Društvo ženska svetovalnica lansiralo mizandristični oglas o nasilju v družini – na račun davkoplačevalcev!

Datum:

“Ostro obsojam vsako nasilje nad otroci kljub temu pa ne odobravam tega plakata. Njegovo sporočilo je, da očetje pretepajo otroke. Si predstavljate kaj bi počele feministke, če bi pri modrici pisalo materino znamenje? Ta plakat neposredno spodbuja nestrpnost na podlagi spola @zagovornik,” je ob pojavitvi hujskaških plakatov, ki insinuirajo, da so očetje nasilneži, zapisal državni sekretar na Ministrstvu za notranje zadeve dr. Božo Predalič. 

Neka skrajna ideološka ustanova, ki sliši na ime Društvo ženska svetovalnica, si je privoščila podlo akcijo s plakati, na kateri je otrok z “Materinim znamenjem” in “Očetovim znamenjem”. S slednjim so pojasnili modrico na dečkovem obrazu, kar je primer skrajno pritlehne feministične propagande. Gre za podel poskus diskreditacije pomena očetovstva v otrokovem življenju, zlasti za njegovo odraščanje.

Gre tudi za odkrit seksizem, uperjen proti moškim, t.j. mizandrijo proti kateremu naj bi se sicer (hinavsko) borile številne feministke. Pretepanje otrok je vsekakor nedopustno, nikakor pa ni vezano na spol starša. Še ena mizerna propagandna akcija nevladnikov za naš denar. Feministke so sicer po opažanju mnogih, zafrustrirane ženske, ki niso predelale potlačenega sovraštva do svojega očeta.

Društvo ženska svetovalnica, ki se za davkoplačevalski denar ukvarja z diskriminiranjem očetovstva. (Foto: Erar, posnetek zaslona)

Ta nezavedni “program” jih usmerja še danes, s tem pa delajo škodo širši družbi. “Institucionalizirano učenje otrok, da je moškost toksična in da je treba moške sovražiti. Za davkoplačevalski denar. Grozljivo,” pa je ob tem zapisal Mitja Iršič z Ministrstva za kulturo.

Društvo ženska svetovalnica – bolnik na finančni infuziji številnih državnih institucij. (Foto: Erar, posnetek zaslona)

Med letom 2003 in 2021 je že omenjeno društvo sicer prejelo preko štiri milijone evrov davkoplačevalskega denarja. Dragi davkoplačevalci, zlasti očetje, čas je da se vprašamo, ali želimo še naprej financirati takšno diskriminatorno društvo.

Do oglasnega panoja, ki potiska očete v vlogo nasilneža v družini je bil kritičen tudi državni sekretar na Ministrstvu za notranje zadeve Božo Predalič. “Ostro obsojam vsako nasilje nad otroci kljub temu pa ne odobravam tega plakata Njegovo sporočilo je očetje pretepajo otroke Si predstavljate kaj bi počele feministke, če bi pri modrici pisalo materino znamenje? Ta plakat neposredno spodbuja nestrpnost na podlagi spola,” je preko Twitterja sporočil Predalič in na neprimerno vsebino mizandristične propagande Društva ženska svetovalnica opozoril Zagovornika načela enakosti.

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Balerina donirala 50 dolarjev – grozi ji dvajset let ruske ječe!

Zaradi donacije petdesetih dolarjev so pred dnevi v Rusiji...

RTV podprla Milosavljevića, namesto da bi podprla svoje novinarje

RTV Slovenija se je v sporu Marka Milosavljevića in...

Sprejet migrantski dogovor med Italijo in Albanijo

Albanski parlament je odobril migracijski dogovor z Italijo, po...

Košarkarska zveza Slovenije pred tekmo prepovedala izraelske zastave

V nedeljo, 25. februarja, bo v okviru kvalifikacij za...