[FOTO IN VIDEO] Burke sredi ulice, burke na fitnesu, burke v bazenu … Kaj nas še čaka?!

Foto: Twitter/Škandal24

Saj ni res, pa je. Če smo nekdaj Evropejci le preko televizije in družabnih omrežij opazovali podobe žensk v nikabih in burkah, pa je sedaj te mogoče vedno bolj množično opazovati tudi pri nas. Opazimo jih lahko, če gremo v nakupovalno središče ali celo, če gremo na bazen. Glede na to, da smo lahko na štiri oči priča simbolu neenakosti žensk, je naravnost neverjetno, kako “človekoljubne” organizacije pozabljajo na svoje “poslanstvo”, ko gre za muslimanke, ter se sprenevedajo, da je vse v najlepšem redu. 

Zaradi zatiskanja oči pa ženske z vse večjo lahkoto v burkah in nikabih osvajajo Evropo. Če smo jih morda še pred časom Evropejci opazovali z začudenjem, pa to ni več prisotno, saj so takšne podobe postale del vsakdana. Zakrite ženske se namreč sprehajajo po ulicah, nakupujejo v trgovskih središčih, obiskujejo restavracije itd.

Posneto sredi Ljubljane (Foto: Twitter)

Spodnji videoposnetek prikazuje bizaren prizor iz fitnesa, v katerem ženske celo z nikabom telovadijo. Konkretni primer sicer prikazuje fitnes v Turčiji, a vendarle je vprašanje časa, kdaj bo tako tudi pri nas, glede na to, da število muslimanov v Evropi vztrajno narašča zaradi nezakonitih migracij.

Yeni Türkiye'de bir fitness salonu… Al Sana Yeni Türkiye

Yeni Türkiye'de bir fitness salonu…Al Sana Yeni Türkiye

Gepostet von Al Sana Yeni Türkiye am Donnerstag, 12. Juli 2018

Največ prahu je nedavno v Sloveniji dvignil primer “rjuharice” iz Term Vivat, na katerega je javno opozorila ena izmed kopalk, ki je bila nad prizorom ogorčena. Njeno razkritje je, sodeč po odzivih na družabnih omrežjih, presenetilo in razjezilo marsikoga, saj na kopališčih sicer veljajo stroga pravila obnašanja, med katerimi je tudi plavanje v kopalkah, in ne v oblačilih oziroma v črnih rjuhah kot v tem konkretnem primeru. Ob tem je bila najbolj presenetljiva izjava direktorja term Metoda Graha, ki je dejal, da je “to, kar se dogaja, poden od podna”.

Foto: Škandal24

“Edini zdraviliško-kopalni kompleks smo v Sloveniji, ki imamo za tovrstne goste ločene kopalne prostore. Pravkar pri nas dopustuje ena družina iz Savdske Arabije, članica njihove družine pa je pomotoma zašla v drug prostor, namenjen ostalim gostom. Pri tem jo je druga kopalka fotografirala in fotografijo objavila na Facebooku.” Kot je Grah dejal, je to arabska kultura, “to so kopalke, to niso rjuhe, kot to poimenujejo komentatorji pod objavami”. Najbolj presenetljivo je, da je ob tem poudaril, da “če pogledamo iz higienskega vidika, je to bolj čisto, kakor, ko denimo v vodo odpadajo koža in lasje”. Dodal je še, da ga zelo skrbi, “kakšen narod smo mi Slovenci, kako smo lahko tako nestrpni”.

A je spletni portal Škandal24 Graha dobil na laži! Zvesti obiskovalec bazenov term Vivat je namreč razkril, da je izjava direktorja daleč od dejanskega stanja. Bazena za turiste v burkinijih menda sploh nimajo, imajo pa ločen bazen za starejše od 18 let, torej nudistični bazen. Da je temu tako, pa potrjuje tudi spletna stran term Vivat, kjer se lahko prepričate, da imajo ponudbo za nudiste, ne pa tudi za goste, ki se okopajo oblečeni:

Evropsko sodišče za človekove pravice: Nošenje burk ni človekova pravica
Burke ne spadajo v našo družbo in niso človekova pravica. “Tudi Evropsko sodišče za človekove pravice je v primeru Francije odločilo, da nošenje burk ni človekova pravica, zato je njihova prepoved utemeljena. Če greste danes v arabski svet in želite obiskati mošejo, bo vaša punca morala imeti ruto, oba si bosta morala umiti noge in iti bosa v ta objekt. Nobenega razloga ni, da od njih ne bi zahtevali enakega vedenja,” je na eni izmed sej izpostavil nekdanji poslanec SDS Vinko Gorenak.

Foto: Twitter

Prodajalka sladoleda v Veliki Britaniji (Foto: YouTube)

Številni nikaba in burke ne razlikujejo, je pa poglavitna razlika v tem, da so pri burki oči povsem zakrite, da je ženska povsem nerazpoznavna. Čeprav je s tem onemogočeno identificiranje, pa v Sloveniji nošenje burke ni prepovedano. Med državami, ki so prepovedale nošenje burke, najdemo tudi evropske države, med katerimi so sosednja Avstrija, Danska, Francija, Belgija, Bolgarija in Latvija. Ob tem pa je potrebno poudariti dejstvo, da zakrivanje obraza nikakor ne sodi v slovensko kulturno okolje. Gre za ohranitev našega načina življenja, je prepričan tudi zmagovalec državnozborskih volitev Janez Janša, ki poudarja, da “naša slovenska identiteta in naše vrednote niso naprodaj. Zato jih bomo branili”. Vsak, ki pride v Slovenijo, je dolžan spoštovati identiteto in kulturo.

 

H. M.

 • Zgornji

  KOOOOOOOLK MOR’Š BIT TO UREZAN, DA SE GREŠ TAKELE MAŠKARE KOT SE JIH GREJO MOHAMEDANCI ZLOBNI POKVARJENI SATANOVI PEKLENSKI HUDIČEVSKI !!! ! !!!

 • Ferdo

  Prisežem,da ne vem kaj naj bi to bilo v vodi?.Vidim neko črno gmoto in fanta,ki plava zraven nje.
  Res je,da nosim očala pa vendar…A mi kdo lahko razloži?
  Ne delam se norca,res bi rad vedel kaj naj bi to bilo.!????

  • stajerc5

   Po moje prdnala kot kamela…

 • karlina

  Moram povedati, da je vse čisto res-to poletje sva se šla z mozem dvakrat kopati v Bohinj in na Bledu jih kar mrgoli, z rjuhami, pokrite od glave do pete, danes sem jih videla tudi sprehajati ob Bohinjskem jezeru in na Bledu, poleg ostalih-3 mlada dekleta-NA KOLESU !!!!! Prejšnjič sem šla spotoma v Lidl in skoraj bi me zadela kap-sami Turki, muslimanke pokrite od glave do pet, bilo jih je za cel avtobus. Ko pa sem šla danes v Hofer ,ker me v Lescah v Lidlu več ne bodo videli, pa sem bila pozitivno presenečena-nobenih burk in ostalih cot, na blagajni pa mi je prijazna trgovka dejala ,da jih redko vidijo. Po poti domov, sva začela z mozem razmišljati in to zelo, zelo resno, ali bova sploh šla jeseni za nekaj dni v Bohinj, oz. kaj se bo zgodilo drugo leto poleti, kajti ,če bodo vsepovsod ob bohinjskem jezeru lezali samo z burkami, naju več tam ne bodo videli. Še to-ze tako je ura parkiranja ob jezeru 2,5 evra, pa bi človek rekel-no, ja, ampak na znesek pa pribijejo še ddv-haloooo.

  • Dragan Krstič

   Ko bo slovenski turizerm dobil prizvok musli turizma tudi tujcev iz Evrope ne bo ali jih bo manj. Maškar imajo že tam dovolj ne da bij še tu gledali.

  • Djuro Sumar

   Po mojem bodo vsi jokali, ker vidva z možem ne bosta prišla v Bohinj.

 • Dragan Krstič

  Verjemite mi, da muslimani s temi cunjami samo izzivajo in testirajo do kam jim bodo oblasti dovolile njihova izsiljevanja. Bil sem junija v Alanyi pa teh mašker nisem videl, imajo pa res naglavne rute, obraze pa odkrite. Mladenke so oblečene kot pri nas črne pajkice ali jeans.

 • Jan Kovalski

  “Burke sredi ulice, burke na fitnesu, burke v bazenu … Kaj nas še čaka?!”
  =============
  Čaka nas še prepoved burk na javnih mestih.

 • Hun

  cakamo Janso da sestav vlado…on pa svoje glupe ovce hrani z burkami…Tista slika iz term ni posneta po nakljucju

 • Djuro Sumar

  Koliko hrupa za prazen nič. Vse to je le SDS propaganda in strašenje folka. Najmanjši problem je sprejeti zakon o prepovedi pokrivanja obraza v javnosti.

  • tramal

   Glede na to da si grd kot kučan ,sigurno nosiš burko.

   • Djuro Sumar

    Tipičen komentar desničarskega primitivca.

 • Novakec1

  Dokončna islamizacija, zaton marsikatere nacije, prva je na vrsti slovenska.

  • Hun

   Slovenija je v ugrabljena od SD in SDS

   • Jan Kovalski

    Če bi to držalo, potem SDS ne bi imela težav s sestavo vlade.
    Drži pa prvi del tvojega stavka, ki se konča z SD.

    • Hun

     dj spel se klonirat ovca glupa da bo Jansa dobil vec glasov…ce bi se slovenski domoljubi nakotil k siptarji bi danes Jansa ze uvedel enopartijski volilni sistem…sanje komunista po neomajni ablasti

     • SIMON ROZIC

      Kaj te skrbi, saj boste imeli po novem šest (6) partijski sistem s
      šestimi (6) rdečimo kralji ! To bo veselica! – pa ne za naše denarnice! ..

     • Hun

      bolj to kot da mi vlada enopartijska ideoloska stranka SDS…zadnji ste k loh drugim pravte komunisti…10dnevno slikanje in skrivanje v stabu zame ni herojstvo…

     • Gr Enze

      PRID SEM , DA TI RAZSUJEM TISTO RDEČO PIČKO NA VRATU KOMUNISTEK USRAN !

     • Hun

      komunsti ste bli zmer agresivni…hrabri partizani so padl..komunisti v skrivalnicah pa zasluge pobral..ze videno Kucan, Jansa, Bavcar, Krkovic …ratni profiteri…
      pr teb ni vazn a te gledam v faco al rit..pizdo mas na obeh mestih

     • Hun

      kva je komunisticni pretepac..a ti je rudece srce u hvace padu

    • Hun

     kdo bran SDS da sestav vlado…Lukec Mesecinar

    • Hun

     tezave mate vi, ko vm zagusti vidte rdece misi

   • sprehajalec

    Pač nadaljevanje nikoli končane Državljanske vojne….

 • Olga2345

  Tu je Evropa in zahodna kultura! Nasilni islamski ideologiji, z zatiranjem zensk, pedofiliji, mucenjem živali in dzihadom, ni mesta! Vse politikante, s Fajonko na čelu, ki za Sorosov denar propagirajo uvoz divjakov in uničevanje nacionalnih držav, je treba postaviti za rešetke zaradi terorizma in korupcije! Za svoje početje NIMAJO mandata volivcev!

  • Hun

   ce je kj bl ideolosko obstaja od tvojih komentarjev…vsak dan iste floskule in parole..komunistka zmesana

   • tramal

    Kako ?Sedaj že ti kot komunist sovražiš komuniste .Res čudno spreobrnenje.

    • Hun

     pizda se se sprasuje kako..ja kdo mi bp ocital komunizma ti…drj ne me smejat…a mi bo Vinko rekel komunist…zavedni partijski spicelj Gorenjak in ti njegova izdajalaska oproda…prokleta jansisticma golazn

 • tasilo

  Če Slovenija ne bo prepovedala (tujerodnega in kulturno invazivnega) nošenja burk, nikabov, feredž in podobnih cot v javnosti, mi bo zelo nerodno, da sem Slovenec.

  Tako nerodno, da bom po cesti hodil s papirnato vrečko na glavi s samo dvema luknjama za oči.

  • SIMON ROZIC

   …pazi samo, da ti rdečuhi ne bojo poveznili na glavo plastične
   vreče in ti jo dobro zadrgnili ob vratu! ..Sicer pa, Violeta bi si tudi
   lahko omislila takšno burkasto opremo in še kopica drugih “naprednih”
   levakov, ker jih tako ali tako ne morem več gledat!!!

   • Steiermark

    Za zlobe in grdobe, kot so violeta, svetlana, tanja itd. bi morali pa uvesti, obvezno nošenje burke, takoj!

    • SIMON ROZIC

     Kroj bi popolnoma odgovarjal; za razpoznavnost bi
     burkam na hrbet prišili ali vtkali velike peterokrake
     zvezde! Model 2018 – 2050 (ko bomo kot Alahovi
     otroci najsrečnejši na svetu!)

    • SIMON ROZIC

     Dobra poslovna niša, kaj praviš? Kroji so enostavni,
     in se v UNI velikosti ujemajo z vsako “levo” damo!
     Material: KLOT (se ga še spomnite iz leta 1950 do 1960)
     (iz njega so imele deklice zašite telovadne hlačke in šolske
     halje)….
     Cena: po “person” od -do….

  • Zora

   Meni bi bilo lahko večkrat nerodno da sem Slovenka, če mi nebi bilo vseeno za vas tepce. Nerodno zaradi zabitih, zaplankanih Slovenskih alkoholikov, ki niso bili dlje od Krka zato se sedaj čudijo ko vidijo muslimanke na ulicah.

   • tasilo

    S tro(t)li tvojega kova je nemogoče razpravljati. Mimo Krka sem se pa enkrat peljal s trajektom v Grčijo, potem s terenskim avtom čez Turčijo, Iran, Turkmenistan, Uzbekistan, Kirgizsatan, Afganistan, Pakistan, del Indije in na Kitajsko. Potem pa še nazaj po podobni poti. Vse skupaj dobre 4 mesece. Pa 3 mesece sem se potikal po Indoneziji, pa … eh, kaj ti bom razlagal.

    Skaratka, Zora … spizdi.

    • BorisDe

     Ne rabiš iti nikamor, da bi videl da je Zora liberalna koza, ki ima preveč čustev in nežnosti do pedofil-verujoče morilske sekte, ki nam želi spreminjati standarde in kulturo v njihovo korist. To delajo z namenom, ampak kje bi to liberalna koza Zora vedela, njej so vsi dobri ljudje, ker je pač naivna koza. V vojski bi jo za takšno stvar poslali v vojni zapor, tam učijo, da moraš biti vedno pripravljen.

   • Jože Kovač

    Če so prišli k nam legalno, torej z vsemi dokumenti in papirji za bivanje in delo, mi je vseeno, kako se oblačijo, če s tem ne kršijo zakonov, kot na primer z burko, ki pokriva oči, kar je z zakonom že itak prepovedano. Nerodno mi je, ker nekateri zabiteži zagovarjate kršitev zakonov, ki veljajo tudi za kriminalce, kar po členu 308. KZ-1 so vsi, ki nelegalno vstopajo v RS. In ker je odprto cel kup opcij, da to vsakodnevno gledaš v živo, zaprosi za delovno in bivalno vizo recimo v Saudski bArabiji, pojdi tja in se sprehajal v mini krilu in poudarjenem dekolteju, če si upaš?

   • sprehajalec

    O, Zorice, popotnica in svetovljanka…..

    Počakaj, da te en 2x zapečen dobi v roke.

    • WISKY 1000

     vsaj en ducat

    • BorisDe

     Take bolane anomalije liberalnih “pedrulj” (kot sem videl zgoraj hehe) si celo sado-mazo želijo biti umorjene s kunta kintejem v tazadnji. To je pač ta liberalna bolezen odprtosti do multi-kulti invazije v naš prostor.

     • sprehajalec

      Eno so dve leti nazaj napičili na Dunaju ali na Švedskem ne spomnim se več. Pa se je javno opravičevala svojemu posiljevalcu in ga prosila odpuščanja….

     • Steiermark

      Pa oče, naivne prostovoljke, ki jim je pomagala in jo je potem eden iz tistega centra, posilil in ubil ter jo vrgel v reko, oče – visoki funkcionar v EU pa jim je takoj vse odpustil ter še prispeval denar za njih! To so bolani umi!

    • Steiermark

     verjetno se je tudi zaradi posebnega vonja izogibajo, celo dvakratzapečeni

   • RATATA

    Ti nisi Slovenka! Morda si nekdaj bila, toda nekaj je šlo popolnoma narobe.
    Ti si uglaupohabljena vsesprejemajoča feministična pedrulja, ki ob takšnemu obnašanju prav dolgo ne boš tacala po slovenski zemlji, zato se zamisli in ugasni svoj primitivni, okuženi gobec.

   • Nšo-či

    Ti take napade povzroči kava?Tvoj zapis naj bi bil zapis Človeka s Srcem? Ne vidiš , da sprejemaš poniževanje žensk? Sii kot svetovljanka prisostvovala obrezovanju deklic? Lahko si pokukala dlje od Krka. Ampak, tvoj svet sestavljajo iluzije in lažna dobrota.

    • Steiermark

     Kako nebi “pokukala” dlje od Krka, če se ji pa že iz prvih besed in zmerjanja vidi, da je iz juga, zelo zelo južno od Krka in se zato večkrat, ko se odpravi v svojo otačbino, vozi mimo Krka – videla pa ga najbrž še ni – takšni se samo mimo vozijo….zato so tako zaprte glave, verjetno tudi obraza – z burko!

     • Nšo-či

      Prav imaš.

   • WISKY 1000

    tebe bi deportiral v Venezuelo z rdečo violetko

    • Steiermark

     Tam je raj za take, torej si je ne ona ne fioleta , ne zaslužita, razen če jih dajo v roke tolpam, ki niso preveč izbirčni in jih bodo že za kaj ponucali……

 • Radolf Mitler

  Prav nam je. Dovolimo raznim nepof….. babam iz Amnesty International in levim debilom iz Ambasade Rog, da zagovarjajo in skrivajo musliprašiče in ekonomske migrante. Kje se skriva buzi Šamir? Še vedno ga niso pregnali barabo svinjsko.

 • Gr Enze

  TAKOJ PREPOVEDATI VSE KAR NI NAŠE IN PO JAVNIH USTANOVAH OBESITI KRIŽE ! TO JE EVROPSKA IN SLOVENSKA KULTURA !

  • BorisDe

   Jaz se strinjam, mene križ ne moti, tudi če ni pravoslaven, meni je to isto, vem vsaj da sem med našimi “kristjani”, pa vendar cerkev mora biti ločena od države, se je izkazalo da je res najbolje tako, ne zaradi “levice in komunajzarjev”, ker potem hoče Vatikan priti na oblast in pokoriti vse ostale ter zasesti še več ozemlja in vlagati v koruptivne posle za bogatenje Vatikanske mafije, načeloma podpirajo globalizem in multi-kulti kot židje, samo da pride denar.

 • tasilo

  Lepo prosim, naj Milojki Kolar Celarc kdo že končno UKAŽE nositi nikab!

  • Tu pa podpiram izjemo glede burk. PA njej bi zapovedal, da nosi tisto avganistansko verzijo, ki ima “rešetke” čez oči :-))

 • sloustava

  Tole vprasanje posiljam vsem zagovornikom nosenja burk in nikabov: koliko let zapora ali morda celo smrtno kazen bi dobila v arabskih drzavah, ce ne bi bila oblecena po njihovi kulturi in veri? Odgovor poznam, zato zahtevam od bodoce vlade, da z zakonom ukine nosenje burk in nikabov. To je Evropa, Arabci, Soros in AI, Rogovci in Fajonka, to je Evropa! Mater ste zabiti!

 • Ma, ta histerija okrog “rjuharc” mi že preseda.
  Naj se takoj sprejme zakon za prepoved z zelo visokimi drakonskimi kaznimi (tudi zapornimi za ponovitve kršitev).
  Pa me sploh ne motijo te turistke, ki so tu teden dva, ampak zakon zahtevam izključno zaradi tu živečih “avtohtonih” muslimanov poreklom iz bosne,sandžaka, kosova, albanije.
  Seveda zakon ne sme biti diskriminatoren (seksističen) zato mora veljati tudi za đihad-brade & tista pakistanska moška oblačila (poguglajte, kdor ne ve kako izgledajo)

  • Matt von Glanz

   Drakonskimi??? HahahaTo bi rad videl v Slo

 • Hm, še pobalinska ideja za provociranje levakov.
  Kaj, ko bi se nas ene par zmenilo in se za pusta našemimo v muslimane(ke)? Potem pa si privoščimo obisk bank in podobnih zadev, pa nam policaji nič ne smejo, ker je to kao naša verska pravica, da si zakrivamo obraze :-)))

 • lado

  ne prepoved teh firtuhov čez nagnusne nakaze !!!!! IZGNAT VSE ALAHOVCE IN TO V HIIITREM TEKU_ŠPRINTU , IZ EVROPE ALI VSAJ IZ MOOOOOJE DOMOVINE !!!!!!!!!! ampak vi , ki niste SPOSOBNI TO IZVEST , TU GOR GOBCATE KAJ JE TREBA !!!!!!!!!!! AH !!!! KJE SO RADARJI ???? USRAN , LEN NAROD , KI SE SKRIVA V PORTALIH , ALA UDBA , DELATE SAMOMOR , ČE TEGA NE NAREDIMO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! “NAŠE “BAKRENE DORFERKE, SODIŠČA IN POLICIJO , SEVEDA NE VSE , PA DOSMRTNI ZAPOR POSEBAJ NAREJEN , PO TURŠKEM MODELU, ZA TO GOLAZEN !!!!!!!! AMPAK ;NO KDAJ IN KJE SE ZBEREMO !!!! A L BOTE ČAKAJI , DA SE HALALCI NAMNOŽIJO !!!!!!!!!!!!!!!! UVAŽAJO JIH PROTI NAAAAAĐI VOLJI !!!!! ZAKAAAJ !!!???????????????????

 • dob

  Tista ta leva v morju je imela pasulj za kosilo.

  • RATATA

   Cisterna plina.

   • Matt von Glanz

    Kit ali morski lev

    • RATATA

     Črna, z eksplozivnim plinom filana boja.

  • tasilo

   Tamau pred sladoledom ga je pa ravno iz hlač potegnil … Zdi se, da je levičar.

   • dob

    Najprej mora dokazati, da je obrezan, ker sicer prodajalki sladoleda religija prepoveduje, da bi mu prodala sladoled.
    Vem, ker sem jaz v slaščičarni zadnjič pred pultom kazal kurca, ampak tista pizda nevzgojena ni razumela nove direktive EU in je začela kričat.
    Jutri grem na Občino. Upam, da tam okrožnice hitreje potujejo. Pa na Upravni enoti so tudi same ženske. Če še niso dobile okrožnice o novi direktivi EU, bo spet enega kričanja…

 • sprehajalec

  Nekoč me je en kristjan od tam doli spraševal če je kaj mošej v Sloveniji. Rekel sem, da ne.

  To je dobro je dejal. Ne sme jih biti, niti en. Ker če eno postavijo, zrastejo kot gobe po dežju….

 • Janez Novak

  Nad Evropejci se načrtno izvaja kulturocid in etnocid, v bistvu genocid, ker se prišleki ne integrirajo z zaenkrat še večinskim evropskim prebivalstvom, podobno kot se Evropejci niso mešali z Indijanci in so jih na koncu izrinili oziroma izvedli genocid nad njimi.

 • Rožle

  BURKA = BRUKA …

 • PIA PlA

  Pomaga samo eno – uvesti šeriatsko pravo za tiste, ki ne spoštujejo naše kulture in zakonov!

 • УДБА

  “Ne sodi v Slovensko kulturno okolje”. V Slovensko okolje pa sodi poveličevanje ustašev, nacistov, vojnih zločinov in genocidov nad Slovenci, katere ga so izvrševali Domobranci. :)

  PS: SDS in njeni simpatizerji na Dob(zapor). :)

  • Artur

   Ponavljaš se kot stara lajna .

  • dob

   jebo ti dob mater

  • Jože Kovač

   Kolikor so jih pobili med vojno, so jim vrnili po vojni. In zaključimo že enkrat to štetje z obeh strani, od vojne in čiščenja je minilo že 70 let, torej se o tem lahko kregajo samo še tisti štirje devetdesetletniki, ki so to doživeli, ostali pa participirajo samo na državnih jaslih.

  • WISKY 1000

   marš na drino

  • St

   Majmune kaj pa se cakas???
   Aja ni prostora,prevec vs je ze [email protected]!

 • Goran Hvala

  a drgac vi ta pametni janseviki veste da so tiste “rjuhe” za v bazen iz istega materjala kot kopalke….no tega ne izves ce zvis samo v svoji luknji cel lajf pa verjames vse kar ti sosed fanaticni katolik razlaga.. ceprav tud tist sosed ni bil dlje kot do zadnje bukve na njegovem posestvu….sami poznavalci ejga. .. drgac pa poglejte kolk slovenosov si pred vstopom v bazen ne opere svojih glivicnih stopal pa scijejo tud kar v bazen…sama higiena…dost bolj kot ena “rjuha” v bazenu… ane. :-)

  • Clemen J.

   So iz istega materiala kot ostala oblacila, vendar se oblecen ne smes kopati, razlog higijena.

   • Goran Hvala

    clemen j…dobr da obstajajo janseviki da to verjamejo….:-)….sicer pa mene bolj zanima kdqj bo nesposobni janez jansa vlado sestavu…raje neki fantazira da sarec ni sposoben…sarec je drugi..janezek je zmagu pa se spet raje drugim smeji ker ne opravijo njegovega dela. ..

    • WISKY 1000

     kaj te briga budalo,vozi dole

  • tramal

   Lahko se greš ti kopat z temi desetkrat povitimi ,zašvcanami in smrdljivimi grdobami ,ker si isti smrdljivi komunist.

   • Goran Hvala

    ok…
    ti pa z gljivicnimi poscanimi slovenosi… pa bova oba zadovoljna.. .

    • WISKY 1000

     VOZI KUČI MUJO

  • WISKY 1000

   TEBE BI POKRIL S TO PLAHTO PA NAŽGAL PO KIČMI,HI,HI,HI…..

 • Krtača 20

  Rad gledam kako dobro burko. Recimo kako janša sestavlja vlado….

  • Jože Kovač

   Narobe, burka je, ker klovn Serpentinšek sestavlja multipoint koalicijo. Zaradi večtočkovnosti je tudi predvidel več ministrstev, ne pa manj JU, ha ha.

   • Goran Hvala

    kaj zdej serpentinsek..?! . kakor vem je veliki vodja janez zmagal. zdej pa nesposobnez se vlade ne more sestavt pa raje trobi da drugi niso sposobni. kak komedijant…

    • WISKY 1000

     vsi so nesposobni, razen JANEZA

     • St

      BRAVO!!! SE RES JEEEEE!

    • Jože Kovač

     Če te politika ne zanima, je ni treba komentirati. SLO volilni sistem namreč ne pomaga zmagovalcu, ki mora imeti 46 glasov za potrditev vlade. In 27 glasov SDS pa še vsi glasovi NSi in SNS in oba manjšinca ni dovolj za 46. Seveda pa je na drugi strani antijanšistična koalicija, ki zbere brez problemov 47 glasov, torej bodo sestavili vlado iz strank levičarjev, od levosredinskih do ekstremne levice.

    • St

     Dej strezn se ze enkrat!
     Sej ne ves kaj govoris! S takimi loji in butlni kot si ti,
     ni mozno sestavt nicesar pametnga. Ste destruktivni pozeruhi, brez znanja,amoralni,nerazsodni kreleti.Pejt raje spat.

   • WISKY 1000

    njemu bi super pasala

  • WISKY 1000

   ti loj,kolikokrat na noč Janeza sanjaš,a lahko ješ brez Janeza bolek

   • St

    Zaljubljen clovek,ki ne ve kaj govori. Puste ga naj sanja svinja o koruzi.

  • Ferdo

   krtača = četka (po srbsko)

   Bila jedna baba,
   a u babi žaba,
   u žabi četka,
   pa sad moram ispočetka!

   Bila jedna baba….

 • Artur

  Predlagam rdeče zvezdaškim orgijašem, da se v prihodnje enkrat v podporo in zaradi solidarnosti nad zaburkano trpečimi ženskami poleti tudi sami nadenejo te rjuhe pa še kakšno originalno rjuharico naj povabijo zradi reda in doslednosti , da vidimo kako so oni to solidarni v njihovih multi kulturalnih solidarnostnih vzgibih, če ne so ena oportunistična licemerna hinavska komunjarska provokatorska oportunistična sranja .

 • xtc

  Zadeve ne sodijo sem ne zaradi kulture ne zaradi varnosti.

 • Jani Steiner

  Nedojebane feministke pa nič!!! Sram naj jih bo, le kje so nevladniki? Samo poln gobec jih je enakopravnosti.

 • Rožle

  Junior maslm pa avtobus zaliva …

 • črnaovca

  Bogati Arabci ki veliko plačajo so dobrodošli, vse za denar, po levičarjih ki zagovarjajo drugo filozofijo se pa pljuva. Tak je ta svet dvojne liberalistične morale

  • Caetano

   T.i. morala ki jo zagovarjajo levicarji je na las podobna morali islamistov. Tako da ni cudno, da se bratijo.

 • Jože Kovač

  Burke pa muslimanke nosijo zato, ker so grde, škrbaste, mozoljaste babe, ki namesto, da bi skrbele vsaj malo za svoj izgled, vržejo čez ksiht cujno, pa so “lepe”.

 • von Rhein

  Če že govotite o higieni, naj spomnim na primer,ko je firma delavcu muslimanu dodelila stanovanje. Najprej je bilo vse o.k. ,nakar se ženščina spomni,da je balkon prekratek in ne more dobro razgrniti svojih dimij,da bi se hitro posušile.

  • Osti jarej

   ….dej,dej….to ni še nič…..pred davnimi časi so “išli kući ,doveli prasence” al pa jagnje in ga v banji zaklali….živaal se je drla ,kot jesihar…pa “nikome ništa”

   • joza joza13

    Malce si dvolična. Glej kaj si prej meni pisala…

    Osti jarej  joza joza13 6 ur nazaj

    …tudi videla še nisem nikogar…….s priseljenci iz bivše yuge imam pa ok izkušnje….če si sam dober,so tudi ostali dobri do tebe

  • St

   Pa naj ima manjse dimije. Problem je resen!!!!!

 • Osti jarej

  ..moja burka je lahko balon……

 • if

  6. člen ustave: “Himna Slovenije je Zdravljica.”

  Kontemplacija

  Ženske!
  Slovenke, prelepe, žlahtne rožice!
  Sloveče matere!

  Moški!
  Slovenci, mladen’či, sinovi sloveče matere, vi naš up!
  Ljubezni domačije noben naj vam ne usmrti strup!

  Slovenke, Slovenci, državljani Slovenije, ki v srcu slovensko mislite!
  Dokaj dni naj živi Bog, kar nas dobrih je ljudi!

  Domovina!
  Prost, ko je bil očakov, naprej naj bo Slovencev dom.
  Bog živi ves slovenski svet!

 • WISKY 1000

  Zato nujno Janeza za mandatarja,da reši slovenijo,kar se še rešiti da.

  • Djuro Sumar

   Slovenskih desničarjev tudi Bog ne more rešiti.

   • St

    Desnicarje ni potrebno, tko kot levake kucanisti zahojeni.
    Smo stabilni. Kaj pa ti ves kaj je to

    • Djuro Sumar

     Saj norec se tudi ne zaveda, da je norec.

     • joza joza13

      Ti to zelo dobro veš…

     • Djuro Sumar

      Če bi bil norec, tega nebi vedel.

     • joza joza13

      Torej se ti zavedaš, da si norec zato, ker si bister?
      Ne gre…

 • WISKY 1000

  lepo si zapela

 • mare

  Nošenje burk je plačano, zato da islamske ženske provocirajo.

 • skorpijon93

  muslimani v slovenijo ne sodijo, amen , izgnat

 • samotoje

  Zakon o prepovedi nikabov in burk v javnosti pod nujno. Če ne bo šlo zlepa, bo šlo s protesti, referendumom. Tu ne smemo popustiti niti za milimeter.

 • Marija

  Oblečimo si burke in jih v njihovih oblačilih naženimo.

 • Marija

  Kje in kako jih branimo. Sedaj jih samo uničujejo.Ali ni že čas da kaj naredimo?