Fajonova za salonske levičarje organizira okroglo mizo, na kateri bodo strašili s strahom kar tam, kjer se najbolje počutijo: v salonu! Razkrivamo, kdo je že potrdil udeležbo!

Tanja Fajon (Foto: STA)

Sorosova plačanka, zloglasna levičarska evroposlanka Tanja Fajon tokrat razburja z organizacijo okrogle mize, na kateri bodo strašili pred strahom, ki naj bi ga širila desnica, sodelujoči pa bodo pričakovano pretežno salonski levičarji. Zanimivi pa so tudi nekateri izmed udeležencev, poglejte, kdo so!

Zloglasna levičarska evroposlanka Tanja Fajon, ki je, kot smo že večkrat opozorili, ena izmed evropskih poslank na listi zlobnega milijarderja Georga Sorosa, tokrat razburja z organizacijo okrogle mize, na kateri bodo tokrat strašili kar s strahom. Ta strah naj bi prihajal z desne strani političnega prostora, katerega predstavniki naj bi strašili pred homoseksualci in migranti, kot je Fajonova zapisala v svojem naravnost pravljičarskem vabilu. Kot še pravi Fajonova, naj bi bil strah nevaren, saj “se kot manipulacijsko sredstvo izraža v eksistencialni in moralni paniki, ki zmanjšuje sposobnost državljanov za razumno razmišljanje, objektivno izbiranje in svobodno odločanje”. Seveda Fajonova kot brezkompromisna levičarka pozabi povedati, da največ strahu in sovraštva prihaja prav z njene – leve strani, samo komunizem, ki se uvršča na levo stran, pa je povzročil že prek 100 milijonov smrtnih žrtev, številka pa, tudi zaradi zavedenih volivcev, v tem trenutku še narašča. Če se moramo česa bati, so to na prvem mestu vsekakor levičarji!

Sodelovali bodo sami salonski levičarji, pijavke davkoplačevalcev!
Na okrogli mizi, ki bo potekala v klubskem salonu Maximarket, seveda ne bo manjkala skrajna levičarka iz Mirovnega inštituta, Sorosove najvidnejše izpostave v Sloveniji, Sandra Bašić Hrvatin. Ta je bila prisotna že na nedavnem posvetu o medijih v Bruslju. Bašić Hrvatinova očitno sicer poneumlja študente na Univerzi na Primorskem, delovala pa je tudi v Pristopu, ki se pretežno napaja s sredstvi državnih podjetij. Med drugim je svetovala tudi Uradu vlade RS za informiranje.

Da bo poslušalce še bolj strah strahu, bosta poskrbela tudi Jure Trampuš z levičarskega trobila Mladine ter politični analitik Alem Maksuti s portala Homopolitikus, ki je bolj kot ne naklonjen levi strani. Na pogovoru bo sodelovala tudi odvetnica Nataša Pirc Musar, ki je poročena s tranzicijskim milijonarjem, žepe pa si je tudi sama lepo napolnila s prvorazredno odškodnino, ki smo ji jo prisilno plačali kar plačniki RTV-prispevka. Zaradi njene želje, ki ji ni bila usojena, da bi postala generalna direktorica RTV Slovenija, je po sodni poravnavi namreč dobila kar 70 tisoč evrov odškodnine oziroma za več kot pet let in pol dela poštenega državljana, ki na račun prejme povprečno neto plačo.

Pogovor bo povezovala novinarka javne hiše RTVS Ksenija Horvat. Ta javna hiša, ki smo jo prisiljeni financirati vsi državljani z električnim priključkom, se sicer v zadnjem času izkazuje za zvest propagandni servis posameznih skrajnih levičarjev, tako je na Radiu Slovenija in na spletnem portalu MMC RTV SLO dobil svoje mesto kar radikalni aktivist Domen Savič. V omenjeni javni hiši pa je delovala tudi Tanja Fajon, ki je kot novinarka RTVS in poročevalka iz Bruslja delovala skrajno pristransko, da ne omenjamo, da se je spomnimo izključno kot zagovornice takratnega evroposlanca in predsednika SD Boruta Pahorja, zasledili pa smo govorice, da se je njuno “sodelovanje” v Bruslju spustilo tudi globlje …

Neverjetno ampak resnično! (Foto: Facebook)

Med gosti številni zvesti člani partije SD
Sodeč po listi napovedane prisotnosti na Facebookovi strani dogodka, na dogodku ne bodo manjkali vodja podmladka SD Andrej Omerzel, odkriti častilec množičnega morilca in spolnega manijaka Josipa Broza Tita. Tam bo tudi privilegirani sin predsednika Boruta Pahorja, Luka Pečar Pahor, ki namesto, da bi bil usmerjen v prihodnost, raje pozornost vzbuja z oziranjem v preteklost in s širjenjem socialistične radikalnosti. Prisotnost je napovedal tudi doktor zadružništva in sekretar na ministrstvu za izobraževanje Jernej Štromajer. Zanimivo, za dogodek se zanima tudi novopridruženi član poslanske skupine SD Milan Brglez, eden bolj skrajnih levičarjev v parlamentu.

J. Ž.