Eugenija Carl pobesnela nad kritičnim odzivom RTV v primeru uslužbenke Kožarjeve, ki je poteptala vse etične in novinarske standarde

Foto: ekoper.si

RTV Slovenija mora v skladu za zakonom o javnem servisu upoštevati načela resničnosti, nepristranskosti in celovitosti informacij, človekovo osebnost in dostojanstvo, politično uravnoteženost ter svetovnonazorski pluralizem. Očitno pa se tega ne zaveda Špela Kožar, novinarka RTV, ki je plakate v Velenju, ki poveličujejo nacistične simbole in ideologijo, pripisala kar zmagovalki državnozborskih volitev, stranki SDS. Medtem ko se je vodstvo RTV SLO na izražanje novinarke kritično odzvalo, pa je v bran Kožarjeve stopila novinarka Eugenija Carl, kar seveda ne preseneča glede na njeno preteklo delovanje. 

Spomnimo. Kožarjeva je sporni zapis na Facebooku objavila v soboto in napisala: “Tole je viselo po (mojem) Velenju. Plakati so odstranjeni in prijava podana. No, fino. Komaj čakam, da bo Pahor spet poudaril, kako mora relativni zmagovalec (13 % vs. 87 %!!) sestaviti vlado. In komaj čakam, da jeseni nekateri someščani spet obkljukajo skrajno Janševo politiko, tisti drugi pa ne gredo volit. #iFEARslovenia.” V komentarjih pa je Kožarjeva zapisala: “Le ena stranka nenehno širi tako propagando, na svoji Novi24 govori ne le o deratizaciji, Janša je za kulturni praznik govoril tudi o preštevanju – in spomin na ure zgodovine glede naci propagande mi je ostal v glavi. Nehajmo se sprenevedat no, da Janša ni nevaren in zakaj je temu tako. Hvala”. 

RTV SLO: To je primer ravnanja, ki ni v čast novinarstvu in zaposlenim na RTV Slovenija
V svojem odzivu so v RTV SLO spomnili na poklicna merila in načela novinarske etike ter izpostavili 21. člen, ki zapoveduje, da “novinarji, uredniki in drugi ustvarjalci radijskih in televizijskih programov s svojim javnim in političnim delovanjem, z dejavnostmi v prostem času, z zasebnimi posli in finančnimi interesi ne smejo zlorabiti položaja v RTV Slovenija, škodovati natančnosti, nepristranskosti in verodostojnosti programov RTV Slovenija, ogrožati ugleda in dobrega imena posameznikov ali celotnega javnega zavoda ter zaupanja poslušalcev in gledalcev v vsebino programov RTV Slovenija”.

Vodstvo RTV SLO je izpostavilo, da se je odzvalo zaradi zapisov na družabnih omrežjih, ki niso upoštevali delovanja vseh zaposlenih, in poudarilo, da se od sodelavcev pričakuje, da prav tako v zasebni obliki komuniciranja, kot so družabna omrežja in drugi mediji, ohranjajo dostojanstvo. “Bistvo verodostojnosti je namreč osebna integriteta, in če gledalec oziroma poslušalec verjame osebi pred mikrofonom ali pred kamero, potem zaupa tudi njegovim mnenjem, izraženim v zasebnem življenju.”

Foto: STA

“Ob pojavu plakatov z nacistično simboliko v Velenju so se na družabnem omrežju pojavile objave posameznih zaposlenih na RTV Slovenija, v katerih plakate brez argumentov povezujejo s stranko SDS. Ob tem je hkrati izraženo tudi nespoštovanje do svojih kolegov v informativnem programu TV Slovenija. To je primer ravnanja, ki ni v čast novinarstvu in zaposlenim na RTV Slovenija. Vodstvo RTV Slovenija bo vse vpletene še enkrat opozorilo, da takšno ravnanje ni dopustno. Ob tem vodstvo poudarja, da sporočila sodelavcev RTV Slovenija, ki jih objavljajo na spletnih omrežjih, ne izražajo stališč RTV Slovenija,” so še poudarili.

Razjezilo jo je, da so se pojavili v bran stranki SDS, ki Carlovi ni ljuba
Carlova se je kot zagovornica Kožarjeve oglasila na Facebooku in zapisala, da je upala, da se bo zbudila iz najbolj morastih sanj. Ob tem je dodala, da se je vprašala, če so morebiti hekerji vdrli v sistem, potem ko je videla vsebino odziva RTV SLO, ki je po njeno Kožarjevo obsodilo na sramoten in nedojemljiv način za nacionalno hišo. “Namesto, da bi ‘Vodstvo’ svojo novinarko zaščitilo pred medijskim linčem, je njo in druge zaposlene javno napadlo in se servilno postavilo v bran politični stranki. In to politični stranki, ki redno in dosledno objavlja sovražna stališča do nas in o nas. Kolegica nikogar ni obtožila za nacistične plakate. Je samo opozorila na razraščanje sovraštva, nestrpnosti, rasizma … ki ga širi ena politična opcija in s tem nudi plodna tla za naštete pojave. Je kaj narobe s tem? Ni mar nesporna dolžnost novinarja, da zagovarja demokratične vrednote in opozarja na nevarnosti razraščanja nevarnih družbenih tkiv? Ne, ‘Vodstvo’ nacionalne hiše se ni odločilo pritrditi novinarki, ni obsodilo tistega, na kar je opozorila novinarka, nasprotno, raje je omejilo svobodo izražanja lastnim novinarjem.”

Foto: Facebook Eugenija Carl

Odziv RTV je po njeno nedopusten, ta pa naj bi celo spodkopal ime zavoda
“Javno nekaterim. Tistim, ki smo podprli kolegico. Ki smo se oglasili. Tistim, ki menda s tem škodujemo ‘natančnosti, nepristranskosti in verodostojnosti programov RTV Slovenija, ogrožamo ugled in dobro ime posameznika ali celotnega javnega zavoda’, in ki nismo ‘v čast novinarstvu in zaposlenim na RTV Slovenija’.” Ob tem je zapisala, da naj se “vodstvo” ponovno usede za tipkovnico in napiše sporočilo za javnost, v katerem bo obsodilo kolumno, v kateri brez argumentacije povezuje napade na novinarja “tipa beli prah z eno politično opcijo”. “Obsodili boste pamflete, ki jih določenemu politiku v studiu dovoljujejo nekateri voditelji. Obsodili boste tudi urednico, ki v goste povabi ‘analitika’, ki konstantno brutalno napada vaše novinarje in blati hišo, ki jo vodite. Obsodili boste politični aktivizem nekaterih svojih zaposlenih, ki ga brez zadržkov oznanjajo tudi skozi mikrofone na raznih shodih s krinko apolitičnosti. Ali, ki to počnejo na svojih družbenih omrežjih. Obsodili boste … (ponovite še stokrat). Pismo boste napisali tudi sebi. Ker ste s takim sporočilom, kot ste ga v javnost poslali včeraj, in za katerega vas nihče ni ne prosil niti ga od vas zahteval, prvi ravnali nedopustno in tako, da ste ‘spodkopali ugled in dobro ime zavoda’, s tem, ko perila niste prali doma, in s tem, ko niste zaščitili svoje uslužbenke.”

Carlova: “Dokler bom dihala, bom na svojih zasebnih družbenih omrežjih izražala svoja stališča”
Carlova pri svojem nestrinjanju z odzivom RTV poudarja, da bo še nadalje zvesta poklicnim merilom. Pri tem je izpostavila, da bo delo opravljala na profesionalen in skrben način, in dodala, da ne bo koruptivna in ne bo kršila konkurenčne klavzule. “Nihče, prav nihče pa mi ne bo natikal nagobčnika,” je poudarila in dodala: “Dokler bom dihala, bom na svojih zasebnih družbenih omrežjih, če bo treba pa tudi s piranskega turna, izražala svoja stališča in kot novinarka in svobodomiselna državljanka posojala svoj glas prezrtim in preslišanim, opozarjala na demokratične vrednote in jih branila, obsojala nevarne in škodljive družbene pojave, kot je recimo nacizem. In kritizirala tiste, ki tega ne kritizirajo dovolj skrbno. In vedno se bom postavila v bran napadenim kolegom. Vse tisto, torej, kar ste imeli vi, ‘Vodstvo’, včeraj priložnost storiti, pa ste se raje servilno odločili za nasprotno pot.”

Politični komentator Sebastjan Jeretič je glede dogajanja na RTV SLO v povezavi s Carlovo že opozoril, da je Carlova oseba, ki svoje osebne spore dviguje na raven vprašanja nacionalnega interesa in vse, ki se ji pri tem ne klanjajo in sodelujejo, zelo hitro popljuva, pri tem pa je pojasnil, da je ravno ona razlog za to, da sam le na nacionalki ne more komentirati dogajanja. Na nemogoče obnašanje Carlove je opozorila tudi Rosvita Pesek, eden najbolj prepoznavnih obrazov na televiziji, potem ko je bila deležna napada Carlove, ker je za komentar glede odstopa Cerarja zaprosila predsednika SDS Janšo.

Foto: ekoper.si

Glede na odziv si novinarka Carlova profesionalen in skrben način opravljanja novinarskega dela razlaga povsem po svoje  in seveda v skladu s svojimi lastnimi preferencami  in nazori. Marsikdo se zaradi tega upravičeno vpraša, kako je mogoče, da je na RTV zaposlen nekdo, ki ni sposoben preseči svojih zamer do Janše in s tem avtomatsko tudi do stranke SDS? Poslanstvo RTV SLO namreč je, da na nepristranski način obvešča o političnem dogajanju, zato bi bilo prav, da s tem v skladu delujejo novinarji – konec koncev vsi državljani plačujemo obvezni RTV-prispevek.

H. M.

 • Roman

  Kaj bi šele bilo če bi njej in njej mislečim stranka SDS in Janša kaj slabega naredili?

  • sumljivislon

   nisi duhovit – glej v nebo – jasni se.. :)

 • Miro Jereb

  Tole Karlito bi dal v koruzo in bi vrane za 3 leta vse nazaj prnesle. Obnaša se kot Gebels. Ima srečo, da je Zemljarič končal z udbo. Drugače pa je kriva njena pokončna drža. Če bi se včasih dol dala bi bila veliko bolj vesela.

  • Vesna Kovač

   Nagobčnik ni slaba ideja ( glede na portret…)

   • RATATA

    Fantomka.

 • Tine Hlade

  kot je dejal g. Zmago Plemeniti čistilni servisi 3x na dan hodijo čistit svinjarijo za polnopenzionskimi gosti iz arabskega in afriškega okolja.kar pa stane slovenske davkoplačevalce.mislim,da bi take tovarišice in kup feministk z veseljem prostovoljno opravljalo ta posel,mogoče bi se jim prikazal še kakšen ud

  • PIA PlA

   Pritisnila sem ti plus, a se premislila, saj mi zaključek o udu ni všeč, kajti ne dopušča spolne izbire.

 • učko

  Udbo presica je zelo aktivna, desnakarji, zgledujte se po njej, ne pa spat v opoziciji !!!!!

 • Amerikanc

  Kaj pa njene sodniške kolegice in ostale njene prijateljice – družbeno politične delavke, ali že imajo dovoljenja za svoje ville ob slovenskem morju in po okoliških gričih !? Bomo kaj kmalu videli kakšen njen prispevek na to temo ?

 • BolimeĐoko

  Kako pa poteka pravda z doktorjem Zimermanom v Trstu ?
  Uboga ženska, kaj počne ???

 • realnost

  kdo bo letel RTV vodstvo ali evgenijkarl, to je zdaj vprašanje?? Ta osebek se počuti močnega glede na njen strupen jezik…

 • antimur

  Driska odvratna, verjetno je tudi vneta zagovornica teorije spola, ker pri njej se pa res ne ve, ali je grda baba, ali grdi dec, toda za to ni sama kriva, da je pa hudobna in sovražna do vsega kar je drugačnega od kučanizma, pa nedvomno je kriva in takšni osebi kot je Carlova, Kožarjeva in podobne leve fašistke, pa res ni mesto v javnem zavodu, plačanem od vseh, tudi tistih, ki spoštujemo in cenimo domovino Slovenijo. V realnem sektorju bi bila že zdavnaj na borzi, ali jo ščiti sovraštvo do Janše in SDS, tako kot kriminalca Jankovića, da se še kar prosto sprehajajo po Sloveniji. Kučan, ti in tvoja golazen, ne mešajte se več tam, kjer nimate nobenih pristojnosti, ste že šli močno čez rob vzdržljivosti.

 • Franc Šink

  Dildo women.

 • Darth Vader

  carlova je radikalna vase zagledana wannabe elitistka, ki misli, da je novinarstvo to, kar se gre ona

 • Gr Enze

  KURBA V SLABŠALNEM POMENU BESEDE NE V SEKSUALNEM !

 • Antonius

  S katerekoli strani pogledaš na RTVS, gre za ustanovo, ki ji lahko mirne vesti rečemo konglomerat politikantskih *prostitutk* in lažnivcev.
  Po čem pa se razlikujejo Carlova, Kožarjeva, Horvatova, Gobčeva, Aščićeva, Bobovnik, Žitnik, …….. ?
  Po ničemer. Z generalnim direktorjem in programskim svetom vred so vsi skupaj z našim denarjem bogato nagrajevani LAŽNIVCI. Za RTV-jevsko sprenevedanje si zagotovo zaslužijo posranega Viktorja.

 • hribovc

  @“Nihče, prav nihče pa mi ne bo natikal nagobčnika,” je poudarila….
  … nisem vedu, da kurji nagobčniki tud’ obstajajo !!??

  • Gr Enze

   Njo itak ne bo nihče nataknil ! Beeeeee pregrda !

 • domovina mili dom

  Samo tri variante so.
  -Rdeči kurbnhaus zapret, razkužiti, 1 leto karantene za pomiritev. Nakar zaposliti 300 ludekov, seveda prej lustracijo narediti.
  -Rtv kot nacionalna ustanova, se razdeli na “pilitične” uporabnike s svojimi kanali, ki uporabljajo “nacionalna tehnična sredstva”. Finančno naj se vsak znajde po svoje.
  -Kar je najbolj pomembno pa, izklopit eden in edini generator, ki daje energijo sovraštvu. Ključ pa vreči v Etno.

  • Gr Enze

   Tako je

 • Nšo-či

  Ženska, ženski. Vsaj upam, da je tako. “Gospa Eugenija Car. Vaše nasilje ne prinaša resnice še manj pravice o kateri vedno teče vaša beseda. Vaša drža ni obrambna ampak napadalna. Zdi se celo, da uživate v vzbujanju strahu. Nikoli ampak res nikoli vam ne bo uspelo preglasiti srca. Srca, ki si želijo, da se privilegiji ljudi ukinejo, srca, ki si želijo, da ljubezen domovine postane vrednota…. Preglasiti vam ne bo uspelo niti razuma, ki se zaveda, da ste sami nagnjeni k privilegijem, da uživate v udobju in da s prstom radi kažete na druge, ker ne zmorete sprejeti sama sebe. Niste dobrotnica, ne delite ljubezni ampak sejete strah in temu primerni so tudi odzivi ljudi na vaše besede. “

  • domovina mili dom

   Hvala za tvoje misli.

  • zokispoki

   Ona meni bolj izgleda kot gospod…

  • bad brains

   Bom tvoj odstavek prevedel v moško besedo. Evgenija, morda se ne zavedaš….ampak to kar počneš je fašizem !

  • slosin

   evo Nšo-či, ++++, pa še lupčka, cmok, cmok, odlično povedano…

  • Hun

   mal se razpis kot zenska se o tvojih sektasih, ki trenutno sadijo rozce prek komentarjev pod tem clankom…
   sm mnenja, da nimas te notranje moci, ker se zavedas izcrpljujicega boja, ki mu ne bos kos.
   ne upas si lulat prot vetru….lenobno lazje je bit del tornada in si nabirat upvote…

 • VERRZIFIKATOR

  Evgen Gledalec

  ČAKAM LE

  Čakam le, kdaj znova se pojavi
  njen korak odvraten in ogaben,
  komaj kakšen kos še uporaben
  je na njej, na strupenjači pravi.

  Je od glave dol samo v nadlego,
  ni podobna ženski in ne ženi,
  saj zardevajo vsi zaposleni,
  hišo javno spravlja zgolj v zadrego.

  Reči to, da je profesionalna,
  v hiši se že sleherni sramuje,
  kaže, da se željno pričakuje,
  da konča se zgodba ta banalna.

  Ker očitno se preveč dozira,
  in škandali redno se vrstijo,
  njeni pa koraki se ti zdijo
  kakor da Matilda kje pozira.

  Da je zdavnaj odslužíla svoje,
  to pri vratih bi lahko pisalo,
  tam, kjer je zrcalno ogledalo,
  kjer poberejo ti solde tvoje.

  Da za takšno reč se jih namenja.
  kot je ta odslužena lovača,
  se želodec vsakemu obrača,
  hiša javna z njo na daleč gabi.

  Kdaj se končno sama bo ujela,
  čakam le na vest iz hiše javne,
  ki ne bo pač spadala med glavne,
  da prevelik je odmerek vzela.

 • rubec

  Tako faco je naredil moj prašič Ludvik ko je tik pred koncem filma zmanjkalo elektrike. Na sporedu je bil romantični film Lepotica in prasc.

 • Jaka Sraka

  A je dečva šlagirana?

 • sprehajalec

  Italijanska manjšina na obali so potomci Italijanskih komunistov, ki so pred roko pravice ušli v takratno Jugoslavijo. Pravi staroselci pa so pred komunizmom zbežali v Italijo.

 • pajot

  Takim smo v starih časih rekli nedojebane babe.

 • PIA PlA

  Vsak ima pravico do svojega prepričanja, a vsiljevati svoje prepričanje drugim ni več prepričanje temveč teroriziranje. Ubogo Carlova se je žal rodila prepozno, zdaj ilegalni migranti prevzemajo njeno življenjsko vlogo.

 • Anton

  ženska je zafustrirana, njen “cvet” je premalokrat obiskan in še takrat nekakovostno obdelan

  sarkazem press

 • althar

  Ob pogledu na ta obraz mi pride na misel tista ponarodela: Takoj ukiniti davek na RTV

 • Hun

  hov, hov, hov…rrrrrrrrr….spet mate kost za glodat danes

  • AlternativaZaSlovenijo

   in… ti je okusna?

   • Hun

    pazi da se ti ne zatakne u goltancu!

 • Friderik Peršič

  Hahahaha , vi boste pisali o novinarski etiki , pisuni …

  • sprehajalec

   Težava je, ker je pri nas novinarska etika podrazumevana kot komunistična etika. Ki pa je, kot nas zgodovina uči, ni Fricl.

   • Friderik Peršič

    Komunisti …? A sem kaj kiksnil , a ni leto 2018 …?

    • sprehajalec

     Leta 1990 jih je bilo po članskem spisku ZKS 120.000. Članstvo so zamrznili, tako kot Generalni sekretar CK ZKS.

     To se še vse valja po Sloveniji Fricl. Narava pač še ni naredila svoje….

     • Friderik Peršič

      Poišči pomoč , paranoja je ozdravljiva …

     • sprehajalec

      Katero številko članske izkaznice pa imaš Fricl?

 • Adijostevi

  Joj joj ti TOVARIŠICA . Najdi si enega migranta, da boš vsaj enkrat jebena. Ker te razumem, tukaj te pač nobeden noče in si res že sovražno nastrojena sama do sebe.
  Lahko pa bi te komunisti jebali, vendar tam so pa sami pedri in te spet noben noče.
  KAJ PA ZDAJ???

 • dr Janez Sveti

  Draga Evgenija imaš pravico objavljat na SVOJEM privatnem socialnem omrežju tudi svoje nage slike. To tvoje početje pa na RTV Slovenija, ki ga jaz plačujem, ne bom dovolil!
  TOREJ! Ti Evgenija svoje PRIVATNO STALIŠČE do politike NE SMEŠ javno izražat na nacionalni RTV.
  Očitno ti to še ni jasno!

  DR Janez SVeti urednik

 • sanguis sacrum

  Če že noče nagobcnika, naj si vsaj burko natakne…

 • von Rhein

  Nič posebnega,podobnih zgodb je dovolj,mogoče Carlova pogosteje izstopa.Splošno znano in iks krat dokazano je,da imajo grde ženske kompleks manjvrednosti,ki ga kompenzirajo z največjo mero zlobe,ki jo premorejo. S svojimi nastopi raznih oblik imajo namen dokazati svoj obstoj in enakovrednost ,vedno pa izberejo napačen način.Danes imamo tovarne za izdelavo normalnega izgleda,tovarišica pa tudi dovolj zasluži,da bi lahko uporabila te usluge.Verjetno je preveč šlampasta in misli,da je pljuvanje strupene sline okrog sebe dovolj.
  Zanimiv je pojav,da večina rine v politiko ali vsaj v bližino politike v upanju na nagrado.

 • AlternativaZaSlovenijo

  Tale je dobra: “Bistvo verodostojnosti je namreč osebna integriteta, in če gledalec oziroma poslušalec verjame osebi pred mikrofonom ali pred kamero, potem zaupa tudi njegovim mnenjem, izraženim v zasebnem življenju.”
  Bistveno je to,da ne moreš verjeti nobeni osebi pred mikrofonom in kamero.

 • Mojca pokraculja

  Jezesmarija, zascititi jih je treba!!!

  • dob

   Morda bi morale imeti svoj časopis in pa televizijski kanal, kjer se lahko svobodno izražajo brez cenzure s strani politične opozicije.
   Ne vem niti zakaj dovolimo politično opozicijo!

 • radames

  Kdo je lahko v Jugoslaviji bil novinar? Tisti, ki je zagovarjal komunizem in po možnosti bil član KPS.
  Danes Jugoslavije ni več, niti KPJ/KPS.
  MISELNOST NOVINARJEV PA JE OSTALA ENAKA! Pripadnost revoluciji ostaja. Nasprotniki komunizma po mnenju novinarjev nimajo pravice do besede. Po mnenju nekaterih novinarjev je edino komunizem demokratičen, ostalo je fašizem.
  Mnogo novinarjev, tudi koprsko ropotalo na SLO TV, s svojimi pisanji pomaga ustvarjati ljudski prezir in ljudski gnev proti večini novinarjev! Škodujete sami sebi.

  • Mojca pokraculja

   Jeje jugoslavojija in tud partija je, samo drugace se ji rece. Zato jih panika grabi, ker se nemorejo vec skrivat za plascem demokracije.

 • milanček

  Uf, da te pa tako življenje kaznuje, je pa hudič, a ta prikazen ni nagravžna samo od zunaj, tudi notranjost ima extremno pokvarjeno! Joj-joj, kakšen kup svinjarije!

 • Slovenec 33

  Kaj je bil spet fotošop na delu in je Carlovi spremeil barvo plašča iz črnega ledra na sintetiko, ki ji ne paše.
  Celo vaški udbovci so imeli montlne iz črnega ledra.

 • Primosio

  Kje so trume ilegalcev iz Velike Kladuše?! Zdaj bi že zdavnaj morali biti v Sloveniji, kot ste včeraj poročali iz zanesljivih virov….

  • slosin

   a tud tega ne veš, koliko km prehodi pešec v 1 uri….Dej pozanimaj se, pol pa prosi koga, ki je končal osnovno šolo, da ti izračuna, koliko časa je potrebno za pot iz V. Kladuše do SLO….sam tega očitno nisi sposoben….bo šlo?

   • Primosio

    18 ur

    • slosin

     narobe, nisi predvidel počitka…

     • Primosio

      napisal si, naj povem koliko časa je potrebno za pot in ne potovanje. Torej čiste poti je 18 ur, potovanja pa, če vzamemo, da počivajo samo 6 ur, ker se jim mudi islamizirat Evropo, celih 24 ur. Članek je bil objavljen včeraj ob polnoči, torej bi morali biti danes ob polnoči z vštetim počitkom že na meji. Pa tudi če ne, bi morali biti danes ob 10., ko sem napisal komentar, sigurno že na meji. Kje so torej? Bo šlo?

     • slosin

      seveda bo šlo….ustavljeni so na hrvaški meji…pejt pogledat, pa mi jav…

  • zvone gabrijan

   Dobil jih boš direktno na dom!

   • Primosio

    zaradi tebe tudi lahko, kaj pa to tebe briga?

  • bednick

   Zašli so.
   Zjutraj so jih videli pri mestu Bugojno.

  • WISKY 1000

   PRIDEJO K TEBI PO TVOJO

 • Dillinger

  Kar dobro jo “pere”,ziher jo jebe posttravmatska psihična motnja,PTSM.

 • FORT WORTH

  Same strupenjace :
  Carl, Tomic, Murgel, Pasek, Gobec, Ascic, Diklic, Fajon..
  In, kaj imajo skupnega ?
  Je kaksna od teh zadovoljna sama s sabo ?
  Po videzu sodec : NE !!

  • Dillinger

   Skupnega imajo to,da so žleht kot satan.

  • bednick

   Kar tolaži se.
   Vse zgoraj naštete so sproščene in zadovoljne.

   • FORT WORTH

    Sproscene ???
    (:-DDDD
    Osabne in napete, kot struna.
    Poglej si zensko milino, lepoto in razgledanost URSKE JANSA.
    Ponos Slovenije !!

    • bednick

     Ja, vsak vidi, kar hoče videt.
     To ti je menda znano.
     Valjda nisi tolk tup.

     • FORT WORTH

      Ja.
      Ti si pa se naprej oci zatiskaj…
      Hehehe

     • bednick

      Kaj je narobe z Aščićevo?
      A ne morš več?
      Men se dvigne samo da jo vidim.

     • FORT WORTH

      Domov si jo odpel.
      Raj ti kt jest…
      Mislim pa, da jo bos precej hitr nazaj na hrbtu prnesu.
      Raj k poslusu…
      hehehe

     • WISKY 1000

      Janezu je še dolžna odškodnino

     • samotoje

      De gustibus non disputandum est.

    • Hun

     ja sam da jo drug jebe ne ti..pizdek

     • FORT WORTH

      Tebe tud en j.be sam se neves…
      Hehehe

     • Hun

      tebe jst ..to vem

     • WISKY 1000

      hunteka j… že od 13 junija

     • WISKY 1000

      tvojo tudi nekdo pa si slep

   • WISKY 1000

    kaj pa viola?

 • Claudio Moro

  Ta carl ima ze pol telesa ohromljenega. Pocakajmo samo se malo in bo hrana za crve. Narava dela svoje! hehehehehe

  • Hun

   ccccc

  • tohuvabohu

   Ti imaš pa ohromljene možgane, govedo komunajzarsko provokativno.

  • WISKY 1000

   na srečo se tudi ti ne boš izmaknil pravični naravi za vse.Se vidi,da tudi ti nimaš vse pošlihtan v zelniku.

 • Duhec

  Trmasta, samosvoja, odločna ženska.

  • xtc

   Ki bo kmalu na cesti,ko bo RTV zaradi takih bebavih levo trčenih kur začel plačevati pdškodninske tožbe.

  • KP

   ahahaha

 • xtc

  Na RTV ju niso cviknili zaradi Kožarjeve in nje izjav pač pa tožb,ki jih utegnejo doleteti in odškodnin.
  Carlova pa je itaq bolana levi možganski artritis je neozdravljiv in postajaš vse bolj hudoben in grdd.

 • bednick

  Opozoril bi na dobro fotografijo Carlove zgoraj ( na mostu ali nekaj podobnega).
  Moti me samo desni spodnji vogal .
  Prekrijte ga do nekaj cm pod zgradbo, desno zgoraj, in boste videli, da je še boljša.

 • Olga2345

  Komaj čakam, da ukinejo obvezno plačevanje murglske kloake in njenih presstitutov, saj je njihova edina naloga širjenje sovraštva in izključevanje vseh, ki niso po volji komunistom (prebarvanimi v levičarje) in njihovi izprijeni ideologiji!

 • Dillinger

  ORF bo svojim novinarjem prepovedala
  izražanje političnih stališč na družbenih omrežjih.

  • Štalmajster

   Sloboda na bliskom ….. zahodu ;-))))
   kjer zapirajo al pa fentajo novinarje, zapirajo starčke …….?
   Ein herr Kurc freiheit je to, und frau Danke shöne.

 • dob

  Carlito’s way

  • Hun

   brazgotinec?

 • RATATA

  Fantomka iz eRTeVe bo v kratkem zamenjala fantka s piščalko.

  • FORT WORTH

   Trenutno ima se trobento…
   Hehehe

 • Ryuk

  Carlova pravi, da ji noben ne bo natikal nagobčnika, sama pa z veseljem natika nagobčnike drugim. Ona je točno tisto zlo, proti kateremu misli, da se bori.

  • Soave

   Reva uboga. . . . . . . .saj se sploh ne zaveda, da nagobčnik že ima !

 • piko8

  carlova poitična prostitutka mafijskega šefa milana kuçana, dokler bo dihala bo trobenta komunizmu in proti slovenstvu!!! Ima vgraviran ČIP, če ni vse v rdečem ji takoj sproži alarm!!!

 • tohuvabohu

  Ali policaji še vedno zbirajo obvestila o velenjskih plakatih? Če bi lahko kaj naprtili SDS, bi se že zdavnaj o tem razkokodakali vsi dominantni mediji. Tako pa epiloga ne bo, kot ga ni bilo v primeru metanja kock v parlament.

  • učko

   Kot ga ni bilo 2x pri malarski akciji s kljukastimi križi. No, prvič so zasačili in poslikali SD podmladek pri tem, pa je policija zasegla slike in konec !

   • WISKY 1000

    a nimajo nobenih kamer u titovom velenju,da bi imeli titeja pd nadzorom,sigurno se bi videlo kaj v vezi plakatov.

 • Orbit_NG

  Čim prej ukinit rtv prispevek za vse, ne samo za upokojence. jim dat kodiranje in jovo na novo, naj gredo do posameznika, če bi bil naročen na rtv. dvojno plačujemo rtv, preko ip ponudnikov in preko še položnic direkt njim. to ne gre.

  • Miža

   Nič ne vem o tem, da bi bil rtv prispevek ukinjen za upokojence?

   • samotoje

    Verjetno je mislil na pokojne. Samo njim ni treba plačevati prispevka za kupleraj.

    • Orbit_NG

     Ne pokojne, mona. Obljubljajo da bodo ukinili plačevanje upokojencem, se strinjam SDS. Samo nismo več v jugi, in na novo to narest, kaj si mislijo, da sem sem se naročil kot si so oni zahoteli, da bi bil??? Ja komunjari mislijo da je vsa slovenija komunjarska…

     • samotoje

      1. Malo več spoštljivosti, prosim. Zate gotovo nisem mona.
      2. Piši slovensko, če že pišeš.

 • Soave

  No, se je pa zelo razpisala ! Razumljivo . Gliha vkup štriha.
  Je pa zanimivo, da je en novinar sposoben skupaj spraviti toliko protislovij. In taki osebi naj verjamemo ? Oz., njenemu pisanju ?

 • Zan Marega

  a mi lahko kdo, ki bolj pozna to možačo pove kaj je narobe z njenim obrazom.? zgleda kot , da ji je traktror zapeljal čez glavo…

 • D Zen

  še hudič bi kozlal.

 • montyamp

  Carlova zagovarja demokratične vrednote in opozarja na nevarnosti razraščanja nevarnih družbenih tkiv?
  Še dobro da imamo KOMUNISTIČKO PARTIJO YUGOSLAVIJE , saj bi brez nje od banan in kave pocrkali .
  Hahahaha………………………………
  “Dokler bom dihala, bom na svojih zasebnih družbenih omrežjih, če bo treba pa tudi s piranskega turna, izražala svoja stališča in kot novinarka in svobodomiselna državljanka posojala svoj glas prezrtim in preslišanim, opozarjala na demokratične vrednote in jih branila, obsojala nevarne in škodljive družbene pojave, kot je recimo nacizem.
  Hahahahahaha……………………………………
  Carlova , kura se tudi podela na dvorišču , pozabila si na murglosrbski udbovski komunist fašizem , ki je v Sloveniji naredil neprimerno več škode kot nacizem , za katerega so tvoji mentorji TITOBANDITO , France Klopčič, Dragotin Gustinčič, Prežihov Voranc, Aleš Bebler, Miha Marinko, Edvard Kardelj, Boris Kidrič, Josip Kopinić, Ivan Maček , Stane Dolanc , Kraigherji , Ribićić , Vidmar , Vrhunc , Ambrožić , Bulc , Kocjanćić ….. ultra-izdajalci komunisti čuvali slovenske železnice med WW2 .

 • montyamp

  Carlova je tip ženske , zaradi katerega , predstavnice nežnejšega spola pri muslimanih hodijo pred moškimi , samo po minskem polju

  • Friderik Peršič

   In ti si tip “človeka ” zaradi katerega Slovenija stagnira že 27 let …jamramo , jamramo , naredimo pa nič …

 • Miža

  Ta skrajno levičarsko radikalna hujskačica Carlova je primerna kvečjemu za zaposlitev pri kakšni Mladini, na nacionalni rtv, financirani iz žepov davkoplačevalcev, pa je ne bi smelo biti. Ubogi še kolikor toliko normalni novinarji na rtv, ki jih tiranizirajo takšni kot je ta Carlova.

 • Osti jarej

  Zakaj Rosvita Pesek ni več prijateljica Eugenije Carl
  Objavljamo dopisovanje med novinarkama nacionalne televizije na Facebooku
  Novinarka TV Slovenija Eugenija Carl se je na Facebooku obregnila ob oddajo Odmevi, ki jo je na večer odstopa predsednika vlade Mira Cerarja vodila Rosvita Pesek. Ta si je za komentatorja nastalih razmer v zadnjem hipu izbrala Janeza Janšo in ga poklicala kar po telefonu, čeprav predsednik SDS javno poziva k neplačevanju RTV-prispevka in je njeni kolegici pred časom označil za odsluženi medijski prostitutki./mladina 22.3. 2018/

  • montyamp

   Odslužile so udbovske kurbe svoj mandat , sedaj pa strmo navzdol .
   Žvepleni ostaja na položaju , kurbe so prišle pa nove za Sorosev denar in našega od položnic .
   Kje si pa vidu kurbarijo na položnice ????

   • Osti jarej
   • Friderik Peršič

    A ni zajebano , ko so vsi okoli tebe inteligentni in ti enostavno ne razumeš kaj pišejo …?

    • Kapitalist

     Friderik ali ti res nimaš nič bolj pametnega delat kot, da si tukaj in delaš zdrahe. Ne vem zakaj se ti zdi tako fin komunizem, samo to je tvoja demokratična odločitev. Vsedi se na letalo in odleti na Kubo, Venezuelo, Laos ali pa v kakšno drugo državo, kjer vlada tvoj preferiran način vladnja.

     • Friderik Peršič

      Ne boš verjel , ne …občasno si rečem , kaj ko bi pogledal tiste bebote na Noratv …? In , ko vidim , da ste še vedno zabiti , no , takrat vas poskusim malce razsvetliti , pa ne gre in ne gre …
      P.S.Kje si pa videl , da preferiram tele države , ki jih omenjaš …?

     • Kapitalist

      Potem se tebi zdimo vsi, ki smo volili beboti? Vidim, da ti je komunizem blizu.

     • Friderik Peršič

      Komunizem je družba prihodnosti , očiščena plevela …prosto po Marxu …

     • Tanja Gre

      Družba prihodnosti…haha…dober vic. Verjetno ima kaj veze z Marxom po imenu Groucho

     • Kapitalist

      Kje si pa videl, da komunizem deluje. Povej ime primer ene države.

     • Friderik Peršič

      Človeška rasa še ni dozorela , verjetno tudi ne bo …

     • Kapitalist

      Očitno si bil eden izmed 4.29% (57 800) ljudi katerim je bilo v Jugoslaviji prijetno. Očitno vas ni motilo, da občasno v trgovini ni bilo kave, pralnega praška, itd. Ter, da smo se vozili okrog z Fičkoti, Stoenkami, Jugoti in podobnimi avtomobili.

     • Friderik Peršič

      Matematika te jebe …4.29 % je cca 900 tisoč …Samo na pogrebu našega dragega Tita jih je bilo več …

     • Kapitalist

      Tebe matematika jebe, ker če bi bilo 4% cca. 900 000 tisoč potem bi imela Slovenija 22.5 miljonov prebivalcev.

     • Friderik Peršič

      Hahahaha , kaj misliš da imam spomin zlate ribice …? Malo si popravil in dodal Slovenskih …nice try …

     • Friderik Peršič

      Prvotna verzija se glasi ” Očitno si bil eden izmed 4.29% (57.800 ) ljudi katerim je bilo v Jugoslaviji itd …Na žalost si ti samo še en belček , ki rad ponareja dejstva …

     • Kapitalist

      No pa tudi v Jugoslavji komu misliš pa da je bilo tako zelo fino? Itak so vse republike izstopile, verjetno zato ker sta se tam cedila med in mleko.

     • Kapitalist

      Dodal sem pa Slovenskih držvljanov zato ker si očitno tako butast, da tega nisi uspel dojet o čem je govora.

 • WatsonForus

  jap kaj čmo, tud take osebke – podn od podna mora prenašat ta zemljica.

  • Friderik Peršič

   Da si kredibilen bi se spodobilo , da se podpišeš …z imenom in priimkom …

 • D Zen

  če bi snemal film misery 2 bi bla ona moja prva izbira

 • montyamp

  Carlova uvaja demokracij po fašist-komunistično .
  Šolski primer slovenske realnosti med drugo svetovno vojno , ko so idioti in STALINOVI HLAPCI
  TITOBANDITO , France Klopčič, Dragotin Gustinčič, Prežihov Voranc, Aleš Bebler, Miha Marinko, Edvard Kardelj, Boris Kidrič, Josip Kopinić, Ivan Maček , Stane Dolanc , Kraigherji , Ribićić , Vidmar , Pirjevec , Polić , zemljarić , Vrhunc , Ambrožić , Bulc , Kocjanćić …
  uzurpirali oblast in naredili iz Slovenije , VUKOJEBINO , iz katere se danes na leto izseli 8000 Slovencev , Carlovićićići pa uvažajo Pakistance .

 • Osti jarej
 • plavi-mil

  Verjetno je kriv JJ in stranka SDS, da jo je Bog naredil tako grdo, zato jih pa ne mara, levosučna presstitutka.

  • Friderik Peršič

   Daj objavi svojo fotko , ti lepotec …

 • Bozz

  Prvič: Če so res te plakate polepili neo-nacisti je to žalostno, da se nekateri Slovenci zanašajo na to ideologijo, kot branik države, družine, rase, itd. Te stvari se dajo braniti brez nacizma in mečejo slabo luč na vse ostale patriote, ki niso obremenjeni z neo-nacizmom in so seveda prikladni za zgoraj omenjene levičarske novinarke, da potem vse patriote enačijo z nacisti, zato sem prepričan, da je tole v Velenju bil navaden levičarski false flag.

  Drugič: Evgenija boš povedala kaj tudi o tem stališču?

  https://www.thenewamerican.com/world-news/item/22182-muslim-refugee-admits-my-main-goal-is-to-islamize-europeanshttps://www.thenewamerican.com/world-news/item/22182-muslim-refugee-admits-my-main-goal-is-to-islamize-europeans

  Evgenija Korl boš tudi kakšno rekla, da je Hitler imel v Bosni med 2. svetovno vojno muslimansko SS Handžar divizijo, ki jo je zanj postavil takratni Jeruzalemski mufti, ko si že takšna borka proti nacizmu? Ne boš a ne. Potem pa raje bodi tiho in ne hinavi o nekem sovraštvu, nestrpnosti, rasizmu, itd.

  https://www.youtube.com/watch?v=kFZTko2TXNY

 • samotoje

  “Bistvo verodostojnosti je namreč osebna integriteta, in če gledalec oziroma poslušalec verjame osebi pred mikrofonom ali pred kamero, potem zaupa tudi njegovim mnenjem, izraženim v zasebnem življenju.”
  V citatu je povedano vse. Nekdo, ki svojih osebnih problemov in zamer ne zna rešiti na primeren način, ne sodi v medije. Niti Kožar niti Carl ne izpolnjujeta osnovnih kriterijev za delo v nacionalnih medijih (TV, radio, portali) in zato odziv vodilnih ne bo dovolj. Vsem nestrpnim, agresivnim, žaljivim osebkom z nikakršno osebno integriteto bodo morali pokazati vrata.

 • domovina mili dom

  Poglejte, kdo je nalepil plakat v Velenju:

  https://pbs.twimg.com/media/Dg2lb3PWsAARAxL.jpg

 • Bald Eagle

  Presstitutke, povejte raje, koliko vama zvodnik milan plačuje, da širite take laži in manipulacije zoper samo eno politično stranko in njenega leaderja brez kakršnih koli oprijemljivih in konkretnih dokazov!?
  Kar se velenjskih plakatov tiče, ko boste imele neizpodbitne dokaze, ki bodo neizpodbitno dokazali identiteto storilcev, ki so jih izobesili, potlej pa lapajte presstitutke neotesane, sicer bo sledila kazenska ovadba zaradi širjenja laži in mazanja dobrega imena stranke SDS in Janeza Janše.
  Me pa zanimajo komentarji teh poceni presstituk v času, ko so “protestniki” v Mariboru izobešali lutke z mostu znanih politikov in po domovih strašili mariborske svetnike. Niti enega kritičnega zapisa nisem zasledil od teh poceni prodanih presstituk, ki med normalnimi ljudmi nimajo nikakršne vrednosti. Sploh pa ne razumem, kako je mogoče, da na nacionalnem mediju zaposlujejo in dovolijo javno pisarjenje tako nizkotnim in podlim osebkom, kakršni sta obe imenovani pisunki. Takšen gnoj ne sodi na nacionalni medij neke države.

  Carlova: “Dokler bom dihala,……………..bom obsojala nevarne in škodljive družbene pojave, kot je recimo nacizem”.
  To moralno pravico si boš pridobila šele takrat, koš z enako mero sposobna obsoditi tudi komunizem.

  • X-Plosiv

   bravo…

   • Friderik Peršič

    Odlično , kako bi šele pisal , ko bi zaužil svoje tabletke …

 • joza joza13

  “Nihče, prav nihče pa mi ne bo natikal nagobčnika,”

  Hahahahaha-hahaha…
  a si jo predstavljaš še z nagobčnikom?
  Ženska bi že sedaj lahko preganjala divjad z njiv npr. s celotnega Prekmurja. Divji prašiči se ne bi ustavili niti v Makedoniji -;)
  Z nagobčnikom pa bi ziher odvrnila še vse t.i. migrante… morda bi ji pa kakšnega vseeno priskrbeli – nagobčnik namreč!? Iz legiranega jekla…

  • Friderik Peršič

   Daj pokaži se , lepotec …anonimno je lahko nabijati …

   • joza joza13

    Friderik?
    Prašić?

    • Friderik Peršič

     Hahahahahah , daj prosim nehaj , hahahaha , ne morem več …si mogoče razmislil o karieri v komedijantstvu …?

 • garfi

  komunizem v Ameriki in jugoButalah
  We’re Under Invasion—The Move To Reorganize American Has Begun and It Started With The Democrats
  https://www.youtube.com/watch?v=UPjMVOm7lMU

 • UDBA

  Mislim, da mora ″Imperij Nova24TV″ prvo počistiti pred svojim pragom. Vsak dan smo priča člankom polnih laži, žaljenja, poniževanja,… Zato se ti ″novinarji″ ne podpišejo s polnim imenom pod članek.
  Sram vas je lahko!

  PS: Ops! Sem pozabila, da SDS-ovska svojat, sramu ne pozna. :)

  • von Rhein

   Kaj sporoča beseda >svojat<?
   Ne bodi nestrpna,dobila boš oceno za pametno misel,brez potrebe se ocenjuješ sama.

  • von Rhein

   Brez potrebe se ocenjuješ,tako pametne misli kmalu dobijo aplauz.

  • rabbit

   Kaj je Trček spet preveč alkohola.

  • KP

   Se ti udbovska svinja podpišeš s polnim imenom? Sam iz sebe delaš budalo! Idiot čefutarski prihajač nehvaležen. Pa še s srpom in kladivom bi rad mahal? Zgini nazaj v Čefurijo!

 • večni srb

  Če je Janša nevaren, zakaj se potem levica obnaša isto kot nekoč nacistični okupator ali dela še hujše zlo?

 • večni srb

  Čedalje več razveljavljenih sodb naših najvišjih sodišč na Evropskem sodišču pove vse o današnji levici. Kup fašističnega dreka, ki ne prenese nobene kritike na svoj račun.

  • učko

   Ni jim treba prenašati kritik, če pa imajo absolutno oblast.

 • totex39

  Ženske kot je ona že zaradi fizionomije postanejo še bolj zlobne in take bi morale biti izločene iz vseh družbenih omrežjih.

 • mare

  Ni ji samo zvilo frisa, ampak tudi možgane.

  • žogica

   Pazi ti na svoj fris in možgane, če jih sploh imaš!

   • mare

    Tebi jih 100% fali.

    • žogica

     Je laganje tvoj fetiš?

 • Tom Žnidarčič

  Če jaz vse skupaj prav razumem, potem Kožarjeva ni primerna za novinarko, vsekakor pa je primerna za recimo direktorico informativnega programa! Dvomim, da se dosti motim!!!!!

  • učko

   Koga briga kolk se ti motiš ?!

   • Tom Žnidarčič

    Dokler se boš pa ti za nickom skrival, si samo učko, se pravi, usrane brez jajc!

 • KP

  Nagobčnik že ima nataknjen,kolikor lahko jaz vidim….

 • žogica

  Vidim, da vam živčke para Eugenija, je pa prava borka!

 • KP

  Carl in Kahl. Tudi na slikcah sta si skor mal podobna. Oba tud enako lepa.

 • milanček

  prikazen iz bordela RTV, nagobčnik daj čim hitreje na svoj nagravžni ksiht! Nimaš kaj, pokvarjenost ti je udarila nekje ven, na faci!!!!

 • garfi
 • FRANC3

  Evgenija Carl je dostojen naslednik lažnivca Borisa Ježa. Laži so obema skupna rdeča nit.

  • Friderik Peršič

   Laži , kaj ne poveš …? Kaj potem delaš na portalu največjih lažnivcev na svetu …?

   • žogica

    Tole si pa dobro napisal!

    • Tom Žnidarčič

     Kaj bambola, kaj je dobro napisal?

     • žogica

      Portal največjih lažnivcev na svetu, pa še kako je res!

     • Tom Žnidarčič

      Brez tebe, sigurno nebi zasedli tega mesta!

     • žogica

      Ti zasedaš prvo mesto!

     • Tom Žnidarčič

      In daj usput obelodani kaj je imela Evgenija pri prodaji SPP. IMELA JE, ne vem pa točno kaj! Sumim, da je tukaj tudi SDS imel prste vmes!

     • žogica

      To vprašaj pa jajota, njemu je sigurno povedala…

   • Tom Žnidarčič

    Tudi glede famoznih žilnih operacij boš moral, na račun Evgenije plačat nekaj centov unemu kirurgu!

  • tohuvabohu

   Borisa Ježa so danes pokopali.

   • KAPIBARA

    Kaj ma to veze z eganelijo.. ? Ona Ni…

    • tohuvabohu

     A z Evgenijo Tremens? Ne prav dosti. A je bil omenjen.

     • KAPIBARA

      NE ! Z Evgenijo C. -kaj ima pokopani zveze ?

     • tohuvabohu

      Oba sta (bila) lažnivca. A to ni dovolj?

     • KAPIBARA

      Eeeej ne se jezit, res nič ne vem o tem :-(

     • tohuvabohu

      Saj se nič ne jezim. Ježa pa nisem jaz prvi omenil.

 • Tom Žnidarčič

  Ne vem detaljev, ampak Evgenija je po mojem imela kar globoko prste vmes, da se je nepotrebno prodalo Splošno Plovbo Piran! Ima kdo kake informacije o tem?

  • Kapodistrias

   Če je to res, je vendarle nekaj najmanj slabega od nje!

 • sprehajalec

  RTV, delodajalec Eugenije je pripravil Koncert na Kongresnem trgu. Izvedel je poskus diskreditacije Slavka in Vilka Avsenika, kjer je zaupal svetovno znano poskočnico – Zwei alte Leute zu Haus oziroma Na mostu dvema opernima pevcema, ki sta do potankosti uničila prelepo vižo.

  Vse v stilu ustvarjanja nove umetnosti in spreminjanja tradicionalnega slovenskega človeka. Bravo RTV. Bog vam bo sodil za ta dejanja, če že ne slovenski narod.

 • mali49

  Carlova, zgledaš kot bonekap.

  • Tom Žnidarčič

   Eee, vidi, to je komentar, ki sem ga nepotrpežljivo čakal že od lanskega leta!

 • Polde

  Pa kaj je s to babnico? Od sovraštva ji je že ksiht zategnilo pa še kar ne odneha. Dedca ji bo treba zrihtat, da bo šla histerija ven iz nje!

  • KAPIBARA

   Za kaj mi njej ??
   Naj gre za dobro vilo delat v migrantcke centre- zalego, pa ne bo dolg čakal, pa ga fasala…

 • Polde

  Evgenija predlagam, da si najdeš drugega delodajalca ali še bolje, odpri si sp. in se dokaži na prostem trgu!

 • max

  Seveda ima lahko Carlova svoje mnenje, a ne na javni TV, ki je plačana “po sili”. Takim ni mesto v javnih službah.

  • žogica

   Ni komentirala na javni TV, ampak na svojem profilu…., samo v vednost!

   • max

    Vem, a je čisto vseeno.Ona je uslužbenka javne tv, ki mora ves čas paziti na ugled in nepristranost…

    • Friderik Peršič

     Nekaj takega kot naši politiki …?

     • max

      Politiki so izvoljeni, takšni ali drugačni. Carlova pa ima privilegij delati na jvni TV, ki zastopa vse državljane davkoplačevalce. Lahko pa gre na komercialno TV in naj jo plačujejo, če jo hočejo. Ali pa naj gre “na svoje”, če misli, da je tako dobra…

     • Friderik Peršič

      Zgrešil si bistvo …

     • max

      pač mnenje enega od plačnikov javne rtv. Saj smem imeti mnenje, al ne?

   • Kapodistrias

    Ko jo zagledam na TV, mi gre močno na kozlanje. Slovenski Istri dela samo sramoto. In takemu stvoru rečete novinarka, pa oni umobolni iz Velenja tudi. Sramota!

    • žogica

     Si se mi kar zasmilil, da moraš kar naprej kozlati…

 • Gr Enze

  CARLOVA NE MORE BITI CARICA LAHKO BI PA BILA EUGENIJA GOEBBELS !!!!!
  BILA BI PRAV SRĆKANA A NE ? HITLER BI JI POLIZAL ĆEVELJĆKE HE HE HE !

 • bubamara

  Takšna oseba nima kaj početi na javni televiziji. Če 24ur na dan z vsemi štirimi kaže, da zanjo obstaja samo ena vrsta državljanov, potem bi morala dobiti knjižico takoj. Naj gre na Mladino ali Primorske novice in tam izloča svoj rdeči žolč.

  • žogica

   Pa ne, da imaš ti beli žolč?

   • KAPIBARA

    Žogica je po navdi tudi bela..

    pa ne zdej razglabljat !!

    • žogica

     Zelo malo je belih, sploh niso uporabne!

   • Slovenski štor

    žogica,a ti veš,da imaš v glavi zrak,če ga ne bi imela,bi ne bila žogica.Tako si,revica,odvisna od tistega,ki te” šutira”.Opaziti je,da te “šutirajo” levičarji s “felšo”,zato te nosi proti desnici,da bi koga “zadela”.Pa ti ne rata!

    • žogica

     Res si pravi štor, desničarski pokvarjeni štor, z votlino v glavi, ki je napolnjena s slamo….

     • Slovenski štor

      Nič hudega,jaz imam vsaj slamo,ti pa zrak.Mene pustijo pri miru,tebe pa šutirajo!Veš,če ne veš,tebe šutirajo tvoji-levaki!To je tvoja nesreča,ki jo ti čutiš kot srečo.

     • žogica

      Moja sreča niso levaki, še manj pokvarjeni desnaki, ampak ljudje, ki me z ljubeznijo obkrožajo v najožjem in širšem krogu….. Sicer pa štor s slamo v glavi, tega itak ne more razumeti!

     • Slovenski štor

      ….a se zato moraš stalno zaletavati v “zid”?Pišeš o izjemni sreči navznoter,nazven pa te levaki šutirajo v nas desničarje kot pobesneli,ker ne prenašajo nič in nobenega razen sebe.Za pretvezo govorijo o pravičnosti,solidarnosti,pomoči,sociali…..in še čem.Ti jim pa pomagaš,ko letaš sem in tja-se zaletavaš v naš zid,ki te stalno draži in izziva…Kako to,da ne vidiš:s tem samo sebi škodiš.Drži se svojih in svoje sreče,če jo res imaš.To vidim jaz,slovenski štor s slamo v glavi.Ti kaj pomaga?Če, potem sem tudi jaz srečen, s svojo slamnato glavo.

     • žogica

      Ko se bom zaletela vate, ti živi bog ne bo pomagal, ker se boš razpelišil, da ne bo ostalo nič. Kreten štorasti, kam se jaz zaletavam, je pač moja stvar, ti skrbi zase. Tipičen SDSovec si, pokvarjen do obisti!

     • Slovenski štor

      Ti se nemoreš” zaleteti” v koga ti hočeš,temveč v tistega v koga ti šuterji(levaki) odločijo.Oni šutirajo,ti letiš in vreščiš.Tako pač je.Jaz sem lahko vse najslabše,toda ti si le ena uboga žogica,ki misli,da je največja na tem Svetu.Žal si le ena O,ki vrešči,preklinja,pljuva….Uboga nula!

     • žogica

      Hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, takega štora, kot si ti, je pa težko srečati! Koliko ti vagaš, sigurno več kot 200kg, ker bi te bilo lažje nositi, kot brati…. Pametuješ na veliko, kar ni ravno pokazatelj, da si pameten,ravno obratno. Sedaj sva pa končala, tako težkega karakterja pač ne prenašam!

     • Slovenski štor

      No vidiš,zdaj je jasno,kdo lahko pride levakom do “živega”:težki karakterji,ki ne odnehajo,dokler levaki ne zginejo.Vsako popuščanje,hecanje in poskusi sodelovanja,levaki izrabijo za “pobijanje”.To je to.Adijo,žogica.Ti si odigrala svoje.

     • žogica

      Kratko in jasno: bedak!

 • šmentanamuha

  Tale Carl Evgenija se obnaša, kot da ma steklino. Histerična, nedostojna oseba, ki se prav s svojo napadalnostjo razgalja, da ji nekaj zelo manjka v življenju. Ne bi rada ugibala, kaj bi to bilo. Dejstvo je, da je njeno početje pod vsakim nivojem neke profesionalne novinarke.

 • cploger

  Pa kaj ta Efigenija še ni v invalidski? Saj mentalne invalide tudi upokojujejo.

  • Piruška

   Gospa ima definitivno psihične težave sicer pa je procent teh med levičarji poleg pokvarjene hipokritske inteligence običajno velik…

 • Slovenski štor

  Ni problem Carlova,problem je Vodstvo RTV Slo.,ki takšno novinarko zaposluje.Problem je tudi dejstvo,da moramo to novinarko,če hočemo ali nočemo,mi,državljani Slovenije pod “mus” plačevati.Sicer pa,kako naj bi vedeli kaj je dobro,če ne bi bilo takšnih novinarjev kot je Carlova.Poznati moramo nasprotno referenco.Razlika v kvaliteti med novinarkama ga.Rosvito Pesek in Carlovo je tako velika,da Carlova niti z daljnogledom ne vidi pet ga.Peskove.Zadeva gre tako daleč,ko slišim na RTV Slo-programih,da bo imela Carlova prispevek,se stresem in hitro “prešaltam” na katerikoli drugi kanal…si morate misliti,da tudi slovenski štor razume, kaj je groza!Zdi se mi,da gre novinarka Špela Kožar,kar lepo po “poti” novinarke Carl Eugenije…Samo še Bog lahko pomaga Vodstvu RTV Slo.To pa je pokora….imeti takšne sodelavce(ki jih moramo mi slovenski štorje plačevati,ker ne moremo doseči,da plačilo rtv-prispevka ni zakonska obveznost ).

 • Smuk Palček

  Najdražja javna hiša v Evropi – RTV Slovenija

  Koliko zaposlenih imajo na javni televiziji drugod po Evropi?

  Po večini držav po Evropi in svetu je na javni televiziji zaposlenih nekaj sto ljudi na večmilijonsko populacijo.

  Denimo, Slovaška s 5,5 milijona prebivalcev ima na svoji javni televiziji zaposlenih nekaj čez 300 ljudi,

  Grčija s skoraj 11 milijoni prebivalcev ima na svoji javni televiziji zaposlenih nekaj več kot 600 ljudi,

  medtem ko imamo v Sloveniji z 2 milijona prebivalcev na javni televiziji zaposlenih več kot 2000 ljudi.

  In reklam kolikor hočeš, da pozabiš kaj sploh gledaš !!!

 • Kapodistrias

  To človeško niče, po imenu Carl, bi morali že zdavnaj na RTV brcniti v rit in jo naknati. Celotni slovenski Istri dela samo škodo.

 • milanček

  neverjetno, kako je sexualno privlačna s svojim nagravžnim videzom-faco! Če pa pri njej moški dobi erekcijo, uf kakšna nagravžnost po zunanjosti in notranjosri! A si si že dala nagobčnik na rivc, da boš vsaj malo manj nagravžna?

 • branči

  še premalo je besnela! ob primernih simptomih se zadeve rešujejo s cepljenje in hospitalizacijo v gorenjskih toplicah! gospa je imela tokrat srečo, ampak sreče je opoteča – torej do naslednjič…

  • radames

   Gospa glede konkretne hospitalizacije spada pod primorsko-notranjsko regijo. Zato sodi na “Kredarco”, to je, v Idrjo.

 • Get Smart

  Razen redkih izjem in novih članov, in Eugenio Carli pač ni izjema nje,
  so vsi kaviaržido kominternistični MURGL JUGOKOMUNISTIČNI nastavljenčki (narejene lutke) transići.

  VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem = MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido KOMINTERNISTIČNIH transićev. VSI.

  Ti psi (watchdogi si celo sami pravijo) so morilci, roparji, lažnivci, uničevalci vsega,
  kar je delo poštenih ČLOVEŠKIH rok.
  .
  Prosto po Pavelu:

  “Pazite se psov v službi zla, teh pohabljalcev telesa.”

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    SOCIALIZEM=FAŠIZEM=KOMUNIZEM=KAPITALIZEM=
    FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
    so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
    ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

    =SUŽNJELASTNIŠTVO.

    Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
    = FORUM 21
    =
    MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
    predsednik je pa MILAN KUćAN,
    ki je tudi predsednik
    PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
    =
    ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
    in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
    = uradno preimenovan v LDS =
    DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
    i tako dalje do tokija,
    pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
    MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

    • Get Smart

     Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
     = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

     in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

     kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

     = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

     (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
     pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
     gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
     i tako dalje do tokija …)

     vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
     delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
     =
     “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

     1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
     2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
     psi čuvaji tekovina revolucije
     3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
     oz.
     z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

     Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
     seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
     .
     Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
     so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
     .
     .
     Jezus Kristus:
     »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
     .
     »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!