fbpx

Dnevnik blati Aleksandro Pivec in za medijski linč zlorablja celo njene otroke

Predsednica stranke Naša dežela Aleksandra Pivec. (Foto: STA)

V primeru današnje lažnive objave časopisne hiše Dnevnik gre za hudo zlorabo državnih institucij in medijev, kjer se dr. Aleksandro Pivec namerno blati in se hkrati posega v njene ustavne pravice, tudi z zlorabo njenih otrok. Za tako nizkotna ravnanja v medijih ne bi smelo biti prostora. Žal je časopis Dnevnik z lažjo, povezano s plačilom bivanja za otroke, dr. Aleksandro Pivec ponovno osebno blatil in jo diskreditiral,” so se na današnje pisanje Dnevnika odzvali v stranki Naša dežela.

Dnevnik je danes objavil članek z naslovom “Pivčeva je lagala o plačniku izleta”, kjer predsednico stranke Naša dežela dr. Aleksandro Pivec ponovno napadajo zaradi njenega lanskega obiska v hotelu Marina v Izoli. Pri tem so zapisali, da sta bila hotelska gosta cela njena otroka in to na stroške izolske občine. Pa ne samo enkrat.

V odzivu na članek so v stranki Naša dežela zapisali, da gre za lažnive obtožbe na račun predsednice Pivčeve, hkrati pa se zlorablja tudi njene otroke. Po njihovo vpletanje nič krivih otrok v politične igre ne bi smelo imeti prostora v medijih.

Zloraba otrok za medijski linč
Kot so zapisali v odzivu, je Aleksandra Pivec stroške nastanitve – tudi za otroke – v celoti sama in to takoj, ko je občina Izola izstavila račun. “To je jasno razvidno iz ugotovitev KPK, katerih kopijo vam pošiljamo in plačilnega naloga, ki ga je poravnala dr. Aleksandra Pivec. Vse ostalo so zlonamerne manipulacije, ki izrabljajo otroke z namenom medijskega in političnega linča,” so še zapisali.

Poročilo KPK.

Račun kot dokazilo, da je stroške poravnala Aleksandra Pivec.

Sara Kovač