fbpx

Dokaz, da LMŠ postaja drugi Zares – Fotografi ujeli Golobičevega “poštarja” z Marjanom Šarcem in morebitnim bodočim ministrom za obrambo Poklukarjem

Klemen Grošelj v družbi Boštjana Poklukarja, Marjana Šarca in Braneta Kralja. (Foto: Škandal24)

Obramboslovec Klemen Grošelj ima za sabo že eno izkušnjo “novega obraza” v politiki, samo zlate ribice so pozabile, da je bil član propadle stranke Zares. Politični insajderji tega niso pozabili. In res je, da ima več političnih izkušenj od Marjana Šarca, bolj znanega kot komedijanta Serpentinška, ki mu je uspelo zasesti politično funkcijo kamniškega župana, ki je lani izgubil predsedniško bitko, letos pa mu ni uspelo zmagati na državnozborskih volitvah. Med Šarcem in Grošljem je prepoznati tudi Boštjana Poklukarja, nekdanjega nižjega podčastnika Slovenske vojske, v mandatu ministrice Ljubice Jelušič pa je bil zaposlen v protokolu MORSa. Naši viri opozarjajo, da je z dokončanjem popoldanske fakultete postal poveljnik Centra za obveščanje v Kranju, kljub pomanjkljivim sposobnostim pa naj bi bil Šarčev kandidat za ministra za obrambo. 

Na fotografijah, posnetih na parkirišču pri tabli, na kateri piše Parkirišče za stranke NLB, sta posneta skupaj. Grošelj je v času, ko je stranka Zares pod taktirko razvpitega Gregorja Golobiča kadrirala v državnih podjetjih, postal prvi nadzornik Pošte Slovenije. Tja ga je poslala Zaresova gospodarska ministrica Darja Radić, sicer njegova šefica, saj ga je s prvim marcem 2011 postavila za svojega vodjo kabineta.

Bil je tudi nadzornik Geoplina.

Insajderji ocenjujejo, da so fotografije jasen dokaz, da generalni sekretar Šarčeve stranke Brane Kralj ni edina povezava med zloglasnim propadlim politikom Zaresa, že prej pa LDS Golobičem in vodenjem stranke, ki ji je obraz in ime trenutno posodil komik Šarec. “Koalicijo sestavlja Golobič, nekdanji poštar Grošelj pa je kurir do Šarca,” pravi insajder.

Foto: Škandal24

Za kakšen sestanek je šlo, preverjamo pri udeležencih, vprašanja, ki smo jih naslovili na Šarca prek strankarskega elektronskega naslova in njegovega poslanskega naslova, ter vprašanja, naslovljena na Grošlja prek Facebooka, v celoti objavljamo v nadaljevanju.

Spoštovani gospod Šarec, opazili smo Vas v družbi Klemna Grošlja: https://skandal24.si/topnovica/foto-marjan-sarec-s-postarjem-gregorja-golobica/

Zanima nas:
– Za kak sestanek je šlo?
– Kakšna je vloga gospoda Grošlja v LMŠ?
– Kakšna je vloga Gregorja Golobiča v LMŠ?
– Ali je gospod Grošelj sodelavec LMŠ?
– Kdaj ste se nazadnje sestali z Gregorjem Golobičem?

Pojasnila potrebujemo čim prej.

Spoštovani gospod Grošelj, opazili smo Vas v družbi gospoda Šarca: https://skandal24.si/topnovica/foto-marjan-sarec-s-postarjem-gregorja-golobica/

Zanima nas, ali se vračate v politiko?
Za kakšen sestanek je šlo?
Za katero politično funkcijo se dogovarjate?
Na spletni strani FDV Vas ne najdemo več kot sodelavca, niti med sodelavci Obramboslovnega raziskovalnega centra. Kje ste zaposleni?

Pojasnila potrebujemo čim prej.

 

Škandal24