Črnčec pogumen s svojimi izjavami na Facebooku, medtem pa na MZZ pri Cerarjevih obupano moleduje, naj ga pošljejo v Bruselj na NATO ali kamorkoli ven

Odstopljeni predsednik vlade Marjan Šarec in njegov sekretar za nacionalno varnost Damir Črnčec nista sprejela nobenih rigoroznih ukrepov, da bi zajezili širjenje koronavirusa. (Foto: STA)

Marjan Šarec in Damir Črnčec sta se sinhrono oglasila glede včerajšnjega dogajanja. Zares drži pregovor, da ko mački stopiš na rep, zacvili, oziroma da se človek razburi, ko kdo “prizadene” njegove koristi oziroma interese. Tako se je Črnčec po dolgem času oglasil, pa še to z lažnivimi izjavami, ki ji objavljamo spodaj. Poleg tega je njegova odvetnica Nataša Pirc Musar v sporočilu za javnost zapisala, da Damir Črnčec ne deluje po navodilih Marjana Šarca?!

Črnčec očitno postaja vedno bolj ujetnik samega sebe. “Spoznanje delovanja aparata SDS, ki deluje po načelih mafijskega poslovanja, kjer vse poti vodijo do vodje in njegovega najožjega kroga, mi je bilo popolnoma tuje,” je zapisal o SDS Damir Črnčec. A resnica je popolnoma drugačna. Očitke o domnevnem vohunjenju za člani strank SMC, Desus in SAB je seveda zavrnil in s hudimi in lažnivimi besedami napadel Slovensko demokratsko stranko. V preteklosti je očital Slovenski demokratski stranki totalitarno vodenje, vendar so se te besede izkazale za zavajajoče in neresnične. V preteklosti je v svojih kolumnah v Reporterju in na Twitterju večkrat zapisal, da je SDS premalo radikalna in marakeška. Ob tem je pozival na ustanavljanje novih sil na desnici.

Črnčec želi iz Slovenije
Damir Črnčec se v svoji izjavah ponavlja kot pokvarjena plošča. Svoje laži, da je se razšel z Odborom 2014 zaradi totalitarnosti Janše, je popolna laž. Damir Črnčec ni hotel pokazati bilanc svojega društva Evropske Slovenije, kamor so donatorji nakazovali svoja sredstva. Tega še do danes ni storil. Po naših zanesljivih informacijah je Črnčec zelo obupan, saj po prostorih Ministrstva za zunanje zadeve prosjači, da ga naj pošljejo delat na eno izmed evropskih ali svetovnih institucij.

https://twitter.com/JJansaSDS/status/1230053704851652609

Marjan Šarec in Damir Črnčec sta bila kot rit in srajca Šarčeve vlade
V slovenski politiki smo imeli že veliko mogočnih političnih dvojcev. Najbolj znan je bil dvojec DrnovšekGolobič v času dolgoletne vladavine LDS-a. Šarec je resnično verjel v vlogo svojega imitiranega lika Drnovška, Črnčec pa se je s svojim represivno-medijskim ustrojem lotil koalicijskih partnerjev in drugih političnih nasprotnikov.

Vedno bolj se zdijo verjetne nekatere trditve, da “sva jaz in Damir eno”, kot bi naj po nekaterih informacijah Šarec zabrusil zdravstvenemu ministru Šabedru. Damirju Črnčecu pa je ob padcu vlade padel njegov sanjski načrt, da bi v mandatu Šarčeve vlade zaslužil milijon evrov, kot smo tudi mi že poročali. Šarec pa se v zadnjih dneh pojavlja v vseh levih dominantnih medijih in straši slovensko volilno telo pred stranko SDS. Kljub njegovim pozivom pred strašno SDS pa mu podpora v vseh javnomnenjskih anketah pada.

Spodaj si lahko ogledate zapisa Marjana Šarca, Damirja Črnčeca in odvetniške pisarne Nataše Pirc Musar:

Zapis Marjana Šarca na Facebooku. (Foto: Facebook)

Zapis Damirja Črnčeca na Facebooku. (Foto: Facebook)

Priznanje Nataše Pirc Musar, da Damir Črnčec ne deluje po navodilih Marjana Šarca.

Luka Perš

 • alojz

  Po reakciji verjamem, da je vse res. Šarec vse zve iz medijev. Jaz tudi. Samo ne iz istih kot on.

 • tomven

  Počasi prihaja na plano to, kar nas mnogo že dolgo ve. To, da sta šmarec in muri dve navadni barabi, ki bi za dosego svojih bolnih in hkrati nevarnih ciljev naredili vse. Kamničani, vsa čast, da ste se ga rešili. Ko bi se vsaj v Lj to kmalu zgodilo.

  • samotoje

   Sporočam, da se je kvaliteta zraka v Kamniku močno izboljšala, čeprav se tu okrog še vlačijo “kadri”, ki jih bo še treba zbrcati na odpad.

   • RATATA

    Da se ne bi slučajno znašli ti kadru v čistilni napravi in se reciklirani vrnili!!

    • samotoje

     Hranimo DNK, ne bo šlo.

     • zaslosds

      Takega dnk-aja ne rabimo več,ta levi rdeči dnk-a je že sedaj preveč uničil Slovenijo.

     • samotoje

      Bolj gre za LMŠ.

  • Iva

   Spoznala v živo, oba, Janšo in Črnčeca.
   Janez topel, iskrene oči, prijazen nasmeh. Damir hladen, prisilen nasmeh, nezaupljiv – ne samo on, tudi jaz.

 • Vera

  Naj gresta s Šarcem raje že danes, jutri bo že prepozno ! Takih Slovenija ne rabi !

  • jan Gedli

   Res je, da jih ne potrebuje.

 • anzek

  Da greš k Musarjevi pove o Črncu vse in še več!! Tudi mafija v Italiji ima svoje odvetnike, kaj ne?

  • RATATA

   In svoje duhovnike tudi. Za spovedovanje.

  • zaslosds

   A ona BEMWE MAŠINA?

 • rrrrr

  Protestniki iz Odbora 2014 smo bili uspešni kljub D. Crnčcu.
  Tega takrat nisem vedel.

  • Jana Novak

   on je pomagal Odbor 2014 ustanovit z namenom, da bi Janšo spodrinil s predsedniškega mesta. Menda ge je šel celo na DOB prepričevat, da naj odstopi.

   • rrrrr

    Natanko tako. Še ena poznavalka, dobrodošla na portalu..

 • Andrej

  Črnčec je zelo pregnan, Šarec je pa mislil, da ga bo “nadmudrio”. Ujeli so ju z roko do komolcev v marmeladi in njuna prva reakcija je: primite tatu, to je SDS. A iz te moke zdaj ne bo kruha. Neodvisnost Nova24 tukaj igra ključno vlogo.

  • rabbit

   Res je dobro je da imamo medij, ki si upa in ne tuli v isti rog. Pa tudi da vžge nazaj. Še premalo lahko bi bili bolj prodorni.

  • zaslosds

   Rdeč levaki imajo radi tako šarkomarjoneto,da z njim manipulirajo,on si pa gor ne pride ima predolgo lojtro,premalo je v šolo hodil.

  • zaslosds

   Rdeči levaki imajo radi šarkomarijoneto samo on si gor ne pride,ima predolgo lojtro.

 • macon

  Zavrženi komunajzarji se gredo najbolj poden nivo komunikacije, ker so pač človeški poden.

  Glumač: “Neodvisne institucije preiskujejo madžarske denarce, ki pritekajo vemo kam…”

  Kake neodvisne inštitucije, če so del javnega sektorja in jih vodijo sami levičarji? Furs in Računsko sodišče poročata točno 0 pa sta pristojna za finančne nepravilnosti. Komunajzarji enostavno zanikajo demokracijo in kapitalizem, ko je lastništvo firm lahko tudi tuje in lastnik potem nekaj počne s svojo lastnino. Normalen folk je samo vesel, če iz tujine pride kak denar, medtem ko so komunisti denar iz firm samo “počrpali” in ga odnesli skrit v tujino. Za njih ena pravila in drugačni zakoni, ker so prvorazredni.

  Črnčecovo laganje o Janševi in SDS mafiji je samo laganje, ker SDS ne upravlja javnega denarja, torej z njim ne more mafijsko delovati. Hkrati se nič ne zgodi v pravosodju glede milijardnih kraj in je seveda povsem jasno, da levičarji z zlorabo sistemov ščitijo svojo krajo in kriminal. Njihovo besedičenje je v popolnem nasprotju z njihovim delovanjem.

  Levi kriminalci lažejo na vse mogoče neumne in otročje načine: od razdvajanja, nestrpnosti, fašizma, ksenofobije, sovraštva, maščevanja do “saj bi oni tudi, če bi lahko”. Ta družba je s to režimsko bando res globoko zabredla.

 • Ivan Ivanovič

  Zdaj bi radi vsi nekam pobegnili. Verjetno si je marsikateri slovenski vladni parazit zrihtal dobro penzijo v kakšni davčni oazi. Zase in za svoje otroke. Zato se jim =be za Slovenijo.

 • samotoje

  Črnčec se je zatekel k Pirčevi. Čeprav je paravan kar širok, ne bo dovolj. Skupaj s Šmarcem bosta rabila kar krepko odvetniško ekipo.

  • RATATA

   Zadnja inštanca doma je osem od devetih idvetnikov US. To je večina, ki pohrusta vse!

 • RATATA

  Sinhrono drkata skupaj.

 • Artur

  Zamenjani organi pregona v novi janševi vladi ga bodo poslali na Dob ne v Bruselj kaj šele v NATO ali kamorkoli ven.

 • VERZIFIKATOR

  A ven bi šel črnec, ven iz Afrike?

  Mirda Črnivec

  NEIZBEŽNA USODA

  V črnski rodil se je družini,
  nič za to, ni danes to ovira,
  črnca okolica podpira,
  vsak predsodek naglo se razblini.

  V beli svet podal se fant je smelo,
  z belimi obdal se demokrati,
  a pri tem oprezal ves čas hkrati,
  kje napolnil mošnjo bi debelo.

  V belem svetu vladajo pravila,
  treba teh prav vsem se je držati,
  črncu pa ni dišalo, hkrati
  sebi zgolj prikrajal bi merila.

  Med rdeče zdaj poda se brate,
  tam nadaljeval bi kariero,
  lažje premaguje bariero,
  saj denar gre v rdeče rezervate.

  Se z rdečimi naš črnec brati,
  ker koristi tam si več obeta,
  lastna so pravila fantu sveta,
  zlasti tisto: treba je jemati.

  Kakšna končna fanta bo usoda?
  Treba tukaj ni vedeževalcev
  jasnovidnih prišepetovalcev,
  mu visok račun izda zabloda.

  Ko se svet ga naveliča rdeči,
  črncu bo končno enkrat jasno,
  ni potrebe reči tega glasno:
  črnec samcat v lastni bo nesreči.

  Takih ne prenašajo mulatov,
  beli ne rdeči ne rjavi,
  taki niso za nikogar pravi,
  cvet koristoljubnih renegatov.

 • Olga101

  Tovariš Črnčec spada v uniformo – črtasto – na Dob!

 • odzunaj

  Damir, Damir, skrivni deček, že ko si vodil Odbor 2014 si kazal znake, da tvoja namera ni čista, pač pa je zgolj nabiranje “ugleda” za višje naloge , usklajene z ozadjem ,paradržavnim seveda . To je bilo za pretanjenega opazovalca vidno že kmalu po začetku , opazno tudi na javnih protestih in pri organizaciji, tako v Ljubljani kot lokalno. Sedaj si svojo zakulisno vlogo tisoč krat potrdil in se zasmradil do življenjsko !
  V tvoji glavi ždi mali hitlerček !

  • Stajerka

   ….a je bil kukavičje jajce lewakov v Odboru 2014???……potem so imeli informacije iz prve roke……PODN…..in Levica tega ni vedela, da so se ga otepali…..dejansko pa je bil ta položaj pri Šarcu verjetno nagrada za minulo delo…….

   • jan Gedli

    Mislim, da je imel podobno vlogo tudi Igor Bavčar predsednik odbora za varstvo človekovih pravic ob sojenju “tolpi četverice”. Dejansko je držal na uzdi pripravljenost množic, da nastopi radikalno. Sojenja bi bilo hitro konec. Ne bi se upali masakrirati množice.

 • pajot

  Klovnu je treba povedat,da se inšpektorji zmeraj pojavijo nenapovedani.
  Idiot ne pozna delovanja teh služb.
  je pa res,da se pri nas že vnaprej napovedujejo. Da se lahko kriminalec pripravi na njihov obisk.
  Večinoma pa sploh ne pridejo.
  Ve se zakaj.

 • lojze

  Obupano (in obupno) pismo Črnčeca kaže, da se mu je res stopilo na rep, pa je zamijavkal. Črnčec je deset leta nazaj prešel skozi vse funkcije povezane z državno in vojaško obveščevalno službo torej je imel in še vedno ima na razpolago podatke, ki lahko (če bi obstajali) kompromitirajo. Če bi imel argumente bi jih pokazal, on ne, raje mijavka in se smili, sebi in socialistom.

 • Beli Sneg

  Muri, muri, a se spomniš onega iz Prekmurja, Puckota. Nikoli več ne izpereš dvoličnosti s svojega obraza. Za vekomaj zapečaten izdajalec in lažnjivec, na katerokoli stran se boš obrnil. Karierist in pohlepnež. Zdaj nisi več niti politično truplo. Zdaj si bednik.

  • jan Gedli

   Ampak Puckotu je lepo postlano.

 • Black_hawk

  Zares taprav za v politiko. Oba šarec in črncec.

  • šmentanamuha

   Dva brezvezna patetika, ki sta presenečeno ugotovila, da je konec igre.

   • Black_hawk

    Nevarna patetika.

  • piko8

   Za v keho!!!

 • Boy

  Najbolj perspektivni nov obraz se je izkazal za bednega imitatorja trinoga Tita in njegove Udbe. Kolerični kloven je klonil pod pritiskom resnice

 • Damjan Ahacic

  Očitno ima Črnčec dovolj zaslug za nagrado “leve sredine.”

 • Black_hawk

  Kdo se v slovenistanu ukvarja s politiko največji ološ od ološa. Razen par redkih normalnih posameznikov.

  • montyamp

   10%

   • Black_hawk

    Najvec normalnih je v SDS pa nisem član nobene stranke oz nikoli ne bi hotel biti.

 • montyamp

  Šiptar visi iz tazadnje žveplenega pritlikavca , sam je bil zlorabljen s strani starih udbovskih velesil . Janši očita dejanja stare gošarske golazni .
  Prekleta banda komunistična , živijo od pokradenega , od laži , za laži ,………….
  Kdaj bomo naredili temu konec ??????????????????

 • xtc

  Cvileči in bežeči Muri,ki ga bo JJ zmlčel,seveda Serar ni ravno najbolj prikladen za moledovanje,saj je tudi sam na odstrel listi z Bulčevko vred iz SMC,zagotovo pa bo JJ poskrbel ,da bo Serar,če še ostane v SMC samo še poslanec.

 • Stajerka

  …poglejte si posnetke Črnčevih intervjujev takoj po zaslišanju na KNOVS……Črnčec gleda čez rame, paranoično pogleduje na okrog, panika in strah na dveh nogah…….že takrat se je videlo, da ima gnoja in masla za celo šajtrgo…..

 • DEATH TO COMMUNISM

  Nataša Pirc Musar ni ravno nek arbiter, katere besede bi imele kakšno pretirano težo.

  • hajduk

   Nataša ima čez tudi sovražni govor, od nje je odvisno, če je tvoj komentar sprejemljiv za javnost ali pa je kaznivo dejanje razžaljitve in mogoče celo sum duševne motnje, ker kdo normalen bi to pisal?

 • šmentanamuha

  Mora biti pa res hudo, če je Pirc Musarf spisala tole žalostinko: “…naša stranka odločno izjavlja, da ni …” Kera stranka pa tega ne izjavi svojemu odvetniku? Že to, da neka odvetnica pisari takele za javna občila, je preveč. Očitno se že pripravlja na sodni proces.

 • hajduk

  Zakaj si ne morata poiskati delo v tujini preko hrvaških in albanskih spletnih portalov, isto kot večina migrantov, imajo ja na vseh kontinentih sveta svoje skupnosti in bi jima že našli kaj.

  Ko mački stopiš na rep zamjavka, cvilijo male miške.

 • hajduk

  Načelno poznamo več vrst osebnih motenj iskanja pozornosti, igralci so recimo nastopači, ki se radi kažejo, podjetniki so socialiti, saj se radi pojavljajo, politiki so populisti, ki jih ponesejo skupni občutki množic. Poznamo pa tudi asocialne psihopate, ki se na vsak način trudijo, da bi jih njihove žrtve opazile in občudovale njihovo sadistično naslado. To je tista vrsta attention hores, ki uživajo kadar se lahko igrajo z nemočnimi žrtvami, kot mačka z mišjo, pa ne morejo vedeti ne kdo jim to dela in ne kaj bi radi od njih. Taki spadajo pa v norišnice, ker pri nas pač ne poznamo smrtno kazen, saj je izrojenost neozdravljiva bolezen in tudi psihopat trpi, le da sadist v trpljenju drugih neizmerno uživa. Kakšen smisel ima neozdravljivo in nepooravljivo abominacijo zapirat v kletko in pustiti, da počasi zgnije, pojma nimam, ampak to se mi zdi še huje kot smrtna kazen. Zdaj si pa predstavljam, da nekdo najema same take in jih pusti, da nadzirajo navadne civile, država je zaposlila ogromno sadističnih psihopatov zgolj zato, ker radi gledajo in nimajo nikakršnih moralnih zavor.

 • Simon Rožič

  Ojla.com, tovarišica brezmadežna svinjska kraljica !!!! ….svojega moža malo “sledi”!
  in njegove kriminalne “rabote”, potem se pa kaj oglasi!

 • sloustava

  No, ja, Crncec, oplel si z lazmi. Nisi Kucan, da bi ti v nedogled uspevalo…

 • Janko Lisjak

  Žan Mahnič prehiteva Branka Grimsa na seznamu najbolj pogostih strelcev desnici v kolena. “Pomislite na prihodnost” wtf butl, ti prihodnosti izven poslanske pisarne nimaš,« je čivknil Marko Lisec ob izjavah podpredsednika Knovsa Žana Mahniča po parlamentarnemu nadzoru na NPU.

 • Smo-vas-in-še-vas-bomo

  POZOR !!!… SAJ NI RES, PA JE !!!

  Janšizem je na pohodu. Gre za orbanizacijo Slovenije. Gre za skrajno desničarski nacionalizem. Gre za napad na policijo. Tudi vojska bo na vrsti !!!

  USTAVIMO JANŠIZEM !!!

 • Smo-vas-in-še-vas-bomo

  V SLUŽBI RESNICE: “Včerajšnje lansiranje fake news o domnevnem množičnem špijoniranju, zloraba Komisije DZ za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb (Knovs) s strani poslancev SDS ter napad na policijo nam kažejo, kako blizu je Slovenija zdrsu v janševistični avtoritarizem, financiran s počenimi groši iz tujine.”

 • Smo-vas-in-še-vas-bomo

  POZOR-RESNICA: “Sloveniji škodljivega modusa operandi Janeza Janše, ki ob njegovem klečanju na koruzi pri tujcih, doma sistematično napada temeljne družbene podsisteme, svobodo govora, javne besede ter druge ustavne vrednote.”

 • Smo-vas-in-še-vas-bomo

  Zakaj je Janez Janša tako uslužen in pokoren do hrvaških nacionalnih interesov” ter “zakaj in za koliko judeževih srebrnikov, milijonov je prodal slovenske nacionalne interese vzhodni sosedi?

 • realnost

  V letu 2020 bo crncc izginil iz političnega prostora kot še en nepomemben niče, ki je hlapčeval po naročilih lumpelmurgel in poskušal škodovati SDS in desnici.
  Po tem njegovem veleumnem zapisu na fejsbooku se bo spet skril v mišjo luknjo in deloval ilegalno kar edino obvlada.. S klovnom bosta skupaj iskala službo na radiu gaga…

 • Smo-vas-in-še-vas-bomo

  POZOR !!!… SAJ NI RES, PA JE !!!

  Janšizem je na pohodu. Gre za orbanizacijo Slovenije. Gre za skrajno desničarski nacionalizem. Gre za napad na policijo. Tudi vojska bo na vrsti !!!

  USTAVIMO JANŠIZEM !!!