fbpx

[FOTO] Asistent Tanje Fajon v Bruslju živi na veliki nogi in v visokih petkah: S tipčkom v luksuzno opremljenem stanovanju, ne manjka niti bogata zbirka viskijev!

Foto: Facebook

Res je neverjetno poslušati, kako se Židanovi Socialni demokrati na ves glas hvalijo, da se zavzemajo za solidarnost, pravičnost in enakopravnost vseh ljudi, medtem ko sami živijo na veliki nogi in uživajo življenje. Eden izmed takih je zagotovo asistent evropske poslanke Tanje Fajon v Evropskem parlamentu v Bruslju Jure Tanko. Ta namreč skupaj s svojim partnerjem živi v modernem lastniškem duplex stanovanju, ki si ga ne morejo privoščiti niti evropski poslanci.

Na spletni strani notranje oblikovalke Helene Kurnik je mogoče prebrati opis stanovanja, v katerem živi Tanko skupaj s partnerjem španskih korenin Pablom Lourençom Quatro. Iz bruseljskega duplex stanovanja si je očitno par želel ustvariti dom, ki bi odražal njun življenjski stil. “Odločila sta se za slog, ki predstavlja njuno osebnost in vsakodnevne navade.”
“Izbira glavnih kosov opredeljuje karakter celotnega stanovanja. Pohištvo, luči, tapete, posebni dekorativni predmeti, umetniška dela in rože so našli svoj idealen položaj v prostoru.” Nad opisom fotografij stanovanja je mogoče prebrati, kako izbrane kose v stanovanju dopolnjujejo majhni izbrani detajli, kot so vaze, zavese, posteljnina, kristal, ogledala in ekskluzivni jedilni servis.

Foto: Volveragency

Foto: Volveragency

Foto: Volveragency

V njegovi zbirki ne manjka niti japonski viski
Asistent Fajonove se je preko Facebook strani javno pohvalil, da si je s pomočjo agencije Volver preuredil stanovanje. Ob tem se je zahvalil notranji oblikovalki Heleni, ki zanj ne predstavlja le dobre prijateljice, ampak tudi neverjetno talentirano oblikovalko, ki je na dobri poti slave. “Vesel sem, da sem te uspel ujeti, preden bi bilo prepozno. Kaj mislite? Všečkajte njeno stran, če vam je všeč!!! Razširite dober glas, če poznate koga, ki išče nekaj ekstra!!!” Iz zapisa je več kot očitno, da je Tanko navdušen nad izgledom stanovanja; glede na to, da je mogoče na slikah ugledati tudi pravo zbirko viskijev znamk Benromach Peat Smoke, Bushmills White, Jura Superstition in celo japonski viski Nikka Blended, ki jih seveda ni mogoče kupiti v Mercatorju, je mogoče sklepati, da je pravi hedonist.

Vir: Facebook

Foto: Volveragency

Velja za ljubitelja nezakonitih migracij
Tanko se, sodeč po objavah na družabnem omrežju Facebook, udeležuje parad ponosa, prav tako kot njegova šefica Tanja Fajon velja za velikega ljubitelja nezakonitih migracij v Evropo. Tako se je 9. septembra 2015 udeležil protirasističnega pohoda na Prešernovem trgu z imenom Refugees welcome (Begunci dobrodošli, v prevodu, op.a.). Očitno pa tudi rad obišče muslimanske države, kot so Združeni arabski emirati, in se obleče v tradicionalno muslimansko oblačilo “thawb” na arabskem polotoku.

Foto: Instagram

Jure Tanko je asistent Tanje Fajon. Foto: printscreen

Glede na fotografije, ki prikazujejo luksuzno notranjost stanovanja, je mogoče sklepati, da Jure Tanko resnično zna uživati življenje, sodeč po njegovi opravi, ki jo lahko zasledimo tudi pri šejkih, se očitno tudi sam zaveda, da mu gre dobro. Morda pa je v Združenih arabskih emiratih navezal kakšna dobra poznanstva, ki mu bodo pomagala še bolj izpiliti njegov življenjski slog? Ni kaj, Socialni demokrati res iz prve roke razumejo stisko ljudi in delajo za ljudi, kot se rad pohvali prvak stranke SD Dejan Židan. A le da pozabi dodati – za svoje.

H. M.