Boljševistični poslanec Kordiš na vlaku izgubil živce in se skoraj fizično znesel nad dvema srednješolcema!

Foto: Facebook

Radikalno levičarski skrajnež Miha Kordiš je med svojim popoldanskim vračanjem z vlakom iz Ljubljane proti Škofji Loki očitno izgubil živce! Tam sta ga namreč tako zmotila dva domoljubna srednješolca, da ju je želel kar udariti. In to samo zato, ker sta počela za demokratično družbo precej običajne reči – eden je bral knjigo Manifest za domovino, drugi pa je imel oblečeno majico, ki je v “čegevarcu” Kordišu očitno zbudila sovražna čustva.

Uporabniki družbenega omrežja Facebook so nas opozorili, da poslanec nadkoalicijske ekstremne Levice Miha Kordiš vse bolj izgublja potrpljenje in živce. Kar javno, prek tega družbenega omrežja je namreč objavil, da se je želel “refleksno” fizično znesti nad dvema srednješolcema, kot je to izrazil kar s ključnikom #BashTheFash – gre za izraz, ki v levičarskih krogih pomeni “udari fašista”. Razlog pa je naravnost neverjeten, in sicer zato, ker je eden izmed srednješolcev bral knjigo Manifest za domovino, drugi je imel na sebi oblečeno majico, ki je po Kordiševem mnenju kar “neonaci”.

Knjiga Manifest za domovino je sicer že vse od izida deležna kritik s strani levih fašistov, da naj bi spodbujala nasilje, sovraštvo in rasizem. To lahko trdi le nekdo, ki knjige še ni imel v rokah ali pa zavestno laže, s pozivanjem knjižnic k temu, da knjige ne nakupujejo, pa želijo preprečiti javnosti, da bi se sama prepričala o navedbah, in tako škodijo ugledu domoljubnega gibanja Generacija identitete. Le ugibamo pa lahko, kakšno majico je imel na sebi drugi izmed srednješolcev. Je Kordiša tako zmotil kateri izmed slovenskih simbolov, je majico krasil logotip katerega izmed uspešnih slovenskih podjetij ali pa je Kordiša zmotila zgolj barva majice, ki verjetno ni bila rdeča?!

Foto: posnetek zaslona, Facebook

Kordiš s svojo pojavo redno povzroča širjenje sovraštva!
Nedvomno pa je prav Kordiš nedavno vzbujal pozornost s tem, ko je imel kar za v državni zbor oblečeno majico s potiskom podobe totalitarnega diktatorja SFRJ Josipa Broza Tita, čigar režim je odgovoren za prek milijon smrtnih žrtev, nekaj življenj pa nas je stala tudi vojna za Slovenijo, s katero smo si izborili samostojnost in demokratično ureditev, ki jo Kordiš tako rad zlorablja za širjenje sovraštva in nestrpnosti. Prek družbenih omrežij pa redno grozi tudi z drugimi diktatorji, nekaj časa pa so njegov profil krasile kar slike Huga Chaveza, čigar režim je skupaj s policijskim nasiljem, lakoto in katastrofalnimi razmerami že povzročil več tisoč žrtev, in celo Vladimirja Lenina. Če ob vsem tem pomislimo, da sta marksizem in komunizem, katerima je ideološko zvest Kordiš, kriva skupno za prek 100 milijonov smrtnih žrtev, si verjetno izmed vseh batine najbolj zasluži kar Kordiš sam!

J. Ž.