Denis Sarkić – Židanov straniščni svetovalec šibkega znanja, ki ga je financirala vlada

Denis Sarkič (Foto: Fb)

Za Danilom Türkom se je po eni od tiskovnih konferenc drl: “Predsednik, ali berete na stranišču?” Tako se eden od novinarskih sogovornikov spominja Denisa Sarkića iz časov, ko je bil še novinar portala Vest.si. Danes je Denis Sarkić, včasih je bil fotoreporter pri Mladini, v službi za odnose z javnostmi tretje največje vladne stranke SD in po naših informacijah človek, ki diktira medijsko pojavljanje predsednika stranke Dejana Židana.

O Sarkićevem miselnem dometu vprašanje, namenjeno Turku, najverjetneje pove vse, prav tako o prvaku SD Židanu, ki ima takšnega misleca v svoji ekipi. Sarkić je delovno mesto v stranki sicer dobil še v času, ko je prenovljene komuniste vodil Borut Pahor, ki slovi po tem, da si svojo medijsko podobo osmišlja sam, zato se obdaja s “krjavlji”, kot sta Sarkić in Matjaž Nemec; slednji je bil, preden je postal Pahorjev tajnik, zastopnik za konzervirane ribe, v Novi Gorici ga še danes kličejo “Rio Mare”.

Najbolj razvpita Nemčeva šolska ovira je bila matura; na zasebni šoli naj bi jo končno opravil po približno ducatu neuspelih poskusov, enako skrivnostna pa je tudi Sarkićeva izobrazba. Ta nas je med drugim zanimala, ko smo preverjali Sarkićeve pretekle poslovne “uspehe”. Iz dneva v dan postaja vse bolj jasno, da je stranka SD skupek poslovnih neuspešnežev, ki so zabredli v poslovne težave in našli rešitev v politiki.

Kljub izdatnemu državnemu financiranju pristali v stečaju
Podobna je tudi Nemčeva zgodba – nedavno smo razkrili, da so potomci razvpite Nelide Nemec, znane predvsem po burni ljubezenski aferi s padlim šefom Hita Danilom Kovačičem, v življenju nizali same poslovne fiaske in si na koncu eksistenco zagotovili na državnih jaslih. Pretekli teden smo predstavili poslovanje Klemna Žiberta, svetovalca ministrice Anje Kopač Mrak, čigar posli so niz blokad računov. V to skupino, tako kažejo poslovne evidence, spada tudi Sarkić. Preden so ga zaposlili v stranki, je bil ustanovitelj in solastnik družbe Vest, imel pa je tudi espe PR D-LUKS, Denis Sarkić, s.p.

Prva je kljub izdatnim državnim finančnim injekcijam – ministrstvo za kulturo jim je v času Pahorjeve vlade (2009-2011) nakazalo kar 250 tisoč evrov s postavk popularizacije kulturnih dejavnosti in izvajanja zakona o medijskih subvencijah – končala v stečaju.

V nadaljevanju objavljamo celotna vprašanja Škandala24 Sarkiću o delovanju njegovih podjetij pa tudi njegove odgovore v celoti. odgovora na vprašanje o izobrazbi nismo izpustili mi, ampak Sarkić.
Spoštovani gospod Sarkić, javno dostopne evidence pri podatkih, kjer ste omenjeni kot lastnik oziroma ustanovitelj podjetja, odpirajo posamezna vprašanja, na katera želimo odgovore poiskati pri vas:
– Ali drži, da ste bili v preteklosti lastnik podjetja Vest d.o.o.?
– Ali je stečajni postopek nad podjetjem že končan?
– Glede na to, da je podjetje v zgolj dveh letih od ministrstva za kulturo prejelo več kot 205 tisoč evrov, nas zanima, kako to, da je ostalo za več kot 60 tisoč evrov terjatev?
– Kakšni so razlogi, da je imelo podjetje Vest od leta 2011 kar 95 dni blokirane račune?
– Ali ste še lastnik podjetja PR D-Luks s.p.?
– Kakšni so razlogi, da je imelo podjetje PR D-Luks v letih 2014 in 2015 kar 53 dni blokirane račune?
– Glede na to, da v bibliografskem sistemu Cobiss ne najdemo podatkov o vaši izobrazbi, nas zanima, ali ste izobraževanje končali v tujini, in kakšna je vaša formalna izobrazba?
– Kje ste trenutno zaposleni?

Sarkićeva pojasnila:
“Spoštovani! Bil sem eden izmed manjšinjskih solastnikov podjetja Vest d.o.o, kjer sem sodeloval pri snovanju, nastajanju in nato kot foto & videoreporter pri delovanju novičarskega spletnega portala Vest.si, zato sem tudi sam, kot vsi ostali soustanovitelji, postal solastnik portala. Septembra 2009 sem zapustil spletni portal vest.si in od takrat naprej nisem imel vpogleda v delovanje podjetja, zato tudi nimam informacij o njegovem poslovanju, za katerega me sprašujete. Za te informacije se morate obrniti na druge lastnike, ki so ostali pri podjetju. Tudi moj osebni t.i. popoldanski s.p. ni več aktiven. Od oktobra leta 2009 sem zaposlen pri Socialnih demokratih, kjer sodelujem v Službi SD za odnose z javnostmi.”

Pod črto:
Sarkić je v pojasnilu zapisal, da je pri stranki SD zaposlen od leta 2009. Poslovne evidence njegovega formalnega izstopa iz družbe Vest.si niso zabeležile, podjetje pa je bilo izbrisano leta 2016, v evidenci Ajpes pa je Sarkić zapisan kot lastnik. Iz tega pa izhaja logični sklep, da je vlada SD v času Pahorja financirala medij, ki je bil v solastništvu uslužbenca stranke. Tudi Sarkićeve izjave o izstopu iz portala ob vpogledu v uradne evidence težko označimo za resnične. Vsak podjetnik pa ve, da podjetja ni mogoče kar tako zapustiti, ampak gre za precej zapletene birokratske postopke.

Škandal24

 • Jan Kovalski
  • ljubinica

   Skretni demokrati – SD.

  • McBobo

   Dobro, da slika od kopačke ni nižje, ker bi bila čisto poscana-po glavi.

 • Jan Kovalski

  SD alias Srakić Denis

 • ljubinica

  Sarkica so skretni demokrati vzeli medse potem, ko se je zvedelo, da je svojemu psu dal ime Jansa ….
  Eden tistih zgub, ki vedo, da je treba za napredovanje in privilegije pri rdecih samo popljuvati Janso, pa je pot navzgor zagotovljena ….

 • VERRZIFIKATOR

  Senis Darkić

  SARKASTIČNI

  Ali na stranišču kaj prebira,
  najbolj njega znano je vprašanje,
  sicer pa katastrofalno stanje,
  ko se vsakič znova ga pobira.

  Res sarkastična je tale slika,
  klavrn možic, pa svetovalec,
  strankarski celo usmerjevalec,
  v vsako ki zadevo nos svoj vtika.

  Svojčas da je fotoreportiral,
  moč prebrati je v biografiji,
  brez vesti se sončil pri reviji,
  vsakič sam se naglo je nogiral.

  Kajpak je izdatno financiran,
  da na noge se lahko postavi,
  pa potem vse isti hip zapravi,
  ker narobe žal je navigiran.

  Silno bojda fant je izobražen,
  le da tega pač ne izpostavlja,
  izobrazbo lastno zapostavlja,
  noče namreč delati se važen.

  Tudi tega ne pripoveduje,
  kje doslej vse zaigral je šefa,
  kje dokópal se do ključa sefa,
  te uspehe raje zamolčuje.

  Najbolj označuje ga sarkazem,
  ta bi klinična bil diagnoza,
  srednjeročna pa, se ve, prognoza,
  v nič da se povrne ta prikazen.

 • Novakec1

  Marsikateremu slolandijskemu politiku vrvice vlečejo čefurji.

 • večni srb

  Haha… podjetja ni mogopče kar tako zapustiti…
  Vi se hecate,kako pa mislite, da se je obračunalo z vaško konkurenco, udbaši so jim na mize vrgli zaprte modre kuverte in jim ponudili nek drug šiht, ljudje so dali ključe od podjetja ali ustanove na mizo ali pa so jih popolnoma uničili. Nobenih papirjev, nič, to se se kar sami zmenili med sabo in potem naredili papirje, ko je bilo že njihovo.

  Za take kot je Sarkič smo včasih rekli, seveda je štorast in zarukan, če pa preveč razmišlja, to ni dobro za posel, kjer moraš biti predvsem učinkovit in temeljit. V politiki se da pa marsikaj, ko ni pri nas nobene odgovornosti, Pahorju so bile njegove ideje všeč, fant je ubogal in naredil vse kar se mu je naročilo,ostalo ni tako pomembno. Dokler bo poslušal, potem mu tudi izobrazba ne bi nič pomagala, če bi bil kaj pameten za sebe ali bi se jim celo poskušal upreti. Tisti denar je šel, zaslužil ne bo več, manjkalo mu pa tudi ne bo nič, Pahor se dobro zaveda kako težko je pri nas preživeti s 3.000 evri na mesec. Sploh, če moraš s tem drobižem podpirati še enega takega Sarkiča, ampak saj se vedno najde nek drobiž, pa tudi, se bosta že zmenila med sabo, tudi Denis je nenazadnje lepo hrvaško ime, isto kot Borut.

 • montyamp

  SD , socialistični demokrati iz KP-YU imajo Bosance za svetovalce .
  Niže gre ali ne gre ???

  • McBobo

   Gre, inženirji za informatiko iz podsaharskih dežel.

 • montyamp

  PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

  1. Predno so si spremenili ime v SD, so se imenovali ZLSD – Združena lista socialnih demokratov.
  2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA.
  V ZLSD so se kakor združili s “Semulićevo SZDL”,*
  ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUS bodo začeli v murglskosrbskem jugokomunističnem agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe
  o uspehu nje”, ko za predsednika DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
  * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji – ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku: SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
  3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije – Socialdemokratska prenova Slovenije.
  4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka demokratične prenove.
  5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov Slovenije-Stranka demokratične prenove.
  6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV JUGOSLAVIJE
  https://i.imgur.com/D4LXeH6
  7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  • ĐĐ Style

   Stranka je bila kot Socialdemokratska zveza Slovenije (SDZS) ustanovljena 16. februarja 1989. France Tomšič je bil prvi predsednik te stranke, novembra 1989 pa ga je zamenjal Jože Pučnik.
   Istega leta se je na prvem kongresu preimenovala iz zveze v stranko: Socialdemokratska stranka Slovenije (SDSS). Na tretjem kongresu maja 1993 je bil za predsednika SDSS izvoljen Janez Janša, ki je bil ponovno izvoljen za predsednika na kongresih stranke leta 1995, 1999, 2001,
   2005, 2009 in 2013, 2017.

   Leta 2003 se je stranka preimenovala v Slovensko demokratsko stranko.

   • montyamp

    Hahaha , tole pa zažge .
    SAVEZ BANDITA KOMUNISTIČKE FEDERATIVNE VUKOJEBINE BANKROT YUGOSLOVENIJE , se preimenuje v SMC .

    • ĐĐ Style

     Duhovit si in srčkan kakor Janša

  • Miro

   pozabil si dodat SDS ki so najbolj polnokrvni nasledniki te SKJ

 • resnicaboli

  A ni to tisti peder ki je imel spletni portal na katerem je Pahor jokal da ne ve kaj ima rajši moške ali ženske??

  • andreas82

   Zato pa je zraven Pahorja

  • Miro

   Pahor ne ve, Vinko miličnik pa dobro ve

   • centurion

    Ti si bolj strokovnjak za pasje igrice…
    Vsak obvlada svoje…

 • andreas82

  Za njega smo mi desničarji kristusovi vojaki ki naravnost od obhajila čakamo v zasedi hahah…ne moreš verjet!

 • centurion

  Vsi pogoji za delovanje v rdečem štabu.
  -čefur
  -neizobražen
  -zabit(mentalno omejen)
  -pokvarjen
  -opravilno nesposoben
  -pesojeb

 • McBobo

  Eni se pa še kar borijo v WW2 na današnje stroške davkoplačevalcev.

 • TOML

  Ta Denis Pokora je še en migrant, ki se ni asimiliral.
  Žali našo domovino, žali Slovence, drka po proračunu.
  Migrantu daš dom, šiht, nato ti serje na glavo.
  Tuli še več migrantov v državo, da bodo volili rdeče klošarje.

 • Grenze

  SPLOŠNO JE ZNANO IN ZNANSTVENO DOKAZANO , DA SO VSI KOMUNISTI FALIRANI ZABITI DIJAKI IN ŠTUDENTI KDOR SE HVALI Z KAKŠNO DIPLOMO JE TA SIGURNO UKRADENA !
  SICER SO PRED LETI USTANOVILI V KRANJU ŠOLO ZA ORGANIZACIJO DELA (VERJETNO PRVA TAKA ŠOLA NA SVETU ) KI SO JO IMENOVALI RDEČA ŠOLA KAJTI TJA SO HODILI ŠTUDIRAT OTROCI PARTIJSKIH VELJAKOV , DA SO PRIŠLI NA LAHEK NAČIN DO DIPLOME NISO PA ZNALI NIČ KER SO IN SO IN SO ŠE BUTELJNI ZABITI RAVNO TAKO KOT JE DEJALA GOSPA VERA MEJAK ZA TOŽILCA FERLINCA IN OSTALO RDEĆO JARO GOSPODO !

  • Franc Šink

   Še nemščine niso obvladali.

   • ĐĐ Style

    Si mislil na Branka Marinič iz SDS-a

    • Franc Šink

     Na žalost res.Samo še najmanj par drugih.Profesorica mi je enkrat rekla Frenk nimaš pojma kakšni butlni se hočejo tu šolati.
     Ostali so vsi iz SD da ne bo pomote!

  • ĐĐ Style

   Splošno je zanno, da so densičarji naklonjeni klerom ,ki so znani pedofili

   • sprehajalec

    Levičarska specialiteta nekoč je bilo kopanje z mladoletnimi devicami v kobiljem mleku.

    Levičar Mao jih je popedofiliral več kot vsi morebitni župniki skupaj v vsej zgodovini…..

 • piko8

  SDS in g. Janez Jannša sta garant za boljši jutri za nas in naše vnuke!!!!

  • zokispoki

   Sarkice in podobne, kar na vlak, z enosmerno vozovnico v p.m., od koder si prisli ! Kaksno stalo nam delajo cefurji, sovrazniki nase SAMOSTOJNE SLOVENIJE,
   je nenormalno. Povsod kjer je mucka, kriminal in korupcija, povsod so balkanoidi
   zraven, bolj ali manj ta glavni, deeee !

 • Olga_10

  Ljudje z normalnim IQ ne morejo biti levičarji!

  • ĐĐ Style

   Tako je, levičarji imajo nadpovprečen. Pod normalnim in par promilov normalnega IQ-ja pa je glavnina SDS-a. Tudi ankete dokazijejo, da so manj izobraženi naklonjeni desnici

   • sprehajalec

    Ha, ha, in to ti razlagaš, ki imaš problem sestaviti smiselen stavek skupaj…

   • xtc

    Dejstvo,da leva “visoka” izobraženost ne kaže visokega IQ ja preje obratno.Če bi bili z visokim IQ in sposobni nebi bili levaki in nebi viseli po državnij jaslih-TOLIKO o tem.

   • Amerikanc

    Uzobrazba nima nič z IQ. Lep dokaz je “kumrovška fakulteta” !

    • ĐĐ Style

     Fakulteta na Trstenjakovi za pranje možganov in prepričevanje ovac

   • Aton

    Škoda, da ti tega ne dokazuješ.

  • luckyss

   Lahko pa so člani SDS….Le trije morajo skupaj stopiti, da dosežejo normalen IQ…če si ti zraven pa štirje ;)

   • sprehajalec

    nisem zasledil tega superiornega IQja pri levih komentatorjih…..

    • luckyss

     Saj o tem govorim..pokliči še dva somišljenika, da boste razumeli ;))

     • sprehajalec

      Bom najprej probal z mojim štirinožnim ljubljencem, bom videl če bo on reagiral….

     • luckyss

      On bo sam dovolj proti trem članom SDS..

     • sprehajalec

      Ne, ne, na tebi sem mislil. Daje neke pozitivne znake razumevanja, sem probal…

     • luckyss

      Kaj ti “misliš” mora razložiti klinični psihiater…

     • sprehajalec

      Ja, dva koraka sem pred tvojimi mislimi. Čisto razumljivo, da ne zastopiš. pravzaprav tipično za levičarja…

     • Olga_10

      Problem je SD, saj se parijo s psi…

     • Miro

      bolje psi kot pa desni in farji ki zlorabljajo majhne otroke

   • Olga_10

    Churchill je rekel, da je normalno, če so mladi ljudje levičarji, če pa so levičarji, ko so stari…. imajo pa za gotovo problem z IQ, dodajam jaz! Tako vaša “poanta” popolnoma mimo udari!

    • luckyss

     Njega naj bi Tito “okrog prinesel” vsaj tako ste trdili na teh straneh…torej ni nekdo, ki bi ga z veseljem citirali…Podobni modeli so Bush…Trump…
     To kar….in ker… ti dodajaš pa gre itak v podporo humanizmu in levo usmerjenim…

     • test

      uff kaksen model si sele ti? cele dneve nabijas neumne poste, vsiljujes drugim svoje mnenje ter na sploh zalis vse kar ni v dometu vedenja. Torej si fanatik, ali psihopat, ali pa nekdo, ki je enostavno neumen. Po mojem bo slednje drzalo – in spet smo pri sli nazaj do churchila, kaj ne?

      Nemci radi recejo:” Wenn man keine Ahnung hat einfach mal die Fresse halten!” To drzi se posebaj zate!

   • Dostmamrecesije

    JJ dela s srcem in ljubeznijo. Tu ni kraje in laži kot kot pri lewuhih.

  • miro52

   Ma dej ga srat, a ti ga maš 10

 • Franc Šink

  Ma ni on straniščni svetovalec ampak šepetalec.

 • garfi

  VSI NA REFERENDUM-DUM DANES !!!
  TO JE DOLŽNOST !!!
  vsi PROTI volišču !!!
  brez upora murgelski udbomafiji ne bo višjih plač in pokojnin

  • Miro

   Do 11. ure: 5,1-odstotna udeležba na referendumu o zakonu o drugem tiru

 • xtc

  Nekaj je jasno levakov v zasebnem sektorju ne boste skoraj našli,če pa ga že najdete,je zagotovo privezan na posle z državo ali državnim podjetjem,v čisto samoniklem poslu ga neboste našli,največ pa jih je v JS in tam kjer so pripeti na državne jasli-skratka paraziti,Kljub njihovimi zvenečimi akademskimi nazivi prteko partije so neuporabni za vse.

 • von Rhein

  Ne silite vanj preveč z vprašanjem o izobrazbi. Ko mu bo dovolj, vam bo serviral potrdilo o opravljenem magisteriju. Ali na privat univerzi Ljuboški ali na medijskem institutu Sarkićevac.

  • sprehajalec

   Včasih so izginili za kakšen teden, če se je vprašalo po diplomi. Na jug, pa jo potem prinesli….

   • von Rhein

    No no,nekateri so odšli iz javnosti za celo leto.Prinesli diplomo,ki še danes velja kot visoka izobrazba.

 • test

  sicer je pa tale svalkic prav uduren. kaj sloh pocne v slo? zakaj se ne pobere na jug?

 • plavi-mil

  Spet eden na IČ, bi rad pamet solil, dost vas imamo.

  • Tomira Breluga

   A Dijana Đuđić pa je ok?

   • plavi-mil

    Ona je ostala DOMA, se ni pritepla v Slovenijo.

   • alborebeka

    ga niso ukradli so si ga sposodili tvoji pa kradejo in tudi tebe idiot v tem je razlika.

 • Amerikanc

  PRDOLUX !

 • Amerikanc

  Da izobrazba in IQ nimata nobene povezave, je lep dokaz pri diplomantih “kumrovške fakultete” !

  • Miro

   primer diplomanta je Janez Ivan Janša

   • ĐĐ Style

    On je FDV-jevec, proti katerem desni pluvajo.

   • von Rhein

    Zakaj si skromen in zadržan?.Napiši poreklo svoje diplome.Mogoče tudi jezik v katerem je izdana.

   • maksimalno

    Miro poiskusi šteti od o do 88 in nazaj do O

 • Tomira Breluga

  Ko začnejo SDS-ovci o “miselnih dometih” ostalih, pa se res lahko samo režiš.
  Volijo bivšega komunista, čeprav sovražijo bivše komuniste, sovražijo Srbe ampak jih ne moti, če njihov predsednik jemlje kredite v Republiki Srbski, želijo “transparentnost”, ampak jih ne moti, če njihovemu predsedniku položnice plačujejo sestrične, pljuvajo po “lenuhih” v javnem sektorju, ampak jih ne moti, če je njihov predsednik bil najmanj prisoten na sejah državnega zbora od vseh poslancev, pljuvajo po beguncih, ne moti pa jih, če Amerika in Izrael rušita države in sejeta smrt po BV , njihov ljubljenec Trump pa prodaja rekordne količine orožja šeriatski Saudovi Arabiji, ne moti jih tudi, če je novinarka NoveTv dobitnica Stojkota za pornografske dosežke, itd, itd……. Skratka, človek kar hitro ugotovi, da so sds-ovci totalni kreteni.

  • rubec

   Majmun, a je res da je janša hodil v Jajce?

  • Nšo-či

   Si zmeril pritisk? Sicer pa s temi primerjavami ne deluješ najbolj bistro. Poskusi primerjati rešitve naših težav. Mogoče v zdravstvu? Razen, če tudi ti misliš, da se bo z molitvijo rešilo vse.

   • rubec

    Majmun se ukvarja s pomembnejšimi rečmi. Trdi da ima janša v avstraliji kliniko. Prvič slišim.

    • Nšo-či

     Vau.. a res? Zapisala sem ta izjemni podatek.. je kaj napisal o tem, kje je parkiran ukraden denar naše rdeče mafije?

    • bolimeđoko

     Ta halucinira.
     Ziher mu je janez cepec odstopu mal računalnik, da lahko mal s svojo puhlo betico traparije piše.

  • bolimeđoko

   V špegu se poglej kretenko. Boš ti komu levite prepeval. Sebe poglej pa tvoje kamerade.
   Vsi ste totalka v dreku pa boš ti neki šinfov ta desne.
   Mrš !

   • Tomira Breluga

    A smo izgubili referendum? Kako žalostno, a ne?

    • von Rhein

     Referendum je samo dokaz kako hoče tvoja drhal podtakniti odločitve državljanom in bodo zaradi naivcev lahko kradli nemoteno dalje.Izgovor na demokracijo je uspešna obramba .

     • Tomira Breluga

      Ja, 85% Slovencev pojma nima, samo 15% sds-ovcev je pametnih. Kaki luzerji ste vi, to je tragikomično.

   • Tomira Breluga

    Mi smo v dreku?
    Meni pa se le zdi, da ste vi izgubili referendum, tako kot boste volitve.
    Kdo je torej v dreku?

    • alborebeka

     Bedak saj bodo kradli tudi tebe samo ti nisi sposoben tako daleč razmišljat ,tvoj IQ je -100.

  • von Rhein

   Izrodek,srečen boš,če boš kdaj napredoval in dosegel stopnjo kretena.

   • Tomira Breluga

    Raje mi povej, kaj napisanega ni res in se lahko pogovarjava dalje.

    • pesjanar

     Dolgo sem na svetu komunistične svinje so mi kratile spanec,pa kaj bi jamral takrat so tudi bile barabe tipa Tomira,samo da niso bile tako glasne,komunistične svinje so delale bolj pritlehno,z razliko sedanjih rdečih opranoglavcev kateri mislijo da je demokracija njihov poligon za pljuvanje po poštenih domovinsko osveščenih ljudeh,katere bi sedaj ko vidijo da jim pošteni državljani ne bodo igrali služabnikov in hlapecev zamenjali ,navijajat so začeli za muslimansko svojat da jim bo brisala vsrane riti ker so za kaj takega sami preleni,pozabljajo pa da ti osebki radi režejo vratove ……..

     • Tomira Breluga

      Kot smo lahko videli v zadnjih tednih so največji zavezniki najbolj skrajne islamske države na svetu desničarji-Trump, Mayeva itd.
      Sicer pa, spizdite mi vsi desničarji zavezniki šeriatskih Saudijcev, klerofašistični pedofili, ljubitelji Hitlerja in izdajalci. Izgubili ste vojno, izgubljate volitve,….. z luzerji in pedofili nimam kaj za debatirat.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!