Fajonova v svojem stilu dvoličnosti: Obožuje vojaške partizanske proslave, glede naborništva pa pametuje – “Mir, dialog, ne orožje?!”

(vir: STA)

“Brez naborništva ne bo več Slovenske vojske. Potrebno je resno reorganizirati Slovensko vojsko, okrepiti profesionalno jedro, z naborniki zagotoviti rezervo, ki bo popolnila teritorialno umeščene enote. Nehati se zanašati samo na kolektivno obrambo, ampak postaviti resen okvir nacionalne obrambe,” poudarja strokovnjak za varnostna vprašanja Boštjan Perne. Očitno pa evropska poslanka Tanja Fajon meni, da je prava strokovnjakinja za varnost, ta se je namreč oglasila glede predloga SDS o uvedbi naborništva in komentirala: Če bi desnica z enako vnemo kot spodbuja mlade k vojaštvu in militarizmu spodbujala k branju, znanosti, raziskovanju in spoštovanju različnosti, ne bi bilo potrebe niti po naborništvu, niti po vojski.”

“Znanje, razumevanje, blaginja. Mir, dialog, ne orožje,” je še dodala Fajonova iz vrst SD, torej stranke, ki je najbolj odgovorna za razpadanje Slovenske vojske po obrokih. “Vidim, da dvigujejo glave tisti, ki so proti vojski. In jo v zadnjih letih načrtno uničujejo. Skrivajo se za mirom, obožujejo pa vojne in povojne poboje svojih predhodnikov”, je v odzivu na modrovanje Fajonove komentiral poslanec SDS Tomaž Lisec.

Glede na to, da je sposobnost države za učinkovito oblikovanje oziroma učinkovito odzivanje na vojaške grožnje odvisna predvsem od zagotovitve pogojev za pravočasno preoblikovanje Slovenske vojske z vidika njene popolnjenosti, opremljenosti, organiziranosti, usposobljenosti in pripravljenosti, je povsem logično, da sta nekdanji obrambni minister Aleš Hojs in poslanec SDS Žan Mahnič spregovorila o zakonu o spremembah in dopolnitvah zakona o vojaški dolžnosti, katerega poglavitna rešitev je ponovna uvedba naborništva v obliki služenja 6-mesečnega vojaškega roka.

Kadrovska slika je vedno slabša
Zadnjih šest let smo lahko opazovali, kako je pod vlado Mira Cerarja in sedaj pod vlado Marjana Šarca Slovenska vojska propadala. Glede na to, da je številka stalne sestave Slovenske vojske iz sedanjih 8 tisoč upadla na nekaj čez 6 tisoč, to vse skupaj ne zadošča več za obrambo Republike Slovenije v primeru vojaškega napada niti ne za učinkovito delo v miru in za izpolnjevanje nalog Slovenske vojske. Pri tem je Mahnič kritično izpostavil, da Slovenija v primeru oboroženega napada nima mlade generacije in ima čedalje manj srednje generacije, ki je služila vojaški rok in ki bi znala rokovati z orožjem ter poznala osnovne vojaške tehnike. “V preteklosti smo v SDS poskušali  s tem, da bi zagotovili 2 odstotka BDP za obrambo, kar je potrebno, če želimo imeti profesionalno vojsko popolnjeno, poskušali smo s predlogom višjih plač vojakov, zaradi česar bi se mladi odločali za tak poklic, a žal nismo bili z nobenim predlogom uspešni,” je še zatrdil.

Na proslavah je orožje niti malo ne moti
Sodeč po komentarjih na družabnih omrežjih je mogoče sklepati, da ljudje nad pametovanjem Fajonove niso pretirano navdušeni. Glede na to, da Fajonova navaja, kako je proti orožju, je mogoče videti, da je orožje v praksi prav nič ne moti, ko se ta udeležuje povsem nasmejanih ust partizanskih proslav. Nič čudnega ni, da so se na ta račun usula komentarja kot sta: “Reče nekdo, ki se udeležuje komunističnih manifestacij in ne zna obsoditi totalitarizmov. In v Evropo vabi sovražnike miru”; in “Mar se ne udeležujete redno obletnic vojaških bitk (Osankarica, Dražgoše)? Mar ne častite Revolucije, ki je prinesla enopartijski sistem? Mar enopartijski sistem spoštuje različnost politične opredelitve? Koliko časa bi se morali gledati v ogledalo, da bi se zagledali?”.

Tanja Fajon v Dražgošah s poslancem SD Matjažem Nemcem in Milanom Kučanom. (Foto: Facebook)

Dražgoše (Foto: M.S.)

Švica, dežela miru, dialoga in spoštovanja različnosti ni bila vpletena v nobeno sodobno vojno, vendar ima obvezen vojaški rok, ki ga podpira 73 odstotkov prebivalcev. Glede na to, da jim še na misel jim ne pride, da bi ga ukinili, se človek vpraša, čemu tolikšna histerija okrog uvedbe naborništva  v Sloveniji? Dejstvo je, da večji nabor posameznikov pomeni tudi lažje popolnjevanje enot, prispeva k osnovnemu vojaškemu znanju državljanov in osnovni usposobljenosti ter pomeni tudi odvračanje vojaških groženj, krepitev domoljubja, krepitev narodne zavednosti in boljše psihofizično stanje ter pripravljenost državljank in državljanov, je težko razumeti naborništvo drugače kot v pozitivni luči.

Hana Murn

 • Ježek Teka Teka

  Nekje sem prebral, da je lena in neprofesionalna …

  • macon

   Ženska je neumna.

   • JANEZ GUS

    Zraven še jalova.Zgleda,da jo je pof….. cel ck,zato se jo nič več ne prime.

  • Simon Rožič

   Prava diagnoza; egocentrična shizofrenija! – neozdravljiva !

 • Lustrator

  Kakor vedno pravim: protislovij pri komunistih ni ne konca ne kraja. Že sam Marks je v svojih idejah divje shizofren in posledično so tudi vse poddomene te zločinske ideologije lahko le še slabše – upoštevajoč, da je bil Marx vsaj formalno filozof, njegovi nasledniki pa več ali manj indoktrinirani šlosarji in sociopati…

  • freedomfighter

   Marx je sam veckrat rekel da nebi hotel nikoli ziveti v komunizmu…on je bolj izpostavljal probleme kapitalizma, resitve problemov so pa dosti hujse od problemov samih…lahko bi rekli da je zdravilo dosti bolj skodljivo od bolezni

 • Peter

  In zakaj ne začnete dialoga z desnico, tov fajon, zakaj jih apriori zavračate, no?

  • tasilo

   Touché!

  • rubec

   S takimi, ki so hodili v jajce, se mi ne pogovarjamo. Mi ta pravi komunisti hodimo nakupovati v Beljak.

   • Simon Rožič

    …v Beljak se hodite kurbat !

 • Van Der Waals

  NE NABORNITVU!!! ČE MI PLAČATE INŽENIRSKO URO ZA 6 MESECEV POTEM JA! DRUGAČE NE!!!

  • skrajna resnica

   Če/ko se bo ponovno zgodil NapadOboroženihBoljševikov ali đihad, si boš še želel brezplačnih vojaških ur. Naša vojska, policija in sodišča varujejo le tekovine revolucije.

   • karlo lopata

    Tako je nečemo Nikom dovoliti da ruši bratstvo I JEDINSTVO naših naroda I te kovine socjalisticke revolucije.

    • Steiermark

     pojdi domov in tam izvajaj svojo pobesnelost, po jugosrbijansko!

     • karlo lopata

      Kolikor vem si I ti recitiral tisto: SVEČANO SE OBVEZUJEM. ….it’d, pa cepal strojaka I pevo borbeno pesmi…Kaj nisi takrat bi jo taki frajer kot se tu napuhavas picka ti materina

  • Lustrator

   Po tej postavki računaš tudi varovanje svojega osebnega življenja ali življenj svojih najbližjih ali imaš tako prijazen odnos le do svoje edine domovine?

   • Van Der Waals

    IMAMO PROFESIONALNO VOJSKO KI JO ŽE Z DAVKI PLAČUJEMO! TAKO DA NE NABORNIŠTVU ALI TABORNIŠTVU!!! TO JE SAMO IZPAD DOHODKA!!!

    • Lustrator

     Očitno se ne zavedaš v kakšnem stanju je ta naša profesionalna vojska, ki bi jo morali nekajkrat povečati že za normalno delovanje v trenutnem mirnem stanju, kaj šele v času neposredne ogroženosti. Tudi osebno podpiram profesionalno vojsko, a bi morali zanjo nameniti precej večji del BDP-ja, če bi želeli, da je zadostna. In verjemi, da bi se ti tisto na dohodku poznalo še bolj. Naborništvo je namreč za mladino, ki načeloma pri svojih letih še ne bi smela imeti dohodkov, saj “študira”.

    • skrajna resnica

     Z davki plačujemo jugoslovenske parazite. Za vojsko gre okoli 1% BDP, kar je pol manj kot smo se zavezali Natu in nas zato niso dolžni varovati. Od tega gre večino za plače častnikov, slabo opremljenih vojakov pa je le dobra tretjina. Vojska sama je priznala, da niso sposobni delovati v stanju vojne. Vrhovni poveljnik oboroženih sil je bolj zaposlen s svojim Facebook računom. O obrambnem ministru ne bi zgubljal besed (razen da je kahla ehjava). Generalmajorka pa je ena zmešana baba. NeoUdba je odlagališče partijskih kladrov in njih priležnic, nadzirajo le opozicijo.

     V EU smo spustili pol miljona šeriatarjev, zamerili smo se vsem sosedom, oprali miljardo terorističnega denarja in lezemo v rit Rusiji. Vse institucije obvladujejo komunajzli in oboroženi neopartizani že spet grozijo.

     In tebe skrbi izpad dohodka?!

    • maček ivan

     Vojska, Da. Taborniki, Ne.
     Vse ostalo je kar nekaj.
     Še boljše pa nacionalna garda, lahko tudi varda.

 • Peter

  Take parole sem pisal, ko sem bil star 14 let, pa čegevara se mi je zdel faca…ja. tov fajon je očitno še vedno tam nekje, pri 14, no.

  • Steiermark

   Si hotel povedati, da je retardirana?

   • Peter

    Ne. Pokvarjena je.
    Piše spise za osnovnošolsko mladino, dela pa povsem drugače., no.

    • Steiermark

     Moral boš spoznati in priznati, da vsi takšni retardiranci niso pokvarjeni ampak imajo to zaradi prenašanja pokvarjenih genov, od prednikov…..

     • karlo lopata

      Tako kot ti

     • Steiermark

      Kaj bi retardiranec rad povedal? Ali se morga gleda v ogledalo?

     • karlo lopata

      Ej dzukac je si lI otrebijo buve hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha

     • freedomfighter

      Ja za to sem pa rekel da bi.ljudi kot si ti morali steralizirati ob rojstvu

 • karlo lopata

  Malo levo malo desno……Pogledam levo sve o.k. B.p. STANJE REDOVNO…. Pogledam desno,……bože sacuvaj….sve MOJ DO MOGA…….

  • Artur

   Vaš brivec Šami se je že asimiliral razumljivo govori že slovensko koliko časa rabiš ti, da skočiš iz opank .

   • karlo lopata

    Nabijem ti opanak u bulju

 • karlo lopata

  Tanjice Lepa si na slici.

 • Andrej

  Kdor ni sposoben varovati lastnega doma, ga bo izgubil. Točno to je tudi namen CK ZKS. Oni teh problemov nimajo, ker imajo mnogo milijard naloženih v oazah, kjer jih čaka lagodno življenje na tuj račun.

  • karlo lopata

   Pa ko ti je kriv kad si klošar

 • rubec

  In za to globoko misel ni izstavila računa kot nekateri natolcujejo ampak predračun.

  • Peter

   Si že oddal ponudbo za gradnjo drugega tira? Samo še danes do 12:00 imaš čas. Pa na anekse ne pozabi, no.

   • rubec

    Najprej sem jim dal aneks, da vidim če se splača, pol bom pa še ponudbo, če bo aneks plačan.

    • Peter

     Jaz sem oddal v imenu svoje firme Korektor. Samo, ko sem poklical tov Bratuškovo in jo vprašal, če bo vse, kot smo se zmenili, je bila veza bolj slaba, pa se bojim, da ni kaj narobe razumela, no.

     • rubec

      Vse bo v redu, samo da nisi trase premikal. Tiri grejo namreč čez mojo parcelo. Cena kvadrata? Sitnica.

 • leva desnica

  To je predlagal Karl Erjavec že lansko leto

 • pesjanar

  Malo ste nesramni na Novi,zakaj morate z temi slikami človeku pokvariti začetek vikenda,raje objavite kaj iz sveta kulture ,umazanih živali imamo že čez glavo…..

  • karlo lopata

   Povečaj si sliko tvojega ljubljenega firerja s trstenjakove pa kleče moli pred njo. A ja pa ne pozabi svečke prizgat hahahahahaha hahahahahaha

   • Steiermark

    Katero? Tisto, ki jo vi uporabljate, sedaj ko so pse, ki so se vam dovolili upreti ob zlorabljanju, odstranili?

    • karlo lopata

     Ti najdi tisteg ki ti je mater pofukal da boš vedo po kom tako lajaš picka ti materina dzukelo jedna Štajerska

     • Steiermark

      Vidiš, kako hitro pokažeš svoj bestijalni ksiht, džukelo srbsko, ki živiš na naših ramenih! Parazit in to retardiran, kot se pač za takšne džukele srbijanske , tudi spodobi. S svojim duševnim razvojem še dalje od opic niste prišli!

     • karlo lopata

      Hov hov hahahahaha zabolela te istina hahahahahahaha

     • Artur

      S tvojo “istino” si lahko vsak od nas tu samo rit obriše.

     • karlo lopata

      Jebo ti pas mater brlogardisticku

     • Artur

      Ena partizanska narkoza ti nebi škodila sicer nebi odgnala tvoj pregovorno balkanski primitivizem z IQ sobne temperature bi nam pa tukaj za nekaj časa prihranila tvoje debilizme.

     • karlo lopata

      Hehe drkadzijo

     • JANEZ GUS

      Moderator,vzemi lopato,pa skidaj ta rdeči čefurski gnoj,ker že cel portal zavdarja po čebuli.

     • maček ivan

      Vile, vile, so za gnoj kidat.
      This (L)user is blocked.
      To je tudi rešitev in se lahko v miru prepustiš debati, brez provokatorjev.

     • karlo lopata

      Buc buc posle Luka se dobro fuka hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha Pozdravi ženu I majkum

   • JANEZ GUS

    Če ne moliraš pokličemo šiptarje,pa boš videl,kako se igra kolo.Posle pa nisam htjela nisam znala.

 • Jožef

  Dobri ljudje, kako je mogoče, da ženska, ki gotovo ne šteje več kot 40 let, nosi popolnoma nov puškomitraljez. Vprašanje je, če je bil ta puškomitraljez sploh kdaj dekonzeviran. Služil sem v JLA in vem, kako izgleda uporabljen in kako nov puškomitraljez.
  Pa naj se najde nek pametnjakovič in nam razkrije, da je ta puškomitraljez dami prodal Janez Janša, ki naj bi bil trgovec z orožjem. Dovnevamo pa tudi lahko, da je gospa dobila to orožje, ko so raroroževali TO.
  Naj povzamem, odkod uniforme, odkod težko orožje odkod številne medalje itd.
  Danes sem si prebral še eno pričevanja Dražgošana.
  Romarji Dražgoš, sprijaznite se že enkrat z resnico in ne sramotite se več pred lastnim narodom.
  Tistim, ki so pa oboroženi z otriškimi igračami, pa prizanesite, sej se samo rogajo vašim neumnostim.

  • karlo lopata

   Tebi sveckar še frace ne bi zaupal

   • Steiermark

    Ti že ne, ker so to posledica “svečkanja” v pasji garaži….. posledice so očitne. Si že član lgbt ali si v kakšnem zoofilskem društvu?

  • karlo lopata

   Ta bi ti jebala mater z njim pa tudi brez njega je opasna hahahahahaha

 • Ryuk

  Fajonova je primer za psihologe. Po Maslowi hiearhiji potreb je potreba po varnosti pomembnejša od potrebe po ugledu in kognitivnih potreb. Levičarji Maslovo piramido postavljajo na glavo. Njim je pomembnejša politika wilkommerstva, kot pa varovanje lastnih državljanov.

  • macon

   Levičarji gledajo samo na svojo rit, na svoj žep in samopomembnost. V bistvu so sociopati ali psihopati, pokvarjenci in bedaki oziroma poljubna kombinacija slednjih variant.

 • Steiermark

  Vse te tovarišice in tovariši, ki se udejstvujejo proslav v čast posiljevanja in klanja Slovencev in Slovenk, so ali “potrebne tovarišice” ali pa v moškem primeru, impotentni tovariši, ki radi obujajo spomine na čase, ko so pred očmi vseh, še bili “potentni” in svobodno posiljevali in klali! Danes pa, ko ga imajo stari zvezdarski impotentneži še samo za “odvajanje vode” pa tovarišice niso več zadovoljne, ter si zato želijo “miru” in posiljevanja od potentnih lenih in smrdljivih pritepencev, s katerimi bi , prav one in oni, sklepali mir, brez orožja….

  • freedomfighter

   Impotentni moski ne more posiljevati tako da govoris nesmisle

   • lena

    Se 1x preberi tekst, ki ga repliciras!

 • McBobo

  Kaj zdaj, a je orožje prepovedano nositi ali ne? Kakor vidim zgoraj na slikah, puško mitraljezi še kako zgledajo pravo orožje. Aja, lahko je pravo, ne sme biti pa replika igrača. Ja prav no, bom pa tapravo nabavil.

  • Steiermark

   Upam, da jo boš tudi pravilno upoabil!

   • McBobo

    Škode z metki ne bom delal.

 • pajot

  Mentalno motena ritoliznica pritlikavca iz murgel.

 • Boco

  Še pomnite tovariši!
  Pred osamosvojitvijo in grozečim napadom JLA so takratni levi politiki, eni so aktivni še danes, v javnost poslali Deklaracijo za mir.
  Deklaracija za mir 1991, predstavljena 7. februarja 1991, je bila mišljena kot predlog ustavne spremembe, s katero naj bi preprečili »nadaljnje oboroževanje v Sloveniji in Jugoslaviji«.

  To pomeni, da ko se tiče obrambe naroda, se ne smemo ozirati na leve politike. Drugače nam grozi tragedija. Tovarišica Fajonova tako ne preseneča. Spet postavlja visokoleteče humanistične floskule pred varnost slovenskega naroda.

 • Peter

  Se nam je tov ljopata spet pridružil?
  Veljkam, ljopata, no.

 • Artur

  Psihologija gošarske množice, Kamen na kamen palača, gošar na vice gošar gošarska kriminalna oblast
  http://shrani.najdi.si/?3e/Nb/Rz8jK2y/naslovnadrazgose.png

 • if

  Fajon, če v osamosvojitvenem času ne bi imeli vojske, ne bi imeli samostojne RS. Zato je logično, da samostojna RS ni vaša opcija, tudi ne opcija Milana Kučana.
  Fajon, napadate suvernost samsosotjne RS s floskulami o miru, za katerega ne veste kaj je in kako ga je vzdrževati!

 • JANEZ GUS

  Zgleda,da za to rdečo gamad revolucija še kar traja.Bo res treba poklicat Rupnikov bataljon,da jim otrese uši in pospeši prebavo.

  • Lustrator

   Generala Rupnika se komiji še danes tako bojijo, da je že njegova omemba v javnosti tabu tema in da je moralo recimo društvo koroških pravnikov protestirati ob razglasitvi ničnosti njegove obsodbe, češ da bi to lahko za sabo prineslo nepopravljive posledice…

   • JANEZ GUS

    Ko so l44 tolovaji slisali ,da se bliža udarni bateljon Vuka Rupnika,jih nisi več spravil naprej.IZ njihovih oči je sijala smrtna zona.Zločinec Daki je tako bežal,da je izgubil plašč,bluzo,ruzak in brzostrelko.Potem so nekega vjetega tolovaja oblekli v njegove polkovniške cunje in ga gnali skozi Cerknico.

 • Domoljub

  Baba sicer ni lepa, je pa zato neumna.

  • macon

   Lepa ravno ni, je pa vsaj antipatična.

 • JANEZ GUS

  Kaj pa imajo oblečeno kozolške delavke.To je za pod rit,ker seno zbada.

 • Bogdan Šalamun

  Komunisti še vedno sanjajo, da bodo globalno spremenili obličje zemlje. In to tako, da bomo lahko vsi samo trošili in uživali. Samo nihče ne pove, kdo bo ustvarjal dobrine.

 • bubamara

  Levičarjem uspeva uničevanje vojske. To je dejstvo. Dejstvo je pa tudi ali bi se splačalo v primeru vojaške akcije stopiti v bran rdeče Slovenije. Glede na izjave sorodnikov padlih leta 91, so bile le-te žrtve nepotrebne glede na to kam se je Slovenija zapeljala v 25 letih. Za rdečo Slovenijo je vsaka sekunda bivanja v vojski stran vržen čas.

 • karlo lopata

  Gledam tisto tetko sa puškomitraljez, ej belčki moji, ta bi se vam pa najebala make hahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahahaha

  • karlo lopata

   Bi plesali I rokenrol I cacaca pa bogati I žikino kolo hahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahahaha

   • Den456

    Ko komercialni vibratorji ne zadoščajo več , zgonjene komi javne delavke uporabijo puškomitraljez.

    Ps.: dva politkomisarja na jeepu sta že notr.

 • Ivan Ivanovič

  Fašiglobalisti, ki so na široko odprli vrata migrantom z vseh vetrov, so razumljivo proti nacionalnim vojskam. Njihova vojska so migranti iz Afrike in Azije. nanje se bodo oprli, ko bodo evropski narodi spoznali, da so jim fašiglobalisti namenili odhod v večna lovišča.

 • freedomfighter

  No slavljenje vojaskih zmag iz preteklosti po mojem nima nobene veze z danasnjimi casi…v grciji ce vedno slavijo poraz pri termopilah pa to ne pomeni da slavijo vojasko druzbo…vcasih se mi zdi da na desnici ne razumete da se casi, navade, tradicije vse to se s scasom spreminja in ce danes nocemo militarizirane druzbe se ne pomeni da nismo ponosni na druzbo iz drugih casov ki pa si je danes nihce ne zeli…to je problem tradicionalizma ker njegovi podporniki ne razumejo da se druzba spreminja vsaku dan s tem pa tudi navade in zakoni…recimo 50 let nazaj je bila kastracija gejev splosna praksa danes bi temu rekli hud zlocin

  • šmentanamuha

   Gobezdač, še malo, pa bo kastracija gejev ponovno na sporedu. Ko bodo stvari v svoje roke vzeli šeriatarji, boš vesel, če ti ne bo treba skakati z nebotičnika in ti bodo sam jajca odrezali. Tvoje osladno gobezdanje ti ne bo nič pomagalo.

   • freedomfighter

    Mene ne bo nihce kastriral…za take kot si ti pa bi morala biti sterilizacija ob rojstvu obvezna

    • karlo lopata

     Ma ja ču ti režem jajca pedercino

     • freedomfighter

      Nisem gej za to se mojih jajc dotikajo le zenske…ce rabis da te kdo analno zlorabi si poisci oglas na internetu

     • šmentanamuha

      Nisem gej, ampak se zavzemam za pravice pedrov …. ja, šur, seveda, drekač osladni.

     • freedomfighter

      Jaz se ne zavzemam za pravice gejev ampak za pravice na splosno…pravica do.izbire spolnega in zivljenskega partnerja ni pravica ki se tice le gejev ampak vseh odraslih…to da drzava odloca katere dve odrasle osebe se lahko porocita ali imata spolni odnost he nedopusten poseg v svobodo posameznika…da ne govorimo o tem da je prisilna.kastracija sama po sebi zlocinsko dejanje ker se v totalitarnih drzavah kot he rusija se kastrira le ljudi obsojene za zlorabo…ce se dva je.eta ni tu.nihce zlorabljen ampak za te stvari moras razumeti osnove prava ki pa jih taki kot ti sigurnone.poznate
      Pa drugace se zavzemam tudi za pravico do svobodne izbire veroizpivedi kljub temu da ne pripadam nobeni religiji tako da
      Po tvoji logiki bi lahko vsak zagovarjal le tiste pravice ki se ticejo direktno njega kar je samo.po sebi blazno

     • karlo lopata

      Nisi gej nego si jedna občina pedercina

 • šmentanamuha

  Kera zlagana pizda je tale Fajon, medtem ko obrgijastično pozira med kučmani v vojni opremi in s puškami na militariziranih proslavah, ki slavijo pomor domačinov, ki so ga zakrivili partizani, si upa gobezdati o branju in znanosti in brati levitve svojim političnim nasprotnikom, ki govorijo o obrambi domovine. Matr je tole ena umazana žival. Ogabna sorošistka, izdajalka naše domovine, ker njena domovina to očitno ni.

 • Vlado77

  Mi smo ŽAL unikum v Evropi. Tudi v Rusiji ni takih shodov,ki jih podpira oblast ( seveda samo leva). Morda lahko to ponudimo kot turistično zanimivost – takih zadev ni v Evropi .Ljubitelji komunizma in protiimperjialisti in antikapitalisti vse Evrope vabljeni . V BIH je Mdjugorje mi pa imamo Dražgoše – oboje je nateg le da pri nas to slavijo vsi na oblasti ( če so levi) , ki verjamejo v revolucijo. Vključno s Pahorjem, ki je kao predsednik vseh državljanov SLO.

  • karlo lopata

   Vam belčkom pa ni treba nikamor imate šefa na trstenjakovi

 • karlo lopata

  Ma gledam tu sliki od ove sa puškomitraljezom, jest da je naša, al mora da je žlet ko hudič hahahahahaha

  • Den456

   Ko komercialni vibratorji ne zadoščajo več…

 • Ros

  Skupek znanih pedofilov, ki bi naredili vse množične umore, kraje in prevare, da nebi dobili zaslužene kazni. Kdor to podpira in voli, je sokriv pri zločinu, in si zaslużi primerno kazen. Revščino, bedo, večno prekletstvo, zaporno kazen in neznaje. Vse kar krasi slovensko levico. Prekletstvo in večno smrt.

 • lena

  Cista hudobija, samo da je proti predlogom iz druge politicne opcije, ampak teta ne ve, da karma deluje, torej kazen za zlobo pride! Isto, kot bo se to zgodilo pri moji sestri, komunisticni grdobi, seveda zaposleni v javnem sektorju!

  • karlo lopata

   LEna izgleda da ga ti že doug nisi fasala.

   • Den456

    Bolj izgleda, da ga ti redno dobivaš.