fbpx

Carlova v podporo Antifa mladeniču: Njegov primer želi napihniti v mednarodni incident!

Daniel Malalan. (Foto: Fb)

Pri domnevnem incidentu na slovensko-italijanski meji, ki so ga mediji napihnili v “mednarodni incident”, je kot glavni akter nastopal podpornik Antife, do takšnega poročanja pa je bil kritičen tudi Sindikat vojakov Slovenije, prav na celi črti pa je v dogajanje vpletena RTV Slovenija. Kot se je izkazalo, je glavni akter sin novinarja RTV Slovenija, o dogodku so bili prav pri tej hiši nato najbolj glasni, zdaj pa se je novinarka TV SLO Eugenija Carl po elektronski pošti spravila nad SVS.  Tam so se Carlovi v odzivu zahvalili, da jih je seznanila o tem, da je “Tržačan” v času epidemije živel na Kozini: “Torej ne gre za nikakršen mednarodni incident, kot so tudi poročali mediji.

Mainstream mediji so v zadnjih tednih do nerazpoznavnosti prenapihnili zgodbo o domnevnem incidentu ob slovensko-italijanski meji, kjer naj bi slovenski vojak avtomatsko puško uperil v dvojnega državljana Slovenije in Italije. Pri konstrukciji dogodka je bila na celi črti aktivna RTV Slovenija, ki smo jo prisiljeni financirati plačniki RTV prispevka.

V domnevni incident vpleten podpornik teroristične skupine Antifa in sin novinarja RTV SLO
Glavni akter v domnevnem incidentu je Daniel Malalan, sicer znani podpornik teroristične skupine Antifa in oboževalec jugoslovanskega morilca in diktatorja Josipa Broza Tita, predvsem pa sin zamejskega novinarja in urednika TV Koper Igorja Malalana. Prav RTV Slovenija je nato najglasneje poročala o dogajanju in domnevni incident napihnila celo v “mednarodni incident”.

Igor in Daniel Malalan. (Foto: STA, FB)

Domnevni dogodek RTV SLO napihnila v “mednarodni incident”, Carlova pa se je po elektronski pošti spravila na vojsko
Eugenija Carl pa se je zdaj po elektronski pošti spravila še na Sindikat vojakov Slovenije, kjer jih med drugim arogantno sprašuje o nekaterih njihovih trditvah in tem, ali se bodo v primeru napačnih trditev “Tržačanu” opravičili. V času epidemije je po navedbah Carlove “Tržačan” živel na Kozini, zato se ji SVS zahvaljuje za seznanitev o tem: “Torej ne gre za nikakršen mednarodni incident, kot so tudi poročali mediji.”

Foto: posnetek zaslona

Rok Krajnc