fbpx

[Ekskluzivno] Paparaci v kavarni ujeli zadnjega šefa komunistov s “skrivnostnim mladeničem”! Kakšna navodila mu je predal sivolasi stric iz ozadja?

Danes okoli 13.30 sta se v lokalu Opera bar sestala nekdanji šef centralnega komiteja zveze komunistov in “neznani mladenič”, nam je napisal paparac. Toda fotografije hitro razkrijejo, da gre za radikalnega predsednika Mladega foruma SD – podmladka stranke SD. Kakšna navodila mu je torej predajal Kučan?

Opera bar v središču Ljubljane je očitno postal zbirališče za nekdanje partijske funkcionarje, saj tam redno videvajo nekdanjega šefa komunistov Milana Kučana v družbi spornih ljudi iz časov nekdanjega enopartijskega sistema. Tam so videli že Zdenka Roterja, Milana Aksentijevića, vse več pa je njihovih vnukov in nečakov.

“Tamlad” je samo kimal in poslušal navodila
Da Kučan še vedno enako zagreto opravlja vlogo strica iz ozadja, pričajo fotografije. Danes okoli 13.30 se je Kučan v Opera baru usedel z “neznanim mladeničem.” No, sprehod po fotografijah pove, da gre za znanca politike, predsednika podmladka Socialnih demokratov Andreja Omerzela. Ta je javnosti znan po radikalnih stališčih do polpretekle zgodovine, po tem, da izobeša v svojih prostorih fotografije zločincev, se udeležuje partizanskih proslav, podmladek, ki ga vodi, pa bi uvedel kar verbalni delikt, nasprotuje izenačitvi financiranja zasebnega osnovnega šolstva z javnim ter sodeluje s spornim podmladkom Milorada Dodika, predsednikom Republike Srbske.

Kot nam je povedal naš vir, je Omerzel v pogovoru s Kučanom zgolj kimal in poslušal svojega pravega šefa. “Lepo sta kramljala, bolje rečeno: ‘tamlad’ je neprestano kimal,” nam je povedal, kar pa zagotovo pomeni, da mu je zadnji partijski šef predajal politična navodila. Če se boste torej ob naslednji bizarni akciji Mladega foruma SD spraševali, od kod jim nedemokratične ideje, se spomnite na srečanje Kučana in Omerzela.

Ker je Andrej Omerzel uslužbenec ministrstva za pravosodje in se je z “upokojenim” Kučanom dobil znotraj delovnega časa, smo poslali vprašanje o načinu koriščenja prostega časa. Z ministrstva so nam sporočili, da je bil tega dne na delovnem mestu do 12.30, kasneje je koristil višek delovnih ur.

Kučan in Omerzel

Omerzel je zgolj poslušal in kimal.

Skupaj sta stopila iz Opera bara.

Se poslovila …

In se razšla …

C. Š.