Branko Grims ob sprejemu evropske komisarke za notranje zadeve Ylve Johansson: Prava evropska solidarnost je vračanje ilegalnih migrantov v države izvora

Poslanec Branko Grims, evropska komisarka za notranje zadeve Ylve Johansson in poslanec Marko Pogačnik (vir: Twitter, Branko Grims)

Slovenijo je obiskala evropska komisarka za notranje zadeve Ylve Johansson z namenom pogovora o predsedovanju Svetu EU. Komisarka se je srečala s člani odborov državnega zbora za evropske zadeve ter za notranje zadeve, javno upravo in lokalno samoupravo, pa tudi z zunanjim ministrom Anžetom Logarjem. Pogovore je Johanssonova ocenila kot zelo dobre. Kot je zapisal Branko Grims, ki je v Državnem zboru vodil sprejem je bilo govora tudi o ilegalnih migracijah, LGBT in o zlorabah otrok, o katerih je komisarka povedala nekaj srhljivih podatkov.

“V zvezi z ilegalnimi migracijami sem poudaril pomen edine prave evropske solidarnosti, kar bi bila solidarnost pri remigracijah – vračanju ilegalnih migrantov v države izvora. Zavrnil sem vsako vsiljevanje iz Bruslja in opozoril, da prav to razbija Evropsko Unijo ter poudaril pomen konsenza, kar je za Slovenijo izjemnega pomena,” je na svojem Facebooku zapisal Branko Grims.

Srhljivi podatki o zlorabah otrok
V državnem zboru so razpravljali še o organiziranem kriminalu, LGBT ter spoštovanju prava. “Evropska komisarka Ylve Johansson je povedala res srhljiv podatek” je še zapisal Grims, “vsako leto je v Evropski Uniji posnetih okoli 100.000 (sto tisoč!) novih videov posilstev in drugih spolnih zlorab otrok. Kriminalnih dejanj pedofilije pa je še 7,5x več!”.

Ob tem pa se vse bolj krepi pritisk za legalizacijo pedofilije. Grims je prepričan, da so to sadovi zla kulturnega marksizma, kar je nesprejemljivo. Znano je namreč, da je na polju ideologije največja grožnja za Evropsko unijo ravno kulturni marksizem, ki za ustvarjanje novega sveta razgraja narod, družino zasebno lastnino, zasebno šolstvo in religijo.

Sara Kovač