fbpx

[Ekskluzivno] Do zadnjega ne odnehajo z nizkimi udarci: Na referendumski dan napadli avtomobil poslanca SDS Ljuba Žnidarja!

Poslanec SDS Ljubo Žnidar. (Foto: STA)

Neznanci so na referendumski dan napadli osebno vozilo poslanca SDS Ljuba Žnidarja in sicer tako, da so skozi zadnje okno polili neznano tekočino.

Referendumska kampanja je bila polna zavajanj, podtikanj, manipulacij, agresije in posiljevanja s strani nasprotnikov zakona o vodah, čemur pa so sledili tudi mediji. Ta se je sprevrgla tako daleč, da tudi na referendumski dan, ko bi morali le še formalno preveriti ljudsko voljo, niso odnehali z nizkimi udarci.

Zadnja tarča nizkotnega napada je bil poslanec SDS Ljubo Žnidar, doma iz Žalca. Prav policisti policijske postaje Žalec so bili obveščeni o kaznivem dejanju poškodovanja tuje stvari, da mu je neznana oseba med 16.30 in 18.30 uro skozi zadnje okno avtomobila zlila neznano tekočino, za katero sumijo da je lak.

Strašljivo sporočilo
Z dejanjem je oškodovancu nastala materialna škoda v višini okoli 500 evrov, toda kar je huje od same škode je sporočilo – v naši državi ima oblast lahko samo levica, če se nam ne boste umaknili, vas bomo ustrahovali še naprej. Pojav groženj je vseprisoten vse od konstituiranja desno-sredinske vlade, vse od začetka pa leva opozicija in njim podrejeni mediji podpihujejo tenzije in skrajnežev ne obsodijo ter ne skušajo ustaviti. V zadnji kampanji smo lahko videli, predvsem pa strani Tanje Fajon v Evropskem parlamentu, da bodo za naskok na oblast uporabljali prav vsa nelegitimna sredstva.

Sara Kovač