Državni udar! Marjan Šarec namerno kršil zakon ali pač “ignorantsko pozabil” povabiti Slovensko demokratsko stranko na sejo sveta za nacionalno varnost!

Vlada Marjana Šarca je izvedla protiustavno kršitev. (Foto: Twitter)

Vlada Marjana Šarca je izvedla protiustavno kršitev. (Foto: Twitter)

Spomnimo se samo poletnih mesecev in cirkusa okrog prisluškovanja hrvaških tajnih oblasti komercialni televiziji POP TV. Marjan Šarec je v ihti sklical svet za nacionalno varnost ter izvajal alarmantno situacijo. Sedaj se je odločil, da bo svet za nacionalno varnost postal orodje vladajočih sil. “Očitno je bil tudi formalno izveden državni udar, saj opozicija na sejo ni bila vabljena niti o njej ni bila obveščena,” se je na današnjo dogajanje odzval Janez Janša.

V 4. členu  zakona Sveta za nacionalno varnost jasno piše: “Predsednik SNAV povabi na sejo SNAV, kadar ta obravnava vprašanja nacionalne varnosti, ki zahtevajo usklajeno delo, predsednika Republike Slovenije, predsednika Državnega zbora Republike Slovenije, predstavnika največje opozicijske stranke v Državnem zboru Republike Slovenije, predstojnike drugih državnih organov ter predstavnike drugih organizacij. ” Največja slovenska parlamentarna in opozicijska stranka Slovenska demokratska stranka danes začuda ni dobila vabila seje sveta za nacionalno varnost. “Očitno je bil tudi formalno izveden državni udar, saj opozicija na sejo ni bila vabljena niti o njej ni bila obveščena.  Policija KNOVS-u ne izroči tajnih pravilnikov, Sova zavrača nadzor,  vlada RS iz sveta za nacionalno varnost protiustavno izloči opozicijo,” se je nov škandal Šarčeve vlade odzval predsednik največje parlamentarne in opozicijske stranke Janez Janša.

Vlada Marjana Šarca in tranzicijska levica pa zopet skrbi slovenska nacionalna varnost. Zaskrbele so jih igrice “kavbojev in indijancev” Šiškotovih “vojakov” s plastičnimi replikami kalašnikov v tem tednu ob Kolpi. Slovenijo resno ogroža vprašanje ilegalnih migrantov, kateri zaradi vedno bolj resne grožnje turškega predsednika Erdogana trkajo na naša vrata. Slovensko vlado pa skrbijo tisti, ki uresničujejo pravico do samoobrambe. “Državni udar protislovenskih levičarjev: na seji Sveta za nacionalno varnost, s katere so proti vsem demokratičnim standardom odstranili opozicijo, so sklenili, da se bo vlada M. Šarca namesto proti ilegalnim migrantom borila proti Slovencem, ki uresničijo pravico do samoobrambe,” pa iskreno skrbi poslanca Slovenske demokratske stranke Branka Grimsa.

Poletna afera največje medijske tajne televizije POP TV je Marjan Šarec izkoristil predstavo za javnost in zlorabil Svet za nacionalno varnost
Šarčeva vlada si je skupaj z največjo komercialno televizijo v Sloveniji, LMŠ POP TV izmislila poletno vohunsko afero, iz katere pa na koncu ni bilo nič. Marjan Šarec je takratno situacijo slikal kot bi Hrvaška s topovi čakala na slovenski meji in bi nas za nekaj trenutkov napadla. V vsej paniki in pomembnosti situaciji je sklical še Svet za nacionalno varnost, kjer so razpravljali o tej miniaturni zadevi za slovensko državno varnost.

Dan D za Šarca je 10. december. KNOVS bo zaslišal ključne priče v aferi N.H.
Gre samo še za eno hudih kršitev tranzicijske levice. Marjan Šarec pa kaže na dodatno svojo živčnost, saj se na prihodnjih sejah KNOVS obetajo ključna zasliševanja oseb v tej aferi. Zaslišani bodo župan Škofljice Ivan Jordan, Marjan Šarec, njegova prijateljica N.H. in svetovalec za nacionalno varnost v Šarčevem kabinetu, Damir Črnčec, direktorja Sove Rajka Kozmelja, vodjo kadrovske službe na Sovi, vse zaposlene, ki so se ukvarjali z zaposlitvijo N.H na Sovi in glavno inšpektorico inšpektorata za javni sektor Lidijo Apohal Vučković. Dan D o največji vladni aferi Marjana Šarca bo 10. decembra.

Marjan Šarec, Karl Erjavec, Damir Črnčec (Foto: STA)

Marjan Šarec, Karl Erjavec, Damir Črnčec (Foto: STA)

Vlada Marjana Šarca se pogreza sama vase
Vlada Marjana Šarca pa se korak za korakom pogreza same vase. Afere se vrstijo ena za drugo. Ministrske afere ministrov Bratuškove, Pivčeve, Erjavca so postale nekaj vsakdanjega. V ozadju potekajo kadrovanja kadrov globoke države v državnih podjetjih. Zelo svež je primer odstop uprave Petrola. Svoje so dodali še s svojim komičnim kongresom Socialni demokrati v Titovem Velenju ter njihovo spremembo v “gretistično” stranko. Marjana Šarca pa je dokončno presenetila še Levica, ki je prekinila svojo nadvladno sodelovanje. Vladna priljubljenost je prvič padla pod 50 odstotki podpore.  Šarcu pa strici že sporočajo, da se njegov čas na mestu predsednika vlade počasi izteka.

Črno na belem. Svet za nacionalno varnost se mora vedno udeležiti največja opozicijska stranka. Vlada Marjana Šarca je povzročila protiustavno kršitev. (Foto: Odlok o Svetu za nacionalno varnost)

Črno na belem. Svet za nacionalno varnost se mora vedno udeležiti največja opozicijska stranka. Vlada Marjana Šarca je povzročila protiustavno kršitev. (Foto: Odlok o Svetu za nacionalno varnost)

Luka Perš

 

 • mginko

  Udbomafijska zgodba mizarja serpentinška, kučanovega podpiranca. Komunistični nateguni drugorazrednega naroda – golazen.

 • Vladni komik

  Boter iz Murgelj mi je tko na roču, migrante spuščat čez mejo, domoljube pa zapret. Mi se borimo za 1 narod in 1 vlado, Soroš nas pa financira, več ne smem povedat, je boter za žugu.

  • Laž ima kratke noge.

   Idiot, kwa pa izdajaš, kdo ti je reku, da to objaviš, to je vendar secret.

   • Vladni komik

    Nič bat don, secret še zmeraj stoji, ravnokar sem scal v njega

    • Vrhovni sodnik

     Pony je s tabo Jacpot zadel, le kje te je najdu, al se pa stara, pa mu avgenmas peša.

 • Slovenec

  Kmalu bomo videli kdo je “novi” obraz forsiran od levice.

 • Poštenjakar

  Pa sem vam jaz problem, lastna vlada vas prodaja, proti njej protestirajte

  • zokispoki

   De ! Dedededede !

 • samotoje

  Gre za državni udar par excellence in za to bi moral Šarec osebno odgovarjati.

  • SIMON ROZIC

   A Šarec? Kdo pa je to?…. prvič slišim! …misliš onega klovna iz Kamn’ka ?

   • mona lisa

    Ja tistega tretjerazrednega komika.

   • samotoje

    Nič ne pomaga, lahko mu rečeš tudi Cmokavzar, tu je in čimprej se ga je treba rešiti, že dobro leto premierske katastrofe na dveh nogah je mnogo preveč.

   • kren

    ne omenjaj kamnka, ker je pol men neroden…

    • SIMON ROZIC

     …oprosti, nisem vedel, da imaš takšno smolo…

 • Antonius

  Adijo bazen brez čiste vode. Šarčev bazen v katerega skače je polna greznica.

  • zokispoki

   Vprasanje je, kolk casa se bomo pustili jebat od te komunisticne kriminalne zdruzbe, in kdaj se bomo, tudi fizicno uprli. Dokletr bomo s temi idioti lamentirali, nas bodo samo se bolj zatirali !
   Jebem ti tako parlamentarno demokracijo in “pravno drzavo”, ki to ze zdavnaj ni !

 • Stric iz ozadja

  Mene bolj skrbi konec 4. clena, ki pravi da se na seje sveta za nacionalno varnost lahko vabi predstavnike “drugih organizacij”. Katerih drugih organizacij?

  • VERZIFIKATOR

   DRUŽBENOPOLITIČNIH

   Če še nisi slišal, ne zaslužiš
   družbenopolitično živeti,
   takšna dtužba noče te imeti,
   se z nasprotniki sistema družiš!

  • Marija

   To imajo za rezervo

 • piko8

  Bo treba pred parlament in SFUKAT rgeči gnoj na cesto!!

  • Van Der Waals

   SAMO VOLILCI PA VSAKE VOLITEV VOLIJO LEVE SKRAJNEŽE!!!

   • janko

    Pol volivcev ne hodi na volitve, ostali so levi in sesalci socialističnih ugodnosti – in tako “naši” vedno zmagajo. Samo to je!

 • Madame Deleplace

  POSOJILO MED ZASEBNIMI INDIVIDUALI V 72 urah
  Priložnost za resne ljudi
  Potrebovali ste denarno posojilo med posamezniki za
  soočiti se s finančnimi težavami, da bi lahko prestopil iz mrtve točke
  finančnih, ki izzovejo banke, ponudbe resnih posojil, pošteno potrdijo in hitro se gibljejo od 2000 € do 10.000.000 € za čas odplačevanja od 2 let do 25 let, naša stopnja se giblje od 2%.
  Če želite izvedeti več o naših ponudbah, mi pišite za svoja osebna posojila.
  Moj e-poštni naslov: [email protected]
  WhatsApp: +33757910768
  ZELO DINAMIČNI TIM DO NALOGE

  • Rožle

   Yebote Gugl translejt

 • Rožle

  – samo-poklicana EU komisarka
  – samo-poklicane lewaške seje
  – samo-izvoljeni lewi pravosodni sistem
  – samo-izvoljena lewaška vlada

  uspeh zagarantiran, …

  PS:
  samo-lewi kretenizem …

 • janko

  Seveda imajo tudi rdečkarji pravico živeti na svoji zemlji. Kaj čemo, pač vse sorte lazi po svetu.
  Ampak lahko samo delajo, ne smejo pa se več politično udejstvovati!
  Zaradi njihove škodljivosti – vse karkoli počnejo in mislijo, VSE je napačno in strup.
  Vedno vsi na volitve, dokler nas je Slovencev v preostali Sloveniji še za avogadrovo število, VEDNO VSI volit!

  • jan Gedli

   Hm, dolgo je že, kar sem hodil v šolo. Morda se je pa potrebno slovenske resničnosti lotiti še s fiziko. Ampak potrebujem še kar precej časa, da doumem avogradovo število

   • janko

    To je v kemiji zmes snovi, npr. voda, ki vsebuje delež primesi, npr. kis. Določen delež, npr. 30 % mora biti primesi, sicer je zmes že tako zvodenela, da ne moremo več govoriti o kisu, ampak o nečisti vodi, ker je tekočina preblaga za okus na solati. Ta meja se imenuje avogadrovo število.

 • Amerikanc

  Oba s Črnčecom se ga bojita kot hudič križa, saj vesta, da jih s svojim znanjem, predvidljivostjo in s taktiko, poje za zajtrk. Samo nesposobni in bojazljivi konkurentje ne upajo povabiti na sestanke svoje politične nasprotnike.

  • Mademoiselle

   Resnica.

  • Božidar Rodica

   Točno tko

  • mona lisa

   JJ se pa bolj bojijo kot hudič križa.

 • Mademoiselle

  Ravno tisti, ki se zavzemajo za človekove pravice, enake možnosti, svobodo, …Tega ne spoštujejo. Če je to res, kar pišete, je to slabo. Zelo slabo.
  Kot je že nekdo spodaj napisal. V poslu (kamor spada tudi politika), je vedno tako:

  Samo največji amaterji se bojijo konkurence. Profesionalci se soočijo. Ampak ne z miselnostjo 1945. Tako, da priznajo + in -. Sebi in drugim.
  Otroški vrtec tega ni sposoben.

 • Novakec1

  Ja, v slolandiji je zavladala diktatura bedakov. Gorje sloovcam, so na žrtvenem oltarju za zakol.

 • VERZIFIKATOR

  Treba narodu res ni znoreti,
  pri najmanjši stvari zgled zgolj dati
  in sesuje se nadstavba hkrati,
  pri najmanjšem treba bo začeti.

 • VERZIFIKATOR

  Da pogreza to se samo vase,
  kritike pač ne vzdrži nobene,
  v prazno le kako naj se požene,
  saj praznina je, ne ve še zase.

 • VERZIFIKATOR

  Milko Marjančič

  NACIONALNA VARNOST

  Kjer Republika je Serpentina,
  na križišču več civilizacij,
  na stičišču žaltavih turbacij
  varnost je pač prednostna, edina.

  Biti moraš varen nacionalno,
  z vrha je ukaz prišel od spodaj
  do predsednika že navsezgodaj,
  treba je ravnati racionalno.

  Nacionalna varnost naj te vodi,
  pazi, s kom se družiš, koga vabiš,
  glej, metode vse da uporabiš,
  budno paziš, kdo okoli blodi.

  Ni nevarno, kar od zunaj pride,
  tisto nacionalno plemeniti,
  pravi so sovražniki prikriti,
  zlasti sonce ko zvečer zaide.

  Pazi, je ukaz od spodaj včeraj
  na predsednika priletel mizo,
  treba bo obvladati to krizo,
  danes, jutri, enkrat in za zmeraj.

  Serpentina je republikansko
  urejena, nacija v njej vlada,
  njena je demokracija mlada,
  varnost pazi zlasti državljansko.

  To pomeni, če še ne dojameš,
  nacije se lastne najbolj pazi,
  saj ko enkrat ta te kje oplazi,
  bolje bo, kar sam slovo da vzameš.

 • Stajerka

  …..jp…..zrelo za EU institucije, ob poudarku na nezakonito in nepravno stanje v državi……drugače enostavno NE bo šlo……če se v EU ukvarjajo z Madžarsko, Češko in Poljsko, ZAKAJ pri vragu se nihče NE vtakne v Vukojebino na sončni strani Alp????…….imamo EU poslance ali nimamo???

  • Andrej

   Nismo mi za EU kak pomemben faktor. Vedno nam lahko zabrusijo: imate, kar ste izvolili. In prav imajo.

   • Andre Frass

    Točno Andrej. Plus tega vseh naših 8 je tam samo,da kima temu kaj reče Bruselj pardon Berlin. Zato pa ti eko horde v Evropo.

    • Vera

     Nič še ne kimajo ,ker še ni sestavljena vsa ekipa ” evropske komisije “.Nekam počasni so .

   • Stajerka

    …e….zakaj pa potem tega ne zabrusijo Madžarom in drugim Višegrajcem……zato ker NE tulijo v rogove velikih…..torej NI pomembna velikost, ampak kimavstvo in zavezništvo…….tudi višegrajci so si sami izvolili svoje predstavnike, pa jih EU pribija na pranger……

 • sloustava

  Ni kriv toliko Sarec, itak butast, kot je kriv predsednik drzave tov. Pahor! Ne pozabimo na Pahorjevega svetovalca, dr. Petrica, kateremu se iz aviona vidi, da je levicar! On, dr. prava bi moral poduciti tov. Pahorja o ustroju drzavnega aparata. Tov. Pahor, vas pa bodi sram, da drzite kljun zaprt…

 • macon

  Ne moremo vendar pričakovati, da bodo “napredne liberalne stranke” sodelovale s “skrajnimi desničarji in fašisti” SDS in jih vabile nekam, kamor bi jih po zakonih in ustavi morale.

  “V tej deželi vladamo komunisti, ker če bi ne bi mi, bi kdo drug, to pa se nikoli ne bo zgodilo.”

 • FORT WORTH

  Aja, Sarec hoce pokazati stricem, da si upa in da je prebrisan, ko ni povabil SDS na sestanek.
  Z vsemi aferami, ki jih dnevno kuhajo – informacije pa pridejo v javnost po zaslugi vestnih raziskovalnih novinarjev ( Nove24, Demokracije, Pozar ) jih potiskajo v osamo. Pocutijo se ogrozene…
  V takem za njih neugodnem okolju pa postajajo vse bolj nepredvidljivi…

 • JANEZ GUS

  Pri tem klovnu ni nič slučajno in tudi nič ne zraste na njegovem zelniku,razen trenutnih neumnosti.To tudi ve tujina.Nikamor ga ne povabijo.Vse to je delo stricev iz ozadja in proti janševe politike z namenom uničiti Slovenijo.Takemu prescu,mu lahko brez slabe vesti ZAVIJEŠ vrat.

 • pesjanar

  Kaj pa idijoti na vladi porečejo na partizanske enote lampastih in senilnih borcev na gošarskih veselicah,kreteni maskirani v gošarje z zvezdami na kapah pod jugo zastavo in krulenju nekih zborčkov,a to pa ni protislovensko,banda zahojena še ona debelorita z velikimi žnablami inštruktorica angleščine je krulila skupaj z svojim partijskim šefom bandero roso,upati je da bo levo komunistično sodrgo vzel vrag in to za večno.

 • Unikatna

  Zrelo za EU institucije in če jim oni ne dajo po prstih, potem ne potrebujemo takšne EU!

 • Kapodistrias

  Ko gledam te frise na slikah, mi gre močno na kozlanje.

 • Andrej

  Potrebno je dobiti seznam udeležencev. Vsi so zavestno kršili zakon. Ustrezni državni organ, ki bdiš nad izvajanjem zakonodaje in si za to plačan, opravi svojo dolžnost. Če se niti on ne bo zganil nam res ostane samo še ulica.

 • rubec

  Ni mi jasno, kako lahko to še kar mirno delajo. Na portalu je kake 30 slovenk in slovencev, ki nas stanje v tej državi močno skrbi. Če vemo, da je v sloveniji 55 slovenk in slovencev, pomeni da je proti takim oblastem več kot polovica države, tako da…

 • DarkLegend

  za kozlat…

 • Ros

  Skrajni čas je, da zveza NATO napove vojno Sloveniji in jo vojaško zasede.

  • pajot

   Ne,sam tega ne. Pol bojo pa spet pobegnil v hosto in nam jo še dodatno zasvinjal. A ni zadosti,da nam jo svinjajo zamorci in arabci.

 • Iva

  Fotografija s sestanka kaže poslušne šolarčke, ki listajo po literaturi, ko jim nadučitelj Serpentinšek razlaga zapleteno snov. Take modele je nepismeno ljudstvo volilo. Resničnostna komedija!

  • jan Gedli

   Pa saj smo še vedno v sistemu izpred osamosvojitve, le šminke so se zamenjale. Morišč še sicer ne “obnavljajo”. Ta državni udar je pravzaprav del kontinuiranega procesa. Tudi odločanje ustavnega sodišča ter postavljanja ddr. Jakliča v kot – tudi g. Šorlija. Za primer, da pa da je ustavno sodišče kdaj razsodilo pravično pa se njegove odločbe ignorirajo.

  • mona lisa

   Bolj tragedija za Slovence.

 • Ryuk

  Mediji napumpajo šarca na oblast, pa ta že misli, da je boga za jajca pošlatal. Zdaj špila malega napoleona, samo čevlji so mu še vedno preveliki.

 • pajot

  kadar smo tarokiral,smo mu vedno,ko je kdo napovedal pagata ultimo,dal kontro. Običajno smo jo dobil. Serpentinšek bi bil zrel za kontro,menim.

 • Skrajno Desni

  Ima kdo snajper da mi ga posodi da potolčem to idiotsko vlado.

 • Artur

  Državni udari se dogajajo po dnevnem redu že odkar je ta glaven med skakalci v bazene brez vode prevzel vladanje nad Butalci.

 • AlternativaZaSlovenijo

  Znajo nadzorovat vaške straže, meja je pa kot švicarski sir.Tu se vidi vsa beda, kjer je ideologija na prvem mestu. Ideologija je bolj pomembna od varnosti ljudi.

 • Skrajno Desni

  4.člen delovanje SNAV
  Vlada Marjana Šarca je povzročila protiustavno kršitev
  Sprašujem, imamo v Sloveniji sploh ustavo ali si jo lopovi in kriminalci krojijo po svoje.

 • Artur

  Množičen odziv na najnovejši državni udar Šarčevikov :
  https://www.youtube.com/watch?v=__Vd1i10FqU

 • šmentanamuha

  Tako, zdaj je tudi uradno. V Sloveniji imamo državni udar.

 • šmentanamuha

  Pučist Marjan Šarec, neizvoljeni vladar s kompleksom “jaz Klavdij”, nam je predstavil svojo “novo politiko”. Zdaj razumemo, kateri so tisti novi “novi pristopi”. Namesto, da bi varoval državno mejo, se je spravil na domoljube, ki se zavedajo svoje dolžnosti do domovine.
  Predlagam, da nam tovariš predsednik vlade še demonstrira skok na glavo v prazen bazen, da vidimo, kako trdo ali pa leseno glavo v resnici ima..

  • tohuvabohu

   Zgodovina se ponavlja. Cesar Kaligula je nastavil konja za konzula, boter Milan pa šarca za premierja.

   • Falcone

    Kaligula je lastnega konja nastavil na mesto toko rekoč “opozicije”.

 • Lisjak

  Ne vem zakaj se sedaj sekirate glede Štajerske varde?Janša:”Za Šiškom stoji ZZB. Včasih zamaskirano, včasih javno.”

 • slo apac

  Brez upora , podpore ali glasov na volitvah kmetov delavcev ter mladine iz cele slovenije, ki niso okuzeni z virusom jugo ter rdeco barvo bo cela slovenija postala “Ljubljana”.
  Se en dokaz te vlade , da brez postenih slovencev z moralo , ki zivijo tu vsaj 4 rodovi ali vec, da pac brez njihove vecine v parlamentu in javni upravi ne bo bolje in nas pelje v katastrofo.

 • Van Der Waals

  VAŠKE STRAŽE!!!!

 • Falcone

  Pa še tako hinavsko se režijo na tuj račun in na račun tistih, ki jih niso povabili?

 • Boco

  Kako je situacija podobna tisti iz let 1941-45. Na eni strani imamo izdajalske levicarje, katerim ni mar za narod. Na drugi imamo domoljube, ki se sami organizirajo, kot varda na primer, isto kot so se vaske straze med vojno.
  Ce je ze situacija podobna mocno upam, da ne bo prislo do bratskega ubijanja, da bomo uspeli to Serpentinskovo butasto vlado poslati na smetisce zgodovine na cimprejsnih predcasnih volitvah.

  • Miro Jereb

   Točno v to smer ta snežena kepa drvi…na koncu se bo tako razletela a za mnoge prepozno.

 • mona lisa

  Šarec je edino za v oštarijo polno pijančkov da stresa svoje nesmisle. Saj druga kot tretjerazredni komik nikoli ni bil.No mogoče se pa lahko zaposli v kaki mizarski delavnici. Nikakor pa ni za na čelo države da davkoplačevalci plačujemo to karikaturo.

 • Olga101

  Tudi globoki državi mora končno odklenkati, ne samo njenim lutkam! “Beloglavega jastreba”, kot je zadnjega šefa komunistične partije in Udbe imenoval Možina , in je SPET “posredoval” na Hanzi, pa je treba spraviti v kletko!

 • kren

  se šarec sploh v čem razlikuje od hitlerja?? jaz mislim, da ne. pri šarcu je mogoče samo dvoje, da je tak diktatorski in vase zagledani kreten. prvič – se je preveč poglobil v hitlarejvo knjigo mein kampf in drugič – se mu posledice skakanja na glavo v prazen bazen na trdi beton že odraža v možganih, je pa še tretja možnost, da ima diktatorstvo že v krvi in če to drži, se ga bodo v prihodnosti zelo kruto znebili tisti, ki mu danes pritrjuje in podpirajo…

 • mapu

  Kakšen bebo je tale Šarec…..

 • lena

  Naj se kar dela norca, bo toliko vecji njegov racun! Vsaka rit dobi svojo sibo, tudi po njegovi bo priletelo!

 • Lokomotivführer

  Komentiranje na tem portalu je potrebno ukiniti, ali pa onemogočiti, da se komentatorji preko zapisanega “razelektrijo”. Na ta način, se kuhamo kot žaba…