fbpx

Bomo zaklenjenih glav ostali narod zamujenih priložnosti?

Foto: STA

Vse bolj visoko kotiranje iz klobuka privlečene stranke političnega iluzionista Marjana Šarca, lansiranje novih afer proti opoziciji in vse bolj hujskaško napadanje in demoniziranje domoljubnih Slovencev po medijih kaže, da postkomunistična stran nadaljuje strategijo tako ali drugače zgoljufanega prevzemanja oblasti. Za narod jih ne briga popolnoma nič, sicer ne bi za enega migranta namenili več kot 2.000 evrov mesečno, medtem ko veliko upokojencev s 40 leti delovne dobe s pomočjo Karitasa preberači z 280 evri skozi mesec.

Ljudje se obnašamo, kot da vsega tega ne vidimo. Mnogi sodržavljani se vedejo, kot da imajo zaklenjene glave in ne zmorejo izstopiti iz lažnih komunističnih nebes, v kakršnih ljudje še dandanes stradajo kruha in svobode. In zlahka na-stradajo.

Leta strašljivih dogodkov in razkritja zlobnih ciljev izrojene levice
Nedavni dogodki v sosednji Italiji, ko so muslimanski migranti brutalno posilili, do smrti stolkli in razkosali 19-letno dekle, ji pojedli srce in spolovila, so kronski dokaz, kam je pripeljala multi-kulti ideologija in kaj pomeni nenadzorovan uvoz nezdružljive civilizacije v Evropo v letu 2015. Družinski referendum decembra istega leta je podobno dejanje, saj je bil njegov namen poskus popolnega uničenja družine, ki na simbolni ravni pomeni isto – iztrgati srce narodu.

Takšna dejanja so jasno razkrila cilje, za katere se zavzema slovenska izrojena levica: socialna revolucija, spodbujanje splavov, ilegalnih migracij, uvajanje homoseksualne ideologije v vrtce in šole, trgovina z materinstvom, ubijanje bolnikov, prepoved pokopa genocidno pobitih, izgon mladih in zamenjava domačega prebivalstva z migranti. Kasnejša ugrabitev koroških dečkov in protipravno zadrževanje Ahmada pa to nevarno tezo samo potrjujejo.

Vsiljevanje svetovno propadlega projekta socializma se v Sloveniji nadaljuje
Cerar-Židan-Erjavčeva koalicija se bo v zgodovino zapisala po svoji krivični naravi, saj sprejema celo posebne zakone za posebne privilegije (Magna, 2. tir), hkrati pa nič krivim otrokom vernih staršev odreka ustavno zajamčeno pravico do sofinanciranja javnega programa v zasebnih šolah. Zagovarjajo socialistični družbeni model, ki temelji na delitvi drobtinic narodu, s katerimi kupuje socialni mir, bogatim levičarskim lobijem pa deli potico, vse po načelu deli in vladaj.

Kdo nam nenehno krči meje?
Sramoten izplen pogajanj za slovensko morje in zemljo je potrdil, kar že vemo: vlada, ki zatira lastne ljudi, tudi v tujini ne zmore suvereno ščititi slovenskih interesov. Čeprav so naše zahteve po meji na dan 25. 6. 1991 in ozemeljskim stikom z odprtim morjem zgodovinsko upravičene, nam Pahor, Cerar in Erjavec prodajajo arbitražo kot velik uspeh, zaradi česar si vsi omenjeni zaslužijo dolgoletne zaporne kazni in dosmrtno prepoved političnega udejstvovanja. Demokratična vlada bo morala zagristi tudi v trdi oreh zahtev po pravični meji s sosednjo Hrvaško.

Smo v letu novih priložnosti, ali se obeta nov zgoljufani prevzem oblasti?
Leto volitev, v katerem smo, je priložnost, da nekoliko popravimo gospodarsko in politično nazadovanje Slovenije.  Čas do volitev se izteka, predvolilna kampanja je v polnem teku, seveda za tiste, ki imajo umazan denar iz iranskega terorističnega posla z NLB in režimske medije za ustvarjanje javne podobe. Takšni sploh ne rabijo programa, niti kandidatov. Dovolj je, da jih podpira ZZB in zadnji predsednik ZKS. S temi spoznanji si Slovenija ne more več privoščiti še ene zamujene priložnosti novih obrazov, kakršna je bil Cerar s svojo ekipo, ki je uspešna edino v zagovarjanju finančno škodljivih projektov in nemoralnih politikov, kot je Zoran Janković.

Zato je zadnji čas za slovo vseh radikalnih levičarjev, ki zasedajo dobro plačana mesta na ministrstvih ter na naše stroške vodijo protinarodno politiko. Iz družinskega referenduma decembra 2015 smo se naučili, da so danes glavni motor nestrpnosti, omejevanja svobode izražanja in grožnja narodnemu obstoju.

Ob množici vsakodnevnih laži “fake news” medijev je treba nenehno ponavljati resnico, ki nas lahko dejansko osvobodi komunističnega jarma: vsak, kdor podpira kučanovsko protinarodno politiko DeSUS, SD, (Z)L, SMC, PS, ZaAB, Šarca in njihovih pajdašev, je sokriv za osebno in kolektivno nesrečo ter dolgoročno revščino in depresijo Slovenk in Slovencev.                                                                                 

Franci Donko