fbpx

Fajonova se vozi z jahtami po jadranskih otokih in večerja v dragih restavracijah – bo KPK preverila tudi njena druženja?

Tanja Fajon v obmorski restavraciji na otoku Ilovik. Tja se je pripeljala s plovilom. (Foto: Bralec)

Še preden se je dobro posušilo črnilo na sporazumu strank KUL, v katerem je Tanja Fajon obljubila boj proti revščini in socialni izključenosti, je že stopila na jahto in se odpeljala v drago ribjo restavracijo Amico na hrvaškem otoku Ilovik.

Bralec nam je poslal fotografije predsednice SD Tanje Fajon, kako v družbi še treh moških in ženske sedi za mizo neke restavracije. “To je ribja restavracija Amico na otoku Ilovik. Pripeljali so se s plovilom,” je še bilo njegovo sporočilo.

Foto: bralec

Amico je znana ribja restavracija v mestu Ilovik na istoimenskem otoku. Ima pogled na zaliv in otok Sv. Petra. Našega bralca je kar zadelo, ko je v petek zvečer v restavraciji zagledal Tanjo Fajon in njeno družbo. Spomnil se je, kako ona in drugi levičarji drugim marsikaj očitajo, sami pa počno natanko iste stvari. Samo oddaljeni od radovednih oči.

Foto: bralec

“Vlada je s svojim delovanjem izgubila zaupanje državljanov. Namesto da bi stiske ljudi reševala, jih poglablja in ustvarja nove,” je Tanja Fajon še v četrtek zapisala na Twitterju, dan kasneje pa že uživala na morju.

Foto: bralec

Bo KPK preverila, s kom in s kakšnim namenom se je ob morju družila Tanja Fajon, kot je to storila v primeru Janeza Janše?

Janja Strah