Dejstva: Preverili smo tri Šarčeve trditve, ki so se izkazale za zavajujoče!

Foto: sta

V zadnjih dneh je Marjan Šarec, predsednik vlade in predsednik stranke LMŠ, zatrjeval, da je slovenska južna meja dobro varovana, Slovenija je varna država, vsi, ki se z njim ne strinjajo, pa sejejo sovražni govor, so revanšisti in podobno. Izrekel je tudi več trditev, na portalu pa smo preverili tri. Dejstva kažejo, da Marjan Šarec javnost zavaja, milo rečeno.

Pa poglejmo v nadaljevanju, kaj je dejal in kakšna so dejstva.

1. trditev: Na mejo smo naročili nove ograje.
Dejstvo: Ministrstvo za javno upravo je včeraj, v torek, 14. maja 2019, tri dni po velikem protestu v Črnomlju, objavilo javni razpis za dobavo stebrov in sidrnih vijakov ter montažo panelne ograje na meji s Hrvaško. Naročili so 3.800 metrov ograje, rok za predložitev ponudb je 10. junij 2019. Ponudba mora biti veljavna do 1. novembra 2019. To pomeni, da bodo pogodbo lahko sklepali vse do 1. novembra. Od sklenitve pogodbe do izvedbe del pa lahko poteče še precej časa. Naročilo 3.800 metrov ograje je razvidno iz razpisne dokumentacije, podatek so včeraj za naš portal potrdili tudi na ministrstvu za javno upravo.

Slovenija ima s Hrvaško okoli 670 tisoč metrov skupne meje, od tega 380 tisoč kopenske in 290 tisoč metrov rečne meje (od tega gre 118 kilometrov po Kolpi, v Beli krajini okoli 50 kilometrov). Naročenih 3.800 metrov dodatne ograje je le kaplja v morje. Meja zaradi tega ne bo prav nič bolj zavarovana. Ob tem na ministrstvu niti ne vedo, kje bo ta ograja dodatno sploh postavljena. Lahko bo tudi na območju Haloz, kjer se po novem odpira nova migrantska pot.

Objava razpisa za nakup 3.800 metrov dodatne panelne ograje (s pripadajočimi stebri in montažo:

2. trditev: Za varovanje meje smo zagotovili dodatno vojsko
Dejstvo: Vlada je v začetku tedna, že po protestu, na mejo poslala 35 dodatnih vojakov. Glede na to, da imamo 670 kilometrov meje s Hrvaško, je to 1 vojak na 19 kilometrov meje. Ob tem so Primorske novice objavile, da so bili ti vojaki poslani na območje Slovenske Bistrice. Bela krajina, kočevsko-ribniško območje in Dolenjska so tako spet izviseli. Od tega ukrepa ne bodo imeli ničesar. Meja ne bo prav nič bolj varovana.

3. trditev: Policistom smo zagotovili 15 milijonov evrov
Dejstvo: Na trda tla so Marjana Šarca takoj postavili v Sindikatu policistov Slovenije, kjer so zapisali: “Predsednik vlade je ob včerajšnjem odzivu glede ugrabitve zavajal javnost, da je vlada policistom zagotovila 15 milijonov evrov. ‘Pozabil’ je očitno, da je ta ista vlada policistom takoj vzela 3 milijone evrov za plačilo svojih obveznosti.”

K temu dodajmo, da je bil ta “dodaten” denar za policiste predvsem iz naslova povečanja plač, kot je bil dogovorjen za vse zaposlene v javni upravi. In da to ni bil prav noben dodaten denar, kot je želel Šarec to prikazati že pred tem. Policisti so bili tako deležni le tistega, kar se je vlada s sindikati dogovorila tudi za vse preostale v javnem sektorju.

Več si oglejte na portalu moja-dolenjska.si

 • Anton

  kaj ste pa od pataloškega lažnjivca lahko drugega sploh pričakovali?

  sarkazem press

 • Andrej

  2. trditev: Za varovanje meje smo zagotovili dodatno vojsko
  Kakšno funkcijo ima vojska? Ali lahko strelja? Pod čigavo “komando” je? Vojaško ali policijsko?

 • Beli Sneg

  Šmarec vedno ko odpre usta ali blebeta neumne dovtipe ali pa se laže. Govori, kako vse sisteme obvladajo v resnici pa nasprotno, vse jim gre v ku..c: zdravstvo, pravosodje, tožilstvo, vojska, policija. Ko bodo pa javni uslužbenci sredi meseca dobili regrese, bodo pa volili Šmarcovo praznoglavo makedonko Jovovo. Slovenci so res butasti.

  • Franc Šink

   In to totalno !

 • Franc Šink

  Kdo skrajnemu levičarju kot je Šarec, lahko sploh še kaj verjame?

  • Lustrator

   Vsi skrajni levičarji kajpak. Z izjemo sredinske SDS in leve Nsi, torej 2/3 državljanov – če gre kaj verjeti LDS-ovcu na čelu volilne komisije. Žal živimo s prvovrstnimi tepci, ki delujejo po principu: bolj me tepeš, raje te imam.

 • karpelec

  Iz puhle glave, pridejo lahko le puhlice.

 • Antonius

  Vlada potrdi, kar potem njen predsednik pooblaščeno v imenu vlade javnosti naznanja in ji govori.
  Zavajanje je prepričevanje, da bomo verjeli v Serpentinškovemu laganju. Po domače povedano, nas Serpentinšek z lažjo zavaja, da je Slovenija varna pred šerijatarji.
  Na laž o varnosti v Sloveniji ga postavlja tudi njegova ograja, ki jo gradi okoli svoje šiptarije.

  • Franc Šink

   Mujo udri na tabaru (ograjo).

 • Sonce

  2. trditev: Za varovanje meje smo zagotovili dodatno vojsko

  Trditev drži,
  vprašanje pa je efektivnost napotitve dodatnih 35 vojakov na mejo,
  tudi 350 dodatnih vojakov bi bilo tak tak,
  mogoče bi na mejo dodali še slovenske vojake, ki branijo našo demokracijo in svobodo nekje tam daleč, v Afganistanu in na Kosovu in drugje po svetu.

  • Andrej

   Trditev je zavajajoča, ker vojaki ne smejo streljat. So namesto strašil. V bistvu gre za norčevanje.

   • Sonce

    Nikjer ne vidim da je trdil da lahko streljajo, povedal je, da so napotili dodatnih 35 vojakov na mejo, trditev torej drži.

    • Beli Sneg

     So jih napotili, s tem pa niso zagotovili boljšega varovanja meje, ker so vojaki brez pooblastil kot jih imajo policisti. Zavajanje.

     • Sonce

      Že vsaka babica z mobitelom v roki je boljše varovanje meje, prav tako vsak dodaten vojak napoten na mejo.

     • Anton

      ti vojaki bodo kot suport obstoječim policistom na meji, da kozjejebce hitreje “pošibajo” v azilne domove, kjer jih futrajo na račun nas davkoplačevalcev

      sarkazem press

 • Slovenec

  Kaj ko ga ljudje volijo in ne razmišljajo s svojimi beticami. Ob podpori medijev in
  Kučana mu ni težko ob opranoglavem
  volilnem telesu vladati.

 • Franjo Trojner

  NE SE SLEPIT, DEJSTVO JE, da komplemet Šarčeva leva koalicija, v sestavi LMŠ, SMC, SD, Dsesu in ZAB, sam predsednik leve vlade Šarec, obrambni minister Rjavec, notranji minister Pokljukar in zunanji minister Cerar NE ŽELIJO USTAVITI ILEGALNIH MIGRACIJ!
  KER, ČE BI ILEGALNE MIGRACIJE leva koalicija, leva Šarčeva vlada, predsednik parlamenta Židan in predsednik države Pahor zares hoteli popolno zaustaviti, bi našo južno mejo zaščitili na enak način, kot so to storili MADŽARI.
  Sedaj se pa odpira resno vprašanje, ali leva Šarčeva koalicija, leva Šarčeva vlada, predsednik vlade Šarec, predsednik parlamenta Židan, notranji minister Pokljukar, obrambni minister Rjavec, zunanji minister Cerar, predsednik države Pahor in sam vrh policije deluje v skladu z našo veljavno USTAVO, zakoni in pooblastili, ki urerajo stanje na naših mejah in predpisujejo ravnanje v primeru ilegalnih prehodov naših državnih meja s strani ilegalnih migrantov, tudi v luči veljavnega EU pravila SCHENGEN!
  V vsaki pravni državi bi policija tudi na meji svoje naloge določene z zakonom opravljala brez vmešavanja politike/vlade! V vsaki vsaj malce pravni državi bi policija, tožilstvo in sodstvo že zdavnaj obsodilo vse tiste, oblastnike, ki namerno, samovoljno, nezakonito izigravajo našo veljavno USTAVO in zakonodajo.
  Aktualna leva Šarčeva vlada deluje nezakonito in v nasprotju interesov države in državljanov, kar vam brez slabe vesti in sramu javno na TV v svojih nastopih tudi povedo. NI GA POLITIKA NA POLITIČNI LEVICI, KI BI SE JAVNO POSTAVIL PROTI ILEGALNIM MIGRACIJAM IN NI GA POLITIKA NA POLITIČNI LEVICI, KI BI BIL PRIPRAVLJEN KAJ STORITI, DA SE ILEGALNE PREHODE NAŠIH MEJA PREPREČI! Levičarji na oblasti so IZDALI VSE NAS!

 • karlina

  Pa saj vsi dobro vemo-LAZ JE NESMRTNA DUŠA KOMUNIZMA, KJER JE LAZ, PA JE TUDI KRAJA !!!!

 • skorpijon93

  dejstvo je da si višegrajske države muslimanov ne uvažajo, kot to počnejo slovenski delodajalci, ki jamrajo da bojda kadra pri na ni, na drugi strani pa vse več slovenskih državljanov zaposlenih v avstriji, sram me je živeti v tej državi !
  Na Češkem živi manj Slovakov, Ukrajincev, vietnamcev kot v Sloveniji jugovičev , le kam pljuje Slovenija ? zakaj smo se osamosvajali ?

  • Aries Leo

   Septembra 2013 je v državi živelo 437.581 tujcev, največ je bilo Ukrajincev (106.714), Slovakov (89.273), Vietnamcev (61.102), Rusov (32.828), Poljakov (19.378 ), Nemcev (18.099), Bolgarov (8837), Američanov (6695), Romunov (6425), Moldavcev (5860), Kitajcev (5427), Britancev (5413), Mongolov (5308), Kazahstancev (4850) in Belorusov (4562).

   • skorpijon93

    muslimanov pa ne ! v Sloveniji pa je 12 % prebivalstva migrantov iz južnih ex- jugoslav republik , še leta 2002 8,5 % delež, leta 1949 pa 5 % delež, slovenija bo čez 50 let VSE samo Slovenija NE, glede na dosedanje trende !

    • Sonce

     Muslimani niso narod, pripadnost religiji je to.

     Le kako ti veš koliko teh tujcev je bilo muslimanske vere ali pa ne ?

     • skorpijon93

      muslimanov je bilo po podatkih pew research centra iz leta 2016 3,8 %, leta 1991 za primerjavo 1,4 % v Sloveniji, na Češkem je muslimanov zgolj manj kot 0,2 % delež podobno je na Slovaškem,Madžarskem,polskem, na Japonskem 0.0 % delež

     • Sonce

      0.0%
      Seveda, popolnoma res, zato pa imajo džamije na Japonskem.

      “The Pew Research Center estimated that there were 185,000 Muslims in Japan in 2010”

     • Lustrator

      Si pomislil na to, da ima japonska skoraj 127 milijonov prebivalcev, kar pomeni, da musliji tam predstavljajo ne le 0,0% ampak celo 0,0014% prebivalcev?

      Če si sam musliman in takole namerno javno zavajaš, še nekako razumem, če pa nisi, potem ne najdem popolnoma nikakršnega opravičila za tvojo advokaturo. Si enako protekcionističen tudi do svoje lastne katoliške Cerkve?

     • Sonce

      Ne da branim ene ali druge, laži ki jih trosi me motijo, to je vse.

     • Lustrator

      Zlagal si se tu izključno ti. Številke, ki jih navaja skorpijon so statistična dejstva, tvoje izpeljave pa nič drugega kot manipulacija.

     • Sonce

      On pravi da jih ni, dejstvo je, da so. Zdaj pa še 1x napiši kdo laže .

    • Aries Leo

     Nas je vseh skupaj manj kot 2 milijona…..njih je več kot 10! Pa kaj tebi ni jasno?

  • Aries Leo

   Zanimivo je da se je le 63% prebivalstva ob popisu izreklo za Čehe…….tam živi tudi okoli 250 000 Romov…….

   • Lustrator

    Bolj zanimivo je, da se pri nas cca 80% izreka za Slovence, čeprav na ulici MORDA slišiš normalno slovensko govoriti vsakega drugega, vsaj dve tretjini pa jih veselo hajla Titu in okupatorski jugoslovanski zastavi.

  • Aries Leo

   Ali lažeš ali pa nevede zavajaš………

   • skorpijon93

    nič ne zavajam, zavaja vas levica skupaj z statističnim uradom, vse je zlizano z vlado in agendo

    • Sonce

     Imajo tujce, imajo muslimane, imajo vse, po številu tudi konkretno večje cifre. Razumljivo saj so večji.

     • Lustrator

      Ključno je razmerje, absolutne številke so popolnoma nepomembne, zato ne zavajaj.

     • Sonce

      Zavaja on, ki trdi da nimajo ne tujcev ne muslimanov, ne drži vode.

     • Lustrator

      Zavajaš ti, ker navajaš absolutne številke, saj dejstva govorijo, da jih glede na ostalo prebivalstvo praktično ni – po zadnji oceni 0,2% (!!!). Tudi če bi jih bilo 10x več, bi bilo to še vedno zanemarljivo malo, takorekoč nič.

     • Sonce

      Zavaja samo on, ki trdi da ni tujcev, te ali druge vere, seveda so. Imajo tudi svoje verske objekte.
      #kerjihni

     • Lustrator

      To kar počneš, je TIPIČEN primer manipulacije – tudi če bi jih bilo 2 ali 3% je to še vedno v okviru velikosti statistične napake, torej njihova številčnost ne bi bila omembe vredna. Sam to dobro veš, a še naprej vztrajaš v svojem pikolovstvu.

     • Sonce

      Zavaja on, ki trdi da jih ni.
      To je vse.

     • skorpijon93

      Sonce = zagovornik islamizacije in multikulturnosti sklepam !

     • Sonce

      Narobe sklepaš.

   • Sonce

    Glede na tvoj post nižje, zavaja.

 • skorpijon93

  Češka, Slovaška, Poljska, Madžarska niso sprejele niti enega muslimanskega migranta in niso dale azil, so pa sprejele nekaj tisoč ukrajinskih beguncev,pravih beguncev koliko jih je sprejela Slovenija in jim ponudila pomoč ? 0

  • Sonce

   Rusija je sprejela ogromno Ukrajinskih begincev/migrantov.
   Zakaj bi jih mi? Je Ukrajina v vojni? Ni.
   Je Ukrajina sosednja država? Ni.

   • skorpijon93

    ALI JE SIRIJA , afganistan, iran sosednja država Slovenije ? NI ? zakaj sprejemamo muslimanske migrante,jim dajemo azil ?? je pa ukrajina nam dosti bližje, pa še slovani in kristijano smo, Ukrajina je bila v vojni, Slovenija ni sprejela nobene družine, ženskl, otrok, ali ostarelih, sprejema pa se same mlade moške islamske vere , ki bi morali braniti svojo družino , otroke, zakaj zalivske arabske države ne sprejmejo, slovenija jih pa mora ??

    • Sonce

     Niso naštete države sosednje, tudi azila jim ne podeljujemo kar tako.
     Preveri cifre.

     Drugo, glede migranta je popolnoma vseeno kakšne religije je, je Budist, Jehova priča, Musliman, ali pa Kristjan, ali kaj petega, če njegova država ni v vojni, če ni naša sosednja država, se nimajo kaj masivno valit v državo na ilegalen način.

     • skorpijon93

      vera migranta je izredno zelo pomembna, gre za kompatibilnost vrednot in sobivanja , muslimani in kristijani nikjer ne sobivajo, incidentov ni tam kjer jih je 0,2 % delež prebivalstva, multikulturna družba nikjer ne deluje in nikomur ne koristi , razen levičarjem in nevladnikom

     • Lustrator

      Prej boš naučil šimpanza brati, kot komija razumeti, da je temelj vsake civilizacije v VERI, KULTURI in ZGODOVINI ter vrednot, ki izhajajo predvsem iz prvega stebra. Njihovo univerzalno sprejemanje in enačenje vseh verovanj se konča v trenutku, ko tudi v praksi stopijo v stik z njimi – če gre za katolike, pa sploh.

     • Sonce

      Ne vem kje ti živiš, a v Sloveniji sobivajo kristjani in muslimani že mnoga leta.

      #nikjernesobivajo

 • piko8

  Vaška straža ni problem! Vsaka vas ima po par lovcev, ki ima po 2 ali več pušk in glej ga zlomka 10 lli več oboroženih moških je pripravljenih za spopad z migrandsko golaznijo!!
  V šrotarco marsikaj paše, tako, da bo imev zamurc rit kot GAVTRAŽA!!

 • skorpijon93

  levičarska vlada iz Slovenije dela migrantsko in ciljno državo, torej nekaj kar nikoli NI BILO ! niti ne v socializmu, kjer je priseljencev bilo občutno manj , poglejte statistiko . Slovenski državljani pa odhajajo v Avstrijo, bo Slovenija čez 50 let , nova jugoslavija ? bomo preživeli , glede na trende ??? Slovenija ima že 22 let od 28 let samostojnosti leve vlade, rezultati ne presenečajo

  • Sonce

   1916 so zgradili prvo džamijo pri nas

   #nikolinibilo

   Naši predniki so tudi za krščanstvo pravili da ‘nikoli ni bilo’, prišlo je iz bližnjega vzhoda k nam, in prav so imeli.
   Religija naših prednikov je nekaj čisto drugega.

 • skorpijon93

  zakaj Slovenija sprejema in daje azil mladim muslimanskim migrantom ? namesto da bi ti bili doma in branili svoje družine, svojo lastnino, zakaj vlada RS iz Slovenije dela ciljno, migrantsko državo ? vlada ima jasen namen: islamizacija
  Zakaj zalivske države, ki so najbogatejše na tem planetu ( quatar, saudova arabia, emirati ) ne sprejemajo svojih muslimanskih bratov in jim NE nudijo zatočišče in azil, ampak jih pošiljajo v evropo ? kdo pomaga preganjanim kristijanom ?

 • skorpijon93

  v nobeni zahodnoevropski državi ali velemestu na zahodu muslimani in kristijani ne živijo v sožitju , še ena levičarska laž in iluzija, multikulti ne deluje

  • Sonce

   Si že bil dalje od Lipnice?

   • skorpijon93

    ja sem bil na dunaju, kjer sem videl vsako 5. žensko v muslimanskih oblačilih, nesprejemljivo ! josip broz tito je leta 1945 prepovedal muslimanska oblačila v YU, danes pa lahko dela vsak kar hoče, v Avstriji je delež muslimanov 7 % po podatkih iz leta 2016

    • Lustrator

     Niti ne – takrat so ljudje lahko delali le tisto kar je ukazala partija in tako je še danes. S to razliko, da so takrat ljudje MORALI slediti navodilom partije, danes pa večina tepcev to počne prostovoljno (in seveda za dobre z državo povezane službice). Brez skrbi, titovi pionirji, ki danes vodijo državo, dosledno sledijo Titovi protizahodni agendi – tudi on bi se danes veselo pajdašil z muslimani vse dokler bi v njih videl zaveznika proti krščanstvu in sploh temeljnim vrednotam zahoda – demokraciji, pluralnosti, prostemu trgu. To so bili navsezadnje tudi glavni stebri na katerih je slonelo zavezništvo med komunisti in nacisti.

     • skorpijon93

      v socializmu nismo poznali zakritih žena v muslimanska oblačila ,ker je bilo prepovedano v javnosti ! in tako mora biti tudi danes. ampak ne , ker živimo v demokraciji in svobodi, se vsak samo sklicuje na svobodo in kaj je njegova pravica

     • Lustrator

      Še enkrat: socializem je protičloveški, protidemokratičen režim, ki ima z dobrobitjo naše družbe približno toliko skupnega kot islam. Razlog za prepoved nošenja burk v Jugi je bil v tem, ker je komunizem za ohranitev svoje diktature in ideje jugoslovanstva moral umetno zraditati vse vere, narode, kulture, torej ravo nasprotno od razloga zaradi katerega burke niso dovoljene pri višegrajcih, ki so izjemno ponosni na svojo vero, kulturo in zgodovino. In to, da se Slovenija in zahodna Evropa islamizira nima nikakršne zveze z demokracijo in svobodo, ampak ravno nasprotno – agitatorji multikulti ideologije in islamizacije so v manjšini in ker jim na demokratičen način ne uspe spremeniti sveta, se zatekajo k umazanim metodam raznoraznih milijardno financiranih “civilnih iniciativ” in direktnih podmiznih poslih z vsemi labilnimi voditelji držav – večinoma po prepričanju levakov, ki se jim o posledicah niti sanja ne.

    • Sonce

     Idi še malo dalje in ne piši neumnosti.

     Osebno bil na vzhodu in jugu Francije, eno delo eno kot dopust, živijo in delajo skupaj, kristjani Židi muslimani in vsi ostali, nič narobe, kdo je kakšne vere sploh ni vprašanje, šteje če si dober človek ali ne.

     Bil tudi v Bangkoku, med pripadniki različnih religij, nič narobe,
     enako v Nemčiji nisem vprašal soseda če je Musliman ali Budist ampak če ima kable za posodit, in to je to.

     Bil še marsikje in nikjer mi ni bilo merilo katere vere je človek, merilo je če je človek – Človek.

     • skorpijon93

      muslimani niso ljudje in ne sodijo sem, nehaj z multikulturno trmo ! zagovornik islamizacije, lažnivc, vidim ja kako sobivajo v franciji, ko je v lanskem letu pogorelo preko 800 cerkva

     • Sonce

      Ljudje, ki sovražijo drugega brez razloga, niso ljudje, oz. so čudni, vera tu ni pomembna.
      Ti spadaš med njih .

     • Sonce

      V mestih in vaseh kjer smo bivali, nobenih nesporazumov, sploh pa ne na osnovi vere.
      Čudno da te požgane cerkve iz strani Nato sil in ostali verski objekti ki smo jih Evropejci pomagali porušit od Afganistana do Sirije nič ne motijo.

 • skorpijon93

  KAR UVAŽAŠ, TO DOBIŠ

 • Olga101

  Murglskega klovna je treba postaviti na cesto! Začnimo na evropskih volitvah!

 • xtc

  Šarcu je treba verjet na besedo,baje gre za najbolj poštenega lažnivca na svetu.
  Dejstvo je ,da kučanova tolpa noče zapreti meje.
  Mejo se da relo enostavno tzavariovati kot jo je orbn ,dodatno pa lahko med dve mreži od treh namestiš še minsko polje-zagotovo nebo nihče silil čez tako mejo.

 • Povprečen Državljan

  Dejstva:Slovenija je varna država, Vsaka čast policiji in vojski, vse izkušnje s slo zdravstvom so bile za večino tistih, ki je nemalo poznam, do sedaj zelo dobre,medijski prostor je vec kot dovolj širok, da lahko svobodno izražamo svoja mnenja in si jih ustvarjamo.Rad imam svojo državo in svoje sodržavljane.Tudi ;pravoverne; saj ste slovenci, pa ceprav vas je večina iz rdece prestopilo na belo stran.

  • Sonce

   Pošten, odkrit post.

  • Common Sense

   Lepo, da si tako vključujoč;) A morda se s teboj vseeno ne bodo strinjali prebivalci obmejnih območij – tvoji “sodržavljani”, kot jim praviš. Posebno tisti, ki so že bili neposredno oškodovani (in to večkrat, da se jim niti popravljati več ne izplača). Glede na to, da plačujejo davke, bi jim veljalo prisluhniti in pomagati. Če bi namreč ti bil v njihovi koži, bi se jaz zavzemal, da se ti pomaga – ne glede na tvojo politično pripadnost. In v temu je point. Tega ne štekajo v Ljubljani. 35 vojakov za 670 km meje. Ja, da se bodo igrali “hrkljuš”, če slučajno veš kaj je to;) Ker varovali jo bodo bolj slabo.

 • Common Sense

  Drastično znižajte pričakovanja glede Šarca, pa ne boste razočarani.

 • koza
  • sodnikisozločinci

   Misliš, da Hrvaška policija res to počne? Ali gre samo za pomiritev Hrvatov?

   • koza

    glede na to, da se neka zaščitnica človekovih pravic na Hr. buni proti policiji, češ da ji ne dajo vpogleda v postopke in da pri obtožbah sodelujejo zakoniti švercerji migrantov, domači in tuji, ne verjamem da narod to pomirja; je pa res da dosti ljudi ne uporablja interneta, da se na javnih TV o tej tematiki sploh ne govori, kot v Slo ne, imajo pa dosti kolegov, sorodnikov po celi EU in imajo informacije iz prve roke, če se ne motim je omenjena celo lastno policijo ovadila v EU; upam samo, ko bo ona rabila pomoč, da jih ne bo nikjer

 • Viktorh

  Laže kot pes teče.

 • Adolf

  Šarec je lažnjivec, baraba

 • Matija Mataja

  Draga Nova24Tv……hvala še ze en krasen dan prijetnih in pozitivnih novic.

  • tohuvabohu

   Razpis za nabavo nekaj kilometrov ograje je res osvežujoča novica, kajne miško?

 • Miki Miška

  pa on se samo heca….??

 • Miki Miška

  Franjo Trojner… to kar si napisal je edina resnica …vsaka ti čast ..pravi človek

 • cosmosjasnovidec

  Včeraj sem se peljal skozi Prekmurje in sem na radiu slišal opozorilo,da policija v mislim,da je vas Renkovci lovi ukraden avtomobil v katerem so bili opaženi muslimanski izmečki ter,da naj udeleženci v prometu pazijo na cestno nevarnost.
  Čez čas je bilo objavljeno,da so musliči avtomobil ustavili ter pobegnili brez sledu policija jih pa ni našla niti ne more več izslediti kje se nahajajo.
  Te objave v medijih nisem zasledil vem pa,da so v Prekmurju na vseh položajih predvsem komunajzerji,levaki ter večina vsi v stranki SD že od takrat,ko je pujsjejebec tovariš “židan” bil direktor Panvite katera se še vedno ukvarja z sumljivimi posli ter goljufijami sumi se pa tudi,da skrivnostno na zverinske načine ubijajo živali (HALAL) za muslimansko golazen na farmi v Nemčavcih zraven Ižakovec.
  Govoril sem o tem z nekaterimi okoliškimi domačini kateri namreč trdijo,da vsako zvečer z ogromno hitrostjo drvi kamion naložen z živalmi v Nemčavce tako,da prebudi vso sosesko čez cirka 3 ure pa nazaj verjetno v smeri Murska Sobota.Ni jim jasno kaj se tukaj dogaja pa tudi ne za kamione kateri bi morali imeti večerno zaporo so pa več kot sigurni,da tukaj gre za številne podkupljene osebe,da je tako.
  Kljub številnim prijavam nemirov ter ogromno prekoračene hitrosti čez ulico Dokležovje se policija nikoli ne odzove in nikoli še nikjer ni ne nadzorovala ne postavila radarja čeprav se vse to dogaja tudi čez dan,ko hrumijo z prekoračenimi hitrostmi kamioni od firme Panvita.
  In sedaj je vprašanje ali ima ta prašičjejebec tovariš “židan” še vedno prste zraven Panvite ter sprejema na črno denar od nje oziroma,da ne opravlja dve dejavnosti eno v parlamentu kot nesposobnež drugo pa še vedno prikrito v Panviti in si na ta način na dveh mestih mastno polni lastne žepe.
  Take zadeve so se že dogajale zato tudi ta ne bi bila nič novega in to bi morale pristojne inšpekcije preveriti ali pa korupcijska komisija.
  A kot pravijo domačini se kljub neštetim prijavam ne odzove popolnoma nihče.
  To dokazuje,da je v rokah levaških komunajzarjev že celotna Slovenija in ne samo Ljubljanska regija.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

  • Perkele

   Alhamduillah, si se naučil muslimanske besede halal, bravo bravo vaška legenda, te popeljem na pot K’urana.

   • cosmosjasnovidec

    Imel boš ti koran čefutarski prašič,ko pride čas za to.
    Imamo vojaške vaje posebaj namenjene za tako golazen,kot si ti in tebi podobni in komaj čakam ter se že v naprej veselim,ko bo počilo,da boste plesali čefutarsko muslimansko kolo z vašim prašičem alahom na čelu.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

    • Perkele

     Haha, saj si ves presran, ko muslimanske družine kupujejo hiše po Sloveniji. Infiltracija je v polnem zamahu, vaška legenda na robu obupa. La illaha illa Allah Muhammad rasool Allah bo nova Alpska viža, z njo bomo osvojili srca celega sveta, nebeška melodija, ki prihaja iz svetih krajev.

     • cosmosjasnovidec

      ——————————————————————————————–
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec
      ——————————————————————————————

     • freedomfighter

      Vaski legendi se je spet zmesalo…pravi da se je pozanimal o meni in da mi bo zacel slediti ker ga tako vznemirjam hahaha…a si sploh lahko mislis da obstajajo taki psihopati v nasi drzavi…res vsakic ko mislim da sem dozivel njegov lowest point se spusti se nizje…noro…mogoce je pa on tale nas šiško ker pravi da ima ze neke vaje hahah…ojojo

     • Perkele

      Ja lej, pravi da smo muslimanski čefutarji in da se nam poščije na glavo… meni se še noben v Lj ni uscal na glavo, tako da se boji iz svojega kraja prit k nam po ulicah scat, drugače si tega ne morem razložit.

  • sodnikisozločinci

   Mogoče pa s kamioni švercajo migrante, policija pa ima komando z vrha, da jih mora pustiti pri miru.

   • cosmosjasnovidec

    Tako po moje tudi je,ker ni druge razlage.
    Če bi slišal drtje živali katere prevažajo in bi cvilili kot prašiči bi takoj vedel,da je na kamionih muslimanska nesnažna golazen.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

 • šmentanamuha

  Takole nas imajo za norca.

  Kaj je odkrila Ani Bider, šiškotova desna roka:
  Državna meja ni zaščitena!
  https://www.youtube.com/watch?v=A6fRkgzKpJ8

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE TU.
  POSREDUJEM – Z INTERNETA. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  PISMO SPODNJE SLOVENKE J.C. JUNCKERJU.

  ne bom napisala SPOŠTOVANI, ker vas ne spoštujem, niti GOSPOD, ker niste niti ena črka te besede, niti ne bom napisala VAS z veliko začetnico, ker niste veliki.

  Po videnem in slišanem dne 14. 2. 2018, ko ste (spet) izkazovali politično-ljubezenske jezične mišice na mlin vašega takratnega obiskovalca, namesto da bi izpostavili pravno disciplino ter priznavanje in spoštovanje le-te, ste ponovno pokazali svojo klovnovsko, norčevsko licemerno igro. Prav tako se je tega dne pokazala diskriminacija do slovenske besede, slovenski novinarji so morali molčati – morda bi morali postavljati vprašanja v hrvaškem jeziku?!

  S svojega stolčka še kar naprej blebetate in meketate kozlovske nesmiselne šale s političnimi osebki, ki so tisti hip ob vašem boku. S stola dol! je moja osebna zahteva, ker nategujete vso Evropo,ves svet, nategnili ste našo bivšo premierko, nategnili ste NAŠ teran, nategnili ste Piranski zaliv, nategujete vse Slovence.

  Ponižana in ogorčena Slovenka sem, ker se norčujete iz moje domovine in kot Slovenka vas ne priznavam in izstopam iz EU, četudi mi je trenutno omogočeno le utopično in miselno.

  Avtor: Sonja Votolen
  Pisno je bilo izvirno objavljeno na portalu klip.si.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!