fbpx

Črnčec pogumen s svojimi izjavami na Facebooku, medtem pa na MZZ pri Cerarjevih obupano moleduje, naj ga pošljejo v Bruselj na NATO ali kamorkoli ven

Damir Črnčec in Marjan Šarec (Foto: STA)

Marjan Šarec in Damir Črnčec sta se sinhrono oglasila glede včerajšnjega dogajanja. Zares drži pregovor, da ko mački stopiš na rep, zacvili, oziroma da se človek razburi, ko kdo “prizadene” njegove koristi oziroma interese. Tako se je Črnčec po dolgem času oglasil, pa še to z lažnivimi izjavami, ki ji objavljamo spodaj. Poleg tega je njegova odvetnica Nataša Pirc Musar v sporočilu za javnost zapisala, da Damir Črnčec ne deluje po navodilih Marjana Šarca?!

Črnčec očitno postaja vedno bolj ujetnik samega sebe. “Spoznanje delovanja aparata SDS, ki deluje po načelih mafijskega poslovanja, kjer vse poti vodijo do vodje in njegovega najožjega kroga, mi je bilo popolnoma tuje,” je zapisal o SDS Damir Črnčec. A resnica je popolnoma drugačna. Očitke o domnevnem vohunjenju za člani strank SMC, Desus in SAB je seveda zavrnil in s hudimi in lažnivimi besedami napadel Slovensko demokratsko stranko. V preteklosti je očital Slovenski demokratski stranki totalitarno vodenje, vendar so se te besede izkazale za zavajajoče in neresnične. V preteklosti je v svojih kolumnah v Reporterju in na Twitterju večkrat zapisal, da je SDS premalo radikalna in marakeška. Ob tem je pozival na ustanavljanje novih sil na desnici.

Črnčec želi iz Slovenije
Damir Črnčec se v svoji izjavah ponavlja kot pokvarjena plošča. Svoje laži, da je se razšel z Odborom 2014 zaradi totalitarnosti Janše, je popolna laž. Damir Črnčec ni hotel pokazati bilanc svojega društva Evropske Slovenije, kamor so donatorji nakazovali svoja sredstva. Tega še do danes ni storil. Po naših zanesljivih informacijah je Črnčec zelo obupan, saj po prostorih Ministrstva za zunanje zadeve prosjači, da ga naj pošljejo delat na eno izmed evropskih ali svetovnih institucij.

https://twitter.com/JJansaSDS/status/1230053704851652609

Marjan Šarec in Damir Črnčec sta bila kot rit in srajca Šarčeve vlade
V slovenski politiki smo imeli že veliko mogočnih političnih dvojcev. Najbolj znan je bil dvojec DrnovšekGolobič v času dolgoletne vladavine LDS-a. Šarec je resnično verjel v vlogo svojega imitiranega lika Drnovška, Črnčec pa se je s svojim represivno-medijskim ustrojem lotil koalicijskih partnerjev in drugih političnih nasprotnikov.

Vedno bolj se zdijo verjetne nekatere trditve, da “sva jaz in Damir eno”, kot bi naj po nekaterih informacijah Šarec zabrusil zdravstvenemu ministru Šabedru. Damirju Črnčecu pa je ob padcu vlade padel njegov sanjski načrt, da bi v mandatu Šarčeve vlade zaslužil milijon evrov, kot smo tudi mi že poročali. Šarec pa se v zadnjih dneh pojavlja v vseh levih dominantnih medijih in straši slovensko volilno telo pred stranko SDS. Kljub njegovim pozivom pred strašno SDS pa mu podpora v vseh javnomnenjskih anketah pada.

Spodaj si lahko ogledate zapisa Marjana Šarca, Damirja Črnčeca in odvetniške pisarne Nataše Pirc Musar:

Zapis Marjana Šarca na Facebooku. (Foto: Facebook)

Zapis Damirja Črnčeca na Facebooku. (Foto: Facebook)

Priznanje Nataše Pirc Musar, da Damir Črnčec ne deluje po navodilih Marjana Šarca.

Luka Perš