[Ekskluzivno] Raziskovalec Rado Pezdir v dokumentih Möderndorferjeve komisije odkril, kako je NLB sodelovala z iransko banko, ki financira najhujše oblike terorizma, vendar je Möderndorfer vse zamolčal!

Jani Möderndorfer (Foto: STA)

Ekonomist in strokovni sodelavec preiskovalne komisije o bančni luknji Rado Pezdir je na okrogli mizi z Anžetom Logarjem in Jelko Godec razkril nekaj šokantnih novosti v primeru Farrokhzadeh, ki jih komisija Janija Möderndorferja javnosti ni predstavila, čeprav so bile v njenih dokumentih. Kot je povedal, so odkrili celotno shemo pranja denarja, ki se je sprožila v dveh iranskih bankah v lasti iranske vlade – gre za Melli banko in Export Development Bank of Iran. Melli banka opravlja vse posle za iransko revolucionarno gardo, tajno obveščevalno policijo Irana. Iz dokumentacije Wikileaks je razvidno, da je Melli banka financirala najhujše teroristične grupacije, kot so talibani, policija, ki jo je takrat vodil Janko Goršek, pa ni naredila ničesar.

V sredo je potekala razprava “Odkrito o tem, kdo nam krade.” Na njej so sodelovali poslanca in predsednika dveh pomembnih parlamentarnih komisij, dr. Anže Logar in Jelka Godec, ter ekonomist mag. Rado Pezdir. Logar in Godčeva sta na začetku spregovorila o težavah in pritiskih, ki sta jih doživela kot vodji preiskovalnih komisij. Raziskovalec udbovskih arhivov Pezdir se je navezal na zgodbo, ki povezuje obe komisiji. Od leta 2014 je preiskoval udbovsko ekonomijo in naletel na dokumente Saftija, ki so razkrile poslovanje podjetja Proteus Interfinanz Zurich v Švici, ki pa vodi do podjetja Mark Medical in preplačanega zdravstvenega materiala komisije, ki jo je preiskovala Jelka Godec. Lastniške povezave pa nas pripeljejo do podjetja KB1909, ki je lastnik tednika Mladina – od tod torej, da se ta levičarski časopis financira iz žepov bolnikov.

Logar je spregovoril tudi o težko pridobljeni dokumentaciji za delo komisije. Takoj od začetka je imel velik spopad s sodnim sistemom, vendar je bil že od začetka prepričan, da ima prav on in ne oni, zato so se odločili, da bodo zadevo peljali do ustavnega sodišča. “Kot sem ugotovil pri svojem delu, je najučinkovitejše orožje proti sodnikom, ki kontrirajo in nimajo pooblastil v ustavi ter zakonih, da jih obelodaniš.” Tudi Godčeva je naletela na velike težave pri pridobivanju dokumentacije iz specializiranega državnega tožilstva ter Nacionalnega preiskovalnega urada.

NLB sodelovala z iransko banko, ki financira najhujše oblike terorizma
Sedaj pa pozor. Pezdir je razkril nekaj šokantnih novosti v primeru Farrokhzadeh, ki jih komisija Janija Möderndorferja javnosti ni predstavila, čeprav so bile v njenih dokumentih. Kot je povedal, so odkrili celotno shemo pranja denarja, ki se je sprožila v dveh iranskih bankah v lasti iranske vlade – gre za Melli banko in Export Development Bank of Iran. Melli banka opravlja vse posle za iransko revolucionarno gardo, tajno obveščevalno policijo Irana, ki je podobna nekdanji službi državne varnosti. Od tam je denar potoval na neko iransko podjetje, nato so ga nakazali na podjetje s sedežem v davčni oazi, zatem pa najdejo banko v evroobmočju, preko katere naredijo transakcije, s katerimi financirajo proliferacijo in terorizem.

Melli banka je največja banka v islamskem svetu in je glavni financer iranskih terorističnih akcij. (Foto: epa)

Iz dokumentacije Wikileaks pa je razvidno, da je Melli banka financirala najhujše teroristične grupacije, kot so talibani. Ključno pri vsem tem pa je, kako sta v tem primeru delovali slovenska policija in slovenska obveščevalna služba Sova. “Naša policija je iz nekega razloga sedela na riti, medtem ko je Iraj Farrokhzadeh v NLB odpiral nove bančne račune,” je bil kritične Pezdir, ki je opozoril na zaslišanje tedanjega šefa policije Janka Gorška in drugih policistov, njihov odgovor pa je bil: “Kaj pa bi lahko dobili, če bi uporabili zaslišanje?” 

Krivci za pranje denarja in bančno luknjo pred roko pravice niso prišli, vendar poslanec Logar obljublja, da bo nova vlada pravici zadostila, prav tako bodo predlagali zakon, da bodo vsi dokumenti preiskovalne komisije postali javni.

Peter Truden

 • Vrhovni sodnik

  CERAR IN ERJAVC PRODALA SLOVENCE BRUSLJU, ZA SPREJEM 100.000 EMIGRANTOV NE BO TREBA PRODATI NLB, SKLENJEN TAJNI SPORAZUM HR – SLO, ERJAVC OBLJUBIL HR IZPLAČILO DEVIZNIH VLOG, ČE SPORAZUM OSTANE V TAJNOSTI.
  https://www.youtube.com/wat

 • večni srb

  Me res zanima kako tuja agentura spremlja naše pajdašenje s hrvati, v Nuklearki Krško, ki je največja grožnja z vse sosednje države.
  Smo tudi edini narod na svetu, ki zgledno sodelujemo z agresorji in okupatorji, sploh če vemo, da so prav hrvati poslali na nas svoj del JNA, med osamosvajanjem in njihova vojska do danes ni zapustila ozemlja naše republike.

  Vse to so same bodoče afere in verjetni mednarodni incidenti, ki imajo velik potencial hudih razsežnosti.

 • Darth Vader

  jest pa drgač verjamem, da je oseba,kot je Goršek oiroma šef policije, tako polpismena oseba, da teh stvari nebi razumel, tudi če bi jih napisal z velikimi tiskanimi črkami na plastificirano tablo z flumastri različnih barv……oni zastopjo samo praskanje po jajcih in vlečenje davkoplačevalskega kapitala……pa pofukavanje nemočnih slovencev…..v tem so slovenski policisti strokovnjaki……prideta dva bradača na mejo, se pa userjejo kot pičke….

 • Miro

  Pezdir za sebe ne ve ne pa da bi še kaj odkril…. spomnimo se kako je obljubljal kako bo razkril imena oseb ki so ga hotela podkupit …in kaj se je zgodilo? pokakal se je

  • Joško

   Vse ob pravem času.

  • Novakec1

   V kahlco ki jo je držal Moderndolfe.

 • Krtača 20

  Dej nej bojo že te volitve, ker če ne se bo desnim že prej čist do konca spalčkal….

  • Miro

   pol bo šele razočaranje,ko Jajo zmaga ampak mu to ne bo nič pomagal…. pol bodo spet komunisti in stare sile krive…. bo spet državo tožil

  • Joško

   Bližajoče se volitve predstavljajo glavobol predvsem levakom. Baje so ljubljanske lekarne brez Aspirina.

   • Novakec1

    Po volitvah bo še hujši glavobol.

 • Joško

  Jani lahko pregleduje samo nočne posode, to je njegova profesija, o bankah, denarnih transakcijah pa nima pojma. Včeraj je v državnem zboru izpadel prav bedno; še 10 dni in vrnil se bo na prvo delovno mesto.

  • antimur

   Po mojem bo prej na Dobu kot na kakšnem delovnem mestu.

 • Krtača 20

  Hado Pezdih, še en s katerim se lahko kregaš sam o tem a tovornjak dela brrrrrr brrrrr al bhhhhh bhhhhhh

  • bolimeđoko

   Ali Krtača dela krrrrrrttttt, krrrrtttt, kkrrrrrrrttttt

   • Jaka Sraka

    Krtača nenadzorovano kaka in lula.

 • Olga2345

  Levičarji želijo z osebkoma, kot sta kahlonosec in komedijant, vse pomesti pod preprogo in oblatiti tiste, ki se borijo za transparentnost in pravno drzavo!
  Zato vsi na volitve! Volimo SDS, da bomo lahko razčistiti vso umazanijo in levičarske kriminalce postavili za rešetke! Gospa Godčeva je lepo povedala, da je sama raziskovala samo en artikel (žilne opornice), če pa bi raziskali vse “nabave”, bi prišli do astronomskih zneskov, kar je primerjala z “bančno” luknjo v zdravstvu!

 • ljubinica

  Dve drzavni banki Irana.
  Ena drzavna banka Slovenije.
  Kaj tu ni jasno?
  Slo je za posle drzave Slovenije z drzavo Irana. Oziroma za posle iranske drzave z globoko drzavo Slovenije ..
  Kako naj to raziskuje nek Modeldorfer?!
  Se spomnim obiska Pahorja v Iranu. Sprejeli so ga nenavadno prijateljsko, ga povabili v njihov parlament (takrat je bilo receno, da se nobenega drugega evropskega politika niso …) …
  No pa se je razkrilo, od kod iranska prijaznost ..

 • VERRZIFIKATOR

  Farok Meli – Dado Prezir

  SISTEMSKO PRANJE

  Star sistem je v pralnici montiran,
  vode je, da rekli bi ji reka,
  po kanalih sproti vsa odteka,
  ves program skrbnó je inštaliran.

  Tukaj konsekventno se izpira
  zgolj nadvse umazano perilo,
  a o tem ne bo se govorilo,
  kar bilo sistemska bi ovira.

  Strokovnjak na to ki opozarja,
  Dado je, se za Prezirja piše,
  vse sistemske luknje mož opiše,
  kje, kako v sistemu zaudarja.

  A spoznanja njega se prezira,
  kaj bi tu počeli strokovnjaki,
  važni le sistemski so vijaki,
  pralnica da dalje operira.

  Za odtekanje umazanije
  poskrbi izplakovalec Dani,
  kot modernega sistem ta brani,
  z njim odtok največje svinjarije.

  Bil zato je Dani inštaliran,
  ker njegovih rok je najmanj škoda
  in če njemu se zgodi nezgoda,
  kaj potem, bo butec pač nogiran.

  V strahu pa ostaja staro, mlado,
  če kdo drug kdaj pralnico prevzame,
  filtre če zamenja, stare sname,
  kot Prezirjev je naročil Dado.

  Saj tedaj prišlo bo do pojava,
  ki nikomur ni ga priželeti,
  Dadovi zgodijo se obeti,
  v pralnici fekalij bo poplava.

 • opazovalec

  “Raziskovalec Rado Pezdir v dokumentih Möderndorferjeve komisije
  odkril, kako je NLB sodelovala z iransko banko, ki financira najhujše
  oblike terorizma, vendar je Möderndorfer vse zamolčal!”

  Ljubeznivo povprašanje avtorju Petru Trudnu:

  Katera najhujša terostistična dejanja je izvedel v zadnjih 20 letih Iran? Sam se jih ne spomnim, razen če se boj hezbollaha in hamasaza svobodo Palestincev smatra za terorizem.

  Nasprotno mi je pa znano neko “teroristično dejanje izpred 20 let, toda akteri so bili bojda naši “zavezniki”, ZDA. Mirne duše so sestrelili potniško letalo v ozemeljskih vodah Irana, ki je sicer povsem miroljubno letelo po ustaljenem koridorju. In tu se pokaže dvoličnost prekooceanskih bukslejnov:

  Citiram https://en.wikipedia.org/wiki/Iran_Air_Flight_655

  ” ……, the news stories about the U.S.
  downing of an Iranian plane called it a technical problem while the
  Soviet downing of a Korean jet was portrayed as a moral outrage”

  • dob

   Aha, že razumem. Ko Zemljarič krade pacientom, ki plačujejo prispevke za svoje zdravstveno zavarovanje in nekajkrat preplačajo žilne opornice in drugi medicinski material – to sploh ni kraja, ampak so samo povračilni ukrepi!
   On se tako maščuje za izgubo titoizma in SFRJ. Želi nam povedati, da so oni zmagovalci II Svet. vojne in imajo neke pravice, ki ne izhajajo iz dela, ampak iz zaslug za gradnjo socializma in komunizma, medtem ko mi nimamo dovolj partizanske delovne dobe, da bi to lahko razumeli. In zato moramo preplačati žilne opornice.

   Iranci so pa partizani najbrž zato, ker uporabljajo enake metode kot jih uporabljata Zemljarič in kučan. Maščevalne, torej nekaj povsem opravičljivega. Če oni tega ne bi počeli sami od sebe, bi jim to bilo treba priporočiti. Zato je lepo od kučana, da priporoči našo banko NLB za take rabote, ker pri nas to ni prepovedano, temveč je celo priporočeno.
   Zato pa NLB ne smemo prodati. Jer izvajamo revolucijo po vsem svetu. Samo našo himno poglejte!

   Naša himna priporoča internacionalizacijo širjenja zavesti svobode čez meje (nobene bodeče žice pri prehodu meje ne rabmo!).
   kučan ma nas rad do Meseca in nazaj!

   • Štalmajster

    Vprašanje zate. Kdo je začel WW2 in kdo je zmagal in kdo obvladuje bančništvo po svetu.

    • antimur

     Ne serji govnač kučanističen, pa se posveti raje kriminalu ter okupaciji domovine, ki se dogaja v sedanjosti, toda za to ti manjkata vsaj dve zadevi, prva je pamet, druga pa domoljubje.

     • Štalmajster

      E pa nanjušio sam ….. šrmrk….. šmrk…….. antimura. Domoljubja mi ne manjka. (vem samo, da smo hlapci tistemu, ki ti posoja denar) Če pa ti ne razumeš zgodovine, boš pa tudi sedanjost težko razumel. Namreč ene stvari so si na las podobne.
      https://www.youtube.com/watch?v=zGfYTTWmskY&t=11s

     • dob

      Če si dovolj pameten, da denar sam narediš, zakaj si ga potem sposojaš? Zakaj si ga “ponosna” Slovenija ponosno sposoja? Zakaj je samostojna Slovenija tako nesamostojna, da je od drugih odvisna?
      Daj malo pomisli, kaj nam sugeriraš!
      Naj bomo nesramni in naj podpišemo pogodbo o zadolževanju, potem pa jo strgamo in obtožimo posojilodajalce, da nas itak izkoriščajo.

      Za komunizem in njihovo ideologijo je značilna infantilnost. Nedoraslost in zanikanje potrebe po tem, da si odgovoren in odrasel.
      Odrasel pa si pa…. veš kdaj? Ko ima od tebe še kdo drug kako korist!

     • Štalmajster

      Ni samo Slovenija, ki si sposoja !!!
      Tu maš celo listo, pa na koncu še en video !
      https://www.nationaldebtclocks.org/

      Države, ki si nočejo sposojat, so pa na UDARU….
      http://www.theeventchronicle.com/finanace/three-countries-left-without-rothschild-central-bank/#

      Dolg je volk …….
      https://www.youtube.com/watch?v=MkxvvNAVwsw&t=3s

      V razmislek: Kaj imajo bankirji od komitenta, ki si nikdar ne sposodi ? A misliš, da bodo bankirji podprli ljudi, ki zagovarjajo fiskalno pravilo ????

     • dob

      Aha, nov element! Ti si si prisiljen sposojat.
      O, jebenti, kakšno krivico ti delajo. Ne smeš delat! Morš si sposojat.

      Težko je žabo spravit v mlako, a ne.
      Fucking grow up already!!!

     • Štalmajster

      Država je prezadolžena ! ……. Kaj misliš bi se zgodilo, če ne dobi kredita, da bi lahko poplačala zapadle obveznosti ?

     • dob

      Kaj misliš, da komunisti na oblasti želijo vrniti dolgove? Se torej držati podpisa, ki so ga dali na pogodbo, ko so podpisali, da bodo dolgove vrnili?
      Zakaj pa misliš, da je bilo vse tisto klanje na tleh bivše SFRJ v začetku devetdesetih!

      DOLGOVI IN O TEM KAKO JIH PORAVNAVAMO
      https://obstajajoljudje1.blogspot.si/2018/04/dolgovi.html

     • Štalmajster

      Zakaj torej “odgovorne” evropske države greznejo v dolgove ???? pa uživajo v multikulti družbi.
      Ah… ne bo šlo. Tebi je domet ….. Kučan.

      Pa zadihtaj npr. Španijo pa aktiviraj svoje hujskače……….

      Npr. S. Korejo so zadihtali po tvoje zato, ker so tam sami “paraziti”, ki ne mislijo vrniti dolga, ki ga nimajo
      Iran so tudi “zadihtali”, ker nimajo dolga in Rothshildove banke…..

      Link je pa zanimiv. Še kar …. verjameš v pravljice …. o dobrih in o grdih ;-)

     • dob

      Mene zanima samo to, kako bom plačal položnico za porabo vode!
      En sam človek plačujem 20 evrov za vodo mesečno, porabim je pa en kurc nič, kva pa naje porabi en sam člouk?!
      Naj grem v Severno Korejo ali v Španijo raziskovat od kod mi prihajajo visoki računi?
      Misliš, da je Rothschild kriv, da mam jest star bojler? I da je to, da mam jest star bojler, svetovni problem, ki je težko rešljiv na tem nivoju? In z mojim IQ-jem?

     • Mojca pokraculja

      Štalmajster se obnaša kot štalmajster Živalske farme. Tipično!
      Tukaj imate linke vi goveda in ostala drobnica, pa berite! Kaj vam bom jaz razlagal ! Jaz že vem, vi pa ne smete dvomiti v to kar jaz vem, čeprav sploh ne znam brati. Kaj šele v angleščini.

     • Štalmajster

      To je ja gonilo: Cogito, ergo sum
      Kdo ti pa odreka pravico dvomiti ? Poglej, kaj je na linku….pa mogoče najdeš kamenček za v mozaik tvoje resnice oz. dojemanja sveta.
      Kaj jaz znam? Paaa…. nekaj sem nakraspal skup skozi 5 desetletij,…….

     • Mojca pokraculja

      Eandem incudem diem noctemque tundere !

    • dob

     Jaz

     • Štalmajster

      Nisem vedel da si iz vrst ……….. “izvoljenega ljudstva” ;-

     • dob

      Jaz pa nisem vedel, da je v tvoji glavi Slovenija samo vojni plen, z vsemi ljudmi, ki v njej životarijo in hirajo, ki vsi skupaj pripadajo zmagovalcu.
      Ti pa to še imaš za zmago.

      Meni je to bolj videti kot rabljevo zmagoslavje.

      Vsi ljudje na Zemlji so božji otroci. Ni izvoljenega ljudstva, kaj takega sploh ne obstaja.
      Ravno tako, kot ni “zmagovalcev”, ki bi se smeli pasti na živih ljudeh, jih izkoriščati in žaliti, ker so “baje” zmagovalci.
      Zmagovalci zato, ker so nekoga premagali?!
      Ti se res ne znajo premagati…

     • Štalmajster

      Ne v moji glavi, pač pa v glavah ……… “izvoljenega ljudstva”. Za njih smo samo goyimi, gentile, živina,………..

      “Vsi ljudje na Zemlji so božji otroci. Ni izvoljenega ljudstva.”
      Duša naivna …….

     • dob

      “Vsi ljudje na Zemlji so božji otroci. Ni izvoljenega ljudstva.”
      Duša naivna …….

      Gledaš z očmi Boga, ali z očmi “izvoljenega ljudstva”, ko meni praviš, da sem duša naivna?
      Kadar komunisti pravijo, da so zmagovalci II Svet. vojne, to pravijo tisti, ki vsak dan samo izgubljajo in sebe komaj še držijo nad vodo.
      Če “izvoljeni narod” govori, da je izvoljen, hkrati pa sovraži vse okrog sebe, sebe povzdiguje, druge pa imenuje goyim (govedo!), in je osovražen z vseh strani – kakšen od Boga izvoljeni narod pa je to?!

      So izvoljeni od takega Boga, ki sovraži večino svojih otrok? Vsak si lahko izmisli Boga, ki ga potrebuje, in oni so si takšnega. Očitno je njihov vzgojni vzorec v družini tak, da starši ne morejo imeti vse svoje otroke radi, zato potrebujejo vzorec, ki pravi, da je tako prav. Da ima Bog ene rad, drugih pa ne!

      Jaz sem si Mojega Boga tudi izmislil. Moj Bog ima vse svoje otroke rad.
      Ma kaj rad – nor je nanje!!!! To je njegova omejitev, zaradi tega ni “vsemogočen” in je ranljiv – ampak zato je MOJ!!!! Zato ga imam rad.

      Toda, če dovoliš, takega Boga, ki bi sovražil svoje otroke ali večino svojih otrok – takega Boga preprosto ni!

      Izgovor ni Bog, kot tudi Bog ni izgovor.

      Potem pa, ko ti nekdo kot jaz pove nekaj, kar bi bilo lepo, če bi bilo, pa po tvoje ni (po moje je) mi pa rečeš da sem duša naivna. Ampak, jaz to vzamem za kompliment.

  • PIA PlA

   Tvoj spomin je selektiven. Spomniš se samo tistega, kar ti trenutno ustreza. Pozabljaš pa, da na tistem koncu sveta vre, že od razpada Otomanskega kraljestva dalje. Iran pa se pridno vpleta v dogajanje v sosednjih državah, ki se ne morejo zoperstaviti iranskemu vplivu. Od vojne z Irakom naprej, pa se je Iran potuhnil in vleče niti iz skrivnega ozadja ter financira terorizem po vsem Svetu. Nafta, je denar, denar pa dela čudeže.

   • opazovalec

    Kateri terorizem financira Iran? Odgovor bo seveda Hamas in Hezbollah. Ampak oni dve sta predvsem osvobodilni organizacijiosvobodilni organizaciji. Ni pa neznano, da so dos edaj še vse osvobosilne organizacije okupatorji smatrali za teroriste. lep primer je že v Evropi na Iberskem polotoku.

    Meni pa je (in mnogim drugim tudi) znano, da je financer in duhovni voditelj vseh zadnjih terorističnih napadov v Evropi najtesnejša ameriška zavznica, Saudova Arabija. Pa vse tiho o tej članici osi zla.

    O vpletanju pa samo toliko, da je njihovo vpletanje mišji drekec v primerz z vpletanjem ostalih velesil na tem področju.

    • PIA PlA

     Nimaš pojma, ali se delaš bebca. Ne Palestina in ne Libanon nista na plačilni listi Irancev. Iran med drugim v Afganistanu financira Talibane in jim izplačuje po tisočaka za vsakega ubitega ameriškega vojaka. Grozi z jedrsko bombo vsemu svetu, in izsiljuje, da mora Evropa kupovati le njihovo nafto. V glavnem pa trgujejo s starodavnimi umetninami.

  • Jaka Sraka

   “razen če se boj hezbollaha in hamasaza svobodo Palestincev smatra za terorizem.”

   Saj to je terorizem

  • Nšo-či

   Ljubeznivi vprašanji opazovalcu:
   Ali predlagaš, da Slovenija prevzame finančni nadzor na USD-ji? Mogoče z vojno z ZDA, ker z diplomacijo tole ne bo šlo?
   Ali predlagaš, da vsi naši subjekti v celoti nehajo poslovati z USD-ji?

   Ker do trenutka, ko ne realiziramo zgoraj zapisanih priporočil, se tvoje flozofsko razmišljanje o mednarodnih financah, ne more manifestirati v realnosti.

 • Kučko pod pručko

  Nobelovec s kahlo

  Ali mislite, da se priznana ekonomista dr. Anže Logar in mag. Rado Pezdir res bolje spoznata na finance od Kučanovega velestrokovnjaka, ki je po UKC-ju prenašal kahle polne sranja in scanja?

  Po famozni študiji, ki jo je Kahličarjeva komisija naredila po nareku Murgel, lahko sedaj samo še pričakujemo, da ga bodo levaki predlagali za evropskega komisarja za finance.

  Letošnja Nobelova nagrada za ekonomijo mu pa zaradi njegove genialne ugotovitve itak ne more uiti!!!

  • Steiermark

   Temu strokovnjaku za prepovedovanje cerkvenih zvonov, v Sloveniji in uveljavljanje in postavljanje mušej z mudžaheidini, sredi krščanske Sloveniji, se pa že na daleč vidi, da je v svojem poklicu, kjer je odnašal polne kahle dreka, tudi ostal, samo sedaj, za razliko od prej, vsebino tudi použije – posledice pa ima v glavi!

  • stajerc5

   Kucko oprosti, ta za ekonomijo je ze rezervirana za Lunatika!

 • Igor Kavalar

  Melli banka opravlja vse posle za iransko revolucionarno gardo, tajno obveščevalno policijo Irana. Iz dokumentacije Wikileaks je razvidno, da je Melli banka financirala najhujše teroristične grupacije, kot so talibani.

  Torej Nova tega ni pribila, ampak je to pribil Assangeov Wikileaks.

  A ni bil ta Julian Assange ljubljenec levice ker je razkril dokumente iz Afganistana in Iraka v času Busha pa se še danes zaradi tega skriva na Ekvadorski ambasadi? A sedaj pa njegove informacije niso več točne, ker so objavili tudi sranje iz kampanje gospe Clinton?

  Je res, da je nenavadno da bodo šiiti podpiral sunite, ampak oni so na 1. mestu še zmeraj muslimani in vedno bodo stopili skupaj, če je to v njihovem interesu zoper vse ateiste in vse pripadnike ostalih ver na tem planetu.

  Bolj nenavadno, kot podpora šiitov sunitom, je da država Evropske Unije, torej Slovenija, njene ateistično, krščanske sile podpirajo islamski terorizem po svetu in perejo denar držav, ki so pod mednarodnimi sankcijami.

  Kaj pa imamo mi Slovenci in NLB skupnega z šiiti iz Irana?
  Nič.

  Za denar in provizije se prodajajo posamezniki, ne zavedajo pa se, da Slovenija in vse njeno gospodarstvo in prebivalstvo lahko pade pod sankcije.

  Mar mislite, da je članstvo v EU garant, da do sankcij ne pride?
  Naivci!

  • Aron

   Prvič slišim, da je IRGC tajna služba. Gre za vojaško, paramilitarno in politično grupacijo, ki je neposredno odgovorna ajatoli. Lahko bi rekli, da gre za ajatolino privat vojsko. Nikakor pa ne za tajno policijo.

   Še vedno mislim, da je bulšit, da bi Iran podpiral talibane, to je zraslo na ameriškem zeljniku. Zakaj? Ker so oni sami financirali talibane, dokler se ti niso obrnili proti njim:) Tako da to je krneki. Prvi financer terorizma v svetu so Američani, potem kmalu Izrael, Turki…

   In kot sem bral poročila, je precej jasno, da ni šlo za pranje denarje (ker ni predhodnega kaznivega dejanja), kvečjemu gre za kršitev sankcij proti Iranu. Sankcije pa vemo zakaj so- ker je Iran suverena država, ki nikoli ne bo pristal na imperialne igre Zahoda in od zunaj sponzorirano menjavo političnega sistema v Iranu. Tako kot v Siriji. Zakaj pa Savdska in Katar nimajo nobenih sankcij? Komedija :)

   Predvsem se pa čudim, kako lahko folk še vedno naseda vedno na ene in iste propagandne fore. Precej žalostno. Ampak tako pač je, večina ljudi se ne poglobi v zavede, najlažje je pač pogoltniti propagando…

   • Igor Kavalar

    Za iransko revolucionarno gardo je vejica, kar pomeni da to ni isto kot tajna politična policija, ampak avtor našteva koga vse je Melli banka in Slovenija sponzorirala.

    Res je v napadu Sovjetske zveze na Afganistan so pomagale mudžahedinom ZDA, Savdska Arabija, Pakistan in Iran. To pa zato ker so komunisti, inštaliral komunistične lutke in prevzeli oblast.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Soviet–Afghan_War

    Talibani so pa prišli na sceno leta 1994 in v državljanski vojni med Afganistanci jih je podpiral Pakistan.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Taliban
    https://en.wikipedia.org/wiki/Afghan_Civil_War_(1992–1996)

    Kršenje sankcij združenih narodov in pranje denarja je kaznivo dejanje!
    In kakšno predhodno dejanje pa vi čakate? Jedrski napad na Izrael? Teroristični napad v Evropi?

    Iran je suverena država in po moje ima vsaka država pravico do jedrskega orožja. Ko pa Iran grozi, drugim da bo jedrsko orožje vrgel na Izrael in uničil to državo, je pa šale konec, ker se morate zavedat, da bodo potem Iranci tudi izginil iz tega planeta in še marsikdo zraven!

    Sankcije za Katar obstajajo, same arabske države so ga blokirale in ga obtožujejo financiranja terorizma. Ampak pri nas v Sloveniji pa je katarski denar dobrodošel za gradnjo džamije v Ljubljani.

    Obamova administracija je izvedla prepoved poslovanja posameznikov in zaplembo njihovega premoženja. Pa je šlo za firme npr. iz Španije, Nemčije, pa uzbekistanskega državljana….

    Problem pri nas je pa v tem, da je NLB v državni lasti.
    A mislite, da bo kaznovala direktorja državne banke? Kaznovana je lahko vsa država in izgubimo možnost poslovanja z ZDA!

    In če še ne veš, mi izvozimo največ v Nemčijo, Nemci pa v ZDA, kar pomeni, da bodo pritisnili na švabe in je naše zgodbe o izvoznem uspehu konec!

    Pol pa ne vem kako boste razložili ljudem kar neankrat zakaj imajo 100-150e povprečne plače!

    • Aron

     ‘Kršenje sankcij združenih narodov in pranje denarja je kaznivo dejanje!’

     Ne razumeš- denar mora izhajati iz dokazanega kaznivega dejanja. Torej to že po defaultu odpade, ker je to temelj, da lahko sploh govorimo o pranju denarja. Ga ni bilo. Je pa precej žalostno, da mora Iran iskati take obvode za kolikor toliko normalno delovanje svoje ekonomije, tudi civilnega jedrskega programa. V tej luči je potrebno gledati tudi vse embarge, sankcije, ki služijo le pritisku na iransko vlado.

     In še enkrat- Iran nič ne grozi Izraelu z jedrskim orožjem- ker ga nima:) Ima ga pa Izrael. Kdo sedaj komu grozi? Pa ne pozabimo, da Izrael bombardira iranske pozicije v Siriji, ne pa Iran izraelskih.

     Ja sankcije proti Katarju so pa tudi ena smešnica, še posebej če se ve, da jih je sprožila Savdska Arabija, ki ima terorizem za uradno religijo:) In zanimivo, da je edino Iran pomagal Katarcem in jim dovažal hrano in druge življensko potrebne surovine, ko je SA hermetično zaprla mejo.

     • Igor Kavalar

      Nimamo mi kej poslovati z Iranom, če je pod sankcijami, razen če si sami želimo sankcij!

      Iran je že leta 2005 ko je bil predsednik Ahmadinejad zagrozil, z uničenjem Izraela. Leta 99 so na vojaški paradi imeli slogane, da jih je treba zbrisat.
      2016 je Iran testiral balistično raketo, z frazo Izrael mora biti zradiran z obličja tega planeta.

      Vsi indikatorji kažejo, da je njihov cilj en in edini.

     • Aron

      Z Iranom so poslovali tako Nemci kot Francozi. Ko so izsilili še embargo na Iransko razvojno banko, so tudi pri NLBju prenehali izvajati transakcije. Glede na nič odziva iz Evrope, navkljub grožnjam SDSa, ni šlo za nek dogodek vreden vsega pompa.
      Eh, Ahmadinejad si je s tem utrjeval pozicijo znotraj Irana. Pa vseskozi govori o uničenju zionistične politike, ne pa Izraela kot države. No, razen v primeru napada na Iran, takrat bi pa konkretno pokalo v Tel Avivu, Haifi in drugje po Izraelu- Hezbolllah je močnejši kot kdajkoli, Sirija bo kmalu osvobojena, zato tudi Bibijeva paranoja. Iran je geopolitično močnejši kot kdajkoli.

     • Igor Kavalar

      Točno to tudi Nemci in Francozi bodo kaznovani. Ti misliš, verjetno da je Jani Möderndorfer edini preiskovalec na tem planetu, ki se ukvarja z tem pranjem denarja, pa se motiš.

      Samo ena izmed mnogih:
      Iran’s new president created a sense of outrage in the west yesterday by describing Israel as a “disgraceful blot” that should be “wiped off the face of the earth”.

      Kdo pa so zionisti?
      Zionism is the national movement of the Jewish people that supports the re-establishment of a Jewish homeland in the territory defined as the historic Land of Israel.

      Upam da prevod ni potreben, drugače pa uporabi google translate!

      Tudi Hitlerjeva Nemčija je bila močnejša kot kadarkoli, pa ji to ni pomagalo.

     • Aron

      Nihče ni bil kaznovan, ker bi pral denar, ampak samo zato, ker posluje z Iranom. Ker Iran je bavbav, Savdska Arabija pa najboljši prijatelj:) Pa razumi, če moreš.

      Zionisti so ateistični Evropejci, ki so ustanovili Izrael na ozemlju, ki ga je naseljevalo palestinsko ljudstvo. Za pomoč so prosili tudi Hitlerja, da bi z nasiljem prisilil Žide, da emigrirajo v Palestino. Iran je večni podpornik Palestine, zato tudi taka retorika. Sicer pa v Iranu živi cca. 20.000 Židov, ki živijo v miru in slogi, imajo celo svojega parlamentarca.

     • Igor Kavalar

      Dobro jutro!

      Če je država pod sankcijami in mi kupimo od njih liter nafte in oni od nas liter vode, to pomeni da kršimo sankcije zoper to državo. Samo mi smo šli še dlje od prodaje in nakupa litra nafte, mi smo za njih opral 1 milijardo evrov.

      Palestinsko ljudstvo je izmišljotina, ker gre za Arabskega okupatorja, ki je zasedel zgodovinsko zemljo Izraela.

     • Aron

      Sej to- v času transakcij Iranska razvojna banka ni bila pod EU sankcijami:) Ko je prišla na spisek, je pa tudi NLB prenehala s transakcijami. Tako da miljarda opranega denarja je nebuloza.

      Hahaha, ti to resno? Niso Rimljani zasedli Izraela? Otomanski imperij? Britanci? Palestinci so tukaj že tisočletja, to so dokazale tudi vse dedne analize. Imajo več skupnega z Izraelom kot pa Izraelci sami, ki so v večini evropski priseljenci.

     • Igor Kavalar

      Iran je bil pod sankcijami od leta 1979. Vsi, ki so poslovali od leta 79 do takrat ko so jih ukinil so kršili sankcije.

      Katerega leta so Slovenci prali denar za Iran?
      V času Pahorjeve vlade 2008−2011

      Sankcije Združenih Narodov so bile dvignjene šele 16 Januarja 2016.

      Izrael so zasedli tudi drugi, pa si ga ne lastijo kot si Arabci lastijo vse kamor stopijo. Palestinci govorijo arabsko, Iranci govorijo Farsi, Židje govorijo hebrejsko. To veliko pove o tem kam kdo spada!

 • Štalmajster

  Pravljice za …….. ofce ! Ja kdo pa nadzoruje banke ?
  https://www.google.si/search?q=list+of+rothschild+owned+and+controlled+banks

  Möderndorfer, Pizdir, Logar,……… strokovnjaki za meglo mešat.

 • Stajerka

  ja…..naivno je pričakovati, da bo medicinski brat obvladal bančno poslovanje……za na vrh je velik prijatelj in učenec poštenjakovića, tak da vi že ne boste njemu govorili kaj je poštenost in transparentnost…..lejte, Janša ne sme zmagat pa če tudi bodo z neba padali migranti, ki bodo složno pomagali nadaljnji harač lewakov po državljanih……..de, de sine, to je vse naše……

 • hribovc

  ni mi jasno, kdo nastavi puhloglavo marioneto moderndorferja za predsednika preiskovalne komisije o banksterskih rabotah ??

  • Soave

   Mafija

  • Mojca pokraculja

   Gledati je treba z druge plati, z njihove. Marionete ala moederndorfer so najboljši kader kar ga lahko ima neka stranka. Ne samo da je ubogljiv, naravnost genijalen je za govorjenje neumnosti in spreobračanje. Ker ljudje te neumnosti, laži, sprenevedanja pač zelo hitro”kupijo”. Torej naravnost perfekten je za vodenje take komisije, saj vedo, da mu lahko zaupajo da bo njihove rabote spretno prikril in usmeril pozornost v nasprotnika.Jaz mu “čestitam”:))

 • bubamara

  Branili bodo NLB pred prodajo do zadnjega atoma kaviar-komunistične ideje. Lepo je rekel Logar včeraj v parlamentu: ampak na koncu je Janša kriv. Samo to razume butast narod. Rabote opankarja in njegove familije in mafijsko pranje denarja v SLO bankah je prezahtevno za neumne Slovence.

 • Jaka Sraka

  Jasno, fantič bo bogato nagrajen, ker je držal gobec…

  • Zgornji

   IN ZATEM BO ŠE BOLJ NAGRAJEN, ČE BO VSESKUPAJ “USPEŠNO POZABIL” !!! ! !!! BAAAAAAANDA ZLOBNA SATANOVA !!! ! !!!

 • antimur

  Vsa ta golazen v parlamentu, ki je na levaški strani je odvratno izdajalsko Kučan-Sorosovo sranje. Slovenci se moramo znebiti teh zveri, ki dušijo in uničujejo našo domovino, v nasprotnem nas ni več.

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!!

 • totex39

  Levičarski socialisti so ga namenoma nastavili, saj so že vedeli zakaj, ker tako ne bi znal nič odkriti, kajti osebek takemu položaj še ni dorasel.

 • Ryuk

  Že, če pogledate, kdo je imel težave pri pridobivanju dokumentacije, hitro ugotovite, kdo je drezal v osje gnezdo. In to ni bil mölđërňđörfër. On je zaščitnik mafije.

 • if

  Komisija Janija Möderndorferja v svojih dokumentih vidno shemo pranja denarja v NLB javnosti ni predstavila. Naklepno je zamolačala shemo, ki zajema iransko vladno Melli banko, ki financira najhujše teroristične grupacije. To dokazujejo gokumenti Wikileaksa.

  Levičarska oblast …
  … naklepno uničuje RS (odobritev pranja denarja, vzpostavitev mehanizmov za pranje denarja, komisija Janija Möderndorferja skriva shemo pranja denarja v NLB);
  … iz malomarnsoti uničuje RS (predsendik države je vedel za ta problem, ni ukrepal; takrat aktualni šef policije Janko Goršek je malomarnost izrazil z: “Kaj pa bi lahko dobili, če bi uporabili zaslišanje?”)

  Državljani RS!
  Levičarska politika je RS uzurpatorsko vpletla v več oblik državnega medanrodnega kriminala. V afero so vpleteni vsi oblastni vrhovi RS vseh treh vej oblasti! Gre za veelizdajo demokracije in RS!
  Z veleizdajo RS se je levičarska oblast izrazila tudi v arbitražnem polomu, v katerega je spehala RS!

  Državljani RS!
  Če boste še enkrat umestili levičarski kriminal na oblast, boste dokončno uničili RS!

 • althar

  Imamo udbomafijske banke, udbomafijsko policijo, udbomafijsko pravosodje in udbomafijske lutke, kot je Modeldolfe, v parlamentu. Vprašanje: čigava država smo?

  • Soave

   Udbomafijska

 • PIA PlA

  Se spomnite, ko sem opozorila, da je v Erarju podatek, da je največji zaslužkar v Sloveniji Samir Amarin, častni generalni konzul Kraljevine Jordanije v Sloveniji. Znan je tudi po tem, da je narobe prevajal in pomagal migrantom, da so navedli napačne podatke zlasti o svojem izvoru in starosti. Prav zaradi tega je Avstrija uvedla sistem dveh prevajalcev, ki takoj prepoznata, če se dialekt migranta ne ujema za njegovimi trditvami od kod izvira. Podatki iz Erarja so bili kmalu potem izbrisani, a ga ni novinarskega junaka, ki bi Borisa Štefanca, predsednika protikorupcijske komisije na nivoji kahlarja, vprašal, zakaj so vse izbrisali. Sicer je v Erarju navedeno, da je Samir Amarin z dejavnostjo prenehal leta 2005, kar pa seveda ne drži.

  In zopet v Sloveniji ni raziskovalnega novinarja, ki bi si upal v resnici raziskovati.

  • Prle

   Kako v Slo. ni pametnega raziskovalnega novinarja, na Novi jih kar mrgoli. Zato ne piši neresnic.

   • PIA PlA

    Daj se podojiti prešernovi nagrajenki.

    • Prle

     Pri tebi itaq ni kaj za podojiti.

    • Steiermark

     Ona nagrajenka baje “doji” samo pse, prašičev pa še ne….

     • PIA PlA

      ; ) odlično, se še kar smejim, hvala.

 • bubamara

  Včeraj sem zdržal 20 sekund gledanja Dorferja, ko je repliciral poslancem. Sem moral prestaviti, ker ne prenesem Ljubljanščine. Vendar razumem zakaj ljudje volijo takšne ljudi. Intelekt volilca ne seže dlje od slike in glasnosti pri govoru politika. Zna spet priti v parlament tale Dorfer.

  • sumljivislon

   ..no, ja ..arh.Plečnik je bil Ljubljančan kot Presheren …ostale ić pa v Ljubljanico kot nekoč goljufive peke ..! ;)

   • bubamara

    Mislim, da moraš biti malce bolj spoštljiv do velikih Slovencev in ne jih mešat z ljubljanščino.

    • sumljivislon

     ..vsa dela v Lj/Dunaj/Praga je izdelek mojstra monumentalne arhitekture zato gre moje spoštovanje ,do velikih kulturnikov ki se obračajo v grobu.. če bi vedeli kaj se danes dogaja z ukradenim gl. mestom SVN Ljubljane,kjer še vedno na stolpu gradu ljubljanskem ne plapola slovenska zastava / V Ljubljano spet tramvaj in slovenski jezik /…3.junij …SDS …pridi :) bo fino – ..vstop prost ;) pol enkrat jesen pa še slovenskega Župana..volitve :)!

     • bubamara

      Ljubljana že nekaj let ni več Slovensko mesto. Dokaz zato je zastava na gradu. Nikjer na svetu na gradovih ali drugih ustanovah, ki so nad nekim mestom, ne plapolajo mestne ali vaške zastave. Tudi razmišljanje ljubljančanov je enako razmišljanju opankarja.

     • sumljivislon

      ..jest mam plavao kri – sem rojen na lj. gradu ..naši 3.Junij :)

 • Prle

  Vsem, ki ste praznovali nekoč in pa tistim, ki ga praznujete danes, čestitam za praznik Dan mladosti.

  • Soave

   Ja, hvala no . Petek je. Lepo vreme tudi !Lepo praznuj.Pa tov. Svetlano lepo pozdravi, kajti mi je ne bomo prišli poslušat in gledat.

   • Zgornji

    Žal jo nemore več pozdraviti, ker neve kako hudo je bolana na duši , ker niti za svojo bolezen ne ve , kaj šele za koga drugega .

    • Soave

     To je živa zloba. Ne bolezen .

     • Zgornji

      Amennn !!! ! !!! Ampak, tudi sam Satan je Bolan od svoje Zlobe , mi pa smo žal “okuženi” od njega !!! ! !!!

     • Soave

      Mnogi so! Je pa tudi veliko izjem! Slovenci smo sijajni! In, ko nam bo politika pustila biti to, kar smo, se bo počasi vse postavilo na svoje mesto!

     • Zgornji

      Glede na to, kakšne Zlobne Norce smo volili do sedaj, je Več kot Očitno, da je Cel narod samo en narod Sijajnih ZLOBNIH NORCEV !!! ! !!!

     • Soave

      Jej, jej ? Ne norcev no. . . . . osli pa vsekakor so. Jaz sem izvzeta .

     • Zgornji

      Ja, saj , ponavadi takole vsak zase misli da je izvzet, … na koncu pa dobimo kar si zaslužimo . Žal. Žal slepota naša je Velika !!! ! !!! Amennn.

 • Antonius

  In Moderndorfer je verjel, da mu bo njegova piškava komisija o pranju denarja v NLB, navrgla še en poslanski mandat v slovenskem parlamentu.
  Zadnji se bo najbolj smejal tisti, ki ga je prvega izdal. Potem se bo pa tudi *penismankoviću* skisal njegov nasmeh, ker se bodo tožilci in sodniki zamislili nad izgubo svojih trajnih mandatov.
  Volite SDS, da slovensko *kurje* smetišče počistimo in zderatiziramo od Kučanove ZK.

  • Prle

   Volilna zmaga sds je zagotovljena z najmanj 110%.

   • Kučko pod pručko

    Toliko ravno ne, si pa blizu!!!

   • Nšo-či

    Nervozno deluješ :)

   • bolimeđoko

    Prle ima pune gate mrlje, he, he, …….. te bo že naučil Janša kozjih molitvic, he, he……
    še mal počak !

  • Kučko pod pručko

   Za zastrupljanje običajnih podgan je vse polno strupov, zaenkrat jih pa še ni za zastrupljanje murgelskih podgan.

   Sedaj imamo volivci idealno priložnost, da s popolno deratizacijo zagiftamo Kučanovo kriminalno udbomafijsko bando, da ne bo nikoli več prišla v parlament.

   Volimo SDS. To je najhujši gift za levaške podgane!!!

   • Prle

    Bučko pod pručko, kar sanjaj do 3 junija, Ivan bo popušil, kot že tolikolkrat. HA,HA,HA.

    • WISKY 1000

     ..

 • Prle

  Pa ne, da je to tisti PezDir, ki samo laja in laja, ugrizne pa nikoli? Takih nastopačev kar mrgoli.

  • bubamara

   Laja za tiste, ki ne razumejo kaj govori. Drugega kot javno povedati kaj najde niti ne more. Žalostno je, da bi njegovo delo morala opravljati specialno tožilstvo, ki pa je v bistvu zaščitnik nepravilnosti.

   • Prle

    Če ima kakršnekoli dokaze naj jih predloži sodišču, če ne zaupa našim, naj dokaze pošle na eu sodišče. Kje je tu problem?

    • bubamara

     Poznaš tisti izrek opankarja: če sem ti kaj dolžan, pojdi na sodišče. Upam, da razumeš.

     • bolimeđoko

      Kdo ne bi razumel te barabe………………..danes na kurah
      “Dokumenti davčne uprave razkrivajo, kako je Jure Janković, sin ljubljanskega župana Zorana Jankovića, trošil denar prek vseh razumnih meja, tudi za luksuzne jahte. Prijavil je za 56 tisoč evrov prihodkov, skupaj pa je zapravil 2 milijona in 300 tisoč evrov.”
      Njegov račun pa je seveda prazen…….. kam pa je šla razlika, ni težko uganiti, ampak Srbi mu ne bodo šenkali…………………… in take naš Prle podpira.

     • sumljivislon

      porezat špice – SD -SMC……

    • Tom Žnidarčič

     Jih ima in predložil jih je Hariju Furlanu, kjer še danes ležijo. Mu dejansko ni preostalo drugega, kot da svoja odkritja že več kot dve leti objavlja v kolumnah nekaterih medijev, ki niso v službi globoke države.

    • WISKY 1000

     kaj ti ti gor smetiš,rdečko?

    • antimur

     Ti si pa resnično idiotsko čefursko- kučanistično drekalo, ti ne gre v tvojo rdečo bučo, da je dokazov toliko, da bi morali levofašistični represivni organi že po uradni dolžnosti preganjati ta nezaslišani kriminal, toda zakaj ga ne, ker bi sebe ulovili za rep.

  • WISKY 1000

   prletek,vozi na rdečo 24 kur

  • bolimeđoko

   En podoben je tudi Prle, he, he

  • WISKY 1000

   vozi kuči prlo

 • Zgornji

  IN TAKI ZLOBNI HINAVSKI POKVARJENI PARAZITI SE PO MOLČANJU VEČ NE SPOMNEJO NIČESAR !!! ! !!!

  • WISKY 1000

   enak odgovor prejšnjemu

 • Marjan
  • bubamara

   To rabi Slovenc. Palico.

   • WISKY 1000

    res je in da voli SDS

 • WISKY 1000

  Kako je ta groza lahko v proti korupcijski komisiji??

 • Krtača 20

  Moje ime ja Hado Pezdih! In ne Hado Pezdih kot nekatehi zmotno phikazujejo.

  • PIA PlA

   Razumemo Horl

  • Jaka Sraka

   Pezde, rdeče

   • Krtača 20

    Kuga pa hopotaš!

    • Jaka Sraka

     Oprosti, toda ti ne moreš biti duhovit, ker si pač zavrt in dezorientiran. Očitno kruta mladost ali pa so te zlorabljali kot neodraslega zsmsjevca.

  • Jaka Sraka

   Srečo pa imate levajzerji, ker Rado zaradi bančne in arhivske tajnosti ne sme povedati še bolj grozne resnice.

   • žogica

    Še ne sme omenjati Snežiča pa Đijane?

    • Jaka Sraka

     Tega ni raziskoval, ker je vse jasno in sveže. Je pa več kot 3 leta presedel v kleti NLB in listal, listal in se zgražal.

     • bolimeđoko

      Uuuuu, matr. kaj bo pa zdaj ?
      Žogica, gotova si !

     • Jaka Sraka

      SAJ JE ŽE VES ČAS V RITI – RDEČI.

    • bolimeđoko

     kako pa ti to veš. Si se s kom spečala ?

 • Krtača 20

  Hahaha združena desnica je šla v pm in to na Dan mladosti. Princ teme poziva da se voli sđs, kera farsa hahahaha. Nova ne ve nič o tem?

  • WISKY 1000

   krtačar,po tretjem juniju boš poniknil,pa tablete si nabavi.

  • Poštenje velja

   dam morilcev misliš in lopovskih zvezdašev.

 • Grenze

  Kaj bo raziskoval kahlonosec usran ! Hahahaha

 • Osti jarej

  radu kapo dol….upam,da ga ne bo kaj izza ovivnka pokosilo

 • Osti jarej

  ..mimogrede….včeraj na hanzi tv odlično soočenje zunaj parlamentarcev……kakor skoraj 30 let stari frisi,se lahko ene parkrat skrijejo

 • antimur

  Ni problem v tem, da je Möderndorfer medicinski brat, to je celo pohvalno, saj je delo častivredno, problem je v tem, da je ta kreten butast kot noč, obenem pa neizmerno hudoben, prava ubijalska kombinacija.

  • Jaka Sraka

   Žal, Jani ni “medicinski brat”. On ima nepopolno srednjo šolo, Končal je šolo za bolničarje, to je nepopolno srednjo šola.

 • Poštenje velja

  govoriš o svojih!!!

 • žogica

  Zato pa hoče Janez priti na oblast, da se njegove mafijske sledi izbrišejo, sicer bo njegova naslednja destinacija Dob !

  • bolimeđoko

   Govoriš o vašem Juretu, de ?

   “Dokumenti davčne uprave razkrivajo, kako je Jure Janković, sin ljubljanskega župana Zorana Jankovića, trošil denar prek vseh razumnih meja, tudi za luksuzne jahte. Prijavil je za 56 tisoč evrov prihodkov, skupaj pa je zapravil 2 milijona in 300 tisoč evrov.”

   Ej, Jure … Srbi ti ne bodo oprostili tvoje lopovščine.

   • Hun

    vidm da rad beres po vase rdece medije kot je 24kur

   • samotoje

    Vidiš, to je pa tako. Žandarji so ujeli Cigana in ga obtožili, da je kradel železniške traverze. Pa se je izvijal:” Nisem, gospon pandur, to so bili otroci. Saj veste, kakšni so. Vidijo pa odnesejo.” Žandar se je razjezil: ” Kaj blebečeš. Kako bo otrok ukradel traverzo. Ena vaga tono.”
    “E, moj gospon pandur, kaj pa otrok ve, koliko je ena tona.”
    No, tako je tudi z Jurčkom. Kako naj siromak izračuna, kakšna je razlika me 56 tisoč in dvema milijonoma in še malo čez.

 • slosin

  evo, še malo mađarščine…….ekneš pekneš Krtači v rit ga vtekneš….

 • dob

  Če bi se po nekem naključju poročila Vlasta Nussdorfer in Jani Möderndorfer, in bi se jima
  v srečnem zakonu še pred ločitvijo rodila hči, z imenom Milka-Hazelnut, ki bi se potem pri dvajsetih poročila (bog ne daj!) z Giovannijem Ferrero Rocher Nutella, bi se lepa Milka-Hazelnut v končni fazi tudi lahko imenovala:
  Milka Hazelnut Nussdorfer Gorenjka Möderndorfer Ferrero Rocher – Nutella!

  Potem bi se ločila od prvega moža in šla živet v ZDA, kjer bi se znova poročila. Tokrat z nekim
  Hersheyem iz Pennsylvanije.
  Sčasoma bi vse svoje pleme Hershey-Nutella-Nussdorfer-Möderndorfer-Gorenjka združili v gibanje saldkorni TRS, gibanje za ekosocializem z lešniki za trajnostni razvoj sLOVEnije, s sedežem v Štanjolu na Krasu.
  Kjer bi se ves ta cukr lahko kot politično gibanje in stranka nadaljeval do sirupa.
  Dokler ne bi vsi crknli od silnega diabetesa.

  (Paste da kdo ne pohodi lešnike, ki odpadajo in ležijo vsepovsod naokrog. To bi bil znak nastrojenosti proti režimu)

  • domovina mili dom

   In na koncu bi svizec ločene hčere Jean Jack Pier Marie Viktor E – Milke Hazelnut
   Nussdorfer Gorenjke Möderndorfer Ferrero Nutella, zavil čokolado.

   • dob

    Namerno nisem hotel uporabiti imena čokolada, ke bi to lahko kdo razumel kot sovražni govor.

    • domovina mili dom

     Čokolada zapira.

     • radames

      Aja? A zato janković ne mara čokolade?

     • domovina mili dom

      Ima rajši šljiva sa rakija.

    • radames

     Mater dob, res je. Sovražni govor. Moja tašča ne mara čokolade in jo vedno podražim, če ji iz trgovine lahko prinesem kakšno čokolado. Sovražni govor, sovražni govor kriči za mano, ko odhajam.

  • Osti jarej
  • samotoje

   Ležim na urgenci, od krohotanja ne morem zajeti sape, okrog skače kadrovsko podhranjena medicina, kažem na grlo, ena medicina pa me vpraša, če so se mi lešniki zataknili v sapniku. Mater dob, ti si kriv.

   • dob

    hehehe….

 • domovina mili dom

  V rokah so dokazi. Rdeče sodstvo sodeluje z udbo. Stvar izvoziti po vzorcu , ki ga režira sivina. Samo mednarodni pritisk ali celo bolje zaporni nalogi, da se popucajo rdeči teroristi.

 • Montana

  Moderendorfer je pač moderniseljak, ki je plačan za to, da laže.

 • montyamp

  Tudi v Iranu , kot v Sloveniji , imajo bandite in poštene ljudi .
  Židje spet netijo vojne , ne verjemite vsega tej golazni , raje udarimo po slovenskih banditih z murglosrbskim generalštabom vodenim od udbopartijske teroristične celice .
  Vsi na volitve , SDS je prava izbira . ————— 8 —————–

 • Jaka Sraka

  Baje so post-komunisti – potomci komunističnih zločincev in morilcev napovedali koncert z rdečo zvezdo.
  A kdo ve kje, da pridem in jih polulam

 • tohuvabohu

  A se banda 571 že organizira za novo mazaško akcijo?

 • Tweety Bird

  Ma kakšen Pezdir neki, prosim vas lepo…lahko je samo Pezdec desničarski…Janezov ritoliznik.

  Nobena predvolilna kampanja me ne bo prepričala, da Janša ni zadrt zagrenjen kreten, ki je svojo stranko zdavnaj popeljal na pota organiziranega kriminala. Bobu bob !!!

  • Tweety Bird

   Klerofašisti so prihodnost in stabilnost za svoje riti, družine in prijatelje. Če sodite med njih, ne sanjajte predolgo, ker bo budnica kruta. Kapish??

  • Osti jarej

   …tokrat greš predaleč….torej tebe lahko ožigosamo za yugo nostalgičnega sralca,ki kući miletu liže anus….

   pezdir je po umaknitvi iz stranke trojanskega konja doživel medijski umor….edini,ki ga je zaposlil je bil urednik revije reporter…zaradi česar lahko ugotovimo,da je človek na mestu….g.rado pezdir je pameten in pogumen in nobenih indicev ni,da bi bil janši posebej naklonjen…..ne kozlaj po njem

   • Tweety Bird

    Revija Reporter…klerodesničarski pamflet…ha ha ha ha ha ha. Fake fuckin’ news :)

    • Osti jarej

     …yebi ga…tko kot delo,mladina itd…. rdeče

  • Grenze

   A BOŠ BANANO OPICA ?

 • VERRZIFIKATOR

  NAJBOLJ PA JE SMEŠNO

  Najbolj pa je smešno, kadar v jato
  kamikaz in strašnih bombarderjev,
  eden najubožnejših pozerjev,
  mali ptiček vtakne svoje blato.

  Prav bolestna je njegova igra,
  tak kanarček, ni ga za dva grama,
  brez peruti, glave, koža sama,
  hvali se, da bo pohrustal tigra.

  Hvali se, da v žlahti je z junaki,
  on da sam je eden tistih glavnih,
  da izbran je izmed samih slavnih,
  kogar imenuje, so bedaki.

  Pravijo, da mali tič je trezen,
  a da druge so stvari posredi,
  naj gre v obdelavo k tisti vedi,
  ki določi reveža bolezen.

  • Tweety Bird

   Daj tiho bodi…no :)

 • Prle

  Pa ne, da je raziskovalec Pezdir odkril toplo vodo? Kakšne barve pa je, voda mislim, koliko ima stopinj in kako se bo od sedaj imenovala. pa ja ne : Pezdirčeva voda,

  • bolimeđoko

   NE. Prletova voda aka lulanje.

 • Vrhovni sodnik

  CERAR IN ERJAVEC PRODALA SLOVENCE BRUSLJU, ZA SPREJEM 100.000 EMIGRANTOV NE BO TREBA PRODATI NLB, SKLENJEN TAJNI SPORAZUM HR – SLO, ERJAVEC OBLJUBIL HR IZPLAČILO DEVIZNIH VLOG, ČE SPORAZUM OSTANE V TAJNOSTI

  https://www.youtube.com/watch?v=OzUA8tAlV0E&feature=youtu.be

 • Olga2345

  Ob poročanju tega modela, Moderndorferja o “bančni luknji”, dobim asociacijo na dvakrat pečenega modela – migranta, ki v nemški tovarni “vozi” rudla in ne ve, kaj sploh dela…ali pa drugega, ki “sesa” prah tako, da s cevjo maha po tleh (brez sesalca)…. Delo “inženirjev, doktorjev…je bilo objavljeno na Youtubu….

 • Božobožo

  Kaj pa ko je SDS prala denar islamske mafije. A to je pa ok?

  • rubec

   Da, to je v redu. Naslednje vprašanje prosim.

  • Clemen J.

   Imaš dokaze ali sam ščitiš leve lopove in pod ukazom zavajaš ljudi?!?

  • pupa

   V Bosni so tudi Hrvati oz. kristjani in Srbi oz. pravoslavci, če sem prav informirana so Srbi tam nekje okrog Banja luke v Srbski krajini. Djana pa glih ni muslimansko ime.

 • garfi

  Pacient modadorfer naj gre nazaj nosit polne kahle po 3. juniju

  • zokispoki

   Mudodorfer je v resnici undercover, LDSovski gestapovec ! Kaj kahlonosa, sicer ciganov hlapec blebeta v parlamentu, je zares nezaslisano, skratka podn od podna !

 • radames

  Nekdo je na nekem forumu zapisal, da živimo v veliki vasi, ki se imenuje Möderndorf.

  • samotoje

   Predmestje Butal. Center je pa Mafijankovićevo selo.

 • Jožef

  Sedaj, ko ste dobili tatu na delu in mu sneli masko, ga obsodite in vtaknite v ječo, ki ne bo imela ne oken in ne vrat.

 • pupa

  Mene pa nekaj zelo zanima kje bo kandidiral 3.6.2018 Moderni Dolfe?

 • Jožef

  Nova taktika levice je postala enormno količine lažljive gnojnice zlivat po SDS. Resnica se med tolikšno količino laži izgubi. Vse skupaj izgleda kot da se prepirajo in z takšno politiko polovica volilcev noče imet opravka in ostaja raje doma. in levakom je cilj dosežen, razdrobljena koalicija z katero z lahkoto manipolirajo in v senci kradejo. VSI NA VOLITVE IN VOLIT SDS vsak glas bo pomemben.