[Dokazi!] Objavljamo dokumente, ki dokazujejo, da sta sodnika Štok in Gazvoda v preteklosti podpisovala odredbe za preiskovanje in odvzem prostosti političnih tekmecev svojih prijateljev!

Foto: Twitter

V začetku maja se je upravičeno pričelo porajati vprašanje o neodvisnosti dveh sodnikov Okrožnega sodišča v Mariboru, Matjaža Štoka in Slavka Gazvode, potem ko je bila dvojica opažena na tradicionalnem srečanju Socialnih demokratov na Sv. Urbanu nad Mariborom. Glede na to, da se je Gazvoda odel v majico s simbolom totalitarizma, rdečo zvezdo, so se upravičeno prižgali vsi alarmi. Očitno pa zaskrbljenost ni iz trte izvita; Škandal24 je namreč ekskluzivno objavil dokaze, ki razkrivajo, da sta sodnika Štok in Gazvoda v preteklosti podpisovala odredbe za preiskovanje in odvzem prostosti političnih tekmecev svojih prijateljev. 

Štok in Gazvoda, ki sta se med prvomajskimi prazniki deklarirala vsaj kot podpornika Židanove stranke SD, sta sodeč po dokazih podpisovala odredbe za pregon in celo pridržanje predstavnikov konkurenčnega političnega tabora, zato ne čudi, da ju mnogi označujejo kot politična sodnika.

Gazvoda podpisal preiskavo prostora v uporabi Kanglerja
Preiskovalni sodnik Gazvoda, ki ga je bilo mogoče videti na fotografiji dogodka, na katerem niso manjkali sodniški kolega Štok z ženo, evropska poslanka Tanja Fajon, prvak SD Dejan Židan, nekdanji predsednik Državnega zbora RS Milan Brglez, nekdanji mariborski župan stranke SD Boris Sovič ter kandidata SD na evropskih volitvah Neva Grašič in Aleksander Jevšek, je leta 2011 podpisal preiskavo prostorov, ki jih je uporabljal tedanji tekmec politikov stranke SD Franc Kangler, ki je bil tedaj član Slovenske ljudske stranke.

Ob pogledu na prešerno fotografijo s piknika SD je zanimivo, da za sodnikom Gazvodo, ki se mu sodeč po oblečeni majici očitno toži po komunističnih časih, stoji Boris Sovič, ki je Kanglerju na lokalnih volitvah leta 2006 predstavljal neposrednega političnega konkurenta. To pa dokazuje tudi posnetek strani državne volilne komisije.

Sodnik Štok, ki se je pojavil na številnih fotografijah pripadnikov stranke SD, sicer ni bil odet v simbol rdeče zvezde, je pa imel oblečeno majico v strankarskih barvah stranke SD, na glavi pa je nosil čepico z motivom morilca, homofoba in rasista Che Guevare. V preteklosti je Štok, ki naj bi vsako leto obiskoval lokalni dogodek stranke SD, podpisal odredbo za pridržanje politika stranke, ki konkurira tisti, s katero simpatizira Štok. Ob tem je smiselno tudi opozoriti, da je bil Jevšek, ki ga je bilo prav tako mogoče opaziti na fotografiji, do upokojitve leta 2011 direktor uprave kriminalistične policije Generalne policijske uprave.

Foto: Škandal24

Človek se vpraša, kako naj ob vseh teh razkritjih svojci žrtev nekdanjega totalitarnega režima, ob odkritih sodniških izkazovanjih in odobravanjih simbolov tega istega totalitarnega režima, kot se je to demonstriralo na strankarskem dogodku Socialnih demokratov, sploh še zaupajo v sodstvo? Poslanec SDS mag. Dejan Kaloh je na ministrico za pravosodje Andrejo Katič naslovil pisno poslansko vprašanje v zvezi z zagotavljanjem sodniške nepristranskosti in videza nepristranskosti.

V poslanskem vprašanju je Kaloh uvodoma zapisal: “V preteklih dneh so nekateri mediji objavili fotografije dveh sodnikov Okrožnega sodišča v Mariboru. Šlo naj bi za sodnika Matjaža Štoka in podpredsednika tega sodišča Slavka Gazvodo, ki sta se udeležila strankarskega srečanja Socialnih demokratov (SD) na Urbanu v Kamnici pri Mariboru. Sodnik Gazvoda je imel celo oblečeno majico s totalitarnim komunističnim simbolom – peterokrako zvezdo. Gre za skoraj identično zgodbo, ko je bila predsednica Okrajnega sodišča v Ljubljani Vesna Pavlič Pivk pred leti na koncertu neke glasbene skupine odeta v simbole nekdanjega totalitarnega režima; na glavi je imela kapo z zvezdo, v rokah pa je držala zastavo komunistične in nedemokratične Jugoslavije.”

Dejan Kaloh (Foto: Nova24TV)

V prvi vrsti bi se morali opredeliti na vrhovnem sodišču in pri Sodnem svetu
V nadaljevanju je Kaloh izpostavil prepričanje, da se morajo v prvi vrsti do takšnih poveličevanj totalitarnih simbolov s strani sodnikov opredeliti na vrhovnem sodišču in pri Sodnem svetu ter sprožiti ustrezne disciplinske postopke. Takšno odkrito promoviranje revolucionarnih in komunističnih simbolov namreč zastavlja vprašanje, ki se dejansko tiče celotne slovenske družbe zlasti v luči odločb Ustavnega sodišča RS, ki nedvoumno prepovedujejo poveličevanje simbolike totalitarnih režimov. “Ker gre pri takšnem neustavnem početju nekaterih sodnikov tudi za vprašanje ugleda sodnikov v javnosti ter za vprašanje zaupanja v slovensko pravosodje v celoti, je prav in nujno, da se odzove tudi ministrica za pravosodje.”

Kaloh je Katičevo vprašal naslednje:

1. Zakon o sodniški službi je v svojem 81. členu glede dejanj, ki pomenijo kršitev sodniške dolžnosti oziroma neredno opravljanje sodniške službe, zelo jasen. Med temi dejanji je pod 14. in 15. točko omenjenega člena navedeno sledeče: “14. vedenje in ravnanje sodnika, ki je v nasprotju s sodniško neodvisnostjo ali s katerim se krši ugled sodniškega poklica; 15. neprimerno, nedostojno ali žaljivo obnašanje ali izražanje do posameznikov, državnih organov ter pravnih oseb v zvezi z opravljanjem sodniške službe ali zunaj nje.” 82. člen istega zakona pa opredeljuje pet disciplinskih sankcij za tovrstne kršitve: pisni opomin, ustavitev napredovanja, znižanje plače, premestitev na drugo sodišče, prenehanje sodniške funkcije.
Koliko sankcij iz 82. člena predmetnega zakona je bilo v zadnjih 20 letih izrečenih zaradi kršitev iz 14. in 15. točke 81. člena zakona o sodniški službi in na katerih sodiščih so bile te sankcije izrečene?

2. Mariborska sodišča na nacionalni ravni slovijo predvsem po nadpovprečnem kršenju človekovih pravic, kar sta statistično v študiji, v kateri sta analizirala odločbe Ustavnega sodišča RS v zadevah ustavnih pritožb, dokazala pravnika Andraž Teršek in Jurij Toplak. Študija je pokazala, da je verjetnost kršitve človekovih pravic ali ustavnih pravic v Mariboru kar 40 odstotkov večja kot v Ljubljani, štirikrat večja kot v Kopru in šestkrat večja kot denimo v Celju.
Kako naj imajo prebivalci Maribora in njegove širše okolice zaupanje v pravosodje, če poleg izsledkov analiz znanih pravnikov nekateri sodniki z mariborskih sodišč še dodatno krnijo zaupanje v sodstvo, ko promovirajo simbole prejšnjega totalitarnega sistema, ki je bil ravno v segmentu sodstva znan po sistematičnem in serijskem kršenju človekovih pravic?

3. Kako naj svojci žrtev nekdanjega totalitarnega režima ob takšnih odkritih sodniških izkazovanjih in odobravanjih simbolov taistega totalitarnega režima, kot se je to demonstriralo na strankarskem dogodku na Urbanu, sploh še zaupajo v sodstvo in kaj to pomeni za njihovo ustavno zagotovljeno pravico do človekovega dostojanstva? Slednje je kot temeljna vrednota opredeljena v številnih določbah Ustave RS, zlasti pa je ta pravica konkretizirana prek ustavnih določb, ki zagotavljajo posamezne človekove pravice in temeljne svoboščine.

4. Ali bo ministrstvo za pravosodje urgentno zaprosilo Sodni svet, da se do zakonsko spornega ravnanja dveh sodnikov Okrožnega sodišča v Mariboru opredeli oziroma zavzame stališče?

5. Ali boste kot ministrica za pravosodje, glede na to, da se tudi sami udeležujete sej Sodnega sveta, temu organu predlagali, da komisija za etiko in integriteto sprejme še dodatna priporočila in smernice, da do takšnih poveličevanj simbolov prejšnjega totalitarnega režima v prihodnosti s strani sodnikov ne bo več prihajalo? Vsebino kodeksa sodniške etike, ki sodniku nalaga, da sodnik “z osebnim zgledom varuje ugled sodstva in se v vseh svojih dejavnostih izogiba neustreznemu ravnanju ali obnašanju”, bi očitno veljalo še bolj doreči in eksplicitno opozoriti ravno na nedopustno poveličevanje totalitarnih simbolov.

Oblačenje sodniške dvojice Štok in Gazvoda v strankarske barve SD in nošenje totalitarnih simbolov kot rak rana uničujeta ugled sodnikov. Glede na to, da je zaupanje v pravičnost sojenja med državljani že tako ali tako na izredno nizki ravni se poraja vprašanje, ali bodo pristojni primerno odreagirali ali pa bodo pustili, da se v Sloveniji, državi članici EU, še naprej sodi po revolucionarnem pravu? Dokumenti so več kot zgovorni.

H. M.

 • Amerikanc

  Uf, kako jih nova lepo vrti na žaru !

  • Common Sense

   Trenutno jim je še udobno in vedo, da se jim ne bo nič zgodilo. Pride čas.

 • Olga101

  Tavarisa sodnika nista izjemi!
  Katičeva je prisla na mesto ministrice, ker se je “dokazala” v slovenski vojski, saj so lahko v času njenega marionetovanja iz ozadja uničevali slovensko vojsko!
  Zdaj je njena vloga – paravan na področju sodstva, da bodo lahko udbomafijci okrog Kučana obračunali z “nevodljivimi” (strokovnimi in pokončnimi) sodniki!???

  Ko poslušam Ljudmilo murglsko ob ugrabitvi 79 letnika, s strani inezakonitih migrantov, da je za zaporo meja “skladno z zakoni”, se mi vse bolj poraja vprašanje tudi zlizanosti žlahtne NSI pri umazani raboti! Spomnimo se, kako je omogočila NSI zaprtje arhivov “skladno z zakoni” (ki so jih omogočili sprejeti!??? Bodo zdaj meje uredili “skladno z zakoni” – po marakeško!???? In utišanje medijev “skladno z zakoni” – po Kućanovo?!!!

  • JANEZ GUS

   Luda niti ne skriva več svoje zlizanosti z SD,prav tako komplet ekipa NSI.Žveplenemu se smeji do ušes.Imamo samo eno opozicisko stranko,ki v 30l ni izdala volilcev.Odpadniki so se sami zreducirali.Volilci,že zdaj je prilika, da nagradite izdajalsko držo NSI.

 • VERZIFIKATOR

  Slavko Mazivoda

  ODREDBA »GAZI VODO«

  »Ni potrebna tu obrazložitev«,
  rekel je sodnik, pečat pritisnil
  in obe očesi brž zatisnil,
  za svobode ko gre omejitev.

  »Gazi vodo« v tej odredbi piše,
  vso pregazi jo in onesnaži,
  dobro s tem nekoga le umaži,
  čim bolj tajno, pa hinavsko, tiše.

  »Gazi vodo?« policist ga vpraša,
  »se sodnik nemara v čem je zmotil,
  sem pri goljufiji ga zalotil,
  le kako naj stvar se to prenaša?«

  »Gazi vodo, pa teptaj in maži,«
  se sodnik čedalje bolj ogreva,
  »to vrhuška, vedi, ti veleva,
  človek naj se scela onesnaži.«

  »Gazi vodo«, takšna je usoda,
  misli policist pri tem si svoje,
  ve, da enkrat konec bo za gnoje,
  ki podpisani so kot »Gaz voda«.

 • montyamp

  Slovenija ima najdražji sodni sistem in največ sodnikov na prebivalca .
  Slovenija edina država, kjer sodnike imenuje politika .
  Slovenija s 148 primeri ugotovljenih kršitev človekovih pravic na milijon prebivalcev prva med evropskimi državami.
  Zato so se komunisti borili , da lahko danes delajo s svojo zapuščino sramoto sebi in sodržavljanom .
  Žal je na tem svetu lagati in krasti premalo , gošarska omladina še ni spregledala .
  Psihopatologija udbovske agresije bi se morala ukvarjati s kombinacijami patologij ki rastejo iz 800 morišč v Sloveniji .
  Kri ni voda .
  Otroci in vnuki morilcev nimajo oponentov in svetovalcev v svojih blaznih rabotah , sogovorniki se v HUDIH JAMAH ne rodijo .
  Amen .

  • JANEZ GUS

   Srpentinšek,Kučanov ritoliznik,vsa levuharska mafija to podpirajo z blesavimi volilci,ki ne vidijo čez svoj nos.Res morajo priti musliti ,da jih naučijo pameti.

 • montyamp

  Namesto da bi se bandite iztrebilo , jih je vedno več .
  Površno raziskanim atentatom in posledično obsojenim nedolžnim ljudem , botrujejo rdeči zločiinci po slovenskih sodiščih .
  .K*R*A*M*B*E*R*G*E*R*-S*L*I*V*N*I*K*-G*O*L*U*B*-J*A*M*N*I*K

  • antimur

   Kako se jih bomo znebili, če tisti, ki bi morali pomagati pri tem, naprimer NSi, se jim raje udinjajo in obiskujejo bando z zločincem Kučanom na čelu. Novačka, Tonin, Horvat in ostali izdajalci, prišla bo vaša ura, ne imejte lažnega upanja. Tako daleč so že padli v to rdečo kučanistično greznico, da že celo lokalni odbori SD in NSi organizirajo skupinska srečanja in izlete.

 • JANEZ GUS

  Pa ta dva prašiča bi bilo treba strpat v samico,da ne vidita več belega dne.Vsrane udbovske gnide.

 • Franc Šink

  Treba bo poskrbeti, da se ti rdeče srajčniki ne bodo počutili tako sproščeno. Lustracija bi bila na mestu.

  • antimur

   In to takšna po romunsko.

 • Stajerka

  …..očitno imamo v totem mesti več sodnikov, ki se ukvarjajo s politiko…..sodniki bi MORALI kazensko in materialno odgovarjat za svoja dejanja……pa to ni nobena odvisnost sodstva, ampak bi bili obravnavani kot vsi državljani, ki prestopijo prag zakonitosti…….nekaj je zmota, povsem nekaj drugega je pa namerna kršitev, kar je tudi dokazljivo…..kar pomeni, da je v sodstvu kršena ustavna pravica pravne države in enakopravnosti, da o neodvisnosti 3. veje oblasti ne govorimo…….po 5-ih padlih sodbah na višji instanci bi MORAL vsak sodnik PAKAT KUFRE…….
  …..kaj pa počne Murglova?…..sodnica, ki je sokriva kršitve ustave, kar pomeni neposredno ogrožanje ustavne ureditve RS……za takšno zadevščino so za 9 mesecev na hladno postavili Šiška…..

 • Lord Mercy

  Če so se dogajale nelegalne svinjarije, sem takoj , da se faloti znajdejo na sodišču in gredo sedet, samo da jih nebo naše krivosodje oprostilo tako kot je Janšo v zadevi Patrija!

  • montyamp

   Aja , to si ti mislu slabo montiran proces , ki je potrdil trditve , da so UDBOVSKA DECA mentalno retardirana svojat , pred katero na leto zbeži 10 000 Slovencev v tujino .
   Ko je golazen na oblasti se čaka na novi bankrot .

 • Boco

  V večerovem članku so razjasnili, da sta bila na strankarskem srečanju Socialnih demokratov naključno, ker pač redno hodita na Urban. Da nimata nič s SDjem.
  Niso pa omenili zakaj sta bila čisto slučajno oblečena v ustrezno odpravo, to je rdeče majice ali majica z rdečo zvezdo.
  Ker naključij ni, je lahko samo laž.

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA
  PRAVLJIČNA
  ZA MOREBITNO SAMOSPREOBRNITEV EX KP, ZK POKOMUNISROV
  V NEKOLIKO BOLJ PODUHOVLJENA BITJA
  ZA DOBRO JUTRO.IN LAHKO NOČ

  ŠALA
  “MATILDA-KLERIKALNA IZMIŠLJOTINA
  in JAVNO ZDRAVSTVO”

  “ŠLAUF”
  – eden od bolj zajetnih SD ALI DESUS poslancex ima govor v DZ, V PARLAMENTU:
  “ KOMUNIZEM NAM JE PRINESEL JAVNO DRŻAVNO. ZDRAVSTVO
  – hitro in zanesljivo pomoč, če ima kdo teżave z zdravjem.
  Mi nasledniki KOMUNISTOV SMO ZELO PONOSNI NA NAŠ JAVNI ZDRAVSTVENI SISTEM”
  V dvorani se sliši posmehljivo hahljanje.
  V odmoru, med malici začuti poslanec
  ŠLAUF – ostre
  ZBADAJOČE BOLEČINE V TREBUHU.
  Vzame si
  poslanec ŠLAUF redoljubno IZHOD ZARADI OBISKA ZDRAVNIKA.
  Poslanec ŠLAUF
  PRIDE PRED VRATA
  NJEGOVE
  OSEBNE ZDRAVNICE – na vratih je
  NAPIS:

  dr XXXXXXXX sem dala

  ODPOVED

  delovnega razmerja
  ZARADI MOJEGA SODELOVANJA V
  POGAJANJIH Z VLADO O DELOVNH NORMATIVIH
  – v primer večjih zdr. teźav

  SE OBRNITE – na
  URGENCO !

  Poslanec ŠLAUF
  se razjezi in si reče:
  ” PA KAJ JE TO, KAJ SE. GREJO TI DOHTARJI. ZAKAJ JIH PA PLAČUJEMO.
  Ji bo treba po partijsko – disciplinirarati”
  A
  ker ga MOČNO ZBADA
  : V. TREBUHU
  gre na URGENCO:
  Tam
  je zatohlo in nabito kašljajočih in stokajočih ljudi.
  ŠLAUF
  se redoljubno vsede in čaka,
  a ker ga kar boleče zbada, gre k ZVONCU
  in začne pritiskati nanj.

  Ven pride čisto mlada
  ZDRAVNICA lepega videza

  in nejevoljno reče poslancu ŠLAUFU:
  “KAJ
  BI RADI – gospod, a ne vidite
  da imamo gnečo
  – OTROCI, NOSEČNICE IN POŠKODOVANI
  – imajo PREDNOST !
  Poslanec ŠLAUF,
  malone zajoka:
  “ AMPAK
  – v trebuhu ME MOČNO ZBADA”
  MLADA ZDRAVNICA – ODLOČMO,
  REALISTIČNO REČE”
  “GOSPOD
  – NAJBRŻ NE BO HUJŠEGA,
  VIDIM,-
  DA STE VELIK IN PREDEBEL, da imate “ŠLAUFE”
  OKROG PASU
  – najbrż ste se samo
  PRENAJEDEL, pa vas zbada.
  Pojdite v LEKARNO – napisala vam bom odvajalo
  LACTASAN”
  Poslanec ŠLAUF
  że res zaskrbljen zase malone zajoka” JA KAJ PA, ČE NE BO BOLJE,
  ČE BODO BOLEČINE ŠE MOĆNEJŠE ?”
  Nervozna mladenka,
  ZDRAVNICA poslancu ŠLAUFU reče:
  “JA ?
  PA POKLIČITE – 112
  PA PRIDEMO – NA – DOM – po vas – – GOSOPOD” “
  Bom storil tako, samo ne govorite mi GOSPOD – jaz sem TOVARIŠ”
  “SVA
  ZMENJENA, delo imam,
  GOSPOD,
  MENE VAŠE POSLANSKE AFNARIJE – NE ZANIMAJO.
  ČE BO SLABŠE POKLIČITE SNMP 112
  – zdravnica – TILI – PRIDE VEDNO HITRO, KAMORKOLI, KADARKOLI IN ZASTONJ”
  – reče posmehljivo njej zoprnemu
  poslancu
  ŠLAUFU” L. r. Janez K. Kern KOMENDA
  P. s.
  KONEC ŠALE.
  1. del,
  se bo nadaljevalo

  •Edit•Reply•Share ›

  Avatar
  Janez Kepic-Kern Janez Kepic-Kern • a few seconds ago
  še tu
  2 . DEL

  ŠALA
  O
  “MATILDI – KLERIKALNI IZMIŠLJOTINI IN JAVNEM ZDRAVSTVU R. SLOVENIJE”

  Poslanec ŠLAUF odide z URGENCE- ZD JAVNO ZDRAVSTVO in gre po ODVAJALO -“LACTOSAN” , ki ga je że čakalo v LEKARNI, ker je deżurna zdravnica recept ZA ODVAJALO – napisala V RAČUNALNIK..
  Poslanec
  ŠLAUF. se odpelje DOMOV. Tako močnih bolečin v njega DEBELEM “ŠLAUFASTEM TREBUHU – ni več ćutil – vendar je postajal – VSE BOLJ SLABOTEN, BREZ MOČI.
  Poslanec ŠLAUF se uleże, GRE POČIVAT – a ker je čutil NAPENJANJE, TISČANJE V NJEGA HRANE
  POLNEM “ŠLAUFASTEM” – trebuhu,
  vzame ODVAJALO “LACTO-SAN, LACTE-CON” eno profesionalno medicinsko – ODVAJALO – pač.
  Čez cca 15 minut
  – poslanec ŠLAUF – začuti močno potrebo po ODVAJANJU BLATA
  iz njegovega, vedno hrane polnega, velikega, “ŠLAUFASTEGA ” trebuha.
  Gre na WC, opravi veliko potrebo.
  Ko pa pogleda v WC ŠKOLJKO in vidi svoje blato – SE NA SMRT PRESTRAŠI.
  BLATO
  v WC ŠKOLJKI je bilo namreč – ČISTO KRVAVO.
  Poslanec
  ŠLAUF – si umije roke, s tresočimi rokami prime svoj moderni “PAMETNI MOBI”
  IN
  POKLIČE – ŠTEVILKO ZA NUJNO MEDICINSKO POMOČ – 112 !
  Poslanec ŠLAUF -reče glasu zdravnice,
  ki se odzove; “PRED DVEMA URAMA SEM BIL PRI VAS – NA URGENCI
  ZARADI BOLEČIN V TREBUHU, VZEL SEM TISTO ODVAJALO, KI STE MI GA PREDPISALI,
  ŠEL
  SEM NA WC – MOJE BLATO – JE ČISTO – K R V A V O”.
  Boli me ne več,
  VENDAR SE POČUTIM ČISTO – SLABOTNEGA”.
  Glas mlade zdravnice mu hladnokrvno odgovori:
  ” ja se vas spomnim, tisti preveč debeli poslanec ŠLAUF – ste kajne?
  HJA, ČE JE VAŠE BLATO POLNO KRI IN STE ČISTO SLABOTNI, POTEM?”
  “POTEM
  BO PRIŠLA – HITRO – K VAM NAJBOLJŠA ZDRAVNICA, KAR – JIH JE,
  gospa
  TILI, TILIKA, MATILDA !. Nič se ne vznemirjajte, kar počivajte – V 15 MINUTAH BO PRI VAS”
  Tresoči se,
  slabotni poslanec ŠLAUF – reče: ” ja, vas bom ubogal, počival in počakal to ZDRAVNICO – “TIILI”
  Glas
  mlade zdravnice prijazno, a hladno reče:
  “Sva ZMENJENA – V 15 MINUTAH BO – “najboljša zdravnica, gospa – TILI” PRI VAS !
  Poslannec ŠLAUF
  – se ves slaboten in tresoč se uleže in začne – čakati ! na “TILI” ! L:R: JANEZ K: KOMENDA
  p.s.
  KONEC ŠALE
  2. DEL
  se bo nadaljevalo.

  1
  •Edit•Reply•Share ›

  Avatar
  Janez Kepic-Kern Janez Kepic-Kern • 5 minutes ago
  ŠE TA DEL.
  3. DEL
  ŠALA
  O
  “MATILDI – “KLERIKALNI IZMIŠLJOTINI” IN O JAVNEM DRŽAVNEM ZDRAVSTVU”

  Poslanec ŠLAUF
  nemočno leže in komaj pri zavesti opazi
  SUHO , VISOKO ŽENSKO, ki se mu umirjeno, negrozeče približuje,
  poslanec ne ve – ali se je stvorila iz niča – ali je prišla skozi vrata,
  samo vesel je,
  da ni več sam
  in vpraša – VISOKO KOŠČENO ŽENSKO ”
  “A VI STE PA
  TISTA NAJBOLJŠA ZDRAVNICA – “TILI”
  ali kako vam je že ime – A ME BOSE POZDRAVII ME ODREŠILI TE NEMOČI,
  KI SEM JO POLN,
  KOMAJ LAHKO ŠE MISLIM, DAJTE ME REŠIT, ODREŠITI ”
  “JA
  TOČNO TO BOM NAREDILA
  – ODREŠILA VAS BOM VAŠEGA TELESA
  IN
  VAS POZDRAVILA,: nisem zastonj na glasu – kot najboljša,
  CELO OD BOGA DANA ZDRAVNICA, SEM – “BOŽJA DEKLA – “MATILDA”
  Poslanec
  ŠLAUF – se zdrzne,
  IN ZATULI
  ZADNJA ENERGIJA PLANE IZ NJEGA”
  – IN ZATULI:
  “Pa kakšno je to – naše POKOMUNISTIČNO ZDRAVSTVO ?
  REDNI ZDRAVNIKI,
  KAR DVIGNEJO ROKE OD MENE, ME NIČ NE ZDRAVIJO,
  IN
  ME KAR PREPUSTIJO – VAM – VAM – M A T I L D A !
  NO
  ZDAJ VSAJ VIDIM, DA RES OBSTAJATE,
  SEM VEDNO MISLIL
  – TO
  GOVORJENJE O “MATILDI” – JE KLERIKALNA IZMIŠLJOTINA !” “MATILDE – ni !
  V
  kakšno zmoto me je pahnil
  – TA
  “PREKLETI” KOMUNIZEM – HVALABOGU – OBSTAJATE – MATILDA !”
  Brez vas
  bi bil zdajle – sam. To bi bilo pa res – grozno !!” AMŠAK,
  VI “ZDRAVITE”
  – TAKO – DA ME BOSTE – USMRTILI: saj za moje predebelo telo mi – NI DOSTI !
  Ampak
  – nikoli nisem verjel v – “DUŠE”
  za mene, mojo pamet, osebo – ZA MOJO DUŠO – bi rad – DA NE BI UMRLA !
  NE
  NE BO KAR – UMRLA – VAŠA – SICER NE PRAV LEPA DUŠA.
  Bom
  jaz poskrbela, da vas bo pogledala MARIJA, PA SV. PETER TUDI !
  Poslanec
  ŠLAUF
  reče” ” O HVALABOGU, DA VI – MATILDA, MARIJA, SV. PETER ,
  KI
  SEM VAS JAZ – imel – ZA IZMIŠLJOTINE “FARJEV” – RES OBSTOJITE !
  BREZ
  VAS – BI BIL ZDAJLE – ČISTO – ZGUBLJEN ! SAM!
  SREČANJA
  Z MARIJO – SE VESELIM ” S SV. PETROM – TEGA SE MABJ VESELIM !”
  A
  reče MATILDA”” NAJPREJ UREDIVA TELO ” vaš trebuh je poln krvi.
  PRENAŽIRALI STE SE HRANE –
  – PRIŠLO JE DO RAZTRGANIN ČREVESJA, HITER IZLIV KRVI !
  Tu
  navadni zdravniki – ne morejo nič – ZATO SEM PRIŠLA – JAZ – MATILDA !”
  Poslanec
  ŠLAUF reče: “RAZUMEM, ZA TELO MI NI -NIČ.
  Le MARIJE – NE POZABITE POKLICATI !”
  “Ne bom
  pozabila Marije !
  – poklicat REŠILA VAS SICER NE BO – A VSAJ – K SV. PETRU VAS BO USMERIILA ”
  Poslanec,
  pokomunistični poslanec ŠLAUF reče””NAJ SE ZGODI BOŽJA VOLJA”
  Ko
  MATILDA ZASLIŠI – TE BESEDE – STISNE SRCE IN ODPIHNE ŽIVOST
  IZ
  POKOMUNISTIČNEGA POSLANCA – ŠLAUFA , ki neha dihati !
  MATILDA
  zašepeta:”MARIJA – ENA NOVA DUŠA ZATE !” IN MATILDA
  – ODIDE
  – od mrtvega telesa poslanca – ŠLAUFA.
  V
  PROSTOR – VSTOPI MARIJA: v svoj plašč zajame ŠLAUFOVO DUŠO.
  Sliši
  se ŠLAUFOV GLAS: ” tako lepe ženske
  KOT SI TI MARIJA še nisem videl”
  MARIJA REČE: “MORDA RES – VENDAR SEM PRECEJ STROGA.,
  Tamle
  je lestev do sv. PETRA” Ne padi z nje” L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE,
  nekoliko pravljične šale,
  morda se bo nadaljevala
  “POSKRBELA BOM ZA – VAŠO DUŠO” – REČE ŠE – MARIJA !

 • ZatonMesecnikov

  To je vse še Juga pa Partija…

 • Janez Kepic-Kern

  še tu.
  NOBENE ZGROŽENOSTI
  – NOBENEGA SOČUTJA Z 79 LETNIM GOSPODOM ! Med “žal našimi” “politiki”
  TUDI TU
  ODZIVI
  POKOMUNISTIČNIH PREDSTAVNIKOV
  STRANK
  SD, LEVICA, SAB, LMŠ, DESUS, SMC STRANLIC – SO BILI – MEDLI
  ALI
  PA JIH SPLOH – NI BILO !
  ENAKO VELJA TUDI
  ZA “ŽAL” PREDS. BORUTA PAHORJA
  IN
  “ŽAL” PREMIERJA – MARJAN ŠAREC – NI
  IZRAZIL
  NOBENE RESNIČNE ZGROŽENOSTI, SOČUSTVOVANJA
  – NAD TEM,
  KAR SE JE ZGODILO – OK SLOVENCU, – GOSPODU MORAVCU.
  LMŠ M.Š.
  NAJ KAR ODSTOPI
  IN SE POSVETI IGRALSTVU
  – NIČ GA NE BOMO POGREŠALI.!
  NAJ ODSTOPI !
  Sposobnejših od njega, za slovenstvo in nas Slovence – bolj zavzetih ljudi SLOVENCEV,
  IMAMO – V SLOVENIJI – DOVOLJ !
  VSI
  SE STRINJAM- O.O TEM.

  ZELO PODOBEN JE SPODNJIM EX KP,ZK ZAGOVORNIKOM KOMUNIZMA,
  NEUREJENIH MIGRACIJ ITD.

  IZTOK PUŠNIK=F.TUNEK, “RDEČI BALON”, “DUHEC” “LILI PILI” ITD.
  NISO
  IZRAZILI NOBENEGA SOČUTJA
  DO
  UGRABLJENEGA – GOSPODA MORAVCA.
  ZATO
  TA SPODNJI ZAPIS

  RAZVESELJIVA, UPAJMO – RESNIČNA VEST.
  ŠALA

  RAZVESELJIVA, URADNO ŠE NE POTRJENA VEST !

  PO LJUBLJANI SE GOVORI,
  DA SO AFROISLAM MIGRANTI
  POSTALI
  POZORNI NA – “DUHCA”, NA “RDEČEGA BALONA” , NA IZTOKA PUŠNIKA=F. TUNKA ITD.
  IN DA SO
  JIH – UGRABILI
  NJIH
  TER
  TUDI NEKAJ – POLITIČNIH
  IN EX KP, ZK KOMENTATORSKIH – PODPORNIKOV – NEUREJENIH AFROISLAM MIGRACIJ !
  ZLASTI
  SE V NENAVADNEM POLOŽAJU – UGRABLJENCEV
  BAJE
  NAHAJAJO “ŽAL NAŠI” PROVOKATORČKI – S TEGA OK PORTALA NOVE 24 TV !
  NJIH
  AFROISLAM UGRABITELJI SO IZ NEKIH – SE ZDI – KANIBALSKIH
  PLEMEN AZIJE IN AFRIKE .
  UBOGE
  “RDEČEGA BALONA, IZTOKA PUŠNIKA=. TUNKA, DUHCA in ostale
  imajo baje – KANIBALSKI – afroislam migranti
  UJETE IN ZVEZANE
  NEKJE V KOČEVSKIH GOZDOVIH !
  Kanibalski afroislam migranti – KURIJO OGENJ !
  Gladijo se po trebuhih in cmakajo, se oblizujejo
  ter
  KAŽEJO
  NA RDEČEGA BALONA, NA IZTOKA PUŠNIKA, NA – DUHCA ITD.
  IN
  GOVORIJO : KEBAB, KEBAB, KEBAB – MLJASK !
  UH !
  Čuden konec življenja
  se obeta – se zdi
  RDEČEMU BALONU, F.TUNKU=IZTOK PUŠNIKU, DUHCU ! L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE,
  bolj slabe “kanibalske” šale.

 • Janez Kepic-Kern

  POMEMBNO,
  NAM SLOVENCEM – POTENCIALNO – NEVARNO – POČETJE
  TE
  ZELO SPORNE – SD TANJE FAJO.
  Nikakor
  je – NE VOLITI.
  POVEJTE TO TUDI VSEM VAŠIM ZNANIM LJUDEM.

  Ta “SD” ZELO SPORNA Tanja FAJON
  naj
  KAR LEPO — SPODOBNO – ODIDE – IZ JAVNEGA ŽIVLJENJA.
  IN
  SE MIRNO POSVETI – UREJANJU
  NJE
  PRIVATNEGA ŽIVLJENJA – KI SE ZDI ZELO ” REVNO”: pri cca 50 letih JE SAMSKA, BREZ OTROK.
  JAVNO ZNANO
  JE TUDI,
  DA IMA KAR RESNE IN HUDE – ZDRAVSTVENE TEŽAVE:
  s katerimi ni treba, da obremenjuje – NAS DRUGE, KER JI NISMO NIČ KRIVI – GLEDE NJE ZDRAVJA.
  TOLE
  OKROG
  NJE GLASOVANJA – V EU parlamentu – je bilo ZELO SPORNO !
  ŠE
  BOLJ SPORNO
  PA JE BILO TISTO NJENO – OD sporne “SD” TANJE Fajon
  vablenje
  in
  ” vlačenje” ŠE BOLJ SPORNEGA
  EU
  “LEVIČARJA” – F. TIMMERMANSA – PO LJUBLJANI – s kolesom itd.
  TISTI,
  DO NAS PRIPADNIKOV EVROPSKIH NARODOV – SE ZDI – “SOVRAŽNI”
  ANTIPATIČNI
  F. TIMMERMANS – SE NAMREČ – KAR BREZSRAMNO – JAVNO – SE ZDI
  ZAVZEMA
  KAR – ZA – UNIČENJE NAS – STARIH AVTOHTONIH EVROPSKIH NARODOV
  IN
  ZA PREPLAVLJENJE EVROPE Z AFROISLAM MIGRANTI
  IN
  Z NJIH NASELITVIJO – V EVROPI !
  Kar je
  ” ZLOČINSKO – PROTIPRAVNO” v odnosu do naših
  – NARAVNIH IN
  USTAVNIH PRAVIC – NAS PRIPADNIKOV
  POSAMIČNIH STARIH EU – NARODOV.
  VSI,
  KI STE RAČUNALNIŠKO BOLJ VEŠČI – VAS JAZ Janez Kepic-Kern in moji
  številni
  znanci in prijatelji – PROSIMO – da RAZŠIRITE – INFORMIRANOST NAS SLOVENCEV
  O TEM
  IZJEMNO SPORNEM VIDIKU – PROTI NAŠIM NARODNIM PRAVICAM – NAS SLOVENCEV
  USMERJENEGA
  JAVNEGA DELOVANJA “SD” Tanje FAJON !
  NPR. tako,
  da
  S PROTI – “SD” TANJI FAJON – polemičnimi KOMENTARJI
  NA
  VSEH E-PORTALIH NAŠE R. SLOVENIJE,
  KI
  IMAJO – OBJAVE – KOMENTAEJEV – NEDVOMNO IN
  JASNO
  ZAPIŠETE
  IN
  PROTESTIRATE, PROTESTIRAMO – P R O T I – DO NAS – EU NARODOV – UNIČEVALNIM
  STALIŠČEM
  SPORNIH – “LEVIČARJEV”
  KOT STA – se zdi proti EU narodom usmerjena
  IZJEMNO
  SPORNA
  – “LEVIČARJA” – F. TIMMERMANS IN SD TANJA FAJON ! L.r. Janez KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.
  ZDI SE, DA GRE V PRIMERU
  TEH “ZLOGLASNIH – EU – T.I. LEVIČARJEV F. TIMMERMANS, SD – TANJA F.
  ZA
  “DO
  NAS
  POZITIVNIH POSAMEZNIKOV IN CELIH EU NARODOV
  IZRAZITO
  IRACIONALEN “SOVRAŽEN ODNOS” – KI
  NIKAKOR
  NI
  JAVNO SPREJEMLJIV
  IN
  GA JE VSEKAKOR TREBA
  PRAVOČASNO – JAVNO – KOREKTNO – ZAVRNITI
  IN
  JAVNO – PROTESTIRATI – PROTI !!!
  TAKEMU
  DO NAS EVROPEJCEV “SOVRAŽNEMU” POČETJU IN NAMENOM !

 • Nevis

  Roko na srce, koliko golažev ste pojedli ker so bili zastonj? Ta dva sodnika sta svoje drage peljala tam, kjer so jih povabli.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!