajo te “islamske vojake ” in nič ne naredijo da se ta drhal,ki se nahaja že v Sloveniji ne vrne v deželo izvora je treba kaznovat. Da ne govorim o naših nesposobnih politikih ki se ukvarjajo z pištolami igračkami in nič ne naredijo da se neprodušno zaprejo in branijo meje pred drhaljo pa četudi z orožjem.Vsi ti ki zagovarjajo migrante in jih spuščajo čez mejo so sokrivci za vsa teroristična dejanja, posilstva in kriminalna dejanja teh divjakov ki jih ni malo le v javnost ne pridejo ker so medijo preko države pod strogo cenzuro. Vse kar rečeš proti migrantom je sovražen govor po njihovo.Kako dolgo še bomo ljudje prenašali te nesposobnosti in izdaje se ve koga?

 • pajot

  Boljše slike,kot je ta od idiota brgleza,ne bi mogli objavit.

  • PLavi-mil

   Se mu že na frisu vidi, da je omejen.

 • PLavi-mil

  Katarina Božič ti si veleizdajalka Slovenije, bomo videli, kako boš govorila, ko te bo posilil prvi muslič, pa čimprej doživi to, da boš dala mir.

  • koza

   nea nori, te bo takoj mela invalidsko penzijo, saj veš kako delajo toti ko so v skupini, pa še mladoletni po možnosti; v Bihaču so enea domačina pretepli, narod se sprašuje, kdo je na svoji zemlji gospodar, je posnetek na FB, ko se derejo domačini “zovi policiju” a Smalji leži na tleh in ga tepejo, domači pa …

 • Artur

  Že jutri bo treba deratizirat vse gor navedene narodne izdajalce vključno us krivisodno bando jim javno soditi in vtakniti na hladno potem pa zlifrat vso primitivno, parazitsko migrantsko drhal, ki na muhte nažira nas davkolplačevalce in jih zvozoiti nazaj v njihove šerijatske vukojebine.
  Migrant to Germany: ‘We Grab Your Women, You Can’t Do Anything’
  https://www.youtube.com/watch?v=l7Mf88dnXd0

 • Artur

  Raznarodovalna komunistična revolucija še vedno traja sedaj z bolj sofisticiranimi in pritlehnimi metodami, levi narodni izdajalci harajo povprek in pošrek butast narod pa čaka na boljše čase namesto, da bi to podlo izdajalsko bando polovil in jo pregazil tako, kot so to storili Romuni 1989 leta.
  https://sl.wikipedia.org/wiki/Romunska_revolucija_1989
  https://www.rtvslo.si/svet/foto-mineva-28-let-od-usmrtitve-romunskega-diktatorja-ceausescuja/441412

 • Šiški padobranac

  Zakaj imamo domače medije? So nesposobni oz nočejo resnice poročat?!

  • Ivan Ivanovič

   Domače medije vodijo fašiglobalistični izdajalci.

 • samotoje

  Še enkrat: 2000 azijskih ali afriških nezakonitih vdiralcev, pravovernih muslimanov, v Sloveniji pomeni eno veliko vas. Gre pa za ljudi s popolnoma nekompatibilno kulturo, miselnostjo in stopnjo razvitosti. In nepripravljenostjo karkoli prispevati h pretežno krščanski slovenski skupnosti. Že to je dovolj, da tem ljudem pokažemo vrata.

 • šmentanamuha

  Kaj pravi Jelinčič, ki podpira to vlado?

 • Novakec1

  Se že nekaj časa dogaja, pa se noben ne upa obelodanit.

 • črnaovca

  Kaj ko bi mi te migrante uvozili v našo razvajeno in nesposobno vojsko, bi dobili vsaj spodbne bojevnike ki že zaradi konkurence ne bi nikogar več spustili čez mejo. Najbolje bi bilo da iz evropske blagajne pride denar za oskrbo v Bosni. Tisti nevladniki ki želijo da psrejmemo migrane naj dajo na razpolago svoja stanovanja da jih naselimo notri. A ne?