fbpx

Bravo Čordić! Res si zgled za mladino, ko kršiš PCT pogoje in nadleguješ osebje

Repar Zlatan Čordić - Zlatko je prvorazredni državljan, ki mu je dovoljeno marsikaj, kar drugim ni. (Foto: Facebook)

Če si pripadnik kaste prvorazrednih, potem pravila, ki veljajo za običajne smrtnike, zate ne veljajo. Eklatanten primer tega je raper Zlatan Čordić – Zlatko, ki lahko dela, karkoli se mu zahoče, pa zato nikomur in nikdar ne odgovarja. Zadnji takšen primer je neupoštevanje pogoja PCT, ki po novem velja tudi za vstop v nakupovalna središča in je nekaj časa tudi za točenje goriva na bencinskih servisih. Junak radijskih postaj se je ob tem pohvalil, da mu je uspelo z “voljo, vztrajnostjo, znanjem in srcem” izigrati predpis, ki naj bi veljal za vse enako. 

Obenem je Zlatan Čordić – Zlatko nehote razkril, da je točil gorivo s kartico podjetja, kot kaže Fortis group d.o.o. Stvar s tem postane še posebej zanimiva, saj je znano, da je Zlatko samozaposlen v kulturi, ni pa nam poznano, da naj bi se poleg tega preživljal tudi s prevozništvom in logistiko. Težki časi za kulturo, bi rekli nekateri.

Lastnica podjetja Fortis je Biljana Malešević. A v vsakem primeru je posedovanje plačilne kartice, s strani Zlatka, vsaj nenavadno, če ne celo sumljivo, zato smo tako njemu kot tudi dotičnemu podjetju poslali novinarska vprašanja. Na priloženem računu za točenje goriva, ki ga je Zlatko javno objavil, je zabrisano (le deloma) ime podjetja.

Je Zlatan Čordić Zlatko plačal gorivo s službeno kartico podjetja, pri katerem sploh ni zaposlen? (Foto: Facebook)

Kot že rečeno, je Zlatko znan kot nekdo, ki rad krši pravila, pa se mu nič ne zgodi. Je kot permisivno (ne)vzgojen otrok, ki lahko zahteva, karkoli se mu zahoče. Spomnimo, kako je v preteklosti že iztrgal iz rok kamero snemalcu naše medijske hiše in izigraval pravilo nošenja zaščitne maske.

Zlatan Čordić na prvi sliki kot “novinar” nadleguje direktorja NIJZ Milana Kreka, na drugi pa je nasilno odvzel kamero snemalcu ekipe Nova24TV. (Foto: Nova24TV)

Spomnimo še na njegovo javno vpitje predsedniku države Borutu Pahorju in drugim, da naj “odjebej*” (ob hkratnem kazanju sredinca), nadlegoval in zasledoval direktorja NIJZ Milana Kreka, zlorabljal društvo “Svet je lep” za izogibanje letnemu cenzusu, ki ga kot kulturnik ne bi smel preseči, grozil uslužbenki Ministrstva za kulturo, motil državne proslave na varovanem območju. Mimogrede: Zlatko je velik potrošnik našega, torej davkoplačevalskega denarja. V nekaj letih je zaslužil prek 24 tisočakov. In ker mu letos, kot kaže, ni kaj prida kapnilo, je pričel obračunavati z neljubo mu oblastjo?

Pevec Zlata Čordić Zlatko bajno trošni davkoplačevalski denar. (Foto: Erar)

Domen Mezeg