fbpx

Buren Twitter odziv na afero Kralj-Šoltes-Uradni list: “Serpentinšek pričakuje, da Kralj pojasni, da mu je predsednik vlade naročil, da mora Kardeljev vnuk postati direktor Uradnega lista. Kako klovnovsko. Budale koruptivne, spokajte!”

Foto: STA

“V LMŠ in v levičarski vladi RS se nič ne zgodi brez Damirjeve in Marjanove vednosti. Brane je le naivni vaški fant za strankarske dirty jobs. Sicer bo danes letel, ampak problem je vzorec in ne Kralj!” je le eden od tvitov, ki so se pojavili kot odziv na afero vseh afer, ki jo je sprožila nadzornica Uradnega lista Irena Prijović, ko je javnost obvestila o tem, da je nad njo politični pritisk vršil generalni sekretar LMŠ Brane Kralj, s tem, ko jo je nezakonito skušal prisiliti k imenovanju nekdanjega evropskega poslanca Igorja Šoltesa za direktorja. Čeprav so se stranke koalicije zavile v molk, se kar vrstijo pozivi Šarcu k odstopu!

Izjavo Šarca, da do četrtka pričakuje, da generalni sekretar stranke LMŠ pojasni, da mu je predsednik vlade naročil, da mora Šoltes postati direktor Uradnega lista, novinar Vinko Vasle označuje kot klovnovsko početje in ob tem dodaja: “Budale koruptivne, spokajte.”

Več odzivov si lahko ogledate v nadaljevanju:

https://twitter.com/mad_max_legion/status/1166771968332521476

https://twitter.com/DobraDrzava/status/1166778257666117638

Hana Murn