[Ekskluzivno] Nova razkritja: Ne okostnjaki, projektiranje kamniške osnovne šole Frana Albrehta je več kot milijon in pol vredno pokopališče Marjana Šarca!

Foto: STA

Nova24TV je dobila nove ekskluzivne podatke o projektiranju kamniške Osnovne šole Frana Albrehta pod nekdanjim županom in sedanjim predsednikom vlade Marjanom Šarcem. Če smo prej govorili o vrednosti 1,1 milijona evrov, ki so poniknili v različnih svetovalnih podjetjih, pa končni seštevek krepko preseže vrednost 1,5 milijona evrov. Samo Atelje Hočevar, ki nima nobenega zaposlenega, je od leta 2009 pa do leta 2018 od občine Kamnik prejel 1.322.030,83 evra. Od tega je za šolo Frana Albrehta prejel 1.083.184,03 evra. Gradbena investicija (brez vrednosti projektiranja) Osnovne šole Frana Albrehta, ki jo je Marjan Šarec projektiral dolgih 8 let, zdaj znaša neverjetnih 21 milijonov evrov, kar je več kot štirikratno presežena vrednost povprečne osnovne šole v Sloveniji.

Portal Nova24TV že dalj časa spremlja zgodbo okoli enega največjih in najdražjih projektov občine Kamnik, ki jo je prvi načel lokalni portal Kamnik.info. Ta se je sicer poskušal dokopati do podatkov glede enega izmed najdražjih in največjih projektov v prihodnosti občine, vendar so bili pri pridobivanju informacij neuspešni, saj občina Kamnik projektne dokumentacije ni želela posredovati.

Čeprav smo poročali, da je še pred samo gradnjo za projektiranje šole izpuhtelo več kot 1.100.000 evrov občinskega denarja, so nam občinski viri posredovali nove informacije, da gre skupno za več kot milijon in pol evrov vredno projektno investicijo, za katero je neposredno stal nekdanji župan in sedanji premier Marjan Šarec. Glede na razkrite podatke bi morala to postati afera vseh afer, saj so se z enormnimi zneski okoristila različna projektantska podjetja.

Gre za najdražje projektiranje katere od osnovnih šol?
Pri projektiranju osnovne šole je sodelovalo več projektantskih podjetij, le nekaj klikov na Erarju pa razkrije, da so ta z občino Kamnik bogato poslovala, še posebej v mandatih županovanja Marjana Šarca, od leta 2010 dalje. Podjetje CSE Invest je tako prejelo 151.000 evrov, Koda 534.000 evrov, Proctor 628.000 evrov. Že samo hiter izračun pove, da je župan Šarec za projektiranje Osnovne šole Frana Albrehta porabil mnogo več kot le 1,5 milijona evrov.

Poslovanje podjetja CSE Invest s kamniško občino od leta 2012 dalje.

Prihodki podjetja Proctor so poskočili leta 2010, ko je vodenje občine Kamnik prevzel Marjan Šarec.

Največji zaslužkar je podjetje brez zaposlenih
Najbolj pa bode v oči sodelovanje občine Kamnik z arhitekturnim podjetjem Atelje Hočevar. Od leta 2010 pa do vključno leta 2018 je Atelje Hočevar, ki baje nima nobenega zaposlenega, razen direktorja Primoža Hočevarja, od občine Kamnik prejel neverjetnih 1.213.456,03 evra. Od tega je za šolo Frana Albrehta prejel 1.083.184,03 evra, medtem ko se za 238.846,80 evra “uradno” ne ve, za kakšen namen jih je prejel. Občina o tem namreč ne daje podatkov. Kot smo izvedeli, je Atelje Hočevar v letu 2011 od občine dobil 140 tisoč evrov, v letu 2012 70 tisoč evrov in v letu 2017 30 tisoč evrov nepojasnjenih sredstev.

Prihodki podjetja Atelje Hočevar astronomsko narastejo po letu 2010.

Vendar to še ni vse. Opozorjeni smo bili, da je potrebno k celotni investiciji prišteti še honorarje podjetij, kot so PBL Lunar, Saning, Arhitekturni atelje Uršula Lenščak, Locus, Genius loci, Ingo in druge, ki so ravno tako sodelovala pri (pre)projektiranju šole Frana Albrehta.

Na novem županu Slaparju je, da razkrije celotno dokumentacijo
Gradbena investicija Osnovne šole Frana Albrehta, ki jo je Marjan Šarec (pre)projektiral dolgih 8 let, zdaj znaša neverjetnih 21 milijonov evrov, kar je več kot štirikrat presežena vrednost povprečne osnovne šole v Sloveniji. V celotno investicijo seveda ni vključenih (najmanj) 1,5 milijona evrov, kolikor jih je Šarec namenil “projektiranju”.

Kamničani tako že opozarjajo, da je na novem županu Mateju Slaparju težko breme, ki ga je prevzel od predhodnika Šarca. Sedaj je na njem, da razkrije celotno dokumentacijo najdražje šole v Sloveniji in širše.

H. M.

 • Marakeški Šarec

  Ko hebe otroke pa osnovno šolo, bomo migrante nawozla pa migrantske centre uštimal hehehe
  kua ‘j dej Babe zopfhne?

 • AlojzZ

  Oh! Se še komu zdi, da je ta informacija prišla malo prepozno na dan?

 • Beli Sneg

  Irena Joveva bo na Pop-u poročala danes zvečer na 24-kur. Saj je Šmarec njena najljubša tema. Preden bo odšla v Bruselj.

  • Vera

   Kaj pa, če zmaga kdo drug iz liste LMŠ ?

   • Capi

    Kako bo zmagal drug, če je ona nosilka liste……..To je tako kot na volitvah.
    Če bo dosti glasov bo šla njegova Irenca, če pa nepričakovano še več, ji bo pa družbo delal še kateri…..

    • Vera

     Se ne bo v Šarćevi vladi ali v parlamentu nič glasovalo o listah ? Nihče, ki ni bil vsaj pol leta član stranke ne bi smel kandidirati nikjer ! ! ! Irenca ni pametna, ni nepristranska, ni Slovenka po priimku, zato naj gre raje nazaj na njej ljubo POP TV , da je kolegice ne bodo preveč pogrešale.

 • Darth Vader

  vse finančne tokove Vaše občine in sumljivega podjetja si lahko pogledate na spletni strani http://www.erar.si ….. in hvala protikorupcijski komisiji za to orodje, ker je zlata vredno

 • Darth Vader

  drugače se tej zadevi reče “naklepno izčrpavanje davkoplačevalskega kapitala z namenom večanja zasebnega premoženja ter kupovanja volilnih glasov z davkoplačevalskim denarjem”…..usluge podjetjem, ki na trgu nebi nikoli preživela, pa se imenuje “poliranje bilanc zasebnih podjetij z davkoplačevalski denarjem”

  • diler resnice

   Glamur disign dekor + dragih ur znamk po vzoru venezuelskega diktatorja Madure si pri nas slamnate firme polnijo žepe. Švicarske banke so že polne zlatih palic, pri nas pa naivno revno ljudstvo še kar “tumba”… kaki komunisti in zarote, mafija pa jih spretno vleče za nos, da še kar naprej volijo to falango, ki točno ve, da se bo izognila vsakršni odgovornosti na podlagi tovarišijskih povezav !?

 • marta

  Kot izhaja iz podatkov občine Kamnik, je aktualni župan Matej SLAPAR po izobrazbi univ. dipl. ekonomist in ima izkušnje, kot finančni analitik zato mislim, da bo znal ( če je kaj na tem) pošteno in pravično priti zadevi do dna, v dobro občine Kamnik, kot tudi države Slovenije.
  Njegov proti kandidat na lokalnih volitvah 2018 je bil Igor ŽAVBI – po izobrazbi gostinski tehnik, ki je do volitev opravljal funkcijo župana.

  • Peter

   In ki je zdaj zaposlen na vladi….

   • moon

    Bratranec pa pri ISIS…

    • RATATA

     ata pa novinarje in snemalce tepe…

 • Joško

  Komedijant se je “projektiranja” osnovne šole lotil po osnovnošolsko. Večina še itak ne zna brati, ne razume, ko se bodo pa vse naučili, bo zadeva že pozabljena.
  Upam,da sledi INTRPELACIJA komedijanta in seveda ovadba na specializirano državno tožilstvo.

  • totex39

   Pol bo pa tako kot z Jankovićem ne bo nič kriv, vse mu bo oproščeno. V teh pogledih smo pa sigurno unikatna država, kajti pri nas lopovi po razkritju ne odstopajo, ampak se še bolj v gnezdijo na svojih položajih.

  • mona lisa

   Za svoj žep gotovo ni projektiral osnovnošolsko.

 • antimur

  Zato pa je bil Šarec najprej član Jankovićeve stranke, da se je izšolal za krajo skupnega denarja, v nasprotnem ga kučanisti ne bi postavili za premierja, ravno prav je butast ter pokvarjen, da je po meri Kučana in njegove bande.

  • RATATA

   tudi golubović je bil pri zorangutanu

 • bubamara

  Če so svetovalci rekli, da je to v redu, potem je to v redu. In dokler je tako, je tako.

 • totex39

  Šarec z veseljem sprejema odstop tistega, ki krade sendvič, da lahko z kamuflažo zakrije svoje milijonske korupcije, to pač je današnja Slovenija.

 • montyamp

  Banda skorumpiranih z avantgardnim sindromom okuženih prenašalcev klientelistčnih deviacij .
  Kako naj država preživi s tako patologijo ???
  In danes imamo tega pionirčka na vladi .
  Kurćanizem je rak rana Slovenije .

 • Andrej

  Naša država temelji na projektiranju. Projektanti, ki v mislih projektirajo. Projektanti, ki politično projektirajo. Potem potrebuješ le še komika, ki bo vse to v celofan zavil in uspeh je zagotovljen. Poglejte ankete priljubljenih. Odlično projektirajo. Tako, kot Edijeva krava.

 • Jožef

  Prej je bil v zmoti sedaj pa ima nove podatke in bomo vili kako bo se zdaj izmotaval baraba.

 • francelj3

  Le kdo je popolnoma nepismeni H.M.? Na novemu županu (namesto novem), sedaj je na njemu (namesto njem) …

  • Peter

   No, če smo že pri tem…Na njemu ali na njem je….Ali ne bi bilo bolje Njegova naloga je…

   • samotoje

    francelj3 je pravilno opazil slovnično napako, ti pa si dodal vrednost s stilsko rešitvijo. Odlično oba, sedita s pet.

 • if

  Matej Slapar, župan občine Kamnik, takoj demokratično obdelajte zadevo.

  »Gradnja« OŠ Frana Albrehta teče več kot deset let, je bila in je predmet vprašanj javnosti, staršev in organov šole, tudi v zvezi z varnostjo sedaj šolajočih se otrok.
  V dosedanjem procesu ngradnje” je bilo za nastajanja načrtov porabljenih 1.100.000 evrov.
  Občina Kamnik ima v proračunu nekaj milijonski primankljaj kot posledico gospodarjenja Šarčeve občinske oblasti.

  Šarec, v funkciji šefa občine Kamnik, sedaj v funkciji šefa vlade RS, brez igralskih “Ga-Ga-Serpentinšek butl vložkov” pojasnite vzrok omenjenim dejstvom.

  • Mojca pokraculja

   “Takoj demokratično pojasnite”!!!! Ahahaha, tole je za v anale!

 • althar

  Komedijant ne bi postal predsedniška lutka, če ne bi imel zadosti masla na glavi, s katerim ga držijo v šahu. Metoda kadrovanja udbomafije je preprosta in že 70 let enaka.

  • janezxy

   Od te prostovoljno ne bodo odstopili,dokler prinaša rezultate.Šli bodo samo na enak način,kot so prišli.

 • Janez Novak

  Ne moreš biti član hobotnice, če nimaš masla na glavi. Samo to zagotavlja zvestobo hobotnici. Serpentinešek je bil skrbno izbran kader, ki ga je hobotnica podprla prek svojih instrumentaliziranih medijev in ga izstrelila v politično orbito.

 • xtc

  Kradljivi komediant,zelo verjetnoi je šlo njemu nekaj v žeop nekaj pa za njegove volilne kampanije,čas je ,da se nanj in občino naslovijo vprašanja in začne kazenski pregon.

  • janezxy

   Kdo bo pospravil policisko štalo.Govorim o glavnem štalirju.

 • Viktorh

  Torej,…bo odstopil…

 • hribovc

  kwa jebate zdej tle serpentinška, uporabu je pač napačno excel tabelo,
  ob šestih popravcih je pa to ja čist’ normaln’….

  • janez cepec

   pejd ti, bunksl, mal von na zrak iz štale, možgani ti se kisaja

   • Peter

    Še vedno ne vemo, zakaj si tako zelo samokritičen….

   • janezxy

    Ti pa ostani kar v rdečem hlevu.Svež zrak ti škoduje.

  • Janez Kepic-Kern

   +++++++++ DOBRA ŠALA – JA..
   NERODNOST
   PRI RABI RAČUNALNIKA:
   na lesarstvu in
   na IGRALSTVU –
   NE POVEJO KAJ DOSTI O RAČUNALNIKIH
   IN O TISTIH
   MILIONIH MOŽNOSTIH DELA S PROGRAMI KOT JE EXCEL,,
   DA ŠE ZAHTEVNEJŠIH – NITI NE OMENJAM.
   To bo – ja.
   Zafecljanost RAČUNALNIŠKIH PROGRAMOV – JE KRIVA.L.r Jane K. Kern KOMENDA

 • mona lisa

  In tako zdaj vodi državo. Komendijant (in to kvazi komendijant) naj ostane komendijant. Tako je v naši državi Eno podjetje zapufaš in nato greš v boljše podjetje kjer je več denarja in ga še za več zapufaš.

  • janezxy

   To velja,ko vkradeš miljon in več.Za manj pa odstopiš,samo brez posledic.Ko pa napihaš se pa pike vstavijo pod 18.Zopozorilom ti lump ti.Velja samo za rdečuhe.

  • samotoje

   Tako se je vedno delalo. Partijec, ki je zafural tovarno v Kamniku, je postal častni občan, Zakrajšek je do konca potopil Stol in se preselil v fotelj in tako dalje v dolgi vrsti. Sami amoralni defektneži- ampak naši.

 • janezxy

  Ko sem videl v tej šarčevi združbi goluboviča mi je bilo takoj vse jasno,brez opankarjeve stranke,v kateri se je dresiral.Koliko časa bo razmišljal,da se odstavi. Požar prosim šlogaj.

 • Peter

  No vidite. Zaradi takih člankov je treba ustanoviti Komisijo za ugotavljanje in preprečevanje sovražnega govora. Gre namreč za evidenten in eklatanten primer sovražnega govora. Kot takega je treba članek prepovedati, stran zapreti in oglobiti z najmanj 100,000 evri kazni odgovorne.

  • janezxy

   Vkomisijo predlagam banksterje,zorangutana,prašičjerejca,mojškro.super pravnika.Predsednik kahla transport.Kot moralna avtoriteta govorec z Ilove gore.

  • Vlado77

   Kaj je tukaj sovražnega? Kraja državljanom po vašem ne bi smeli biti tema ali kaj?

   • Peter

    Oba veva, komu in čemu je namenjena gonja proti sovražnemu govoru.
    Samo malo drugače sem to napisal.
    LP

 • Antonius

  Na Slaparju je, da razkrije celotno dokumentacijo Serpentinškove kraje denarja za izgradnjo osnovne šole, na policiji, tožilstvu in sodišču je pa dolžnost, da Serpentinšku z riti ogulijo kleptomansko kožo.

  • učko

   Bimbo, oni vsi skup držijo in ta afera bo ostala tukaj na Nori ! Lahko bi opozicija odigrala vlogo “katalizatorja”, vendar je pre lena in pre neumna, žal. JaJo češlja muda in se boji, da bi ga še enkrat odšlepali na Dob !!!!

 • FORT WORTH

  Evo, s tem je opravil “krst” za sprejem v globoko drzavo.
  Zdaj je njihov.
  Sledi se obred s poljubljanjem rdece zvezde in zaprisega.

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA

  POZOR, POZOR ! – “JANEZ CEPEC” – NA PROSTOSTI
  IN
  SPODAJ NA TEM PORTALU:: toliko pri sebi je,
  da tega LMŠ M. ŠARCA – NE BO KAR TAKOJ POSLAL – “V BEGNE”.
  Včeraj sem napisal šalo
  – o prvi
  PUNCI – JANEZA CEPCA.
  Zdaj je J
  ANEZ CEPEC ŽE POROČEN IN “VELIKO BOLJ PAMETEN”
  – Morda
  pa bo tudi tega LMŠ M. ŠARCA – tudi – kar poslal – “v BEGNE” L.r.Janez K. Kern KOMENDA
  P.Š.
  KONEC ŠALE

 • janezxy

  Povejte,kdaj novi prašiček prime za plug.Do takrat še lahko komentiramo.Napovedal je dežurstvo 24h na dan.Takoj so mu povedali,kaj je njegova prioritetta.Spusti naj šank in se prime za sovražni govr-beri resnice desnjakov.

 • Franjo Trojner

  Dejstvo je, da v Sloveniji vlada volilcem z orevaro podtaknjen Serpentinšek in NE ljudovlada.
  Serpentinšek je po Cmerarju nedvomno največji dosežek globoke države in to v vsem obdobju naše samostojne in baje demokratične države.
  Od oblikovanja koalicije/vlade dalje velja Serpentišek za sinonim/izključevanja drugače mislečih, ter ostro delitev naroda.
  Serpentinšek je v bistvu prava sramota za modrost, demokracijo, vladavino prava in je sinonim negativne selekcije v državi. Serpentinšek, se naši samostojni in baje demokratični državi nikoli ne bi smel dogoditi! Neizpodbitno dejstvo je , da narcisoidni, praznoglavi, nesposoben, naduti vladar Serpentinšk in njegova ideološka nesposobna, škandalov in afer polna leva vlada, že dela škodo državi in veliki večini državljanov. Serpentinšek, njegovi koalicijski in nadkoalicijski partnerji v vladi, bodo v učbenike ekonomije zapisani, kot nazoren primer prave katastrofe za državni proračun! V prav vse ostale učbenike pa, kaj vse se dogodi, če se izigra demokracija in pravna država!
  Serpentinšek se bo nedvomno globoko vtisnil v kolektivni spomin našega naroda, žal ga ne bomo pomnili po dobrem!

 • Olga101

  Mogoče je tovariš Šarec “kupil” (ukradel) milijon sendvičev za “piknik” LMŠ?

 • Tone

  Ali je že kdo te podatke predal tožilstvu ali vsaj obvestil policijo?

  • ZatonMesecnikov

   V globoki državi takšni podatki končajo v še globjem košu Tona.

   • Tone

    Če nihče ne poskusi, globoke države ne bo nikoli konec.

    Tvoj šefe zelo zaupa globoki državi, ko on toži druge; globoka država je samo, kadar tožbo zgubi.

    • ZatonMesecnikov

     Saj so poskusili z ovadbo Majorja mitje, pa je romala v koš. Pa so poskusili z ovadbo zokija, ker je tresel farmacevtko, (kolikor jo je v resnici bil zmožen) pa je romalo v koš. Vse roma v koš.

     • Tone

      Hvalabogu, da je ta ovadba romala v koš, saj Majorja Mitje niso ovadili zaradi povojnega terorja, ampak zaradi neobstoječega genocida nad Nemci. Aleluja!

      Ne roma vse v koš, če je ovadba podprta z dokazi. Farmacevtka se je pa premislila.

     • ZatonMesecnikov

      Hebeš pridevnik mirovni v besedi “mirovni inštitut” Tona. Mirovni za izbrance. In zaslužne ter prvorazredne. Farsa Tona.

      Če od 550.000 jugoslovanskih nemcev leta 1940 ostane njih 12.000 skupaj ocenjeno leta 2012, potem ne vem kaj je sploh beseda genocid?

      Sram te bodi Tona, zaradi zlorabe pridevnika “mirovni”. ZZB Mirovni Inštitut. Podn.

      Režimski ptiči ste in ne boste grizli roke, ki vas futra. hebeš pa tak inštitut. Pararežimska formacija.

     • Tone

      Sram te bodi Mesečnik, zaradi zlorabe pridevnika “mirovni” in ZZB Mirovni Inštitut. Podn! Ja z tega instituta nikoli ne omenjam, ker ga ne poznam in mi dol visi, ti pa očitno še spiš z njim.

      Nemci se nič ne pritožujejo nad tem “genocidom”. Že vedo zakaj ne. Sudetski Nemci so se poskusili pritoževati, pa so popušili in imajo sedaj Čehi mir pred njimi.

     • ZatonMesecnikov

      In ti se greš nekega mirovnika Tona?

      #Nemci se nič ne pritožujejo nad tem “genocidom”. Že vedo zakaj ne.
      Sudetski Nemci so se poskusili pritoževati, pa so popušili in imajo
      sedaj Čehi mir pred njimi.#

      nemci in Čehoi bodo že sami uredili, pregon Sudetskih nemcev je razdelan, izgon in likvidacije banatskih Švabov ter staroavstrijcev pri nas pač ne. niti se ni nihče zanj opravičil, tako kot za fojbe ne.

     • Tone

      Od kod ti blodna ideja, da se grem nekakšnega mirovnika? Seveda se boš spet naredil slepega in gluhega in ne boš odgovoril.

     • ZatonMesecnikov

      Mirovniki se zavzemate za izbrisane. Vaša tržna niša in priložnost za zaslužek.

     • Tone

      Od kod pa ti blodna ideja, da sem mirovnik?

      Ljudje v nesreči so priložnost za zaslužek zdravnikov, odvetnikov, policistov, gasilcev in drugih reševalcev. Sami pokvarjeni mirovniki.

     • ZatonMesecnikov

      Tudi pravi mirovniki so bolj z gobcem, Tona. Vidijo se v tem, da druge dirigirajo kaj bi morali storiti in kako naj se obnašajo….

     • Tone

      Od kod pa ti blodna ideja, da sem jaz mirovnik?

     • ZatonMesecnikov

      Nekdo, ki je tako živo zainteresiran za izbrisane, je lahko samo;

      1. Mirovnik, saj so mirovniki najbolj dejavni v zvezi z izbrisanimi

      2. je bil sam izbrisan
      3. Ima neko finančno korist od izbrisanih

      Izbiraj Tona.

     • Tone

      Že večkrat sem ti povedal, da nisem ne za migrante ne za izbrisane, ampak samo za poštenje in pravičnost.
      Tvoja usmrajena in pokvarjena duša ne more dojeti, da obstajajo tudi ljudje, ki se zavzemajo za kaj iz načelnih razlogov in za to ne pričakujejo nobene koristi. Razen morda te, da želijo živeti v svetu, v katerem ne bodo prevladali pokvarjenci in bedaki.

     • ZatonMesecnikov

      #Razen morda te, da želijo živeti v svetu, v katerem ne bodo prevladali pokvarjenci in bedaki.#

      Želja takšnih kot ti, živeti v boljšem svetu, je v zadnjih 100 letih vzela vsaj 100 milijonov življenj.

      Živi svoje boljše življenje Tona, nas pa pusti na miru. da ne bo spet mrtvih, kot nekoč 45tega pa Mao, pa gruzin, pa pol Pot.

      zato ste ti in ljudje tipa Kordiš pa Polmesec nevarni. Ker je boljši svet vaš prvi cilj. ne glede na žrtve. Drugih seveda.

     • samotoje

      Koš je očitno dovolj velik, da še sodni družbeno politični delavci odromajo vanj.

 • Vlado77

  Vedno vsak dan dobimo dokaze o mafijski državi. Nastradajo pa navadni smrtniki,ki niso s njimi povezani ,ki vse njihove napihnjene račune plačajo. Seveda tak človek v mafijski državi obvezno napreduje s izdatno pomočjo MSM – medijev

 • Dragan Krstič

  Ne vem zakaj se razburjate glede stroškov še preden se je gradnja začela. Načrtuje jo cela kopica arhitekturnih in gradbenih birojev in zapomnite si da več ljudi tudi več ve. Šola bo pa poleg da bo najdražja v Evropi, bo pa zagotovo tudi najlepša. Si predstavljate koliko arhitektov, gradbenikov, ministrov za šolstvo,
  dizajnerjev iz celega sveta bo prihajalo občudovat to edinstveno remek delo gospoda Šarca. Turizem v Kamniku se bo razcvetel, potrebno bo zgraditi vsaj še nekaj hotelov, občani pa bodo dobro živeli od turizma. Zato predlagam: v vsako slovensko občino vsaj enega Šarca.

 • Artur

  Ko bi bili samo okostnjaki, gre se še za nekaj veliko hujšega s strani NWO levih golobalističnih satanistov kar pa naš ta levi režim zdušno dovoljuje in podpira – Zdravje ljudi naj bo vse bolj na psu in na koncu Zombifikacija – zatupi zaglupi in vladaj skupaj z pišmevritno opozicijo :
  GLOBAL MASS EXTINCTION EVENT!! THEY’RE SPRAYING CHEMICALS!
  https://www.youtube.com/watch?v=hp302rhuJP4

  • Osti jarej

   …pa ne samo to……

   https://www.facebook.com/watch/?v=2356251711277500

   oblasti pa nič….ker so del satanistične pedofilije

   • Artur

    Ja Ted Gunderson bivši FBIjevec mi je znan, poslušal sem veliko v zvezi s tem kar je odkril in javno izjavil preden so ga pospravili ker je “preveč pel”.

 • Iva

  Šarčev EU kandidat je Edis Rujović – diplomiral je na Fakulteti za varnostne vede, smer kriminalistično preiskovanje in je celo član občinskega sveta v Kamniku. Toda kaj ko vrana vrani …

 • Peter

  Ja, ampak ko se vrne u kamnk, bo luka dončič zidu še srednjo šolo…

 • Dragan Krstič

  Stotisoče za šolo je v peč metal, denacionalizacijskim upravičencem pa za časa županovanja ni želel vrniti
  premoženja.

 • samotoje

  Medtem ko Šarcu pišejo listek, da bo prebral pojasnilo, kam je dal milijon in čez, naj se Matej, novi župan, izkaže in pove ljudem, kam je šel denar in kako.

 • stajerc5

  Zakonov prijave kriminalnih dejanj res ne poznam, ampak mislim,da bi normalna prijava z osnovanim sumom goljufije bila dosti za prijavo na kriminalni policiji. Zakaj cakati na potezo novega zupana!??? Delo preiskovalcev je vendar, da se zakopljejo v arhive in poiscejo dokaze za prekrsek, a ni tako!???

  • Hunyađi

   Prijava je lahko brez utemeljenega suma. Policija potrebuje utemeljen sum za ovadbo oz preiskavo.

 • Marakeški Šarec

  Dons maš use brez; kofe brez kofeina, cigaret brez nikotina, smetano
  brez mleka, seks brez babe…milijon in pol evrov brez zgrajene šole, sendvič brez računa, pa novinarke brez poklicne etike, ki jih za nagrado za dobro poročanje o meni pošljem v evropski parlament.

  • Hribouc

   1.nagrada!

   Super povedano!

 • MEFISTO MODRI

  Novi Kamniški župan je Toninov človek, zato bo afero pometel pod preprogo.

  • Dragan Krstič

   Župan ne bo storil nič proti Šarcu ker mu bo Šarec nagajal pri dodeljevanju financ za občino.

   • samotoje

    Ne bi stavil, stvar je že prerasla enega župana.

  • Hribouc

   Ne bo šlo, zadevo prevzema Federalna Milica in NPU.

 • luka globus

  ajde policija kje smo?

  • hladnik

   Bo Šiško vse porihtal.

 • RATATA

  Enmal je morda tudi moje krivde, da se je tako podražilo vse skup, saj so najprej nekateri nameravali osnovni šoli Toma Brejca in Frana Albrehta združiti v eno veliko,
  pa sem bil takrat jaz proti, ker sem bil do petega razreda navajen majhne šole Tončke Čeč in mi tista šola, v katero sem hodil od šestega do osmega razreda, Revirski borci poimenovana ni preveč ugajala, ker je bila prevelika.

  • Hribouc

   Nadrljal si skupaj z Ostrogledim Serpentinškom!

   • RATATA

    Pokvarjenec gleda ganau tako, kot je gledal franjo tudjman!

    • Hribouc

     Ta si drzne preveč.

     A ti razumš, da kurba skorumpirana, nabuhnjena, nesposobna, neizobražena, neizkušena, ki ne zna speljati enega sestanka na nivoju podjetja z petimi zaposlenimi, odide takoj po inavguraciji na izlet v Deutschland k Merklci in hodi tam po rdečih tepihih pred postrojeno namško vojsko kot, da bi bi bil ne vem kaj-me je sram napisati.
     Fant moj, velik sveta sem dal skozi, ampak tolele je pa za Hudičeve anale!
     In imelo bo bobneče posledice za čisto vse procese v kurčevem Kučanistanu.
     Se ne razburjamo več, samo režim se še!

 • Lustrator

  Da se je vse to zgodilo ne da bi se policija, državno tožilstvo ali javni mediji vsaj ZDRZNILI, je naravnost sramotno,a povsem na nivoju koruptivne bananarepublike kakršni smo.

  Srhljivo pa je, da so ga Kamničani kar 2x izbrali za župana in da je s svojim katastrofalnim nastopom, brez programa in brez enega samega javnosti znanega kadra prišel v parlament. To nakazuje, da so kamničani in večji del slovencljev še precej bolj nori in pokvarjeni od njega samega. Ko bom naslednjič v Kamniku, se bom z domačini pogovarjal kot s petletnimi pamži, zelo dvomim, da lahko nekdo ki izvoli takšno korupcijsko teslo, razume karkoli drugega.

 • Hribouc

  Francl iz Bohinja je reku 1991:

  LUSTRACIJA SAMO PREKO MOJEGA TRUPLA!
  Pa smo bentili in še bentimo. brez veze.
  SAJ SE SAMI LUSTRIRAJO.
  Eden po eden, za vsako rit se najde lajšta, tud za malega Frankenštajna iz Murgel se bo!
  —————————————————–
  Poglejte Šaračev, po Kučanovo, bistroumni pogled na sliki zgoraj ; IQ 132 !

  Vedel sem, da je udarjen, ampak nisem vedel, da za 1,5 Milijona Eurof !
  Gotof je.
  Lep murgelski Britof!

  • Tone

   Po tem konceptu boš lustriran tudi ti, morda še prej kot Frankenštajn iz Murgel.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!