[FOTO-DOKAZ] Najbolj znani slovenski migrant Ahmad Shamieh odprl lastno “brivnico”! Bo po vzoru Cerarja in njegovega frizerja kmalu postal še svetovalec Marjana Šarca?

Foto: Facebook

Se sprašujete, kaj se dogaja z najslavnejšim migrantom v državi Ahmadom Shamiehom? Na družabnem omrežju Facebook je nedavno zaokrožila fotografija brivca Shamieha, ki se je očitno podal v poslovne vode, po tem, ko je bila ustavljena njegova deportacija na sosednjo Hrvaško.

Sodeč po fotografiji je očitno postavil brivnico in česalnico v bližini Roga, pri tem pa seveda ni za pričakovati, da bi pri tem državi plačeval davke. Je le prvorazredni državljan, medtem ko so Slovenci primorani plačevati davke, prispevke in račune, saj v nasprotnem primeru sledijo boleče sankcije.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

V naši podalpski deželici je nemalo upokojencev, ki so celo življenje garali, pa se dandanes vseeno le stežka prebijajo iz dneva v dan, imamo pa tudi ljudi, ki v državno blagajno niso prispevali niti evra in ga niti ne mislijo, pa so vseeno deležni lagodnega življenja. Ravno v to drugo skupino je mogoče uvrstiti najbolj slavnega brivca v Sloveniji. Njegov boj z vsemi kremplji, da ostane v Sloveniji, je očitno temeljil na zavedanju, da se pri nas migrantom lepo godi, saj lahko zmeraj računajo na pomoč številnih nevladnih organizacij, ki rade pozabljajo na stisko Slovenk in Slovencev.

Izkazal se je že kot podpornik stranke Levica in SD
Sicer je bilo mogoče prešernega Shamieha videti na predvolilnem shodu na Trgu republike, s čimer je pokazal lojalnost strankama Levica in SD. Seveda to ni presenetljivo, glede na to, da sta prav Jan Škoberne in Miha Kordiš Shamieha ob prvem poskusu deportacije skrila v prostore Državnega zbora RS, kamor policija nima vstopa.

Foto: Twitter

Tudi v drugo, 29. marca letos, nezakoniti sirski migrant ni bil odpeljan na mejni prehod Obrežje, kjer bi bil predan hrvaškim varnostnim organom, saj naj o predaji ne bi bil obveščen. Sledila je odločitev Upravnega sodišča v Ljubljani, da je Slovenija zamudila rok, v katerem bi lahko nezakonitega migranta Ahmada poslala na sosednjo Hrvaško, saj se je 23. februarja iztekel šestmesečni rok za predajo Hrvaški. Postopek o prošnji za mednarodno zaščito oziroma deportacijo mora država zaključiti v čim hitrejšem postopku. Glede na to, da uradno v Siriji ni več vojne, Slovenija pa ni bila prva varna država, v katero je prišel migrant Ahmad, je odločitev slovenskih organov nedvoumna in bi ga morali vrniti v Sirijo. Shamieh bi moral biti sicer že 14. novembra vrnjen na Hrvaško, vendar je nekdanji premier Miro Cerar protipravno zadržal odločitev pristojnih organov, zaradi česar si je ta nato prislužil ustavno obtožbo.

Glede na to, da je v času Cerarja veljalo, da lastnik frizerske verige Mič Styling in osebni frizer Mira Cerarja Mitja Sojer – Mič predstavlja glavnega kadrovnika Cerarja, ki ima v kabinetu predsednika Vlade RS kadarkoli odprta vrata do premierja, se človek vpraša, če bo morda brivec Shamieh postal eden izmed glavnih svetovalcev novopečenega premierja Marjana Šarca. Bi bili presenečeni?

N. Ž.

 • Valter BraniSlav

  Narod hlapcev zopet rine tujcem v rit in serje po soslovencih…

  • Rožle

   Se ni tale Ahmedić hotu že neki fentat …. samo to je pa nevarno
   pa ne za njega, da se razumemo …

   Pazite se raje takrat, ko vam bodo začeli Ahmedovci še pri nas po pločnikih furat ..

   • Valter BraniSlav

    Upam da bodo povozili Fajonko, Mesecnika in Kordisa…

    • učko

     Preveč je takih, ki samo upajo, naredijo pa nič. Predvsem to velja za tako imenovane “desne politike”, ki se samo pasejo in lenarijo, z JaJotom na čelu in tistim gnilim Zverom !!!!!

    • Steiermark

     Samo te tri kretene povozit, je odločno premalo, morali bi zminirati kraj, kjer bi se zbrala vsa ta jugoahmedovska komunajzarska drhal!

 • УВБ-76

  A vi res vsako kurčevo sranje objavite?
  Pizda… res ste govna usrana zatežena.
  A imate vi gnojni domobranci sploh kdaj kak srečen dan, ali vsaj trenutek (razen, ko se ga nafukate ko pičke in pretepete ženo ter otroke)?
  Ali ste stalno jezni, sitni, užaljeni, zagrenjeni?!
  Pa raje se ubijem, kot da živim tako življenje. Govna sitna usrana.

  • Rožle

   Ti nouš doug, če se boš takole živciral.. ..
   mal merki ..
   hmm no… al pa tut, če ne

  • Darth Vader

   dej naredi nam uslugo in se ubij? obljubimo, da dobiš članek na nova24tv pa še za en venc rožbomo zbral…..takih kot si ti svet ne potebuje več in odstopi mesto nekomu drugemu, ki si bolj zasluži hodit po slovenski zemlji

  • centurion

   Tut tvojo trditev za M72AB1 HAHAHA so objavili….
   Poslušaj ciciada 3301.
   Si še zmerom pri trditvi, (baje si ga nosil) M72AB1?
   Pravzaprav M70AB2….No ja zares M70AB1….. ki jo poznaš,
   tako, da jo miže razstaviš…..No ja še poznaš je ne…
   A SI SE SKRIL Z KR NEKI…?
   BUTL, CICIADA 3301, HEHEHEHEHE….

 • Jan Novak

  Zanimivo da kritizirate osebo, ki dela in se poskuša vključiti v družbo. Duhovnikov, ki pijejo iz zlatih kelihov in ne delajo nič razen živijo razkošno in pobirajo donacije ter prodajajo meglo pa nikoli ne omenite. Treba se je zavedati, da ima cerkev promet v višini več deset miljonov letno in ne plača nič davkov. Ne le RKC, tudi druge duhovne ustanove v Sloveniji. To ne zmoti nikogar. Narobe svet.

  • rabbit

   <<<<<<<zakaj pa ne greš za župnika pa boš še ti pil iz zlatih kelihov in udobno živel.

  • SIMON ROZIC

   V naši državi iz pravih zlatih kelihov pijejo samo komunjari in to
   našo kri, kri svojega pohlevnega naroda!

  • Igor Kavalar

   Človek, ki pride v državo ilegalno, ga čaka lahko samo kazen, ne pa služba in ostali ugodnosti!

   To kar ti primerjaš so sadje in megla.

   Če bi že hotel narediti primerjavo, bi lahko omenil nevladne, humanitarne organizacije, ki so financirane iz strani države ali državljanov za povrh pa tudi tujcev tipa Soros (žid, ki je sodeloval z nacisti) pa so imenovane kot nevladne lol?!. Koliko davka pa one plačujejo?

   Pa nisi omenil, tudi kakšne plačo ima npr. bivša pripadnica SDja, ki je izpadla iz parlamenta in je po hitrem postopku postala generalna sekretarka Rdečega križa Slovenije in nič ne dela razen da pove kaj v kamero in se podpiše na kakšen dokument (Brunskole)?

   Pa pozabil ste povedati, kako so jamral v teh humanitarnih društvih, češ, da nimajo humanitarnih sredstev, ko je bila Slovenija poplavljena, nekaj tednov kasneje pa so tako imenovani lažni humanitarci na tone sredstev z lahkoto zbrali in dali 500.000 ilegalcem!

 • Aton

  Sai mu je uspelo. Znebil se je nadležne žene in otrok….

  • Rožle

   Par otrok ma že dol ..
   zdej jih bo še par v Sloveniji naštancu …pol naj se pa socialna z njimi zajebava ..
   Ahmad že ve kako je to uštimano pri nas …
   AHMAD MA VAS RAD !

   • SIMON ROZIC

    A je Makarovićka še plodna?

    • Zgornji

     Satana je vedno plodna z zlom !!!

    • Ivan

     Njena se je že zdavnaj zarasla.

    • karpelec

     Ne,ne, s Fajonko sta si celo podobna.

 • Rožle

  Vsak levak …Ahmedu na britje ..!!!
  Ne reče se kar tako :
  “norce brit”

 • kuzmic
  • čopkovseved

   A ti resno? Kako ponižujoč odnos imajo do krščanstva, lahko najdeš v tem sestavku ; ” V tem času, ko so tudi svečeniki zaradi slabe pismenosti z velikimi težavami brali cerkvene knjige,” Čudno a ne, da so bile cerkvene knjige sploh napisane!!!!!! Pozabili pa so napisati, da je danes islam mračnjaška religija, ponižujoča do žensk in krščanstva in nasploh do drugače mislečih!

 • Boy

  Delo na črno in odobrena nelojalna konkurenca vključno z vohunjenjem za vlado so pravice, ki jih pridobijo samo “naši”. Tako se brije norce iz poštenih ljudi.

  Vladavina prava je prava farsa, zdaj nam vlada jara rdeča gospoda z ostro britvico v roki in blodnjakom popravnih izpitov v balzamiranih možganih.

  • Novakec1

   Človekove paravice so še večja farsa.

   • SIMON ROZIC

    Človekove pravice v Sloveniji? Kaj je to?

 • totex39

  To kar se dogaja in dopušča v tej državi pa ni več normalno, bolj rečeno norca se delajo iz vseh nas, kajti eni morajo imeti urejeno vse po predpisih, v tem primeru pa nek zmazek lahko dela kar se mu ljubi. A inšpektorji imajo pri njem prepoved pregleda ali kako?

  • Novakec1

   Njega uradno sploh ni, je odpisan, prebrisan….

 • bubamara

  Ma pustite ga; naj se gonijo po LJ. Dokler pustijo otroke in živali pri miru naj imajo svoje veselje. Za LJ mi je res vseeno.

  • mona lisa

   Za te stvari ne bi smelo biti nobenemu vseeno saj je to šele začetek.

   • Zgornji

    TOOOČNO TKOOO !!! ! !!!

 • Jernej Ferenc

  Ki so inspektori?

 • DMB

  Ko bo začel uporabljati britvico bo prekasno

  • Steiermark

   Za sedaj še samo “trenira” brez pravih rezov, na vratovih svojih rdečih podpornikov, tako da bo že izuren lahko rezal vratove nam, avtohtonim in kristjanom!

 • Jernej Ferenc

  Neumen tisti ki bo sploh sel k njemu po usluge fajn bi blo za Slovenijo da kar Kucan Ahmedu pa se naj glih takrat spelje britvica cez njegovo vratno zilo da bo enkrat mir pred tem zdraharjem in bo narod v miru lahko zazivel

 • centurion

  Ja, ja,vse po zakonu, kot vsi slovenski obrtniki.
  Obrtno dovoljenje, davčna blagajna, urejen prostor
  s tehničnim prevzemom, higijenski minimum, zagotovljen
  parkirni prostor za stranke, redno plačevanje prispevkov,
  opravljen mojstrski izpit, požarna varnost, varnost pri delu….
  Mater mu jebem muslimansko njemu, Kordiševi levici
  in SMC ter migrantoljubcem.
  Mu bo Mesec nabil socialistični davek na dobiček 50%???
  To je očiten primer zajebavanja Slovencev.

 • Novakec1

  Mal mi na Magnifica liči. Sta kej v žlahti?

  • SIMON ROZIC

   Ja, po ciganski plati!

 • Olga2345

  Sedaj bi morali na Dob odpeljati tistega, ki Šamija ni pravočasno spravil na Hrvaško! Krivi so policija, sodstvo in Cerar!
  Vrat pa naj brivcu nastavljajo komunisti, da jih bo nekega dne, ko bo “živčen”, temeljito “obril” tako, kot njegova “kultura” predvideva za nevernike!

  • dež

   Sodstvo je v tem primeru opravilo svoj posel, zatajila je ex policijska ministrica, ki jo sicer hvalijo tudi nekateri poslanci SDS. Mirko najbrž niti ne ve, kdo je Šami.
   A gre za običajno zgodbo v tej vukojebini, če ni policija je tožilstvo, če ni tožilstvo je sodišče, vsi pa se izgovarjajo eden na drugega. Leva politika jih pokrije, psi lajajo, karavana gre dalje.
   In da ne bo nesporazumov, gre za čisto trgovino z belim blagom.

 • Igor Kavalar

  Zanimivo, kakšno koruptivno pravo in dvojna merila vladajo v tej teroristični pralnici denarja sredi Evrope!

  Pravijo da policija nima vstopa v parlament.

  A se ne spomnite, da je policija že nekajkrat vstopila v parlament v primeru Jelinčič, Šircelj, Bratušek?

  Vstop v prostore SNS in preiskava Jelinčiča
  https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/jelincic-sprasuje-gantarja-o-preiskavah-v-parlamentu

  Vstop policije v parlament in preiskava SDS in Širclja
  https://www.finance.si/8839480

  Preiskava Bratuškove, vstop v državni zbor
  https://siol.net/novice/slovenija/kriminalisti-preiskujejo-bratuskovo-preiskava-je-nepotrebna-pravi-poslanka-foto-video-181981

  V primeru ilegalnega migranta, ki bi ga morali deportirati in živi nemoteno v Sloveniji in to protizakonito pripadnika dveh političnih strank celo zaščitita pred deportacijo in ga skrijeta v parlamentu pa nobeden ni doživel nobene zaporne kazni!

  Vsi drugačni, vsi “enakopravni”?

  • Zgornji

   … ja , : vsi drugačni – vsi Neenakopravni … !!! ! !!!

 • mona lisa

  Ta naša država ni več vredna piškavega oreha. Kar se dogaja zdaj je podobno nočni mori. Slovenci smo postali drugorazredni ali celo tretjerazredni državljani ta drhal pa so prvorazredni in mi delamo zanje.To je uničenje naše kulture in svobode. Tako kot je zdaj s o kvazi vlado bo šlo vse samo navzdol. Mi bomo manjvredni v svoji domovini.

  • murgl

   to smo si izglasovali na več zaporednih volitvah.

   • Igor Kavalar

    Mi si nismo tega izglasovali in si nimamo kej pripisovati kolektivne krivde.

  • totex39

   V velikih primerih smo že manj vredni, kar lahko vsak dan doživljamo , kajti pravica je že na nasprotni strani in ni možnosti pritožb ali pa ti jo zavrnejo.

  • Steiermark

   Žal, dokler se pri nas ne prime poziv JJ, našega osamosvojitelja – Slovenija zbudi se, tako dolgo nimamo kaj upati, ne na boljše, niti na “življenje”, kar nam ga bodo skrajšali , kolikor nam niso balkanci, bodo pa divjaki musliji!

 • Zgornji

  ZANIMIVO DA TAKEGA POKVARJENEGA ZLOBNEŽA , KI JE ZAPUSTIL SVOJO ŽENO IN OTROKE , NAŠI VLADNI ZLOBNEŽI PODPIRAJO, … AJA, SAJ RES , … ISTI PTIČI SKUPAJ LETAJO , PA TO … KAR POMENI, DA SO TUDI NAŠI ZLOBNEŽI TAKO ZLOBNI, DA BI NAREDILI ISTO HIJENSKO HINAVSKO DEJANJE … !!! ! !!!

  • Steiermark

   S pomočjo takšnih ahmedovićev, bodo tile komunistično marxistični istospolniki in zoofili, lahko ukinili svoje garaže, z ugrabljenimi psički in se direktno “napikovali” z njim in on njih…..Tega so vajeni še iz titovih časov, ko so bili titovi pionirčki, zakaj bi pa se drugače tako hudo borili za oblast in prevladovanje filozofije istospolnikov oz ritop……kov….

 • KAPIBARA

  Ko se je Jelinčič, norca naredil iz davčne službe, češ, od kod mu denar za zemljišče ob morju, da mu ga je posodil Murko, so le tega v roku 2-3 dni klicali na DURS in ga zasliševali, do onemoglosti, češ od kje mu neprijavljen denar (utaja davkov)..
  Kako pa s tem musličem dela davčna…??

  • SIMON ROZIC

   On dela za dobrobit levousmerjenega ljudstva, de! Sem opazil,da
   so vse novodobne frizurce alla Ahmad – na “gobico”….kot franćiškanarji….

  • Krtača 20

   Hja, jel8nčič si je sposodu 500jurjev. Ahmad pa 500evrov. Razlika je očitna.

   • KAPIBARA

    Klical so Murkota !!
    Za davčno je črn dnar- črn dnar..- branjevka za regratom..
    Je pa res, da ji ahmedi “bolj diši”

 • GTA5COOLLOVER

  Te svinje, ki se jim drugače reče škobernetov jan, korxišev miha in šamir buzerantski musliprasec – je treba takoj izgnati v najbljižjo ljudožrsko državo v afriki. Pa še tiste rogovce, ki mu dajejo podporo.

 • althar

  A to je začasno, preden dobi delovno mesto v Slovenskem vesoljskem centru?

  • Krtača 20

   A tko teb rečejo ko te dajo v Begnah na zaprt oddelk?

 • montyamp

  Pustil je družino (ženo in štiri otroke) v Siriji in pobegnil , študirat na boljše cajte .
  Zato so ga levičarji ugrabili , ker so jim všeč njegove metode .
  Od takega majmuna , ki je pravkal prišel z drevesa in najprej postal komunist , se Kordiš lahko še kaj nauči , Škoberne je itak preveč omejen .

  • Andrej

   Kar praviš je že res, ampak pomisli na tole: kaj je bil tip pripravljen naredit, da ostane tukaj.
   Zdaj si pa še sami zastavimo vprašanje: kaj smo pa mi pripravljeni narediti za zaščito naših lastnih domov?

   • KAPIBARA

    Baj so porušili zapor, iz katerega je pobegnil, koder je služil prisluženo zaporno kazen in mu je v interesu da ostane tu, kajti domov NE SME..

   • Steiermark

    Mi, tudi ob vojni, ko so nas srbi napadli, nismo bežali z domov, naši moški, če niso bili mogilizirani, tudi niso bežali v tujino, še najmanj pa čez več držav, da bi si rešili svoje riti, na družine pa pozabili – enostavno, pravi Slovenci, niso niti hotel bežati z domov, niti v Avstrijo, ki je imela kapacitete za več sto tisoč ljudi, za sprejem…..Iz Slovenije so bežale samo rdeče jugosvinje in to “po sledeh” od njih naropanega in skritega denarja v tujini!

    • Andrej

     Imaš popolnoma prav. Hotel sem pa dati poudarek:
     Zdaj si pa še sami zastavimo vprašanje: kaj smo pa mi pripravljeni narediti za zaščito naših lastnih domov?
     Leta 91 je bilo tako kot praviš, danes pa ni več. Takrat se je večina spraševala: kaj lahko naredim za svojo domovino?
     Danes se večina sprašuje: kako lahko najlažje izporistim svojo domovino?

 • antimur

  Kako je zdaj s slovenskimi zakoni in zakonodajo. Po pričujočem članku jih ni potrebno več spoštovati, torej smo v anarhiji, kjer lahko vsak počne kar se mu zazdi. Torej pazite levaki, od Levice do ogabne koalicije z zmrznjenim mentorjem Kučanom na čelu, torej lahko tudi mi počnemo vse kar mislimo, da je prav, najprej pa, da se obranimo pred takšnimi hudobneži kot so v kučanistični greznici in to z vsemi sredstvi.

  • Soave

   + + + + + + samo pripomba.
   Zdi se mi, da je že sedaj tako, da marsikdo počne marsikaj mimo države in se lepo ima. Kako drugače razložiti, da ljudi ne spravimo na volišče ??

  • Andrej

   “Kako je zdaj s slovenskimi zakoni in zakonodajo? Po pričujočem članku jih ni potrebno več spoštovati,….”
   To je pa čisto odvisno od tega, katere kategorije državljan si.

   Prvokategodnikom ni treba nič plačevati in le dobivajo in ukazujejo.
   Drugokategorniki dobivajo več kot prispevajo, ukazujejo pa ne.
   Tretjekategorniki plačujejo prvi dve kategoriji in le malo dobivajo – če kaj ostane. Za njih velja: molči in trpi.
   Tako preprosto je to. Da je stvar še bolj preprosta tretjekategornik ne hodi na volitve, ker pravi, da je brez veze. Tako mu je rekel prvokategornik in treba ga je ubogati – molči in trpi.

 • Miro Jereb

  za kozlat…

  • SIMON ROZIC

   …res je, samo za kozlat!

 • Anton

  po mojem globokem prepričanju, se leta 1918 nebi smeli priključiti kraljevini SHS, to je bila in se sedaj čedalje bolj izkazuje kot zgodovinska napaka Slovencev. Lahko tudi argumentiram, slovenski jezik bi še vedno govorili, poleg uradno nemškega, imeli bi bistveno bolj visok življenski standard, kot ga imajo sedaj na Avstrijskem, živeli bi v Demokratično, pravni, socialno pravni državi, kjer nebi bile kršene življenske pravice, pravgotovo pa e v v tako escesni obliki kot smo priča sedaj v samostojni državi Sloveniji,bistveno manj bi bilo negativne selekcije s tem posledično manj mesečnikov na delovnih položajih, pokojnine bi bile usklajeno z življenskim standardom, gospodarsko-ekonomskim položajem bistveno višje, temu primerno urejeno priskrbljeno varno obdobje za jesen življenja, zdravstveni standard ljudi na bistveno višji ravni in še in še bi lahko navedel argumentov
  aja da ne pozabim na one druge, ja za nespsoobneže, lunatike, mesečnike, pa pravgotovo, nebi bilo fajn

  sarkazem presss

  • Steiermark

   Resnica o “priključitvi” shs, je nekoliko drugačna….. nas je prodal “zavedni slovenec” maister in še enih par “slovenskih politikov”, ki so klečeplazili okrog srbskega pastirja – kralja ter prosili, da naj nas vendar vzamejo oz. obdržijo! Ko je 1918 leta , nečak Franca j. prepričeval maistrža, da naj ostanemo v Avstriji, v nekakšni moderni konfederaciji, je ta debil ošabno odvrnil, da nikoli, ker smo se bojda morali združiti južnimi slovani, s katerimi pa nikoli prej, niti sedaj nismo gensko ali kulturno bili povezani! Danes imamo takšne maistre na oblasti, ko rinejo in nas peljejo ponovno v srbsko in komunistično r….it, v našem imenu! Za razliko od Korošcev, ki so se na plebiscitu izrekli za Avstrijo, njihovo matično domovino, se mi ostali nismo imeli priložnosti izreči, ker so nam plebiscit prepovedali. Danes, čeprav smo se 1991 uspeli, z lastnimi močmi , po veliki zaslugi Pučnika in JJ, odcepiti od divjakov, nas ponovno, ravno divjaki vlečejo na smrdljivi balkan, pod krvavo okrilje jugokomunističnih divjakov. Kaj pa lahko pričakujemo, razen šeriata in uvažanja vedno novih divjakov v Sloenijo, od njih? Samo še slabše od tega, kar imamo!

   • večni srb

    Ko rečeš “mi”, verjetno misliš na tiste bečke konjušarje, ne na nas slovence danes, a ne.
    Te bom vprašal drugače, če bi ti kdo podaril ves denar na svetu, a bi šla živet v zahojeno in gnilo podalsko ciganijo?

    • Steiermark

     Ne, mislim na nas, avtohtone v Sloveniji, ne pa na vas turške hlapce, divjake, ki bi se radi posmehovali kulturi in mestu, ki smo ga zasedali še v naši Avstriji, najbolj napredni in razviti družbi, takratnega časa, na svetu. Seveda, vi turški hlapci, niti naših “konjev” v “bečkih konjušnicah” nebi mogli štriglat, ker ste še danes na nivoju, kot vaši “polbrati” turki ali pa vaš šami…….

   • Anton

    kot vem nas je prodala politična agenda, tedanja stranka slovenske ljudske stranke, pod vodstvom tedanjega Anton Korošca, ki je hotel v okvirjuznotraj konfederacije SHS imeti avtonomijo Slovenije kar je meni dokaj naivna misel,glede na tedanji politično situacijo, res nevem kako je tak intelektualec kova Anton koročec, sploh lahko verjel v uspeh tega projekta, arzen če že tedaj ni imel akke krte tedanje komunsitične stranke v svojih vrstah, ampak ok pustimo zteorije zarot, skratka ta izdaja ni bila prva, naslednja se je zgodila pravtako s strani SLS, v obdobju samostojne Slovenije,kis o šli v pakt s tedanjo frakcijo komunistov ki je delovala pod okvirjem tedanje stranke LDS(Janez Drnovšek), skrataka imeli smo izdajalce v desno pomladnih strankah, neenotno “desno pomlad”.Tudi sedaj v teh zadnjih volitvah se SLS pod Zidanškom, bila proti konfederaciji, oz združitvi sil s Kanglerjem in so raje šli v volilni boj samostjno, kar je meni popolnoma nelogično in še sedaj ne razumem te odločitve s strani Marka Zidanška.., ki kot vem sedaj več ni predsednik te stranke, za prevzem te stranke pa se bori zopet ne boste verjeli Marjan Podobnik, jap čudna so pota gospodova v stranki SLS.

    sarkazem press

    • Steiermark

     Popolnoma se strinjam s tabo, tudi glede Korošca, ki je bil največji zarotnik proti Slovencem in je bil član velikih lož – praktično satanist, kot današnji papež. To pa iz lastnih izkušenj vemo, kam vodi!

  • večni srb

   Glede na to, da nas je večina rojenih v času otrok cvetja sklepam, da se v tvoji alternativni resničnosti sploh ne bi rodili. Drugo me niti ne moti, ampak to se mi pa ne zdi v redu.

  • totex39

   Slavijo pa ga še vsi od levih in desnih. Neverjetno kakšne napake so Slovenci delali v času naše zgodovine in spet se vse ponavlja.

   • Steiermark

    Ja, žal so to, tako kot danes, vse delali v “našem imenu” (in proti naši volji)

 • Steiermark

  Namesto da ima ime svojega “lokala pod drevesi”, Ahmad’s barber shop, bi ga moral nasloviti Barbarska brivnica za levake – norce!

 • ZatonMesecnikov

  Phicka vam materina, kje je FURS? sedaj se boste šli neko ekonomijo Levice. Za “naše” in prvorazredne Fursa ni za drugorazredne pa branjevce pa vulkanizerje pa neomejeno.

  • večni srb

   Vsaka svinjarija še ni zločin.

 • Štalmajster

  Hhhja kaj čmo, vsi pač iščejo ugodno ……. poslovno okolje (davčne oaze, nižji davki, spoštovanje …… )
  Svetovalec ? Frizer ? …………… Ja, menda bo pa ja frizer najbolje vedel, kje in kako je treba komu kaj ………… pristriči. ;-)

 • Rožle

  Pomagajte Ahmedu in mu odstopite tudi svojo soprogo …
  …mulikulti ..pa to

  • večni srb

   Tukaj so sami taki, ki jim otroci že študirajo.

 • Silka

  In to bi naj bil vzor neke podjetnosti. Kaj pa davke plačuje, elektronsko blagajno ima? Po njegovih merilih bi naj bile tudi zobozdravnikiške ordinacije kar na ulici, kakor v Indiji.

  • večni srb

   Ima vse urejeno preko pamenega telefona.

 • vsemojebabe

  Zakaj so besede na tabli prikrite s črno? Samocenzura sirskega brivca ali prikrivanje podatkov za davčno.

  • Boy

   To je tudi meni padlo v oči. Le kaj piše, da so morali cenzurirati? In kdo je prikril napisano?

   • samotoje

    Tako je zdaj po novem politično korektno. Česar ne vidiš, tega ni. In zdaj se mi pred očmi že vrti seznam tistih, ki bi jih bilo dobro počrniti, da naše oči in smisel za estetiko ne trpijo. Bandelli, Tomić, Trček…… uf, kaj jih je. Če daš še zvok na mute… Raj.

 • Antonius

  Iz Slovenije beži fakultetno izobražena pamet, v državo električnih brivnikov pa uvažajo dodano vrednost davno pozabljenega britja z britvijo.
  Ahmad Shamieh je živ dokaz, da ima izvoljena politikantska garda Kučanovih odlično vizijo, kako potegniti Slovenijo iz brezna dolgov.
  Kučanovi človekoljubci mene uvrščajo med fašiste, ker ne prenesem muslimanske roke z britvijo v njej na svojem vratu.

  • večni srb

   Ampak saj to je to, dodana vrednost, predstvljaj si senzacijo, sploh če si prej na dark netu videl kako jihadisti režejo tujim novinarjem glavo proč s kuhinjskim bištekom.

  • Štalmajster

   Brezno dolgov ?? ;-)))))) Le kam vodi to brezno EU in ostale države? Tole stran si DOBRO oglej: https://www.nationaldebtclocks.org/
   Mogoče ti tale razloži …. ABC o … dolgovih.
   https://youtu.be/bs-EwFEue74?t=7

 • Nšo-či

  Priznati mu moramo, da je iznajdljiv. To, da dela je pohvale vredno.

  • Rožle

   Brivnica na prostem .. Zdaj, ko je lepo vreme je še OK
   Počakimo na nalive .. bo tuširanje gratis :)

   • Boy

    O zakonih in delu na črno ter kaznivanju tega je rezervirano samo za domačine. Očitno so dvojna merila prisotna povsod tako pri levih, kot pri desnih. Ni čudno, da imamo tudi dvojne pravne norme. S tako miselnostjo povečevanja dvojnih meril nam ne bo šlo nikoli bolje.

    • večni srb

     Mogoče mu je Cerar izdal Pahorjevo delovno dovolilnico.

     • Rožle

      Ma ko ga šiša …

     • večni srb

      Ampak frizuro ima pa naš predsednik v redu, on najbolj priljubljena pričeska.

   • Nšo-či

    Itak bo Zoki tole vse porušil. Zato bo brivnica najverjetneje kmalu drugje :).

  • večni srb

   A pudlja tudi obrije?

  • von Rhein

   Sploh,če nima na vidnem mestu cenika:)

 • von Rhein

  Lastna brivnica? Ima soglasja vseh služb…delovne,sanitarne in vseh ostalih,ki birokratsko urejajo izdajo dovoljenja za odprtje lokala ali delavnice?Stavim,da NIMA.Torej,spoštovanje predpisov v Sloveniji je odvisno od…..no ja,kar naravnost…je odvisno od podvojeno butastih volilcev,ki sploh ne vedo kaj se dogaja.Verjamejo v borbo za odstoj tekovina. Kdaj in kje bo naslednji cirkus po vzoru Komna?

 • Rožle


  ‘Brijem, šišam, zube vadim ‘* !!!

  • večni srb

   A striže tudi na kahlo?

   • Rožle

    hmm… kjer del od kahle more biti spredaj in kater zadaj .. ?
    je lahko je oboje?

    • večni srb

     Saj pri tistih modelih je za rit tudi vseeno.

 • Borut Stari

  Spet pasja bombica. Škoda časa. Slovenija je karikatura države. In to že dolgo. Predolgo. Vedno bolj tovarišija iziva varde,vahte in vaške straže.

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  K njemu redno hodi Tanja Fajon

  • Rožle

   Depilacija ji nič ne pomaga …

   • kraljica vesolja

    K bi ti vidu mene, kok sem zdej dlakava. AMpak, se bom itak pobrila, ti si pa ne morš duše nikol očistit od grehov. Amen.

 • večni srb

  Lahko bi odprl še svoj kanal na Youtube in račun na Twiterju, njega verjetno ne bodo demonetarizirali, tako kot so našo Barbaro4u.
  Pri tako prepoznavnem obrazu in blagovni znamki, ne more drugo kot zaslužiti.

 • tele fotke so stare dve leti in pol. a novejših nimate, ovce

  • Rožle

   Ahmedu prines na nove, ..
   da vidmo za kolk te je gostoljubna država Slovenija še poredila …

   • kraljica vesolja

    Živjo, ROžle. Pa sva spet skupi. Hahaha.

  • župnik cefizelj

   na novih je franc preznik v kočljivi pozi ko ga ahmedi šamani mal po pirhih čoha!

 • Joža

  Ode glava … Bolje biti neobrit.

 • Stajerka

  pred časom je bilo med komentarji zaslediti, kakšen obupen frizer je šami…….njegova stranka je zatrjevala, da je frizer moral dalj časa popravljat njegovo umetnino :)))
  pa še to…..a plačuje davke??….a ima ustrezno izobrazbo??..kako je z higienskimi standardi??…..razkužuje pripomočke (škarje, britvice, glavnike), ki so podvrženi stiku z kožo ali celo krvjo??…..a ima obrtno dovoljenje??…kakšna je že kazen za šopek peteršilja, branjevki, ki plačuje katasterski dohodek??…..

  čakamo, da Evgenija pripravi prispevek, kako FURS in ostale inšpekcije ne opravljajo svojega dela!!…..

  • večni srb

   Mogoče opravlja kakšno karitativno dejavnost, striže pač vbogajme. Saj onih čudakov, zavitih v oranžne rjuhe iz Gibanja za zavest Krišne tudi ni nihče naganjal, ko so hodili za občani, jih krmili s kukiji in jim v roke porivali izvod Bagavatgite, v slovenščini.
   Po navadi so ostriženi na balin, le repek si pustijo rasti na temenu lobanje, da jih lahko Bog potegne za njega v raj, ko bodo pač umrli.

  • kraljica vesolja

   S higienskimi. Zakva vi, zavedni Slovenci, ki zahtevate od drugih, da govorijo, tko kot boste vi določil, se prav v slovenščini, sami ne znate osnov jezika. Pa tist, k si učer rekla, za vahto, veš, kva boš ti tam, sam za spraznt, ne boš za razplod, če si mogoče to mislila. Za drugo te pa itak ne rabjo.

   • Stajerka

    iščeš žrtef??…..ne bo ti uspelo, kr pogumno in pogubno naprej v svoji omejenosti!!…..kako priročno – blokada…
    ps – ne trudi z repliko, ne bo vidna!!

    • kraljica vesolja

     Jokica ena navadna.

   • von Rhein

    Kva pa b rada ti kralica črne lukne u vesolju.Napiš kej k bo vredn saj pogledat,če ne brat.

    • Steiermark

     morala si bo spremeniti ime, po Trumpu, v “vsrano lukno”…..

  • Vin Dizl

   v Rogu noben ne plačuje davkov. Tam ni nobenih zakonov, dovoljenj, najemnin, stroškov, nič. Tisto je anarhija v pravem pomenu besede.

  • župnik cefizelj

   dej štajrka a spet desca ni doma, da takele po računalniku serješ? rajš pazi, zdele bo kmal trgatev pa je treba sode od lanske brozge spraznt. bo desc pršu nabasan dam te bo tko preluftu, da boš še pet dni čivkala zdravo marijo.

 • Vin Dizl

  Zanimivo, da človek, ki ima doma nekje ženo in otroke – sploh ne čuti potrebe, da bi jih šel pogledat. Pa tako so jokali aktivisti za njegovo družino, da je ogrožena. Čudaki.

  • von Rhein

   Le zakaj bi hodil tja odkoder je doma gledat svojce. S pomočjo levakov jih bo uvozil v Slovenijo in gledal vsak dan.

  • Steiermark

   Zakaj bi pa naj šel pogledat svoje žene in otroke, ko jih je pa pustil v “dobrih rokah” svojih islamskih prijateljev, ki so jih verjetno , z njegoo privolitvijo ponucali za seksualne sužnje….

 • Claudio Moro

  On bo sedaj ogromo sluzil,300.000 Slovencev pa v revscini! SRAMOTAAAAAAAAAAAAAAAA!

  • župnik cefizelj

   če hočeš gnar pejt pa še ti sđs poslancem pirhe čohat, baje vinko čaka da sproba kej novga!

   • Ostri Franc

    Mogoče bi ti raje šel čohat Bulmastife.

 • Vlado77

  On je posmeh naši državi. Cela država pade – premagajo jo neki ultra levi ekstremisti . Tile ekstremisti se bolj zavzemajo za tujca,ki pusti velik del družine doma in mu verjetno ni kaj mar. Ali pač s novimi potnimi listi bo komot povabil vse v indio koromandijo migrantov.

  • župnik cefizelj

   ej vlado a se ti je mal poslabšal!? a ti je župnik spet v zadnjici razpelo pozabu pa si ves tečen!? a si babo že prelufto? maš pa čist šiptarsko faco!? da nis ti zatajenc od kakšnega migranta, kateremu je debela dolenjka dala noge narazen.

   • Ostri Franc

    Koliko jih imašt ti doma, ne delaj se pametnega,ko bojo tebe in tvoj ženski rod ionečastili in , ko boš namesto piva pil čaj in namesto svinjskega mesa jedel burek in ko na plažah ne bo več bikija boš drugače govoril Mufti Grabus ni kar tako poteleviziji govoril , da bo čez 20 let Slovenija muslimanska država.

 • Lea Pralines

  Ko šljivi tega arabca…ampak žleht ste ko pič.e…žaljivi ,takoj vsporedno popljuvate še par ljudi,ste podn od ljudi,sramota…da vam sploh pustijo ljudi žalit po portalu….

 • Jan Kovalski

  Kje so pa tisti inšpektorji, ki preganjajo solatarice na tržnici?

  • župnik cefizelj

   so na posvetu na terstenjakovi. baje solata zvezdača ne sodi v novo ideologijo trde linije sđs. ahmadij ima pa privilegi, ker si poslanci sđs tja hodijo pirhe čohat.

 • Osti jarej
 • samotoje

  Šarec in Ahmad, invazivni osebek? Seveda sta za skupaj. Oba se delata norca iz Slovenije.

 • mginko

  Tako deluje nepravni udbomafijski teritorij (države več nimamo, ker je ukradenja od rdeče mafije), na katerem teritoriju ta mafija izvaja zakone samo nad državljani drugega reda. Za “svoje” volilce ni zakonov, ni inšpekcij, ni organov – so samo “nagrade” komunistične mafije.

 • Silos

  Zdaj pa bomo videli pravno državo in Šarca,če bo ukrepal sedaj ,ko ve kje je
  in ima nalog za deportacijo !

 • župnik cefizelj

  govori se da sta se franc breznik in mahnič naročila na ahmedijev super tretma. najprej frizeraj nato pa še mal po pirhih čohat. iza grma sta pa ljubosumno vse to opazovala dva golobučneža ivan in vinko. od ljubosumja in zavisti so jima pomodrele noge. baje vinko še danes šepa in naš ivan pa mal kloca v kolenu. sej že ivan pravi da zna pirhe sam ahmedij šamani zmasirat, uršika si zmer mal v usta bruhne ko jih more pipat.

 • dr Janez Sveti

  V Sloveniji, je menda delo na črno v neregistriranem obratu,, brez minimalnih higijenskih normativov prepovedano po zakonu.
  DR Janez Sveti genij

 • Marjan

  Provokacija na višku.

 • KP

  Nalomt ,kazen napisat temu,ki ga zadržuje v Sloveniji in nagnat….!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!