fbpx

Boter končno prišel med svojo mladež levih fašistov

Milan Kučan se je ustavil na protestu pri Tei Jarc. (Foto: Twitter)

Najbolj zloglasni stric iz ozadja Milan Kučan se je oglasil na petkovem protestu pri Jaši Jenullu in Tei Jarc. Boter se je tako prvič javno pokazal pri svojih naslednikih. 

Komaj dva dni po nasilnih protestih v Ljubljani je del iste skupine skrajnežev znova zavzel Trg republike, čeprav v bistveno okrnjeni zasedbi. Res skromni. To pa ni preprečilo POP TV ter še nekaterim medijem, da ne bi spremljali in podžigali tega dekadentnega dogodka mladih razvajencev iz privilegiranih levičarskih družin.

Medije prav tako ne skrbi porast pojava levega fašizma. Še več kot očitno ga spodbujajo. Danes pa je mlade revolucionarje je prišel pozdravit celo vodja slovenske partije in neformalni stric iz ozadja Milan Kučan.

Mladi fašisti vložili ovadbo
Mladi fašisti so ob današnjem rojstnem dnevu premierja Janeza Janše zoper njega vložili kazensko ovadbo zaradi suma korupcije. Ob tem so poudarili tudi pomembnost nenasilnega reševanja konfliktov. Dodali so, da korupcija in nepotizem zaznamujeta praktično vsako Janševo vlado, v zadnjem letu in pol pa je ta po njihovih besedah doživela nove razsežnosti. Ob tem ne bodo uporabljali nikakršnega nasilja, temveč bodo zgolj uporabili vsa razpoložljiva pravna sredstva, so poudarili. Opozorili so, da Janša svojo oblast zlorablja za lastne interese in dobičkonosne posle svojih prijateljev, ki na račun javnega denarja živijo življenje prvorazrednih. Ob tem so se sklicevali na pred kratkim objavljene fotografije, ki prikazujejo druženje Janše z lobistom Božom Dimnikom in podjetnikom Andrejem Marčičem.

Sara Kovač