fbpx

Evropska poslanka Tanja Fajon še na dan terorističnega napada v Strasbourgu nasprotovala vzpostavitvi stalnega odbora o terorizmu, ob pokolu pa se je strahopetno skrivala!

Foto: FB

Ni trajalo dolgo od objave evroposlanke Tanje Fajon na njeni spletni strani v podporo migrantom, preden se je v Strasbourgu zgodil teroristični napad na božični sejem, v katerem so umrli trije ljudje, še dvanajst pa jih je ranjenih. “Žal pa je v poročilu povsem nesprejemljiva stigmatizacija migrantov in njihovih potomcev. Vsakršne povezave med iskalci azila in teroristi so nedopustne in lahko nas je sram, če takšno besedilo sprejmemo,” je Fajonova izjavila le nekaj ur pred krvavim napadom, ko so na plenarnem zasedanju Evropskega parlamenta razpravljali o boju proti terorizmu.

Ni nikakršne potrebe po vzpostaviti stalnega odbora Evropskega parlamenta za varnost … je zapisala Fajonova le nekaj ur preden je v Strasbourgu prišlo do terorističnega napada, ki ga je zagrešil 29-letni Cherif Chakatt, rojen v Strasbourgu, potomec migrantov. 

Medtem ko je bila Fajonova zaposlena z opravičevanjem islama in s svojim nenehnim bojem proti domnevno naraščajočemu nasilju “skrajno desnih ekstremistov, neofašistov in neonacistov, posebej nad pripadniki ranljivih skupin”, in je opozarjala “na nevarno protijudovsko in islamofobno retoriko, ki se je v nekaterih državah znašla že celo v ‘mainstream’ medijih, na spletu in v učbenikih”, ji je Chakatt na božičnem sejmu demonstriral, da ni ničesar “fobnega” v “islamofobni retorik”.

Tanja Fajon je še na dan terorističnega napada na svoji spletni strani objavila sporen tekst.

Vse, proti čemur svarimo že lep čas, drži. Islam ni kompatibilen z zahodno civilizacijo. Vseeno je za Fajonovo bolj nujno “preprečevanje radikalizacije, zlasti na družabnih omrežjih”. Seveda, kakor je v navadi Socialnih demokratov in njihovega radikalnega podmladka Mladega foruma, je potrebno ustanoviti spletno policijo, ki bo preganjala drugače misleče nasprotnike morilske politične korektnosti.

Da bi Fajonova povlekla kakršnokoli povezavo med proslavljanjem sprejetja Globalnega dogovora o varnih, urejenih in rednih migracijah v Marakešu in terorističnim napadom radikaliziranega islamista v Strasbourgu dan pozneje, ni pričakovati.

Kot lahko vidimo po njenih izjavah na Twitterju, je še vedno preveč zaposlena z opravičevanjem islama in napadanjem vseh, ki si drznejo povedati resnico.

Minuta molka v Evropskem parlamentu, ki je bil včeraj zaradi terorističnega napada na božični sejem zaprt. Takoj zatem nadaljevanje agitpropagande SD o tem, kako je poročanje o resničnih dejstvih “agresivno govorjenje in razširjanje strahu z ‘informacijam'”. To je obraz socialdemokratov.

To je obraz Tanje Fajon, ki v Evropskem parlamentu zagovarja islam in se bori proti varni in terorizma prosti Evropi. Reči, da je islam kriv za terorizem, je greh, Fajonova raje preganja namišljene “skrajno desne ekstremiste”.

Ivan Šokić