Evroposlanka Tanja Fajon znova napadla strankarskega “tovariša” in župana Ilirske Bistrice Emila Rojca, ki se dnevno bori z ilegalno invazijo migrantov!

Župan Ilirske Bistrice Emil Rojc. (Foto: STA)

Medtem ko evroposlanka in podpredsednica Socialdemokratov Tanja Fajon velja za glasno zagovornico priseljevanja migrantov v Evropo, ji sive lase v stranki povzroča strankarski kolega, župan Ilirske Bistrice Emil Rojc, ki po drugi strani že nekaj časa opozarja na nevarnosti migrantske krize in priseljevanja ilegalnih migrantov. Fajonova se ga je tako tudi na Twitterju odrekla.

“Sem že večkrat javno povedala. Vsaka zloraba tragedij ljudi, migrantov, beguncev, ranljivih, itn… v politične namene, širjenje laži, manipulacija in ustrahovanje, nevarna populistična in nacionalistična retorika zame nima mesta v demokratični, odprti, moderni Sloveniji in EU!” je zapisala evroposlanka Tanja Fajon.

Vse se je namreč začelo z željo po jasno izraženem progresivnem stališču “do populističnih prijemov tipa “shodi na meji proti migrantom” a la [Emil] Rojc (SD).” Marka Brumna je zanimalo kakšno je namreč stališče predsedstva stranke Socialdemokratov.

Odgovor Fajonove je kratkomalo Rojca, ki ne podpira migracij označil za lažnivca, na kar je opozoril tudi dr. Andrej Olaj. “Če vas prav razumem je župan Emil Rojc (SD) po vašem mnenju glede migrantov iz političnih namenov širil laži, manipuliral in bil nevarno populističen, zato se z njim disciplinsko pogovarjate. Nenavadno, saj je vendarle glasnik volje obč. svetnikov in prebivalcev občine.”

Poročali smo, kako pred dvema mesecema prišlo do incidenta v katerem so ilegalni migranti s kamni obmetavali mladoletno deklico. Za Fajonovo je opozarjanje na dejstva “zloraba tragedij ljudi, migrantov, beguncev, ranljivih, itn…” Za resnične žrtve migrantske krize ji je vseeno vse dokler je v skladu z njenimi progresivnimi nebulozami.

Iz tega razloga je v nemilosti pri njej tudi Rojc, ker dejansko verjame deklici, ki so jo napadli migranti in tega ne skuša prikriti, temveč še opozarja na nevarno stanje v državi. Fajonova tega ne vidi. Ona se skriva v Evropskem parlamentu. Ko pa odjeknejo streli na božičnem sejmu v Strasbourgu, kakor se je to zgodilo lanskega decembra, pa skoči v bran terorista.

Zato je razumljivo, da je na spletu zapaziti pozive naj Rojc izstopi iz stranke, ki ga slika kot lažnivca. Ljudje namreč na svoji koži občutijo vso progresivnost migrantske krize, ki je bila inscenirana z namenom njihove nadomestitve. Socialdemokrati, ki bi po trditvah Jerneja Štromajerja morali biti največji zagovorniki delavcev, so tako njihov največji sovražnik.

Namreč, več migrantov kot jih je v državi, nižje ostajajo plače za vse delavce. Razlog je preprost. Več kot je delavcev, močnejša je konkurenca, kar pomeni, da so ljudje pripravljeni delati za manj denarja.

A to Socialdemokratov ne zanima. Glavno je, da lahko oni še naprej trobijo svoje pravljice o dobri stari Jugi, kako so nasledniki jugoslovanske komunistične partije, ter vztrajajo, da so na strani delavcev.

Rojc je za zdaj še vedno član SD. A izgleda, da so njegova stališča glede migrantov privlekla pozornost tudi vrha stranke. Pomenljiva je namreč trditev Fajonove, da drži, da je Rojc še vedno član SD, a ob tem je dodala: “In pogovarjali smo se in še se bomo …”

O čem se bodo pogovarjali? To je pravo vprašanje? O Rojcovem članstvu v stranki, ali nevarnostih migrantske krize?

Ivan Šokić

 • Common Sense

  Falotke migranti sploh ne zanimajo. Ona, ubrisana kot je, samo verjame, da se bo tako ubranila desnice, če bo zanikala, da migrantski problem obstaja. A če bi bili v SD pametni (pa niso, ker so pač komunisti oz. kot pravi poslanec Koprivc “ponosni nasledniki komunistov”), bi postopali ravno obratno – zavzeli bi se za strog režim na meji.

  • totex39

   Naslednikom komunistov paše tak način delovanja na meji, samo zgodilo se bo ravno obratno ko bodo sami deležni vseh teh provociranj, ki se sedaj dogajajo ljudem ob meji in nočejo verjeti.

 • Slovenka

  Rojec ve, da ga bo odneslo ljudsko nezadovoljstvo če se ne bo pravočasno zmigal in da je potem SD v Ilirski Bistrici pečena.

  • samsara

   Ne vem zakaj Rojc še podpira udbomafijsko levičarsko-satanistično tovarišijo SD, s svojo članarino?
   Če je povsem načelem in pošten mož, iskrenih misli in dejanj, od njega pričakujem, da se tej odvratni združbi javno in dejansko odreče.
   Nič manj kot to.

   • Slovenec

    ENKRAT KOMUNIST, VEDNO KOMUNIST.

   • Slovenka

    To je vse lepo in prav, vendar bi si s tem zelo verjetno nakopal vraga in pol. Po drugi strani pa dvomim, da bi bil s svojo stranko resnično sprt. Kot sem rekla, se je verjetno oglasil, ker ve, da drugače utegne vrag vzeti levo opcijo na ilirskobistriškem območju, in si zato prizadeva zmanjšati politično škodo.

 • mapu

  Fajonka, ravno ti izrabljaš migrante za svojo r..

 • Mojca pokraculja

  To kar počne fajonka je šele zloraba v politične namene. Vse za potrebe diktature kateri služi. Ogabno, sprevrzeno, kriminalno je prikazovati osvajalce in kriminalce za ljudi potrebne pomoči. Nobene pomoci ne potrebujejo, za pot so placali mastne denarje prekupcevalcem in kriminalcem. Laž, ena sama laž za katero je tudi fajonka mastno plačana. Upam da bo za to kar nam dela v imenu satanskega sorosa, bogato plačala.

  • murgl

   Tanja samo opravlja sboje delo in to ne slabo. Hudo pa je to, da je rabota pokvarjena.

   • šmentanamuha

    Se strinjam. Satanova dekla se ne bo ustavila pred ničimer.

   • Marija

    Če sama nebi bila pokvarjena tega nebi delala.Prodala se je in sedaj mora,ve se kaj s takimi naredijo,ce ne delujejo.To ji je kazen.

 • Franc Šink

  Verjetno je sorosovi mafiji dolžna kakšne usluge. Migranti so ji zadnja skrb

 • marker

  Fajonko je treba odpoklicati iz Bruslja in tja postaviti ustreznega kandidata, ki bo zastopal Slovenijo. Ona je ne zastopa. To je Soroševa plačanka tako kot Vajgl.

  • samsara

   Tako kot Slovenije ne bo zastopala Joveva. Instaliranka s strani instaliranega.
   Tako se množijo na mestih oblasti satanovi podrepniki, katerih naloga je promocija kaosa, uničenja, trplnejja, strahu…, ter uničenje civilizacijskega napredka, ki ga je človeštov doseglo doslej.
   Promocija involucije zoper evolucijo zavesti.

 • Artur

  Neverjetno je, da narod še zdaj, ko vrag že šalo jemlje trpi takšne podle narodno izdajalske komunistične zgage in da pod nujno ne ukrepa, ker smo zaradi njih že do grla v govnu. A škoda besed navsezadnje je dejstvo, da od 75% levih Butalcev drugega tudi ni za pričakovati torej od večine populacije, kar pomeni skorajšnji propad naše napredne države kakršno smo si leta 91 predstavljali, da naj bi bila.

 • opazovalec

  Če bi se pisal Šokć bi se bal trditve, da vsak migrant pomeni znižanje plače domačim. Končno jih tudi sam Šokić bolj ali manj uspešno znižuje. Zanimivo, da migranti (Šokić, Brščič/Brščić,…) in njihovi potomci nastopajo proti migrantom.

  • centurion

   Morebiti maš prav.
   Puklasti Miha je bil Slovenec.
   Si njegov potomec, pa te kaj žuli?
   Ziher.

   • Slovenec

    MENE ŽULI KOLIČINA ČEFURJEV IN ŠIPTARJEV V SLOVENIJI. PA ŠE PRITOŽUJEJO SE DA JE PREVEČ TUJCEV V SLOVENIJI KOT TA ČEFUR ŠOKIĆ. NAJ GREDO NAZAJ DOL PA BODO MED SVOJIMI, KRETENI ČEFURSKI.

    • centurion

     Fafajonka je Slovenka.
     QWA je loči od ćefurke, bebo.
     Tebi je tudi v sorodu Puklasti Miha, al qwa?
     Vi levuharji BRŠČIČA med čefurje?
     Spel na mmcpress.

     • Slovenec

      FAJONKA NI SLOVENKA, FAJONKA JE ZMEŠANA KRAVA.
      BRŠČIČ JE SLOVENEC, ŠOKIĆ PA ČEFUR.

     • centurion

      Šokić piše normalne, berljive tekste.
      Več premore domoljubja,
      kot VSA slovenska LEVA provenienca skupaj!!!!

     • opazovalec

      Bernard Brščič je sin migranta Anđela Brščića. Mene poreklo sicer nič ne moti, vendar ravno slovenskih korenin ni, saj tudi za Gorana Vojnovića ali župana Jankoviča pravite, da sta čefurja.

     • tohuvabohu

      Butl. Kdo pa omenja tega reveža Vojnovića? Sicer se je pa sam oklical za čefurja.
      Jebe te tudi izražanje. Brščič je kvečjemu imigrant.

     • Steiermark

      To provokatorsko ćefursko teslo, označuje za ćefurje tiste, ki so pošteni in domoljubni državljani Slovenije. Ne motijo ga pa pravi ćefurji, kot je opankar in ostala uvožena balkansko socialistična drhal!

     • Common Sense

      Glej vsebino, ne forme. Kaj je važno kako se piše? A sedaj pa se ne smeš pisati Weber? (nekoč poslanec SD- dokler se niso skregali). A sedaj pa ne smeš biti Strohmeyer (sekretar na Ministrstvu za šolstvo, iz kvote SD – namerno sem uporabil nemški original njegovega priimka)? Da ne govorim o Šarcu, ki je posvojenček (kar je res), menda iz Kosova (to pa je urbana domneva). Da ne naštevam naprej. Priimek in “poreklo” nimata nobene zveze. Važno je kaj počneš in za kaj se zavzemaš. Just my two cents.

     • opazovalec

      Najprej te popravim, njegov priimek je Veber, no izvor je Weber (po naše tkalec). Gre za stare obrtniške priimke in ne novodobne migrante. Vsekakor se pa strinjam, da priimek in “poreklo” nimata nobene zveze. Je pa nekoč Vojnović napisal, da integracija imigrantov v Sloveniji deluje zelo dobro, za primer je navedel nagrajenega literata Vojnovića in vodjo proti migrantske stranke, sina imigranta (da spet ne bo kdo dlakocepil) Anđela Brščića..

   • samotoje

    Glede na bedarije, ki jih tip piše, sem prepričan, da nima pojma, kdo je bil Puklasti Miha. Brezupno.

    • centurion

     ++++++++++++++

 • Morala

  Kar nekaj blebeta…Prihajajo sami moški migranti in ilegalci…Kot je že nekdo napisal, zakaj ne povabijo iz BV in Afrike otroke brez staršev in jih izšolajo…bo veliko del. sile…, Župan naj izstopi in bo…

 • Artur

  Kateri je že njen domači naslov bivanja ? Na južno mejo z njim napisanim na čim večji pano, da se ga bo dalo že s hrvaške strani razbrati spodaj pa You are welcome to my address.

  • Nata

   Vsi imajo telefone. . . . . . navodila jim poslati, pa bo !!

  • KAPIBARA

   Znano mi je samo, da ima hišo ob Zbiljskem jezeru.. torej tam, kjer se vse izogiba neki parceli..

 • antimur

  Se bo našel kdo, ki bo tej ogabni migrantoljubki in sovražnici Slovencev Fajonki, naložil po njenem smrdljivem gobcu in ji ga končno zaprl.

  • VERZIFIKATOR

   Takšen bi se v vrstah našel lastnih,
   v stranki ki ima tovarišico,
   če bi šlo zares mu za resnico,
   treščlil bi jo po zobeh oblastnih.

   Kaj še dela v njeni kvazi-stranki,
   mar ne vidi, kam zadeva vodi?
   Ali pa previdno fant presodi,
   da od niča boljši so ostanki?

 • soc

  Baba ne dojame, da bo prišel dan, ko bodo njo in njej podobne levaške izdajalce družine, naroda in civilizacije pobesili po drevesih. Zmagovalci prihajajoče vojne, pa če bodo to Evropejci (srčno upam) ali “migranti”.

 • učko

  Fažuonka migrante zlorablja za svoje politične namene in lastno promocijo. Prasica !

 • Antonius

  Naj Tanja Fajon javnosti pove, koliko dobi na račun revnih, zlorabljenih in kar je še o njh naložila, od bandita Sorosa, ali pa naj sama za svoj žep neha izkoriščati šerijatarske morilčke in kar tem ranljivim dušam še pripisuje.
  Naj pove, koliko ji plačuje Soros, ali pa neha prodajat svole lažnivo usmiljenje.
  Pol pa dobi eno demokratično na lice, pa te ozmerjajo, da si nasilen do vseh žensk.

  • Janez Kepic-Kern

   +++++++++++, SE STRINJAM, ABSOLUTNO. L.R. Janez K. Kern KOMENDA

 • centurion

  Prekleta stara, rdeča krastača fafajonka.
  Jebe se njej za slovenske nove, mlade generacije.
  Z razlogom- JE JALOVA, prasica levuharska.
  Suha okužena veja Slovenije.

 • Slovenec

  OBESIT BABO ZMEŠANO!

  • tohuvabohu

   Ne provociraj, kreten.

   • Slovenec

    NE ŠČITI ZMEŠANE FAJONKE. KRETEN.

    • tohuvabohu

     Marš, govedo provokatorsko.

     • Slovenec

      CRKNI LEVIČAR.

     • Steiermark

      Ali še vedno ne veš, da prekletstvo, ki ga pošiljaš drugim, nazadne pristane na tebi? Torej bo “crknil” kot prvi ti, pošiljatelj!

 • RATATA

  No, saj ta Emil Rojc verjetno niti nima kakega drugega greha kot to, da je bil takšen butelj, da se je včlanil v
  ZeKaeS – Stranko Demokratične Prenove eSDe, Iliskobistričani pa da so ga takega za župana izvolili.

 • Imperial Commando

  Tipična levofasisticna hipokrizija, druge obtožuje nečesa kar sama počne, ma naj zapre že enkrat svoj fašistični gobec.

 • slosin

  prava farsa….častilka rdeče zvezde in komunističnih klavcev nam fafa o sočutju ….

 • xtc

  Cela EUse nevarno bliža točki ko bo počilo,,ko bo moral demokratični svet kot je od 41 do 45 pospraviti z preživelim socializmom in njegovimi preživelimi derivati derivati,kot so anarho liberali multikultarji in anarhisti,kot je z njihovimi brati po socializmu Nacional socialisti in Fašisti v ww2

 • Slovenec

  Levake in komuniste migranti zanimajo samo skozi volilno telo, ki jih bo lahko
  preko podpore obdržalo na oblasti.

 • alojz

  Kje pa to ženšče vidi demokratično in moderno Slovenijo. Edino odprta pa je, to pa. Za vso kriminalno golazen.

  • samotoje

   Za njene vrste Slovenijo so njeni predhodniki hrabro bežali pred pomožnimi nemškimi silami in še bolj hrabro pobijali tiste, ki niso verjeli v bežanje in skrivanje in skupne kotle.

 • dob

  “In pogovarjali smo se in še se bomo …”

  Bolj me skrbi zakaj se mi še pogovarjamo z vami.

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA

  Sporočam Vam, da se je izgubil ali se preimenoval
  na ta OK PORTAL NOVE24TV – ŽAL PIŠOČI – F.TUNEK-HILLBILLY
  Spoznate ga po
  opisu v spodnji pesmi – HILLBILLY SONG.
  Hillbilly – je naziv za ZDA ljudi, ki živijo v ZDA – HRIBIH.
  Tri take vidite na spodnjem posnetku, eden pa poje pesem HILLBILLY SONG – o sebi.
  Prijetno
  poslušanje pesmi o ZDA HILLBILLYJU. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  HILLBILLY SONG
  https://www.youtube.com/watch?v=XfMwuT3Ltyw

  KONEC ŠALE

  HILLBILLY ŽENSKE, PUNCE
  SO PRECEJ BOLJ SIMPATIČNE – KOT SO TO – HILBILLY DEDCI.
  NPR. IZ W. VIRGINIESLAVNE
  CARTER SISTERS UN NJIH MAMA MAYBELLE

  https://www.youtube.com/watch?v=qTE3GWVgdmg

 • rubec

  “Sem že večkrat javno povedala. Vsaka zloraba tragedij ljudi, migrantov, beguncev, ranljivih, itn… v politične namene, širjenje laži, manipulacija in ustrahovanje, nevarna populistična in nacionalistična retorika zame nima mesta v demokratični, odprti, moderni Sloveniji in EU!” je zapisala evroposlanka Tanja Fajon.

  Jaz sem tudi že večkrat javno povedal, pa se te nikakor ne prime. Bom ponovil. “Spelseopica”.

  • Nšo-či

   Včasih se vprašam ali tvita med šopingom ali med posedanjem v kakšnem lokalu?

   • rubec

    Normalno, med svojim šihtom. Pa ja ne misliš, da bo za tole nucala svoj prosti čas.

    • Nšo-či

     Šihtom? Me hecaš? Saj vidiš, da je skoncentrirana na komandiranje SD -jevcev iz daljave. Očitno je postala njihov strateg. V Brusllju le spi.

     • rubec

      Pa saj njen šiht je ravno šoping in posedanje po lokalih mar ne? No, vsaj obračunavajo si ga kot šiht.

     • Nšo-či

      Kučanova varovanka je, energijo špara za čas, ko bo nadomestila Pahorja. Zato tut študira barvne kombinacije, pa vpliv zagorelosti na priljubljenot …pa take fore. Vse se odvija načrtovano. Nič se ne zgodi mimogrede, Mimogrede .. poznaš.’..kot vsi ljudje sva kar nekje mimogrede…

     • von Rhein

      Ja,šiht z nadurami.

     • von Rhein

      S kom?

     • Nšo-či

      Kako to misliš?

     • von Rhein

      Ja,no.Če prevedem v ulični žargon bi se temu reklo:” s kom se dol daje”?

     • Nšo-či

      Tega pa ne vem. Moderni lasi so. Baje. Njen uradni partner pa je nemški novinarski kolega Barun.

 • tohuvabohu

  “Vsaka zloraba tragedij ljudi … v politične namene”
  Baba je zmešana. Slabih stvari sploh ni mogoče zlorabiti.

 • ROMAN Naprudnik

  Župan g.Rojc deluje kot je treba,kot,da ni v nobeni stranki.Bravo,za vzgled.

 • rubec

  Samo to da še dočakam, da tale opica enkrat nafuka in da moja stara mati nekoč dobijo čez 300 penzije. Pa tudi, če je samo en euro čez, potem lahko umrem.

  • Nata

   No, to pa ne !! Takrat ti bo šele lepo. Pa, mi bi te tudi pogrešali.

 • ZatonMesecnikov

  Počasi se kristalizira, kdo so največji sovražniki slovenskih levičarjev.

  po gledanju Zrcala tedna, kjer je bilo Trumpu namenjeno 60% časa, so sledili Hrvatje, ki jih je nemka, predsednica EU pohvalia, kot vzorno državo. kaj hujšega. Dokazovanju, da temu ni tako, je sledilo ostalih 30% oddaje. Kjer so spluvali Hrvate kot tiste, ki so razbili najbolj idealno komunistično državo v zgodovini, Jugoslavijo. In s tem uničili tisočletni sen balkanskih levičarjev, ter severne slovenske levičarje odrezali geografsko od južnih bratov.

  ostalih 10% je bilo namenjeno trkanju na našo vest, zakaj še nima vsak od nas 2 ali 3 – 2-3X zapeče v svojem domovanju. In na svojem transakcijske računu.

  kot nekakšne ljubljence, naprimer hrčke. Le da te hrček ne bo zaklal, če ne boš izpolnil njegovih želja.

 • Olga101

  Za vse tragedije nezakonitih MIGRANTOV je kriva Sorosova plačankaTanja Fajon z levičarsko svojatjo! Gre za nezakonito trgovino z ljudmi in zlorabo azila, da o ropanju slovenskih davkoplačevalcev niti ne govorim!
  Za zločine, ki so jih njeni gostje naredili po Evropi in zaradi politične korupcije, mora kazensko odgovarjati!

 • montyamp

  “”””””””””””nima mesta v demokratični, odprti, moderni Sloveniji in EU!”””””””””””””
  Dokler bo Slovenija imela marionetarsko vlado polno kastriranih potomcev CENTRALNOG KOMITETA SAVEZA KOMUNISTIČKE PARTIJE YUGOJEBISLOVENIJE , bo nikoli demokratična , odprta mogoče za ISIS in murglosrbski terorizem , moderna pa z 800 morišči takrat , ko bodo morilci viseli s kandelabrov z nogami navzgor .
  Preveč je bilo atentatov !!!!
  K*R*A*M*B*E*R*G*E*R*-S*L*I*V*N*I*K*-G*O*L*U*B*-J*A*M*N*I*K-K*O*K-……………..

 • tromaž

  Fajonka vprašaj tisto sramoto Slovenskega sodstva, ki je sfukal Janšo, koliko migrantov je na meji sfukal in način, ko so ti bežali iz nebes jugoslovanskega socjalizma.

 • Artur

  Če bi bil jaz tako osovražen od poštenih domoljubnih Slovencev kot je ona bi se od sramu v mišjo luknjo skril.

 • Janez Kepic-Kern

  PONAVLJAM
  Bog daj – nam, Vam – vsem – dober dan ”
  V Kopru so imeli danrs izjemno dobro pridigo
  in lepo SV. MAŠO.
  Je bilo slišati na Radiu Ognjišče.
  Ob pesmi

  “V NEBESIH SEM DOMA” me je obšla

  moja šaljivost in sem si rekel, sam sebi:
  ” NO, ZLAST EX KP, ZK FAKE , NEPAVILNO SAMOPOIMENOVANI ” LEVIČARJI”
  VEČINOMA
  ne živijo – ravno – “v NEBESIH”
  Tista “žal” EU poslanka, samovsiljena in medijsko nam vsiljevana SD T.FAJON
  zagotovo
  NE ŽIVI – “V NEBESIH”,
  ampak samotarsko, verjetno v kakem precej luksuznem stanovanju,
  a “SAMOŽIVSKO”
  – v “družbi” s “sostanovalci”
  kot so za stanovanja TIPIČNI –
  – MIKROBI, PRAH, PRŠICE, MOLJI, VEŠČE ITD.
  V
  KAKŠNIH “NEBESIH” PA ŽIVIJO, DOMUJEJO
  NA
  TEM OK PORTALU NOVE24TV – “ŽAL PISOČI” – razni ex KP, ZK – “HLLBILLYIJI”
  BODO
  PA ŽE ONI SAMI POVEDALI. Morda? L.R. Janez K. Kern KOMENDA

 • mginko

  _Taka je vzgoja podmladka stare partijske mafije. In taka vzgoja mladine je še danes. Narod pa naj kar spi še naprej !

 • Tomaz

  Nas glavni problem niso ilegalci ampak evropska 5.kolona izdajalcev ala fajon, sarec , merkl ter ostali social-liberali. Skoda da v Slo.nimamo neke normalne desnicarske stranke ki bi bila proti ilegalcem , kot je salvini v italiji alpa Lepen v Fr…

  • Common Sense

   Imamo.

 • skorpijon93

  češka je daleč pred slovenijo, slovenci učite se !

 • piko8

  tanja fajon ZLOČINKA in IZDAJALKA Slovenskega naroda!!

  • Zombi Gartner

   Ona pa ni nič kriva. Ampak volilci, ki so ji dali glas. Poiskati te bedake in jim pobrat vso premoženje in ga dati cerkvi. Lahko tudi v dobrodelne namene.

 • Miro Jereb

  Fajonka za kozlat…

 • PLavi-mil

  Fajonka VELEIZDAJALKA Slovenije.

 • KAPIBARA

  A se vi zavedate, da se bode tote ženšče, nekoč vrnilo v SLO, živet v svojo hišo, ob Zbiljskem jezeru..

  • Common Sense

   Bo pač zgradila še višji zid kot ga je zgradil Šarec. S EU penzijo in dotedaj zasluženo plačo in dodatki si bo to z lahkoto privoščila. Pa celo telesnega stražarja za povrhu. Povsem upravičeno, ker se zna zgoditi, da ga bo potrebovala;)

 • Basileus

  SD in SDS ni razlike. Preplavljenji z ideologijo.

  • Nata

   Ideologija (gr. ἰδέα = ideja in λόγος = logos,
   vedenje) je večznačen izraz, katerega pomen je odvisen predvsem od
   konteksta uporabe. V najširšem pomenu bi ga lahko opredelili kot vse
   tiste ideje o družbi (umetnosti, vzgoji, politiki,
   …), ki si jih deli določena skupina ljudi. V tem smislu je to skupek
   vrednot in prepričanj. Lahko pa se ideologija nanaša tudi na
   prepričanja, ki so na neki način napačna ali izkrivljena. V tretjem
   smislu[navedi vir]
   je to skupek prepričanj o skoraj vsem, kar vključuje tudi vsakodnevno
   omiko, ne glede na to, ali so ta prepričanja pravilna ali ne.

   • Basileus

    Sektaše vas res druzi skupna ideologija.

    • Nata

     A ni to fino ? Saj vi tudi pripadate kakšni ” sekti “.

     • Basileus

      ???

     • Nata

      Ja. . . . kako pa naj jaz vem čigavi ste ? Saj sem samo vprašala, no !!

     • Basileus

      V sekti dobrih in poštenih ljudi.

     • Nata

      Saj sem jaz tudi dobra – kot kruhek, poštena pa preveč. Pravijo, da sem naivna.

     • anzek

      Ha, ha, ….naivna, to pa drži. Pričkate se s provokatorjem, ki ga imam jaz na block.

  • Common Sense

   Katera pa so po tvojem potemtakem politična združenja / stranke, ki niso preplavljena z ideologijo? Katera ponudba na političnem trgu je najbliže tvoji “sekti dobrih in poštenih ljudi”? Da slišimo tudi to, če se že postavljaš v vlogo nad-človeka Prometeusa, poštenjakar kakršen si;) P.S. ne s SDS, ns SD nimam ničesar;)

   • Basileus

    Novo gibanje novo stranko ustanovit.

 • Nata

  + + + + + + Bi pa samo nekaj čivknila .No, vprašala. Kje pa so ostali komunisti. Saj jih je v stranki še nekaj ! Ti so pa tiho, kot ritke . . . . . kot po navadi !

 • bojan

  To je povedala tako kot da je cela slovenija njena last

 • šmentanamuha

  Tanja Fajon, mag., je politična prostitutka, ki zlorablja tragedijo revežev iz tretjega sveta za svojo politicno kariero in status v Krasnem Novem Svetu, ki so ji ga obljubili za izdajo Evropejcev in lastnega naroda. Komunjara satanisticna, naj jo zadene pravična sodba.

 • cosmosjasnovidec

  Komunajzerski predniki te nesnažne muslo krastače oziroma vsa njena familija je sodelovala pri pobojih Slovencev katere so pobili.
  In sedaj tale antipatična komunajzerska svinja hoče nadaljevati z njihovim delom z pomočjo muslimanske golazni katero tihotapi v Slovenijo.
  Upam,da se čimprej najde negdo v njeni bližini ter jo pahne pod vlak ali avto tako kot delajo njeni musliči katerim prasica fafa,ker zaradi grdobe ne dobi moškega.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju,FAJONKI ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • Janez Kepic-Kern

  PONAVLJAM.
  TUDI VZDEVKI NA TEM OK E- PORTALU – ZASMRDIJO,
  SE ZDI ?
  Kot prešvicana, predogo nošena obleka.
  Stara znanca TUNEK HILLBILLY in VALTER BRANISLAV
  STA SE – SE ZDI – PREOBLEKLA. Da bi odšla – ne verjamem.
  Zato jima podarjam
  v linku pesmico “I DON*T KNOW MY NAME.

  ŠALA
  VOŠČILNICA.

  “I DON*T KNOW MY NAME”
  JE
  bistroumna pesmica ene ZDA 12 let punce Grace V.
  Podarjam jo v poslušanje ” žal – pisočemu” provokatorju na ta OK portal NOVE24TV,
  KI
  TAKO HITRO MEJAVA SVOJA IMENA, VZDEVKE, NICKNAME,
  da je – se zdi – pozabil, kako mu je res ime, kdo res je !
  Kako mu je res – ime,
  naj pa sam ugane, če mu bo uspelo. Nič ne de, če mu ne uspe. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE
  I DON*T KNOW MY NAME- Grace V

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!