fbpx

[Ekskluzivno] Razkol med Jašo Jenullom in Tjašo Prošek: Jenull Proškovo označil za patološko lažnivko!

Jaša Jenull in Tjaša Prošek. (Foto: posnetek zaslona, Youtube, Facebook)

V protestniškem gibanju je kot kaže počilo med osrednjima protoganistoma Jašo Jenullom in Tjašo Prošek. V ozadju razdora naj bi se skrivali radikalni ljubljanski mestni svetnik Janez Stariha, interaktivni umetnik Vuk Ćosić, člani Protestivala in predstavniki levih opozicijskih strank, ki bi naj postopoma ugrabili protestniško gibanje. Med drugim je politični nastavljenec s strani levih opozicijskih strank Jenull javno označil Tjašo Prošek za patološko lažnivko.

Sebastjan Pelan, z veseljem se dobim/slišim s tabo ali s komerkoli drugim, ki ga zanima, zakaj je s Tjašo Prošek nemogoče sodelovati”, je zapisal režiser protestov Jaša Jenull. V nadaljevanju je opisal, da naj bi šlo za odločno nasprotovanje Proškovi s strani antikapitalističnega bloka, mladih za podnebno pravičnost, Aktiva delavk in delavcev, skupine Protestival in praktično vseh organizacij in posameznikov, ki sodelujejo v protestih proti sedanji vladi.

Razkrivamo ekskluzivne informacije naših zanesljivih virov, ki delujejo v osrčju protestniškega gibanja.  Resnica je popolnoma drugačna, kot sta jo opisala Jenull in radikalni ljubljanski mestni svetnik Janez Stariha. Protestniško gibanje, ki je bilo sestavljeno iz različnih neodvisnih organizacij, je v ozadju ugrabil Vuk Ćosić s svojimi povezavami pri posameznih levih opozicijskih strankah, kar naj bi bil glavni razlog spora med Jenullom in Proškovo, ki je ostro nasprotovala kakršnikoli vključitvi ljudi iz sedanjih levih opozicijskih strank.

Foto: Twitter

Jaša Jenull je lutka v rokah Ćosića in levih političnih strank
Naši zanesljivi viri razkrivajo, da je že nekaj časa čutiti napetost znotraj krogov vodilnih kolesarskih protestnikov, ki si želijo doseči padec sedanje vlade. Dokončno se je razkol zgodil v petek, ko bi naj Jenull, Ćosić, predstavniki Protestivala v petek organizirali proteste v sodelovanju z levimi opozicijskimi strankami. Le-ti so Jenullu in druščini pripravili celotni načrt petkovega protesta.

Kot nam razkrivajo naši viri, “je slika jasna od petka naprej, ko so se vsi prisotni novinarji hitro pobrali, ko so pristali v Argentinskem parku vodeni s strani Jenulla.” V nadaljevanju nam nezadovoljneži zatrjujejo, da zaradi oslarij Jenulla njim manj priljubljeni mediji kot so Demokracija, Požareport in naš medij v primeru poročanja angela iz Ljubljane in ljubitelja pujse Pepe izpademo kredibilno. Jenull že dlje časa obljublja, da se bo umaknil s protestov, a vedno znova požre besedo. Označujejo ga za trolčka levih opozicijskih strank, saj mu je podarjena oblast nad protestniki zmešala glavo. Jenull uživa tudi v pozornosti dominantnih medijev v lasti levega omrežja.

Foto: Twitter

Jenull s svojim obnašanjem, manipulacijami in provokacijami izgubil vso kredibilnost pri policistih
S svojim zavajanjem in manipulacijami Jenull ni izgubil zaupanja samo pri delu kolesarskih protestnikov, ampak tudi pri pripadnikih policijskih enot, ki teden za tednom skrbijo za red in varnost na nezakonitih protestih. Viri blizu Jenulla razkrivajo, da so ga večkrat opozorjali, da policisti le opravljajo svoje delo. Žal je imel Jenull drugačne načrte, kako bi s svojimi dejanji sprovociral policiste, da bi nad njim uporabili fizično prisilo, on pa izpadel kot žrtev.

Jaša Jenull je celotni čas manipuliral s protestniki in slovensko javnostjo, ko je igral policijsko žrtev. (Foto: posnetek zaslona/ Twitter)

Viri nam še razkrivajo, da se bo v prihodnjih dneh marsikaj razkrilo o Jenullu in njegovih političnih povezavah, ki mu diktirajo vsebino protestov. Ne glede na vse se je izkazalo tisto, na kar v našem mediju opozarjamo že od začetka. Jaša Jenull je le dvorni norček rokah levega političnega omrežja, ki preko svojih nevladnih organizacij širi strah in paniko pred sedanjo vlado. Tjaša Prošek iskreno verjame v svoje cilje, ideale in vrednote, pa če z njo delimo iste misli ali ne. A tudi ona je postala žrtev politične levice.

Luka Perš