[FOTO] Asistent Tanje Fajon v Bruslju živi na veliki nogi in v visokih petkah: S tipčkom v luksuzno opremljenem stanovanju, ne manjka niti bogata zbirka viskijev!

Foto: Facebook

Res je neverjetno poslušati, kako se Židanovi Socialni demokrati na ves glas hvalijo, da se zavzemajo za solidarnost, pravičnost in enakopravnost vseh ljudi, medtem ko sami živijo na veliki nogi in uživajo življenje. Eden izmed takih je zagotovo asistent evropske poslanke Tanje Fajon v Evropskem parlamentu v Bruslju Jure Tanko. Ta namreč skupaj s svojim partnerjem živi v modernem lastniškem duplex stanovanju, ki si ga ne morejo privoščiti niti evropski poslanci.

Na spletni strani notranje oblikovalke Helene Kurnik je mogoče prebrati opis stanovanja, v katerem živi Tanko skupaj s partnerjem španskih korenin Pablom Lourençom Quatro. Iz bruseljskega duplex stanovanja si je očitno par želel ustvariti dom, ki bi odražal njun življenjski stil. “Odločila sta se za slog, ki predstavlja njuno osebnost in vsakodnevne navade.”
“Izbira glavnih kosov opredeljuje karakter celotnega stanovanja. Pohištvo, luči, tapete, posebni dekorativni predmeti, umetniška dela in rože so našli svoj idealen položaj v prostoru.” Nad opisom fotografij stanovanja je mogoče prebrati, kako izbrane kose v stanovanju dopolnjujejo majhni izbrani detajli, kot so vaze, zavese, posteljnina, kristal, ogledala in ekskluzivni jedilni servis.

Foto: Volveragency

Foto: Volveragency

Foto: Volveragency

V njegovi zbirki ne manjka niti japonski viski
Asistent Fajonove se je preko Facebook strani javno pohvalil, da si je s pomočjo agencije Volver preuredil stanovanje. Ob tem se je zahvalil notranji oblikovalki Heleni, ki zanj ne predstavlja le dobre prijateljice, ampak tudi neverjetno talentirano oblikovalko, ki je na dobri poti slave. “Vesel sem, da sem te uspel ujeti, preden bi bilo prepozno. Kaj mislite? Všečkajte njeno stran, če vam je všeč!!! Razširite dober glas, če poznate koga, ki išče nekaj ekstra!!!” Iz zapisa je več kot očitno, da je Tanko navdušen nad izgledom stanovanja; glede na to, da je mogoče na slikah ugledati tudi pravo zbirko viskijev znamk Benromach Peat Smoke, Bushmills White, Jura Superstition in celo japonski viski Nikka Blended, ki jih seveda ni mogoče kupiti v Mercatorju, je mogoče sklepati, da je pravi hedonist.

Vir: Facebook

Foto: Volveragency

Velja za ljubitelja nezakonitih migracij
Tanko se, sodeč po objavah na družabnem omrežju Facebook, udeležuje parad ponosa, prav tako kot njegova šefica Tanja Fajon velja za velikega ljubitelja nezakonitih migracij v Evropo. Tako se je 9. septembra 2015 udeležil protirasističnega pohoda na Prešernovem trgu z imenom Refugees welcome (Begunci dobrodošli, v prevodu, op.a.). Očitno pa tudi rad obišče muslimanske države, kot so Združeni arabski emirati, in se obleče v tradicionalno muslimansko oblačilo “thawb” na arabskem polotoku.

Foto: Instagram

Jure Tanko je asistent Tanje Fajon. Foto: printscreen

Glede na fotografije, ki prikazujejo luksuzno notranjost stanovanja, je mogoče sklepati, da Jure Tanko resnično zna uživati življenje, sodeč po njegovi opravi, ki jo lahko zasledimo tudi pri šejkih, se očitno tudi sam zaveda, da mu gre dobro. Morda pa je v Združenih arabskih emiratih navezal kakšna dobra poznanstva, ki mu bodo pomagala še bolj izpiliti njegov življenjski slog? Ni kaj, Socialni demokrati res iz prve roke razumejo stisko ljudi in delajo za ljudi, kot se rad pohvali prvak stranke SD Dejan Židan. A le da pozabi dodati – za svoje.

H. M.

 • Olga101

  Če Evropa ne bo znala obračunati z levičarskimi Sorosovim plačanci v Bruslju, bodo to sigurno naredili, tudi v našem imenu, muslimani, ki jih levičarski izprijenci uvažajo!
  Slovenski pregovor pravi: Kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade!
  Predvsem pa Fajonki, Vajglu in podobnim nogo!

  • Luiggi

   Vcasih je bil ta pregovor malo drugacen,glasil se je nekako takole:”Kdor drugemu jamo koplje,je sam svoje srece kovac”!,end of quote!

 • garfi

  VSTANITE ZA KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO SD https://www.youtube.com/watch?v=DSISGmbEdBU&t=43s
  Vstanite v luč in blišč odeti,
  ki jarem vas teži zlata.
  Zdaj zvezda rdeČĆa spet nam sveti,
  nas kliče spet krvava sla.
  Sledi pravičnosti razbijmo,
  do tal naj rop jo naš požge;
  do konca z davki jih odrimo,
  vzemimo vse, vzemimo vse!
  Že tajkuni so zbrani,
  v zadnji rop zdaj že hite,
  da z internacionalo
  nov plen si pribore!
  medklic KurČĆan:Bi pa za sebe in za svoje tovariše takratne rekel SPLAČALO SE JE.
  Prav nihče nam nič ne more,
  kakšen zakon, kakšen red;
  Vse kar vidite je naše,
  nam dal je Forum nov zalet.
  Sami pišemo zakone,
  in sodimo kot se nam zdi.
  Ropajte zdaj bratje urno,
  dokler se ljudstvo ne zbudi.
  Mi vse ukrademo na svetu,
  zato vse to je naša last;
  najlažje delavcu in kmetu,
  ker imamo tu pač mi oblast.
  Ko vse dobre in poštene
  uniči naša trda pest
  svobode bodo vse pregnane,
  pokoren rod vasi in mest.
  medklic sindikalistke: Včeraj smo prosili, danes zahtevamo, JUTRI BOMO VZELI!
  JUTRI BOMO VZELI!
  PONOVNO!!!
  delavski razred v ozadju huronsko pozdravlja
  https://www.youtube.com/watch?v=DSISGmbEdBU&t=43s

  • Valter BraniSlav

   Ne bluzi.
   PEJD DELAT LENOBA!!!

   • garfi

    Banda L-opovska titoistična pridte ponovno plenit premoženje
    imam nove vile in motiko in kondicijo
    čakam

    • Valter BraniSlav

     PEJD DELAT LENOBA IN NEHAJ BLUZIT

     • garfi

      delam na titoističnih Podganah
      Banda L-opovska titoistična pridte ponovno plenit premoženje
      imam nove vile in motiko in kondicijo
      čakam

     • Valter BraniSlav

      Imas cir na zelodcu.
      Od pijancevanja.

     • Valter BraniSlav

      Ti bos v tvoji jezi docakal tvojo Matildo.
      Bolj ko bos jezen, preje bo prisla.
      Po tebe.

     • garfi

      po vrsti
      tito je že dočakal Matildo
      naslednji bo kućan

     • Valter BraniSlav

      Da ne bos ti pred Kuckotom?
      Oranzne mucke rado povozi..

     • garfi

      prinesi srp in kladivo, ki ste ju ukradli delavskemu razredu
      čakam te z vilami in motiko

 • Boco

  Zgleda zelo buržuazno.
  Predhodnica SDja je buržuje prezirala. Jim pokradla imetje in jih pobila. Razredni sovražnik pač.
  Zdi se kot da Jure ne ceni kaj preveč to slavno preteklost stranke SD. Oziroma ni ponotranjil teh strankinih vrednot.
  Ima pa verjetno nekaj potrebnih lastnosti za uspešno delovanje v teh stranki. Zna lagati in rad ima denar (davke) drugih. Sigurno kriči, dvignimo davke kapitalistom, bolj je treba obdavčiti dobiček podjetij …

  • učko

   Rdečkarska buržoazija je “plenilska oziroma lopovska buržoazija”, kar je bistveno hujša oblika.

  • ljubinica

   Jim pokradla imetje in jih pobila ….
   Pozabil si napisati: In se naselila v pokradene vile …..
   Stara komunisticna elita ni bila nic drugacna od tega ubogega pedra ..

  • Steiermark

   Zakaj pa misliš, da so komunisti klali in ropali premožne ljudi? Zato, da ima danes njihova golazen – potomci oz. politični nasledniki, vse to, kar so imeli premožni ljudje, ki so si pa , po navadi, sami prislužili. No vidiš, tem pa to ni potrebno, so njihovi rdeče zvezdaši, ljubiteli kameltreiberjev (se ve zakaj), poskrbeli za svoj narastek. Danes, prav ta drhal, kriči na vse grlo, kako je potrebno zatreti privatno iniciativo in jim odvzeti vse, prisluženo, in njihov vodja lunatik, to kar brez sramu kaže, ko se potika po najboljših hotelih, s svojo “izvoljeko” in njenim športnim avtomobilom, ki si ga je tako kot on lenuh in brezdelnež, pravgotovo, sama prisluzila…..

   • Darth Vader

    v 21 stoletju jim to ne pomaga popolnoma nič…..ti za upravljanje premoženja, podjetij, naložb, potrebuješ znanje in določene osebnostne lastnosti….klele pa žal vsi rdeči popušijo……ker to je približno tako, kot bi rekel, da nek kameltrajber po sahari čez noč zamenja kamelo za avtomobil/tovornjak/john deera in potem bo čez noč postal uspešen voznik ter šel direktno na evropske avtoceste……žal te pravljice ni…..intelektualni in osebnostni deficit vedno sesujeta levičarske prevarante…..intelektualcev na levem političnem spektru pa sploh ni

 • šmentanamuha

  Sami pedri, ampak Arabci tega verjetno niso vedeli. Krasni novi svet na račun butastih državljanov. Kar volite jih in plačujte še naprej njihovo razkošje. Tipu se res lahko smeji.

  • tomven

   Buzeranti vseh dežel, združite se…. kje sem že nekaj podobnega slišal!? Upam, da se ga fotr sramuje!

   • šmentanamuha

    Kdo je njegov fotr.

  • SIMON ROZIC

   Saj Bratovšca ima tudi svojega “kozla” in ga vlači povsod naokoli….druga rit (oz. drugi tir)
   to je njen mir!

   • rubec

    Hehehehe. Papi je tam zato, da ji vrata odpira ali pa njeno dupe porine, če se slučajno zagozdi.

   • šmentanamuha

    Ne bo več dolgo, Šarec se že poslavlja.

    • SIMON ROZIC

     …potem bo pa Bratovšca spet rešiteljica naše države. saj že
     išče najdražja posojila za 2 tir…. .

 • Get Smart

  Drugi steber PEDRIZEM/LEZBIZEM je za KOMINTERN-OVCE oz. MURGL JUGO KOMUNJARE najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS: gospodar zazanamuje svojo lastnino – vse riti so v lasti gospodarjev in njihovi otroci so vzgajani v PONOSNO nastavljanje dupeta gazdi. Te kreature svoja dela vedno PODTIKAJO LJUDEM: ste že slišali »za hlapce (za SERBUSE) rojeni«? Ja, IVAN CANKAR je govoril o teh kaviarSERBUSNIH KREATURAH, ki so ZA SERBUSE tekovina revolucije ROJENI, biča željni in vajeni, hrbet upognjen, dupe za gazdu spremno … LEZBIZEM je sredstvo za poneumljanje deklic, ki kupijo LAŽNO PROPAGANDO o »grdih moških«, ki da zlorabljajo ženske, kar je znova le kominternistično PODTIKANJE skladno z njihovo agendo: »Deli in vladaj!«
  Samo te kaviaržidoKOMINTERNOVSKE parazitske kreature (krvosesi) in njihovi SERBUSNI WATCHDOGI (volkodlaki) zlorabljajo ženske in otroke. Delajo za svojo MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviarKOMUNISTIČNO INTERNACIONALO, za svoj »Nov svetovni red«, njihov tisočletja isti red, SUŽNJELASTNIŠTVO:
  1. PRVORAZREDNI pusići in TRANSIćI so gazde, odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psov=watchdogov in zasužnjenih ljudi,
  2. DRUGORAZREDNI pusići in TRANSIćI so SERBUSI (hlapci), watchdogići, psi čuvaji tekovina revolucije, »VOJAKI REVOLUCIJE«, kot jim pravi tovariš Milan KUćAN,
  3. TRETJERAZREDNI so ljudje, LJUDJE so SUŽNJI.

 • Get Smart

  En od stebrov zločinske kaviaržidoKOMINTERNE oz. tu MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE je TRANSIćIZEM: svoje izrodke in kupljene otroke kastrirajo in VZGAJAJO v pedofiliji, v pedrofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in s hormoni nasprotnega spola. Ko te kreature odrastejo, so, kot si same pravijo in z DELI DOKAZUJEJO na vsakem koraku, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI. Sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ. Poznate PODTIKANJA o fovšiji (zavist – želja)? Fovšijo – zavist ločimo po NAČINU IZPOLNITVE želje:
  – USTVARJALNA fovšija – prirojena fovšija ljudi (Tina je bila fovš Mateji Svet, zato se je lotila treninga, poštenega dela in VZORNICO Matejo presegla);
  – UNIČEVALNA fovšija – prirojena in VZGAJANA fovšija KOMUNISTIČNIH kreatur – človeku so fovš vsega, zato človeka zakoljejo in si prisvojijo njegovo imetje.
  FEJK ženske – »MOŽAČE« (TRANSIćI – KASTRIRANI fantki) ne morejo roditi, ne morejo izkusiti ženskih bolečin in užitkov, FEJK moški (TRANSIćIRANE deklice na testosteronu do konca svojih dni igrajo vloge »POŽENŠČENIH kao MOŠKIH« in to FEJK moško POŽENŠČENOST potem PODTIKAJO LJUDEM. Znani PONOSNI pedrizem/lezbizem je sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA. Tak je univerzalni kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI »modus operandi«.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKO POLITEJO = DRŽAVO,
  je DELO ZA SLOVENSKO POLITEJO (za ljudi v SLOVENSKI POLITEJI),
  seveda na SLOVENSKI NAČIN, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, EDINA ČLOVEŠKA stranka v OKUPIRANEM DRŽAVNEM ZBORU Republike Slovenije izvaja SLOVENSKO POLITIKO, ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
  Govorimo skratka o »KULTURI ŽIVLJENJA«.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je »KULTURA SMRTI«.
   »Kultura smrti« je kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA fašistično socialistično komunistična SUŽNJELASTNIŠKA agenda ZLOČINOV PROTI ČLOVEŠTVU: umor, uničevanja kultur, uničevanja narodov (etnocid, genocid), ropanje, kraja, LAŽ, blatenje ljudi – ČLOVEKU PODTIKAJO svoje ZLOČINE, »prodajanje magle«, pasjejebstvo (»vukojebine«), kamelojebstvo, pedrstvo, pedofilstvo … skratka PARAZITIRANJE na ljudeh, ustvarjanje »novega svetovnega reda« reda RAZREDOV, kar je le njihov stari red: SUŽNJELASTNIŠTVO.
   Njihove stare in nove sužnjelastniške strukture: (babilon perzija egipt bizanc rim jugoslavija turčija serbia rvackija bosnija …) oz. tu MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA
   (ŠARAC, Levica, SD, DeSUS, SABratušak, SMC idr. »novi obrazi«.
   Vsi »-izmi« so izdelki teh kreatur. Ko se človek-SUŽENJ končno upre enemu njihovemu načinu »tepihovanja« in »sfukovanja«, opranim ljudem preko PROPAGANDNEGA stroja ponudijo kao rešitev: SOCIALIZEM = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM oz. tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM, vsesplošno pa gospodarjev kaviaržidoKOMINTERNIZEM in (wathdogov–serbusov–hlapcev) MUSLIćKULTI SERBUSIZEM. In imajo še spremljevalne »-izme«: lezbizem, feminizem … ki so vsi le kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI propagandizmi za pranje možganov.

 • učko

  Rdečkarska buržoazija se masti na plečih davkoplačevalcev in posledično revnih ljudi, upokojencev, delavcev in ostalih. Jah, ko pa na volitvah tudi ni nobene izbire, da bi ljudje kej pametenga izvolili, za to več kot 50% ljudi ne gre na volitve.

 • Imperial Commando

  Hmmmm ritopik se oblači v muslimana. A pa se on zaveda, kaj muslimani delajo takim kot je on??? Teli levićarji so res totalni debili.

  • plamen100

   Muslici to eu gay sceno imenujejo za koristne budale, ko pa nastopi njihov cas pa jih preprosto zmecejo iz visine na tla kot so to ze poceli

   • Imperial Commando

    Ampak muslimane majo levićarji in s tem LGBTQABCČDEF scena najraje. Enostavno ni logike pri levićarjih, v takih primerih se vidi, da se levićarstvo gredo samo dementni ljudje.

    • Darth Vader

     levičarstvo je kult duševnih bolezni in nič več drugega

     • Valter BraniSlav

      Levicarstvo je kult slabicev ki hocejo da jih mocni in produktivni prezivljajo….
      VSAJ TAKO LEVICARJE VIDI VECINA AMERICANOV…. VECINA SLOVENCEV PA TE PRODAJALCE FANTAZIJE VOLI….
      to pove veliko vec o vecini Slovencev kot pa o levicarjih ali muslijih…

    • Valter BraniSlav

     Ne debili, pac pa razvajeni sanjaci ki so izgubili stik z realnostjo do take mere da se vedejo KOT debili…
     CUSTVA, CUSTVA, CUSTVA, RAZUMA PA NIC…. IN TAKE PRODAJALCE MEGLE SLOVENCI VOLIJO…..samo da ni Jansa…

  • SIMON ROZIC

   …samo srajčko dvigne, pa je že v “nebesih”…

   • Matjaz Zitnik

    Cokoladnih nebesih:))

  • Steiermark

   Verjetno to počne po volji svojih willkomerjev, ki ga na tak nači “pripravljajo” na teroristični napd, z “širjenjem anusa”, da bo lahko vstavil čim več ddinamita! Sicer pa se motiš, kaj naj bi musliji delali z toplimi bratci, to je samo za širše ljudske množice, če pa greš v njihove kraje, kot npr. Dubaj, boš pa presenečen, koliko takšnih “širiteljev anusov” se sprehaja, z “rokico v roki”, po cestah, na očeh vseh …..

   • Imperial Commando

    Res si najdu primer, Dubai, tam se že morajo nekako civilizirano obnašati. Kaj pa Savdska Arabija, Iran, Iraq, vsi Stani (Pakistan….), Maroko….? I don’t think so.

    • Darth Vader

     drgač to, da se dva duševno motena odrasla človeka z motnjo spolne identitete ali gender dysphoria sprehajata po ulici, držita za rokce in ližeta jajca eden drugemu ni civilizirano obnašanje……mimogrede obstajajo tudi kemikalije….ena od njih je BP-A ….. mislim da se ji reče Bisphenol-A kratko BPA pomoje……prisotne so v plastiki, topijo se v vsebino plastične steklenice…..in ja uganil si…..povzročajo hormonalna neravnovesja, določene hormonske spremembe…..ena od njih je, da vpliva na spolne preference ljudi…..pa to je samo ena od kemikalij…..ker ni večjega ponižanja za neko raso/skupino ljudi, kot pa d socialnim inženirjem uspe z malce koktejla kemikalij, pripraviti dva “ex-alfa” samca, da postaneta kot dva psa…..ker kdor malce pozna pse ve, da eden drugega fukajo v znak podrejanja/dominance……in to je vse, kar je na tem……sistematično uničevanje alf, ker so vsi v globalni eliti bolj ali manj trhlice, ki spominjajo na gama fantke, sploh ne beta fantke……testosteron je sovražnik vladajočih

     • Imperial Commando

      Vem , da to ni normalno obnašanje, ampak Dubai se želi v svetu predstaviti kot toleranten, razen par izpadov, kot pravi kolega Steiermark.

    • Steiermark

     Ne vem, koliko se lahko Dubaj poimenue za “civilizirano” okolje, če se spomniš, je bil , ne spomnim se točno ali lani ali predlani, “civilizacijski izpad” v Dubaju, ko so zaprli Angležinjo, ki je popila kozarec vina!

     • Imperial Commando

      Saj sem napisal nekako.

  • lili pili

   Tudi med muslimani so istospolni, pa tudi levicarji….

   • Imperial Commando

    Daj mi nekaj primerov, pa v keri muslimanski državi vladajo levi?

    • cosmosjasnovidec

     Sodeč po tem,da istospolne meslimanske buzerante muslimani sami ubijajo ima tokrat “Lili pili”povsem prav.
     Ogromno muslimanov se nahaja tudi v Sloveniji in so buziči.
     Za levake pa sploh ni potrebe omenjati,da so vsi dvospolno usmerjeni so pa še pasjejebci in seveda pristaši LGBT golazni.
     ——————————————————————————————–
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec
     —————————————————————————————-

     • Imperial Commando

      No pa če obstajajo, jih pa ubijajo . Ful dobr res.

    • lili pili

     Hov hov vouuuu

     • Imperial Commando

      Tako tako.

     • lili pili

      Si zadovoljen…

 • Nšo-či

  Nasmejali ste me do solz :).

 • Claudio Moro

  PRASCA!!!!!!!! SLovenci pa lacni!!!!!!!

 • Ava

  Ah! Če neki predsednik izjavi, da mu Slovenija nikoli ni bila intimna opcija, kaj se potem od drugih pričakuje? Višek morale in skromnosti? Tem ljudem gre samo za dober denar. Izčrpavanje sistema! Intelektualce bi igrali, fino bi se imeli, afnali na fb in nič delali. Toda pozor! Za vsakega palica raste.

  • Imperial Commando

   Tale zgoraj se ne boji palic, še rad jih ima, sploh v določeni luknji.

   • Ava

    Haha! :D Naj ima kar hoče, ampak naj si jo sam kupi za svoj denar, ne državni. Ali pa 2.

    • Imperial Commando

     Tale jih ma že cel predal, plus eno, ki mu laufa po stanovanju. 100%

     • Ava

      Vztrajam, naj si vse sam kupi. No, potem bo samo ena, ali pa še ta ne. :D

     • Imperial Commando

      Pol bojo pa metle po bloku začele izginjat.

     • Ava

      Ah, potem mu pa ni pomoči! :D

  • Darth Vader

   to je možno zato, ker v tem procesu, kot ga omenjaš….torej samo za denar, pretvarjanje da so intelektualci, fino preživljali čas in afnali po socialnih mrežah……izgubijo dušo in svojo zavest….tako so samo še mrtvi zombiji, ki ne čutijo ničesar……sociopati in psihopati

   • Ava

    Takšni ljudje duše še nikoli imeli niso – mogoče v ranem otroštvu, ampak vzgoja brez čustev in moralnega razsojanja je potem naredila svoje. Slovenski sistem je idealen za take figure. Jemati denar drugim, uživati brez posledic, če gre kaj narobe te pa krije država. Kaj češ lepšega.

 • garfi

  Zaupni dokumenti: Kampanjo Tanje Fajon in Iva Vajgla je skrivoma sofinanciral kontroverzni Georg Soros!
  Razkriti dokumenti mednarodnega finančnega sklada v lasti Georga Sorosa razkrivajo, kako je mogotec pomembno vplival tudi na zadnje evropske volitve v Sloveniji. V nedavno razkritem poročilu Reliable allies in the European Parliament (2014 – 2019) najdemo poročila o financiranju kampanje za leve politične stranke in informacije o tem, da sta Tanja Fajon in Ivo Vajgl plačanca t.i. Open society. Oba sta v Evorpskem parlamentu člana t.i. radikalne skupine LGBTQ aktivistov in zagovornika proabortivnih lobijev.
  http://24kul.si/zaupni-dokumenti-kampanjo-tanje-fajon-in-iva-vajgla-je-skrivoma-sofinanciral-kontroverzni-georg-soros
  Predsednik Republike Slovenije Milan Kučan je v navzočnosti veleposlanika Združenih držav Amerike v Ljubljani Johnnyja Younga na slovesnosti v predsedniški palači Georgu Sorosu izročil državno odlikovanje.
  https://www.24ur.com/novice/slovenija/drzavno-odlikovanje-georgeu-sorosu.html
  17 let Jezuitskega združenja za begunce v Sloveniji
  https://avdio.ognjisce.si/cikel/gradimo_odprto_druzbo

 • Franc Šink

  Da pedri se imajo ponekod tudi lepo.

  • Dragan Krstič

   Najlepše jim je v ritni luknji.

 • Miro Jereb

  Bljak…

 • plamen100

  Edini komentar, ki ga imam je, da je to ostudno in ogabno in da ko ta gnila Evropa koncno ze enkrat crkne bom slavil celi dan in noc!!!

  • Darth Vader

   slavil ne boš…..bomo se pa ubadali z močno gospodarsko recesijo, latentno državljansko vojno na evropskih tleh, po vsej verjetnosti tudi težko lakoto…..ampak vredu, bomo vsaj počistili kontinent, ker tole je jasen dokaz, da nam ti ljudje nimajo kaj več biti “vladajoči” niti nimamo mi kaj več poslušati njihova mnenja, niti nimajo oni več moralne pravice biti “odločevalci”

 • Claudio Moro

  *******************SLOVENCI PA LACNI!***************** PRASCA PEDERSKA!

 • Zzzzzz

  Ok vse lepo in prav, ampak a je temu Juretu sploh jasno kakšne pravice imajo homoseksualci v Arabskih državah????

  • šmentanamuha

   Smrt s kamenjanjem ali skok z nebotičnika. Morda pa računa, da ima dovolj trdo glavo.

   • pesjanar

    Kaj pa če pade na rit…,,.

  • Stajerka

   ….to pa je kontradiktornost, ki jo premorejo samo omejenci…….ravno danes sredi Štajerske prizor, ki ti da za mislit……mlada družina, spredaj bradati moški, 5 m za njim samohodeča vreča in 3 m za njo otrok……pa mater, bi jaz hodla za dedom in ga gledala v hrbet, japajada, če bi žabe letale…….da o tem, da se jima je za otroka fučkalo ne govorim……

 • Tratovc

  Ritopikec uživa v raskošju naše veleumnice fajonke

 • MSGA

  Bistvo o kreatorjih, nastanku, vzponu, ciljih in posledicah Socializma in Komunizma:

  Why Communism is the Deep State’s Mind Control Cult [Ep 1]
  http://youtu.be/Q3exFTTQHFY

  The Secret Societies Behind Communism [Ep 2]
  http://youtu.be/YitTdmzFF90

  Socialism: An Inconvenient Truth [Eps 3]
  http://youtu.be/uglrjNA4DGE

  Russian Revolutions: Deep State Communism Hidden Origins [Eps 4]
  http://youtu.be/fY6nhEU0uXM

  Chinese Communism: Deep State Evil Incarnate [Ep5]
  http://youtu.be/Led0Un9uiIcm

 • Andrej

  Saj zato se pa borijo. Briga njih Slovenija. Oni zanesljivo računajo na glasove trapastih Slovencev. In ne razočaramo jih, že desetletja.

 • Matt von Glanz

  Glavno da v tvitu zna anglesko, you are a beautiful BALD designer. To je iskra genija.

 • Imperial Commando

  Skupina naprednega zavezništva SOCIALISTOV & DEMOKRATOV. To gre ravno tolko skupaj kot LGBTQABCČD pa muslimani. Za dodatni hec je pa tu še beseda “naprednega”, ja ker socializem je pa res napreden. Pa kdo to sranje voli??

  • Valter BraniSlav

   Jaz sigurno ne.
   Volil bom Romano Tomc.

  • Nata

   + + + Hja, kdo neki ? Napredni, razsvetljeni ljudje !!

 • Get Smart

  MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA (SD je le preimenovana KPJ) je imela in ima še vedno vzornika, prvega med enakimi:
  JOSEPH BROZ TITO = “ljubičice bijela”= kot radodajka = kot nastavljać dupeta = je bil tovariš JOSEPH BROZ TITO znan pod vzdevkom “bela vijolica”, kot lahko
  vidite) – “Tito (“ljubičice bijela”) se punio u dupe na najjače (na veliko ga je sprejemal v tazadno), volio se oblačiti u žensku odjeću, posebice u Jovankine kombineže, gaće i grudnjake i takav ugošćavati svoje suradnike koji su, da ne bi pali u nemilost i završili na Golom otoku, prihvaćali njegove perverzne igrice. Film mi je pukao kada je Tito, nakon branja mandarina na Brionima, iz grupe bijelovarskih pijonira odabrao četvoricu dječaka i odveo ih brodom na Vangu. Pozvali su i mene. Nisam mogao odbiti jer bih završio tko zna kako …
  No kada su dječake skinuli do golog ostavivši im samo crvene marame i plave kapice sa zvjezdama te ih krenuli sodomizirati,
  u meni se prelomilo. Druže Tito, ja to nemogu – rekao sam. Ništa, ništa Džemale, sjedni ti u avion pa se vrati u Sarajevo – rekao mi je…” (Džemal Bijedić).

  • Get Smart

   Tovariš zločinec, pedofil JOSEPH BROZ TITO pa je bil pederast tudi tedaj, ko še ni bila glavna lutka predsedstva centralnega komiteja komunistične partije Jugoslavije:
   »… Pokraj mosta imao sam sagrađenu baraku, koja je služila kao spremište cementa i gdje mi je kažnjeni Anton Belobrajić, zidar, izrađivao betonske konzole za naslon mosta, kod kojega je Broz češće ulazio i iza zatvorenih vrata ostao dulje vremena. Ovo njegovo ulaženje u baraku postalo mi je sumnjivo, pa sam jednog dana zavirio kroz pukotinu, gdje mi se je ukazao stravičan prizor, kako Broz vrši spolni akt s kažnjenikom Belobrajićem.
   Nakon odlaska Broza upitao sam ga kako može imati ovako gnjusan dodir sa čovjekom, ovaj mi je stidljivo odgovorio, da nema novaca, a Broz da mu dobro plaća …«

   • Get Smart

    Drugi steber PEDRIZEM/LEZBIZEM je za KOMINTERN-OVCE oz. MURGL JUGO KOMUNJARE najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS: gospodar zazanamuje svojo lastnino – vse riti so v lasti gospodarjev in njihovi otroci so vzgajani v PONOSNO nastavljanje dupeta gazdi. Te kreature svoja dela vedno PODTIKAJO LJUDEM: ste že slišali »za hlapce (za SERBUSE) rojeni«? Ja, IVAN CANKAR je govoril o teh kaviarSERBUSNIH KREATURAH, ki so ZA SERBUSE tekovina revolucije ROJENI, biča željni in vajeni, hrbet upognjen, dupe za gazdu spremno … LEZBIZEM je sredstvo za poneumljanje deklic, ki kupijo LAŽNO PROPAGANDO o »grdih moških«, ki da zlorabljajo ženske, kar je znova le kominternistično PODTIKANJE skladno z njihovo agendo: »Deli in vladaj!«
    Samo te kaviaržidoKOMINTERNOVSKE parazitske kreature (krvosesi) in njihovi SERBUSNI WATCHDOGI (volkodlaki) zlorabljajo ženske in otroke. Delajo za svojo MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviarKOMUNISTIČNO INTERNACIONALO, za svoj »Nov svetovni red«, njihov tisočletja isti red, SUŽNJELASTNIŠTVO:
    1. PRVORAZREDNI pusići in TRANSIćI so gazde, odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psov=watchdogov in zasužnjenih ljudi,
    2. DRUGORAZREDNI pusići in TRANSIćI so SERBUSI (hlapci), watchdogići, psi čuvaji tekovina revolucije, »VOJAKI REVOLUCIJE«, kot jim pravi tovariš Milan KUćAN,
    3. TRETJERAZREDNI so ljudje, LJUDJE so SUŽNJI.

 • me

  jalova lezbača in peder……. dobitna kombinacija SD politike

  • Steiermark

   Bolj, kot jalova lezbača, bi bilo za pomisliti, da se je “rodila” v nepravi podobi – ženske, katere, očitno, zelo sovraži, bližji so ji infantilni pedrčki….

 • Valter BraniSlav

  Dajte no dajte, a to naj bi bil kobajagi nek luksuz?
  Seveda za tiste ki zivite revni mogoce je, zame in moji zeno pa ni nic posebnega… ce bi videli moje stanovanje bi umrli od zavisti.

  Me pa ob tem blazno moti to da Jure ki naj bi bil gej, k nam vabi ljudi ki take kot je on in njegov partner mecejo iz stolpnic. Ocitno Juretu manjka par kolesckov v glavi, tako kot vsem kaviar socialistom ki zivijo v oblakih.

  • šmentanamuha

   Za socialiste iz bivše Yuge, ki živijo v Sloveniji in nimajo svojega uspešnega podjetja, je to vsekakor luksuz.

   • Imperial Commando

    Tale Valter itak naklada sto na uro. Bolj se hval, bolj to potrjuje.

    • MSGA

     Ne ne, on je res Mega Milijonar, majke mi, majke mi…

  • McBobo

   Izigravajo sistem in poštene ljudi, ker ga lahko. Ko bodo leteli iz stolpnic ali jim bo kri špricala iz vratov, se bodo pa čudili kako, saj so oni muslijem zrihtali lagodno življenje. Jebi ga, karma is a bitch.

  • MSGA

   Tistale luknja itak ni podobna ničemur zdravemu, ne glede na to koliko so zapravili zanjo.

   Valter mega milijonar, tvoje bi bilo pa zanimivo videti, imaš kako sliko?

   Čigav si že rekel da si?

   Kot “strokovnjak za finance” bi pa že lahko vedel, da morajo tovrstni sužnji delat točno to, kar jim gospodarji naročijo, sicer ni več cekinov, pa še marsičesa drugega ne. Ne glede na posledice…

   • Valter BraniSlav

    Vlagaj v indekse, a zacni zgodaj, ne ugibaj kaj se bo zgodilo, zmanjsaj stroske vlaganja in
    KO BOS V LETIH BOS BOGAT…

    • MSGA

     A da bom moral potem na stara leta kljub vsemu velikemu bogastvu, lepi ženi Venezuelki in celemu tropu naslednikov celit svoje komplekse s pisanjem klobasarij po raznih portalih?

     Hm, hm, hm…čudni so to rezultati tega “bajnega bogastva”, me bolj spominja na kakega zafrustriranca, ki iz ene kleti to počne za par judeževih cekinov, da si kupi skorjo kruha.

     • Valter BraniSlav

      Ti si najbrz ze sedaj prestar da bi si nakopicil bogastvo. Jaz sem zacel pri 23 letih. Pa se nekaj je tukaj, da active management ne deluje mi je bilo jasno na zacetku kariere. Sedaj moje tedanje dojemanje potrjuje vecina raziskav.
      Ne nikoli nisem verjel v fantazijo. Nisem verjel v boga, posmrtno zivljenje, v komunizem, v multikulti ali v active management.
      VEDNO SEM TRDNO STAL NA SVOJIH DVEH NOGAH.
      SPLACALO SE JE… DANES Z ZADOVOLJSTVOM GLEDAM NA PREHOJENO POT. ISTO ZELIM TUDI TEBI.

     • MSGA

      In kaj te ob vsem tem bogastvu, izkušnjah in zadovoljstvu nad doseženim tako zelo tare, da toliko svojega dragocenega časa posvečaš Slovenskim portalom, namesto da bi užival sadove svojega uspešnega dela skupaj z otroci, vnuki in svojo družico?

      Kar se pa tiče dobrih želja pa hvala, če so res iz srca. Vendar ne skrbi, v letih ko si verjetno še hudo napenjal živčke, sem solidno preskrbljen do konca življenja, na način ki presega tvoje znanje ekonomije.

      Vendar bogastvo ni v tem in ne hodi se na ta svet za nekaj cekinov. To boš verjetno ugotovil nekaj kasneje, ko se bo začel iztekati tvoj čas…

     • Valter BraniSlav

      Vsakemu se zivljenje izteka in to vsako minuto, ne samo na koncu zivljenja. Meni je bilo to jasno ze takrat ko sem bil najstnik.

      Ce bos vlagal v indekse bos miren. Brez napenjanja zivcev bos akumuliral veliko vec kot ce bi aktivno posegal v investiranje. Pojdi na youtube in poslusaj Jacka Boogla ali Warrena Buffeta ki ti bosta povedala isto. Boogle je ravnokar umrl 89 let stat. Buffett steje 88 pomladi, njegova desna roka pa 94 let. Ce hoces ti se vec se pomeni z bogom ali hudicem. Ce pa ti je dovolj dolgo lepo zivljenje se drzi pasivnega investiranja ki ne terja nobene aktivnosti prinasa pa nadpovprecne sadove, because IN INVESTMENT YOU GET WHAT YOU DO NOT PAY FOR…

 • Nata

  SD ima solidarnost samo na jeziku. Gobcati vsekakor znajo.

  Živijo pa seveda tako, kot imajo v svoji agendi. . . . . vse se lahko, samo, da nisi Janšist ???
  Ampak, moram napisati, da še vedno, navkljub vsem svojem vedenju o človeških slabostih, ne razumem, kako mora moški ljubiti moškega in ženska – žensko !!

  • rubec

   Jaz se preoblečem v žensko in grem na žensko. A veš, da stvar funkcionira.

   • Nšo-či

    ..ne morš se upret petkam..a ne? razumem te.

    • Felikss_AH

     Še lepše če se petke ne morejo upreti njemu

     • Nšo-či

      hmm..ja. tut to razumem. očarljiv je. en poljubček in pozdravček…dobrodošel.

     • Felikss_AH

      Enako… in no ja… tudi tvojim petkam se ne da upreti

   • Nata

    Aha !!! O, ti ptiček ti !! Takole ga lomiš? A stara mati vedo ?

    • rubec

     Tega pa ne tvegam. Me je nekoč zamikalo, da bi si njeno lasuljo sposodil potem ko so že legli in globoko smrčali. Pa si tudi tega nisem upal. Jo še vedno spoštujem. Vsaj to.

   • Felikss_AH

    Pomeni da ih nategneš dvojno…

    • rubec

     Hehe stari, vse naredim samo, da jih dobim. Tega sem se naučil od starega očeta, ki mi je ob zimskih večerih namesto pravljic pripovedoval, kako je kot mlad nižji adjudant francoskega malce starejšega višjega adjutanta Robespierra, opravljal nalogo ob večerih Napoleonu voziti mlada dekleta. Napoleon je od treh, več jih na voz pač ni šlo, vedno dobil eno, zase je pa zadržal preostali dve. Kaj pa Vaš nadrejeni , sem ata vedno rad zaskrbljeno spraševal, kaj pa on? Eh rubec zlati fantek moj, so smejoč in med prižiganjem tobaka v svoji pipi običajno odgovorili stari ata, za Robespierra je itak ves polk vedel, da je peder.

     • Felikss_AH

      Jah… pederiranje pri Francozih je že kar tradicija… samo Macarona poglej… pa glumi češ da ni, s tisto svojo staro mamco

  • Valter BraniSlav

   Ne preseneca me da moski ljubi moskega.
   PRESENECA PA ME DA GEJ K NAM VABI TAKE KI GEJE POBIJAJO.

  • MSGA

   Kdo je pa rekel, da se ljubijo?

   Kdor jih je kdaj preučil malo bližje, ve da je smisel v perverziji, nakladanje o ljubezni je samo za to, da se prodajajo kot drugačna oblika normalnosti.

   Če še ne verjameš, si oglej javno dostopne strani njihovih klubov za “druženje”, inenovanih “Gay sauna”, ki jih je po zahodnih mestih kot listja in trave, ter seveda imena in funkcijo prostorov v njih.

   V Google vpišeš Gay sauna in kako zahodno mesto, odpreš (za posledice ne odgovarjam) in pogledaš, kakšne vse so oblike te velike “ljubezni”.

   • Nata

    Ne bom gledala, ker se mi zdi trapasto. . . samo da se ven mečejo! Pa, naj se. Samo druge naj pustijo pri miru.

   • Valter BraniSlav

    Ti ze ves. A si gej?

    • MSGA

     Ne, pa ti?

     • MSGA

      Glede na to, da na vprašanje v eni rubriki 5 minut kasneje odgovoriš s takimle podtikanjem v drugi, si prej pe..r kot pa veliki je..č Venezuelskih lepotic.

     • Valter BraniSlav

      Ne, zato ne vem kako oni zivijo.
      Ti ves. Predvideval sem da govoris iz tvojih izkusenj.

     • MSGA

      Zanimiva logika.

      Od katerega od njih pa si kdaj že slišal kaj takega kot od mene, če bi naj to bilo zaradi osebnih izkušenj?

 • rubec

  Stara mati pravjo takole: Pajebovasbogdavasjebo rubči, kaj ste mladina naredili s to deželo.

  • Felikss_AH

   Da je tvoja stara mati gledala eno oddajo na Srbski TV ko je Jelinčič razlagal da je Brussels eno samo rito-ščipanje, pederastija in pedofilija… ko sta voditelj in Lazanski samo majala z glavami v nejeveri… bi ji vse bilo jasno kdo in kako… samo ne zakaj

 • Common Sense

  Kako zmeden moras biti, da se kot izprican peder oblacis v muslimanska oblacila?

  • Imperial Commando

   Hardcore leviĆar, zabit do fundamentov.

  • Ava

   Dvoličneži. 1.) Zelo me zanima, zakaj ne grejo v muslimanski svet protestirati za pravice istospolnih. Tega ne razumem. 2) Niti za otroke, ki so žrtve hudih spolnih zlorab se nihče nikoli ne bori, razen kadar je treba usekat proti cerkvi. Pa vemo, da se otroke povsod po svetu hudo zlorablja. In za to ni nikjer opravičila! 3.) Iz prejšnje točke – Npr. lahko bi sami izkoreninili stigmo, da so geji pedofili. (vsi) Geji niso pedofili. Ampak ne! Oni se grejo nastavljati po paradah – brez kakršnegakoli sporočila, bistva, skratka brez zveze. Tega ne razumem in nikoli ne bom. Tudi poznam geja, ki je močno proti tovrstnem početju. Hudo razočaran ob vsaki paradi, ker je to medvedja usluga gejevski skupnosti. Ampak on, kot drugorazredni državljan meni, da nima nobene moči, da bi kaj spremenil. In se z njim strinjam.

   To velja tudi za dotično prodano dušo. Namesto, da bi se s svojimi deli zavzemal, da dokaže družbi, da je vreden spoštovanja ker se je rodil tak kot je – na koncu koncev je odrasel moški, ki ima legitimno pravico do izbire svojega partnerja, pa čeprav se nam to zdi malo čudno – NE. Njemu to ni dovolj. Bluzi po fb in špila bogataša v razmerah, ko gre Slovenija na vseh področjih DOL. Skratka, kot človek, v mojih očeh pogrnil na nulo.

   • Valter BraniSlav

    Zivim 42 let v ZDA. Z zeno hodiva na dopust vsako leto v SLO za dva meseca.
    Ne vidi se, vsaj nama, da bi SLO sla dol na vseh podrocjih. Nama se zdi kar OK, zlasti moji zeni ki je iz Venezuele.
    MISLIM DA VECINA SLOVENCEV MOCNO PRETIRAVA Z IDEALIZIRANJEM ZDA IN KRITIZIRANJEM SLO.

    • Ava

     Če pridete za dva meseca in ste milijonar :))) potem verjetno ne analizirate razmer v zdravstvu, šolstvu, sociali? Torej ne morete biti relavanten sodnik. Jaz pa živim tukaj vsak dan in vidim, kako se zadeve ves čas dražijo, ljudem ki pošteno delajo se jemlje, upokojencem tudi. Daje se pa izbranim socialnim problemom. Ni to kar tako, po 35 – 40 letih dela, vplačevanje v zdravstvo, da te na vratih bolnišnice zavrnejo, ker ni proste sobe? To je zame kraja.

     • Valter BraniSlav

      PRIDITE v ZDA: dan v bolnisnici 20 do 30 tisoc USD na dan, semester dobre univerze 50 tisoc….
      SPROBAJTE AMERIKO.
      AMERIKA O KATERI SANJAJO SLOVENSKI DESNICARJI OBSTAJA SAMO V VASI DOMISLJIJI, TAKO KOT JE NEKOC SOVJETSKA ZVEZA BILA NAJ NAJ NAJ ZA SLOVENSKE KOMUNISTE KI SO SE DRZALI DOMA.

     • Ava

      Sem bila v ZDA, brez skrbi. Jaz se kar strinjam z njihovim sistemom. :)

     • Valter BraniSlav

      In zakaj nisi ostala v ZDA?
      JAZ SEM

     • Ava

      Ker je Slovenija moja intimna opcija. :)

     • šmentanamuha

      Lepo.

     • Valter BraniSlav

      Potem pa se ne pritozuj.

     • Ava

      Prosim, ne vtikajte še več v moje komentarje. Vso pravico imam povedati kar mislim. Lep pozdrav.

     • Valter BraniSlav

      Lepo.
      Jaz sem se izselil v ZDA leta 1977. To je bila moja najboljsa odlocitev.
      Vendar ZDA v kateri zivim 42 let niso to kar si vecina bralcev Nove24 predstavlja.
      ZDA SO DZUNGLA KJER USPEVAMO LE NAJMOCNEJSI. TO NI DRZAVA EMPATIJE IN CUSTEV PAC PA RING KJER SE BOJUJEMO ZA PREZIVETJE.

     • Iztok Kresnik

      Ctkni stari kreten

     • Valter BraniSlav

      Saj bom, kakih 20 let za teboj.
      Matilda mi je zaupala da te ima zelo rada. Obiskala te bo kmalu.

     • Iztok Kresnik

      Nehaj lagat butl stari pezdek

  • Valter BraniSlav

   To zmore samo levicar.
   KAKO PRFUKNJEN MORAS BITI DA K SEBI VABIS SVOJE RABLJE?
   TUDI TO ZMORE SAMO LEVICAR poput tega asistenta ali poput papeza Franciska….
   Oba sta krepko cez les..

   • Caesar

    Papež je patriarh Kiril v Moskvi, ne neki pajac Frančišek v Vatikanu. V RKC že dolgo vlada Satan.

 • McBobo

  Pomirja me misel, da bodo smradi najprej rezali vratove ravno takim pojebkom narave.

 • MSGA

  Pričaju Mujo i Haso. Kaže Haso Muji:

  • Mujo ja mislim da sam ja gej.

  • Kako gej? Vozaš li ti Ferrari po Monte Karlu?

  • Ne vozam.

  • Ideš li ti na izlete na Havaje?

  • Ne idem.

  • Igraš li ti golf sa onim frajerima?

  • Pa…ne igram.

  • Pa Haso, nisi ti nikakav gej, ti si mi bolane obična pederčina !!!

 • xtc

  Kolikor vidim Slovenci imajo raje kot žene dece in kot partnerke homiče.
  Pa res?
  Torej Slovenci niso več družinski narod,pač pa narod izrojenih praks kolikor pravilno razumem.
  Hm? Kdo finsncira klovna?
  In naalje tegale klovna z partnerjem vred poslat v ZAE in ,da se tam javno peljeta za rokce ,oni boo hitro popravili motnjo.

  • MSGA

   Slovenci???

   Kdo pa je tu Slovenec, na slikah so SSorosovi globalisti.

 • Peter

  Kakšnih 30 bi jih pa spravila v tale flet. Koga? Ja velkam refjuđisov, no.

 • mitja čot

  To pa je resničen doseg partije SD.Verjetno,bo Jure povabil Brgleza v svoj Topel domek,če pride na obisk v Bruselj!Drugače je pa tale Jure podoben Matjažu Nemcu!

 • MSGA

  Ivan Maček – Matija zahteva:

  »Vedno naj bodo na zalogi vse vrste konjaka in viskija!

 • Valter BraniSlav

  No koliko islamistov pa gostita na svojem domu?

  • mona lisa

   Nobenega.

   • šmentanamuha

    V tem je point vseh multikulturalistov.

 • trumpet2018

  Retardirani levičar, obiskuje in časti tiste, ki bi ga takoj vrgli z najbližje stavbe, če bi le vedeli, da je gej. Liberalna norost v vsem svojem sijaju. Salonski levičarji so se povezali s hudičem, saj to je že dolgo znano da so se soroševi plačanci sinhronizirali z islamisti , s ciljem, da uničijjo europsko kulturo in civilizacijo, samo ne vedo da bodo oni prvi na vrsti za polet z najbližje stavbe, in to brez padala. Tudi tisto trojno ogledalo zgoraj na sliki je zelo zgovorno……….

  • Valter BraniSlav

   A so levicarji rojeni mentalno retardirani ali jih je take naredila FDV?
   VABITI V SVOJO DOMOVINO SVOJE BODOCE RABLJE JE ZA MENE VISEK IDIOTIZMA. KAJ PA ZA VAS?

 • Gašper Rozenstein

  fajn ji je pa denar ima… tale SDS Romana Tomc si tudi kakega mladega žrebca privošči pa verjetno kaj rujnega spije…

 • lili pili

  Tudi jajotov sin je tajnik druge evro poslanke in lagodno zivi, ko drugi v domovini komaj zivimo…

  • Valter BraniSlav

   Pojdite v ZDA
   Jaz sem odsel leta 1977
   SPLACALO SE JE

   • šmentanamuha

    Nekdo vendar mora ostati v domovini in jo spraviti v red. Pridi pomagat, te bomo veseli.

    • Valter BraniSlav

     Sodelujem ze pri prenovi pokojninskega sistema in to zastonj. Tudi avto karto si placam sam.

     • šmentanamuha

      Aja? Katera stranka pa te je aktivirala za sodelovanje? Torej si sodelavec naše vlade?

     • Valter BraniSlav

      Vlada Slovenije sodeluje z EF iz Ljubljane. Ker ima SLO premalo mladih da bi placevali penzijo starim bodo morali del denarja naloziti v vrednostne papirje. Tu bom pomagal jaz…in to zastonj.
      Ogromno sem ze zasluzil. Dolgujem pa domovini mojega rojstva in mladosti. To pa je SLO.

  • Imperial Commando

   Kdo je ta Jajo, ki ga že celi dan non stop omenjaš?

   • lili pili

    Tako so pred leti dali partizansko ime komandantu cete, ki je odsla na pohod iz slovenine v jajce….. bo zdaj lazje

    • Imperial Commando

     Kr neki ampak dobesedno KR NEKI nabijaš. Kva teb to dela v glav ajga in pol men pravš, da moram tablete vzet.

 • Valter BraniSlav
 • Valter BraniSlav

  Hodita k Tanku tudi Franciska Danko in Bernardka Brscic???

 • Imperial Commando

  @disqus_EqR7d9vyBe:disqus je samo še potrdil mojo tezo, da se levićarstvo gredo sami debili. Lahko noč vsem normalnim ljudem, levićarji pa, mah tut če crknete, še bolše.

  • lili pili

   Tableto ne pozabi vzet..

   • Imperial Commando

    lili pili, če kdo pilule tu potrebuje…. ja, kaj čakaš, iz dneva v dan se ti stanje slabša.

    • lili pili

     Bolje preventiva kot kurativa, nihce nima prevec zdravja..

 • samotoje

  Dekadentno zmene, ki bo na stara leta izgledal kot obrabljena, pohojena lajdra.

 • cosmosjasnovidec

  Prekleta buzeranta nesnažna si naj raje dol zašijeta pedrovske riti ne pa,da se še pojavljata na fotografijah.
  Ta levaška golazen sploh nima nikakršnega sramu lezbača “fajonka” pa hodi k njima,da jo buzerirata v rit in jima fafa prasica nesnažna.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • Slovenka

  Bruh.

 • to_mi_delaj

  Bi rekel Haso, nisi ti gay, nego ti si obicna pedercina.

 • črnogled

  Nisn vedo da je peder,

  • šmentanamuha

   Zdaj veš.

 • Darth Vader

  pičkatimaterna retardirana……pa tip je duševno moten osebek z osebnostno motnjo, ki se ji reče “motnja spolne identitete” hkrati se pa kot duševno motena oseba……in očitno slovenske krvi……oblači v arabce in fuka španske so-bolnike……..to je samo za zradirat iz obličja zemlje to golazen, ker sramotijo slvence na ta način…..groza koliko duševne motenosti je prisotne v centrih odločanja…….zdaj vsaj vemo imena in priimke, kdo soti slovenski velezagovorniki pedrov in islamizacije….

 • mona lisa

  Banda pokvarjena. In mi to plačujemo. Kje nam je pamet?

 • Franjo Trojner

  Ne se čuditi, levičarji naravnost ljubijo denar, razkošje in absolutno oblast, samo spomnite se Tita in naših tedanjih uživaških komunistekov na oblasti, ki so prisegali samo na narejeno v USA, kar so navdni raji branili. Levičarje ne moti kapitalizem, moti jih, da v kapitalizmu levičarji na oblasti ne morejo lagodno živeti na račun vseh ostalih, kar pa več ni pravilo, dokaz je Slovenija.

 • mali49

  Prvorazredni Tanko, prodana duša.

 • Matjaz Zitnik

  Arabci so itak znani ritopiki najrajsi pa imajo mlade fantke.Tale je ze prestar.

  • šmentanamuha

   Ma oni nategujejo vse od koze, ovce do otrok, ker jim je Mohamed menda dovolil, da se lahko olajšajo s tistim, kar je pri roki. Ampak da bi dva pedra javno razkazovala svoja nagnjenja drug do drugega, pol pa je kriza.
   Navsezadnje, kdor to počne na svoj račun, prosim. Problem je, če moramo njegovo življenje na visoki nogi v visokih petkah plačevati drugi. Medtem te iste pederčine in socialisti razglašajo, kako so socialno čuteči.

 • črnaovca

  Kako kaj živi oni asistent s srednjo šolo ki ni dobil nikjer službe in ga je vzela za asistenta ena od poslank SDS. Briga me kako živijo bolj jezi ker nič ne naredijo

 • NezaKogovsekSalamon

  Kmalu bo doživel polet z Kuffar airlines, enosmerna vozovnica, ključna beseda: gravitacija

 • Anton

  Pedri so še bolj financirani s strani Soroša kot komunisti. Zato se komunisti tako pečajo s pedri, da kaj pade z bogate mize.

 • Da vid Einzige und das wahre i

  Komunasersko pseto
  !

 • freedomfighter

  Hahaha kaj a to da imajo politiki in zaposleniv bruslju veliko denarja je novica…te vase socialisticne fore so res bedne

 • Get Smart

  Drugi steber PEDRIZEM/LEZBIZEM je za KOMINTERN-OVCE oz. MURGL JUGO KOMUNJARE najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS: gospodar zazanamuje svojo lastnino – vse riti so v lasti gospodarjev in njihovi otroci so vzgajani v PONOSNO nastavljanje dupeta gazdi. Te kreature svoja dela vedno PODTIKAJO LJUDEM: ste že slišali »za hlapce (za SERBUSE) rojeni«? Ja, IVAN CANKAR je govoril o teh kaviarSERBUSNIH KREATURAH, ki so ZA SERBUSE tekovina revolucije ROJENI, biča željni in vajeni, hrbet upognjen, dupe za gazdu spremno … LEZBIZEM je sredstvo za poneumljanje deklic, ki kupijo LAŽNO PROPAGANDO o »grdih moških«, ki da zlorabljajo ženske, kar je znova le kominternistično PODTIKANJE skladno z njihovo agendo: »Deli in vladaj!«
  Samo te kaviaržidoKOMINTERNOVSKE parazitske kreature (krvosesi) in njihovi SERBUSNI WATCHDOGI (volkodlaki) zlorabljajo ženske in otroke. Delajo za svojo MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviarKOMUNISTIČNO INTERNACIONALO, za svoj »Nov svetovni red«, njihov tisočletja isti red, SUŽNJELASTNIŠTVO:
  1. PRVORAZREDNI pusići in TRANSIćI so gazde, odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psov=watchdogov in zasužnjenih ljudi,
  2. DRUGORAZREDNI pusići in TRANSIćI so SERBUSI (hlapci), watchdogići, psi čuvaji tekovina revolucije, »VOJAKI REVOLUCIJE«, kot jim pravi tovariš Milan KUćAN,
  3. TRETJERAZREDNI so ljudje, LJUDJE so SUŽNJI.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKO POLITEJO = DRŽAVO,
  je DELO ZA SLOVENSKO POLITEJO (za ljudi v SLOVENSKI POLITEJI),
  seveda na SLOVENSKI NAČIN, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, EDINA ČLOVEŠKA stranka v OKUPIRANEM DRŽAVNEM ZBORU Republike Slovenije izvaja SLOVENSKO POLITIKO, ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
  Govorimo skratka o »KULTURI ŽIVLJENJA«.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je »KULTURA SMRTI«.
   »Kultura smrti« je kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA fašistično socialistično komunistična SUŽNJELASTNIŠKA agenda ZLOČINOV PROTI ČLOVEŠTVU: umor, uničevanja kultur, uničevanja narodov (etnocid, genocid), ropanje, kraja, LAŽ, blatenje ljudi – ČLOVEKU PODTIKAJO svoje ZLOČINE, »prodajanje magle«, pasjejebstvo (»vukojebine«), kamelojebstvo, pedrstvo, pedofilstvo … skratka PARAZITIRANJE na ljudeh, ustvarjanje »novega svetovnega reda« reda RAZREDOV, kar je le njihov stari red: SUŽNJELASTNIŠTVO.
   Njihove stare in nove sužnjelastniške strukture: (babilon perzija egipt bizanc rim jugoslavija turčija serbia rvackija bosnija …) oz. tu MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA
   (ŠARAC, Levica, SD, DeSUS, SABratušak, SMC idr. »novi obrazi«.
   Vsi »-izmi« so izdelki teh kreatur. Ko se človek-SUŽENJ končno upre enemu njihovemu načinu »tepihovanja« in »sfukovanja«, opranim ljudem preko PROPAGANDNEGA stroja ponudijo kao rešitev: SOCIALIZEM = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM oz. tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM, vsesplošno pa gospodarjev kaviaržidoKOMINTERNIZEM in (wathdogov–serbusov–hlapcev) MUSLIćKULTI SERBUSIZEM. In imajo še spremljevalne »-izme«: lezbizem, feminizem … ki so vsi le kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI propagandizmi za pranje možganov.

   • Get Smart

    En od stebrov zločinske kaviaržidoKOMINTERNE oz. tu MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE je TRANSIćIZEM: svoje izrodke in kupljene otroke kastrirajo in VZGAJAJO v pedofiliji, v pedrofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in s hormoni nasprotnega spola. Ko te kreature odrastejo, so, kot si same pravijo in z DELI DOKAZUJEJO na vsakem koraku, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI. Sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ. Poznate PODTIKANJA o fovšiji (zavist – želja)? Fovšijo – zavist ločimo po NAČINU IZPOLNITVE želje:
    – USTVARJALNA fovšija – prirojena fovšija ljudi (Tina je bila fovš Mateji Svet, zato se je lotila treninga, poštenega dela in VZORNICO Matejo presegla);
    – UNIČEVALNA fovšija – prirojena in VZGAJANA fovšija KOMUNISTIČNIH kreatur – človeku so fovš vsega, zato človeka zakoljejo in si prisvojijo njegovo imetje.
    FEJK ženske – »MOŽAČE« (TRANSIćI – KASTRIRANI fantki) ne morejo roditi, ne morejo izkusiti ženskih bolečin in užitkov, FEJK moški (TRANSIćIRANE deklice na testosteronu do konca svojih dni igrajo vloge »POŽENŠČENIH kao MOŠKIH« in to FEJK moško POŽENŠČENOST potem PODTIKAJO LJUDEM. Znani PONOSNI pedrizem/lezbizem je sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA. Tak je univerzalni kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI »modus operandi«.

 • Caesar

  Ni problem, če je gay, pa tudi če se za svojega španca oblači v Fajonko, dokler je to njuna zasebna intimna zadeva. Problem je, da je bogato financiran s strani Sorosovih organizacij, da vse to propagira in vsiljuje drugim tako v politični propagandi, kot z udeležbami na raznih paradah, shodih in protestih. Problem je, da so se zaščitili s politično korektnostjo in vsako nasprotovanje je že sovražni govor, zaradi katerega te lahko zaprejo. Verjamem, da je vnet privrženec migrantov, saj ima verjetno v mislih obdarjene črne Afričane polnih testosterona, ne zaveda pa se katastrofalnih posledic za sonarodnjake. Ko ne bo več Slovencev, ne bo več Slovenije. Ko ne bo več Evropejcev, ne bo več Evrope. Ozemlje bo sicer še vedno obstajalo, samo to bo čisto drug svet. Puščava. Ko ne bo Evropejcev, tudi prišleki ne bojo ostali, ker ne bo zanje nihče delal.

 • učko

  Ta pederček in Fažonka kasirata od muslo-šejkov bajne denarje za agitacijo migracije.

 • Zdenko Izbirčni

  Tudi topli bratci morajo živeti in se ongaviti.

  • McBobo

   Ni problema, večina nas s tem nima problemov. Vendar naj se žgejo na svoj račun.

 • Janez Pavel Kanc

  Je homič Jure v sorodu z Jožetom Tankom?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!