[Ekskluzivno] “Neodvisni” sodnik razkrinkan na celi črti: Na shodu SD in predvolilnih posnetkih odet v žlahtno rdečo barvo!

Foto: Twitter

Poglejte posnetke v galeriji in odgovorite na preprosto vprašanje. Ali je sodnik mariborskega okrožnega sodišča Matjaž Štok politično in sodno neodvisen?

Gre za možaka, ki stoji v zadnji vrsti na fotografiji, ki jo je na svojih profilih na omrežjih objavila stranka SD. Če pogledate spodnjo fotografijo od desne proti levi (s strani gledalca), stojijo v drugi vrsti Boris Sovič, nekdanji mariborski župan stranke SD, Milan Brglez, poslanec SD v državnem zboru in kandidat stranke SD na evropskih volitvah konec maja, Aleksander Jevšek, župan SD Murske Sobote in kandidat SD na evropskih volitvah konec maja.

Pred njim stoji Neva Grašič, kandidatka SD na evropskih volitvah konec maja, in potem v prvi vrsti desno od nje (spet z vidika nas, ki gledamo v ekran) še ena kandidatka SD na evropskih volitvah konec maja, Tanja Fajon, ki je sicer trenutno evropska poslanka iz kvote SD, poleg nje je dekle v rdeči majici s sončnimi očali in potem Zora Štok, (menda danes) upokojena novinarka Večera, in potem še drugi možak, ki ima na sliki brado, na prsih pa komunistični simbol, ki se mu klanjajo v stranki SD, sicer naslednici slovenskih komunistov.

Na fotografiji je še nekaj oseb, vse pa povezuje rdeča barva prav posebnega odtenka, ki jo stranka SD uporablja tudi v svoji grafični podobi, ki na fotografiji stoji ravno med Štokom in Jevškom. In pod fotografijo, ki jo je objavila stranka SD na omrežje Twitter, jasno piše, da so se zbrali na tradicionalnem srečanju mariborske SD.

Matjaž Štok in Zora Štok, najbrž v barvah SD, na tradicionalno srečanje stranke in predvolilno fotografijo nista prišla slučajno. (Vir: Twitter)

Tanja Fajon je na Twitterju objavila tudi fotografijo, na kateri sicer evropski kandidati stranke pozirajo v ospredju, v ozadju na levi pa so izobešeni strankarski znaki in desno Matjaž Štok in žena Zorica, ki se barvno zlijeta z znaki SD, Štok pa ima na tej fotografiji še prav takšno baretko, kot na Brglezovi sliki krvavi kubanski revolucionar Che Guevara.

Spredaj četverica, ki bi na listi SD rada v Evropski parlament, zadaj pa v baretki v stilu Che Guevare Matjaž Štok z ženo.

Naravo dogodka na Urbanu, kjer so nastale zgornje fotografije, boste najbolje spoznali, če preberete spodnjo objavo vidnega člana stranke SD Žige Štajnbaherja: “Na Urbanu pa več kot 300-glava družba tovarišic in tovarišev, ki so pozdravili predsednika Dejan Židan & kandidatke in kandidate za poslance. 

Politično Okrožno sodišče v Mariboru
Mariborska sodišča na nacionalni ravni slovijo predvsem po nadpovprečnem kršenju človekovih pravic, kar sta statistično v študiji, v kateri sta analizirala odločbe Ustavnega sodišča RS v zadevah ustavnih pritožb, dokazala pravnika Andraž Teršek in Jurij Toplak. Študija je pokazala, da je verjetnost kršitve človekovih pravic ali ustavnih pravic v Mariboru kar 40 odstotkov večja kot v Ljubljani, štirikrat večja kot v Kopru in šestkrat večja kot denimo v Celju.

Pogled na spletno stran sodišča pa pokaže tudi, da tamkajšnji okrožni sodniki često koketirajo s politiki. In dajejo videz, da politično neodvisni pač niso.

Andrej Žitnik

 • Antonius

  Ah, dajte no biti drobnjakarski?! Saj je tudi predsednik Ustavnega sodišča, dr. Petrič v Stožicah prepeval *Avanti popolo bandiera rossa*. Kučan in njegova globoka država niti z besedico nista protestirala.

  • dež

   Po mojem spominu on ni prepeval, toliko ga moram vzeti v bran. Nasprotno, bil je videti zelo slabe volje, iz posnetkov bi ocenil, da mu je bilo tudi zelo nerodno. Dopuščam pa možnost, da sem kakšno fotografijo ali video spregledal.
   Se pa strinjam, da tam ni imel kaj iskati. Če je bil s povabilom zaveden, bi moral enostavno vstati in protestno zapustiti dvorano. Ter dan po prireditvi napisati javno pismo.

   • Janko Gedlicka

    Dobro se spominjam, da sem ga na razločnem videu videl prepevati v bližini Bratuškove. Joj sem si mislil, tudi njega je zaneslo. Sicer si pa avtor te pesmi – italijanski kovač – najverjetneje ni predstavljal, koliko gorja se bo zanjo nabralo.

   • Antonius

    Brez potrebe ga branite. Političnemu shodu je samovoljno prisostvoval od začetka do konca.
    O Petriču marsikaj pove presoja o poimenovanju ceste po Titu.Ko so zaradi žalitve čustev prizadetih, prepovedali poimenovanje ceste po morilcu, so mirno zaobšli krvavo zvezdo s katero vse čustveno prizadete, Makarovičeva še danes žali in zajebava.
    Petrič je očem videti ugleden gospod v letih, ki se v svojem življenju nikoli ni distanciral od partijskih. Ko je partija odstavila Kavčiča, je bil z njim v kompletu odstavljen tudi Petrič.
    Vprašajte se, zakaj se Petrič še danes smuka okoli partije.
    Njegova prisotnost v Stožicah je bila sramota za predsednika Ustavnega sodišča, dr. Petriča.

 • učko

  Jah, sej vsi že dobro vejo, da imajo TA RDEČI FAŠISTI svoje sodnike in z njimi celotno sodstvo v svojih rokah. Kaj pa desnuhi ? Nič, praskajo jajca in pametujejo iz opozicije !

  • von Rhein

   Sodnikov,ki bi bili “desnuhi” ni.

   • učko

    Hvala bogu, jih ne rabimo !

 • MEFISTO MODRI

  Dobro si jih oglejte na gornjih slikah, da se vam ne bo treba kasneje izgovarjati, da ste jih volili po pomoti.

 • VERRZIFIKATOR

  Matjaž Štokerl

  PO POMOTI

  Po pomoti z njimi sem se slikal,
  po pomoti stal sem v zadnji vrsti,
  po pomoti v drži bil sem čvrsti,
  po pomoti selfije sem klikal.

  Po pomoti sem odel se rdeče,
  po pomoti so me izvolili,
  po pomoti so potem trdili,
  da imeli zopet niso sreče.

  Po pomoti svojim sem zavezan,
  po pomoti štok sem in ne deblo,
  po pomoti pravijo mi greblo,
  po pomoti slednjič bom odrezan.

  Po pomoti mednje sem zablodil,
  po pomoti, bo opravičilo,
  po pomoti bo potem sledilo,
  po pomoti sam sem se obsodil.

  • Kučko pod pručko

   Jaz se pa ne bi izgovarjal na pomoto,
   ko v greznico odplaknil rdečo bi sramoto.

   • VERRZIFIKATOR

    Temu sami pravijo pomota,
    ko ujameš jih na delu, laži,
    ko pa tak se v lastnem zosu praži,
    rečem evidentna mu sramota.

 • AlojzZ

  Predlagam referendum z vprašanjem: “Za dobo petih let, ali naj razpustimo SLO sodnike in najamemo nemške?”

  • Laž ima kratke noge

   Itak, nemške…. kolaboracija z nemci vam je še vedno v krvi. Jaz bi raje referendum za lustracijo, da se vsi bivši komunjarski funkcionarji umaknejo iz javnega in političnega prostora. Samo bi bil en problem potem…. celo vodstvo SDS bi se moralo pobrati. :)

   • AlojzZ

    Uf, dve muhi na en mah! Se popolnoma strinjam!

 • Darth Vader

  prokleti smradi jugonostlgični…..ta folk ja za strpat v umobolnico, nepa na družbene funkcije

 • JANEZ GUS

  Taki ne odvisni sodniki nam sodijo. Sliko v Bruselj.90 PROCENTOV te sodniške sodrge korenini pri Bavconovih blodnjah in v yugo pravu.

  • Foglof Tunek

   Tvojo sliko bomo pa poslali Breiviku, da bo onaniral…pa to…

   • joza joza13

    Ej Tona Peinkiher! A so te nalomili, da nisi mogel iti na Sveti Urban?
    Aja, povabljen nisi bil… hudoooo!
    …in kako je na stranskem tiru, ko te niti pes ne povoha?

   • JANEZ GUS

    Ti zblojeno dete komunizma.Nate že vsi onaniramo,pa ti tega ne razumeš,ker nimaš s kom.Tvoj rdeči vakum ,ti tega ne pusti..Takoj te bi stara morala splavit,že na progi BRČKO-BANOVIČI,da se ne bi matral celo življenje,tako kot Svetlana.

 • Foglof Tunek

  Ne lapate…kaj pa ustavno sodišče, ki fsi nosijo rumeno-modre kravate? To isto sodišče ki je izpustilo pravnomočno obsojenega prekupčevlaca na prostost?… JJ bi moral dobiti najmanj 50 let zapora za fse grehi in svinjarije ki jih je naredil (ne bom fseh ponovno niti našteval)…pa je voluhar plešasti na svobodi. Zato fsi zaprite greznice, z Noro24TV na čelu,,,in spizdite k maši. Pa ne pozabit it k spovedi… FSI LAŽETE!!!

  • joza joza13

   Da si nauš kaj naredu, Peinkiher!!!
   A so te ruknili že čisto na stranski tir, pa si iz obupa prizadevaš dvigniti si vrednost? Ubogi…

  • SIMON ROZIC

   Kućan first ! V arest, seveda!

 • Kučko pod pručko

  Potomci najokrutnejših morilcev

  Samo Fajonki in tej rdeči bandi ne namenite glasu na volitvah za evropski parlament, pa boste naredili nekaj dobrega za Slovenijo. To so ljudje, častilci in potomci najokrutnejših morilcev, ki so pobijali rojake tudi s sekirami, krampi in lopatami.

  Samo proč od vseh, ki vsaj malo dišijo po murgelskem uničevalcu naše domovine!!!

 • Artur

  “Avandgarda” drugorazrednega delavskega razreda.

 • SIMON ROZIC

  Bolno, zelo bolno!

 • totex39

  Ni več pomoči, vsi so zajadrali med rdeče zvezde. Lahko se sprašujemo, zakaj še sploh rinejo v EU. Slovenija je razdeljena in to je zelo nevarno.

 • rubec

  Dobro. Zdaj ko so vilo vrnili judovski družini, me zanima ali so jim morali dati tudi kakšno odškodnino?

  • RATATA

   Dva hobuka apna za higiensko beljenje.

 • učko

  Rdečuharski levuharski fašisti, plenilci davkoplačevalskega denarja, kriminalci, ki zlorabljajo vse inštitucije te države, vključno in še zlasti sodstvo in tožilstvo !

 • Kučko pod pručko

  Na današnji dan se je leta 1818 rodil nemški filozof, politični teoretik, pisatelj in ekonomist Karl Marx, ki je eden glavnih krivcev, da je rdeča banda zavladala velikemu delu sveta.

  Vir: http://www.na-danasnji-dan.si

  • if

   Karl Marx (1856): »Razredi in rase, ki so prešibki, da bi obvladali nove življenjske razmere, se morajo ukloniti. Umreti morajo v revolucionarnem holokavstu.«

   Vira:
   Marx People’s Paper, April 16, 1856
   Journal of the History of Ideas, 1981

 • Silos

  Če se že fotografirajo naj fotografije shranijo na ključek za lastno uporabo in naj ne kažejo te sramote
  širni Sloveniji !!!

  • samotoje

   Slabo je ne videti. Naj se slikajo in kažejo, mi pa si jih bomo zapomnili in ustrezno nagradili.

 • janko

  Temeljito lustracijo!!!

  • RATATA

   Globinsko

   • samotoje

    Globinsko čiščenje.

    • RATATA

     Jetrno ja. Tudi drobovinsko čiščenje se lejko reče hehe

     • samotoje

      Tak je. Te pa še črejva. Pa na plout z njimi.

 • SALZ

  Sodniki so postal orodje leve politike tako kot takoj po drugi vojni.Za take zmazke ni potrebno niti študirati prava.

 • Amerikanc

  Ali sedaj vidite, kam je dregnil g. Kangler ?! V partijsko greznico, ki ima lovke napeljane med vsemi udbopartijskimi privilegiranci. Kot kaže je vaški posebnež Genio (Piran), trčil v enako hobotnico. Jevšek ima očitno nalogo, da svoje lovke razprede še med prekmursko udbomafijo, čeprav je tam že itak vse kontaminirano.

 • Foglof Tunek

  Čujte desnosučni… GOTOVI STE !!! Čas se vam izteka. Prpa, ha?

  • JANEZ GUS

   Rdečko povišaj dozo .2 rumeno modri tableti.Pa sliko od g.jj imej pred sabo in plenico ti naj zamenjajo.Nekdo pa ti naj na glas bere knjigo-Kako je VUK RDEČKARJEM OTRESAL UŠI.

  • WISKY 1000

   šmarnica ti škodi

  • Janez Kepic-Kern

   NEKAJ
   ZGODOVINE KOMUNIZMA, STALINIZMA
   ZA
   “ŽAL NAŠEGA” F. TUNKA. Prijetno branje Tunek. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
   P.S
   IZ MOJE REVIJE “SLOVENIANA”

   NEKAJ ZGODOVINE – KOMUNIZMA
   STALINIZMA – ZA ZAINTERESIRANE. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
   Dokončno je J.V. Stalin s “trockisti” obračunal v valu t.i. “čistk” okrog 1938.
   leta. Zdaj, leta 2018 pa je že dovolj dokumentirano, da so Stalinu zvesti
   agenti NKVD izvajali likvidacije iz Moskve na smrt obsojenih dejanskih ali
   domnevnih “ trockistov”- tudi v Španiji med 1936 in 1939.. letom.
   Enako je nedvono dokumentirano, da je NKVD izvajala likvidacije “trockistov” tudi v Španiji (1936-1939) med tam navzočimi pripadniki t..i. “prostovoljcev” kot je bila POUM, ki niso bili naklonjeni J. V. Stalinu..
   Izvajali so jih različni agentje NKVD v Španiji – dokumentirano, je to
   dokazano zlasti za agenta in oficirja NKVD Aleksandra ORLOVA, kar je
   agentsko ime za L.L. Feldbina (1895 – 1973).
   NKVD oficir A. Orlov je jeseni 1936 in v 1937. letu – na osebni ukaz J.V.
   Stalina in s “privoljenjem” vodij španskih Republiikancev iz Madrida najprej do pristanišča Cartagena, nato pa preko Sredozemskega morja do
   Odese in v Moskvo – J. V. Stalinu !
   – KAR 500 TON ŠPANSKEGA DRŽAVNEGA ZLATA, o čemer več najdete v posebni rubriki te revije pod naslovom “Stalinov “rop” cca 500 ton
   zlata iz Španije.
   PRAVO PODOBO T.I. ŠPANSKE DRŽAVLJANSKE VOJNE NAJDETE V ZGORAJ CITATNO PRIKAZANEM DELU- KNJIGI ANGLEŽA FREDA COPEMANA
   – “REASON IN REVOLT”. Dostopna je na internetu.
   Fred Copeman je bil angleški sindikalist in neposredni udeleženec vojne
   v Španij (1936-1939) kot prostovoljec v Britanskem bataljonu, katerega
   komandant je bil. Zaradi grozot, ki jih je doživel v Španiji, zaradi stalinističnih NKVD nesodnih likvidacij trokistično usmerjenih prostovoljcev v
   okviru t.i. POUM – se je po vrnitvi v Anglijo usmeril proti komunizmu in
   postal versko aktiven katoličan.
   Leta 1948 je izdal knjgo spominov na Španijo “Reason in Revolt”, katerih
   15Slika 25: Oficir NKVD, A. Orlov
   ( L. Feldbin).
   15Slika 26: Reklamni plakat za širitev Stalinkomunizma po celem svetu.
   Leto 1, št. 1 (Julij, 2018) SLOVE NIANA – vsebina 53
   Slika 27: Angleški humani
   sindikalist Fred Copeman in njegovo iskreno pričevanje o njegovi udeležbi in o grozotah
   Španske državljanske vojne.
   Knjiga Reason in Revolt je bila leta 1948 verjetnona zahtevo j. v. Stalina in J.B.
   Tita – GB d ržavno uničena.
   Angleški humani sindikalist Fred Copeman
   in njegovo isreno pričevanje o njegovi udeležbi in o grozotah Španske državljanske vojne.

   “100 LET OKTOBRSKE REVOLUCIJE, 1917”
   “MRTVI SE
   VRAČAJO”! ALI SE ZAČENJAJO VRAČATI TUDI
   “NESODNI
   POLITIČNI MORILCI” ?
   TUDI
   MRTVI SO DEL NARODA.
   ŽAL SO TUDI NESODNI POLITIČNI MORILCI DEL NARODA !splošno, rek
   10.000 izvodov
   KNJIGR FREDA COPEMANA – REASON IN REVOLT
   pa je bilo po GB državnem ukazu uničenih, sežganih.
   Nekaj izvodov te knjige se je ohranilo in je kasneje večkrat ponovno
   izšla. Dostopna je na internetu.
   Morda oz. verjetno je bila knjiga “Reason in Revolt” GB državno uničena zato, ker pri komentarju neke fotografije-slike prostovoljcev Fred
   Copeman trdi, da je bil komandir neke enote prostovoljcev z imenom
   “Šapajev” pravzaprav – Josip Broz. To – ostaja – “odprto vprašanje” !?
   To sliko si lahko ogledate med slikami vezanimi na knjigo F. Copemana – na internetu. Na internetu je tudi nekaj dokumentarnih fotografij
   Slovencev v Španiji npr. KPS stalinista dr. A. Beblerja in ostalih.
   Negativen, žal – zlasti pa je bil za nas Slovence, se pravi za naše
   tedaj živeče prednike – pa je bil – negativen – tudi razvoj delavskih
   polititčnih gibanj v Sloveniji.

   V 1930. letih se je v Sloveniji – žal – zelo okrepila “prostalinistična KPS,
   ki je že okrog 1935. in 1936.. leta organizirala “plačano – domnevno” od
   J. V. Stalinove Kominterne – seveda – “domnevno-plačan” odhod cca
   500 Slovencev kot “borcev-prostovoljcev” v Španijo !?
   Zdi se, da slovenske zgodovinarje čaka še veliko strokovno-zgodovinskega dela pri zbiranju, urejanju in pri objavljanju realnih podatkov o
   tem, kako konkretno je VKP/b Kominterna organizirala in verjetno tudi
   “plačala” odhod nad 500 Slovencev v Španijo: kot osebe , kot posamezniki – nihče od teh 500 Slovencev z oddaljeno Španijo,
   nedvomno: “ni imel – pravzaprav – nič ! ”.
   Povsem jasno je, da je šlo za VKP/b stalinistično “nahujskanost” in
   indoktriniranost ter tudi “plačanost” teh 500 posameznikov, Slovencev.
   S strani koga so bili tako “nekorektno politično nahujskani” in zakaj
   – se je nad 500 Slovencev v Španiji spremenilo v “politične morilce
   V
   OKOLIŠU KOMENDE NIKOLI V ZGODOVINI NIHČE
   NI
   UMRL OD LAKOTE ! dejstvo
   NAPIS
   O
   “LAČNEM NARODU”
   NE DRŽI.
   LAČNI SO BILI LE NEDELOVNI LJUDJE. dejstvo

   Špancev” – s katerimi kot Slovenci – pravzaprav – niso imeli – nič ?
   Zdi se, da morajo slovenski zgodovinarji to plat udeležbe 500 Slovencev
   v vojni v Španiji ( 1936-1939) – neideolloško – še raziskati !?*
   Tam so se vključili v mednarodne enote in so se po porazu in propadu Stalinove agresije na Španijo – preživeli vračali domov v Slovenijo,
   kjer so mnogi med njimi postali “trdo jedro” “stalinističnih partizanskih
   enot”. Slovenski vodilni KPS stalinisti – komunisti iz slovenske KPS
   (konkretno E. Kardelj, I. Maček, M. Ribičič, A. Bebler in drugi so –
   kot sem že omeniil – tudi hodili v Moskvo na t.i. NKVD tečaje, kjer
   so se “učili” zlasti nasilnega prevzema oblasti, organizacijo in izvajanje diverzantskih akcij, o politični propagandi itd. Ter verjetno
   tudi “pouk” o fizični likvidaciji ljudi, sonarodnjakov t.i. “razrednih
   sovražnikov”.
   Iz zgoraj imenovanih se je”žal” tudi v Sloveniji izoblikovala ilegalna skupina zelo oblastiželjnih stalinistov-komunistov (B. Kraigher, I. Maček,
   B. Kidrič, A. Bebler, M. Ribičič idr.). Preko E. Kardelja so se povezali z
   jugoslovansko ekipo VKP/b stalinističnih komunistov (J.Broz, M. Đilas,
   A. Rankovič, M. Pijade, ki so se konec 1930. let odločili za brutalen
   prevzem monopolno – oblasti na ozemlju ex Kraljevine Jugoslavije.
   SLEDEČE JE NEDVOMNO :
   SLOVENSKI IN JUGOSLOVANSKI STALINISTIČNI “KPJ” KOMUNISTI SO V SVOJI ŽELJI PO OBLASTI PREBIVALSTVU TEDANJE
   JUGOSLAVIJE IN SLOVENIJE
   SRAMOTNO
   ZAMOLČEVAVLI SVOJE POZNAVANJE GOSPODARSKO KATASTROFALNIH RAZMER
   V STALINOVI RUSIJI, KI JE BILA POLNA NESODNIH POLITIČNIH
   UMOROV TISOČEV LJUDI, POLNA PRISILEGA, “SUŽENJSKEGA”
   DELA V GULAGIH ITD.
   Dokaz
   za zgoraj zapisano trditev?
   Konkreten, dolgo zamolčevan primer ”čistk” med vodilnimi v
   stalinistični “Tito, Kardelj, Đilas itd. “ KPJ :
   v knjigi “BILANS
   SOVJETSKOG TERMIDORA” izdani leta 1940 v Beogradu
   je
   Živojin Pavlović – Gorkićev humani komunist podal eno prvih kritik
   stalinizma v tedanji Sovjetski zvezi.
   Ko se je Ž. Pavlović skušal zbližati z vodilno ekipo KPJ stalinskih komunistov jeseni 1941- v Užicu, so ga V. Dedijer, P. Stambolić, S.
   Penezić-Krcun
   brutalno tepli in mučili – ter ga – nesodno – likvidirali !

   Ker je napisal in objavil tisto knjigo protesta proti J.V. Stalinu. In zaradi
   nekega zvezka z imeni članov KPJ; agentov itd.

   S tem nečloveškim mučenjem in s tako brutalno in s tako sramotno
   likvidacijo17 “lastnega bivšega političnega somišljenika”, humanega
   komunista, ki je svaril pred barbarstvom stalinizma – so se vodilni KPJ
   stalinistin komunisti očitno – dosegli svoje etično dno: opis gnusnega političnega umora Živojina Pavlovića najdete pod naslovom
   “Ruka đelata” v časopisu ( Večernje) Novosti. Dosegljivo preko
   Googla na spletu.
   A –
   v vodstvu KPJ so se J.B. Tito, E. Kardelj, M. Đilas itd.
   in skrajno
   amoralno in neetično odločili
   – za skrajno brutalen, nesodno politično
   morilski pohod na monopolno oblast na področjih bivše Kraljevine Jugoslavije. Grozljive posledice take njihove odločitve so znane: t.i.-“pasja groblja” v Srbiji, Črni gori in drugod, polna nesodno politično pomorjenih “razrednih sovražnikov” boljševističnega Stalin-komunizma.
   Tudi v “naši” R. Sloveniji je v letu 2018, 2019
   še vedno
   nad 700
   nesodnih političnih morišč neoboroženih ljudi.
   : Knjiga
   – ZGODNJI PROTEST PROTI J.V. STALINU “BILANS SOVJETSKOG
   TERMIDORA”, BGD, 1940
   17CITAT: “Ruka đelata”. DOSEGLJIVO NA: http//: http://www.novosti.rs

   ZGODOVINO
   PIŠEJO ZMAGOVALCI, VENDAR ZGODOVINA ZMAGOVALCEM
   TUDI SODI.
   Splošen rek
   PO
   ZARAŠČENIH STEZAH SE NIMA SMISLA VRAČATI. Splošen rek
   “100 LET OKTOBRSKE REVOLUCIJE, 1917”
   Mnoga izmed KP NESODNIH POLIT MORIŠČ
   so iz časa
   po koncu 2. svetovne vojne.
   Mnoga
   med njimi so tudi t.i. “marksistično-komunistična” nesodna politična
   morišča t.i.
   – “razrednih sovražnikov”.
   Vsekakor !
   Ker “zagovorniki”,
   pripadniki in “podporniki”ex KP; ZK stalinistično-titoistične “komunistične t.i. levice”
   že
   nad 70 let zamolčujejo, ideološko “pretvarjajo in potvarjajo” obstoj
   in resnico o
   nad 700
   “marxističnih nesodnih političnih moriščih neoboroženih ljudi” na
   ozemlju R. Slovenije –
   – predstavnike sedanjih “neomarxističnih” strank v R.. SLO
   kot so
   t.i. “LEVICA, SD, SMC, SAB,
   morda LMŠ,
   delno verjetno tudi članstvo
   DeSUSA “
   in posameznike
   na javno pomembnih mestih v šolstvu, v
   državnem in javnem sektorju,
   v institucijah prava in v politiki
   – pozivam/o –
   da naj se bolje informirajo o trdo stalinistični preteklosti
   svojih
   “marxističnih” prednikov in vzornikov kot so bili: KPS stalinisti
   I. Maček, E. Kardelj, B.Kidrič, M. Ribičič, A. Bebler, B. Kraigher in še
   mnogi.
   V naši R. Sloveniji
   so zgoraj navedeni KPS vodilni “stalin-komunisti”
   izvajali zelo “ne-etično”
   in moralno sporno “
   – dezinformiranje”
   preprostega. neinformiranega dela prebivalcev Slovenije:
   – zamolčevali so jim katastrofalno
   gospodarsko stanje v stalinistični SZ ,
   – zamolčevali so Slovencem, ki so jih
   “ hujskali” proti tedanji oblasti v Sloveniji tudi
   – prisilno delo v t.i. gulagih ter
   – nesodne “čistke-likvidacije” Stalinu domnevno nenaklonjenih ljudi.

   Preprostim ljudem v Sloveniji, ki niso imeli dostopa do verodostojnih
   podatkov o realnem stanju v stalinistični Rusiji oz. v SZ – so jo prikazovali kot
   – “ cvetoč vrt ” kot deželo
   – “kjer so si vsi enaki”, kjer ni razlik med ljudmi ipd

   – vsi, vsak bo “plačan, bo prejel vse” – glede na “njegove potrebe”!?

   Pozivam, pozivamo slovenske politične stranke ter politične izvoljene
   in imenovane predstavnike naše države R. Slovenije,
   da naj poskrbijo
   vsaj za
   – civiliziran in zakonsko urejen pokop in

   – rehabilitacijo vseh nesodno, politično pomorjenih žrtev

   polpreteklega stalinističnega-titoističnega
   komunizma v R. Sloveniji.

   Razume se samo po sebi: vprašljiv in ureditve z
   državnimi predpisi, zakoni – potreben, nujen – je tudi pouk ali “nepouk” šolajoče se mladine – o zgoraj orisani neprijetni, a javno pomembni tematiki.
   Nedvomno!
   Torej: tudi slovenski ( morda – politično “zastrašeni” )
   zgodovinarji
   bodo očitno morali vložiiti še veliko strokovnega dela, da bodo uspeli izoblikovati svoj
   realen pogled na realno in verodostojno podobo in realne aktivnosti zelo problematične “žal” slovenske stalinistične KPS, katere vodilni so bili E. Kardelj,
   B. Kidrič, M.Ribičič itd.

   V TEH LETIH
   V RUSIJI PREDSEDNIK V. PUTIN “OBNAVJA” DRUŽBENO ELITO
   T.I.
   “OLIGARHE”splošno znano
   V KRANJU JE
   V 1960, LETIH ŽIVELA RUSKA PLEMIŠKA DRUŽINA, KI JE PRED SMRTJO
   ZBEŽALA IZ RUSIJE ! info Janez K.K.

   SPODNJI NAPIS:
   “BAN MARKO NATLAČEN,
   NAROD JE LAČEN,
   ODPRI MAGACIN,
   ČE GA NE BOŠ – TI, GA BO – STALIN!”
   Je tudi redek primer poizkusa “komunistične poezije”: seveda pa ni poetičen
   – pač pa : “hujskaški”, grozilen.: grožnja s Stalinom – našim slovenskim prednikom je!
   Grožnja s Stalinom – Sloveniji in Slovencem, iz let 1938-1940. Za ta napis mi je povedala moja resnicoljubna mama Julijana K.: a svoje oči ga je videla z velikimi črkami
   napisanega na obcestni skedenj pri Trzinu, ko je s svojim očetom iz Komende – peljala v Ljubljanon na vozu s konjsko vprego – v prodajo pridelke s kmetije – na tržnico
   v Ljubljani. Cca leta 1938 je skupina KPS stalinistov izpod Šmarne gore pisala po
   skednjih ob cestah v Ljubljano take – z J.V. Stalinom grozeče napise:
   S strokovnimi, neideološkimi raziskavami te “temne” plati KPS stalinistične “žal” slovenske zgodovine poiščimo realna dejstva, dejanja teh zelo spornih “žal slovenskih”
   KPS stalinistov.
   Čas je za nepotvorjeno resnico !? Mar ne?! Zlasti nedvomno potrebuje tako
   “neideološko” resnico sedaj šolajoča se mladina v t.i. državnih, v javnih šolah
   naše države R. SLO ! Osvobodimo našo osamosvojeno državo R. Slovenijo ex
   KP; ZK “ideoloških polresnic in neresnic”. Zdaj – leta 2018 !? Še vedno je to leto
   – leto vsiljevanih nam “polresnic, neresnic, zamolčevanja itd. !
   Seveda ni “jasno”, kdo bo imel pobudo od R. SLO državno-uradnih strokovno znanstvenih, zgodovinarskih “srenj”, ustanov, organov – katera bo storila javne in resne
   korake – na poti k ponovni verodostojni in neideološki strokovno-znanstveno korektni
   “BAN – MARKO NATLAČEN: NAROD JE LAČEN!
   ODPRI MAGACIN:
   ČE GA NE BOŠ TI – GA BO “STALIN”!”
   V naši R. Sloveniji celo še danes, zdaj, v letu 2018 – “hromijo” korektno pravno in
   pietetno ureditev “nelepe zapuščine” KPS in KPJ stalinizma iz 1930. , 1940. let?!
   Najbrž ne zaradi pravnega neznanja, najbrž ne zato, ker bi ne vedeli kaj je human n
   pieteten in pravno korekten odnos – do KP stalinistično, politično, nesodno pomorjenih
   Slovencev – zlasti v času med in po 2. sv. vojni, po 9.5.1945.
   Jaz Janez K. Kern domnevam, da vzrok za to “pravno ohromelost” res ni – “
   neznanje” itd. Domnevam . da morda gre v ozadju za NEKAKŠEN – “STRAH”?!
   Zdi se mi, da gre v ozadju za “politični kapital” in za sorodstvene vezi nekaterih “hromilcev” z nedvomno zelo spornimi povzročevalci in “krivci” za nesodni KP stalinistični
   teror na Slovenskem ?! Zdi se mi – torej, da to nad 70 letno “hromost”pravzaprav
   povzroča: “STRAH” pred izgubo “političnega kapitala in morda tudi “STRAH”
   nekaterih še živečih potomcev KPS stalinistov, da bodo predniki imeli “uradno
   dodeljeno jim negativno podobo” v zgodovini nas Slovencev?!
   “100 LET OKTOBRSKE REVOLUCIJE, 1917”
   Osvobodimo se nakazane ohromelosti in “strahu” ! In “nepovezanosti” !
   Odrešiti se” strahu” in se ponovno “povezati” s seboj, s svojimi predniki
   (morda stalinisti) se morajo predvsem – “hromilci” pravne ureditve KP stalinističnega terorja iz 1930. in 1940. let !? Seveda bi bilo zaželeno, da bi bila
   taka “revizijska”, ponovna, zgodovinarsko-strokovna, korektno zasnovana
   raziskava predvojne slovenske stalinistčne KPS – izvedena – na državno,
   uradni način. Morda s pobudo in predhodno razpravo v Parlamentu oz. v DZ R.
   Slovenije. Zakaj ?

   1. Šolajoča se mladina v javnih, t.i. državnih šolah naše R. Slovenije ima nedvomno pravico do nepotvorjene resnice o javno pomembnih zgodovinskih dogajanjih.
   Prikrivane “resnice” bodo – vedno znova – “ prihajale” bodo na svetlo,
   “Prikrojevanje” realnih dejstev, dogodkov in “resnic” o polpreteklih dogajanjih
   – tudi v “duhovnem pogledu” – nima nobenega smisla !

   2. Ker“ mrtvi se vračajo” – in terjajo “odgovor o razlogih za njih nenaravno smrt” kot
   je rekel naš priznani pisatelj F. Bevk.

   3. Tudi zato “prikrojevanje” realnih resnic “ ni smotrno : “ ker – rokopisi z zapisom
   resnice o nekih dogodkih – “GORIJO, A NE ZGORIJO” – četudi upepeljene jih bo
   hitro, ali čez čas – nekdo ponovno napisal.. To so besede avtorja M.A. Bulgakova,
   zapisane v romanu Mojster in Margareta, ki je vrhunska svetovna umetnina trajnega
   pomena.

   4. Nedvomno je tudi tole: če se “politični nesodni morilci” uradno ne opredelijo kot – “zlo” in se uradno, sodno – ne kaznujejo !? Se ne bodo “vračali samo
   nesodno politično pomorjeni mrtveci”.

   5. . Tudi stari nesodni in uradno neobsojeni politični “morilci” se bodo “vedno
   znova vračali”

   6. Še huje: – začeli se bodo porajati, nastajati in prihajali bodo začeli tudi –
   “novi nesodni politični morilci “!? Čeprav samo “potencialni – novi politični
   morilci” Ker: uradno nekaznovanje nesodnega političnega morjenja – naredi
   “nesodno politično morjenje” za – ”nekaj dovoljenega in nekaznivega”! Tak
   “sklep” se meni osebno zdi – logičen !?

   7. . Ali si želimo tako, pravno neurejeno stanje na Slovenskem ? Meni osebno se
   zdi, da bi bil vložek truda v temeljno zakonodajo o političnih strankah v R. Sloveniji –
   smiselen ;Smiselen iz dveh razlogov:

   7.1 Zakonodaja, ki bi prepovedovala ustanavljanje in delovanje političnih
   strank v R. Sloveniji, katerih največji del “programa” temelji na kakorkoli že
   “utemeljevanem“ sovraštvu” do drugih slojev, delov prebivalstva -: živečega
   na istem ozemlju.

   7.2 . Take stranke naj bi bile nedovoljene, prepovedane!? Stalinistična slovenska KPS iz 1930., iz 1940. let – je nedvomno bila taka “stranka”, katere “temeljni del programa je bilo sovraštvo” in celo neprikrit namen fizično uničiti ,
   usmrtiti – svoje politične nasprotnike.

   7.3 Državno-pravna, zakonodajna “neurejenost” take problematike – je tudi nedvomna “osnova” za bodoča, bratomorna politična nesodna morjenja !

   7.4 Sedanje stanje je “dopuščajoča osnova” stopnjujoče se “negativne”
   politizacije ter “dovoljenega, nekaznivega, nesod no-političnega, ,bratomornega morjenja” političnih nesomišljenikov, nasprotnikov ?! Tudi zdaj: leta
   2018 in po letu – 2018 !? Se nekateri med nami – niso “nič naučili” iz groze dogajanj
   v preteklosti? Tematika za v Parlament R. Slovenije – se zdi oz. nedvomno – je –
   ta tematika ! Mar ne ?! Jaz osebno, Janez K.Kern sem za pietetno in natančno
   parlamentarno in predhodno strokovno-znanstveno ( pravno, zgodovinarsko itd. )
   obravnavo te neprijetne, “pekoče, grenka” – a “zdravilne” temaike !
   Ne pozabimo: koliko Slovencev je bilo dokazljivo nesodno politično KP pomorjenih samo zato, ker “niso bili za Stalina v svoji domovini Sloveniji !?

   Nekaj primerov takih čisto političnih stalinističnih KP VOS itd. likvidacij
   – je že popolnoma
   raziskanih: z veljavno poimensko dokazanimi
   KP ukazovalci in s poimensko dokazanimi
   KP
   likvidatorji: primer iz tega prispevka o čisto politični nesodni usmrtitvi Gorkićevega “humanega
   komunista” Živojina Pavloviča .

   Tak, že čisto dokazan, raziskan je tudi primer KPS nesodnega političnega zločina – umora treh mladih tržaških Slovencev ( dr. S. Vuka, njegove
   žene …) leta 1944 ? Razlog? Dr. S. Vuk ni bil za uvedbo stalinizma v Slovenijo !
   Zapisal odg. ur. in lastnik edicij “SLOVENIANA” l.r. Janez K. Kern

   •Edit•Reply•Share ›

 • Slovenka

  SD je uživala na prelepem Urbanu s prekrasnim razgledom!
  Sprašujem se samo, koliko časa je potrebovala narava, da si je opomogla od masovnega komunističnega onesnaženja.

  • samotoje

   Škoda, da niso takrat cepili lisic proti steklini.

 • cploger

  Super, da ste ga na Nova24tv izpostavili. Kaj pa delajo izvoljeni predstavniki ljudstva iz vrst SDS v tem času pred evropskimi volitvami? Isto se bratijo in sklepajo zavezništva s krvavo rdečimi levaki!

  • janko

   Torej SDS!?
   V akcijo, tuta forca na vseh frontah!
   Sicer gremo vsi v DOM.

  • WISKY 1000

   kaj si pa doziral danes komunajzar?

   • cploger

    Če pa kdo ni komunajzar, pa to nisem jaz. Ni vsak kritik trenutne politike SDS tudi komunajzar, verjemi.

 • Janez Korenjak

  V članku je spregledano, da gre za gopodarskega sodnika mariborskega okrožnega sodišča, ki že 25 let pridno pomaga svojim prijateljem – stečajnim upraviteljem – namerno potapljati gospodarstvo mesta. Vedno zapleten v afere, večkrat kazensko ovaden in vedno se zliže, ker ga zaščiti njegovo socialno omrežje v policiji in tožilstvu.
  Na mesto sodnika je bil imenovan ravno zato, da vrača usluge in ščiti tiste, ki so ga imenovali (UDBAše in njihove potomce, danes “ugledne” stečajne upravitelje, ki so četrt stoletja plenili po Mariboru) in še danes vodi postopke tako “samostojno”, da mu stečajni upravitelji pišejo sodbe.

  Njegova žena, Zora Štok, je urednica oz. zaposlena v vstajniškem fanzinu Večer – pokrivala je ravno gospodarstvo. Zato pa o namernih stečajih Večer nikoli ni pisal.
  Zgodba o Matjažu Štoku ima zelo dolgo brado in je dobro znana mariborčanom. Dobiva pa tudi ta zgodba počasi epilog: njegov klan stečajnih upraviteljev je sam danes v finančnih težavah. Plenilska ekonomija je namreč lahko trajala tako dolgo, dokler se je še dalo kaj izropati. Maribor, mesto namernih stečajev je danes na kolenih – ni več kaj vzeti.
  Sodniška toga je samo krinka, gre za člana dobro organizirane kriminalne združbe.

  • Amerikanc

   No lepo, da smo izvedeli še kaj o lopovih iz totega konca.

  • JANEZ GUS

   Vse sama slučajnost.

 • Slovenka

  Neodvisno sodstvo! Ha-ha.

 • Dada

  Lepe fotografije, lepo druženje. Hvala za fotografije, ker v drugih medijih nisem videla. Pohvalno uredniku. Vsebina članka je pač pričakovana za SDS, vsebina me ne zanima.

 • Janez Kepic-Kern

  RDEČI MARATONCI – CAPLJAJO – ZADNJI KROG !
  Meni se zdijo – burleskno tragi-komično smešni !
  Prenajedeni, zmahani, kot eni žalostno smešni – “klovni”!
  It*s TIME TO SAY – GOODBYE ! Bliža se čas – slovesa ! L.r. JANEZ K: KERN KOMENDA

 • xtc

  To je še en dokaz zakaj slo sodbe na ESČP padajo kot po tekočem traku.
  Nadalje ,kot vsak državljan je tudi vsak sodnik volilec in ima pravico osebno pripadati miselno katerikoli opciji in jo voliti ampak javno pojavljanje na političnih shodih in članstvo v katerikoli stranki,pa bi moralo biti kaznovano z trajnim odvzemom licence za sodnika.

 • MižekFiga

  Tako, kot so onemogočili tožilko Kotnikovo, bomo mi njih! Formalno OK. Več ni treba, škoda dejanj! Šparajmo se in klin se s klinom najlažje … itd …

 • Silos

  Konc igre se bliža,kmalu bodo dobili rdeč karton !!!

 • milanček

  tu je en del družbe, za ketere je dejal delov novinar videmšek v odmevih brez sramu in odkrito označil občinstvo za “popolnoma neizobraženo drhal!!!

 • Miro Jereb

  Tajno društvo PGC….za KOZLAT.

 • Laž ima kratke noge
 • Get Smart

  Naloga vseh osveščenih ljudi je, če si želite SVOBODE in ČLOVEKU DOSTOJNEGA življenja, da budite še neosveščene. Osvoboditev izpod MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE lahko izvedejo le osveščeni ljudje, seznanjeni z RESNICO o MURGL jugokomunističninih uničevalcih Slovenije [ŠARAC_SD_Levica_DeSUS_SMC_SABratušak], za katere SVOBODNA Slovenija ni bila, ni in ne bo opcija, kot priznavajo in z zločinskimi deli dnevno dokazujejo. Na svetu sta dejansko samo 2 obliki POLITIKE, torej 2 obliki DRŽAVNOSTI, torej 2 načina DELA za DRŽAVO (politejo):
  I. »kultura SMRTI« – diktatura lumpenproletariata – MURGL JUGOKOMUNISTIČNO sužnjelastništvo, ropanje, umori, kraje, laži, pedrofilija, »starš–1«, »starš–2«, pedofilija … uničevanje kulturne identitete, etnocid narodov … na poti k totalnemu totalitarističnemu režimu, redu razredov: 1. sužnjelastniki 2. watchdogi, 3. SUŽNJI=ljudje.
  II. »kultura ŽIVLJENJA« – demokracija (demos-kratos – prastara SLOVENSKA LJUDO-VLADA: SVOBODA, pravica, RESNICA, pravo, človekoljubje, pošteno delo … družina, oče, mama, otroci … skratka SLOVENSKA kultura življenja, ki smo jo SLOVENCI podarili svetu.

 • Get Smart

  90 poslancev v Državnem zboru Republike Slovenije je »ZAKONODAJNO telo«. DRŽAVNI ZBOR je tisti del državne celote, ki sprejme ZAKON, po katerem državljani živimo. Zakone sprejme VEČINA od 90 poslancev v Državnem zboru. Če je država OKUPIRANA, kot je okupirana Slovenija, potem OKUPATOR v DRŽAVNI ZBOR namesti VEČINO svojih »vojakov revolucije« in ti zločinci sprejemajo zakone, po katerih vas »ropajo po zakonu«. Ne ropa vas država, ne ropajo vas poslanci, ampak VAS ROPAJO POSLANCI MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE: Lm-ŠARAC_SOCIALNI_DEMOKRATI_DeSUS_Levica_SABratušak. Ta sekta zločincev še ni delala za človeka in ne bo delala, ker je sekta samoimenovanih in z deli DOKAZANIH »smrtnih sovražnikov ljudi« in njen smisel obstoja je PARAZITIRANJE na človeku, izkoriščanje človeka. OSVOBODITEV je možna na dva načina:
  1. MURGL JUGOKOMUNISTIČNE zločinske KREATURE zbrcaš ven iz državnih uradov in jih namestiš na Dob, na Ig …
  2. Greš na VOLITVE, daš svoj glas ZA LJUDI (obvezno nadzoruješ ŠTETJE, ker štejejo MURGL JUGOKOMI kreature), nakar z VEČINO GLASOV LJUDI v DRŽAVNEM ZBORU sprejmeš ZAKONE, po katerih MURGL JUGOKOMI zločince namestiš na Dob, Ig … ter sprejmeš še ostale zakone v DOBROBIT LJUDI, kot ste lahko že videli v obdobju 2004–2008, ko smo se ljudje delno in začasno OSVOBODILI okupacije zločinske MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

  • Get Smart

   DOLG DRŽAVE SLOVENIJE: 2004–2008 = Janez Janša =SDS= EDINIČ ZNIŽAN dolg je 8 milijard €
   —————
   2008–2011=BORAT = SD_DeSUS_Zares_sms_LDS=dolg= 17 milijard €
   2011–2014=Bratušak PS_SD_DeSUS_DL_virant = dolg= 30 milijard €
   2014–2017=SMC_Bratušak_SD_DeSUS_Levica = dolg= +31 milijard €
   2018–2019=SMC_Bratušak_SD_DeSUS_Levica_ŠARAC =dolg=+32 milijard €
   Kaj ste »VZELI NA KREDIT«, da odplačujete DOLG MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE? Nič. Okupator denar porabi za »ohranjanje okupacije«: »… pola sebi, pola ŠARCU daje …« Pol naložijo na svoje (FORUM 21) in kaviaržidoKOMINTERN oazne račune (Amsterdam, Luxemburg … Beograd, Ciper …) in s tem NAROPANIM denarjem »kupujejo« nekoč naša podjetja (mercator, merkur, gorenje … mlečno, mesno predelavo, PIVO, vodo, mineralno vodo … časopise (delo, dnevnik, večer, NEDELJSKI DNEVNIK … revije lejdi, obraze, jane … MLADINE … 99 % radijev, TV-POP-kanalizacije …), vse, TOTALITARIZEM pač: »… sve je ovo naše i nečemo nikome dozvoliti da nam dira to…«. Pol porabijo za vzdrževanje OKUPACIJSKEGA stroja, za: BORATE, ŠARCE_SD_Levica_DeSUS–SMC_SAB, đupljane Jankoviće–Arsenoviće–Kontiće … na tisoče FEJK URADOV, direktorjev, sekretarjev sekretov … torej za WATCHDOGE (»vojake revolucije«, po KUćANU), ki »za drobtinice z gospodarjeve mize« usmrajujejo splet in svet z LAŽNIVIMI iztrebki, blatijo ljudi, blatijo Slovenijo, blatijo Slovenstvo itd. in gradijo svojo sužnjelastniško MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   • Get Smart

    Leta 2004 smo se državljani Slovenije vsaj delno osvobodili MURGL JUGOKOMUNISTIČNE OKUPACIJE: po 4 letih poštenega dela Janeza Janše (SDS, 2004–2008) ZA SLOVENIJO,
    je dolg znašal le še 21 % BDP-ja oz. 8 MILIJARD €,
    – pa nižji davki, pa manj davkov,
    – pa REALNA RAST PLAČ in POKOJNIN, pa nižji stroški,
    – pa za 100 % nižje cene vinjet, brez LDS nalepk za avte,
    – pa za 100 % nižji stroški za vrtec,
    – pa za 100 % nižje notarske tarife,
    – pa za 100 % nižja brezposelnost,
    – pa BREZPLAČEN obrok za otroke, ki ga je SOCIALNI BORAT POHAR ukinil,
    – imeli smo Piranski zaliv, ki ga je SOCIALNI BORAT POHAR podaril Rvackoj …
    Torej je l. 2008 za MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO nastopil čas za revolucionarno akcijo: »veliki pok« = »patrija« = »sfukovanje ČLOVEKA« in »teþihovanje SLOVENIJE«:
    »Sloveniju tepihovati« in »Janeza Janšo je potrebno “sfukati”, popolnoma ga je potrebno sfukati!« so rekli in »on dela nje« – ŠARAC Levica SD DeSUS SMC SABratušak … so le PREIMENOVANJA in »novi obrazi« ene in edine MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

 • Boris Leljak

  Najlepša kombinacija je črna majica in rdeča zvezda. Nacikomunizem!

  • Janez Kepic-Kern

   IMAJO TUDI TAKE NAČINE SHAJANJA.
   JE KAR ZANIMIVO
   O dopoldanskem
   SHODU EX KP, ZK PROVOKATORJEV
   S TEGA OK E-PORTALA – NOVE24TV
   v lokalu
   “PARLAMENT- pub” , na ŠUBIČEVI, V LJUBLJANI.

   ŠALA
   2.DEL

   VEDNO UREJENI, MLAJŠI MENTOR , V NOBEL USNJENEM PLAŠČU – ZATO IMENOVAN
   “PLAŠČEK”
   reče – EX KP, ZK PROVOKATORČKOM, ki so vsi bolj prepitega, klošarskega videza.
   “VESTE,
   NAŠI PLAČNIKI, ZAINTERESIRANI ZA VAŠE PROVOKACIJE – so zadnje dni tako
   – NERVOZNI – nekateri so naravnost
   – HISTERIČNI ALI ČISTO
   – BREZVOLJNI – eden od starih ex KP; ZK mogotcev, mi je kar naravnost rekel,
   da njemu
   – v DOBRO – VAM – NI TREBA NIČ VEČ PISATI;
   KER BO TAKOALITAKO V PAR TEDNIH – ŠKRIPNIL”

   Ampak
   “PREJLE – SE MI JE PRIKAZALA – CERKVENA
   – “MARIJA”
   – in mi rekla:
   “PLAŠČEK” – DAJ SVOJIM PLAČNIKOM, NAROČNIKOM – O D P O V E D !”
   VSI
   se zaderejo ;
   “ODPOVED – Kakšno ODPOVED?
   Kdo bo pa tebi – pa nam – potem DENAR DAJAL?”
   SE
   “PLAŠČEK” zmagoslavno zasmeje: ” NE BOMO BREZ DENARJA ”
   Bom
   PODJETJE – s.p ali d.o.o. USTANOVIL – podjetje “PROVOKACIJA” d.o.o. !
   Ne
   bom jaz več hodil in fehtal naokrog
   – ZA NAROČILA IN PLAČILA – PROVOKACIJ IN REKLAM POLITIKOV !
   Naj
   KAR ONI HODIJO K MENI – -k gospodu “PLAŠČKU” – IN MI NAROČAJO
   IN
   PLAČUJEJO – PO MOJIH ŽELJAH IN TARIFAH-
   Nič več ne bom “hlapec ex KP, ZK – jev”: naj kar oni hodijo k meni in prosjačijo !”
   “PLAŠČEK” še vpraša
   IZTOKA PUŠNIKA:” iZTOK – TI SVOJ – S.P. – ALI KAJ – TAKOINTAKO – žE IMAŠ !
   Kako ti pa gre ?”
   IZTOK PUŠNIK REČE:
   ” Jaz bolj vohljam – naokrog. je bolj – žalost.
   ŠE NAJVEČ DOBIM OD KAKiH ŽENSK. KI SE HOČEJO ZNEBIT SVOJIH BOGATIH – DEDCEV”
   Iz
   kota zajoka “LILI PILI:
   ” “PLAŠČEK” – A MI BOŠ DAL TOLK ZA PISAT, DE BOM ZASLUŽU . ZA ŠNOPS.?
   Sej ne bom več dolg – zdej sem že bl na ŠNOPSU. PIR pijem bl tko – ZA OKRAS”
   JANEZ
   CEPEC , se pokrižain se zadere: “VI STE VSI SKP – ZA U BEGNE ! PEJTE VSI – U BEGNE”
   GREM
   K
   OK – J. JANŠI IN K SDS”
   In JANEZ CEPEC – odide iz PARLAMENT puba ! L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
   P.S.
   KONEC ŠALE, 2. DEL

   VSAKA PODOBNOST Z REALNIMI OSEBAMI – JE NAKLJČNA.
   NIKOGAR OD NAVEDENIH OSEBNO NE POZNAM
   NITI JIH NOČEM OSEBNO POZNATI,
   LILI PILIJU se opravičujem,
   če ne pije toliko kot jaz naoišem,
   se bo nadaljevalo

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE TUKAJ.
  ŠALA

  DEŽEVNA NEDELJA, VSI “SE ZAVIJAJO – V MOLK” !
  PRIPRAVLJA – SE “POLET – MORDA
  – KAR CELE – LMŠ VLADE ?
  – ODLET” KARLA E. – SE ZDI ?
  -NEIZVOLITEV SD, SNS, LEVICA,SMC, SAB, LMŠ, DESUS, NSI kandidatov – ZA EU !
  ITD.

  Mi
  penzionisti – pripravljamo – res lepo veselico.
  Z muziko, s plesom.
  Tega “poletavčka” , teh “poletavčkov” seveda
  – ne bomo povabili,
  da bi nam kvaril veselico, ples, s kakim
  počasnim revnim govorom – o “kantah” L.R. JANEZ K KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE
  LAHKO NOČ VSEM

  • Janez Kepic-Kern

   ALI TILE NA SLIKI – SPLOH VEDO – NASLEDNIKI
   – KOGA- PRAVZAPRAV – SO?
   ZA “ŽAL NAŠE”
   – SE ZDI – ŽAL – ZELO SLABO INFORMIRANE
   EX KP, ZK POKOMUNISTE
   IN
   OBOŽEVALCE RDEČIH ZVEZDIC.

   Kar močno podkrepljena
   info
   O NENAVADNEM ZNANSTVU T.I. MARŠALA TITA
   Z
   AVSTRIJSKIMA BRATOMA – VINKMILER !? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
   ZAPIS IN KOPIJA L.R. JANEZ K.KERN KOMENDA

   CITATNO – TU – IZ HR MEDIJEV.
   HRSvijet.net
   https://www.hrsvijet.net/in

   Englez, koji je iz Lonodona doselio u Australiju, radeći zajedno, sa Hrvatom u Australiji, povjerio je da je on, na jednom mjestu u Londonu, sa naredjenjem palio hrpu knjiga. Iz znatiželje, uzeo je, jednu knjigu, sakrio, čitao i tu je knjigu donio u Australiju.

   Tu knjigu, sa naslovom, Razlog u pobuni, ( Reason in Revolt), napisao je Fred Copeman, koji je bio zapovjednik, bataljona, engleskih dragovoljaca, njih 500, u španjolskom gradjanskom ratu u sastavu internacionalne komunističke divizije u borbama protiv vojnika generala Franka. U toj knjizi, objavio je i sliku, na kojoj je Fred Copeman, zajedno, što je napisano, sa Josipom Brozom, pod nadimkom Šapajev, koji je bio zapovjednik bataljona Dimitrov, dragovoljaca sa Balkana. Ta knjiga je tiskana u Londonu, 1948.g. u 10.000 primjeraka, koji su svi završili na lomači.

   Došavši u London, 1972.g. otišao sam u knjižnicu engleskog parlamenta, potražiti tu knjigu i na iznenadjenje službenika u knjižnici, on je ustanovio, da tu knjigu nemaju. Na zadnjim stranicama te knjige, kad je prekinuo sa komunističkim neistinama, F. Copeman je napisao da je postao član organizacije u Londonu, sa imenom, ”moral rearmament,” za borbu protiv komunizma. Uz pomoć prijatelja u Londonu, od osobe u toj organizaciji, prijatelja F. Copemana, dobio sam tu knjigu, koju je on dobio od F. Copemana. Želio sam osobno razgovarati sa Fredom Copemanom ali njegov prijatelj reče, da njima nije poznato, gdje je on i da više nemaju nikakove vijesti od njega.

   Polubraća Josip Broz i Franc Ambrož

   Kad se je taj Tito pojavio u Beogradu,1945. dva brata sa prezimenom, Vinkmiler u Austriji, izjavili su u bečkim novinama Kurir, sljedeće:“ Tito je bio moj školski drug u benediktanskom konviktu, ”Sv.Pavao” u Kernstenu. Njegovo ime među nama bilo je Franc ali i Josip Ambroz a rođen je u Beču…..Uživao je u ljepom oblačenju i uvijek je želio biti u centru pažnje….Radi sređivanja nasljedstva od oca, na sudu u Ptuju, braća Vinkmiler, sačuvali su dokument, zahvale braće, što su uputili, svome školskom prijatelju, Francu Ambrozu, zvanome Tito, radi njegove pomoći, za sredjivanje, nasljedstva, na sudu u Ptuju.” U toj školi, Franc Amroz, dobio je najbolju naobrazbu na Wiener-deutsch govoru i završio je i glazbenu školu sa savršenim sviranjem na glasoviru skladbe Verdia i Chopina, što je i dokazao, sa priznanjem Zinke Kunc, koja je njemu pjevala, sa njegovom pratnjom na glasoviru. Na poziv Tite, otišla je u Beograd i došavši natrag u Zagreb, na sastanku sa svojim prijateljicama, rekla je da je na Dedinju u Titinom dvorcu, Tito svirao na glasoviru, od slonove kosti, prateći njezono pjevanje. Taj glasovor je dobio na poklon od Nehrua iz Indije. To svjedočanstvo, dobio sam od prijateljice Zinke Kunc, koja je sudjelovala u razgovoru, sa Zinkom Kunc.

   U prvom svjetskom ratu, taj Franc Ambroz, otišao je u Rusiju, gdje je 1918.g. primljen u komunističku partiju, pod imenom , Josip Broz, Valter i Tito.

   Njegova majka, Marija Javeršek, selo Podsreda, Slovenija, žena Franje Broza, Kumrovec, radila je u Beču, kod trgovca, Samuela Mayera, stvarnog biološkog oca Franca Amboza, rodjenog u Beču, 7. svibnja, 1891.g. pod imenom, Josua Ambroz Mayer. Po židovskom zakonu, djete nosi nacionalnost majke i prema tome zakonu, sin Marije Javeršek , od oca Samuela Mayera, Ambroz Mayer, on je Slovenac.

   Njegov otac, Samuel Mayer, školovao je svoga sina u Beču i višoj vojnoj školi u Pečuhu.

   Marija Javeršek, rodila je u Kumrovacu, 21. travnja, 1892.g. Josipa Broza, otac, Franjo Broz i taj Josip Broz polubrat, Ambrozu Mayeru, bio je po zanatu bravar, mehaničar. Od 1907.g. do 1913.g. Josip Broz radio je u Sisku, gdje mu je stroj odrezao srednji prst, na desnoj ruci. Niko Ivšić radnik, član komunistiške partije, bio je prisutan, pored Josipa Broza, kad se je to dogodilo.

   Poslje rata, 1945.g. kad je Tito došao u Sisak, Niko Ivšić, pred prisutnim svjedocima, rukova se sa Titom i reče:” Ti nisi Josip Broz,” jer je Tito imao sve prste čitave. Poslje toga razgovora, OZN-a je Niku Ivšića mučila i na kraju ubila.

   Fred Copeman prije odlaska u Španjolsku, došao je u ured komunističke Kominterne u Parizu, od kuda su prebacivali dobrovoljce u Španjolsku. Fred Copeman, ostavio je svjedočanstvo, da je tu u uredu Kominterne upoznao, Josipa Broza -Titu i došavši u Španjolsku tu je sa dokazima u toj njegovoj knjizi, dokazao i reče, da je tu upoznao Josipa Broza, pod imenom Šapajev.?? Radi čega??

   Radi toga jer je Kominterna, radi zavaravanja, upotrebila pravoga Josipa Broza, kao dvojnika, po majci sličnoga polubrata, sa Franc Ambrozom, prozvanim Tito, od oca Samuela Majera. Pri kraju španjolskog gradjanskog rata, stvarni Josip Broz, prozvan Šapajev, komandir bataljona Dimitrov, on je u Španjolskoj ubijen, jer Kominterni više nije bio potreban.

   Film, što je snimio Ante Vrdoljak, to je film o Francu Ambrozu, prozvanom Tito.

   Tko su ti, koji su uništili i zapalili knjigu Fred Copemana i zašto i radi čega u kojoj je Fred Copeman dokazao da je bio zajedno u Španjolskoj, sa Josipom Brozom, zapovjednikom, bataljona Dimitrov i da je u uredu Kominterne u Parizu upoznao osobu, sa imenom Josip Broz, Tito, gdje je u njegovoj službenoj biografiji napisano da on nikada nije bio u Španjolskoj. Što je i istina, jer je u Španjolskoj bio njegov polubrat, Josip Broz, po zanimanju bravar, bez jednoga prsta na desnoj ruci, kojega je partija ubila, jer partiji više nije bio potreban.