Evropski poslanci Zver, Tomčeva in Šulinova Evropsko komisijo seznanili s Šarčevimi škandaloznimi izjavami

Foto: milanzver.eu

Evropski poslanci iz vrst SDS dr. Milan Zver, Romana Tomc in Patricija Šulin so danes na Evropsko komisijo naslovili pisno poslansko vprašanje v zvezi z nedavnim pozivom predsednika vlade Marjana Šarca, ki je bil objavljen na uradnih spletnih straneh kabineta predsednika vlade in v katerem je pozval podjetja, ki so v delni ali večinski državni lasti, naj prenehajo z oglaševanjem v medijih, ki širijo sovražni govor.

Evropske poslance tako zanima, ali je takšen poskus vpliva na delovanje in svobodo medijev v skladu z zavezami o spoštovanju svobode in neodvisnosti medijev, katerim se je zavezala Slovenija ob vstopu v EU? In ali Evropska komisija meni, da takšen poziv predsednika vlade predstavlja tudi poskus političnega vplivanja na poslovne odločitve podjetij, ki naj bi jih svobodno sprejemale njihove uprave? Evropske poslance zanima tudi, kaj namerava Evropska komisija narediti v zvezi s tovrstnimi ravnanji?

Spomnimo. Slovenski premier Marjan Šarec je nedavno pozval podjetja, ki so v delni ali večinski državni lasti, naj prenehajo z oglaševanjem v medijih, ki širijo sovražni govor. Premier je sicer včeraj dejal, da je zadovoljen, da je njegov poziv dvignil nekaj prahu in da so ljudje začeli o tem razmišljati, vendar pa izjave predsednika vlade Marjana Šarca glede prepovedi oglaševanja ne moremo jemati zgolj kot neke vrste dobrohotno opozorilo oziroma mnenje, niti je ne moremo zreducirati zgolj na to, da je “dvignil nekaj prahu”.

Ugledni pravniki in združenje novinarjev ostro obsodili premierjeve besede
Kot ugotavlja Združenje novinarjev in publicistov, takšen poziv nevarno spominja na polpreteklo obdobje cenzuriranja medijev. Gre za poskus političnega onemogočanja delovanja medijev, ki so kritični do vlade, s pozicije moči. Znano je, da predstavniki vladnih strank predvsem do vlade kritičnim medijem že nekaj časa očitajo, da širijo sovražni govor, pri čemer je to, kaj je sovražni govor, prepuščeno subjektivni presoji vladnih politikov. Združenje novinarjev in publicistov dodaja, da vladna stran najpogosteje za sovražni govor označi že, če mediji zgolj kritično pišejo o migracijah ali vladni politiki na tem področju.

Tudi cenjeni slovenski pravniki dr. Andraž Teršek, dr. Matej Avbelj, dr. Jurij Toplak in dr. Jernej Letnar Černič so v javno objavljenem pismu o svobodi izražanja med drugim zapisali, da premier tvega resno prestopanje meje politično sprejemljivega, če se postavi v vlogo presojevalca, kaj so to sovražne vsebine, kdo je zanje odgovoren, kako se jim zoperstavljati. Posebno, če močno sugerira, da prihajajo samo z ene od dveh strankarskih političnih strani. Omenjeni pravniki dodajajo, da ima premier kot človek pravico, da podaja takšne vrednostne ocene, a da gre kot premier predaleč, če s takšno izjavo pavšalno sugerira splošni obstoj sovražnega govora kot kaznivega dejanja v teh medijih. V pozivu pravniki tudi izpostavljajo, da je politično nelegitimen in pravno nesprejemljiv pritisk na podjetja, na katera ima država neposreden vpliv, če je v celoti, pretežno ali delno vključena kot lastnik ali nadzornik. Premierju Šarcu obenem predlagajo previdnost in preudarnost, da ne bo sam prestopal meje svobodnega delovanja in izražanja, ki pritiče predsedniku vlade.

Za presojanje o tem, kateri zapisi presegajo svobodo izražanja, pa so v demokratični državi pristojni organi pregona in sodišča, nikakor pa o mejah svobode govora ne sme in ne more presojati predsednik vlade.

C. Š.

 • RATATA

  Kaj namerava komisija storiti v zvezi s takšnimi ravnanji, kot je bilo Šarčevo?? Ja saj to je zapovedano v Marakeški deklaraciji! ….”“RASISTIČNIM” MEDIJEM OMEJITI FINANCIRANJE!!!””” piše!!

  • Djuro Sumar

   Naj te ne skrbi, Orban vas bo še vedno financiral.

   • Steiermark

    Ja, če bo naša Nova 24 ur, financirana od Madžarov – Orbana, bo financirana iz strani demokratičnih sil, z namenom, da se demokracija uvede tudi v Sloveniji in ne na način, kot se “hrani” rdeča fašistična drhal s svojimi “sredstvi javnega obveščanja” z fake news ter sejanjem sovraštva do naših, svobodomiselnih ljudi, z krajo, ropanjem, iz našega denarja, poleg tega pa nas še prisiljujejo, da prisilno plačujemo naročnino na odvratno ugabno komunistično javno hišo, največji bordel v Sloveniji!

    • Djuro Sumar

     Vedno sem bil navdušen nad madžarsko demokracijo in ne razumem zakaj jih v EU neprestano napadajo.

     • Steiermark

      To je pa preteežko za razumevanje takšnim, kot si ti! Ker, tisti ki sam tega ne spozna, mu tudi pomoči ni! Le, zakaj……. korajžno naprej, po kozjej…… sledeh in “udruženju” z njimi…..

     • Djuro Sumar

      Bolj se nagibam proti EU, korajže mi pa nikdar ni manjkalo.

     • FUCK COMMUNISM

      Nagibas se proti EU?! Zakaj ze?! Zaradi visjih davkov, odvzemanja slovenske suverenosti, vsiljevanja EU davkov in prostega prehoda meje?!?!?

     • Djuro Sumar

      Na žalost je to edina možna opcija za vso Evropo, če želimo ohraniti svojo dediščino, kajti razdrobljena Evropa je prelahek plen ostalih velikih igralcev. Prepričan sem celo, da moramo k EU pritegniti tudi Rusijo in Turčijo. Turčijo predvsem zato, da rešimo težave z islamom.

     • Steiermark

      “Vedno sem il navdušen nad madžarsko demokracijo”…… ali to sega v čas, 50 let, ko so komunisti rusi, gazili ljudi s tanki, ker so ti zahtevali demokracijo?

   • RATATA

    Jaz se financiram sam, zraven pa še tebe.

    • Djuro Sumar

     Hvala, še bolj se potrudi.

   • SIMON ROZIC

    Pokloni se raje svojemu mafijskemu botru Sorosu, kot da optepaš prazno
    slamo !

    • Djuro Sumar

     Soros me še manj zanima kot Orban. Oba sta luzerja.

 • Zora

  Poplnoma predvidljivo. SDS evropski poslanci ne znajo drugega, kot da tožarijo v Evropi. Hvala bogu da je Šarec povedal svoje mnenje in pozval podjetja v državni lasti k razmisleku kaj podpirajo s svojim oglaševalskim denarjem. Upam da bo pritok nori24 usahnil in da se poledično ta gnojnica laži in primitivizma ugasne. To bo veseli dan!!!!

  • to_mi_delaj

   Ja ampak tudi ti bereš to stran, se je upanje zate da te pamet sreča.

   • Djuro Sumar

    Gospa je pametna in nabira informacije od vsepovsod. Jaz sem 100% ateist, pa prelistam Družino in Ognjišče, da vidim kakšne oslarije pisarijo.

    • Steiermark

     Po starih udbovskih metodah, ko so udbovce infiltrirali v cerkev, jih “izobraževali” s študijem Biblije, da so lažje obračali resnico in se borili proti cerkvi in katolikom!

     • Djuro Sumar

      Brez poznavanja Biblije človek preprosto ni popoln.

     • Steiermark

      Brez življenja po biblijskih naukih, človek ni popoln in je lahko samo del satanistične zalege ali na poti k njej…..

     • Djuro Sumar

      Biblija nas uči, česa ne smemo početi.

     • stajerc5

      No ja, pri nas velja: Cesa naj ne bi smeli poceti! Ker pa nam je po ustavi vseeno dovoljeno seveda lahko; ce pa ne, pa ustavo spremenimo, nje!?

     • Djuro Sumar

      Tvoj problem je prav v tem, da dobivaš vse informacije samo iz desnega pola.

     • Steiermark

      Ti pa iz tapravega pola? Udbovskega, si še vedno z njimi?

     • Djuro Sumar

      Nisem vedel, da so Družina, Ognjišče, Reporter, NOVA24TV itd. iz udbovskega pola.

   • Zora

    Ko je nova24 začela izhajati, sem se veselila novega informatorja. Ko sem hmalu videla, da je namen teh pisunov, povdarjati samo eno plat, tudi na račun resnice, in povzdigovati samo eno stranko, vse ostale diskreditirati…. skratka nisem mogla verjeti kakšna greznica je to. Sedaj pridem vsake toliko časa gor, ker točno vem kaj bodo pisali in se hočem na to ozvati.

    • macon

     Za levo plat je že dosti medijev. Greznica so tisti, ki se hranijo iz državnega denarja in se delajo uravnotežene, medtem ko so v resnici levo pristranski. Nova24tv se ne spreneveda, da je uravnotežena.

     • Zora

      Se pa spreneveda da je v službi resnice.

     • macon

      Ja, dam ti prav. Ogromno je tračarij in čistih bedarij.

   • lokec

    Strinjam se s tabo. Ne vem zakaj Zora ne zgine s te stani na Mladino, delo, itd.

  • pajot

   kako pa komentiraš 571 novinarjev za časa Janševe vlade? Tožarjenje?

   • macon

    Levo tožarjenje je civilizacijski boj proti fašizmu, desno pa narodna izdaja, nje nje.

 • AlojzZ

  “Evropske poslance tako zanima, ali je takšen poskus vpliva na delovanje in svobodo medijev v skladu z zavezami o spoštovanju svobode in neodvisnosti medijev, katerim se je zavezala Slovenija ob vstopu v EU? In ali Evropska komisija meni, da takšen poziv predsednika vlade predstavlja tudi poskus političnega vplivanja na poslovne odločitve podjetij, katere naj bi svobodno sprejemale njihove uprave? Evropske poslance zanima tudi, kaj namerava Evropska komisija narediti v zvezi s tovrstnimi ravnanji?”

  Evropske poslance??? Hudo posploševanje. Samo nekatere slovenske poslance. Iz SDSa, za tiste iz N.Si pa žal ne vemo.

  Ali je takšen poskus vpliva na delovanje in svobodo medijev v skladu z zavezami o spoštovanju svobode in neodvisnosti medijev, katerim se je zavezala Slovenija ob vstopu v EU? Ni. Ampak to vse vemo!

  Ali Evropska komisija meni, da takšen poziv predsednika vlade predstavlja tudi poskus političnega vplivanja na poslovne odločitve podjetij, katere naj bi svobodno sprejemale njihove uprave? Ja. Ampak to tudi že vse vemo.

  Kaj namerava Evropska komisija narediti v zvezi s tovrstnimi ravnanji? Nič. Ker je ti stvar Slovenije kot države. Oziroma Slovencev.

  • lokec

   Saj dvakrat piše kateri poslanci so postavili pisno poslansko vprašanje. Seveda podpisa ni mogoče pričakovati od Bogoviča in Peterleta.

   • Djuro Sumar

    Ta dva sta pač pametnejša od teh treh. Zver je pa itak kategorija za sebe, tako vsaj pravi Boštjan Turk.

 • Olga2345

  Sovražni govor in izključevanje širijo levičarski talibani skupaj s Šarcem, priklopljenimi na Murgle!

 • antimur

  Evropske komisije in celotna EU s pijanskim im zmedenim Junckerjem na čelu ni drugega kot servis NWO raznarodovalne politike zločincev kot je Soros, Merkel, Macron, Kučan, zato priporočam tem našim EU poslancem, da naredijo vse, da se Slovenija odpove EU skupnosti ter se priključi višegrajski skupini, ali pa Avstriji, v vsakem primeru pa čim dlje od balkana in njihovih primitivcev.

 • Franc Šink

  Je ta tepec Šarec sploh definiral kdo je sploh sovražni govornik in koliko je bilo že obsojenih zaradi tega. Ali prejudicira.?
  Kot cigan in njegov vrč.

 • Djuro Sumar

  Po stari navadi desničarji perejo perilo vsem na očeh. Zakaj pa niso obvestili EU o tem, da Janez Janša novinarke zmerja s prostitutkami?

  • tomnidari

   In zakaj zmerom pozabite dodat NOVINARSKE, s čimer dobi njegovo zmerjanje čisto normalen odziv nekoga, ki ga novinarski prostituti obrekujejo brez enega argumenta.

 • Vince Blake

  Končno ena pametna od Zvera. Ker drugače je naredil kar nekaj škode desnici.

 • Djuro Sumar

  Nisem volil Šarca in njegove stranke, ampak možakar mi je vedno bolj simpatičen.

  • bednick

   hahaha
   Vic dneva!

  • Duhec

   Res je. Zeli vodljiv in ubogljiv bedak. Jap, vrvice majo pa v rokah najbolj pokvarjeni in brihtni. Konc je z desnico. Še pujske na kolinah bojo preglasili.

   • Djuro Sumar

    Z našo desnico nikdar ni bilo nič. Še osamosvojiti so jih morali levičarji.

  • macon

   Pač kapaciteta po tvojih predstavah in tudi kapacitetah.

   Svoje k svojemu ali gnoj na gnoj.

   • Djuro Sumar

    Točno tako, zato pa si še vedno zakopan v kopico gnoja.

  • SIMON ROZIC

   …Imaš pa res odličen okus! A si tišlar?

 • Občasni Komentator

  in kaj so jim povedali na te izjave v EU?

 • maxbernie

  Poslanci SĐS bodo danes Evropski komisiji predali vsebino tvita njihovega haupttvitkota, kako kot vodja opozicije na demokratičen, razumen in kulturen način obračunava z novinarji.

  • črnaovca

   Ne tisto in da je bil obsojen pa ni za ušesa Evropske komisije, skrivajo in zanimivo nihče od levičarskih poslancev tega ne nosi na nos Evropski komisiji, majhna toda pomembna razlika v kulturi obnašanja

   • maxbernie

    Najbrž bodo Evropski komisiji predali tudi dokumente o nezakonitem in na pol mafijskem financiranju brezplačnikov za potrebe stranke SĐS in jasno tudi, kakšni so denarni tokovi med Orbanovo mašinerijo in lovkami Diane Đuđić. To bo materiala.

    • macon

     Ne, predali bodo dokumentacijo o levičarski kraji petih milijard Eurov (5.000.000.000 EUR) v bankah. To bo materiala.

     • maxbernie

      A bo prenos? Že pečem kokice.

     • stajerc5

      Revcek, se za pet cevapov nimas?

     • maxbernie

      Čevapi so za vas, eksote z vzhoda.

  • macon

   Za tisto je hodil na sodišče in bil obsojen.

   Ti pa mi boš verjetno lahko posredoval fotografijo njegove klinike v Avstraliji, o čemer smo kar nekaj prebirali v levih medijih.

   • maxbernie

    Od mene kaj takega ne boš slišal, ne bral, ker nikoli nisem verjel. Ampa, saj poznaš tisti rek: Kar seješ, tudi žanješ. Po moje je bilo vse z namenom, da malo občuti na lastni koži njegov modus operandi.

 • črnaovca

  Res je škandal v maniri desničarskega tožarjenja. V šoli smo takim rekli toži bab

  • Silos

   Če so že tam naj bo vsaj nekaj od njih

  • Steiermark

   Takim, kot si ti, ki zagovarjajo uvajanje diktature in cenzure, pa rečemo idioti!

 • Stric iz ozadja

  Juncker se mora najprej streznt.

 • maxbernie

  Ampak, a ni zanimivo? Šarec sploh ni poimensko naštel, kateri so ti mediji, v luft so pa skočila samo katolibanska trobila!

  • bednick

   Zanimivo, res.
   Po mojem je imel v milslih, Dnevnik, Mladino in Delo.

   • maxbernie

    Mogoče zato, ker ne pozivajo k orožju, čipiranju migrantov, preganjanju drugače mislečih, šibkejših?

    • bednick

     Kaj pa preganjanje otrok in bolnih?
     Si pozabil?

     • maxbernie

      Tudi njih.

  • Djuro Sumar

   Če stopiš mačku na rep, zacvili.

  • Steiermark

   talibanski kozjeljubci pač ne opazijo tega, kaj slabega se godi tistim, ki niso z vami (torej so proti vam)!

  • pajot

   A se ti zajebavaš?

 • Duhec

  Hahaha že tožarijo. Sam kaj, ko jih noben ne j*.

 • Garbage man

  Jezen, ker je v javnost prišla info, da je albanski bastard

  • Steiermark

   Kdo, serpentinšek? Ja, sem slišala, da je res albanski, zapuščeni otrok, posvojen od dobrih in naivnih Slovencev! In kaj se je izleglo iz tega….. to pa danes občutimo na lastni koži, ko se takšni izmečki, za katere bi pa res bilo bolje, če bi njihova mati opravila abortus….

   • Djuro Sumar

    Bravo, vidim da zagovarjaš abortus.

    • Steiermark

     V primerih, ko je to res, zaradi dobrobita drugih in zarodkov, dobro, kot je tvoj in takšnih “albansko srbskih podtaknjencev”, ja! Nihče nebi trpel, tako ne vi, ki se nahajate na napačnem mestu in ob napačnem času, z nezmožnostjo pojmovanja vaših in naših pravic in mi nebi trpeli, ker bi bili prišparani za takšne izgube, ki nam grenijo življenje v naši deželi, kjer bi radi živeli po lastni kulturni in verski pripadnosti, evropski, ki je takšnim tepcem tuj!

     • Djuro Sumar

      Pomembno je le to, da si za abortus, vse ostalo je le tvoje nakladanje, saj niti tega ne veš katera je naša dežela.

     • janez cepec

      desnakarji so proti splavu zgolj in zato, ker nerojeni otroci pomenjo manjko pedofilski večini u slovenski Cekvi.

     • Steiermark

      no titov pedofiliranec, še vedno nemoreš iz tega, tako te je zaznamovalo, tisto šepetanje tita, na tvoja oslovska ušesa, 9-letnega pionirčka: ljubičice bijelo…..

     • Steiermark

      Seveda vem, katera je “vaša” dežela – srbija! Moja pa Štajerska!

 • Duhec

  Dve v menopavzi, edn pa s povečano prostato in to bi naj neki. Ma ne ga srat.

  • Steiermark

   ti, izgleda, da pa spadaš v novo zvrst bitij, na dveh nogah, ne moški, ne ženska (?), pač nemoreš priti v meno ali andropavzo, ker je to rezervirano za normalne pripadnike žensega in moškega roda!

   • Duhec

    Mlada sm še, delam kt urca.

    • bednick

     Si mislila kt kurca?

    • Steiermark

     tisto, da delaš kt urca, mislim, da delaš, kvečjemu, “kt urca” – peščena, kjer pesek urno drsi v spodnji del…….glava se ti pa še bolj prazni in to, kar blebetaš, je samo posledica tega delovanja “kt pešena urca”, brez …..urca….

  • macon

   Za ene stvari je potrebna glava, ne pa p!3da. Delaj torej kar znaš, torej s p!3do.

 • macon

  Ogabni levi primitivci zdaj razpredajo o tožarjenju v EU, medtem, ko je vse v redu, ko sami širijo nestrpnost in sovraštvo do opozicije, ker si oblast predstavljajo samopašno totalitarno in samo njihovo in za njih. Prav tako je državno gospodarstvo njihov fevd, da nastavljajo partijske kadre in razporejajo denar, kamor jim paše.

  • janez cepec

   de nis mau pomešu pojmov, Zver je biu pravovern komunajzar in levak do leta 1989

   • Andrej

    Zver- bil, ti – si.

    • janez cepec

     nikdar in nikoli

   • maxbernie

    Njihov ljubljeni vodja pa dokumentirano eden zadnjih pohodnikov v Kumrovec.

   • macon

    Ti si pa cepec še danes in ti že davno ni več pomoči.

    • janez cepec

     pejd ti mau u Tržič, gor hitr popedenajo take maconarje

  • Steiermark

   Morajo, sicer propadejo. Ena velika zlata jama – udbovski bankomat, jim je že skoraj, ušel in oni so obupani, kako se bodo naprej financirali – brez našega denarja!

 • kraljica vesolja

  Aja, tožibabe. Pa mal čudn, da ne podpirajo našga premierja. Tko bi vsaj mogl bit, a ne.

  • FUCK COMMUNISM

   Kreten! Premiera, ki NI BIL IZVOLJEN, naj podpirajo?!?!?!?!?!?!??!? Budala!

 • Štalmajster

  Pa kje jemljete take naslove ? Ovce so se šle potožit ……….. VOLKU ?????

 • Janez Polda

  Tudi ITALIJA iztopa iz UN migrantskega pakta!!!!
  Number of EU Countries Rejecting UN Migrant Pact Grows
  vir.Civil Liberties for Europe ob 14:19

  • Steiermark

   Italjane je pamet srečala, saj so nagnali smrdljivega komunista Renzija, ki je bil (po vzoru naših rdečih fašistov,) eden izmed največjih lopovov in mafijašev ter je množično vabil, z namenom, da si povečajo volilno bazo, kamelarje, v Italijo!

   • janez cepec

    bravo Lahi, vas pa očitn ne bo pamet srečala, de bi nagnal komunajzarja in večnega predsednika, Princa Teme

    • Steiermark

     Zame je serpentinšek nekaj novega, nesprejemljivega in nepojmljivega, vendar še do tvojega zapisa nisem vedela, da ga imenujete tudi princa teme! Dam ti za prav, saj kdo drug, kot princ teme, kaj takšnega, kar počne on, nebi počel nihče drug z zdravo pametjo, razen kakšen zahojeni psihopatski nosilec rdeče zvezde in promoviranja Hudih jam, kjer ste jih, bojda, še premalo stlačili in po novem, tudi “naredili prostor” za nas, katerim pa vi, nikakor nemorete biti, najintimnejša in sprejemljiva opcija , kajšele, da bi sprejeli vaše nasilje in genocidno naravnanost!

     • janez cepec

      bluziš ti, mau bluzuš

     • Steiermark

      Edini, ki bluzite, ste vi, buziči in psihiči!

 • Lea Pralines

  Še to jim povejte kake škandalozne izjave polne sovraštva in kako razdvaja ljudi portal nova24 tv!Prav vsi ki mislijo drugače in so v drugih pol.strankah so deležni njihovega žaljenja in laži,ampak kljub vsemu domobrančki ne bo vam uspelo nič….tako kot ste popušili na volitvah v državni zbor in županjskih volitvah,tako boste tudi pri tem manevru,Sram je lahko zvera tomčevo in šulinovo,da pljuvate po predsedniku in prav vi ki naj bi v evropskem parlamentu bili pripadni državljani slovenije in njene vlade…podn od podna,….

  • Andrej

   Če je vlada poden niso krivi tisti, ki pljuvamo nanjo. Kar je res je res.

   • Steiermark

    Teleta, z rdečo zvezdo, ne razumejo!

  • Steiermark

   Ali je vas, nelegalnih tlačilcev slovenskega naroda, kaj sram, za to kaj ste nam storili in kaj še delate? Sicer pa, kdo razdvaja? Vi, drhal, na predvolilnih srečanjih “obdelovali” in širili sovraštvo ter razdvajali Slovence, s pozivanjem, “samo Janša ne”! Kaj, razen kraje in lopovluka je vaš program?

   • Lea Pralines

    ZADNJI ČAS JE DA SE POMUSLIMANI SLOVENIJA,MOJA VERA NIMA TAKIH ZAHRBNEŽEV KOT TVOJA…..GLEDA U OČI I SERE…

    • Steiermark

     se vidi, da imaš, ne samo prebavne probleme ampak tudi tiste v glavi, ki se ti kopičijo….. fašisti bi ti dali malo ricinusa….

  • macon

   Ti ne misliš, no. Daj si že to dopovej, da ti bo lažje.

   Tvoja predstava o enotnemu kimanju vladi to pokaže, ker si navajena, da morajo vsi kimati titu.

   • Steiermark

    Ima, poleg prazne glave, od dolgotrajnega celoživljenskega kimanja, tudi okvarjena vratna vretenca, ko se ji hlava pomika samo gor in dol, kot tistim kužkom iz 60 let, ki so veselo prikimavali v avtomobilih, na zadnji, okenski polici!

   • Lea Pralines

    kdo pa je tito? jaz kimam samo alahu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Artur

  Zver, Tomčeva in Šulinova Evropsko komisijo seznanili s Šarčevimi škandaloznimi izjavami ??!!

  To je glih tako kot, da bi seznanil mrhovinarje zato, da bi ti mrhovinarji ukrepali proti drugim t.j. SLOmrhovinarjem zaradi njihove mrhovinarske narave, da bi pa zbobnali skup narod na vsesplošnih protestih proti tej komunajzlski barabiji jim pa nit na kraj ponka ne pride. Sprenevedanje in demagogija na kubik . Zaradi takšne blentave opozicija pa smo v ku.cu kot smo.

 • maxbernie

  Se spomnim še kako dobro leta demokracije, ko so vladali janševiki. Na siolu, kjer so harali Vasle, Žužek, en ex-vodja MMC (nimam pojma, kako se je pisal) in Biščak. So brisali čisto vse argumentirane poste in komentatorje, ki so bili proti umazanim rabotam takratne vladajoče klike. Ko se je zamenjala uprava, so vsi blokirani uporabniki dobili opravičila. Tako se dela v normalni demokraciji. Gospoda pisunska/cenzorska so pa letela.

  • Stajerka

   no…..sedaj so prispeli drugi cenzorji, nagnjeni v tisto smer, kjer se stolp v Pisi pričel ravnat…povzeto po Hanovi teoriji….

 • francelj3

  Mogoče bi evropski poslanci seznanili EK še s tem, da je v drugem krogu volitev za mariborskega župana favorit globoke države srpski ljudožerec, in jo povprašali, kaj misli o tem.

 • župnik cefizelj

  spet domobranska govna jokajo in prisegajp zvestobo nemcu. ko bo prišla pa ura resnice pa spet na kolena in točiti krokodilje solze? že izdajajo slovenski narod za drobtinice iz nemčeve mize. nemec jih bo pa zavrgel kot leta 45. bodo jokali angležu!? tokrat jih bo sam potamanil. za izdajo ni opravičila.

  • FUCK COMMUNISM

   Tebe je treba ubit – pocas!

 • Duhec

  Težko najdeš politika, ki bi bil bolj dolgočasen od te trojice na sliki.

  • FUCK COMMUNISM

   Boljs dolgocasen, kot pokvarjen, izdajalski in protislovenski, kot so tvoji komunajzarski levuharji!

   • Duhec

    Pol priznaš, da so dolgočasni. Lepo od tebe.

    • FUCK COMMUNISM

     Kosmatinka, ne obracaj besed

     • Duhec

      Sej ne zamerim, no. Pač si se zagovoril.

     • FUCK COMMUNISM

      Ocitno si prevec zabita, da bi razumela kaj sem napisal

 • Bandit123

  Pa te velike PI..e bi morali takoj odpoklicati iz Bruslja. Nič nimam proti temu, da se repenčijo doma v Sloveniji, a to kar delajo je proti svoji domovini.

  • FUCK COMMUNISM

   Proti svoji domovini delajo tvoji levuharski komunajzarski pizduni!

  • Artur

   Bimbo a narodno izdajalski podpis marakeške deklaracije je pa borba za narod in za domovino ali kako. Si že posredoval naslov tvojim “narodnim osvoboditeljem” svoj naslov kamor naj ti pošljejo legalno ilegalne ekonomske migrante?

   • Lea Pralines

    NABIJ SI V RIT MARAKEŠKO DEKLARACIJO,KI TE TAKO RAJCA GOVEDO…

  • Olga2345

   Mislite Fajonko in Vajgla? Seveda, to sta veleizdajslca Slovenije! Ni ju dovolj samo odpoklicati, treba ju je zapret!

  • Janez

   Spet zavajaš !
   Tile trije imajo radi SLOVENIJO, NJIH DOMOBVINO
   IN NAS SLOVENCE.
   ZNANO JE, DA KOMUNISTI IN DA TUDI ŠE POKOMUNISTI
   NISO IN NE MARAJO – NAS SLOVENCEV, NE SLOVENSKE SLOVENIJE.
   RADI

   BI NAZAJ SVOJO KARDELJANSKO, TITOISTIČNO – SLOVENIJO.
   K
   SREČI STA NESODNA EX VKP/b, KPS, KPJ POLIT MORILCA E. KARDELJ IN J.B. TITO
   – OD 1980 – MED MRTVIMI.
   NISTA SE POKESALA, TUDI SEDANJI POKOMUNISTI
   SE NIČ KAJ NE KESAJO ZA SVOJE PRETEKLO – “NE-POČETJE”
   ZATO,
   ZLASTI TU BEROČI POKOMUNISTI – PRISLUHNITE – SPODNJI PESMI
   NEOBSOJENEGA
   KESAJOČEGA SE
   REALNEGA MORILCA (SVOJE PARTNERKE).
   V SLOVENIJI JE TAKO REDKO SLIŠATI
   – BESEDE KESANJA :
   zlasti od politikov jih praktično nikoli ne slišimo. Mar ne ? L.r. Janez Kepic-Kern KOMEND
   P.S.
   PESEM KESAJOČEGA SE NEOBSOJENEGA REALNEGA MORILCA
   IZ ARGENTINE: La Lopez Pereyra, poje Jorge CAFRUNE
   https://www.google.si/search?q=la+lopez+pereyra+jorge+cafrune+version+2&oq=la+lopez+pereyra+jorge+cafrune+version+2&aqs=chrome..69i57.33503j0j8&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • Vera

  Lepo, da seznanjajo EU, toda z Juncknerjem si ne bomo nič pomagali, to Šarec ve, zato pa je postal diktator ob slabem predsedniku evropske komisije hik, hik, hik-išijasu.

  • francelj3

   Juncker nima nikakršnega išiasa, ampak ima Alzheimerjevo bolezen (demenco). Za povrh je pa še alkoholik.

   • Vera

    Da ima ” išijas ” je takrat ,ko je bil zelo nacejan sam dejal . Demenco pa že imajo naši v tej vladi, saj ničesar, kar so obljubljali ne uresničujejo, razen davke nabijajo še bolj .

  • Steiermark

   Upajmo, da ga v novem letu nasledi Weber

 • Get Smart

  Če pride muslićkulti cefizelj v hišo cifizlja in mu jebe vse po spisku in zraven seveda še mekanocurnega nastavljača dupeta cefuzlja, ki živi za trenutek, ko mu gazda v garaži raztura dupe, da se cefizelj počuti kot duhec nje,
  pač vsak človek pokliče policijo (zaradi sestre cefizlja, ne zaradi cefizlja nje).

  Je pa v spovedi cefizalja kot vedno resnica o MURGL JUGOKOMI psičkih,
  ki so za drobtinice (ne iz nemške, ampak iz kaviaržido KOMINTERNISTIČNE v Nemčiji) z mize nastavljali dupe zdaj svojemu MURGL JUGOKOMI tovarišu MUSOLINIJU =
  italijanskemu SOCIALISTU, pa NEMŠKEMU SOCIALISTU Hitlerki, pa SOVJETSKEMU SOCIALISTU Stalinu, pa kaviaržido KOMINTERNISTIČNEM SOCIALISTU pedru posiljevalcu pedofilu JOSEPHU BROZU TITU WalTERJU WEISSU nje.
  Ja, pes, za vaše zločine ni opravičila in nič bat, prej ali slejk boš pseto dobili izstavljen račun in boš pseto res točilo krokodilje solze, da si samo izvšavo naređenja, medtem ko je tvoj MURGL JUGOKOMI gazda svršavo u tvoje dupe nje.

  • Get Smart

   Jih pa pse, naj so MONO tunfek oto đinius ali katerakoli MURGL JUGOKOMI MONO-pasma,
   kar berite, saj se ti psi – watchdogi si pravijo – vedno spovedujejo.

   Poglejte samo tega MONO-ritarda otić–tunfića duhića cefizlja nje, kaj pravi:
   –da je opranoglav,
   –da ko ga gazda u dupe, on natepava ovco
   –da si raztureno dupe zdravi s svečko (u dupe, kakopak)
   –da je primitiven pes, ki ga gazda enkrat sa desankom, drugič sa levankom
   –da je garaža greznica, ampak on bo tam do konca svojih pasjih dni
   –da jih pse v garažah zavajajo z lažmi o dežurnem krivcu JJ-ju
   –da jih ostudno natepavajo z lesenimi palicami
   –da je v rito pičen transićiran ritard
   –da je gnida … ubogo pseto, psa so degradirali na pasjo gnido …
   –da bo točil krokodilje solze

   Saj ni lahka tem psom, toda garaže po lastni volji ne bodo zapustili, zato jih pač ljudje ne moremo pomilovati nje

   Pamet v glavo.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

    in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

    kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

    = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

    (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)

    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    =
    “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

    1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
    2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije
    3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
    oz.
    z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

    Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
    seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
    .
    Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
    so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

    • Get Smart

     SOCIALIZEM=FAŠIZEM=KOMUNIZEM=KAPITALIZEM=
     FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
     so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
     ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

     =SUŽNJELASTNIŠTVO.

     Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
     = FORUM 21
     =
     MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
     predsednik je pa MILAN KUćAN,
     ki je tudi predsednik
     PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
     =
     ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
     in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
     = uradno preimenovan v LDS =
     DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
     i tako dalje do tokija,
     pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
     MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

 • Foglof Tunek

  “Evropski poslanci Zver, Tomčeva in Šulinova Evropsko komisijo seznanili s Šarčevimi škandaloznimi izjavami.”

  Prasci SDS-ovi… izdajalci Slovenije !!! Lahko bi celo rekli, da na neki Facebook strani SDS-ove javne hiše ponujajo poceni usluge dveh odsluženih prostitutk. Se vam zdi znano?

  • Dragan Krstič

   Zapri umazani gobec udbovc in sin partizana iz Kulturbund-Heimatdienst partizanske čete Siegfied.

   • Foglof Tunek

    Kako že gre tista parola? A ja… Smrt janšizmu, svoboda narodu !!!

    • večni srb

     Foglof Tunek umrl boš

     • večni srb

      Ampak zdaj, ko sem ti to v šali rekel, boš pazil na zdravje in se ti to ne bo zgodilo.

  • večni srb

   Ah, zdaj smo šli že čez to, vsi vemo, da je RTV javna medijska hiša, novinarki sta pa dve razočarani gospodinji, ki bi radi spremenili svet. Nobeden več ne govori o kurbah, o politični prostituciji in represivnih metodah proti šibkejšim in ne najbolj pametnim kritikom se menimo.

  • tohuvabohu

   Ti dve prismodi sta najbolj zamerili zaradi nizke cene.

   • sodnikisozločinci

    Ljudje ne opravljamo svojega dela le za plačilo, ampak zato, ker v njem vidimo tudi neko višje zadoščenje, ki ga denar ne more dati. Jaz verjamem, da gospe novinarki v svojem delu vidita visoko poslanstvo, zato ne razumem zakaj sta užaljeni zaradi besed, ki tega ne morejo spremeniti.

 • Stajerka

  pravilno…..sedaj pa sprožit postopek proti slo vladi……

  pa še ena bizarna, sicer povsem v domeni naravnega prava lewakov…..

  #Požareport
  Higiena javne besede – pa taka. @crnkovic javno poziva @TelekomSlo, kjer naj (ne) oglašuje, sam pa Telekomu – na skrivaj – dolguje denar. Več tisoč evrov!

 • večni srb

  Imamo samo eno vladno koalicijo, pa več sort opozicij. Vse se strinjajo edino, da je treba pustiti odprt prostor za konstruktivne kritike vlade, kar seveda vključuje tudi določene dekonstrukcijske procese in demontaže.

  Sponzorji se bodo pa verjetno začasno umaknili, počakali, da se brihtne buče odločijo in nadaljevali s pojavljanjem tam, kjer bo rojilo največ muh.

 • Joži

  Nobeno normalna mednarodna korporacije ne bi oglaševala v taki greznici kot jih ponujajo Janšistični mediji. To je itak vsakemu jasno. Šarec hvalabogu uvaja svetovne standarde tudi pri nas.

  • tohuvabohu

   A tako, da uvaja standarde? On se pa vleče nazaj, češ, da je samo povedal svoje mnenje. LOL. Zmenite se že, rdečkarji, kako boste govorili, ker nas pobira od smeha, ko opazujemo, kako ste smotani.

 • Janez

  KDAJ SE BO PA TA
  “DOMNEVNO – ALKO JUNCKER”
  – POSLOVIL OD VODENJA EU ?
  SEVEDA JE PRAV,
  DA TUDI EVROPA IZVE,
  KAKO JE KPJ, OZNA, KNOJ STALIN TITOISTIČNI REŽIM
  NESODNO POLIT MORIL
  OB “ASISTENCI GB””
  OD GB RAZOROŽENE NASPROTNIKE VKP/b STALINIZMA !
  TUDI
  ZA SEDANJE RAZNARODOVALNE IN CENZURNE PRITISKE NA NAS SLOVENCE
  JE ČISTO OK,
  DA OSTALI EVROPSKI NARODI – VEDO. Bogu hvala – za Google! L.r. Janez Kepic-Ker KOMENDA
  P.S.
  V SLOVENIJI SMO IMELI VELIKO NEKESAJOČIH SE POLIT MORILCEV SVOJIH SOROJAKOV.
  Zato, v linku pesem kesajočega se realnega nđmorilca, ki ni bil obsojen.
  Lopez Pereyra – je bil sodnik, ki je oprostil – prijatelja-morilca.
  Nekam znano, ppodobno razmeram, dogajanjem v naši Sloveniji. Mar ne?

  https://www.google.si/search?q=la+lopez+pereyra+jorge+cafrune+version+2&oq=la+lopez+pereyra+jorge+cafrune+version+2&aqs=chrome..69i57.33503j0j8&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • večni srb

  Naš ugledni filozof Žižek rad pove zgodbo o Nielsu Bohru, ki je zmagal v Kopenhagenu, kjer je prevladal njegov teoretični model atoma. , torej temeljnega gradnika vse stvarnosti, tudi ideološke. Na podboju vhodnih vrat svojega vikenda je imel nameščeno konjsko podkvico, kadar so ga prijatelji vprašali, zakaj ima to gor, če pa ja ni veren, on vendar ve iz česa so stkane sanje. Niels pa jim je odgovarjal, eh, kar naj bo obešena gor, ker menda deluje tudi, če ne verjameš v te stvari.

  Škoditi ne more. In prav v tem grmu tiči zajec.

  Jaz pa pravim, da je treba biti pri teh čudežih, skrivnostnih mračnih silah in čarovnijah vedno kar se da previden. Kaj se to pravi, da vseeno deluje, ne glede ali verjameš ali ne, samo obešena mora biti na pravo mesto in niti ni treba, da je od pravega konja, kaj je zdaj to? Ne vemo kako deluje, zakaj deluje, kje deluje, iz česa črpa navdih, zato ni mogoče sklepati kje so njene meje. Ne moremo vedeti kako deluje konjska podkvica, lahko se kaj pokvari in nam prinese nesrečo, namesto sreče.

  Niels Bohr je zastopal nogometno reprezentanco Danske, na Olimpijskih igrah pred vojno, moral je zbežati na Švedsko, ker bi ga sicer Hitler dal ubiti, po Zakonu o rasni higieni, od koder je pomagal izdelati atomsko bombo, umrl je v solidni starosti, od srčnega infarkta.

  Ali je Donald Trump dejansko novi Kristus zahodne sfere? – https://youtu.be/lSpuOq6RQ0M

  • večni srb

   Cilj je boljša, razsvetljena družba, v vsakem primeru in v vseh oblikah dialektičnega procesa.

   Dialéktika – argumentacija, veščina razpravljanja, razgovor) ) veščina razpravljanja oziroma preiskovanja bivajočega, po kateri se iz razcepa med določeno tezo, za katero se zdi, da je
   sprva smiselno opredeljena, preide preko spodbijanj in dokazovanja protislovij v tezi sami (antiteza) do novega, nadgrajenega odgovora (sinteza), ki odpravlja notranja protislovja prvih dveh tez. Skozi zgodovino filozofije je dobivala različne pomenske poudarke v razponu od veščine
   razpravljana do ontološkega (in na meji filozofije tudi teološkega) vedenja o resnici in bivajočem.

   “Dialektični materializem je filozofska smer, ki sta jo razvila Karl Marx in Friedrich Engels, naslavlja pa dve vprašanji. Prvič: kakšen je odnos med materialnim svetom in zavestjo; kako prvi vpliva na drugo in obratno? Drugič: kakšni so zakoni naravnega in družbenega razvoja?”

   Vlada nam ponuja dve možnosti, si bomo nataknili polarizirana očala ali pa lahko začnemo žreti drek. Žižek pravi, da že zdaj žremo drek: – https://youtu.be/vldeu7RFsaA

 • Lojz

  Desni priskledniki spet pluvajo proti lastni državi. Sovražni govor je treba sankcionirat to je itak vsakemu jasno.

  • Artur

   Levi Lojzek ti vaši po marakeško uvoženi “intelektualni” varovanci ne bodo samo pljuvali po naši državi temveč bodo počeli še kaj hujšega pripravi jim dostojno dobrodošlico zdaj pa levi Lojzek še blekni, da je to sovražni govor glede na to, da si toliko zabit, da ne razlikuješ sarkazma od sovražnega govora.
   https://www.youtube.com/watch?v=RInovWSXWr0&t=7s

  • lokec

   Take ljudi kot si ti sovražim. Pojdi domov na mladino. Ne bom trkal na vaša vrata.

 • Osti jarej

  Zadnji podatek, ki ste ga nekateri lahko celo prebrali danes, pravi, da je v Sloveniji 3600 brezdomcev in številka strmo narašča. Ti seveda niso več zabeleženi med nezaposlenimi, zato jih tudi oskrbovati ni treba. Žal ta skupina Slovencev nikoli pred svojo tragedijo ni prebrala nekaj stavkov o Kalergiju, tvorcu njihove katastrofe, ki jo bo nadomestil Marakeš. Je že leta 1917 ob napovedi velikega Izraela napisal tudi, da je treba Evropo napolniti z drugimi kulturami, da razpade in bo veliki Izrael zares postal Veliki. Od nekdaj so tvorci vseh zločinov današnjega dne odpadki iz Krvave Kraljevine in Kalergiju je že takrat pomagal Sionizem, saj je to bila skupna želja z bankirji, torej Rothschildi. In tega denarja njim ne zmanjka, saj jim je svet dolžan neodplačljive vsote in lahko z njim delajo kar želijo. Zato bodo naši ogabni hlapci teh bankirjev skakljali v Marakeš, po potrebi večkrat, saj WTO (svetovna trgovinska organizacija) laže tudi njim, da je to začetek gospodarskega razcveta. Zelo pomembno je zato izprazniti čim več stanovanj in domov, da pride nova, pridna, zelo poštena delovna sila, ki bo nadomestila za malenkost več denarja kot roboti tudi EUropsko nadlogo življa, ki v veliki večini ne razume svojega genocidnega konca. Kajti nož je drugačna lepa kultura, religija opranih glav prav tako, kralji pa so svetinja za to novo kulturo in migranti bodo, kot v zgodovini, samo njih ubogali. Kot jim bo naročeno!! Ja, pri nas imamo pa Serpentinška in krdelo, ki vse te načrte zločinske elite brez grama pameti podpira in celo pljuva po vseh, ki hočejo v tem primeru biti domoljubi in rešiti slovenski narod pred dokončnim iztrebljenjem!

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/437318/marakes-za-slovo-slovenskih-brezdomcev

  • večni srb

   Prostor za 3600 migrantov in ciganov.

 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • Osti jarej

  divide and conquer…pol levo,pol desno…raja pa kurac v čelo in pod most

 • Osti jarej
 • Osti jarej

  Ste vedeli,da je država že razprodana?
  ********************************************************************************

  Velika večina nikakor ni vedela, ker pač redno spremlja medije.
  Torej ne more dobiti niti enega pozitivnega namiga kaj se v resnici dogaja.
  Se danes pohvalijo ti mediji, kako smo v zadnjih 6 letih načrtno in zelo pozitivno razprodajali državno lastnino, da smo z njo odplačevali dolgove, ki nam jih je ustvarila politika za lastne žepe.
  Smo mi gradili, da bi tujci pobrali, ne samo naše bogastvo, tudi državo.
  So pri vsem tem nategovanju povedali, da so naši zelo pošteni politiki v zadnjem času malce spremenili sistem razprodaje države in zdaj 10% denarja od razprodaje namenijo strateškim namenom, torej nakupu Oshkosh bojnih vozil, ki so jih za nas že preimenovali v Cashkoš.
  Seveda vam ne bodo nikoli povedali, da je vse to skrbno načrtovano s strani svetovne elite, ki najprej lahkotno dovoli zadolževanje države, ko pa več ne more odplačevati jo počasi a nepovratno odkupijo za dolgove.
  Kot zakleto pa še javni medij danes v svojih Malih sivih celicah poneumlja otroke in predvaja Kučanov kratek govor o sanjah, ki so bile leta 1991 namenjene EUropskemu fašizmu.
  Ubogi otroci, tudi oni danes ne smejo vedeti resnice, zato pa so najbolj učinkoviti pri stavkah in izplenu iz cestnih dejavnosti prav učitelji.
  Dobro vedo, da je svinjak politike odvisen v velikem odstotku ravno od njih, saj je treba mlade naučiti poslušnosti, nevednosti o resnici in sprejemanja laži kot svete resnice.
  Morda pa bo zdaj še kdo dojel, da smo že razprodani in za nas ni več rešitve, razen, če bi celoten narod brez umazanih politikov stopil na cesto do izstopa iz EU in preklica vseh dolgov do Rothschildov?
  Je to sploh še možno, potem, ko so učitelji uspeli z najvišjo povišico plač?

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/437238/ste-vedeli-da-je-drzava-ze-razprodana

  • večni srb

   Slovenija ni dolžna ničesar, vse je zavarovano s kapitalom, s katerim so si največji kmetje in politični upravljalci osmaolastninili nacionalni kapital, če bi morali vse naenkrat vrniti, bi se pač vzelo kar je njihovo in so zastavili, za evropski denar.
   Kadar jim zmanjka za obresti, pač dvignejo davke ali zaukažejo varčevalne ukrepe, kaj pa nismo bili bolj pridni in podvojili napore, saj smo vsi v istem čolnu.

 • Osti jarej
 • Foglof Tunek

  Šarec: “Ta poziv je namenjen temu, da se razmisli v naši družbi, če je z oglasi, ki pomenijo denar, za financirati take vsebine. Nisem pa jaz nikomur govoril, kaj mora in česar ne sme pisati.”

  KAPISH KAPISH KAPISH ???

 • Foglof Tunek

  Šarec: “že nekaj časa živimo v družbi, ki je prepletena s sovražnim govorom in lažnimi novicami. Če mediji to spodbujajo, potem to zagotovo ni dobro. Mediji bi morali vendarle ohranjati neko kulturo sporazumevanja in podajanja novic. Predvsem pa lažne novice ne prispevajo k temu, da je naša družba boljša. In ta moj poziv je namenjen razmisleku o tem.”

  PS: Seveda fsi vemo, da je v prvi vrsti mislil na Noro24TV in Demokracijo !!!

 • Get Smart

  SOCIALIZEM=FAŠIZEM=KOMUNIZEM=KAPITALIZEM=
  FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
  so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
  ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

  =SUŽNJELASTNIŠTVO.

  Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
  = FORUM 21
  =
  MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
  predsednik je pa MILAN KUćAN,
  ki je tudi predsednik
  PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
  =
  ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
  in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
  = uradno preimenovan v LDS =
  DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
  i tako dalje do tokija,
  pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
  MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

 • Get Smart

  transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
  kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
  ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
  sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
  poznate PODTIKANJA o fovšiji =
  fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
  ženskih bolečin in užitkov,
  fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

    in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

    kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

    = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

    (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)

    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    =
    “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

    1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
    2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije
    3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
    oz.
    z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

    Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
    seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
    .
    Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
    so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

    • Get Smart

     Razumete?
     Ni ga MURGL JUGOKOMI psa, ki se ne bi strinjal s KUćANOM,
     saj je KUćAN
     predsednik predsedstva CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.

     Pamet v glavo.

 • Foglof Tunek

  Budala Get Smart se spet pogovarja sam seboj. Toto opico je treba fentat in fuknit v jamo !!!

  • jovan jovan

   Telekom ne bo oglaševal pri tebi, če boš tako pisal. Morda bo Boscarol?

 • Foglof Tunek

  Čujte, tudi Nataša Pirc Musar se je na twitterju odločno postavila v bran Šarcu !!!

 • Foglof Tunek

  Nekatera državna podjetja so dvolična. Ta se namreč po eni strani zavezujejo k družbeni odgovornosti, po drugi pa podpirajo medije, kot sta Nova24TV in Demokracija, ki odkrito podpihujejo rasizem ter širijo ksenofobijo in homofobijo, širijo strah in nestrpnost. Ad acta !!!

 • GkGbsmzjLiJkDA

  Iščem SEZNAM “porednih medijskih hiš”, ki širijo sovražni govor pa ga ne najdem.
  Mi lahko kdo pomaga, sicer se lahko zgodi, da se bodo lažnivci in natolcevalci, kar izmišljali, kdo je
  “POREDNI MEDIJ”.
  Na vladni strani ni objavljen.

 • Foglof Tunek

  V Mladini smo pred časom opozarjali, da v teh medijih oglašujejo tudi mnoge občine, ki jih vodijo župani iz vrst stranke SDS, kot so Naklo, Središče ob Dravi, Vransko in Cerklje na Gorenjskem. Največ pa je Nova24TV v lanskem letu prejela od Agencije za varnost prometa. Omenjeni mediji, ki temeljijo na širjenju strahu, so namreč v celoti odvisni od sponzorjev, subvencij in dokapitalizacij. Njihov največji sponzor so bila sicer v zadnjih dveh letih podjetja, med drugim v lasti svetovalca madžarskega predsednika vlade Viktorja Orbana… Vir MLADINA

  • Tomi

   Ahahaha, Mladina, to ti je pravi vir. Ti je šmarnice zmanjkalo in si začel špirit žlampat ….

   • večni srb

    Priden je pa, ti delaš pa same pizdarije.

    • Rožle

     Po čem to sklepaš ..?

     • večni srb

      Ker se nekaj repenči, pa nima denarja.

    • Tomi

     Priden, je priden in ubogljiv.
     Jaz pa res same pizdarije počnem, nikogar ne poslušam, uporabljam svojo glavo.

     • večni srb

      Iz tebe še bo nekaj.

     • Tomi

      Kot kaže, bom v kakšni jami pristal. Pokvarjenost in neumnost se je že tako razširila, da ni več vrnitve. Žal.

     • večni srb

      Oni se dobro zavedajo, da si nemočen, profilirajo te že od rojstva naprej, ampak brez skrbi, začeli se bomo boriti nazaj. Slovenska življenja štejejo!

     • sodnikisozločinci

      Zaradi mene bo umrlo eno drevo, ko me bodo upepelili.

   • Rožle

    Špirit se skrije za njegovo doma zvarjeno Šmarnico …

 • Franjo Trojner

  Morda pa EU uvede sankcije proti totalitarni levičarski oblasti v Sloveniji?

 • Foglof Tunek

  Slovenija je nedavno ponovno dobila opozorilo Sveta Evrope, da mora država okrepiti boj proti sovražnemu govoru na družabnih omrežjih, zagotoviti ustrezen pregon in kaznovanje storilcev ter okrepiti odziv organov kazenskega pregona.

  • jovan jovan

   Naše tožilstvo menda ni vredno pasjega lulanja?

 • Foglof Tunek

  Šarec: “Drži, da sta medijska svoboda in svoboda govora temelja demokracije, a to še zdaleč ne pomeni, da sta neomejeni.”

  • GkGbsmzjLiJkDA

   To si dobro zapomni. Tudi zraven soda s šmarnico si nalepi plakat s to vsebino !

   • Foglof Tunek

    Juhuhu…NA ZDRAVJE… šmarnica je večna :)

  • tramal

   Ja in sedaj bo tavečji butelj šarec povedal kaj je svoboda govora in kaj ni. Oba sta popolna bedaka.

   • večni srb

    Saj je že vse povedal, zdaj je pač to kar je prej igral. Jaz poslušam njegove skeče, yep, še vedno je Serpentinšek senior.

  • večni srb

   Meje govora so meje človeškega intelekta, dosežemo jih lahko šele, ko nihče več nima kaj pametnega za dodat. Potem jih pa presežemo tako, da si izmislimo nove simbole in besede zanje.

 • Lea Pralines

  …..GRD PORTRET PLJUVAČEV…..

  • Artur

   Levo ruknjena Pralineska vaši po marakeško uvoženi “intelektualni” varovanci ne bodo samo pljuvali po naši državi temveč bodo počeli še kaj hujšega pripravi jim dostojno dobrodošlico, zdaj pa levo ruknjena Pralineska se naredi samo še “pametno” in Blekni, da je to sovražni govor glede na to, da si toliko leva, da ne razlikuješ sarkazma od sovražnega govora.
   https://www.youtube.com/watch?v=RInovWSXWr0&t=7s

   Se boš postavila v vrsto na meji med willkomerje do te vaše velike pridobitve z markeškimi “doktorji znanstveniki ….” za našo Slovenijo?
   So to novi Slovenci? Bodo v Slovenijo natrpali 18 milijonov ljudi?
   http://www.demokracija.si/fokus/v-novi-reviji-demokracija-so-to-novi-slovenci-bodo-v-slovenijo-natrpali-18-milijonov-ljudi.html

   Dozens of African Migrants Raid, Rob an Destroy Restaurant in Sardinian Town
   https://www.youtube.com/watch?v=ayjU0-ko1f0&t=1s

   • Lea Pralines

    SALAM MULEJKUM…

    • Artur

     Ja sem si kar mislil lahko tudi v angleščini ampak bolj naglas, da te bodo slišali pa še svoj naslov jim povej, da boš imela dar”mir z njimi”.

     • Lea Pralines

      ..NABIJEM TE NA…

 • Rožle

  Skratka .
  sistematično rušenje Slovenije gre z istim tempom po lewaško naprej….!

 • maxbernie

  Soroš, Murgle, udbomafija, LGBT, antifa, chemtrailsi, evrobirokrati + 1.000.000 migrantov v naši lepi deželici podalpski…. Našim domoljupom res ni lahko zadnje čase. Ta naš steber slovenskosti. Naše zavedne narodne biti. Naš zadnji branik razuma, poštenja, empatije, solidarnosti … A jim zapojemo eno od Čukcov?

  • GkGbsmzjLiJkDA

   Pomota. 18 miljonov.

 • GkGbsmzjLiJkDA

  Še vedno iščem SEZNAM “porednih medijskih hiš”, ki širijo sovražni govor.
  Na vladni strani ni objavljen.

  • jovan jovan

   Ga bodo objavili na novi?!

   • stajerc5

    Ne smejo, najprej se mora tislerja vprasati!!!

    • jovan jovan

     Čudno? Tu ja vse vedo!

     • tohuvabohu

      Ja, ampak rdečkarji veste “drugače”.

 • Foglof Tunek

  Evropska desnica je na razpotju… med človekoljubjem in domoljubjem. Enako je fSloveniji. Naša desnica, s SDS-om na čelu, je na razpotju med domoljubjem in sovraštva do beguncef !!!

 • jovan jovan

  Desni evroposlanci očitno podpirajo sovražni govor?! Izjava ni v ničemer sporna, ker svoboda govora ni absolutna in neomejena. Ne vem, zakaj bi podpirali medije, ki širijo in podpirajo sovražni govor. Ne glede ali je to Mladina, demokracija, Delo, nova24, Ognjišče, Večer….Simpl kt fržou!

  • tramal

   Ne trudi se .Ti tega neboš nikoli doumel.

  • tohuvabohu

   Šarčeva izjava je katastrofa za politika, ki menda nekaj da na demokracijo. To so partijski prijemi, za katere smo upali, da so preteklost.

   • večni srb

    A tako je bilo v tistih časih? Šele danes vemo.

    • tohuvabohu

     Jebe te EMŠO.

     • večni srb

      Zdaj , ko vse to vem, si lahko pridem gor še za nazaj.

 • Tine Koren

  Samo res so tile naši EU poslanci preveč gledal Kalimera v mladosti. Jaz bi tud Melanijo poklical.

 • lokec

  Upam, da Junker Šarca zagrabi za rit, da bo imel vso črno.

 • domovina mili dom

  Premalo ste aktivni poslanci v EU parlamentu. Kaj dela EPP, mater , sto mater. Ste vsi pokleknili pred fafajonko. Naj enkrat že EU udari in obsodi komunistično sovražnost do drugače mislečih.

 • domovina mili dom

  Ta idiot ponavlja samo za kučanom in ne bere, da sodišče priznava, da ni nikoli pravilno vročalo pozive.

 • Rožle

  Evo takole vas bo Serpentinškov Šarec rešu : …

  “- Dons maš use brez:
  kofe brez kofeina, cigaret brez nikotina, smetano brez
  mleka, seks brez babe, narod brez futra, medije brez reklam
  pa državo brez pribite pare …”

 • tramal

  Tako je treba .Naj evropa ve ,kakšne komunistične debili imamo na oblasti.

 • večni srb

  Znanost je hudobna, lažimo za Jezusa.

 • Rožle

  Pa naj še kdo od levakov reče, da Serpentinšek ni levak …
  .. ki ga komendira dedek škrat iz ozadja

  • Amerikanc

   Vendar ga nima na vrvici temveč na drotu !

  • tohuvabohu

   Pravzaprav Šarplaninšek ni nič. Je brez barve in okusa, smrdi pa po rdečkarjih. Je navadna šleva, ki o ničemer nima svojega mnenja, ampak mu ga vsiljujejo razni Saviči in ostali banditi.

 • Artur

  Kdo od naših “raznobarvnih” politikantov je na drilingu pri EU satanistični masoneriji podlegel njihovim pogojem? 99 % ?
  https://www.youtube.com/watch?v=NUVMvZr-FBU

 • Capi

  Pravilno, da so to naredili! Spomnimo se, kako so levuharji tulili, kako Orban zatira kritične medije, sedaj pa oni delajo enako…….

  • večni srb

   Jaz jih tudi ne morem več poslušat, upam, da bo vlada zaprla gobec, naj mediji sami pogruntajo kaj ljudi zanima in je za nas pomembno..

 • Foglof Tunek

  Mi lahko nekbo, posebno svečkosralci pove, kje, kdaj in komu je Šarec rekel kaj lahko pišejo in kaj ne???Kateremu podjetju je prepovedal oglaševanje???Bo šlo???

  Torej ne ve nihče??? Pričakovano. Seveda to svečkosralcev ne zanima…njihova dolžnost je, da cvilijo kar jim ukaže komunistično božanstvo Princ Teme…odgovorni urednik Nore24TV !!!

  • tohuvabohu

   Ne serji, govedo. Vsi vemo, kaj je vsebina in namen te kriminalne pisarije.

 • tohuvabohu

  Evropski poslanci so DOLŽNI seznanjati Evropo z ekscesi in anomalijami v državi. Kdor temu reče “izdaja”, prizna, da gre za ekscese in anomalije. Hvala, butasti indijančki, da priznate.

  • večni srb

   Kaj pa ti praviš, je Trump novi kristus ali bi morali še malo počakati, boljšega od njega zlepa ne bo na sceni.

 • Amerikanc

  Šarc se je zelo kmalu postavil v škornje Serpentinška. Očitno tudi njemu jezik dela hitreje od podstršja. Kot kaže so z Alenko, Korlnom ter Židanom na enaki valovni dolžini. Da ne govorimo o Mesečnikih in njihovih Ahilovih petah in nacionalizacijah.

  • večni srb

   To je vlada, ki se ukvarja samo z birokracijo in dolgoročno vizijo, saj imajo ministre in župane pod sabo, tudi policijo, Pahor ima čez pa vojsko in prvosodje. Kaj dela pa opozicija, njej ostane edino še ljudstvo.

 • Get Smart

  MOSES MOSHA PIJADE (kaviarŽIDO KOMINTERN desanka šakić MURGL JUGOKOMUNISTIČNE levanke
  rukić JOSEPHA BROZA TITA, ki mu
  MURGL KOMI JUGOSLAVIJA ((( prisega ))) večno zvestobo):

  “… Seljak koji poseduje kuću, zemlju i stoku, radnik koji prima platu i ima hleba,
  ZA NAS NIŠTA NE VREDI.
  Mi od njih moramo načiniti beskućnike, proletere… Samo nesrećnici postaju komunisti,
  zato MI MORAMO NESREČU STVORITI, mase u očajanje baciti,
  MI SMO SMRTNI NEPRIJATELJI svakog blagostanja, reda i mira…”

  (tako torej MOSES MOSHA PIJADE, mentor WATCHDOGIćEV

  v MURGL JUGOKOMUNISTIČNI oz. TITOVI JUGOSLAVIJI).
  .
  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   SOCIALIZEM=FAŠIZEM=KOMUNIZEM=KAPITALIZEM=
   FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
   so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
   ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

   =SUŽNJELASTNIŠTVO.

   Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
   = FORUM 21
   =
   MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
   predsednik je pa MILAN KUćAN,
   ki je tudi predsednik
   PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
   =
   ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
   in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
   = uradno preimenovan v LDS =
   DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
   i tako dalje do tokija,
   pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
   MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

    in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

    kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

    = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

    (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)

    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    =
    “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

    1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
    2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije
    3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
    oz.
    z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

    Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
    seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
    .
    Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
    so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Foglof Tunek

  “Evropski poslanci Zver, Tomčeva in Šulinova Evropsko komisijo seznanili s Šarčevimi škandaloznimi izjavami.”

  Prasci SDS-ovi… izdajalci Slovenije !!! Lahko bi celo rekli, da na neki Facebook strani SDS-ove javne hiše ponujajo poceni usluge dveh odsluženih prostitutk. Se vam zdi znano, oprode desničarske?

  • stane

   Ce je SDS izdajalec zlocincev SLO naroda in drzave SLO, se temu pridruzujem In je,jaz tudi.

  • stane

   Odsluzena prostitutka je fajonka, ki se na farbo divjakov farba,da bo cimbolj njim podobna. Prosta ljuezen, preko macete. Haaaahaaahaaaaaa………..luzerjiiiiii

 • Foglof Tunek

  Bravo Šarec! Tako je… enkrat je vendarle treba spucat greznico fašistof, nacistof, ksenofobov in janšistof… Če se državne firme pasejo po njej, potem se lahko logično fprašamo kolikšna (če sploh) je higiena vlade oz. naše države. Cerarjef propadli poskus dvigniti nivo politične kulture, se bo očitno bolj uspešno nadaljeval pri Šarcu. NOBENE STRPNOSTI DO NESTRPNOSTI VEČ!!! Dober gospodar ta Šarec, ni kaj !!!!!

  • večni srb

   Kaj ti pomaga strpnost, če ne razumeš zakaj si postal nestrpen, lahko se hitro zgodi regresija.

 • Janez

  No?
  V MNOGOČEM
  (PO MOJEM OSEBNEM VIDENJU) VPRAŠLJIVA
  – GB
  ZDAJ ODHAJA IZ EU .
  Vsekakor je prav, da vse EU države vedo, v kakšen “zos”, nazadovanje itd.
  so nas Slovence potisnili EX KP, ZK ljudje pač..
  Vsaj za 50%
  zaostajamo v pokojninah za nam sosednjo R. Avstrijo.
  V kar so nas “porinili” seveda
  – ti ex KP STALIN TITOISTI,
  KOMUNISITI, KOM-SOCIALIZEM EX KP, ZK LJUDJE
  Seveda je prav tudi,
  da EU narodi, države vedo realno vse, kar se nam je Slovencem pred, med in po 2. vojni dogajalo.

  Ni kak moj
  “SOVRAŽNI GOVOR”, ČE – LE PONAVLJAM BESEDE NEKIH
  GB AVTORJEV, KI SO REKLI, DA JE BILA “TITO-JUGOSLAVIJA”
  V
  LETU 1945
  NAVADNA NESODNA KPJ POLITIČNA “K L A V N I C A” LJUDI.
  Kar pravzaprav
  “žal”
  drži: pomislimo le na KPJ nesodna politična morišča Pliberk, Mb, Celje z okolico, Teharje, Huda jama, K. Rog, na HR Macelj in tisoči mrtvih vzdolž poti t.i. križevih poti oz. poti -“maršev smrti vse do Makedonije, cca 600 nesodnih KP stalinskih, titoističnih polit morišč itd.itd.
  Od
  Ex SFRJ republik – so to ” polit nesodno morilsko zapuščino KP, ZK YU”
  NAJBOLJE UREJALI V DRŽAVI R. SRBIJI: pripravili so zakone in
  leta 2015
  URADNO, SODNO REHABILITIRALI DRAŽO MIHAJLOVIĆA
  IN ŠE VRSTO
  “TITO KOMUNISTIČNO” NESODNO POMORJENIH SRBOV,
  ZLASTI PRIPADNIKOV EX KRALJEVE VOJSKE,
  KI SO BILI PO OSEBNEM UKAZU J.B.TITA LETA 1944 IN 1945
  NESODNO POMORJENI, LIKVIDIRANI – S STRANI “KP-OZNE”.
  V
  naši R. Sloveniji se na področju uradne, sodne poravnave posledic
  KP STALINISTIČNO-TITOISTIČNEGA POLITIČNEGA TERORJA 1941-1980
  -ni kaj dosti dogajalo: niti
  t.i. EVROPSKE DEKLARACIJE O TOTALITARIZMIH – DZ – NI SPREJEL.
  Morda je tudi sedanje
  ZAVZEMANJE ZA
  “C E N Z U R O ”
  LE DEL PRIZADEVANJ, DA SE TUDI POD LMŠ VLADO NA TEH DVEH PODROČJIH
  – PRAVNA UREDITEV POSLEDIC “TITO KOMUNIZMA” IN GLEDE
  V
  BLIŽNJI PRIHODNOSTI V R. SLOVENIJI – NE BI KAJ DOSTI SPREMENILO?! Bomo videli !
  Tudi glede
  – EU DEKLARACIJE O T.I. TOTALITARIZMIH – slabo kaže.
  Tudi je več kot očitno, da se zdi LMŠ koaliciji in LMŠ vladi
  – “CENZURA” – naravnost – nujna ?!
  – že zaradi številčne in kadrovske šibkosti SD, SMC, SD, SAB, DESUS.
  In ker je zsstarelih ostankov ex KP, ZK in novejšega po- komunizma na vseh področjih javnega, tudi državnega življenja v naši R.. Sloveniji – žal – še veliko.
  Žal, je veliko teh
  zastarelih ex KP, ZK “oblik mišljenjja” tudi še v glavah ljudi. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA
  P.s.
  ZDI SE, DA JE V R. SLOVENIJI
  – ISKRENO KESANJE ZA STORJENO EX KP, ZK PRETEKLO POLITIČNO – “ZLO”!?
  Še daleč.
  ZATO VAM PREDLAGAM, DA Z RAZUMEVANJEM POSLUŠATE SPODNJO PESEM – IZ LINKA
  “La Lopez Pereyra” ( Lopez Pereyra je ime sodnika, ki je oprostil – prijatelja-morilca)
  – samoizpovedni poizkus kesanja običajnega sodno “oproščenega” morilca
  -glasbenika A.Cresserija iz mesta Salta v severni Argentini. Čas nastanka pesmi je cca leto 1900.
  POJE MOJSTRSKI ARGENTINSKI LJUDSKI PEVEC – Jorge CAFRUNE.
  “Rad bi pozabil, pa je nemogoče,
  Tvoja podoba me preganja itd
  – pesem je v mojem prevodu v mesečniku “SLOVENIANA”, na: sloveniana.si

  https://www.google.si/search?q=la+lopez+pereyra+jorge+cafrune+version+2&oq=la+lopez+pereyra+jorge+cafrune+version+2&aqs=chrome..69i57.33503j0j8&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • večni srb

   Avstrijci so se nam v jugi čudili, zakaj še vedno nabijamo o nekih nemcih in partizanih, k njim hodimo pa švercat kavo in Milko. Še vedno se čudijo, čeprav nam pripeljejo kavo in Milko pred prag in nam ju lahko navozijo kolikor hočemo.

  • Foglof Tunek

   Ma daj tiho bodi!!! Koji kurac samo nakladaš!!!

 • večni srb

  Škoda, da tako podcenjujete inteligentno debato o temeljih življenja, vesolja in sploh vsega, ker se nahajamo v prelomnem času, ko potem nikoli več ne bo isto. Vsi smo zmedeni, kot sem že pisal, najprej je bila znanost zaželjena, potem je postala ekskluzivna dobrina, danes pa je najhujša grožnja človeštvu in svetu. Vse se je analiziralo in izmerilo, akademije so svoje zakladnice znanja odprle za široke množice strokovnjakov in amaterjev, povsod na globalnem planetu.Razstavili smo atom in celo tisto, kar drži stvari skupaj, zdaj lahko razmontiramo kar hočemo in sestavimo nekaj novega. Zato pravim, da je znanost hudobna, ker razvijajo samo slabe stvari in iznajdejo nove načine mučenja ter represije. Mogoče je vse res in se ne da nič spremeniti, ni pa prijetno, zato menim, da bi morali kritizirati uradne dogme in, kadar je treba, tudi lagati, za vse kar je človeštvu sveto. Enih stvari pač ne morejo napadati, kot je recimo pomen izmenjave misli, brez katerih itak nihče ne bi vedel kaj mislijo drugi ali kdo smo mi, kaj smo mi, ker zavest lahko samo uničijo, popraviti in izboljšati pa je ne znajo. Tu name ne morejo nič in si lahko pomagamo s čustveno inteligenco, kot je opisoval že Nietzche, v svojih meditacijah in elaboratih o svojem namišljenem prijatelju Zaratustri. Zavedati se moramo, da pravi infidel prezira vse kar vsebuje dimenzijo višine.

  Kaos znanstvenih spoznanj nas sili, da vse definiramo na novo, predvsem človeka, vendar tudi svet, ki zagotovo ni nekaj v nečemu, kot smo navajeni še iz antičnih časov. Ne lažejo samo verniki, ne lažemo samo samim sebi, niti za denar, lažemo že zato, ker ne razumemo. Kako naj razumemo, če pa so naši duhovni principi stari tisočletja in niso nastali v takem svetu.

  Ključno za kapitalizem je, da kapital ne more nastati iz nič in tudi ne more v nič izginiti, kar ne pomeni nič drugega kot, da moramo neprestano obnavljati vse od prej in dodajati novo, boljše in namenjeno novim problemom. Ampak enkrat se tudi sposobnosti človeškega razumevanja in dojemanja nekje nehajo, vsako leto se zgodi več pomembnih stvari kot prej v stoletjih, informacij je pa čedalje več. Mi pa vlačimo s seboj stare predstave in orodja, ki preverjeno bolj ali manj delujejo edino v svetu, ki ga ni več.

  Rabimo novega kristusa, ki nam bo pomagal razumeti kaj so to kvantna polja, v kakšnem smislu se v njih nahajajo delci in zakaj se raztezajo čez celo vesolje, kako prihaja do interakcij med temi polji in kakšne sile oblikujejo čas prostor, kako se ta ukrivlja glede na oddaljenost od gravitacijskega lijaka, mar ne vidite ,da je vse povezano? Kaj je potem človek, kaj je življenje, če pa zdaj vemo, da nas nosi galaktični veter, s svetlobno hitrostjo, ki neprestano obnavlja molekule naših teles in se razliva po geometriji okolice. Vsak človek je le val v tem toku, ki obliva cel planet, če bi pospešili premikanje tako hitro, da bi celo svoje življenje videli v minuti, ne bi videli nobenih teles in jasnih obrisov, samo tok energetskih potencialov, kot en tak svetleči plankton v vodi, med katerim švigajo različne strele. Ni prostora, čas je le naše lastno življenje, ni geometričnih elementov in logosa, saj si ja vse narobe predstavljamo. Ob enem mečemo milijarde v nekakšne trkalnike, ki nam dokazujejo točno to, porabijo pa elektrike za celo mesto, da o vsej nafti, ki je šla za izdelavo materialov in sestavnih delov ne govorimo, pa še to je malenkost proti stroškom šolanja vseh tistih znanstvenih visokih svečenikov tam. na koncu, pa lahko odkrijejo še novo bombo, ki si jo lahko zmeša v kuhinji vsak, kaj bomo pa potem?

  Kdo je človek, kaj je človek, cenzura je isto kot cigu v glavo, relativnost in kvantno teorijo bi morali začeti podučevati še v vrtcih, in to globalno.

  • nevtrino

   Poenostavljeno, da niso komentarji predolgi: nevednost ne more biti podlaga za kakršnokoli vsiljevanje.

   • večni srb

    Še bolj poenostavljeno, naše celo življenje je zgolj temporalna anomalija, ki jo pričara hrbtenjača, senzibilna na razne dražljaje atomskih delcev, možgani pa osmislijo izkušnjo sebe, prostora, časa, in demonov, vsako sličico za sličico, iz sekunde v sekundo…

    Tako se ne da živeti, ljudje nismo zrasli, da bi lahko presegli omejitve čutil in obstajali v več ideoloških in fizičnih lokacijah hkrati, to se ti mora zmešat, preveč poenostavljati pa tudi ni pametno.

 • marker

  Spet bo štala…

 • Foglof Tunek

  Daj, daj, ne jokajte SDS-ofci. A če bi Šarec rekel, da naj policija preganja lopove, bi se ti tudi bunili, da posega v človekove pravice, in da je to lahko samo njegovo osebno mnenje???… A seveda bi se bunili…saj v SDS-u imate največ lopovof…seveda lopof št.1 pa je itak Princ Teme !!!

  • nevtrino

   Kaj je to “bunili” ?

   • Foglof Tunek

    buniti se = upirati se, puntati se: delavci se bunijo… kaj se pa buniš!

 • Foglof Tunek

  Zgleda, da prihajamo v čase, kjer bojo eni ponosni, da delajo slabe stvari. Če kdo reče, da je treba kradljivce zapreti, se bojo pritoževali, da je to diskriminacija proti kradljivcem??? WTF?

  • nevtrino

   Vi pa res ne ločite nekaterih stvari, ne ? Tatovi (“kradljivjci”?) ?

   • Foglof Tunek

    Ka te jebe voluhar?

    • nevtrino

     Kaj pa je to “jebe” ?

     • Foglof Tunek

      jebe=fuka

 • večni srb

  Molimo, nič nam ne morejo, znanost je hudobna, lažimo za Jezusa in molimo!

  • Rožle

   Glej ti rajš, da ne boš šel za Sveletom …

   • večni srb

    Zaupati sodobni Googlontologiji je korak v neznano. Kaj še čakamo,
    primimo se za roke, poglejmo v zrak in skupaj stopimo v temno virtualno praznino: – https://youtu.be/dPDj8hFVrus

  • nevtrino

   Še enkrat na kratko, da ne bodo komentarji predolgi: nevednost ne more biti podlaga za kakršnokoli vsiljevanje, niti vernikom, niti komurkoli, v vse smeri.

   • večni srb

    Amen!

 • Lipe

  A ni princ teme pred časom pozival ovčice da odpovejo RTV naročnino. A ni to zdaj ista stvar.

 • žogica

  Bolniki domoljubni pokvarjeni…. Vladati niste sposobni, živi bog vas ne mara, zdaj se pa šopirite v Evropi in spet pljuvate po Sloveniji…. Za vas je sprejemljivo, da lažete, sejete strah, žalite…….. Tudi to se bo končalo….

  • nevtrino

   V osnovi domoljubnost nima nobene zveze s politiko. Pač boj za obstanek, kakor tudi pri vas, ki se tukaj postavljate in poskušate poteptati Slovenijo in Slovence …

   • žogica

    Vsaki dan izkoriščate to vašo “puhlo domoljubnost”…. Če je zate domoljubje sovražni govor, zastraševanje z begunci, laži na dnevnem redu…….

    • Artur

     No, da slišimo od tebe kakšne vaše levajzlske “domoljubne” izjave z ekonomskimi migranti v vašem multikulti “domoljubnem” kontekstu pa pazi na zmerjane s fašisti nacisti ipd. da se ne boste ponavljali kot papige navsezadnje bomo to domoljubi razumeli kot zmerjanje ne pa kot sovražni govor kakor si ga vi v vaših zblijenih beticah razlagate.

   • žogica

    SDS izkorišča “domoljubje” za svoje politikanstvo……bljek.

  • slosin

   a maš kej bolj konkretnega za povedat…? Pa dej si že enkrat zapomn, kaj je Slovenija, kot domovina, in kaj vlada, predsednik vlade…

   • žogica

    In kdo si ti in tvoji pokvarjeni samoimenovani “domoljubi”?

  • Foglof Tunek

   Jas bi fse v brezna fukno…izdajalce !!!

   • nevtrino

    Izdajalce juge ?

    • Foglof Tunek

     Novodobne slovenske neodomobrance in neobelogardiste. Kapish?

 • Foglof Tunek

  Čujte, čisto pravilno je povedal Šarec. V medijih, kjer kar mrgoli lažnivih, hujskaških in nestrpnih novic ala Nora24TV in Demokracija, državna podjetja ne bi smela oglaševati, saj s tem direktno podpirajo in financirajo tovrstno klero fašistično in domobransko gamad !!!… Kapish?

 • Foglof Tunek

  Bravo, Šarec! Ne nasedaj in ne popuščaj sprenevedanju desničarskih demagogof. Pofsem samoumevno je, da civilizirana država ne bo (finančno) podpirala medijef, ki se napajajo iz najnizkotnejših nagonof. Janšizem nima kaj iskati v mainstream medijih zato naj ostane na marginali !!!

 • Foglof Tunek

  POPTV: Hrvaški svet za elektronske medije je odločil, da bodo šestim lokalnim televizijam, ki so predvajale sovražni govor v oddaji Bujica, začasno odvzeli koncesije za oddajanje. Tri lokalne televizije v Zagrebu, Osijeku in Slavonskem Brodu ne bodo oddajale 24 ur, še tri lokalne televizije pa štiri ure.

  • večni srb

   Katoliški šeriat v praksi.

   • Foglof Tunek

    Čuj četnik, ustaši so bolj napredni kot naš domobrančki. Opozorili so, da se voditelj in urednik oddaje Velimir Bujanec ni ogradil od sovražnega govora svojih gostov, temveč je tudi sam uvodoma povedal, da gre za “divjake, ki prihajajo z vzhoda, da bi posiljevali”. Na ta način je usmeril oddajo na spodbujanje sovraštva in diskriminacije.

    • večni srb

     Potem naj odprejo prostor za komentiranje in analizirajo strukturo člankov, pa poglejmo kje se motijo ali pa so tako žleht, da namerno lažejo.
     Znanost ni brezveze, če nisi prepričan, pa vprašaj OK Google in poslušaj kaj ti bo povedala umetna nespamet.

   • komar marko

    glede na to, da je SREBRENICA opomin vsem, potemse ne bi naslanjalna takimi BUDALAŠČINAMI!

    • večni srb

     Vojna je bila, kaj ne razumeš, verjetno si sploh nisi znal predstavljati, da lahko kdo pomisli tudi na take stvari.

     • komar marko

      hja,potem ne piši NOROSTI! ne veškaj je GENOCID! Kapiš!

     • večni srb

      Saj oni tudi niso vedeli, sicer bi zbežali proč.

     • komar marko

      Prosim,da prekineš z NOROSTMI.Tumpek,tudi trdil, da so rovi premalo …………! KANEDE!

  • komar marko

   TUMPEK, Prosim kdo širi sovražni govor. Ti si pisal,da sojih premalo pospravili.Na RTV zborovanju je plakat SMRT FAŠIZMU.Na zgodovinska dejstva seMOŽINI obljublja mučeništvo. V Mariboru so TROJKE obiskovaleljudi na domu,ki seniso strinjali z rdečkoti.Kdo je gonilPATRIJO na lažeh in izvedel eksekucijO?

   • Foglof Tunek

    Domobranček tiho…

    • komar marko

     TUMPEK,ostal boš TUMPEK!

   • moon

    Ne stekas… resnica je samo leva.. za leve!

 • Foglof Tunek

  Bujanec: “Janša je potrdil svoj prihod na Thompsonov koncert.”

  Čujte, zloglasni hrvački TV voditelj je na Facebooku zatrdil, da na mariborski koncert leta 2017 prihaja tudi predsednik SDS z družino?????

  • Foglof Tunek

   Voditelj Bujice Velimir Bujanac je znan po pofsdigovanju nacistične ideologije in razširjanju skrajnih desničarskih stališč. Pred leti je bil pogojno obsojen na deset mesecev zapora, ker je priznal, da je s kokainom plačal storitve prostitutk. Bujanec je tudi znan po svojih prijateljskih odnosih s hrvačko ustaško precednico Kolindo Grabar-Kitarović.

   • cosmosjasnovidec

    Zatlači si ga v svojo pedrovsko rit.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

  • cosmosjasnovidec

   Ja in?
   Tudi jaz bi šel in mislim,da večina SLO folka saj so vse Thompsonove pesmi izražanje resnice proti komunajzarjem ter levaški lopovski vladi.
   Torej,ker je v njih sama resnica o razkrivanju kriminala te lopovske svojadi se seveda na vse pretege borijo proti njegovemu nastopu.
   Thompson ima milijonske obiskovalce po vsem svetu na njegovih koncertih od Hrvaške,Nemčije naprej in nikjer nihče ne trdi,da je neki ustaš in podobno razen samo v Sloveniji komunajzerska oziroma vsa drhal katero sem omenil.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

   • Foglof Tunek

    Ustaški pes…he he :)… Ko zalaja…ZA DOM SPREMNI !!!

    • večni srb

     Prljavo kazalište, Zagreb 1989: – https://youtu.be/LqicBBbfDPs

     • cosmosjasnovidec

      Ruža hrvatska je eden izmed najboljših njihovih komadov vendar o tem zabita prostačina “foglof tumpek”nima pojma,ker on posluša le njegove ciganske izvajalce predvsem takrat,ko kuha njihovo specialiteto Ježev golaž.
      ————————————————————————
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

     • večni srb

      Meni je najbolj zanimiv tisti del komada, preden popolnoma obupa, zmanjka mu solz, v rokah krčevito stiska rožico, potem se pa publiki čisto zmeša in nastane v glavah tiste mase ljudi nepopisen pekel.

  • cosmosjasnovidec

   Thompson je zakon in faca za vas pritegnjene lopovske komunajzarje ter levuharje bedak trešnjen.
   Kdo si ti,da bi se lahko v sanjah vsaj malo primerjal z njim navadna nula?
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

   • večni srb

    Meni je najljubši komad njegov duet z Danijelo: – https://youtu.be/jbwR_J2GC1A

    • cosmosjasnovidec

     Ja takrat sta še bila skupaj.
     Danijela ima z njim enega otroka fanta ampak to tako ali tako veš sem napisal za tiste kateri ne vedo kot je prostačina “foglofo tumpalo”,kateri je popolnoma nerazgleden.
     ————————————————————————
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec

     • večni srb

      Mogoče je mislil, da je poliika javna hiša in Danijela poje samo za Jankoviča.

 • večni srb

  Ali je resnica demokratična izbira?

  • Foglof Tunek

   Resnica je resnica…laž je laž…kapish?

   • večni srb

    Že, že, ampak nekdo vendar mora na neki točki odločiti, ne moremo razpravljati in vleči postopke v nedogled.

    • Foglof Tunek

     Resnica je, da desničarji lažejo !!!

     • večni srb

      Potem točno vemo zakaj ni res tisto, za kar smo prepričani da nikakor ne more biti res in kako je pa res, ker vemo tudi zakaj je res.

     • Foglof Tunek

      A ti veš, da nič ne veš?

     • večni srb

      Jaz vem predvsem to, da živim na začetku zlate dobe filozofije, lol :)

     • Foglof Tunek

      Čuj Srb, spoznaj se. Ali si četnik, ali pravoslavec, trije prsti vluft … ali pa si obleči slovensko narodno nošo!?!? Spoznaj se je rekel Foglof Sokratof Tunek :)

     • večni srb

      Kadar koli hočem to zračunat, mi računalo vedno vrne isti rezultat, ne morem deliti z ničlo.

   • Tomi

    Tunek, se strinjam, problem nastane, ko ti pod vplivom špirita zamenjaš laž in resnico. Ampak saj te razumemo, sive celice so pri tebi že kar načete. Pozdrav v lepe Haloze.

    • večni srb

     Saj ve, ampak ne zna dobro razložiti. Saj je inteligenten…

   • cosmosjasnovidec

    In ravno ti dvakrat osmojeno cigansko žrebe imaš pojma o tem.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

 • Foglof Tunek

  Bujanec, ki je Janšo že gostil tudi v svoji oddaji, je znan hrvački televizijski voditelj in eden najvidnejših predstavnikof ustaških stališč… Gliha fkup štriha !!!

  • Olga2345

   Mislite zločinca in VELEIZDAJALCA Kučana?

  • cosmosjasnovidec

   V prejšnjem življenju preden sem postal desna roka Adolfa Hitlerja sem bil general major ustaške udarne brigade pa nikoli nisem slišal za taka bluzenja kot se prikazujejo edino tebi potomec afriškega Orangutana.
   Tebe je tvoj stari pedofil naredil tako,da je iz Afrike prinesel mladiča Orangutana ter ga samo obril ter naučil govoriti.
   Ni imel z tabo nobenega truda razen,da je porabil nekaj zavojen žiletk za tvoje britje ter nekaj smole za ribanje dlake z prašičev.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

   • rubec

    hehehehe,lepa.

    • Nšo-či

     Dobro ga je orisal. Vsaj odnos do žensk izraža podobno kot orangutani.

 • cosmosjasnovidec

  Sovražen govor za tega pizdolizniškega komunajzarskega kvazi komedijanta pomeni objava resnice njegove nesposobnosti,podkupljenosti,hlapčevske igračke tovarišu “milanu kurćanu” in tako naprej.
  Zato se seveda zavzema za diktatorsko zatrtje svobode govora.
  Ko bom kaj šel v Ljubljano je bolje za njega,da ga nikjer ne srečam,ker mu bom z enim udarcem zabil vse njegove zobe v njegovo pedrovsko rit prekleta svinja zabita ta nesnaga bo rinil državljane v smrt z uvozom kamelotrajbarske muslimanske golazni.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Foglof Tunek

   Čuj pes, so te sterilizirali? Če ne, pridi fHaloze…bom ti srpom odrezal jajce, s kladivom pa lahko dobiš po pasji glavini, Kapish?

   • Olga2345

    Imate BSE?

   • cosmosjasnovidec

    Pridem takoj samo sporoči kam še prej se pa poslovi od vseh domačih živali katere naskakuješ ter od svojega brata ter onemoglega starega katera porivaš v riti,ker zadnje kar boš takrat videl na tem svetu bo pesnica katera te bo zadela v pritegnjeno plešasto bučo.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

    • 10mile30

     ti si smešen

 • Janez

  NO,
  SPODAJ JE VELIKO T.I. “SOVRAŽNEGA GOVORA”
  ZLASTI
  VERJETNO Z EX KP,ZK STRANI – PLAČANIH PROVOKATORJEV.
  TE
  NAJ LMŠ VLADA
  – KAR CENZURIRA OZ. JIM PREPOVE TAKŠNO PISARJENJE.
  Glede pesmi La Lopez Pereyra vam pa zagotavljam, da res – ni nevažna.
  Realni morilec
  v pesmi namreč – pove – zakaj je – moril:

  “ODTEGNILA SI MI TVOJ POGLED”
  Vsi,
  tudi politiki se bojijo
  – “odtegnitve pogleda” (seveda: naklonjenega pogleda) od njih: politikov !
  Strah pred
  “ODTEGNITVIJO POGLEDA ” – JE TUDI RAZLOG ZA UVAJANJE – C E N Z U R E !
  Mar ne ?
  Odtegnitev naklonjebega pogleda državljanov – na politike,
  zlasti
  pri vladajočih politikih ustvarja – strah ! Strah pred nepriznavanjem njih – pri prebivalstvu.
  1. korak – je cenzura,
  da bi ljudje ne vedeli preveč negativnosti – o vladajočih politikih.
  “ODTEGNJENI POGLED” JE V MORILCU,
  V DOBREM GLASBENIKU A. CRESSERIJU – POVZROČIL – BES !
  SLEDIL JE – UMOR !
  ŽENSKE, KI GA NI HOTELA VEČ NAKLONJENO GLEDATI !
  Kaj storijo politiki, ko so jim
  “ODTEGNJENI NAKLONJENI – POGLEDI” ?
  Razmišljajmo ob neponarejeni pesmi La Lopez Pereyra !? L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA
  P.S.
  PIOZKUS IZPOVEDI KESAJOČEGA, OPRAVIČUJOČEGA SE REALNEGA OPROŠČENEGA MORILCA.
  La Lopez Pereyra.
  https://www.google.si/search?q=la+lopez+pereyra+jorge+cafrune+version+2&oq=la+lopez+pereyra+jorge+cafrune+version+2&aqs=chrome..69i57.33503j0j8&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • Foglof Tunek

   Nehaj filozofirat in ftihni. Kapish?

   • Olga2345

    Utihnite sami in se speljite na Hanzi!

    • večni srb

     Na hanziju ni denarja, tam se dela za državo, tukaj pa za domovino.

   • Rožle

    Ha ha .. Janez ti dobro živčke para ..
    Dobrodošel nazaj L.R Janez KOMENDA

  • večni srb

   To mogoče ne, lahko pa si predvajam karaoke verzijo in pojem kot La Lopez Pereyra.

   Daj še ti zraven, bova zagodla eno njegovo u duetu – https://youtu.be/0DAn5Eu4vjY

   • Janez

    Ja !
    CRESSERI
    JE BIL DOBER,
    PROFESIONALEN GLASBENIK,
    ZATO JE PESEM TUDI GLASBENO – ZELO DOBRA.
    KER
    PA JE ZARES UMORIL SVOJO PARTNERKO,
    JE
    OSEBNO HITRO ČISTO PROPADEL.
    PESEM,
    KI JE TAKOJ – PONARODELA
    JE POSVETIL SODNIKU LOPEZU PEREYRI,
    KI
    GA NI POSLAL V ZAPOR. VENDAR JE CRESSERI VSEENO
    ITD. HITRO PROPADEL,
    PREJ PA JE BIL VELIK – GOSPOD, GLASBENIK, UČITELJ. L.R Janez Kepic-Kern KOMENDA

 • Goran Hvala

  a je tomceva ze povedala kam zmece davkoplacevalske tisocake vsak mesec? kaj skriva ce so jo polna usta pravice in transparentnosti? baba laze….vsaj tak je za videt…

  • Olga2345

   Mislite Fajonko? Mogoče nakaže svoj denar “ubogim” nezakonitim migrantom na MasterCard?

   • slaipowi

    Svetovna budala

 • Foglof Tunek

  Novembra 2013 so Bujanca med vožnjo z avtomobilom ustavili policisti in v njegovi kozmetični torbici našli gram kokaina. Pred tem je bil na sedežu SDS-a na Trstenjakovi !!!

  • Olga2345

   Mislite sedežu SD v vili umorjenega Žida, ki so ju komunisti ukradli vilo?

  • cosmosjasnovidec

   Potem si jim pa ti ta kokain ukradel na policiji kjer so te obravnavali kot ciganskega psihiča zaradi natepavanja kokoši v vasi in takrat se ti je od tega tudi povsem speljalo.
   Kokaina namreč ne sme uživati takšen kateri ima samo zrak v prazni buči.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

 • Janez

  VERJETNO OD EX KP, ZK&COMP
  STRANI
  PLAČANI PROVOKATORJI
  – POMIRITE SE !
  Poslušajmo raje
  – nič jezno
  KESAJOČO PRIPOVED SODNO OPROŠČENEGA – A – REALNEGA MORILCA !
  Jezo
  in bes – zaradi “odtegnjenega pogleda z njega”
  – si je z realnim umorom ženske,, ki ga ni več naklonjeno gledala – sicer pogasil.
  A posledica
  je bila pa grozna: obup, resignacija, nemoč poprave dejanja itd. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA
  P.S.
  La Lopez Pereyra – kesajoči morilec A. Cresseri, sicer neobsojen, je osebnostno – propadel.
  P.s.
  La Lopez Pereyra ,
  pesem kesajočega se, sodno oproščenega resničnega morilca A. Cresserija.

  https://www.google.si/search?q=la+lopez+pereyra+jorge+cafrune+version+2&oq=la+lopez+pereyra+jorge+cafrune+version+2&aqs=chrome..69i57.33503j0j8&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • Olga2345

  V Sloveniji je problem zlizanost aktualne politike z mediji in sodstvom! Slovensko sodstvo največkrat krši človekove pravice!!!

  • večni srb

   Tako so se pač takrat odločili, mediji pa posredujejo sklep naprej, v eter in v različne izvršilne postopke.

 • Tone

  Špeckahle!

 • janko

  Nehajte že enkrat voliti levičarje! Sami problemi so z njimi. In še huje, uničujejo nas. Levičarstvo = novi komunizem, ta pa je kuga človeštva!

  • večni srb

   Kaj je bilo pa narobe s starim komunizom, da smo se odločili za demokracijo?

   Ljudje so verjeli, če bi delali za nemce, bi zaslužili več, kdor je sposoben seveda, ampak to smo bili v tistih letih itak vsi.

   • nevtrino

    Ne samo verjeli, pač kdor je delal na primer za “grde kapitalistične izkoriščevalske” Nemce ali pa Švicarje, danes lahko dobro živi. Tisti, ki je delal v jugi, pa lahko danes le hira, z izjemo nekaj enakopravnejših tovarišev.

    • Tone

     Koliko si pa ti star? Ne verjemi vsakomur.

 • cosmosjasnovidec

  Foglofo tumpalo ter ostali zabiti levaki,komunajzerji ter musliči sedaj grem na večerjo in,ko pridem nazaj,da ne vidim enega samega zahojenca od te bagre katero sem omenil drugače vam bo pokalo okrog ušes banda razhojena primitivno zabita.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • rubec

   Upam da ne boš predolgo večerjal.

 • večni srb

  Vojna za svoboda govora je vojna za vse kar je človeško. Ja, potem se pa vendar borimo!

  • večni srb

   Mogoče še par zanimivih povezav na zgodovinske dokumentarce, če je komu slučajno dolgčas in se mu zaradi vsakodnevnega potovanja v času in alternativnih dimenzijah, ob spremljanju naših debat, zdijo TV nadaljevanke otročje,

   Ronald Reagan svari pred prihodnostjo: – https://youtu.be/-vlZnMi-rvk

   takoj zatem pa zajebe vse kar je prej pametnega povedal; – https://youtu.be/mN3z3eSVG7A

 • Janez

  No!
  Še ena, lepša, res lepa,
  ena najlepših pesmi – za lahko noč !
  “KO POJE, PIHA, JOČE VETER – CUANDO EL VIENTO SILBA !
  Nikoli se ne smemo pozabiti – spominjati se ! ČETZDI JE SPOMIN BOLEČ.
  LE TAK – REALEN SPOMIN – VODI V TVORNO NADALJEVANJE ŽIVLJENJA.
  POMEMBNOSTI,
  O IZJEMNI POMEMBNOSTI – NEPOTORJENEGA SPOMINA
  Iz Argentine , od tam je veliko res dobrih pesmi.
  Mrcedes Simone, ena glavnih tango pevk, dam – poje to – čarobno, realno pesem
  Tudi
  avtorica te pesmi je tudi profesionalna glasbenica in profesorica
  Maruja Huergao-Pacheco.
  Za lep zaključek večera, bajna pesem
  : Zapomni si, recordar, nikoli nič ne pozabi ! ! L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA
  P.s.
  CUANDO EL VIENTO SILBA
  Ko joka, poje veter, poje Mercedes Simone

  https://www.google.si/search?q=cuando+el+viento+silba+mercedes+simone&oq=cuando+el+viento+silba+mercedes+simone&aqs=chrome..69i57.69402j0j8&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • sodnikisozločinci

  Brez veze. Evropska komisija podpira izdajalsko Šarčevo vlado. Podpirala bi jo tudi, če bi ukazala streljati nasprotnike marakeške deklaracije.

  • Steiermark

   barabe in izdajalci se pač vzajemno podpirajo !

  • Igor Kavalar

   Zakaj misliš, da je tekel takoj k mami Merkel?

   • sodnikisozločinci

    To je večini komentatorjev na tem portalu popolnoma jasno, mi pa ni jasno kako to, da levičarji, ki po eni strani zagovarjajo boj proti okupatorju, podpirajo Šarčeve težnje po kolonizaciji Slovenije z afriškimi okupatorji.

    • Tone

     Afriški okupatorji so implantirani v tvojo domišljijo, v stvarnem svetu jih ni.

    • Igor Kavalar

     Verjetno hoče po afro-arabski okupaciji biti kurirček in raznašati sporočila OF, ker mu je bila to največja intimna želja, ki jo je zamudil iz prejšnega stoletja?

   • Tone

    Ali bi bili boljše, če bi tekel k tajkunu Orbanu ali kakemu italijanskemu fašistu?

 • Janez

  Ti trije, gospa Šulin, gospa Tomc,
  pa tudi dr. M. Zver so prav OK.
  Gospa Šulin je prav profesionalna, pove kaj v EU dela.
  VEČJI PROBLEM SE MENI ZDIJO TISTI “SD” ITD.
  EU POSLANCI – KI O NJIH PREMALO VEMO – KAJ
  SPLOH POČNEJO V EU ORGANIH?!i jasno ka
  No – L.Peterle je predvidljiiv – čaka na penzijo,
  Glede Šoltesa mi sploh ni jasno, kaj dela v EU, najbrž rutinsko: seje, premik ure itd, malo kočljive stvari,
  Desusov senior Vajgl nas preseneča s skrbmi za migrante itd. Za nas Slovence – ga kaj skrbi,?
  SD T. FAJON se mi zdi “brezupno obremenjena s pokomunizmom”, osebno nesrečna oseba – žal.
  Jaz, J.K.K. šele zdaj, ko sem v penziji – dobivam občutek za EU.
  Vzdušje do nas Slovencev se je nekoliko spremenilo, Avstrijci, Italijani so bolj znosni do nas.
  Finančni proitisk VZHODA IN
  PRITISK AFROISLAM MIGRANTOV NA EU
  – PA SE MI ZDI – ZASKRBLJUJOČ.
  EVROVIZIJA
  – PRENOSI SO SE Z ZAČETKOM TV V EVROPI ZAČELI S PRENOSOM
  TEGA BAJNEGA NASTOPA OPERNE DIVE M. CALLAS: CASTA DIVA. L.R. Janez Kepic-Kern KOMENDA
  P.S.
  Maria C. poje:”o bogovi, pazljivo poglejte in mi povejte.
  Je prav, da se mi vse to dogaja ? itd.

  CASTA DIVA=-KASTA BOGOV, BOŽANSTVA

  https://www.google.si/search?q=casta+diva+maria+callas&oq=casta+diva+maria+callas&aqs=chrome..69i57.23290j0j8&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • xtc

  Pravilno.
  Jutri bomo sprejeli streljanje vseh tistih ki ne marajo prežganih,posvojenih bosančkov in madžaRSKIH CIGANOV.
  BRAVO!
  RES NAPREDUJEMO V DEMOKRACIJI MADŽARSKEGA CIGANA.

 • Janez

  BRAVO EU – SDS POSLANCI, SUPER STE!

  BARCAROLA !
  Iz H. PRIPOVEDK – ZA LAHKO NOČ !
  ” LEPA NOČ … – IZBRIŠI VSE NOROSTI, VSO — PIJANOST”
  JA!
  Evropa ima veliko lastne kulture !
  Le spet aktualizirati jo mora, narediti bolj poznano,
  ne pogrevati le vojn, vsega, kar je bilo slabo. Lahko noč l.r. Janez Kepic-Krn KOMENDA
  P.s. BARCAROLA – NETREBKO, GARANCA

  https://www.google.si/search?q=barcarola+netrebko+garanca&oq=barcarola+netrebko+garanca&aqs=chrome..69i57.24508j0j8&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • največji ljuzer jjajo

  pravilno, da Nova kaže fotografije izdajalcev. to so isti, ki so govorili, da se je treba s Hrvaško še usklajevati okoli meje in podobno, to so prodajalci NLB in Letališča, ki je zdaj v stečaju, to so tožibabe in potomci tistih,ki so pričakali italijane na vrhniškem klancu, ki so organizirali vaške straže, ki so ždeli kot pesnik balantič v hišici ob žici in kazali na domoljube, da so jih potem okupatorji vozili v Gonars in na Rab. kar tako naprej SDS. stranka udbašev, komunjar in izdajalcev

  • david23

   Jaz bi bil malček bolj previden pri takšne vrste komentarju, ker kar počez nekomu očitati, da je izdajalec, in sicer brez, da bi bil ta pravnomočno obsojen za izdajo (nisi povedal za izdajo koga ali česa), lahko zelo drago stane! NLB d. d. pa je bil prodan pod Vlado RS, ki jo vodi Marjan Šarec, če si to pozabil – zadeva je stara nekaj dni oziroma tednov. Letališče; katero letališče, ker v Sloveniji imamo več letališč (res je, da si zapisal Letališče, ampak jaz ne poznam letališča v Sloveniji, ki bi se imenovalo Letališče)? O II. svetovni vojni pa ne bi, ker vidim, da bi bilo brez zveze karkoli zapisati. Kar se pa tiče meje s Hrvaško – arbitražna sodba je, ampak Slovenija nima instrumenta, da bi jo Hrvaška spoštovala in uresničila (sam sem stal na stališču, da se v tistih časih Hrvaške ne bi smelo spustiti v EU, ker bi to lahko bil ustrezen argument, kako bi Hrvaška arbitražno sodbo spoštovala in uresničila, ampak je g. Pahor imel raje fantastičen dan, pač.).

   • največji ljuzer jjajo

    tole je višek sprenevedanja : prodana NLB res pod šarcem, vendar je za njeno likvidacijo vse naredil Jajo, Širclja je recimo poslal k Massonu, da sta napihovala bančno luknjo.
    da ne več, katero letališče, je pa seveda dokaz tvoje pomankljive razgledanosti : tisto, ki bo vozilo lake za Magno, prav gotovo zaradi svoje pretežno industrijske uporabe in kot poligon za šolajoče se pilote ne more biti pisano z veliko. res je, nekdanje poimenovanje po PUčniku, ironija usode, s strani tistih, ki so mu ukradli stranko, pa tudi ni več v veljavi, odkar je lastnik tujec in gre Brnik, kot smo ga imenovali pred tem, počasi v stečaj
    inštrument za arbitražo pa je članstvo v EU, zdaj se malo piškarajo, slej ko prej bo arbitraža izvršeno dejstvo. samo janšari ne sme priti v stik s sosednjim premierom in se dogovarjati za spore, pa bo

 • Jaz

  Takoj odpoklicat te evropske poslance in jih kaznovat. Delajo v dobro ljudi iz slovenije ali za domosransko nova24?

  • Joško

   Za tiste, ki smo jih izvolili, delajo odlično, levaki pa odpokličite svoje!

 • lili pili

  Kot nekdaj tozarijo in ovajajo slovence tujcem, ze videno med leti 41 do 45 kako se je ze takrat koncalooooo

  • Silos

   Tako ,da cel svet ve kakšni krvoločneži so bili !

   • lili pili

    Tabeli in izdajalci so spet..

 • Joško

  Naj Evropa izve, kako vladajo levaki v SLO.

  • Lea Pralines

   DOMOBRANČEK ŠE TI POJDI POJOKCAT…BEBO

  • Tone

   Tako kot desnaki v državah stare Evrope.

   • Hribouc

    Kje si pa vedril, Tona?
    Al si se ga nacejal zadnja leta?
    Države stare Evrope vodijo čisti Levuharji!
    Sedi! Cvek.

    • Tone

     Hvala Bogu! Prav imaš.

     • Hribouc

      Tona!
      Kuga je u redu?
      Prej si zapisou, de so desnaki in to je bla tvoja trditev, torej v redu…
      Pol pa zapišem, de so komunajzli, pa prauš, de je, hvalaBogu, u redu!
      ———————————
      Mate levuharji vse pod “u redu”, sam de vam paše in prav pride… ?
      Mate “več Kučanovih resnic” in porabte vsako, ki vam prou pride kadarkoli…?
      ———————————
      To je en velk FAK, Tona, men se bo zmešau od vašga “reda v rdečem kaosu” !

     • Tone

      Hribouc, tebi se je že zmešau od česa drugega.

      Ko si mi razjasnil, da države stare Evrope vodijo levuharji, se mi je odvalil kamen od srca, pa sem zapisal Hvala Bogu! Kaj je tu narobe?

 • Lea Pralines

  KO VIDIMO VAS TRI CVETKE SLOVENIJE NAM GRE NA KOZLANJE,SRAM VAS JE LAHKO,DA PLJUVATE PO SLOVNSKI VLADI,KI VAM DAJE PLAČO DA POČITNIKUJETE V EVROPSKEM PARLAMENTU IN ČE NE BI BILO TAKO NE BI IMELI TAKO DEBELIH RITI…SRAMOTA!!!!

 • Marjan

  Te trije priskledniki še enkrat v življenju niso resno delali ampak so bili vedno na breme davkoplačevalcev. Mi smo jih izvolili oni pa prav ob vsaki priložnosti delajo proti lastni državi. Gnoji.

 • Kosobrin

  Zanimivo, vsi iz stranke SDS in s tem so na nek način tudi povedali, kateri mediji širijo sovražni govor …Ko mački na rep stopiš, zacvili. Da greš tožariti , izdati iti svojo državo, svojega premiera v Bruselj, ki ima po moji oceni tudi prav, pa kdo je še to videl!? Samo v Sloveniji ….

 • Kosobrin

  In dva na tej fotografiji sta hotela biti predsednika republike. Hvala Bogu, narod ni nor! Tožibabe!

 • Lea Pralines

  ..sram vas je lahko v dušo zver tomčeva in šulinova…na naš raćun se zajebavate v bruslju pol pa še pljuvate po sloveniji,kakšen podn…fuj

  • Hribouc

   A tle si ptiček!?
   ——————————-
   S’m mislu, de si se na Demokracijo čist preselu ?

   A dobiš po učinku, al ti dajo sam mesečni paušal ?

   • Lea Pralines

    MI MUSLIMANI MAMO BOLJŠI PORTAL,TI GA POKAŽEM ČE ŽELIŠ….

   • Lea Pralines

    …s tistim kar imaš v glavi res ne moreš dobro mislit…ha ha ah ha ha

 • Tomaž

  Še slikat ssene znajo, Zvera v sredino med babi.

 • največji ljuzer jjajo

  sami izdajalci, potomci izdajalcev, lizači Junckerjevega zadnjika, zavržki slovenstva, cvet SDS pod vodstvom psihošipca Jajota kaplarskega doktorja

 • Hribouc

  Janez!
  Vrzi to doktorirano levuharsko afno takoj iz stranke!

  Kaj pa še dela PRUNK z vami?
  Če je tud ta še zapleten z SDS, izstopim takoj !
  ——————————————————————-
  Če ne, izstopamo vsi kar jih poznam –
  – vsi po vrsti se izpišemo po dveh desetletjih iz SDS !
  ZDAJ JE PA TE RDEČE KURBARIJE DOST!

 • lado

  SKORAJ VSI KOMENTARJI NA NOVI SO BLOKIRANI !!!!!!!! ŠARĆIĆ”lesar” ,BO DOBIL ZDAJ SVOJE IN TO HITRO ,KER TAKI PARAZITI RDEČI POTUHNJENCI ,LEVAKI,LENI NE SMEJO VEČ TLAČIT ZEMLJE !!!!! KAJ JE Z SODSTVOM ,DA PUSTI VSE TE SVINJARIJE ,KI JIH TA BANDA DELA !!!! MA ,KRIVI SO DEBILI VOLILSKI ,ŠE ZMERAJ POGREŠAJO RDEČO DIKTATURO-JA JE ŽE TUKAJ ,GNOJI NESPOSOBNI !!!!!!!POCRKITE ,TO JE ŠARĆIĆEV NAČRT-Z SVINJO MURGELSKO KOMANDO !!! UPAM ,DA SE KMALU ZGODI ,KOT SE JE KRAMBERGERJU,GA GRE SAM NAGRADIT Z SVINCEM,KOT MALA SPAKA ,KI JE VELIK KRIMINALEC !!!!PRAV JE DA SVET VE ,KAKŠNA GOLAZEN “NAM VLADA” !!!!!!! SMRT KOMUNISTIČNIM GNIDAM !!!!!!!

 • Janez Novak

  Saj je ravno Evropska komisija vrhovni navdihovalec in boter sovražnega govora. Pritožba na EK je nekaj takega kot pritožba na sodišče v Kučanzueli.

 • DEATH TO COMMUNISM

  Pravilno! Levuharji, jebite si mater!

 • Šobar Davorin

  KVERULANTI.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!