[FOTO in VIDEO] Kongres Mladega foruma SD: Prepevanje internacionale, kako je tovariš Kučan zmrznil za govornico, ideološko pa vrnitev v čase, ko svobode ni bilo

(Foto: Facebook/@mladiforum)

Z internacionalo in vzkliki “vstanite v suženjstvo zakleti” se je začel 22. kongres Mladega foruma, podmladka Socialnih demokratov, kjer ni manjkalo socialistične ideologije in napotkov za “svetlo” prihodnost zadnjega predsednika Komunistične partije Slovenije Milana Kučana, ki je pred mikrofonom Nova24TV vidno kazal nejevoljo in strah.

Prizori, kjer se je zbral dobršen del slovenske politične levice, tiste trde, je nekoliko spominjal na famozno poveličevanje rdeče zvezde, ki se je zgodilo 27. aprila 2013 v dvorani Stožice v Ljubljani. Nad tem se je zgražala celotna Evropa, ki svojim očem ni mogla verjeti, da se v osrčju Evrope, sredi 21. stoletja, lahko zgodi nekaj podobnega. A v prihodnosti, če ne bomo volili z modrostjo, se zgodovina utegne ponoviti, kar lepo dokazuje dogajanje na kongresu podmladka vladne stranke Socialnih demokratov.

V soboto, 25. novembra 2017, je v Ljubljani potekal XXII. kongres Mladega foruma SD, podmladka Socialnih demokratov, kjer so delegatke in delegati oz. kot so se udeleženci poimenovali sami – tovarišice in tovariši – izvolili novo vodstvo, ki bo naslednji dve leti usmerjalo delovanje Mladega foruma. Kongresa so se udeležili številni gostje, kot so predsednik Socialnih demokratov in minister za kmetijstvo Dejan Židan, pa Dejan Levanič in poslanca Matjaž Han, Jan Škoberne ter nekdanji minister Jernej Pikalo in tudi predstavniki sestrskih organizacij iz Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Makedonije ter Črne Gore. Osrednji govorec na prireditvi je bil zadnji predsednik Komunistične partije Slovenije Milan Kučan. Novi predsednik Mladega foruma je postal Andrej Omerzel, podpredsednica Maja Čuk, podpredsednik pa Luka Goršek. Na mesto generalnega sekretarja je bil izvoljen Ajas Midžan.

Besede, besede, besede. Narejeno pa v mandatu ni bilo nič!
Začeli so se nagovori leve politične smetane, predsednik Socialnih demokratov in minister za kmetijstvo Dejan Židan se je v svojem govoru dotaknil katastrofalnih razmer v zdravstvu: “Čisto po nepotrebnem, ampak res čisto po nepotrebnem je zdravstveni sistem v velikih težavah.” Priznal je, da je stanje bistveno slabše kot tedaj, ko je Cerarjeva vlada, katere koalicijski partner je tudi SD, prevzela mandat. Nato pa pripomnil: “Čisto načrtno imamo že pripravljeno ekipo, ki bo stanje po naslednjih volitvah izjemno hitro in v korist vseh ljudi, ki tu živijo, in ne smo elit, stabilizirala.”

(Foto: Facebook/@mladiforum)

Obljubili ste! Zdaj ponovno obljubljate! Kaj, ko bi začeli delati?
Na naše preprosto vprašanje, zakaj razmer v zdravstvu Socialni demokrati niso uredili že v preteklih mandatih, ko so vlado vodili ali v času, ko jo sooblikujejo, pa je predsednik SD Dejan Židan odvrnil: “Sam se zavedam, da smo tokrat Socialni demokrati v vladi in čeprav se nas ne posluša, čeprav smo preglasovani, bomo nosili svoj del odgovornosti.” Pri tem ostaja vprašanje, kako bodo prevzeli odgovornost, ko pa so v interpelaciji venomer podprli eno izmed najslabših (če ne najslabšo) ministrico za zdravje v zgodovini samostojne Slovenije. Ob tem se je Židan še enkrat “spretno” izgovoril, da “če bi vlado vodili Socialni demokrati, sedanja ministrica že po prvem letu mandata ne bi bila več ministrica”. Priložnosti za to je bilo več kot dovolj, a glasovalni stroj in bitka za lastno plačo je vselej pretehtala pred dolgimi čakalnimi vrstami, korupcijo in mislijo na vse tiste, ki umirajo zaradi alarmantnega stanja v slovenskem zdravstvu.

Tedaj so bili vsi že lepo navajeni dejstva – “Besede so eno, dejanja pa nekaj povsem drugega” -, zato je napočil težko pričakovani trenutek, eden od vrhuncev kongresa, ko je za govornico stopil osrednji govorec Milan Kučan. “Tovarišice in tovariši,” je začel človek, ki mu osamosvojitev Slovenije nikoli ni bila najintimnejša opcija, nato pa je opazil mikrofon Nova24TV poleg govorniške mizice, dobil “cmok” v grlu in s tresočim glasom nadaljeval, nekoliko drugače od sprva načrtovanega in pripravljenega govora: “Jaz sem z veliko tremo sprejel to povabilo. Resno sem si pripravil tudi nekaj listkov, ampak to, kar sem si napisal, to kar sem si konceptiral, bom povedal, če boste imeli kdaj kakšen delovni posvet. Tam mislim, da bo večja priložnost …” Verjetno je beseda “priložnost” pomenila bolj “diskretnost”. Kdo ve? Morda pa se je upokojenemu predsedniku, ki davkoplačevalce mesečno stane več kot 5 tisoč evrov, le mudilo domov (ali kam drugam), saj je kmalu po svojem govoru kongres “svojega podmladka” zapustil.

(Foto: Facebook/@mladiforum)

Zadnji šef (odkritih) slovenskih komunistov pobegnil pred našo novinarsko ekipo
Preden je “tovariš” Kučan (tako so ga ponosno klicali mladi na kongresu) zapustil dogodek, ga je naš novinar vljudno vprašal, če bi za našo televizijo Nova24TV spregovoril nekaj besed, a je bilo – po odzivu sodeč – to zadnje, kar mu je padlo na misel. “Kar sem povedal, sem povedal. Vse sem že povedal!” In nato je odšel …

(Foto: Facebook/@mladiforum)

Sveti nauk socializma – sistema, ki je propadel in se gospodarsko ter politično sesul sam vase
V svojem govoru je tovariš Kučan nekoliko sramežljivo in previdno (zaradi mikrofona Nova24TV) poudaril, da je svet potrebno rehabilitirati iz t. i. tretje poti, ki je tako v svetu kot tudi v Sloveniji zašla v slepo ulico, pri čemer, kot pravi Kučan, zasebni kapital izpodrinja uveljavljanje solidarnostnega principa in varovanje javnega prostora.

Po Kučanovo novo liberalna doktrina, kateri smo priča, gradi na dveh izhodiščih. “Na čim hitrejši in čim večji rasti BDP in na konkurenčnosti. Ta prvi seveda ne računa s človeškimi potenciali in še manj računa s potenciali, ki jih ima Zemlja, ki jih ima narava in odgovornost za to, kako z njo gospodarimo. Po drugi strani pa seveda konkurenčnost, ki je pravzaprav prodrla v vsako celico, tudi naše slovenske družbe. Tudi v vrtcih imate konkurenčnost, tekmovalnost. Da ne govorim o šolah, da ne govorim o drugih področjih življenja …” To je očitno tisto, kar najbolj pesti današnjo (slovensko) družbo – in ne alarmantno stanje v zdravstvu, milijardno pranje denarja v največji državni banki NLB, migrantska kriza in islamizacija Evrope, uničevanje osnovne celice družbe – družine, s strani radikalnih levih in LGBT aktivistov ter mogotcev, kot so Soros …

“Tam, kjer pa je konkurenca in kjer je tekmovalnost -, so eni zmagovalci, drugi pa so poraženci in problem novih družb, ki nastajajo oz. ki so nastale na podlagi te paradigme je, da za poražence nihče ne skrbi,” je svojo miselnost, ki se je ohranila do danes, povzel Kučan. Kako je politika, katere naslednik je Milan Kučan, poskrbela za t. i. poražence, smo že videli. Tega si slovenski narod ne zasluži. Ne zasluži nikoli več.

Dovolj je delitve na prvo- in drugorazredne državljanke in državljane RS. Kakšna pa bo prihodnost Slovenije, če bo temeljila na vrednotah socializma, marksizma in t. i. kučanizma pa lahko samo upamo, da ne bomo nikoli izvedeli.

Jure Ferjan

 • kunigund

  za bruhat

 • antimur

  Čistiti bomo morali začeti že pri tej mladi rdeči zalegi, mimogrede pa ohladiti še njihove veterane. LGBT pra.ica Vukova pa kar v prvih vrstah, med njimi tudi rdeči kapitalist Han, islamofil Škoberne…. Ne morem verjeti, kako nas izzivajo. Da je pa meterzvanzig zmrznil, je pa povsem v njegovem karakterju, sicer se pa le naj navadi, saj je že v obdobju razpadanja in bo kmalu povsem ohlajen.

  • Valter BraniSlav

   Zvepleni 171 cm!

   • Steiermark

    tvoj žvepeni pederajzl ima samo 151 cm, glih pravšnje cm, da bi ga sprejeli tudi v fašistične vrste, za svojega vojaka! Četudi ga je tito nateg……oval, kot tebe, še zaradi tega ni zrastel, niti v cm niti duhovno! Spake ostanete spake, pa naj bo to posledica obdelovanja pederajzla tita ali ne!

  • karpelec

   …ni pa pozabil poudariti: tovarišice in tovariši.

  • Lilika

   Seveda si upajo Vukova, ker je mrtev in jih ne more tožit. Naj bi to naredili recimo Škoru… Če bi to naredila NLB komu od živih Hrvatov bi bila takšna tožba, da bi morali banko ponovno dokapitalizirati.
   In Vukovu so komunisti uničili kariero, ker so mu lažno podstavili tole https://m.youtube.com/watch?v=4QLb5e37FS0
   vendar je bila to pesem nekoga drugega.

 • Rožle

  Kaj pa poreče EU na tele naše rdeče pajace …
  jih sploh opazi ..ali pa kar že sama Evropa postaja rdeča .. ?

  • Mojca pokraculja

   Nič ne poreče EU, tako je kot takrat, ko sosedje ostajajo tiho, kadar se za vrati bližnjega stanovanja dogajajo prepiri, nasilje, trpljenje in krvavi obračuni.

 • Miro Jereb

  To je naravnost bolano—ali je Kučan LGBT- Zgubili so stik z
  realnostjo. Kučan bo tko ali drugače kmalu škripnil…za koga kurca se
  zvzemajo ??? Naj mo nekdo posreduje naslov človeka ki
  je pihnil Krambergerja prosim. SLO gre v kurac…rešimo jo.

  • Valter BraniSlav

   Slovenijo lahko resi samo novi Tito.
   No Romana Tomc tudi

 • mginko

  Pogrebci ukradene nam države. A se boste drugorazredni državljani že zbudil ali ne?

  • Valter BraniSlav

   Dokler je zivel Tito je bilo zivljenje super. No, vsaj za mene….

   • Capi

    A si pozabil, da živiš v tujini?

    • Valter BraniSlav

     Seveda nisem. To da sem zapustil SFRJ pred 40 leti je bila , poleg poroke, najboljsa odlocitev.
     Ce bi ostal bi verjetno bil drugacen

     • Capi

      Potem ne bluzi kako ti je bilo fajn v Yugi, kjer sploh nisi živel in nisi imel pojma kaj se v resnici dogaja…..

     • Valter BraniSlav

      Rojen v SFRJ kjer sem dobil izvrstno izobrazbo za katero jaz nisem placal nic (GIMNAZIJA, EF). Bil poprecen student, pri 23. Odsel v ZDA in ram mastno zasluzil.
      Zakaj ne bi imel rad SFRJ ki mi je TOLIKO dala?

 • Valter BraniSlav

  Svet niha med dvema skrajnostima: neregulirani KAPITALIZEM kjer vse bazira na pohlepu, in KOMUNIZEM kjer vse bazira na strahu.
  Komunizem je UNICIL vsako ekonomijo. Neregulirani KAPITALIZEM pa rojeva komunizem
  RESITEV JE NEKAJ VMES: SOCIALIZEM S CLOVESKIM OBRAZOM. SOCIALIZEM NASEGA NAJVECJEGA SINU NESMRTNEGA MASALA SFRJ JOSIPA BROZA TITA.
  Stricek Edo je imel dosti ampak, vendar je veliko storil za socializem.

  • Rožle

   Avtohtoni neandertalec …
   pa teb se je čist odpelal ..

  • učko

   Komunizem je samo monopolni partijski kapitalizem, kjer je vse živo in neživo last ene bande, ki je samo sebe oklicala za elito, avantgardo. Jasno je, da v taki družbi veljajo popolnoma druga pravila igre kot v demokratično in tržno temelječih družbah. V komunizmu vlada logika “farmskega kapitalizma”. Na to temo so Američani narisali za najbolj butaste Zlovane tudi risanko “Orwelova farma”, kjer je karikirano prikazan način delovanja “človeške farme”, no tisto je bila živalska farma.

   • Valter BraniSlav

    Nekoc sem delal za ogromno korporacijo popolnoma amoralnih ljudi, bila je to ameriska borzna hisa MORGAN STANLEY. Zelo me je spominjala na komunisticno partijo.
    Vendar nisem reagiral kot poprecni SLOVENEC. Sel sem na svoje in uspel izven korporacije.

    • učko

     Znotraj firme ni nikoli nobene demokracije, je samo hierarhija! Firma ne more biti demokratična. Tudi politične stranke, ki naj bi bile samo firme s politično tehnologijo, bi morale delovati kot firme, v katerih je stroga hierarhija. Demokracija oziroma trg nastopi šele v “vmesnem prostoru” med temi subjekti oziroma firmami.

 • učko

  Dokler bomo imeli v Zloveniji na oblasti avantgardo zločinskega in lopovskega razreda, tolk časa se bojo problemi poglabljali. Za zločinski vladajoči režim je značilno, da za njih veljajo druga pravila igre. Tako so si zopet podredili sodstvo in tožilstvo, “javno zdravstvo” je dostopno samo za to kvazi elito, za ostale pa so čakalne vrste. Zopet imamo kučanistični komunizem. Rdečuharski fašisti so čedalje bolj fašistični in zločinski!

 • Darth Vader

  komunizem kot ideologija je bil ustvarjen s strani ultra-bogatih……in ne vem, kako lahko kučan na eni strani glumi dobrotnika, na drugi strani pa mednarodnemu zločincu George Sorosu podeljuje zlate rede republike slovenije za zasluge slovenski demokraciji…or smth https://ambasador21.wordpress.com/2017/11/26/george-soros-zeli-enotno-svetovno-vlado-ki-bo-sluzila-oligarhom-ne-ljudem-ameriski-senator/

 • učko

  Tržni kapitalizem rabi ustvarjalne ljudi, ki so hkrati tudi potrošniki. Če ni potrošnikov, se tudi razvijati in prodajati ne izplača, ker ni nikogar, ki bo proizvode kupil. In tisto neumno Kučanovsko pametovanje o zmagovalcih in poražencih velja samo v komunizmu oziroma vsakem totalitarizmu. V zahodno Evropskih državah družbe niso sestavljene iz poražencev in zmagovalcev! Kučan je zločinski IDIOT !!!!

 • učko

  V Zloveniji je komunističnemu režimu uspelo skregat Slovence med sabo in na svojo stran pridobiti vse marginalce, pedre, čefurje, lenuhe in ostale. Z njimi obvladujejo Zlovenijo.

 • učko

  Kučan propagira komunistični kapitalizem, kjer je vse živo in neživo last komunistično-fašistične-zločinske bande. Ekonomija v taki državi jasno ni konkurenčna in za to je beda, ki pa jo najbolj občutijo “diskriminiranci”, to je tisti, ki jih je režim določil, da morajo delati za njih. Režimski privilegiranci pa še vedno sorazmerno dobro živijo. Primer tega je bila bivša Juga, kjer so v 80′ letih, ko je 10 let razpadala Juga pri živem telesu, partijci zelo dobro živeli, ostala raja pa je imela “stabilizacijo”, torej pomanjkanje vsega.

 • učko

  Komunistični idioti so ustvarili brezrazredno družbo tako, da so ustvarili privilegiran razred, torej sebe. In tako so s privilegiranci obvladovali diskriminirance, da so ti morali za njih delati in stradati ! In tako “brezrazredno družbo” so naši vrli doktorji marksistično komunističnih budalaštin celo znanstveno utemeljili. Še danes jih je polno na FDV in Filofaksu !

 • Lilika

  https://m.youtube.com/watch?v=6t17EL4ra0k
  https://m.youtube.com/watch?v=G4fvUFVlOtQ
  Mislim, da so porazili rdečo zvezdo, pod katero se je boril Ratko. Torej rdeča zvezda ni zmagovalec.

 • Zima prihaja

  To zato take blesave vun sekajo ker so pregnali in eliminirali pametne in inteligentne ljudi sami so pa preveč blesavi da bi ustvarili ali naredili kaj za skupno dobro .Poglejmo si ex vzhodni blok in jugovino.Ustvarili so skupno slabo revscino teror strah pregon ….

 • Lilika

  In še bolj mislim, da je hec v tem, da je glava komunizma ugriznila rep komunizma in so svoje zvozili na Goli otok. Pa Stalinove čistke v SZ. Resnični zmagovalec je pa Španska krona, ki je naredila Španijo zopet krščansko, Jan Sobieski in Andrej Turjaški, ki so podili muslimane proti Turčiji in pa tisti ustaši pred Pavelićem, ko so še sodelovali s Srbi in skupaj podili Turke v Turčijo. Preden je Puniša Račić v skupščini streljal na Hrvate in so lahko še normalno sodelovali celo s Srbi. In seveda slavna Srba Črni Jurij Karađorđević in Miloš Obilić.
  Toda zavedati se moramo, da brez Turjačanov ne bi bile me brez nikabov.

  http://www.slovenska-biografija.si/oseba/sbi1000970/

 • Lilika

  Najvišjo funkcijo v Vojni krajini je prevzel ravno v času, ko se je po nekajletnem zatišju turški vojaški stroj znova začel obračati proti zahodnemu Balkanu. V okvir okrepljenih turških napadov na zahodni Balkan sodi tudi bitka pri Sisku (22. junija 1593), v kateri je krščanska vojska premagala trikrat številnejšo turško vojsko pod poveljstvom Hasana paše Predojevića. Eden od poveljnikov krščanske vojske je bil tudi Auersperg, ki je načeloval 300 lahkim konjenikom iz Karlovca. Zmaga pri Sisku je odmevala po vsem cesarstvu. Cesar je dal v Pragi zvoniti Te Deum, Auersperga pa je osebno pohvalil sam papež Klemen VIII.
  http://www.slovenska-biografija.si/oseba/sbi1000970/
  Mislim, da ga sedanji rdeči satanov papež ne bi pohvalil za nekaj takega.

 • Zima prihaja

  https://youtu.be/QN4UhS8cFTk
  Poglejmo si komunistični zmazek .

 • Olga_10

  Komunistični zločinec Kucan sodi za zapahe! Pod njegovo taktirko je udba morila politične nasprotnike! Samostojna Slovenija nikoli ni bila njegova “intimna opcija”! Sovražni JLA je predal orožje slovenske TO!!!! To je veleizdaja brez primere, saj nam je hotel onemogočiti obrambo pred okupatorjem!
  Danes poveličuje zločinski totalitarni sistem, ki ga je EU obsodila tako kot nacizem in fašizem!
  Sramota za vse “socialne demokrate” – komuniste, ki sedijo v parlamentu, da poveličujejo zločin in zločinca!
  Zdravstvo je v razsulu zaradi njih, Zemljaričem hobotnice in šefa mafije Kučana!
  Gledam dvoličnost Murglske kloake! Kažejo Srebrenici in genocid! Kdaj bodo v istem stilu šli od morišča do morišča in pokazali vso razsežnost svojega – komunističnega zločina – genocida nad Slovenci in predstavnikov tujih narodov, zverinsko pomorjenih na tleh Slovenije, celo po končani vojni v Evropi!!

 • Anton

  Dejan Žid- slovensko zdravstvo je bilo na vrhuncu moči ko so Titu odrezali nogo.

  Komunistični podmladek so mladi izdajalci slovenskega naroda!

 • janez zorman

  Tudi iz teh dinozavrov in mladih dinozavrčkov, bo enkrat nastala nafta.

 • pajot

  Rdeči slovenčki pojejo hej brigade in v suženjstvo zakleti,namesto da bi kaj postorili za svoj narod. Na primer,da bi pozaprli vse tiste lopove,ki nam kradejo denar v zdravstvu.Ne,oni prepevajo in čakajo da bo broz vstal od mrtvih. Pa saj ga imajo,svojega živega broza. Samo še nogo mu je treba odrezat.

 • domovina mili dom

  Nacionalsocialisti na kupu. Sem upal, da bom videl rjave srajce, pa črne kratke hlače.

  • dež

   So bile pa rdeče majice in kratka pamet.

 • sloustava

  Pehanje za zasluzkom , ustvarjenim od drugih, da’ posledicno lastnemu otroku na voljo ulico namesto vzgoje. E voila, imamo podmladek SD, ki bo delal, oz. kradel in se pehal kot se je naucil od svojih tovarisijskih starsev. In vendar je resitev: volitve!

 • dež

  Sploh Škoberne živi v velikem suženjstvu, neenakopravnosti in pomanjkanju. Družinsko podjetje njegovih staršev Esotech je od leta 2013 naprej od države prejelo 58 milijonov € denarja. Ubogi revež.
  Ali pa Matjaž Han, v lanskem letu je dobil 210 K€ od prodaje delnic Pivovarne Laško. Bi bilo za razmisliti, če bi morda začeli z zbiranjem zamaškov.

  • lukamiha

   Ha, ha, povej to tov. Krtači! Temu bedaku!

  • Krtača 20

   No pa še kakega Rajkota Janša morš oment k je zaslužu s prodajo poslovnih daril vladi, pa kakega Racmana ki ima težave s sprejemanjem pošte. Zgleda da ma cela desna srenja poštafobijo. Zgleda je dedno al pa nalezljivo.

 • Zima prihaja
 • von Rhein

  Vsa predstava je enaka tisti,ko maškare prevzamejo začasno oblast in klobasajo neumnosti,da bi ljudi zabavale. Je pa res razlika v tej rdeči maškeradi ta,da je predraga,račun pa izstavijo vsem.Enako kot tista firma,ki zaračuna “elektroštekdozo”.Od smeha ali jeze, pa trese eno in drugo.

 • VERRZIFIKATOR

  Milanka Čuk

  MLADI KVORUM IN TIŠINA

  So predpisani dosegli kvorum,
  zbrali mladci se v zatohli kleti,
  s pesmijo V tranziciji zakleti
  so začeli svoj udarni forum.

  Mladcem prvi kmet je spregovoril,
  židane nikakor ni bil volje,
  svojčas da godilo se je bolje,
  takšno je besede pritovoril.

  Tudi zdravje silno da ga daje,
  mnoga da zastala so dejanja,
  ve možak, da naglo mu odzvanja,
  nekam bi potuhnil se najraje.

  Bi potuhnil se, saj veličina,
  zdaj se za govornico primaje,
  kvorum mladcev čaka nove vstaje,
  a namesto te je zgolj tišina.

  Veličini tresejo se roke,
  listki padajo po tleh nespretno,
  res govorniku je neprijetno,
  ko naj nagovoril bi otroke.

  Kje nekdanja zdaj je silna vnema,
  da verbalno bi nahujskal mladce
  in razglašal bi kot zmage padce?
  Pravi, da je vsega kriva trema.

  Govor s floskulami le okrona,
  s skrajno muko stavke dokončuje,
  s tretjo se potjo zdaj izmazuje,
  kaj je, mar boji se mikrofona?

  Saj je vendar mikrofonov vajen,
  zdaj pa dar mu govora usiha,
  kot da ne vzdržala več bi psiha,
  več da ne pove, je trmast, vztrajen.

  In nazadnje že močno nataknjen,
  druga so bila pričakovanja,
  takšnega obetal ni si stanja,
  mikrofon da mu je bil podtaknjen.

  Mikrofon ni bil na pravi strani,
  to vznemirilo je veličino,
  v nočno jo poduhal je tišino,
  gledali zaman za njim so zbrani.

 • Krtača 20

  Pa kaj se silte desni neki v stvari ki jih vaši možgani ne dojemajo? Rajš napište kako pošteno temo kako lahko s srednjo šolo prideš do zaposlitve v EU parlamentu. Pa ne pozabt da se morš Janša pisat.

  • lukamiha

   Ti bedak prismojen, v Avstriji je lahko presednik vlade gimnazijec! To je precej boljša izobrazba kot pa naše FDV poneumljanje in kasnejše parazitiranje slovenskega BDPja! Teslo, če bi ne bilo Janš, bi vsi bili že v S.Koreji, čeprav verjetno tebi podobni zadnji, ker ste povsod prisesani do zadnjega trenutka na državne jasli!

   • Krtača 20

    Ja sej pr nas tud. Če se pišeš Janša in imaš srednjo šolo, lahko prideš tud v EU parlament. Pa še mal od Petkovga sina napište, pa….

  • sprehajalec

   Krtača, daj deklamiraj Internacionalo tukaj. jaz besedila nikoli nisem vedel, razumel sem neko mrmranje. gre za Himno Kominterne in Sovjetske Zveze do pojava Sojuz nerušimnij leta 1944.

   Daj pliz. Ti jo znaš zdeklamirati sredi noči.

  • Olga_10

   Kučan …Masleša…

 • zokispoki

  Ta kreten bi moral imeti dozivljensko prepoved javnega nastopanja. Meni se kar zamegli, ko se ta stepsl
  pojavi na kaksni udbokomunajzarski veselici in nam zacne soliti pamet ! Koliko skode nam je ze povzrocil , pokvarjenec?!

 • centurion

  Pa ravno sužnji, ki delajo za tlako v njihovih pokradenih podjetij in njih
  krvavih očetov, naj bi vstalo….????
  Cinizem novodobnih mladih sužnjelastnikov, katerih
  starosta in mentor, “,,,ki mu Slovenija ni bila nikoli intimna
  opcija…” jim je prišel iz sence deliti nasvete, kako se delavcem,
  Slovencem in domoljubom natika suženjsko okovje okrog vratu.
  Z vsem tem rdečim gnusom bi bilo treba fizično poračunati.
  Čimprej, tem bolje.
  Dokler ne še zadnjemu Slovencu nataknejo okovov.

  • Poštenje velja

   Z celo njihovo druzino.

 • Kučko pod pručko

  Leta 2263 na OŠ dr. Jožeta Pučnika

  – Janezek, ali veš, kaj je veleizdaja?
  – Če izdaš svojo domovino.
  – Janezek, pa poznaš kakšnega veleizdajalca?
  – Ja, neki Kučan je bil veleizdajalec slovenskega naroda.
  – ???
  – Saj mi je dedek povedal.

  • Krtača 20

   Mokre sanje povprečno omejenega desnakarja da bi tako potvarjal zgodovino ja.

  • Steiermark

   Res je, vendar če definicija za “veleizdajalca”, da je to tisti, ki izda svojo domovino, potem to pritlikavec ni, saj Slovenija ni bila nikoli njegova domovina ampak srbija, od koder so ga privlekli v Slovenijo, njegovi posvojitelji….

 • tarantela

  Zanimivo je, da se mladina v ZDA čedalje bolj ogreva za socializem… Sicer je pa Židan uspešen pri vodenju kmetijske politike, ampak tega tu ne bojo zapisali.

  • Krtača 20

   Ne pozabimo tudi kako se je Janša škodoželjno režal ko so imeli vinarji problem glede znamk vina. Vse samo da bi zajebu oblast, pa čeprav na račun vinarjev. Da bi se postavil na stran vinarjev, mu na pamet ni padlo. Vse za ablast. Jebe se njemu za rajo.

   • tarantela

    In vinarjem Židan pomaga na trge Hongkonga in na Kitajsko, to gre tudi v nos desnim. Sicer je pa o obojem, kar sem napisala zgoraj, precej napisano v petkovi prilogi Dela Svet kapitala.

    • Stajerka

     hahaha…..on pomaga v Hongkong??…..on ni sposoben artikla spravit v Spar, ne da bi posloval s Hongkongom……si ga ne znam predstavljat v tujini, kjer je potrebno povedat kaj pametnega…..a je že bil kje, razen do Bruslja???

     • tarantela

      Res ne prebereš nič drugega kot tale portal?

  • Stajerka

   ti si pa res za hece……Židan je sposoben glih tolko ko Cerar……oba nesposobna, nekomunikativna, neretorika, nerodnežna in nespretneža prve klase…..kar se tiče kmetijstva si ga pihnila mimo, da ga bolj nisi mogla…..kdaj pa še je šlo skupaj delo in socializem???…..
   socializem je kastna ureditev, privilegijev in nadstandarda peščice, ki večini prepoveduje zasebno premoženje in lastno razmišljanje…….

   • tarantela

    Duša draga, Ti veš tiso, kar Ti tukaj naškrebljajo. Po drugi vojni je bila država porušena in prav socializem je prispeval k temu, da so VSI ljudje delali in postavili državo na noge. Večina tega, kar vidiš okoli sebe, je bilo zgrajeno v socializmu, se pravi, da so delali in ne pasli lenobe, kot tu nekateri podtikajo. No, leta 1991 so pa prišli tapridni kapitalisti in “sprivatizirali” vse, kar je bilo v socializmu zgrajeno. In sedaj imamo tako pri nas, kot v svetu neoliberalizem, ki ga še papež kritizira.

    • Stajerka

     veš kaj pametnjaković……imaš samo eno smolo – nekaj od tega sem preživela in doživela na lastni koži…..tak da meni NE moreš prodajat pravljic!!!

     • tarantela

      Sama sem doživela VSE, Ti praviš, da si doživela nekaj, pravljic ni, so tovarne, šole, vrtci zdravstveni domovi, bolnišnice in vse je “laufalo”, danes pa vsak na svoj konec vleče, kdo bi več pridobil na račun delavcev.

     • Stajerka

      če bi doživela vse…..potem danes šteješ okrog 80 let, kar pa ne verjamem…..
      LAŽ je nesmrtna duša komunistov…..

     • tarantela

      Kakšno leto manj pa res! In članica partije nisem bila nikoli! Vidiš, spet po desničarsko na slepo nabijaš.

     • Stajerka

      kakšno leto je relativen podatek….

     • tarantela

      Še bolj relativno je to, da so po vojni vse pobili in pokradli in nacionalizirali!!!

     • Stajerka

      vse ne…..95% pa ziher……ostalih 5% revežev so pustli za vzorec in poduk drugim…..

     • tarantela

      Ti že veš, desni vse vedo.

     • Stajerka

      ravno obratno…..daj argument…..ga nimaš??

     • Janez

      Še zdaj niso vsega vrnili.Veliko ne bodo nikoli,ker so ukradli in prodali.

     • montyamp

      Je laufalo na ameriške pufe .
      Koliko ljudi bi imelo hiše za ta denar ??????????
      https://www.youtube.com/watch?v=ZnSNgm8GSMc
      Skrij se …………..
      Držite me ……………….

     • tarantela

      Poglej, koliko hiš je starejših od 30 let!!! Pa stol nosi za sabo, da ne boš prenizko priletel na trtico, ko boš ugotovil.

     • von Rhein

      Bodi pozorna,ko pišeš odgovore.tarantela je ženska,tipični prenovljeni izdelek stare AFŽ.

    • Stajerka

     pa še nekaj…..KAJ je bilo v socializmu zgrajeno??….KATERE firme so bile rojene, ustvarjene v socializmu??
     daj, reciva kakšno pametno, konkretno, argumentirano brez nabijanja v prazno…..z argumenti…..bo šlo???

     • tarantela

      Sprehodi se po Sloveniji in si poglej!

     • Stajerka

      res???…..90% firm je bilo NACIONALIZIRANIH in ZASEBNEGA kapitala……lastniki pobiti, pregnani, razlastninjeni……še več – večina firm je bila celo še iz časov Avstroogrske……
      lopovščina, kriminal in laž vam je glavna sposobnost in specialnost……

     • tarantela

      Spet nakladaš, kar so desni strici povedali.

     • Stajerka

      meni nihče NE more nič zabit v glavo……je dovolj drugih možnosti, da si sam ustvariš lastno mnenje, ki pri meni temelji samo in izrecno na argumentih……
      si sposobna ARGUMENTIRANE razprave ali ne???…..izjasni se, ker če ne, potem je mojega časa več kot škoda za takšno nabijanje v prazno……bi se dalo razpravljat kdo naklada…..

     • tarantela

      Ti mene komentiraš, oz. moj zgornji komentar, se nisem jaz ob Tvoje pisanje spotaknila, sem samo zapisala, da Židan dobro dela in da v ZDA mladina čedalje bolj navija za socializem, v Tebe se nisem spotaknila. Sicer pa spremljam tudi ostali tisk, ne samo tale portal.

     • Stajerka

      jaz sem ti argumentirano replicirala……vidiš, to je živ dokaz, da levaki NE prenesete resnice, argumentirane debate….če vam kdo pride preko, potem je tukaj vaša doktrina, ki vsem drugače mislečim PREPOVEDUJE lastno mnenje, kaj šele izražanje realnih stališč v javnosti……in takšna dejanja dokazujejo in utrjujejo ravno tisto, kar je realnost vašega socializma……vsi, razen peščice, so reveži in ujetniki ideologije tistih s polnimi zadnjicami, ki na vse pretege lačnega prepričujejo kako je socializem human in enakopraven……
      pri meni štejejo SAMO in EDINO ARGUMENTI……tisk je samo 20% informacij……

     • von Rhein

      Ja.Merkator.Samo prej je bilo treba uničiti Pomurko,Emono,Živila in še nekatere manjše. Samo zato,da je lahko kretenasti kučan kam vložil svoj”certifikat”.In opankovića prestavil s Pošte med trgovce.

    • slosin

     l. 91 so se tvoji pridni komunisti preimenovali iz tovarišev v gospode in prihvatizirali vse, kar je bilo v socializmu zgrajeno s kapitalističnimi pufi…

     Slovenije ni industrializiral Tito, ampak Avstro-Ogrska monarhija
     ..Zanimivost o “gospodarskem” razcvetu po 2 sv. vojni – večinoma tovarn, ki so v socializmu “uspevala” je bilo nacionaliziranih – lastniki UMORJENI ali IZGNANI iz države. Berite in se čudite, kakšna je resnica….
     https://kavarnahayek.wordpress
     Niti ENEGA podjetja niso postavili, vse so najprej uničili in na novo “zgradili”.
     DELAMARIS je nastal že leta 1879, ko je Francoz Emile Louis Roullet odkupil zemljišče ob skalah cerkve Sv. Petra ter v bližini Vascottovih term zgradil prvo tovarno za predelavo in konzerviranje rib. Z delom je pričela 20. januarja 1881. GORENJE je nastalo iz delavnic Špehove kovačije, ki se je po nacionalizaciji leta 1950 preimenovala v Okrajno kovinsko podjetje Gorenje, kasneje pa samo v Gorenje. KRKA ima korenine že daljnega leta 1570, ko je Novo mesto dobilo deželno lekarno, ki je izdelovala zdravila. Tako je delovala do leta 1950, ko je bila podržavljena in preimenovana v Mestno lekarno Novo mesto, laboratorijski del se je štiri leta kasneje preimenoval v Farmacevtski laboratorij Krka. Krka danes skoraj več ne izdeluje inovativnih zdravil, pač pa je to generična tovarna. PEKO je ustanovil Peter Kozina leta 1910 Peter Kozina (Peko je sestavljeno iz prvih zlogov njegovega imena), ko je registriral družbo Peter Kozina & Ko. TAM (Tovarna avtomobilov Maribor) so začeli graditi Nemci leta 1941, po vojni je bil Tam nacionaliziran. Dokumentov za obdobje od 1945 do 1950 ni. Neuradno so jih uničili komunisti, saj niso želeli, da bi kdorkoli kdajkoli izvedel, da so načrte in znanje ukradli Nemcem. ZAVAROVALNICA TRIGLAV je nastala leta 1900 kot Vzajemna zavarovalnica iz Ljubljane. Socialisti so jo nacionalizirali in spremenili ime v Zavarovalni zavod Slovenije FLRJ, v Triglav (Zavarovalni zavod Triglav) se je preimenovala leta 1976. Tudi znana ALPINA je nastala iz zadruge čevljarskih delavnic, ki so se povezale v tridesetih letih 20. stoletja. Po drugi svetovni vojni je bila zadruga nacionalizirana, preimenovana vTovarna športnih čevljev, ime Alpina je dobila leta 1951.
     DALJE:
     Za mesto Kranj so socialisti razlagali, da se je industrializiral šele po drugi svetovni vojni, ko je postal močno tekstilno središče. Seveda ne drži. Podjetnik Franjo Sirc je med obema vojnama sodeloval pri ustanavljanju več tekstilnih tovarn v Kranju: Jugočeška (1923), Intex (1926), Jugobrun (1928) in Tekstilna tovarna Stražišče pri Kranju (1929). Po vojni so bile te tovarne nacionalizirane in večinoma preimenovane:IBI, INTEKS, AQUASAVA, ZVEZDA, TEKSTILINDUS. Podobno je bilo s tekstilno industrijo v Mariboru. Tako je znana MTT nastala z nacionalizacijo petih predvojno znanih tekstilnih tovarn: MA-VA, Josip Hutter in drug, Jugotekstil, Jugosvila in Roteks. Tudi tekstilna tovarno v Litiji izvira izpred druge svetovne vojne ali POLZELA, ki jo je leta 1926 ustanovil Čeh Albert Reiser. Povedano drugače: Titova Jugoslavija ni ustanovila (skoraj) nobenega tekstilnega podjetja, vsa, ki so bila nacionalizirana in preimenovana, so obstajala že pred drugo svetovno vojno.
     Tudi papirno industrijo so zgradili predvojni kapitalisti. PAPIRNICA VEVČE (1842), PAPIRNICA GORIČANE (1787) in TOVARNA CELULOZE (1931). Vse tri so komunisti 1947 nacionalizirali in združili v Papirnico in tovarno celuloze Vevče-Goričane s sedežem v Vevčah. In naprej: PALOMA (1885), tovarna papirja KOLIČEVO(1920), PAPIRNICA RADEČE (1725; nekaj časa so bili lastniki tudi znani bratje Piatnik), LEPENKA TRŽIČ (1888, ko se je imenovala Ceršaška tovarna lesnih snovi in lepenke). Seveda gradbena podjetja niso obstajala samo v socializmu, ampak že mnogo prej: SCT (1873 kot Stavbena družba Ljubljana, po vojni nacionalizirana in preimenovana v Gradbeno podjetje za ceste LSR, kasneje v SCT), METALNA Maribor (1920 kot Splošna stavbena družba Maribor, leta 1946 nacionalizirana in deluje pod imenom Tovarna splošnih metalnih konstrukcij in vijakov),CEMENTARNA TRBOVLJE (1876, po privatizaciji deluje pod okriljem Skupine Lafarge). Tudi obe znani slovenski steklarni nista zrasli v socializmu: STEKLARNA ROGAŠKA (1921) in STEKLARNA HRASTNIK (1860).
     Naštejmo še nekatere večje tovarne in podjetja: INDUS (1933), LTH –Loške tovarne hladilnikov Škofja Loka (1933), KOPITARNA SEVNICA (1886), TOVARNA USNJA ŠOŠTANJ (1788, v 20. stoletju je bila znana kot Tovarna usnja Franz Woschnagg in sinovi, d. d.),PREBOLD (1842), TOBAČNA (1871), KIK KAMNIK (1852 kot Smodnišnica Kamnik), TOVARNA DUŠIKA RUŠE (1918),LITOSTROJ (1919 kot Strojne tovarne in livarne Ljubljana, ki so nastale iz šestih še starejših tovarn: Strojne tovarne Tönnies, Kastelic & Žabkar, Samassa, Železolivarne, Kovinolivarne in Zvonolivarne), EMO CELJE (1894 kot Tovarna emajlirane posode), ŽELEZARNA ŠTORE(1845 kot Rudnik in plavž Štore), GORENJSKA PREDILNICA(1933), LUKA KOPER (1882 kot paroplovna družba Capodistriana),JELOVICA (1905), CINKARNA CELJE (1873), ILIRIJA (1908 kotTovarna kemičnih izdelkov Golob & Ko), TOVARNE ZLATOROG MARIBOR (1887), JUB (1875), SAVA KRANJ (1920 kot Atlanta, 1921 kot Vulkan, 1931 kot Semperit). Lahko bi še naštevali, dodajmo le, da je recimo celotna kemična industrija nastala pred drugo svetovno vojno. V Avstro-ogrski monarhiji so nastale denimo še TKI HRASTNIK, BELINKA, PINUS, ARBA, po prvi svetovni vojni paHELIOS, ATO KTP, AERO, TANIN
     Pozorno oko bo seveda opazilo, da socializem med leti 1945 in 1990 ni prinesel ničesar novega in da je ostalo tako, kot je bilo v Kraljevini Jugoslaviji. Pravzaprav še več. Območje Slovenije, kot ga poznamo danes, je svoj ključen in največji razcvet, industrializacijo in napredek doseglo v času Avstro-ogrske monarhije (od 1870 do prve svetovne vojne. Da ne govorimo o tem, da so avstrijski vladarji vzpostavili slovenski sodni in šolski sistem ter zgradili železnico. Podobno je tudi z drugimi nekdanjimi jugoslovanskimi republikami, recimo z Bosno in Hercegovino
     niti ene letnice ni po l. 1945. NITI ENE. Vse so ustanovili pred komunisti….
     Tudi banke. Recimo Pomurska banka itd. Vse naslednice starih bank iz avstroogrske in kasneje iz kraljevine.
     Pa še ta je bila 100% zaplenjena, lastniki pobiti ali pa so ušli….

     • Stajerka

      ++++….dopovej gluhim in pokaži slepim……mogoče ti bo uspelo :)))

    • tohuvabohu

     Lepo si povedala, hehe, po ww2 je bila država porušena in prav socializem je prispeval k temu … Partizani so štiri leta imeli veliko opraviti z rušenjem. Na stotine požganih in porušenih šol, gradov, tovarn, kulturnih domov, cerkva, cest, mostov, prog itd., to so vaše zasluge!

    • Pesjan

     Zdaj pa res ne vem ali si totalno zabit ali pa morda samo provokator,kaj smo gradili0 v socijalizmu,da smo postavili to kurčevo državo pokonvi,vse kar smo imeli od industrije smo podedovali in potem v socijalistični maniri spravili na kant,kje je bila naša država porušena,ja morda misliš na Nemčijo,res je bila tudi štiri leta naša država,jaz sem celo rojen v njej,Maribor so zavezniki bombadirali,tega nismo mogli skriti niti 50 let po vojni ker socijalizem ni štimaNemčiji katera je bila porušrna do neprepoznavnosti,je danes red,obnovljeno olepšano in to brez socijalizma,ki je cokla razvoja tako na terenu kot v glavah tistih ki to oslahrijo propagirajo,za vsak vrtec,bolnic%o celo most tako imenovan titov smo morali dajati samoprisoevek in zdaj mi neki omejenci bluzijo o lepoti in dobrobiti socijalizma,ja bil je idealen za komuniste njihove ritoliznike in druge barabe z dvema levima rokama v žepu,za poštene in delovne ljudi pa je socijalizem ebola….

  • Olga_10

   V vzgoji lubadarja? Pri “halal” mučenju živali?

 • Peter

  Ajas Midžan?

  Ne ti, Midžan.

  • rubec

   Če ga obrneš je še slabše. Saja Nadžim. Tip se nikakor ne more skrit hehe

 • sprehajalec

  Ha, ha, ha, maske oziroma preobleke so padle, stranka ZKS oziroma danes Socialni demokrati imenovani, jih je odvrgla. Potem pa cvilijo tukaj, da komunistov ni več, pa da glejmo v prihodnost.

  Še kako so tukaj, pa mladi so, brez slabih iskušenj komunizma (pampersi, banane, kofe, jeans, bencin, plača 300 Dem, sivina) in s sposojenim denarjem so pripravljeni na nov boj za komunistično internacionalo.

  • Stajerka

   pred leti sem napovedala…….SD+ZL = SZDL…..bivša partijska nomenklatura pod krinko delovnega ljudstva……

   • sprehajalec

    Rekel bi vseeno, da gre pri SD za ZKS, poredni mladinci iz 80 let ZSMS, oziroma Ultralevičarji so pa danes ZL. Vendar ni vrag, da bo kakšen iz Mladega foruma SD prestopil v ZL, nezadovoljen z mlahavostjo in neodločnostjo vodstva SD.

    • Stajerka

     saj so se že spečali…..lep primer: Škoberne+Kordeš…..

  • Borut Stari

   Debili, ki ekonomijo, v kateri ima 3/4 delavstva minimalca imenujejo gospodarstvo.

   • sprehajalec

    Slovenija se je razdelila na Javno in privatno. javno je v domeni strank, kot SD pa levica SMC oziroma vse kar podrazumevamo pod levičarstvom. na javnem je samoupravi socializem v svoji končni in umirajoči fazi, saj denarja zmanjkuje, sposojen denar pa je predpogoj vsakega socializma in socialne države.

    Privatno je pa na minimalcu in tarča lovk biričev iz javnega. Slovenija ni bila še nikoli tako razdeljena.

 • montyamp

  Banda udbovska ima toliko nakradenega denarja , da z lahkoto sklicujejo poltkomisarske orgije , na katerih se opranoglava paradajzarska tovarišijska omladina kontaminira z Leninovimi nauki .
  Kako pohabljen mora biti človek , ki ne vidi v kakšno bedo nas je pognalo razmišljanje zazidarjev in morilcev , da o ovaduhih ne začnemo .
  Pišem o mladih ki srčno upajo da bodo lagodno živeli od pokradenih miljard , ki curljajo nazaj v Slovenijo iz davčnih oaz in izpod okrilij stalinističnih mafij .
  Morbidnost obsesivnežev je naredila zadosti škode , Slovenci bežijo v tujino , podmladek udbopartijske teroristične celice pa na silo uvaža muslimane . Razumi kdor more .
  SMRT MURGLOSRBSKEMU FAŠIZMU — SVOBODA SLOVENSKEMU NARODU

  VSTANITE POD PARTIJO ZAKLETI ,
  KI UDBA VAS TEŽI VSAK DAN ………………………..

  • Steiermark

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Franc Šink

  Lahko bi Kučana postavili kam bolj zadaj na kakšno pručko(da se ne bi videlo).Komunisti so pa res kruti.

 • Zima prihaja

  https://inserbia.info/today/2015/09/adolf-heusinger-hitlers-army-chief-and-nato-chairman/
  Adolf Heusinger: Hitler’s Army Chief and NATO chairman
  Malo zgodovine ne škodi

  • 2711

   ameriški zločinci

   • Olga_10

    Komunistični zločinci….

   • komar marko

    so vam dajali PUFE in vas živeli. Ko so zaprli pipice ste uvedli bone in zaprli meje! Še pomnite rdečkoti! Enako kot v SEVERNI Koreji danes!

 • Olga_10

  Kongres Antifa teroristov!

 • MEFISTO

  Borijo se za nas.

  Zato nas vračajo v leto 1945.

  Ko bomo tam, se vprašajte, kdo bo preživel.

  Mož tisočerih nickov nas je že večkrat opozoril, da je Barbarin rov znova prazen in da ga je treba napolniti.

 • komar marko

  zanima me ali so kaj razpravljali o kolhozih! Tam so specialci. Kaj pa o bančni luknji. Tam so specialci na kvadrat. Kaj pa o pranju denarja. drugem tiru, prihvatizaciji Tam so šele asi

 • komar marko

  Prva bula nekega Kapitala, govori kako vzameš kolikor rabiš. Le kako je možno, da leta 2017 še vedno prihajajo iz hoste. No LAŽGOŠE bodo spet edinstvene!

  • slosin

   …a še nisi slišal, da imamo na svetu v SLO največje hoste? L ’41 so šli notr, pa še danes prihajajo ven…

 • FORT WORTH

  Zakaj pa ne kapitalist kucan nameni dela pokojnine za porazence ?
  Bi ga kdo vprasal po njegovih prihrankih, koliko in kje jih ima ??
  Se udelezuje vsaj krvodajalskih akcij ??
  Ne !!
  Raje je ugrabil drzavo, kot Kim un in nam vsem porazencem pije kri.
  Njegov recept so tudi novi in visji davki.
  Kdaj bodo levaki znizali krizni ddv iz 22% ???

  • Stajerka

   panamski dokumenti…..nič??……v času največje zdrahe v Sloveniji, je ex zeta spremljal na potovanje v Ameriko…..in to iz italijanskega air-porta……danes ko vemo še za sranje NLB in oprana milijarda, človeku z bujno domišljijo marsikaj dogaja :)))

   • FORT WORTH

    Struklja, ki sciti porazence je odpeljal v srednjo Ameriko…( Mehika )
    Zakaj pa nista ta dva turbokapitalista raje odsla v rusijo ali pa v bratsko republiko srbijo ??

    • Steiermark

     Banditi, komunistični, se zavedajo, nropanega kapitala ni varno kopičiti samo ne enem mestu (npr. v Mehiki, 220 mio dolarjev, kjer imajo največji spomenik postavljen v čast mesarju in pedofilu titu, ali samo v rusiji, kjer imajo in obožžujejo še vedno svoje mesarje, kot npr. stalin, lenin, ki je tita tudi uvedel v koljaško roparsko miselnost…) ampak moraj lepo “pravilno” razporediti po tujih fiskalnih oazah, od koder bodo ga lahko tudi črpali, vsaj dokler tudi te države nebodo uvedle demokracije in obračunale, na vislicah, s vsemi temi zločinci in jih pobesili za pete…..

   • komar marko

    dokler bodo NJUŠKE zadolžene za poročanje in sodelovanje pri odkrivanju rabot, toliko časa ne bo NIČ. Ni slučaj, da so nastavili NJUŠKO!

  • komar marko

   od česa naj pa živijo, od vakuuma na podstrehi in dveh levih rokic?

 • komar marko

  Po zadnjih informacijah bo slavnostni govortnik v LAŽGOŠAH sam Palček Smuk. Namreč za naslednje leto predvidevajo da bo zmanjkaloo hrane in bo banka v TUJIH rokah! Se bojijo kako preživeti!

  • KIKI

   Njihove rezerve so ogromne; bojijo se le sodb od “zgoraj” ! Upam, da bojo crkvali
   v blaznih mukah, kar si gotovo zaslužijo! Njihova krutost in brezobzirnost do lastnega
   ljudstva se jim mora enkrat maščevati !

 • komar marko

  ali veste zakaj se rdečko tako boji, da bi imperializem propadel. Preprosto ker takrat propadejo tudi rdečkoti ker ostanejo brez PUFA in HRANE!

 • Ryuk

  Zavest (komunisti), ki je ustvarila problem, ga ne bo rešila.

 • RATATA

  Nekaj jih piše komentarje, ki jih jaz ne morem prebrat … z obrazložitvijo “uporabnik je bolan”
  no blokiran hahaha

  • Stajerka

   fajn…..zelo priročna zadeva, ki prihrani ogromno časa :)))…..

  • rubec

   Pri meni izpiše uporabnik je židan. Rajtam da pomeni isto.

   • tohuvabohu

    Nacedil se je terana, pa je židane volje.

   • RATATA

    Seveda je isto. židan pomeni bolan = blokiran.

 • Stajerka

  kaj Špela Kučan še ima vedno državno službo v kapitalistični Švici…….
  dajte ji v imenu davkoplačevalcev ukinit to delovno razmerje in jo zaposlit na konzulatu v Iranu……niti v Švici, niti v Iranu ne potrebuje diplome Španščine,tak da je vseeno kje Karel krši državno zakonodajo glede izobrazbe…..bilo bi pa prav, da otroci prvi sledijo načelom fotra…..

 • DJURO SUMAR

  Saj vem, da težko razumete in še težje priznate sami sebi, da so imeli kongres bodoči voditelji Slovenije. Tako pač je, da se klero kapitalizmu nezadržno bliža konec in da se bliža čas demokratičnega socializma. Saj to ni nekakšna slovenska posebnost, to se dogaja po vsem svetu.

  • Steiermark

   Kreteni, kot ti, so nam to govorili vse do 1991, ko se je zrušil vaš komunistični raj! In sedaj ste se uspeli infiltrirati nazaj, na oblast, ampak ne za večno, tudi to se vam “ruši” in kmalu boste izginili z obličja zemlje, zgnili po zaporih ali umobolnicah!

  • FORT WORTH

   Demokraticni socializem ??
   Kako to dvoje sploh gre skupaj ??
   Aja, s pistolo na celu.

  • Stajerka

   antifa in lewaki ste lepo pokazali svojo demokratičnost in strpnost…….ne jokat, ko vas bo pojedla skrajna desnica……ker, žal, naravno ravnotežje se ustvarja ne glede na vaše želje…….

  • Soave

   Je pa zanimivo to tvoje nakladanje o klero kapitalizmu.
   Dokler se po celem svetu niso razpasli antifa borci, je ta sistem bil za mnoge države zelo uspešen. Čeprav ti je FW dobro napisal.. Kaj pa je to klero. . . . . .

   • tohuvabohu

    To je napumpan idiot, ki ne ve, kaj govori.

   • DJURO SUMAR

    To ni nikakršno nakladanje. Kler in kapital delujeta z roko v roki in vzdržujeta drug drugega. Sicer pa je Vatikan ena največjih svetovnih multinacionalk. Sistem je še danes uspešen, ampak z razvojem človeštva sistemi propadajo in se pojavljajo novi. Tudi kler in kapitalizem bosta nekoč propadla.

    • Soave

     Vse že videno in preizkušeno! Ne vem pa kakšen kler kapitalizem naj bi imeli pri nas ? Kateri so pri nas ” kapitalisti ” ? So posebne vrste. Nič svojega niso vložili, pa vseeno veliko imajo!

     • DJURO SUMAR

      Vsako leto objavijo spisek najbogatejših Slovencev. To so naši kapitalisti, koliko svojega je kdo vložil pa res ne vem. Tudi tega ne vem, koliko je v svoje premoženje vložil Franc Rode. Sicer pa mene slovenski “kapitalisti” ne zanimajo prav veliko, saj se vse dogaja izven naše majhne Slovenije. Nikdar pa ne bova izvedela, kdo so tisti pravi kapitalisti, saj je v tem današnjem sistemu vse tajno in nihče od nas ne ve, kdo je pravzaprav lastnik česa.

     • Soave

      Nič! Nič niso v!ožili! S krediti, o katerih lahko kak pravi podjetnik samo sanja, so kupovali delnice.
      Rode ? Izhaja iz reda Jezuitov ! Kolikor jaz vem, svoje lastnine nimajo. Vse je lastnina vseh.
      O tajnostih, Jurij bi se pa lahko veliko pogovarjala. Na tem ” sloni ” naša država. . .

     • DJURO SUMAR

      Na tajnosti sloni kapitalizem.

     • Soave

      Ne vem .Kapitalizma ne poznam.
      Bolj so mi znane tajnosti naše komunistične države.

     • DJURO SUMAR

      Vse kar se danes dogaja na svetu in tudi v Sloveniji je kapitalizem. Cel planet vodi 1% kapitalistov, ki imajo v rokah vse bogastvo sveta in s tem tudi škarje in platno.

     • Soave

      Ja, zadnji stavek prav gotovo drži.
      Tole miškulanco, ki jo imamo pri nas, pa po moje, ne moremo imenovati kaptalizem.

     • DJURO SUMAR

      Stanje kakršno imamo dopušča svetovni kapitalizem.

  • xtc

   Ne to iso večprihodnos to so preteklost ZDA bodo verjetno pristale na razdelitev Slovenije med sosede in tako stabilizirale regijo trajno-levaki pa ostali brez moči.

  • slosin

   …tako pač je, ko se gredo rdečkoti kapitalizem…

  • tohuvabohu

   Klerokapitalizem je nastal v tvoji zmešani betici. Najdi si butnskalo, treskaj vanjo in bo klerokapitalizem padel ven.

   • xtc

    Ne bo pametnejši -skala torej,popusti.

 • črnaovca

  Me zanima s čim se začne kongres podmaldka SDS? Ali najprej enega pokadijo kaj zmolijo, zapojejo še himno in poslušajo govor svojega vodje. Pranje glave je početje vseh politik le šamponi so različni.

  • Stajerka

   in kaj od tega NE počno zgoraj prikazani???…..molijo k zločincu Titu, zapojejo Internacionalo, poslušajo pravljice……in iščejo črne ovce, ki jim bodo ploskale…..

  • Steiermark

   ti, s kratko pametjo pač ne razumeš, da spadajo te rdeče zveri med prepovedane in fašistično-nacistične skrajne organizacije, ki so in še rodijo samo zlo, genocid in teroristične napade

  • FORT WORTH

   Ampak, vas je rdece krvave barve…

  • Soave

   Se ti zdi petje himne neprimerno ??

   • črnaovca

    Ne primerno je da je na začetku in to spontano ne pa da ukaže vodja

  • KIKI

   Za začetek – zaprisega Titu :
   DRAGI TITO, MI TI SE KUNEMO, DA SA TVOGA PUTA NIKAD NE SKRENEMO!
   Za konec:
   SMRT LJUDSTVU,- SVOBODA KOMUNIZMU!

 • rubec

  Glej glej, Pikalo. To je tisti model katerega večni nasmeh razoroži vsako žensko.

  • KIKI

   Pikalo ni ne ptič, ne miš! Po moje je pravkar odložil dudico in ropotuljico!

 • Franjo Trojner

  Komunisti so nam vladali pred letom 1991 in to počnejo še danes. Stranka KPS=SDP=SD je preprečila lustracijo in s tem posledično omogočila sesutje pravne države. Sesutje pravne države je nato kr hitro povzročilo načrtovano sesutje tranzicije. Žal se uresničujejo črne napovedi napovedane že ob rojstvu prve samostojne in demokratične SLOVENSKE države leta 1991, če pade tranzicija pade tudi demokracije, čemur smo vsi državljani priča zadnji dve desetletji, še posebej takrat , ko so v vladi, komunisti ( KPS)/ sdepejovci ( SDP) /sdejovci ( SD), kot se imenujejo danes. Kritika danes Židanovih socialistov je upravičena tudi iz razloga, ker kljub njihovi stalni prisotnosti na oblasti
  živi v Sloveniji več, kot 700 000 državljanov pod pragom revščine in še vsaj naslednjih 400 000, ki iz mesa v mesec bijejo bitko, da reveži kljub temu, da delajo in so zaplosleni ne postanejo. Židanovi socialisti v vladi in koaliciji so nedvomno tudi sokrivi za razsulo zdravstvenega sistema v državi, kakor tudi vedno bolj neugodnega položaja pokojninske blagajne. Zaradi nizkih plač v državi in pomanjkanja delovnih mest se mladi zadnje čase pospešeno izseljujejo iz države. Samo lani 40 000, kar je za naš mali narod prava katastrofa, še posebej, če vemo, da nam že danes za dolgoročno vzdržnost pokojninske blagajne primankuje 300 000 mladih zaposlenih starih pod 30 let. Katastrofalna politika, ki jo zagovarjajo in realizirajo Židanovi socialisti zdaj v tej ali oni levi vladi je prava katastrofa za nataliteto. Zaradi neugodnih finančnih razmer, nizkih plač in neugodnih razmer na trgu dela in čudnih in škodljivih vrst delovnih razmerij si mladi ne morejo ustvariti družine. Če pa si že jo, večino časa in denarja porabijo za reševanje svojih osnovnih potreb in ker še tem ne zmorejo zadostiti se zelo poredko odločajo za naraščaj, ali kot mnogi vrstniki ubupani nad vsem razočarani zapustijo državo in si družino z otroki omislijo v tujini. In kot vse kaže Židanovim socialistom tudi ni mar za penzijoniste, ki v 70 % prejemajo penzije, ki jim ne omogočajo preživetja meseca in zato stradajo. Tudi svoboda govora se pod Židanovimi socialisti drastično omejuje, narodu je prepovedano misliti z svojo glavo in če to že stori, ga zelo pogosto preganja represivni državni aparat, po drugi strani pa Židanivi socialisti skrivajo raznorazne pomebne informacije pred državljani, da se ti o pomomimembnih zadevah za držao in vse držaljane ne morejo odločati zgolj na osnovi dejstev temveč samo preko zlagane progande, ki jo vsak dan bruhajo Židanovim socialistom servilni mediji. A še sploh kdo lahko verjame v uresničitev obljub Židanovih socialistov?? Židan še Terana ni bil sposoben, znal zaščititi in kot vidimo danes, v vseh letih samostojnosti tudi pravic, ki izhajajo iz delavske zakonodaje ne! Tudi plače in penzije so po zaslugi Židanove SD in prej SDP, KPS tudi še danes mizerne in vsaj dva krat manjše, kot v starih demokracijah Evrope, in tudi nekoč države vzhodnega bloka, danes nove demokratične države in polnopravne članice EU nas že v vsem in tudi standardu prehitevajo. Bog nas torej varuj komunizma, komunistov, njihovih naslednikov, strank in njihovim pomladkom katerim se rep vleče globoko v totalitarni komunistični režim.

 • Soave

  ” Kakšna pa bo prihodnost Slovenije, če bo temeljila na vrednotah
  socializma, marksizma in t. i. kučanizma pa lahko samo upamo, da ne bomo
  nikoli izvedeli. ”

  No ja ?? Mislim , da že vemo .

 • xtc

  Da je nekaj hudo narobe ni dvoma.
  Pazljivo opazovanje hitro pokaže,da Kučan pospešeno izgublja živce,dokaz tega je njegovo abotno blebetanje v ČG,lazenje njegovih kompanjonov po Moskvi in tile izpadi tukaj.
  Kučan vse bolj sluti ,da se bliža konec,sicer nebi bil tako popadljiv,vse bolj tvega spor z ZDA,EU kot tudi notranje hujka.Bitke z ZDA in EU NE MORE DOBITI,kot mu tudi Putin ne more pomagati dolgoročno,za Putina je uporaben zgolj začasno.
  Kučanovo hujskarjenje proti Natu se Slovencem lahko hudo utepe,morebiten iztop iz Nata,pa bi pomenil ,da smo brez obrambe in nas lahko sosednje države ,ki so članice nata s soglasjem ZDA mirno razkosajo,Rusi pa lahko samo javkajo ob tem in ne bodo storili nič.
  Že dlje časa pa se sploh po Štajerski sliši ,da naj bi Avstrijci vse bolj kazali interes po medvojni razmejitvi SlovenijePrekmurje in Štajerska do Trojan in Save k Avstriji ostalo kam bo pač padlo.
  Kučan s temi potezami ne more več rešiti svoje druščine,ideološki izpadi in njegova živčnost kažeta ,da ve da izgubljajo bitko z ZDA in EU le v svojem obnemoglem besu skušajo narediti še čim več sovraštva in škode,bitke pa ne morejo več dobiti,ker so ujeti med članice Nata,pospešeno pa izgubljamo tudi mednarodni ugled,ker smo življensko vezani na izvoz na zahod ,lahko že najmanjše odpovedi poslov ali cenovni pritiski oz. sprememba kreditnih pravil ,državo gospodarsko povsem dotolče z od izvoza v Rusijo pač Slovenija ne more preživeti,sanjanje o izvozu na kitajsko,Indijo in še kam v Azijo pa so se pokazale za utopijo.
  Bodo pa verjetno ZDA sleje kot preje finančno stisnile Slovenijo preko finančnih vzvodov ter Hedge skladov.
  Bes Kučana ni ne logičen,kajti vse bolj je v slepi ulici,bitke z ZDA in EU NE more dobiti,Rusi pa mu ne morejo pomagati,ko bo prišlo do gospodarskega zloma in ulice,Kučan je spravil Slovenijo na isto pot kot je pomagal Yugo in tudi konec bo enak,Slovence pa čaka žal popravni izpit iz 91 za veliko višjo ceno.ki se je narod sedaj ne zaveda,nemara celo z izgubo države in nje razdelitev med sosede,da se bo regija stabilizirala.
  Če kdo naivno misli ,da se bo kdo v ZDA ali Eu sekiral ob izbrisu Slovenije z zemljevida držav se hudo moti.
  Putin pa se definitivno ne bo utikal več ,ko bo zadeva defakto zasnj nesmiselna več,dokler še bo videl kako korist da,nato bo obrnil hrbet,kajti Slovenija ni nikoli bila pretirano Rusko interesno področje,kot tudi Hrvaška ne in tu se zgodba s Putinom tudi konča.

  • Steiermark

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • totex39

  Vsi so na enem kupu, to je dobra prilika, da bi se jih lahko znebili na lahek način. Tudi mi lahko razmišljamo z njihovo metodo kot oni.

  • Stajerka

   enega opremljenega Ašmija not……pa bo :))

 • Olga_10

  Komunizem=nacizem Kučan=Hitler!

 • if

  Milan Kučan s svojo izjavo dokazuje, da samostojna RS v kontekstu političnega slepilnega slogana komunstov “Evropa zdaj” aktalna v času osmaosvjanja in takoj po njem, ni bila opcija Milana Kučana in tudi sedaj ni!
  On ne priznava konkurence, on poudarja uravniloko: Zato slovenski človek hodi na delo v avstrijo, kjer je konkurenca zdrav način življenja posmaznika in države!

  Milan Kučan je goljuf, nedemokrat, slovenski demokraciji najbolj nevaren človek!

  Iz časa komunističnega slepilnega slogana Evropa zdaj!
  https://www.google.si/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiCgoiRs97XAhUNqaQKHbbwDCoQFgguMAE&url=https%3A%2F%2Fwww.dlib.si%2Fstream%2FURN%3ANBN%3ASI%3ADOC-WHQ5YB7B%2F874469b9-f95c-46f6-a033-2905754f4351%2FPDF&usg=AOvVaw2HkGS06vETHeiXDW9FPm-e

  http://dk.fdv.uni-lj.si/tip/tip20024Balazic.PDF

  • tohuvabohu

   Kučan ima toliko stvari na vesti, da tudi deset dosmrtnih zanj ne bi bilo pretiranih.

  • Janez

   To sigurno ne drži.Takšnih izkoriščevalcev,kot je Kučan je v Sloveniji več tisoč.

 • Zima prihaja
 • Olga_10

  Kučan ima krvavoe roke v balkanski moriji, saj je z Miloševićem in drugimi komunajzli – predsedniki republik bivše Juge, “plesal kolo” po Jugovini!

  • KIKI

   Nostalgija po Yugi ga že močno ubija
   in ne da nikoli več mu mirno spati ;
   živel bi rad med svojimi morilci-brati !

 • Krtača 20

  Je pa lepo videt da se deset ovc ki še bere ta portal med sabo strinja. Jasn jim tko ni nč. Sam ponavljanje kar presvetli gologlavc naroči….

  • tohuvabohu

   Rdečkarjem je pa vedno vse jasno. Samo tega ne razumejo, kako da je socializem povsod propadel ali pa je narod zapeljal v brezizhodno agonijo. Gotovo je kriv Janša.

  • MižekFiga

   Saj ste 100x (ne 10x) prepoznavni z rdeče našpricanimi rdečimi pavijanskimi ritami pod repom.

   • KIKI

    Odlična karakteristika in odlična ideja za dobro karikaturo!
    ZRK – združene rdeče kreature!

 • rubec

  Kdo je pa ta invalidna dirigentka v prvi vrsti. Namesto da bi jo bilo sram je krula kokr še en mau ponosna.

  • MižekFiga

   Se mi zdi, da je v prvi vrsti in v glavi invalidna dirigentka CSD sVukačica (takoj za Kopačko), zraven pa največji sprenevedež dr. Pi(č)kalo kot najbolj odgovoren za skrivanje povojnih dokumentov prvorazrednih uničevalcev naše domovine.

   Fotografija je vredna za bodoče pravosodne politične dokaze pred EU sodiščem za človekove pravice.

 • totex39

  Komunistična drhal ne popušča, na vsak način hoče svoje ideje prenašati na mlajše, ta pa je očitno tako butasta in je že z opranimi možgani, da sprejema krvoločna dejanja komunističnih prednikov.

  • Barbara Grivec

   to v ŠOLSTVU tudi dela

  • Soave

   Hja. . . . . . .dobro finančno podprta z nakradenim denarjem svojih prednikov.

 • Iva

  Kje so Kučanovi sotovariši, člani F21 tovarišijski kapitalisti?
  Danes v Delu (S. Petrič) nisem opazila slike ali teksta o dogodku.
  Upokojenec Kučan je kot kaže postal stric iz ospredja, tovariši kapitalisti, lastniki medijev pa se še vedno skrivajo v ozadju. Le zakaj?

  • KIKI

   Takšen je dogovor!

  • xtc

   Večina teh kapitalistov je odvisna od NLB in raznih državnih prikritih pomoči in poslov,ko bo odšla NLB ,bo slika hitro precej drugačna.

  • MižekFiga

   Največji problem imajo “Lastniki medijev”, ker ne zmorejo odplačevati kreditov, niti zmanjšanih za 50 in več %.

 • Zima prihaja
 • KIKI

  Le poglejte, kdo se zdaj oglaša,
  star zavrti osel in mladina naša….
  Med mladino so vsi voli stari zbrani,
  vsi debeloriti skupaj so tesno zašiti,
  na eni res prav dolgi, dolgi rdeči niti…
  Rdeča jim kravata visi okoli vrata,
  štrli iz glave jim plesniva slama ,
  iz ust se širi duh jim le smrdljivi,
  po laži vse smrdi, njih je omama;
  -panika sledi!, vedo, da so minljivi

  • Soave

   + + + + + + ” voli stari zbrani ” !

 • Borut Stari

  Podmladek tolpe tatov.

 • Lilika

  Komunisti so Vukovu načrtno uničili življenje. In seveda si ga upajo zlorabit za promocijo LGBT, ker je mrtev.
  Če bi LGBT in NLB zlorabila Škorotovo pesem Reci brate moj bi bila takšna tožba, da bi jo morali še enkrat dokapitalizirati.

 • totex39

  A Kučan pa je komunističnemu podmladku oziroma mladim ovcam na prižnici pridigal kako morajo obdržati ideje svojih prednikov!

 • tarantela

  Nekaj o komunizmu, socializmu in sedanji neokapitalistični prevladi sveta:
  po rodu sem Štajerka, moja babica je bila rojena v zadnjem desetletju 20 stoletja, moja mama leta 1920. Živeli sta v Halozah v koči in služili pri veleposestniku. Moja mama je leta 1938 prišla na Notranjsko, spet kot dekla. Kako so takrat živeli, danes velika večina na tem portalu ne ve. Bilo bi pa dobro, da malce povprašate starejše in pobrskate po zgodovini. Nekaj bogatašev, katerim je služila velika večina revežev. Prav zato je imela ideja komunizma med ljudmi tako velik uspeh. Prav zato so sodelovali s partizani, prav zato še danes uspeva leva opcija, ker ne želijo več tako oderuškega sistema, ko navaden človek ni imel nobene pravice. Če bi vsi, ki tako zelo navijate za orto desne, živeli v prejšnjih časih, bi prav tako razmišljali. Ampak vi živite danes, ko vam je vse prineseno na krožniku in so prigarale prejšnje generacije brezpravnih revežev. Sem za privatno lastnino, za privatno delo, vendar to prinaša tudi prekarne delavce, podobno, kot je bilo pred sto leti. Niso vsi kapitalisti dobri in prijazni do delavcev. Vsa čast izjemam!!!
  S tem ni rečeno, da se strinjam s povojnimi poboji, kot se ne strinja večina, ki je šla v partizane in delala zanje. Obenem pa ne pozabljamo, da so tudi domobranci počeli zločin nad slovenskim narodom in pobijali nedolžne ljudi. Zato je že čas, da se nehamo prepirati in delamo za naš bodoči rod, da bodo mlade mame z veseljem rojevali in bodo mladi doma imeli svoj kruh. Tega pa ne bomo dosegli, če se bomo prepirali.

  • MižekFiga

   A ti res ne vidiš kdo s KRIVOSODJEM, POLICIJO in INFORMATIKO goljufivo vlada v EU državici SLOVENIJI ???

  • von Rhein

   Štejem te med dobromisleče,čeprav imaš značilnost verovati leporečnikom,lažnivcem.Glede na vse kar si napisala bi morala vedeti,da je komunizem zločinski,ne glede na to kako so kučan in kompanija maličili ime organizacije.Ta drhal s socialno demokracijo nima nič skupnega.Oni so še vedno, in do konca bodo ostali nakladači parol o vladavini delovnega ljudstva.Oni rabijo delovno ljudstvo,da si polnijo svoje požrešne goltance na račun dela.Tujega dela.
   p.s.Prepir potrebuje kučan in njegova kompanija.Če bi šlo vse v pravo smer brez prepira, bi moral sam vsaj za hrano zaslužiti.Tako pa so vedno sovražniki….izdajalci,kolaboranti,kulaki,meščanska desnica,notranji sovražniki vseh vrst,zunanji sovražniki vseh kategorij.Kdo si je te neumnosti izmislil.Partija pod vodstvom maršala iz Kumrofca.

  • Zima prihaja

   Včasih so bili bečki konjusari zdaj pa hodijo avte sestavljati tja gor.Kje je tu pravica.

  • tohuvabohu

   Kateri hlapec pa ni bil navdušen, če mu je kdo obljubil oblast in lagodno življenje? Tudi v tem se kaže zločinska narava komunizma.
   Če bi Cankar vedel, kaj je povzročil s svojim nakladanjem o hlapčevski usodi Slovencev, bi se sam vrgel po tistih nesrečnih stopnicah.

   • Krtača 20

    Kateri barabon preoblečen v janšo in podobne pa je bil kdaj vesel, če ga je narod odstavil od finančnega seska?

    • tohuvabohu

     A spet nekaj sanjaš, siromak? Trije bedaki z imenom Janez Janša veselo zajedajo državni denar, butasti rdečkarji jim pa držite štango. Čakam samo še, da se bo Sandra Bašić Hrvatin preimenovala v Urško Bačovnik Janša. Denarja, da se ti zmeša.

     • rubec

      ******

  • slosin

   …kdaj si se pa ti rodila? …… tvoja mama se je očitno rodila pred tvojo babico…
   ..zanimivo,zanimivo…

   • Krtača 20

    Ti morš bit pa res lačen da tud besede požiraš. Inteligenca ni kaj….

    • slosin

     …ne, jest nisem lačen, je pa res, da je lačnih pri nas kar dosti in rekel bi, da si za to kriv ti s tvojo levosučno kamarilo ….

    • Olga_10

     Advokat ali samo drugi Nick?

  • Olga_10

   Do premoženja ste prišli z zločinom in krajo! Že v partizanih uvedli dva kotla (en za politkomisarje, drug za navadne borce), za ene meso, za druge zelje….! To se je nadaljevalo in je še danes: “naši” in vaši… To, kar se dogaja danes, ni nič novega, le da narod ni toliko vedel, ker ni bilo interneta in sedaj Nove… Ljudje so samo videli, da “naši” imajo,ostali so enaki v revščini. “Naši” so poskrbeli za penzije svojih. To se še danes vidi, ko 8000 majskih hroščev vleče 25.000 penzij… “Veterani” v plenicah (včasih so bili zveza “borcev”, danes so pa neka združba za tako imenovane “vrednote”….) imajo kar milijon evrov na računu…vi dobivate klobase, vozovnice, zdravilišče…. Vse na račun drugorazrednih državljanov….
   Torej rop, zločini, kršenje človekovih pravic preko zlorabe sodstva….to so “vrednote”, ki jih propagirate!
   Poglejte danes te vaše “viničarje” po fabrikah…. To so tudi produkt “naših”, ki so pokradli denar in ga odpeljali v oaze….to je tovarišijski “kapitalizem” – komunizem s “človeškim obrazom” po Kučanu, komunističnem kriminalcu iz Murgel!

 • xtc

  Realnost je pač taka,da se kučanov model vse bolj sesipava navkljub političnem obvladovanju države in je v vse ostrejšem sporu z EU in ZDA,seveda je težava v tem ,da je Slovenija življensko vezana na zahod in zadolžena tam,to pa pomeni ,da trmoglavljenje levih nima smisla,saj lahko ZDA in EU Slovenijo brez velikih posledic za mednarodni trg bliskovito finančno uničita,kajti Slovenija pač finančno ne prebivalsko ne pomeni nič za svet,kot tudi EU ne in finančni in gospodarski kolaps Slovenije ne ogroža EU.Skratka,Kučanu zadeve polzijo iz rok,seveda pa polzijo zato,ker so levaki sami naredili tako stanjew,pri tem pa pozabili ,da bodo morali tekmovati z finančnimi konglomerati in multinacionalkami ter pravili,ki jih pišejo drugi ne oni in ,da so za njih v finančnih tekmah palčki brez moči in to se je pokazalo sedaj že pri Pop u.

 • milanček

  Sprašujem se, kakšen domolub, patriot je štefka kućan? Če bi imela vsaj min odnos kot Slovenka do slovenskega naroda, bi morala že zdavnaj bodisi zastrupiti moža, mad-žarsko-srbs-kega če-fur-ja, ki načrtno uničuje slovenski narod! Pa srečno moja Slovenija!

  • KIKI

   Pasjih navad se nalezeš! Štefka je udomačena kučka….

   • tohuvabohu

    No ja, tudi Štefini bratje, bančniki Krpači niso od muh …

 • Kučko pod pručko

  Že Koloman Kučan je bil kolaborant, le da se je med drugo svetovno vojno udinjal Madžarom.

  Razlika z njegovim sinom Milanom je edino ta, da je slednji paktiral z jugovojsko in da je z veleizdajo domovine celo prekosil svojega fotra.

  Pa še ena razlika je. Foter bi bil danes ponosen na svojega sina, medtem ko je sin fotra zatajil. Če pa ga novinarji že dobijo na trhli nogi, se zlaže, da je padel kot partizan!!!

 • učko

  Levuharji se bojijo, da bojo enkrat morali začeti delati. Najbolj mi je v spominu ostalo javno priznanje Francija Keka, ki je na TV izjavil, da ga je bilo od nekdaj strah, da bi moral v življenju kaj težkega delat. On in njemu podobni bi sam afne guncal in dobro živeli na račun drugih. Sebi bi dali “socializma” na račun drugih, ki morajo pridno delati tudi težaška opravila.

 • Franc Šink

  Kučan ne glede na sliko zgoraj ostalim komunistom ne seže niti do ramen.

  • KIKI

   Seže ravno toliko, da si jih “oralno” privošči oziroma zlorabi ! Oni, bedanci pa Hura!, Hura!

 • Peter

  Ja, a niso upokojenci za Desus?

  • Zima prihaja

   Oni bi bili tudi za črnega satana ce bi dvignil penzije

  • Franc Šink

   Tisti z višjimi pokojninami.

   • Peter

    Kaj pa potem dela tale upokojenec pri drugih strankah?

    Mene namreč skušajo prepričati, da on ni stric iz ozadja ampak en navaden bogi upokojenec, ki še za novega Golfa nima in se vozi v 10 let starem, no…

    • učko

     Ker si neumen, mal se pa še nar’diš !

     • Peter

      Ne, delam se pa res ne, no.

 • Soave

  Banda !! Zanimiv članek s portala Časnik.si

  http://www.casnik.si/index.php/2017/11/27/ucna-ura-banditizma/

 • toxico

  tovarišice in tovariši ta sivko je čudn

  • KIKI

   Zastonj govoriš; rdečuhi ga vidijo kot mesijo, celega zavitega v rdeči
   celofan, polepljen z rdečimi zvezdicami; skozi špranjice v celofanu
   pa nas, drugorazredne gledajo izbuljene, hinavske vodeno modre oči…
   in še pogled od zadaj: ena zasmrajena, široka tatinska rit, ki je nič več
   ne prekrije !

 • učko

  Pri nas delavci niso zaščiteni tako kot na razvitem zahodu. Korporativistična golazen jih izkorišča maksimalno. Tudi v javni upravi je nekaj procentov tistih, ki nimajo niti minimalca. Sam to so tisti, ki morajo za režimske privilegirane ljudi delati. Zdaj vidite to levuharsko požrešnost in filistrstvo. Oni bi sebi dali “socializem” drugim pa suženjstvo in vse skupaj bi poimenovali socializem. Idioti !

  • Zima prihaja

   Yeah tak je .

 • učko

  Dokler bo pri nas na oblasti komunistični režim, tolk časa bo revščina čedalje bolj kraljevala med navadno rajo, režimski prasci se bojo pa na račun revežev redili in nič delali, razen škode.

  • Zima prihaja

   Škodo delajo Čehi .Pa ni slab avto

 • učko

  Nekaj naj hujšega in neumnega je to, da se v neki državi formalno spremeni družbeni red, oblastniška golazen pa ostane ista! Vsaj enkrat na leto bi morali na RTVS prevajati slovenski film Idealist, posnet po Martinu Kačurju, z Radkom Poličem in Marjeto Gregorač v glavnih vlogah.

  • slosin

   …dober je tud ‘Moj ata, socialistični kulak’…tud levakarji ga pohvalijo, ampak potegne jim pa ne…

   • učko

    Rajš vidjo, da jim drugi potegnejo, oni imajo sam koristi, delali pa ne bi.

 • Zima prihaja

  Sicer pa si je naš folk očitno prislužil in zaslužil jarem in bič klera kot komunizma.

  • učko

   Ti si ga zaslužiš po pički tvoji, ja !

 • antimur

  Pogrešal sem med temi levimi fašisti kobilo Bratušco, da bi s svojim “prečudovitim” glasom zapela bandiera rosa. Avšasta,butasta in pokvarjena baba, ki je do magisterija prišla s prevaro, ki jo je požegnal Brglez. Potem, ko ji je to uspelo, je šla na pot uničenja, najprej nas je za ohranitev kučanizma zadolžila toliko, da bodo morali še naši vnuki to odplačevati, mimogrede nas je osramotila v EU, vmes pa neutrudno in nizkotno ter z nerazumljivo sovražnostjo napadala katolike. Zato menim, da bi ji upravičeno pripadalo mesto med temi levimi fašisti.

 • učko

  Za enga rdečuharskega lenuha morjo štirje delat za 2 uri dlje, torej namesto 8 kar 10 ur. Ker pa je teh rdečuharskih lenuhov postalo taka enormna številka, je jasno, da morjo delavci pasove zategovat, država pa se mora pufat !!!!

 • samotoje

  Smešni so. Za zjokat.

  • učko

   Za posrat jih!

 • Ogard Novkar

  Ste pa pri Nova24TV nekoliko nerodni z razkazovanjem, kdo ste. Prikrajšani smo za izpoved murgelskega malega človeka za izpoved “priložnost”i.

 • Štalmajster

  Svet je dandanašnji …… milo rečeno ……. ZMEŠAN….. mediji pa skrbijo za to !
  V razmislek:
  https://www.youtube.com/watch?v=osOoGDf_nWo&feature=push-u&attr_tag=dwlFLzsHtY3ETR4O-6

  Ne da bi hvalil Kučana, ampak v tistem reku “Danes so dovoljene sanje, jutri je nov dan ! ” tiči nekaj dosti bolj globokega in ……. globalnega, kot si nekateri tukaj predstavljate. (samostojnost in neodvisnost so le ……..danes več kot očitno ………… mokre sanje mnogo večjih narodov, kot je naš)
  Zagotovo je dosti bolje vedel za vplive globalnih “stricev iz ozadja”, kot pa neki JeBeTeZe, ki se jim po moje ni sanjalo o globalnih stričekih.
  https://www.youtube.com/watch?v=MkxvvNAVwsw

 • Sašo

  Partizani bi se v grobu obračali ko bi videli zakaj izkoriščate njihovo ime…za homoseksualno propagando, za kopičenje bogatsva, za mamila in za animalfuck , ter za novačenje muslimanov, ki bodo izbrisali zgodovino ki so jo partizani soustvarili.

  • Olga_10

   Partizani bi se v grobu obračali? Zaradi zločinov nad nedolžnimi ljudmi in ropanja njihovega premoženja? Miha Marinko, kurji tat…taka je bila partizanska tovarišija…lumpenproletarci, enaki današnjim…

  • Lustrator

   Obračali? Partizani so natančno takšno stanje povzročili. Protizahodna, protikatoliška, protislovenska agenda je bila v njihovih srcih že leta 41 in njihovi ideološki potomci le nadaljujejo s tem kar so jim starejše generacije položile v oporoko.

 • Sašo

  Oni poje banda kravatarska, Milanu Kučanu ??
  Sicer pa je to bilo neformalno srečanje slovenskih homoseksualcev, še večje od gay parade.

 • Sašo

  Z redčo zvezdo na čelih in zastavah kličejo hail migrantom in homoseksualcem, ter drogam..narobe SVet, Tito ima na oni strani drisko od vas ko vas gleda..siromak, kaj je z njegove ” velike ” Jugoslavije ratalo :) .

  • Lustrator

   Kakšno drisko nekaj? Ponosen je na svoj podmladek – v intenzivnosti uničevanja vseh ključnih nivojev naroda na račun osebnih privilegijev so vsaj toliko uspešni kot njegova generacija. To pa je tudi glavni cilj vsakega komunističnega režima.

 • garfi

  upam, da se tovarišĆ ne bo dal zmrzniti

 • učko

  Kar pa se kapitalizma tiče: slovensko gospodarstvo tvori preko 80% majhnih in srednjih podjetij, večinoma so to družinska podjetja in ta delež še narašča. V večini teh podjetij je precej zagamano delat, govorim iz izkušenj. Velikih in visokotehnoloških firm v Sloveniji žal ni prav veliko.

  • Olga_10

   Slovenija ima tovarišijski prihvatizem! To ni kapitalizem! Tovariši uničujejo firme in kradejo, to je vse kar znajo!
   Velikih tehnoloških firm v Sloveniji ne bo, dokler ne uvedemo tržnega gospodarstva in pravne države!

 • Janez

  Eex KP, ZK-JI !
  So del preteklosti !
  Komunistična politika ne more v uspešno prakso delovanja
  – vzpostaviti nobene
  POZITIVNE TVORNE DEJAVNOSTI ! Dejstvo.
  Edini način je bil !
  Tisti znani način z – ex KP, ZK NAČIN Z EX “TAJNE SLUŽBE DIREKTORJI”
  VENDAR
  JE
  ŠLO BOLJ ZA GULAGOM PODOBNE NAPOL VOJAŠKO VODENE POLITIČNE TOVARNE,
  KI
  SO V SODOBNIH POGOJIH ODPRTE KONKURENCE !
  Z
  ZAHTEVAMI TUDI KVALITATIVNOSTI IZDELKOV !? So te ex KP, ZK POLIT FABBRIKE ?
  Kot
  vemo – praktično vse? Propadle.
  Torej? Zdi se , da gre bolj za nostalgični blef?!
  – izvirajoč iz spominov na čase
  s
  TRDO KPP, ZK POLIT ROKO VODENIH – ZDAJ PROPADLIH POLITIČNIH FABRIK. L.r. M. KOMENDA

  • janez cepec

   Janez aus Begne, sej sam veš, kva te čaka………

   • Janez

    Kaj?
    Uživanje penzije !?
    “Tvojo ” kol” terapijo kar izvajaj nad seboj in temi ex KP, ZK- JI !
    In?
    Tecimo? Nad SMC Jani M. & comp. L.r. J. KOMENDA

 • mapu

  Sami toplovodarji….. za posrat.

 • komar marko

  A mi lahko nekdo našteje samo eno tovarno ki so jo postavili RDEČKOTI po letu 91. Samo ENO. No da vam pomagam, od leta 45 pa do 91 pa so postavili natanko ENO tovarno, ki pa je danes PRIHVATIZIRANA!

 • Olga_10

  “Ubogi” socialdemokrati (komunisti)… uredili bi zdravstvo “če bi bili na oblasti” po Židanu….sedaj pa tako podpirajo ropanje in nesposobno ministrico Milojko….kaka dvoličnost! Dol s komunisti….
  Kučan je za četrto pot….katero? Sorosovo, nacisticno-komunisticno-islamisticno? Z Murgleonejem in Forumom 21 na čelu?

 • MEFISTO

  Ko sem si pozorneje ogledal prvo vrsto, ne morem zanikati, da v prvi vrsti res stojijo sami proletarci, pravzaprav lumpenproletarci.

  Po pameti zanesljivo.

  • janez cepec

   maš prou, sam od tastareh komunajzarjov mankata Janša pa Gorenak, verjetno sta šla glih scat, tko, de sta zgrešla foto termin.

 • Ivan Serpentinšek

  Zidan je tudi pezde…
  Rece da bi oni umaknili ministrico v enem letu ko je interpelacija pa so za njo…
  Fuj svoje stolcke scitijo preko ukc trupel…

 • TOML

  Še ena komunistična revolucija iz murgelskega kevdra.
  Se mi zdi, da je bilo včasih teh pavijanov več.

 • janez cepec

  zgolj u vednost in ravnanje. še dva dni, do obletnice rojstva Vam ljube domovine JUGOSLAVIJE, kjer ste usi koritarji bli u partij, šole nardil, službe dobil, stanvanja zase nagrabil, dones pa ste na use to pozabil, pa se za demokrate proglasil. naljubši vodič Ivan Janez sporoča, da je za izlet po poteh AVNOA še nekaj prosteh mest, zato, gremo, kr korajžno, nč čakat, kuj karto kupet.

  • MižekFiga

   Zate pa, ki si dovolj velik cepec, bo dovolj peš pot v Lažgoše!

   • janez cepec

    zakuga pa ne, kot gorenc mam bliz, drgač, ti Bunksl naumn, so ta to Dražgoše, pa nč drgač.

  • sprehajalec

   Juga je use nardila za miljonarje janez, S meu miljonček u žepu, kje biu še topu od mašine za tisk…

 • TOML

  Socialisti so uničili dve državi, v prejšnji državi tiskali denar kot norci,
  nekajkrat ukradli banke in lasten narod večkrat pripeljali do stradanja.
  Novo revolucijo si porinite v razdrapan anus.
  Odjebite socialisti!

  • janez cepec

   Toml, mau se umir, ejga, u prejšn držau, smo, pa TI tud, use kumi sprot zaprul, pa se ni nubedn sekiru za to. a ni blo fletn?

   • komar marko

    no tovariši so ravnali v skladu s PRVO BULO KAPITALA. Vzeli so kolikor so rabili. Samo oglej si VIKENDICE v ISTRI, kdo so lastniki.

   • sprehajalec

    Janez, tis biu pr korit, u partij, tm je blo dost dnarja. Lde so pa hodil čez mejo. pa kwa je pa lahk kupu za 300 mark plače?

   • TOML

    Kaj naj se umirim?
    Mnenje rdečega goveda me absolutno ne zanima.
    Lajaj drugje.

 • komar marko

  uf še en dan, nato pa bo obletnica. Koko smo plesali, imeli veselico, tovarišice so nas pa stregle. No ja zvečer pa akcija in udri po sovragu. ja kak je blo lepo! Vse so nam pokrili. VSE, še dnevnice smo prejeli!

  • janez cepec

   videm, de maš orng nostalgijo, zna bit, de si biu med izbranci, pr korit. se prau, de si se prjavu za pot u Jajce?

   • komar marko

    ¨jaz sem bi organizator, mene so slavnostno tja peljali, revčki ste pa hodili. KUMFROVŠKA šola in po 6 mesecih ŠNEL KURSA si dobil ŠESTO stopnjo izobrazbe.

 • MižekFiga

  Lepa zadušnica za Levaki!

  To, da bi jih na drugi strani (zadaj) pakirali in odvažali v krstah, pa še pride.

 • komar marko

  jap, za lažgoše že PLAČEK SMUK pripravlja govor ali usmeritve v VOLITVE! Se bo kar kadilo!

 • sprehajalec

  SD se je vrnila k svojim koreninam. Oblast Sovjetom, je njeno geslo.

  https://www.youtube.com/watch?v=fpvwh292VKI

 • xtc

  Ko začne Kučan javno lajati vse vprek,veste ,da se levakom slabo piš in da mu popuščajo živci.
  Vendar Kučan v svojih zunanjih eskapadah pozablja,da ni doma v Sloveniji in,da nima opravka več z domačimi bebčki in JJ pač pa z mednarodnbimi političnimi težkokategorniki za katere je manj kot čik sredi avtoceste s tovornjaki in da mu zunanji nasprotniki njemu in druščini lahko hitro zasuknejo vrat kot čuku,da nikoli ni bil politik mednarodnega kova kažejo njegove abotne izjave in vedenje,ki naravnost kličejo po težavah.
  Seveda so ZDA abotnosti diplomatsako preslišale ,a zagotovo ne prerazumele in pozabile
  In Kučanove bodo udarili ta kjer najbolj boli pri NLB i nato napreje s vrtenjem finančnih vijakov.
  Kučanu & Co se zaradi njegovega hujskaštva in širjenja sovraštva kaj hitro lahko zgodi ulica ob pomoči zunanjih akterjev,ki imajo v rokah moč,o kateri mali komunist,prevelikih apetitov in titovega sindroma le mokro sanja.

 • Kosobrin

  In kaj je narobe z besedilom “vstanite, v suženjstvo zakleti”?

  • učko

   Nič, samo napačni ljudje ga pojejo. Pojejo ga krvniki, ne žrtve !

   • DJURO SUMAR

    Torej bi moral peti ti, saj si žrtev

    • sprehajalec

     Đurice, gre za pesem Sovjetov in kominterne. ta vez nikoli ni bila pretrgana.

     • DJURO SUMAR

      Pomembno je besedilo, ki presega nacionalne okvire.

     • sprehajalec

      Praviš Deutschland über alles je še vedno potemtakem aktualna, ali kaj? gre za rivalski pesmi.

     • DJURO SUMAR

      Ta pesem ni prešla nacionalnih okvirjev. Peli so jo le Švabi. Tako kot Lili Marlen.

     • sprehajalec

      Pela jo je cela Europa. Lili Marlen se je pa še pri nas mrmralo na skrivaj, Kreslin jo je pa javno.

     • DJURO SUMAR

      Pela jo je okupirana Evropa in izdajalci kakršni so bili naši belogardisti. In takšne izdajalce je imela vsaka država. Kreslin je pa umetnik, tako kot je Leskovar pel Hej brigade. Umetniška svoboda

     • Peter

      V časih, ko so bili še uporniški, so jo za novo leto zavrteli na Radiu Študent.
      In imeli zaradi tega probleme.
      Sedaj niso več uporniški in nimajo problemov, ampak lepo živijo, ker so na pravi strani, no.

     • Lili Marlen so bile celo stare gramofonske plošče

     • DJURO SUMAR

      Saj je lepa pesem.

     • učko

      Lili Marlen je Hitler prepovedal, ker je pri vojakih vzbujala domotožje in zbijala vojno moralo !

     • DJURO SUMAR

      In zakaj nebi smeli zapeti, Vstanite v suženjstvo zakleti. Res ne vidim problema.

  • sprehajalec

   Gre za Sovjetsko himno, od 1922 – 1944.

   kako pa bi me gledali, če bi naprimer jaz na nekem srečanju pel Lepo Našo?

 • Kosobrin

  Kdo bi povedal kakšno besedo več mediju, ki ga neprestano žali? Nihče!

  • Lustrator

   Nova24 mu, za razliko od vseh mainstream medijev, ki na dnevni ravni pljuvajo po Janši, vsaj da možnost zagovora, celo prime-time termine za soočenje, a je seveda dovolj prebrisan, da priložnosti ne izkoristi.

   • Kosobrin

    Hudo, hudo se motiš. Pa saj sam veš!

  • Olga_10

   Resnica je žaljenje? V vsaki pravni državi bi komunistični zlocinec sedel do smrti!

 • Kosobrin

  Predsednik komunistične partije? Kaj ni bil nazadnje predsednik R Slovenije dva mandata?

  • Caetano

   Saj to naredi stvar se hujso…

   • Kosobrin

    Saj ga je narod izbral! Že ni bilo boljšega.

    • Lustrator

     Tudi ta “narod” bo moral slej ko prej doživeti svojo sodbo. A takrat s konkretnimi imeni in priimki – zakaj neki bi jaz plačeval za VAŠE napake?

  • sprehajalec

   Generalni sekretar zveze komunistov Slovenije. Drugje so generalne sekretarje streljali, ali pa poslali v izgnanstvo;

   Ernst Thälmann- generalni sekretar KP Nemčije. Ustreljen v KZ Buchenwald.
   Nicolae Chausescu – generalni sekretar KP Romunije. Ustreljen v Bukarešti.

   Pri nas so pa postali predsedniki.

  • xtc

   Ne samo to precednik CK ZK -ki je bil šef SDV.
   V nobeni noemalni državi politika ,ki je bil šef oz nalogodajalc KGB ja,Gestapa,SDV ja ali druge komunistične tajne policije nebi pustili niti kandidirati ,kaj šele izvoliti najverjetneje pa bi ždel v zaporu ali hišnem priporu ob prepovedi tako javnega kot političnega udejstvovanja.
   Take abotnosti so zmožni le Slovenci.

 • Peter

  Ja, res je nekoliko čudno vse skupaj.
  Nekdo gre na pohod v Jajce, pa mu to naprej mečejo še danes.
  Nekdo drug je bil precednik CK ZKS, pa se tega nekako ne omenja.
  Dvojna merila ali selektiven spomin?

  • sprehajalec

   Huje je, da podmladek ene najpomembnejših strank, poje pesem Kominterne. Himno, saj so vsi vstali, kot je to pri himnah v navadi.

   Potem pa pravijo, glejmo v prihodnost.

   • DJURO SUMAR

    Vi pa klečite zaradi tipa, ki je umrl pred 2000 leti in zrete v preteklost.

    • sprehajalec

     To angleška kraljica dela, ne mi.

     • DJURO SUMAR

      Kolikor vem v cerkvi klečite in molite.

     • sprehajalec

      nisi še nikoli stopil v Cerkev Đurice. Samo pred cerkvijo pisal v beležko, kdo je bil pri maši, za partijski komite. Izdajalec.

     • janez cepec

      najbel fajn je, ko videš starga, okorelga, pravovernga komunajzarja Janšo pr maš, koko pike nabira za nasledne volitve. ovce pa meketajo in peketajo za njim u nepovrat. tragikomično

     • sprehajalec

      Čb biu Ivan janez Komunajzar Janez, bi ga spekl, tm pr žegnani vodici. Tko j biu pa disident k Solženicin. Rasfuku je partijo, da more takele shode met k zgorej, na skrivaj. Mau si puglej kongres Kubanske partije, kako se to dela.

     • janez cepec

      ma dej nehi se blamirat, s tvojim disidentom. če si u arestu mau sladoled lizu, pa srbohrvaščino obnaulu, si navadna pičkica, ker nisi zahtevu translejterja, pa si se uklonu za en sladoled. jebeš tacga disidenta

     • tona

      Ali imaš slobodno posle podne?

     • janez cepec

      črnogorski fitnes se grem, a veš kuga je to?

     • sprehajalec

      Dat ga sosed iz celice u Ustanovi u Begnah uleče?

     • janez cepec

      ne, to se teb dogaja, črnogorski fitnes je to, de se tok cajt po kavču valaš, de te use boli

     • DJURO SUMAR

      Seveda sem bil v cerkvi, na kakšnem pogrebu, pa v Vatikanu v baziliki svetega Petra, pa na Budimu sem prižgal svečko, pa koelensko katedralo sem si tudi ogledal. Kdo hodi k maši me pa res ne zanima.

     • sprehajalec

      kakšno svečko si pa prižgal Đurice? Da nisi šel v lekarno ponjo, tisto za od zadej? ko ne veš ničesar o krščanstvu?

     • Peter

      Jurij je lepo slovensko ime.

     • DJURO SUMAR

      ja, zeleni Jurij na konju. Še danes rečemo denarju : mi daš enga jurja.

     • Sv. Jurij je tudi Satana premagal. Zgleduj se po njem !

     • DJURO SUMAR

      Problem je, da ne verjamem v pravljice in v satana, sploh pa nimam nikogar za vzgled.

     • janez cepec

      ja farji majo najrajš tiso, fonhinten, pa tud če ni svečka

     • tona

      preveč tablet porabiš.

     • sprehajalec

      To so te u partij učil janez. N poznam nbenga tacga farja.

     • DJURO SUMAR

      Saj jim ne piše na čelu, pedofil.

     • sprehajalec

      Če ne pa postrezi s članki o obsojenih župnikih za pedofilijo. Kolikor vem se je vsaka taka odmevna zadeva pri nas končala z oprostilno sodbo. Starši otrok, so pač zavohali možnost odškodnine, župniki so pa prava tarča. Je ves tisk proti njim. Obsodba Đurice. daj linke.

     • DJURO SUMAR

      Linki me ne zanimajo. Dejstvo je, da je pedofilija zelo razširjena med župniki.

     • sprehajalec

      To je Đuricino dejstvo, ker je partija tako rekla…

     • DJURO SUMAR

      Jebo te partija. Ti še kar preganjaš komuniste, butec.

     • sprehajalec

      kaj pa tile v članku delajo, Kominterna pa generalni sekretar partije pa to?

     • DJURO SUMAR

      Pa si res bedak. To je podmladek stranke SD, katera deluje v demokratičnem kapitalizmu.

     • sprehajalec

      Pa kominterno nažiga? Za sprostitev ali kaj?

     • DJURO SUMAR

      Če bi peli Lili Marlen ali molili očenaš, bi bilo pa v redu ali kaj. Vi molite molitve stare tisoč let, oni pa pojejo kar jim paše. Od kdaj je prepevanje zločin. Pojejo za svojo dušo, ker se jim zdi ta vaš kapitalizem preveč izkoriščevalski. In zapomni si, bolj boste srali po njih, bolj glasno bodo peli in vedno več jih bo.

     • sprehajalec

      Lahko delajo kar jim paše, če ne bi šlo za nek podmladek SDja, ki je ena vodilnih strank v sloveniji in je ukradla in zlorabila naziv Socialdemokrati. In ki se ima za europsko.

     • DJURO SUMAR

      Jao, jao. Tudi Nemci imajo socialne demokrate, katere sedaj prosijo, da naj gredo v vlado. V EU parlamentu sedijo skupaj in se zavzemajo za iste cilje.

     • sprehajalec

      vendar nemški socialni demokrati niso prefarbani komunisti. ki jim, ko se čutijo dovolj močne maske padejo iz obraza, tako kot zgoraj v članku.

     • Lustrator

      Nemci so, za razliko od nas, izvedli temeljito očiščenje spon totalitarizmov – po tem ko so v 2. svetovni vojni zradirali komuniste, so po njej še naciste in nato ob padcu Berlinskega zidu še enkrat njene vzhodnonemške ostanke. Primerjati nemške socialiste in slovenske komije je bilo rečeno perverzno!

     • Lustrator

      Si sploh kdaj v življenju pogledal “rodovnik” stranke, ki jo tule zagovarjaš in, predvidevam, zvesto voliš? Poznaš njene najbolj “eminentne”člane, simbole na katere prisegajo in ideologijo, ki jo zagovarjajo v svojem delovanju?

      KPJ-KPS-SDP-ZLSD-SD

     • Lustrator

      Narobe. Resnično DEJSTVO je tako, da je med župniki manj pedofilije od vseh poklicev, ki so tako ali drugače povezani z delom z otroci. Z drugimi besedami – verjetnost, da je nekdo pedofil, ker je duhovnik, je precej manjša, kot da je pedofil nekdo, ki je oče, družinski prijatelj, dedek, stric, učitelj, vzgojitelj,…
      To so DEJSTVA podprta s statistiko, tvoji komentarji pa umazan komunističen agitprop zaradi katerega bi moral v normalni državi odgovarjati pred sodiščem. Si pa lahko neizmerno srečen, da je kristjanom ljubezen in odpuščanje najvažnejša zapoved, sicer bi za svoje laži in žalitve najintimnejših verskih čustev že plačal na drugačen način.

     • DJURO SUMAR

      Se strinjam, da je največ nasilja v družinah, kjer prevladuje fizično nasilje in zloraba deklic. da je pedofilija prisotna med učitelji in vzgojitelji, ampak po statističnih podatkih jo je največ v cerkvenih krogih, zlasti tam, kjer cerkve vodijo sirotišnice in druge ustanove z mladino. Največji problem pri tem vprašanju je, da cerkev to skriva in pometa pod preprogo. Če zalotijo pedofile med učitelji in vzgojitelji, država takoj ukrepa.

     • Lustrator

      To enostavno ni res in zelo dvomim, da si sam zares tako naiven, da bi dejansko verjel v mantre, ki jih tako vehementno podajaš. Če si videl nekaj filmov s to vsebino, to še ne pomeni statistike – seveda je veliko bolj šokantno in atraktivno snemati filme o nekih demoniziranih razčlovečenih duhovniških pedofilih, križarjih, inkvizitorjih kot pa o vsakdanjih očetih, sorodnikih, družinskih prijateljih, učiteljih, komunistih, liberalistih, ki so v zgodovini odgovorni za precej več zla, a to gledalcev navadno ne zanima. Ljudje, ki se vam niti sanja ne o delovanju cerkve saj o njej berete le preko (rumenih) medijev (ki se jim o internem življenju krščanskega občestva navadno še manj sanja) in stereotipnih filmov/dokumentarcev, pač zlahka za statistiko in “dejstvo” sprejmete vse kar vam pred nos postavijo na televiziji. Vaše besede pa imajo dejansko tako težo, kot če bi se sam spravil soliti pamet o ustroju družbe bušmanov, ki sem jo prav tako spoznal le preko nekaj polurnih dokumentarcev (ki so jih seveda snemali zahodnjaki) in slabih gostilniških šal.

      Si dejansko na koncu zatrdil, da država za razliko od učiteljev in vzgojiteljev duhovnikom pogleda pod prste, medtem ko prve ostro kaznuje? Glede na prakso v Sloveniji (pa tudi po svetu kolikor poznam) je prej obratno – velika večina obtožnic proti duhovnikom je bila tako obupno spisanih in brez dokazov z edinim namenom diskreditacije cerkve in Božjih služabnikov, da so pred sodiščem (pa čeprav partijskim) druga za drugo padale in padajo. Sem ter tja se na svetu (kristjanov nas je trenutno okoli 2,4 MILIJARDE) zgodi kakšen škandal, ki dejansko stoji na resničnih dogodkih, pa se o njem poroča kot da gre za nekaj vsakdanjega, kar se dogaja povsod in je malone prva in edina dejavnost, ki se odvija v krščanskem občestvu. Ja, tako zmanipulirano predstavo o svetu imajo lahko le ljudje, ki medijem verjamejo bolj kot lastnim izkušnjam.

     • DJURO SUMAR

      Vidiš kako nimaš pojma. Na Budimu v tisti veliki cerkvi je prostor kjer gorijo svečke zelo veliko svečk, takšnih drobnih), zraven pa so nove, katero vzame obiskovalec in jo lahko prižge. Tam smo bili cel teden na rokometnem turnirju in smo si ogledali vse znamenitosti Budimpešte. Tam zelo blizu cerkve stoji tudi spomenik neznanemu ruskemu junaku.

     • sprehajalec

      In si jo potem prižgal Đurice z mislijo “Živeo nam drug Tito”.

     • DJURO SUMAR

      Tita takrat ni bilo več med živimi. V takšni zgradbi in takšnem vzdušju človek misli na mnogo bolj osebne stvari. Ampak to je zate že malo preveč, se mi zdiš preveč primitiven v svojih razmišljanjih.

     • sprehajalec

      Prižgati svečko z mislijo “živ je Tito, umro nije, dok je Đure i komunista Slovenije” je pa ja čisto osebno.

     • DJURO SUMAR

      Pa si resnično zelo primitiven.

     • sprehajalec

      peti leta 2017 himno Kominterne, ti pa ni primitivno a?

     • DJURO SUMAR

      Manj od vsake molitve, Oče naš kateri si v nebesih………………………….

     • sprehajalec

      Saj ne znaš naprej Đurice. Copy paste zna vsak.

     • DJURO SUMAR

      Znam tisto, kar me zanima.

     • župnik cefizelj

      enako kot peti hvaljen jezus in zdravo marijo ti enocelični omejenec.

     • sprehajalec

      jezus pa Marija nista nikogar pobila, Kominterna jih ima pa nekaj milijonov na vesti…

     • DJURO SUMAR

      Saj Jezus in Marija sta čisto o.k., primitivec si ti.

     • župnik cefizelj

      kva da ne ti lažnjivec ti? v njunem imenu je svet za 500 let zastal v razvoju in te posledice čutimo še danes. še posebej v sloveniji ke klerikalna struje vnesla tisočletni razdor in hlapčevanje. le ubogi in neizobraženi so primerni za v cerkev. bol je zabit rajši moli!

     • sprehajalec

      Butl prfuknjen, sprav se na kromanjonce, ki so napadli neanderatlce, pa razvoj vrgli za 20.000 let nazaj.

     • župnik cefizelj

      ne rajš bugeca v rt brcni, ko je 4000 let nazaj svet ustvaril in dinozavre skupaj s človečnjaki zmešal.

     • sprehajalec

      dinozavre skupaj s človečnjaki zmešal.

      produkt je bil pa komunist.

     • župnik cefizelj

      tko kreacionizem uči. te bom farju zatožil, te bo že po nagi riti. hitr na koruzo klečat in prosit odpuščanja. bo jezus nazaj pršu in vse vas profit vernike v jamo zmetal. z jezusom ni šale.

     • sprehajalec

      V jamo meče komunist, Borec NOB.

     • župnik cefizelj

      dej mal biblijo preber, jezus je iz templja vse cigane pa mešetarje v jamo zmetal. pa ti si res en zlagan vernik. da te ni sram, da se dičiš z božjo besedo, v sebi pa nosiš rdečo zvezdo! brez skrbi jezus vse vidi. ura resnice bo kruta in hitra. zveličar že jamo koplje.

     • sprehajalec

      To poglavje o metanju v jamo sem pa res preskočil. kakšen partijski ponatis svetega pisma?

     • župnik cefizelj

      to je kr original z brezij, po nareku pravega domoljuba in edinega slovenca ivana janeza janše. tko je z vami svečkarji, kar vam ni všeč ne slišite, če že si pa zmislite. Ampak zveličarja ni moč pretentati, kdor vero izrablja ga čaka kazen hujša od smrti to je prisilno poslušanje 24 urnega maratona krkovičeve poezije. umiranje v grozovitih mukah, huda jama je smrkavec proti krkovičevi poeziji. baje si je na zadnjem festivalu domoljubne pesmi samo pri prvi kitici 20 upokojence z perglami odstranilo dvanajsternik. resnično grozovit pojav.

     • sprehajalec

      Komunist žali vse, tako bo dal v nič tudi enega največjih talentov slovenske poezije za Prešernom in Balantičem, Krkoviča.

      Jezus ni nikogar metal v jamo, v jamo mečejo komunisti.

     • župnik cefizelj

      potrjena je zaslepljenost kot patološko stanje svečkarje. krkovičeva poezija skupaj s prešernom!? hahahahahahaha to vse pojasni. kot nekoč zaslepljeni z titejem, so danes njihovi ideološki dediči zaslepljeni za križem in ivanom janezom janšo.

     • sprehajalec

      Ko boš sestavil dva verza, ki se rimata, naprimer

      en velik fizelj, nadležni lik cefizelj,

      se pa oglasi.

     • DJURO SUMAR

      Pa si res totalka prfuknjen.

     • sprehajalec

      partija vaju je s cefizljem sfukala Đurice, mentalno. Samo ker sta že celo življenje takšna, tega ne vidita.

      Mi pa vidimo.

     • DJURO SUMAR

      Ti vidiš samo 20 cm pred svojim nosom, toliko kot takrat, ko si se rodil.

     • sprehajalec

      Praviš Đurice če bi študiral manifest komunističe stranke v Kumrovcu bi videl dlje?

     • DJURO SUMAR

      Tudi če bi študiral astro fiziko nebi videl dlje, ker imaš poškodovane možgane.

     • sprehajalec

      Lastnost komunista je, da vedno druge obtoži za to, kar dela ali ima sam.

     • DJURO SUMAR

      Vidim, da nisi študiral astro fiziko, temveč svetovno komunistično gibanje.

     • sprehajalec

      Indoktrinacija je bila splošna in del učnega programa Đurice. vendar smo nekateri kritično gledali nanjo. odvisno od osebnega intelekta. nekaterim je pa sedla…

     • DJURO SUMAR

      Saj pravim, da si se že rodil butast.

     • sprehajalec

      Đurice, praviš da indoktrinacija sede, če si dovolj inteligenten ali kaj? Samo ta najbl butasti niso šli v partijo?

     • janez cepec

      Jezus pa Marija res ne, u imenu Cerkve in vere je blo pa pobiteh na miljone ljudi

     • sprehajalec

      janez u imen komunizma pa 100 milijonou.

     • janez cepec

      ne več jih je blo zarad Cerkve

     • sprehajalec

      100 milijonou jih ni blo na svet takrt janez.

     • župnik cefizelj

      ivan janez janša je moral za svojo avnojsko spokoro po kolenih do marije odrešenice, se bičati z brezino vejo in poljubiti jezusovo tuniko malce pod popkom, ko mu je ministrant s posvečenim oljem mazal podplate.

     • sprehajalec

      še en ljubitelj LGBT pornografije, po imenu Cefizelj…

     • župnik cefizelj

      ne tlači me v katoliške scene. to mate vi svečkarji. baje se mahnič pa beznik rada ravsata. baje so jih že parkrat dobil v nerodnih pozah, vendar sta baje navdušena rokoborca.

     • sprehajalec

      Partija je vedno brez sramu obtožila druge za to, kar je počela sama. Zato je berija na koncu postal zahodni špijon, pa golo otokaši sovjetski pa angleški špijoni.

      zato smatram, da se v SDju, podmladek radi ravsate v gornjem smislu.

     • župnik cefizelj

      jz se ravsam v spovednici z vaškimi tercijalkam. po mojih pridigah so babe tko mokre kot pleša ivana janeza janše, ko so ga zaprli na metelkovi. baje je kar slovensko pozabil.

     • sprehajalec

      kaj daš LGBT frendu potem talar na glavo, ko ga onegaviš od zadaj, ker te posvetno očitno rajca.

     • župnik cefizelj

      a to počnete svečkarji v dolgih zimskih večerih. a se temu po svečkarsko reče duhovne vaje?

     • sprehajalec

      Nam to božja zapoved prepoveduje. Bog je ubil Onana, ker je trosil seme po tleh. To je za nas dovolj velika grožnja.

      Komunisti pa pač ne priznate božje zapovedi.

     • DJURO SUMAR

      Vi ga ne trosite po tleh, ga rajši date kakšnemu otroku v rit.

     • sprehajalec

      Bog to nam prepoveduje Đurice. Komunisti ga pa radi vtaknete tudi tja, kamor je prepovedano.

     • Franc Lozinšek

      Običan yugo provokator balkanskih manir.

    • Lustrator

     Admin, prosim odstrani zgornji komentar, predno se spozabim in sam to naredim z njenim piscem, hvala za razumevanje.

     • DJURO SUMAR

      Boš moral še kar nekaj časa klečati in moliti, da se te Bog usmili.

  • župnik cefizelj

   kaj se to sliši nad grosupeljsko svetnico?
   ivan janez poje rdeči zvezdi zdravico.
   vaški far z očmi zmiguje,
   ivan janez rdečo zvezdo zopet naskakuje.

   Sam pri sebi kriči na ves glas,
   če hočem spet na ablast priti,
   po treba črne postreliti.
   Že kuje novo izdajo in takojci gre v vas.

   Ivan janez se spet obrača,
   spet rdeč kot zvezda nastopača.
   že v murglah milosti prosi,
   kot pionirček zraven zastavico nosi.

  • učko

   JaJo lahko reče, da pozna komunajzle do obisti, ker je bi encajt pr’ njih.

   • macon

    Jajo je bil mlad in naiven, 1991. ni dojel, da mora za Cankarjev dom zraven kakih smetnjakov odpeljat glavnega udbostrička in mu izvesti Ceausescuja.

    Danes se ne bi pogovarjali o polomljenem zdravstvu, milijardnih krajah in najpomembneje: imeli bi več v žepih razen seveda debilnih komunajzarjev, ki so kvečjemu za živino past.

    • janez cepec

     JJ je u partijo stopu zato, de bi jih od znotrej zjebu, poj pa svizec zavije……….

     • Olga_10

      Ga pogrešate? Komunizem vam razpade pred očmi….komunajzli bodo tudi dobili turistične vize, od Nemcije do Doba….

    • župnik cefizelj

     general ivan janez janša, sam je premagal srbskega sovraga in zmagal v bitki za slovenijo. pravi patriot in domoljub. no v resnici se je vseh 5 dni skrival v kleti cankarjevega doma in polnil plenice in prav po otročje cuzal prst. obstajajo telefonski zapisi, ko si je urejal azil v avstriji.

     • macon

      Janša je vodil odpor in najbrž ne iz gozda kot tvoji idoli, temveč iz komunikacijskega vozlišča. Kaj se bo točno zgodilo pa takrat ni nihče vedel, lahko je biti danes pameten.

      Tvoj kučan in njegovih štirideset razbojnikov pa so ob Ženevskem jezeru drkali kurac, ki se jim je takrat še dvignil in nas izdajali in sramotili ter se dogovarjali o bodoči milijardni velekraji.

     • župnik cefizelj

      ja ivan janša je imel vozlišče na stranišču cankarjevega doma. baje njegova uniforma še danes smrdi po dreku. janša je kaj naredi!? na njegov ukaz so krkovičevi strahopetci sestrelili merlaka. prava hujskaška posrana podgana tale ivan janez. dobro da so vsi poveljniki TO ignorirali ukaze tega poscanega grosupeljskega posraneta. tam kjer jih niso, se je pa pijana to drhal zapletla v vojne zločine, ko je streljala neoborožene nabornike.

     • macon

      Oj, budala nad budalami, o Merlaku je bilo že vse povedano, vi podporniki kriminalcev in laganja pa kar ponavljajte vaše zblojene izcedke. Sramota ste, barabe brez morale in hrbtenice, izdajalci domovine, smeti. Odjebite.

     • janez cepec

      odjebi ti, Mrlak je biu umorjen na ukaz velikega diktatorja, sicer ni vedu, de bo glih Toni u čoperju, eksekutor je biu pa samozvani general, ki to ni Krkovič

     • Olga_10

      Na sovražni helikopter so streljali na podlagi ukaza PREDSEDSTVA, ker je bila Slovenija v vojni! Merlak je bil sovražni vojak!

     • Franc Lozinšek

      Še en slovenačka yugo oficircina (zastavnik), ki še šahovski figur ni poznal, po 25. letih ne prenese poraza. Dandanes ne vedo, kako bi se maščevali osvoboditeljem izpod tiranije komunizma.

 • sprehajalec

  Živ je Stalin, umro nije, dok je Židana i Sdeja Slovenije.

 • Olga_10

  Palček je bil zmeden…tako laže, krade in zavaja, da še sam sebi več ne verjame… Židan tudi tupi take slaboumne, da se človek sprašuje, kje je končal faks…v Kumrovcu? Komunajzli so res v razsulu…

 • Peter

  Nekam pogosto se pojavlja v javnosti, glede na to, da je navaden upokojenec, ki se ne ukvarja s politiko, no.

  • DJURO SUMAR

   Če ga povabijo pride z veseljem.

   • pogostitve so bogate.

    • učko

     Striček Milan ni nevaren pri takih obiskih, nevaren je, ko z jezo dvigne svoj telefon.

    • DJURO SUMAR

     Tega pa res ne vem.

   • Lustrator

    Zanimivo. V zadnjih 30 letih se ni niti enkrat samkrat upal odzvati na Janševo povabilo k javnemu soočenju. Enako velja za intervjuje s komerkoli razen lastnimi mediji.

    • DJURO SUMAR

     Povabilo mora biti prijateljsko in dobronamerno. Z barabo kot je Janša se tudi jaz nebi pogovarjal.

     • Lustrator

      Kaj je vendar bolj dobronamernega in konstruktivnega kot soočenje dveh glavnih protagonistov politične scene zadnjih treh desetletij?

      Baraba zato, ker drugega za drugim razkrinkava vse tvoje komunistične idole skozi mrene njihovega prozornega piškotkarskega PR-a v katerega slepo verjame večina slovencljev? Ali baraba zato, ker je partiji obrnil hrbet, bil eden ključnih mož pri osamosvojitvi Slovenije in postal eden redkih doslednih in neuklonjenih protikomunistov na naši politični sceni?

  • Peter, kaj tudi ti lažeš ? :)

   • Peter

    Ne. To nas hočejo na vsak način prepričati, ko steče pogovor o stricih iz ozadja….

    • DJURO SUMAR

     Tudi vidva se ukvarjata s politiko, le da vaju nihče ne sliši, kaj šele uboga.

 • Janez

  Ja?
  “Janez Cepec” !
  Glej
  – tu na tem shodu je cela vrsta kandidatov – za tvojo – ” KOL” TERAPIJO !?
  Pa?
  Takih, ki si kar zaslužijo nadiranje s tvojim izrazom – “BUTL” !?
  DAJ !
  Naredi seznam tam prisotnih – pa se jih kar loti – brez zadrege ! S “KOL” terapijo in z ” BUTLI”!?
  Vse
  NEGATIVNO !
  IZ ZGODOVINE NJIH
  NESODNNO MORILSKI VKP B BOLJŠEVIŠKIH STALIN KOMUNISTIČNIIH – PREDHODNIKOV !
  IZ
  NESODNO MORILSKE ZGODOVINE NJI SLLO KPS IN KPJ TER ZKS IN ZKJ TITO PREDHODNIKOV !
  Vse
  SLABO
  IZ SD, LDS, PS, ZARES, ZAB , DESUS ZGODOVINE – HOČEJO? Kar pozabiti !? L.r. Janez K. KOMENDA
  P.S.
  “KISLA ŠALA”
  “Janez CEPEC”
  KAR S TVOJO ” KOL” TERAPIJO – NAD TA ” MLADI IN TUDI STARI FORUM” SD – OSVEŽI JIM SPOMIN !

  • janez cepec

   Janez, tablete

   • učko

    Ne primejo več, zgleda, da so kot eni antibiotiki, bakterije neumnosti pa so postale imune !

    • janez cepec

     ja bo držau, ta pametn odneha

   • tona

    Kaj še tablete naj ti nosi za teboj ?

   • Janez

    A?
    Rabiš ? Tablete ? Naj ti kar M. K. IN SD ŽIDAN – KAJ TOLŽILNEGA POVESTA !
    Npr.
    Zakaj sta te zavedla – v komunistično krvavo blatne vode.
    In?
    V sedanjo pokomunistično
    “norenje” teh scufanih SD, ZL, DESUS, SMC ITD. POKOMUNISTOV. L.r. J. KOMENDA
    P.S.
    NOBENIH TABLET NE DOBIŠ OD MENE !
    Le
    “ZDRAVAMARJO”
    Vem, da si pač ” J. Cepec” – a te kratke molitve se pa le nauči.

    http://www.marija.si/duhovnost/marianska-molitev/zdrava-marija/

 • župnik cefizelj

  govori se, da je v preddverju v svoji avnoj-romarski opravi zmedeno lutal tudi grosupeljski general ivan janez janša. kot besen je deklamiral leninove stihe in zaljubljeno objemal portret dolanca. umirili so ga šele možje v belem in zala uršika, ki je takoj prinesla kisove obkladke, da se je janez malce umiril. ata bačovnik je pa prinesel ploh, če bi ivan janez spet postal avto-destruktiven. v plenicah za odrasle si je naš ivan mojstrsko narisal spredaj zvezdo, zadaj križ, da vinko gorenak-miličnik ve kam ciljat.

  • tona

   Hop Cefizelj pa te imam, ti lažniva stara krota !

  • učko

   Cufuzel bi lahko biu JaJotov kronist !

   • župnik cefizelj

    ivan janez janša, stara komunjara. skupaj z gorenakom sta objemala portrete tita in dolanca kot danes objemata razpelo.

    • učko

     Jah, mogoče sta Donaca objemala za to, ker je biu član HitlerJugend. N’kol ne veš prauga vzroka.

     • župnik cefizelj

      a ti je to župnik povedu, ko sta se igrala igrico prstek presenečenja?

     • učko

      mau pogooglej, to ni n’č nouga !

    • tona

     Cefi-zelj stara krota pit se ga ne upa,
     mi pa po navadi pijemo ga radi.

  • tona

   Cefizelj stara krota pit se ga ne upa.
   mi pa po navadi pijemo ga radi.

  • luckyss

   Glej…ne odobravam tvojega krutega neposrednega stila…in pretiravaš tudi…
   Vendar ti bom dal plus, ker te hišne ovce morda strezni le to, da jo udariš po blesavi buči..

 • Bozz

  Vstanite v suženjstvo zakleti!

  Dober nagovor. Torej, če prav razumem s tem vzklikom v resnici priznajo, da so zakleti v njihov suženjski sistem, komunizem?

  Komunizem = težak davek na dohodek, to pa je:
  https://www.youtube.com/watch?v=OPM8vH3E2Wk

  Ja, socialisti/komunisti, res ste zakleti v svoj komunistični suženjski sistem, ki je samo nadaljevanje plantažnega suženjstva na malo drugačen, bolj prikrit in izpopolnjen način. Ste izpopolnjeni novodobni sužnjelastniki.

 • župnik cefizelj

  pa ta janša tv je obsedena z milanom kučanom. po moje ima ivan janez janša na stropu spalnice velik kučanov portret, ker očitne se mu pritisk dvigne le ko kučana vidi.avstrijski dohtar mu je prepovedu viagro, k se mu pol mal strena. zato se baje tudi uršika bačovnik med seksom dere kučan, kučan in ne janez janez. govori se da ,je črt dobil ime tako ko si je v seksualnem deliriju uršika zaželela malo popestritve in je zakričala kučan rt, (ku)č(an) rt, in tako je nastal črt. resnična zgodba.

  • milanček

   ti cepec, ali lahko hodiš odvezan okoli!

   • župnik cefizelj

    še en nezakonski sin velikega patriota in mega trosilca semena ivana janeza janše. pravi kristjan, v vsaki fari po enga pankrta.

    • milanček

     kot sem dejal, si revček-umski rrevček! Sem starejši od g. Janše! Je pa dokazano, da so komunajzarski idioti, ala kardelj, kidrič, govedo maček imeli veliko nezakonskih otrok s raznimi vlačugami! Kje je hodila oz se spajdašila, skurbala tvoja kurtizana, ki te je povrgla!?

     • župnik cefizelj

      sem zadel žebljico na glavico! hahaha, to je pa klerikalna dvojna morala, sam da je navzven ves poštirkan, za stenam pa zganja kurbarijo. no far k ma babe rad je še vedno boljši od farja, ki otroke preganja.

     • Olga_10

      Mislite Milana s tajnico Špelo? Res ste star…vse ste pobrkal… Komunajzli ste znani po dvojni morali…. pa tudi spomin vam peša, sploh pred SDS in Logarjem….

     • milanček

      cepec, nisi odgovoril, kje se je tvoja mati lajdrala z komunajzarsko golaznijo! Zatajit ti ne more, samo če te pogleda se vidi , da si seme sranja!

     • župnik cefizelj

      otroške travme so zunaj. pojdi v miru sin moj. pridi k meni v našo faro na spoved, da ohraniš zdravega duha pod vso to zlodejevo navlako. vidim, da ti je težko kot prvi sin vaške radodajke, vedno zasmehovan in zaničevan. brez očeta si taval po svetu razcapan in prestrašen. odpusti svoji materi, ki se je izgubila v hudičevi nasladi. sovraštvo ti slepi razum in te vodi v pijačo in propad. pomagaj si sam in bog ti bo pomagal.

     • tona

      Ce”fizelj stara krota pit se ga ne upa,
      mi pa po navadi pijemo ga radi.

     • tona

      Ce’fizelj stara krota pit se ga ne upa,
      mi pa po navadi pijemo ga radi.

     • rubec

      hihihi

    • Olga_10

     Mar ni Milan povozil moža kuharice kranjskega župnika? Imate zato takšno averzijo do kristjanov? Občutek krivde?

    • tona

     Cefizelj stara krota pit se ga ne upa,
     mi pa po navadi pijemo ga radi……

  • WatsonForus

   Prvič : če si ti župnik sem jaz papež! in drugič : tvoja denarnica obožuje Kučkota!

  • slosin

   ..jest sem pa slišu, da nosi murgeljski palček s sabo rezervne gate…ker če slučajno sreča JJ se vserje…

  • montyamp

   Veš , ti si pa predstavnik udbovske umetnosti .

  • Olga_10

   Ne, obsedeni ste vi! Ali članek govori o Janši?!!

  • tona

   Cefizelj stara krota pit se ga ne upa,
   mi pa po navadi pijemo ga radi…..

  • Franc Lozinšek

   Katoliška vera obstaja že dve tisočletji, dočim komuni….. vera traja 99 let. Ti si zagotovo župnik komi vere – tvoja vera je čista utopija – dokazano, saj se je leta 91 — 90% narodov tvoje vere vgreznilo v lastno greznico in si je večina narodov pod tiranijo komunizma zaželelo KAPITALIZEM. Tudi komunizem je vera. Pri nas je bil Bog TITO (tajna internaciolna teroristična organizacija). PIKA.

 • Janez

  Ja!
  Mi?
  BOMO VSTALI
  IZ POKOMUNISTIČNEGA EX KP, ZK IN SEDANEGA SD, SMC, ZL, DESUS – “SUŽENJSTVA” !
  Oni?
  Pa?
  NAJ PO KOLENIH – SPOKORNIŠKO – ODROMAJO NA Brezje k Mariji Pomagaj !
  In !
  Naj jo poprosijo
  – za pomoč in za “zdravo pamet”. Morda se jih pa Marija usmili. Bog ve? L.r. Janez K. KOMENDA
  P.S.
  KRATKA MOLITEV
  ZA EX KP, ZK IN SD LJUDI !

  http://www.marija.si/duhovnost/marianska-molitev/zdrava-marija/

  • župnik cefizelj

   bugec te gleda, zdele te bo z razpelom po buči. bugec pravi da odpri okno in stopi na sveži zrak v božje kraljestvo.

   • Janez

    Ti ?
    Že nisi župnik! Zagotovo – ne !
    Le
    NAVADEN ? ” “CE- SFUZELJ” – SE ZDIŠ !
    Vstanite !
    V suženjstvo “komunizma zakleti” in odidite ven iz njega !
    Zakaj?
    Ste pa vaše zloglasno ime – “ZATAJILI”?!
    Internacionala je komunistična himna – to se ve !?
    No ?
    Zakaj SD, ZL, SMC , DESUS ITD.
    – NOČEJO
    BITI VEČ BITI “KOMUNISTI”. Saj komunisti še vedno so. Se zdi? L.r. Janez K. KOMENDA

    • župnik cefizelj

     zanikaš glas boga! nevernik! cvrl se boš v zlodejevem olju, belcebub ti bo z žerjavico na hrbet risal božje freske. ubogaj božji ukaz, ali umri v peklenskih zubljih.

     • Janez

      Ti !
      “Ce-sfuzelj” pa nisi tako poganski in neverniški – kot se delaš.
      Kar
      Dobro poznaš krščanske – prispodobe.
      Pa?
      Kako jih bi ne poznal. Pekel je namreč “zaživa”. V peklu – že si. L.r. J. KOMENDA

     • župnik cefizelj

      ti kar kriči luciferjev podanik! poslušaj glas boga, spusti ga v svoje srce! Iz tebe bom izgnal hudiča! Na kolena in moli za svojo izgubljeno dušo! molil bom tudi jaz, mogoče bo bog v vsej svoji veličini našel kanček usmiljenja za tvojo zlo dušo in ti namenil hitri konec.

     • tona

      Cefizelj stara krota pit se ga ne upa,
      mi pa po navadi pijemo ga radi….

     • tona

      Cefizelj stara krota pit se ga ne upa,
      mi pa po navadi pijemo ga radi…

   • tona

    Cefizelj stara krota pit se ga ne upa,
    mi pa po navadi pijemo ga radi..

 • Vrhovni sodnik

  Tovariš penzionist, umir se že enkrat, če ne pa gate na glavo, 2 svinčnika v nos, ti meni nisi kos.

  • Franc Lozinšek

   Po sliki sodeč je videti nizko čelo – kje bi lahko bila pamet?

 • macon

  “…ki je pred mikrofonom Nova24TV vidno kazal nejevoljo in strah.”

  Vsi peklenščki že pripravljajo tovarišu kučanu poseben kotel, ki bo razgret do rdeče vreline. Tovariš bo potem nemudoma postal podzemni kaplar oddelka slovenskih komunajzarjev pod komando generalisimusa Stalina. Njegov neposredni načelnik pa bo gnoj Tito.

 • žogica

  Dajte se vi janševci začet ukvarjat sami s sabo ( imate kupe smeti pred svojim pragom ….. ), sicer je pa kongres Mladega foruma lepo uspel, polna dvorana…..

  • janez cepec

   če bi biu JJ mau mlajš, bi kandidiru za predsednika mladih komunajzarjev, aja se je enkrat že, pa so ga prokužil. tud za komije ni biu dobr

   • Olga_10

    Serpentinšek vam ni dovolj? Sem vedla, da bi ga komunajzli radi ukradli SDS…vendar imate smolo….

    • janez cepec

     pejd ti nazaj na britaf, 58 maš številko jame

     • Olga_10

      Mate smolo…kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade….

     • montyamp

      Serpentinšek je Stalinov vnuk . Strelec z merkurjem v kozorogu .
      Saj če ne bi bil stalinistična glista , ga žvepleni halbmadžar ne bi friziral .
      Takih banditov se je za paziti .

   • lukamiha

    Seveda ni bil, ker je želel mladino brez komunistične navlake!

  • Janez

   Ha, ha !
   Polna dvorana ?
   Interesentov, kandidatov ?!
   Za
   ” KOL” TERAPIJO IN ZMERJANJE Z ” BUTL” V IZVEDBI ” Janeza CEPCA”? L.r. J. KOMENDA

  • macon

   Izgleda kot da so se zbrali v kaki kleti ali pod stropom skednja. A so tvoji idoli spet v ilegali oziroma se pripravljajo nanjo?

  • Olga_10

   .res je “uspel..polna dvorana…telebanov in talibanov…

   • luckyss

    Spet le blesave parole…

    Podobno, kot, ko sam opozorim, da je JJ komunist…
    Vendar je v mojem primeru govor o dejstvih, ti pa nakladaš..

    • lukamiha

     Daj no , spametuj se že, da nekoga obmetavaš s komunistom v najstniških letih je infatilno, sploh pa če veš, da so ga komunisti zapirali v diktaturi in celo v sedanji poldiktaturi! Res si revše!

     • luckyss

      Glej…sam sem levičar in humanist že vse življenje…
      In tudi, če bi mi naredili lobotomijo, mi nikoli ne bi padlo na pamet, da bi šel peš v Jajce in vmes pošiljal ljubezenska pisma Titu…..to je zame bolano…ali bolno, če si slavist, v kar dvomim..

     • lukamiha

      Kažeš svojo podobo nezrelosti, če nekega najstnika polniš z lažnimi obljubami in prirejeno zgodovino, so posledice gotovo vidne ! Znano je, da so ljudje pač le odrasli zmožni presojati o stvarnosti in zgodovini! Levičar si po tej teoriji lahko do nekako 25 leta, potem pa si le navaden zintrigiran bedak ali pa hipokritski oportunist ali pa za vedno neodrasel ! Druge razlage ni!

     • luckyss

      Po moje pa so stvari bolj preproste…
      :Če si butast kot najstnik, takšen tudi ostaneš v kasnejših letih..
      Je pa res, da inteligentni ljudje ne silijo v politiko..

     • Lustrator

      V to “politiko”, ki jo sam podpiraš prav gotovo ne. Ne sodi po sebi in svojih – pa čeprav imate že 70 let monopol. Če verjameš ali ne, obstajamo tudi drugačni – tisti, ki jih v 70 letih le niste uspeli popolnoma iztrebit v svojih HUMANISTIČNIH levičarskih manirah.

     • luckyss

      Pravkar si povedal, da je Janša butast…
      S tem se celo jaz ne strinjam….
      Sicer pa..zmenita se…jaz te najdem v pol ure…Janez te bo v dveh dneh ;))

     • lukamiha

      Slabo razumeš zapisano,Janša je gotovo dovolj zgodaj uvidel bedo komunizma. Bil je celo zato maltretiran in zapiran s strani trdorokcev, ob osamosvojitvi na pravi strani in še sedaj poglavitni trn v peti komunistom,zapiran! Ne vem, kaj tebe žene v to noro levičarstvo,ki vodi državo v propad.Mogoče imaš koristi od tega,ne vem?

     • Lustrator

      Ravno nasprotno. Biti komi in “humanist” (lepo te prosim, od kod ti ta bolna kombinacija??!) že vse življenje in to izjaviti leta 2017 ko je kristalno jasno kam je svet pripeljala leftardska politika, da o naši komunistični (to o “levici “nakladaj komu drugemu) partiji niti ne govorim, je precej bolj bolno od članstva v partiji v časih, ko je bila to edina pot, da si se sploh lahko ukvarjal s politiko. Janša v začetku 80ih zaradi tebi podobnih totalitarcev ni imel, ti pa jo imaš in ZAVESTNO izbereš rdečo. S tem si torej absolutno ZADNJI, ki bi lahko usmeril prst v smer Janševega članstva v partiji 40 let nazaj.

      In še enkrat, zavoljo zdrave pameti, nehaj opletati z izrazom “levičarja”, ker je to podobno abotno, če ne še bolj kot Kučanovo “osamosvojiteljstvo”, ali celo krščanstvo.

    • Olga_10

     Pametni se iz napak kaj naučijo, bedaki ostanejo vedno bedaki….na tem kongresu je polno…BEDAKOV…

  • luckyss

   Enoumje ni dobro… ,niti levo, niti desno…
   Le poglej kam to vodi…npr. ta portal, ki je v posmeh resnici, logiki in zdravemu razumu hkrati…

   • macon

    Res ne dodajaš kake dodane vrednosti, recimo iz tvoje levosučne pozicije, no… res pa je, da so ostali forumski komunajzarji še za razred bolj zabiti od tebe.

    • luckyss

     Klerovska ovca, ki jo pase komunist težko daje relevantne izjave..

     • macon

      Vidiš, spet dokazuješ, da nisi kak biser, ker mi limaš kler. Cerkev mi gre na jetra od 14. leta, ko sem dojel njihove igrice.

      Bodi vesel, da ne zagledaš realne slike vašega levičarstva, da bi dojel, kaki izmečki so(ste) slovenski levajzarji-komunajzarji.

     • luckyss

      Se opravičujem….
      Torej si “neklerovska” ovca, ki jo pase “bivši ” ekstremni komunist…
      Se opravičujem za podrobnosti..

     • macon

      Seveda je ekstremni komunist nekdo, ki je pred 30 leti nekaj rinil po mladinski lestvici, medtem, ko je zveriženi prdec, ki je bil šef centralnega komiteja in načeloval Udbi prava podoba vzornega demokrata, čeprav še danes maha z rdečo zvezdo.

      P!3da, kako ste omejeni in zaplankani, dajte se vsaj norčevat malo bolj duhovito. Všeč mi je recimo TWITO, ampak ta po mojem ni bil tvoj.

     • luckyss

      Twito je seveda vaš in ni moj ;))
      In, še enkrat ponavljam…odrasla in psihično zdrava oseba ne more zamenjati svojih načel iz danes na jutri…
      To je možno le pri ekstremnih populistih, če lahko tako blago poimenujem psihiče..

     • macon

      Načela zamenjaš. ko za parolami in videzom spoznaš kruto realnost in kako se razlikuje od parol in videza. To zahteva etična podstat v vsakem človeku, vendar jo eni za korist zadušijo, drugi pa enostavno ne morejo, čeprav je v njihovo materialno škodo. Temu se potem reče, da resnica vedno pride na plan, pa če se jo še tako duši.

      Veliko komunajzarjev je spregledalo in vedno novi spregledujejo, torej je upanje tudi zate.

     • luckyss

      Glej…dal ti bom plus, ker si po mojem mnenju precej dobro “opravičil” dejansko stanje..
      To pa je, da gre za oportunistične in skrajno egocentrične osebke, ki dejansko sodijo v ustrezne ustanove ( pa ne mislim zapor)..

    • Lustrator

     Precenjuješ ga. Le nekoliko več besed naklamfa v svoje odgovore za razliko od tovarišev, katerih povprečna argumentacija šteje nekako 5 do 6 besed na repliko.

  • sprehajalec

   pa himna Kominterne je tudi lepo zvenela žogica. Kot v najlepših časih, pa govor generalnega sekretarja je bil ganljiv.

   • župnik cefizelj

    kot vsakič v lepeni. če bi sds prelepil z zvezdo sploh ne bi opazili razlike. svečkarji ploskate kot v transu.

    • sprehajalec

     V bruslju bodo temu posnetku in himni Kominterne ploskali, rekli bodo, kakšni naprednjaki so v Sloveniji.

    • tona

     Cefizelj stara krota pit se ga ne upa,
     mi pa po navadi, pijemo ga radi.

   • žogica

    Res je sprehajalec, a te je janša poslal tja vohunit ?

    • macon

     Levajzarji-komunajzarji, tako ste predvidljivi, da znamo vse vaše finte že na pamet, ker jih moramo že desetletja prenašati.

     • župnik cefizelj

      ivan janez je taprav produkt akademije đerđinskega, desnakarji blejajo kot v starih časi. na tlesk so slepi za resnico, no če smo pošteni je katoliban slep za resnico od rojstva.

     • macon

      Režimski podrepnik kot si ti in uporaba besede resnica je nonsens. Vaša resnica je, da lažete in kradete, druge nikoli niste imeli.

     • župnik cefizelj

      kraja in lopovščina je v genu katolibana in klera. ivan janez pa v življenju ni pošteno delal ti pa kot se kaže tudi ne. javni uslužbenec nekdaj v prvi vrsti partijskih kongresov, danes v prvi vrsti pri maši, vse za dobro plačo. prefarbarska komunajzerska podgana kot njegov malikovani idol.

     • macon

      Vi levi ste fašisti sedanjosti. S svojimi lažmi ravno to dokazuješ.

     • tona

      far Cefizelj stara krota pit se ga ne upa,
      mi pa po navadi pijemo ga radi.

     • Lustrator

      Ko pride tak komentar od častilca srpa in kladiva, ki se niti prefarbat ne zna, potem veš kje je kredibilnost pisca…

     • tona

      g.Cefizelj stara krota pit se ga ne upa,
      mi pa po navadi pijemo ga radi.

     • Lustrator

      Ti ločiš pozicijo od opozicije? Janša je bil in je opozicija (danes žal edina) partiji v časih, ko je bilo to smrtno nevarno. No ja, povprečen komi besede “disident” še izgovoriti ne zna, kaj šele da bi jo razumel, spet vas precenjujem.

    • sprehajalec

     ne na yutubu sem naletel na posnetek. Samo bolj slabo všečkajo.

  • Lustrator

   Res je – politična opcija, ki v 30 letih samostojne Slovenije še ni zbrala več kot 30% v parlamentu, je glavni krivecza katastrofačno sanje v Sloveniji pod taktirko preostalih 70%. No, tebi je seveda važno, da je bila polna dvorana – v normalnih demokracijah, kjer so že v začetku 90ih pričeli z lustracijo, bi prav vsa vsebina dvorane ob prvih taktih kominternovske himne pristala za rešetkami brez možnosti kakršnekoli javne funkcije v prihodnje. A ne v Slovenistanu – poslednjemu rdečemu klifatu sredi EU.

  • traktor

   A pol butlnov še ne bo zmankal?

 • ney

  Čisto verjamem, da je tovarišu Kučanu in SD- jevcem konkurenčnost trn v peti…

 • macon

  Kje pa je bil tovariš Ščegevarček Kordiš v črni baretki, da bi vam zabrundal par spodbudnih? Želim si čimveč javnih nastopov tega misleca nad misleci, da se bodo čimveč ljudem odprle oči, no.

  • sprehajalec

   To so nasledniki partije starega kova Mačon, Kordiš je še bolj ultra od njih, zato ga v njihovi družbi ne boš našel.

   Disput je enak kot Stalin (podmladek SD) in Trocki (ZL). Gre se zato, kdo je bolj radikalen. levi so pa vsi seveda.

   • župnik cefizelj

    baje so kordiš, mahnič pa khamili veseli straniščni trijo pod taktirko pendrek gorenaka

    • sprehajalec

     Danes si pa ful potreben cefizelj. Priporočam ti staro tovarišijsko-levičarsko metodo seksa.

     vsedi se na levo roko, da bo otrpnila, potem si ga pa vrži na roko in boš imel občutek, da ti ga nekdo drug, oziroma Kordiš morda.

     Olajšaj se.

     • župnik cefizelj

      so to recepti iz klerikalnega praktikuma? dober si v metodah kardinala rodeta, no vsaj otroke upam da pustiš pri miru.

     • sprehajalec

      Ne iz priročnika za mlade komuniste.

     • župnik cefizelj

      se pravi iz janšatove zbirke. lepo, lepo, da vas poduči o njegovih koreninah.

     • sprehajalec

      Misliš na partijskega disidenta in literata Ivana janeza? Ki mu je enak le morda Solženicin, le da ima Solženicin ožji literarni opus….

     • janez cepec

      opus literata Ivan obsega 5 knjig z rdečo partijsko knižco ured, napisu je pa tud eno pesmco, Toninu ????, in če doktorira pa se ga še zapije, bo Prešernouga Fronca presegu

     • župnik cefizelj

      edinega pravega disidenta je ivan janša poslal v prerani grob, slišal je na ime pučnik. ivan janez je uničil simbol tako imenovane slovenske pomladi in mu z pravo udbovsko zvijačo prevzel stranko in ga zastrupil. ivan janez janša je prej berija kot pa solženicin, se nisi ravno prej bahal, da je berija postal zahodni špijun torej disident in odpadnik.

     • tona

      ž. Cefizelj stara krota pit se ga ne upa,
      mi pa po navadi pijemo ga radi.

     • tona

      Ce-fizelj stara krota pit se ga ne upa,
      mi pa po navadi pijemo ga radi.

     • tona

      Cefizelj st.ara krota pit se ga ne upa,
      mi pa po navadi pijemo ga radi.

     • rubec

      hihihi

    • Olga_10

     Kordiša in Ahmada iščite med svojimi…

    • antimur

     Govnač, ti pa res nisi sposoben operirati dlje od cekreta, ubogi levi fašistek, se ti hlače tresejo pred skorajšnjim zlomom levega fašizma.

    • tona

     Cefizelj stara krota pit se ga ne upa,
     mi pa po navadi pijemo ga radi.

  • župnik cefizelj

   skupaj z mahničom si lulčke merita na sekreu v dz.

   • Olga_10

    Mislite z Ahmadom?

    • župnik cefizelj

     mahnič in ahmad!? uf, mislim da to ne. veste mahnič se mi zdi malce rasista, rad ima samo slovenske fante.

     • tona

      Cefizelj stara krota pit se ga ne upa
      mi pa po navadi pijemo ga radi.

     • Olga_10

      Ne sledite debati? Imate težave z razumevanjem? Govor je o Kordišu in Ahmadu, vaših vzornikih…

   • lukamiha

    A tebe cel dan nalivajo v Murglah, saj boš crknil? Ko boš tolk pijan, da boš začel z resnico, te bodo pa odpustil in vrgli v keho ali pa po udbovsko nekam pospravili!

   • tona

    Cefizelj stara krota, pit se ga ne upa,
    mi pa po navadi pijemo ga radi.

  • Janez

   Ha, ha !
   “ŠČEGEVARŠEK” !?
   JE PA RES DOBRO – ” PARTIZANSKO IME” za ZL špasnega Miho K. L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   A?
   Js 77 letni M. K. ŠE DOMA ? ALI BIVA ŽE V DOMU ZA STARE? DSO Trnovo, DSO Bokalce?

 • WatsonForus

  eh stari prdec je prišel malo prdet, pa ga je Nova24 TV zjebala , da ni mogel ustanovit “trojk” !

 • andreas82

  stranka SD je stranka najbolj moralnih ljudi, mladi forum ni nobena izjeman, pogrešam Pahorja, bo povedal porniči so najvišji dosežek civilizacije hehehehe

 • Janez

  V DANAŠNJEM – “REPORTERJU ” !
  Je
  pri kolumni dr. B. T. – ODVETNIŠKO ZANKANJE EX ” POLITIKA ” M.K.

  Zanikano je – celo odvetniško – je namreč,
  da bi bil ex “politik” M.K. – KDAJKOOLI VPLETEN V PROMETNO NESREČO S SMRTNIM IZIDOM !
  Že dlje časa so
  namreč obstajala privatna govorna pričevanja – povedana s strani kar verodostojnih ljudi,
  da
  M. K. V NEKO PROMETNO NESREČO V KRANJU 1973. LETA
  – DOMNEVNO – NAJ BI BIL VPLETEN.
  Kogar
  ta tema zanima – si lahko ogleda današnji Reporter ! Poln je zanimivega branja. L. J. KOMENDA

 • Olga_10

  Še levake je sram “podmladka” s ta starimi partijci in samim šefom Udbe in partije, Murgleonejem….poskušajo spreminjati temo in pometati pod preprogo….preproga je premajhna, komunajzli….

  • luckyss

   Ja, Olga…tu pa se spet končno strinjava…
   Takšno “pogozdovanje” na osnovi politikanstva bi moralo biti kaznivo..
   Itak je narod (po tem forumu sodeč) vedno bolj butast…
   In potem se najdejo osebki, ki mladini težijo s tem, da naj premislijo o svoji spolni usmerjenosti , ko je dovolj pogled v mednožje..
   Podobno je z vami političnimi ovcami….mekečete in bluzite, ne vidite pa koga ali kaj imate med nogami..;))
   Ovce vseh ovc …Kučan vam je “desničarjem” podtaknil tajnega agenta JJ 000 z licenco za nafukavanje idiotov ;))

   • Olga_10

    Svojo “inteligenco” pojdite prodajat drugam!

    • luckyss

     Tebe itak nihče ne jemlje resno…pluse dobivaš iz usmiljenja..

     • Olga_10

      Očitno ni res! Zakaj mi kradete Nick in me poskušate diskreditirati?
      Sama tisto, kar mi ni zanimivo, preskočim.. vi pa želite, da cel svet upošteva vaše blodnje…

     • janez cepec

      pejd raj posodo pomivat, reč descu, nej ti mau ketno zategne, de nauš traparij devala

     • Olga_10

      Advokat? Tarantela? Ali pa ostali iz palete Nickov? Res ste vreden svojega imena….

   • Janez

    ZA
    TOLE TVOJE ČENČANJE V ZADNJEM STAVKU !
    Pa?
    NIMAŠ NOBENIH VELJAVNIH DOKAZOV !
    Bomo šli vprašati M. K. – ČE JE TO RES – KAR PIŠEŠ! In potem ? L.r. Janez K. KOMENDA

    • luckyss

     Hja, če bi imel dokaze, bi to pomenilo, da se motim…
     Torej imam prav…
     Dajte ovce butaste začet razmišljat…
     Bi “komunisti” vedno znova dobivali volitve, če ne bi bilo JJa…
     Bi lahko Bush napadel Irak, če ne bi bilo Bin Ladna, itd..
     Ovce butaste ;))

     • lukamiha

      Komunisti dobivajo volitve zaradi njihovih medijev,gostiln,JS,300000 Jugoslovanov in neukih vsegliharjev ter lenih pišmeuharjev, ki ne gredo na volitve!Izračunaj v
      soto teh in ti bo jasno!Se mi pa zdi, da si eden omenjenih!

     • janez cepec

      dok ima Janše, bojo tardeči zmagval, ovce

     • lukamiha

      Ovca je tisti,ki so mu uspeli oprati možgane,Janša s tem nima nič,upam,da si zmožen to videti.

     • Janez

      Se zdi,
      da ni zmožen ?
      Se zdi, da so njega obdelovali s ” kol” terapijo ?
      Zdaj?
      Pa on nam grozi
      – s “kol” terapijo. Vreden je svojega vzdevka. Se zdi. L.r. Janez K. KOMENDA

     • Olga_10

      Tudi Hilarija je tako mislila….

     • Bozz

      Sej mogoče je pa to njegov namen. Pa kaj bi pisal…

      Lenin kontrolirana opozicija press

     • A lahko prosim samo ovce, brez butaste? Zakaj mora biti ta beseda butaste, nehaj žalit.

 • if

  Komunisti&Kučan – konkurenca?
  Velizdajalci komunisti&Kučan poznajo le en tip konkurence kot funkkcijo neodvisne spremenljikve “čas/okoliščina”.

  Prva realizacija konkurence je “masovno ubijanje, izgon, nacionalizacija-privatizacija”
  Druga realizacija konkurence je “načrtno preganjanje opozicije, načrtno zapiranje vodje opozicije, načrtno kršenje ustave”.

  Vzrok?
  Velik del slovenskih državljanov je najbolj neumen del slovenskega volilnega telesa!

  • Franc Lozinšek

   BRAVO

 • Grenze

  Komunisti bi pocrkali če bi morali živeti od svojega dela beri gobezdanja in lajanja pofuklni rdeči ritolizniki marš u severno Korejo .

  • žogica

   Ubogi revež, da te še danes preganjajo komunisti……., na Psihiatriji je še kak prostor zate, revež !

   • janez cepec

    u Begne nej gre, sicer pa to ni nč tacga, sej JJ tud njegovi bivši tovariši komunajzarji preganajo

    • sprehajalec

     kwas ti pr Taučar nasprot ustanove? sej to so tut begne janez.

   • sprehajalec

    Kaj pa je zgoraj na filmčku? Himna Komunistov in kominterne, mirno, kot se ob himnah spodobi, spontano petje iz naprednih grl, ter govor generalnega sekretarja Partije.

    Kot bi gledal nek film iz laosa ali pa Pekinga davne čase nazaj.

   • Olga_10

    Uboga žogica…kolikokrat ste se udaril-a v glavo, da ne veste, da so v SD sami komunisti? SD je prepleskana stranka, ki dela naprej komunistično in tako vzgaja tudi mlade! Nikoli niso obsodili zločinskega komunističnega režima in se distancirali od genocida!

    • Franc Lozinšek

     BRAVO –

   • Peter

    Mojca se ne more več žogat
    Pankrti

    Ker ji je en žogico preluknou, no…pffffft.

    • traktor

     Pa čokolado, ki jo je kupila stara mama, so ji tile tudi požrli.

 • Morala

  Od obljub, se ne da živeti…razkošno pa živijo poslanci in lopovi…

 • Olga_10

  Ljudje, tudi mladi, ki podpirajo komunističnega zločinca, ki bi bil v vsaki pravni državi zaprt in ga vabijo, da jim predava, s tem kažejo svoje vrednote…

 • Caetano

  Udbaški šerif in kolaborant z JLA ter s KOS-om času osamosvajanja sodi v zapor!

 • Janez

  Hja ?
  Saj vodjo imajo pa ? Zelo posrečenega ?
  Veterinarja !
  Po domače : ” dohtarja za pujse ” in ostale domače živali.
  Kaj ?
  So se pa temu Židnu ta pravi živalski pujski=piceki zamerili ? A kdo ve ? L.r. Janez K. KOMENDA

  • Olga_10

   Človek, ki dovoli zverinsko pobijanje živali za “halal” prehrano, ni zdravnik, ampak morilec, saj nima etike!

   • DJURO SUMAR

    Ne seri, v resnici te moti to, da za “halal” prehrano stojijo muslimani.

    • sprehajalec

     Musliji pa aziatska ideologija komunizma, kjer je vse vladarjevo, posameznik pa ne pomeni nič in je vse podrejeno kolektivizmu sta tujka v europski civilizaciji Đurice. Katera temelji na privatni lastnini in individualcu.

     • DJURO SUMAR

      Sem ti danes že trikrat napisal da si bedak, pa še kar vztrajaš pri svojih neumnostih.

     • sprehajalec

      Đurice, najin dialog je kot da bi mišek napičil slonico, ona pa bi stopila na trn, pa zarjula, auuuuuu. Mišek Đurice, pa bi ploskal, matr sem dober…

    • Janez

     O?
     Lej ga Djuro ?
     A še nisi – umrl ? Tako se je govorilo o tebi.
     A?
     Si se ” predomislil” – pa nisi – umrl ?
     No, če te “politika” še zanima – potem paa še ni tako slabo s teboj. L.r. J. KOMENDA

    • xtc

     Torej Židana v Halal ali kako?
     Ne razumem?

  • Peter

   O, si odkril kje se ugasne Caps lock? Kongratulejšen.
   vsak ima svoj stil, ampak takole je bolj pregledno, res no.

 • sprehajalec

  Včasih so takšnim zletom in srečanjem rekli Kongres Komunistične Mladine Slovenije, danes se prefarbano reče kongres mladih aktivistov SD. Smernice in cilji so ostali enaki, kot prej, državno družbena lastnina produkcijskih sredstev, zadolževanje, razlastitev premožnejših in lastnikov produkcijskih sredstev, ter ukinitev večpartijskega sistema in diktatura delavskega razreda pod vodstvom njegovega najnaprednejšega dela, Stranke SD.

 • Peter

  A bandiere rosse pa ne znajo?
  Pa hej mašinca bi tudi lepo sedla upokojencu na dušo, grem stavt, no.

  ja, tista pride na vrsto u Lažgošah….

 • montyamp

  Kupim šnelfajerco .

 • montyamp

  Že komunisti so se zbrali ,
  po zadnji kredit si že hite ,
  da s krivosodjem oblast si pribore .

 • montyamp

  Kaj so paradajzfašisteki imeli orgijo v TITOBANDITO bunkeru ???
  https://www.youtube.com/watch?v=ZnSNgm8GSMc&t=10s

 • xtc

  He,he,he,no dobra stvar je v tem ,da KučmanFuhrerja vse bolj za pete vleče sindrom Matilde(mokre sanje o novem Titeku-so že zdavnaj propadle) in da podobno kot Danilče ,ki ga muči isti sindom pa še nepomembnosti,lahko se le še slinita in ližeta,pa še to kmalu ne več,ker morata dati preje protezo ven ,da na kocinah ne obvisi.

 • Janez

  Ja?
  “KISLA ŠALA”
  Ampak ?
  Ni kaj
  – malo, le malo – napredovali so pa že – ti nasledniki KPS Ivana Groznega MAČKA !
  Se zdi.
  Namreč
  KOMUNISTIČNO-STALINSKI NESODNI POLIT MORILEC
  torej
  Ivan MAČEK – je bil incestno rojen, v sorodstvu rojen , sin bratranca in sestrične. Dejstvo.
  V
  sorodstvu, incestno rojenim se v ljubljanski ljudski govorici reče ” PIŽMOVKA”
  Pižmovke?
  So nekaj večje, barjanske podgane.
  No?
  Ti nasledniki Ivana MAČKA – imajo za SD vodjo – veterinarja=”dohtarja za pujse”.
  Nek
  malenkosten napredek so pa SD Židan – ovci
  – od njih KPS
  komunističnega predhodnika
  Ivana MAČKA (“pižmovke”) – so pa? Se zdi – malenkostno – le napredovali? Se zdi. L.r. J. KOMENDA

 • mginko

  Tako stara udba izobražuje svoj podmladek, da bo lahko še naprej blefirala kako je socialistična enakopravnost dobra za bedne državljane, ki še kar spijo v ritmu internacionale, v žepih pa drobiž, pri tovariših pa ….., uganite kaj.

 • Bald Eagle

  Te rdeče pezdete bi bilo potrebno vse po vrsti lustrirat in poslat v zapor. Jaz bi jim storil še kaj hujšega. To so največji škodljivci in uničevalci Slovenije in Slovenstva. SD je stranka samih komunistov, ki so se preobrazili v politično mafijo. Don murgelparkeljc jim pa poveljuje. Očitno iz ozadja leze vse bolj v ospredje.
  Zagovorniki propadlega socializma, lenuhi, paraziti in nesposobneži so se skoncentrirali v stranko SD (sami debili). Podporo pa imajo večinoma od čefurske golazni in potomcev komunističnih zločincev, zato pa tako vztrajno častijo PIF in hodijo v lažgoše slavit zasužnjevanje slovenskega naroda s strani zločinskega komunizma in tam lajajo vsi v en komunistični rog. Ogabno in sprevrženo, da bolj bit ne more.

 • Janez

  Zdaj smo v demokraciji !
  Pa nas oz. mladih – ja ne bodo
  še naprej zavajali s to svojo – socializem – preproščino.
  Zdaj.?
  Ta ex “politik” celo nekaj o ekologiji in skrbi za naravo govori !
  Kaj pa ?
  Tisoči nesodno, “marxistično” pomorjenih ” trgovcev, podjetnikov itd.” L.r. Janez K. KOMENDA

  • ahnenpass

   Tisoči takih, ki so že leta pred okupacijo vabili k nam bivše in kasnejše gospodarje nad življenjem in smrtjo, tisoči največjih barab in hinavcev, ki so se okoriščali z nesrečo celega naroda in nas prodali preden je okupator ustrelil pri nas en sam metek, to že niso taki ljudje, ki bi se morali danes komu smiliti ali bi jim moral kdo izkazovati kako spoštovanje.

   Obratno je res, izdajalce moramo najprej zatreti, če bi se radi kdaj osvobodili in normalno živeli.

   • Janez

    Ah, ah !
    Ti?
    Imaš pa fantazijo.
    Napiši znanstveno publikacijo in dokaži
    – svoje nabuhle in – se zdi – zlobne – kracljarije ! L.r. J. KOMENDA

  • Janez

   Spodnji
   “Ahnenpass”
   poskuša po nad 70 letih opravičevati
   – nesodno morjenje KPS, KPJ TITO STALIN KOMUNISTOV !

   Trud – brez upa – uspeha ! Tudi – zelo nefer , umazan trud. Se zdi. L.r. J. KOMENDA

 • Slovenec 33

  Glavni zagovorniki nadaljevanja okupacije Slovenije so se zbrali

  Zapomnite si jih.

  To so potomci tistih verskih blaznežev, ki so izvajali genocid nad slovenskimi rodoljubi in nas na to opominja nad 600 morišč.
  Veleizdaja njihovih prednikov na koncu druge vojne je omogočila nadaljevanje okupacije slovenskih dežel, in uvedbo usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma.
  To dejstvo nam sedaj onemogoča osvoboditev, ker je produkcija topoumnih produktov usmerjenega izobraževanja, ki imajo uničeno širino razmišljanja, tako velika, da skupaj z LGBTQ izrodki in sorošisti, preglasujejo volilce, ki imajo okupacije dovolj.
  Rezulatat je izglasovanje največjega veleizdajalca slovenskega naroda v tem tisočletju za predsednika, ki bo poskrbel, da se bo okupacija nadaljevala.

 • piko8

  Ta stara podgana murglska in sodelujoči SD paraziti, sami lenuhi in uničevalci Slovenije in slovenstva! Socialisti pod povelstvom mafijskega botra don murlgeoneja milana kuc’ana ima za cilj uničiti kar je Slovenskega!

 • ahnenpass

  Kučan ima prav, v Nato smo se pridružili, ko je bila to mirovniška vojska, odkar so postali agresor in okupator, se je spremenila tudi pogodba, čas bi bil, da postanemo nevtralna državica.

 • dobro se drži Kučan za svoja leta

  • ahnenpass

   Pomlajevalne kure delajo čudeže.

  • Janez

   Na
   Katerem podstrešju ?
   so se zbrali ?
   Ja – ta M.K. še kar nekaj – se zdi – zavaja mlade.
   Še
   tega jim ne pove, kdo je bil po rojstvu – “Marša Tito”. Morda niti ne ve ? L.r. Janez K. KOMENDA

  • xtc

   Ja dobr je zabuhel od pijačer.

 • Janez

  Kako
  le zmorejo tako zavajati mlade ?

  To
  negativno kontinuiteto bo prekinila
  le
  URADNA, SODNA

  1. – R E H A. B I. L. I T A C I J A NESODNO POMORJENIH
  ŽRTEV ZLOČINSKEGA ” TITO STALIN KOMUNIZMA”
  IN
  ENAKA

  2. – URADNA, SODNA
  – O B S O D B A – DOKAZANIH NESODNIH MORILSKIH “TITO KOMUNISTOV”
  Prej
  ne bo miru pred njimi.

  SRBIJA
  NAS PREHITEVA : leta 2015 so rehabilitirali Dražo Mihajlovića.
  Zdaj
  enako, uradno, sodno izvajajo – R E H A B I L I T A C I J E …
  rehabilitacije – ostalih nesodno ” TITO-KOMUNISTIČNO pomorjenih. V SRBIJI. L.r. Janez K. KOMENDA
  P.s.

  SRBIJA
  PRAVNICA GOSPA VERA MEJAK
  GOVORI O REHABILITACIJI NJENEGA OČETA
  NESODNO OD ” TITO-OZNE” LIKVIDIRANEGA, 1944.

  https://www.google.si/search?q=vera+mejak+radio+ognjišče&oq=vera+mejak+radio+ognjišče&aqs=chrome..69i57.24211j0j7&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • ahnenpass

   Srbija ni in nikoli ne bo rehabilitirala svojih fašistov, njihovih sodelavcev in ovaduhov, četniki so se borili proti nacistom, če pa so jih označili za manjvredno raso polživalskih človečnjakov, vendar za kraljevino, ne pa tudi proti svojem narodu.

   • Janez

    Zavajaš !
    Verjetno – bodo rehabilitirali tudi protikomunista Ljotića.
    Zakaj?
    So pa ?
    ” TITO STALIN PARTIZANI POTEM NAPADALI IN NESODNO MORILI ČETNIKE? L.r. J. KOMENDA

 • traktor

  Kako so lepi in pametni. Že enih 70 let nas vodijo v lepšo bodočnost.Tako z luknjami v žepih in na nogavicah, pa s travo v gobcu namesto segedina. Luknjami v naših, ne njihovih žepih, se ve.

  • Peter

   No internacjonalo pa znajo zapet. To je pa tud neki, no…

   • traktor

    Ja, ja himno pa ne. Cegani.

  • Peter

   Seveda, pa zelje ne eni strani pa meso na drugi, je v povprečju segedin…

   • traktor

    Sej to ti pravm. Nam zele, prascam na sliki, pa meso.

 • Janez

  NE ZMENIMO
  SE ZA 77 LETNEGA M.K. !
  In od njega
  in ostalih ex KP, ZK – jev – “mlade SD”!
  V
  R. SLO
  ZAČNIMO
  Z URADNO SODNO.- REHABILITACIJO – NESODNO UMORJENIH ŽRTEV “TITO KOMUNIZMA”
  PO
  ZGLEDU – URADNIH, SODNIH REHABILITACIJAH. – V S R B I J I ! Čimprej ! L.r. Janez K. KOMENDA
  P.S.
  SRBIJA
  PRAVNICA Vera MEJAK
  GOVORI O SODNI REHABILITACIJI
  NJENEGA OČETA,
  NESODNO LIKVIDIRANEGA OD ZLOČINSKE
  KOMUNISTIČNE “TITO- OZNE”, LETA 1944.

  https://www.google.si/search?q=vera+mejak+radio+ognjišče&oq=vera+mejak+radio+ognjišče&aqs=chrome..69i57.24211j0j7&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • Bozz

  SD = komunizem = težak davek na dohodek, to pa je:
  https://www.youtube.com/watch?v=OPM8vH3E2Wk

  Komunisti = prebrisani novodobni sužnjelastniki
  Komunizem = sistem suženjstva izpopolnjen na malo bolj prefinjen način

  Tako prefinjen (tudi s pomočjo propagande), da ga ljudje, kot je stranka SD in ZL, kar sami sprejmejo in se prostovoljno zasužnjijo oz. si želijo zasužnjiti druge in živeti od njihovih žuljev in tlačiti njihov denar v svoje žepe.

  Kako dolgo bodo Slovenci še nasedali tem šarlatanom?

  • DJURO SUMAR

   Toliko časa, kolikor bomo imeli popolnoma nesposobno in neorganizirano desnico.

 • Janez

  V
  današnjem “REPORTERJU”
  v kolumni dr. B. T. najdete
  NENAVADNO ODVETNIŠKO ZANIKANJE EX “POLITIKA” M. K. !
  Da
  ON – EX “POLITIK” M.K.
  – NIKOLI NI BIL UDELEŽEN V NOBENI PROMETNI NESRREČI S SMRTNIM IZIDOM !
  To
  odvetniško zanikanje – je ex “politik” M.K. verjetno zato objavil,
  ker je
  cenjeni dr. B. T. kot kolumnist objavil 13.11.2017 v Reporterju,
  d obstojijo govorice o taki prometni nesreči, pred 44 leti v Kranju. L.r. Janez K. KOMENDA
  P.S.
  KOGAR ZANIMA ?
  Naj si to ogleda v današnjem Reporterju.

 • Olga_10

  Levičarski talibani! Dol s teroristi!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!