[FOTO IN VIDEO] Romana Tomc prepričljiva zmagovalka soočenj: Poglejte, kako so pogorele Irena Joveva, Tanja Fajon in Violeta Tomić!

Foto: Printscreen

Za zadnje soočenje parlamentarnih strank pred evropskimi volitvami so se na RTV SLO odločili, da ga bodo pričeli na temo politične korupcije. Čeprav gre za slovenske kandidate, so za izhodišče debate prikazali afero Strache, ki je v sosednji Avstriji spodnesla vlado Sebastiana Kurza, namesto da bi se raje fokusirali na primer na evropskega poslanca iz vrst SD Zorana Thalerja, ki je bil obtožen in obsojen korupcije. Ko pa je Romana Tomc opozorila na dejstva, je Fajonova pričela z napadi na Nova24TV in nas lažno obtožila, da naj bi sami naredili fotomontažo. Vse za preusmerjanje pozornosti od resničnih problemov v Sloveniji!

Romana Tomc je na vprašanje glede izkušenj s politično korupcijo povedala, da osebno nima nobene izkušnje s korupcijo. “Zadnjih pet let sem v Evropskem parlamentu delovala na področju sociale. Za socialo se pravzaprav nihče ne zanima. Takih ponudb ni bilo in jih najostreje zavračam. Se mi zdi pa ta zgodba, ne glede na to, kdaj je prišla na dan, če je predvolilna usmerjena, da ima dober epilog. Ko so človeka dobili pri korupciji, je sledil nemudoma odstop. Seveda to pogrešam v Sloveniji. Pogovarjala sem se s komisarko, pristojno za to področje, in je rekla, da imamo enega najboljših zakonov proti korupciji, korupcija pa vseeno cveti. Mislim, da je to zgled: takoj odstop, objektivna odgovornost in posledice, kakršne pač bodo.”

Foto: Nova24TV

Fajonova je na vprašanje glede politične korupcije povedala, da ni bila nikoli tarča nikogar, in izrazila prepričanje, da je afera Strache jasno dokazala, da na tokratnih evropskih volitvah prihaja denar tudi iz tujine za destabilizacijo Evrope. “To je nekaj nedopustnega, padle so maske. Desnica zelo očitno v Evropi, ne samo v sosednji Avstriji, tudi v Italiji, Franciji in na na Madžarskem, ima zelo jasne povezave. Gre za poskus destabilizacije navzven.” Ob tem pa ni zmogla, da ne bi omenila našega medija Nova24TV.

Omembi Thalerja so se poskušali izogniti
Če se tako RTV SLO kot Fajonova izogibata dejstev, pa se jim ne Tomčeva. Ta je brez dlake na jeziku izpostavila, da mora opomniti, da edini slovenski evropski poslanec, ki so ga našli s prsti v marmeladi, ki je bil obtožen in obsojen korupcije, prihaja iz stranke Socialni demokrati. Ob tem je poudarila, da ko se najde nekoga pri korupciji, so zelo pomembne tudi posledice. “Takojšen odstop in prevzem odgovornosti, tega pa v Sloveniji ni. V Sloveniji imamo veliko korupcije, vendar nobene odgovornosti.”

https://twitter.com/MMateia/status/1131875138855739394

Videti je bilo mogoče, da Fajonova ni bila pretirana navdušena nad tem, da je Tomčeva omenila Thalerja. Priznati je morala, da je res, da je kolega Thaler takrat odstopil. “Bilo je nekaj nezakonitega. Plačal je tudi svojo kazen in z Mojco Kleva Kekuš sva se takrat zelo trudili, da sva hitro popravili ta madež v Evropskem parlamentu.” Ker pa je Fajonova želela s tem odvrniti pozornost od koruptivnosti, ki se je pojavila v njihovih vrstah, je Tomčevo vprašala: “Nova24TV je medij, vaš politični projekt, vaše stranke, tale fotomontaža, dva dni vas javno sprašujem, kako boste komentirali tako fotomontažo, ki straši, manipulira z ljudmi?”

https://twitter.com/strankaSDS/status/1131837704927424513

Fajonova izrekla laž, da naj bi Nova24TV naredila fotomontažo
Romana se ob provokaciji ni pustila zmesti in ji je odgovorila: “Ste me presenetili. Ne, ne poznam. Sem pa slišala za to. Sedaj vodim kampanjo in sem veliko med ljudmi. Nimam časa tega spremljati. So me pa obvestili, da je prišlo do te manipulacije. Poglejte, mene so doma naučili reči prosim, hvala in oprosti in sama s tem nimam nobene težave.” Fajonova je skočila v zrak, a vseeno se Tomčeva ni pustila zmesti in je dodala, da kot sliši, je bila to manipulacija. Dodala je, da je televizija povzela neke spletne objave in ko je ugotovila svojo zmoto, je objavo umaknila ter se opravičila.

Foto: Nova24TV

Fajonovo je očitno razjezil odziv Tomčeve, zato je lažno zatrdila, da naj bi Nova24TV naredila fotomontažo in jo objavila. Ob tem pa je Violeta Tomić iz Levice pripomnila, da naj bi Nova24TV to večkrat delala. Tomčeva pa je le mirno odgovorila: “Zgleda, da so nestrpni. Ko so ugotovili, da gre za fotomontažo, so se takoj opravičili in umaknili to s svojih strani. Zame je zadeva zaključena.” Svoj piskrček je pristavila še Irena Joveva iz LMŠ in dejala, da iz istih medijev ali portalov ni bilo nobenega opravičila glede poročanja o ograji premierja Marjana Šarca, kjer naj bi bile napisane laži in manipulacije.“Tudi iz napačnega zornega kota je bila tista ograja posneta. Meni je zelo žal, da se potem to izkorišča in da nekateri vidijo samo tisto ograjo, ne vidijo pa čez njo in uspešnih ukrepov vlade Marjana Šarca.”

https://twitter.com/anja8_8/status/1131637688732409857

Vsi mediji v rokah leve politične sfere
Glede svobode medijev se je oglasil tudi Zmago Jelinčič Plemeniti in izrazil prepričanje, da v Sloveniji ni problemov s kontrolo medijev. “Sploh ne, ker razen redkih izjem so vsi mediji v rokah leve politične sfere. Tako da nobene problematike ne vidim jaz tukaj. Ve se, kdo so, kaj delajo, kaj se sme objaviti, česa se ne sme objaviti. Tisto malo, kar lahko pobegne po desni strani, je pa zanemarljivo.” Tomčeva je ob tem dodala, da če bi se želeli izogniti vsem lažnim novicam, potem bi lahko v trenutku ukinili vse časopise in televizije v Sloveniji. “Glede vpliva politike na vodilne medije je pred nedavnim premier Šarec javno izjavil, kje se smejo in kje se ne smejo oglaševati podjetja, ki so v državni lasti. Podal je zelo jasen namig, kje je to oglaševanje zaželeno oziroma posebej, kje to ni zaželeno. Tako da glede tega vpliva na medije mislim, da bi bilo treba najprej počistiti pri sedanji aktualni vladi gospoda Šarca.” Šarčeva spitzenkandidatka je tako kot njen šef komentirala, da v tisti objavi ni videla nobenega konkretnega namiga. “Če pa se je kakšen od medijev našel v tem namigu, pa tudi to veliko pove.”

https://twitter.com/agortaa/status/1131641317212209152

Tomc: “Vlada bi morala na mejo poslati veliko večjo okrepitev!”
V soočenjih so se dotaknili tudi predloga zunanjega ministra Mira Cerarja, ki je na slovensko-italijanski meji predlagal mešane slovensko-italijanske patrulje policistov, da bi s tem zajezili ilegalne prehode. Tomčeva je izpostavila, da je Cerar resnično zamešal stvari. “Te patrulje bi morale biti na naši južni meji proti Hrvaški. Tam so ljudje ogroženi. Tam ilegalni migranti prehajajo nenadzorovano. To, kar je naredila vlada, je popolnoma premalo. Vlada Marjana Šarca ne more reči, da obvladuje situacijo, če pa ljudje iz notranjosti sporočajo policiji, da so videli ilegalne migrante na svojih dvoriščih. Vlada bi morala na mejo poslati veliko večjo okrepitev, kot jo je sedaj. Ta izjava Cerarja je pa popolnoma skregana z zdravo pametjo.”

Joveva glede nezakonitih migracij: Vlada je uspešna, to kažejo konec koncev tudi številke ujetih ilegalnih migrantov
Joveva je na očitke glede varovanja meje dejala, da naj bi vlada izvajala vse potrebne ukrepe in obvladovala razmere, ki tam po njeno niso izredne, ker naj bi učinkovito varovala to mejo. “Če bo kaj dodatnega še potrebno, bo to izpeljano zagotovo. Vlada Marjana Šarca je uspešna, to kažejo konec koncev tudi številke ujetih ilegalnih migrantov. Sicer jih najbrž ne bi ujeli.” Tomčeva jo je povprašala glede migrantov, ki se prosto sprehodijo in niso ujeti: “Kaj pa tisti, ki niso ujeti?” Joveva je na to odgovorila, da so statistike pač takšne, kot so. “Če je porast, so ujeti.” Ob tem je Tomčeva izpostavila, da problem predstavljajo tisti, ki niso ujeti. Joveva pa je nadaljevala: “V Sloveniji ne ostanejo, zagotovo. Mešane patrulje na slovensko-italijanski meji so nek izkaz dobrososedskega sodelovanja. Ne vidim težave, kvečjemu prednost.”

Foto: Nova24TV

Fajonova ne vidi prihodnosti Evrope v žicah, ograjah, patruljah, vojski, orožju
Ob tem naj izpostavimo besede Fajonove, ki sicer velja za zagovornico migracij. “Sama osebno si resnično ne želim patrulj na notranjih mejah. Moramo narediti vse, da bomo zavarovali zunanje meje EU. Res je, predvsem sodelovati z evropskimi vladami, ker do sedaj nismo uspeli sprejeti neke učinkovite, moderne, ne slovenske ne evropske migracijske politike. Ne vidim prihodnosti Evrope v žicah, ograjah, v patruljah, v vojski, v orožju in da imamo spet notranji pregled, kot ga imamo že tri leta tudi z Avstrijo, ki ga izvaja nezakonito. Rabimo evropske rešitve, te smo v Evropskem parlamentu sprejeli, žal pa so se ustavile v vrsti evropskih vlad, kjer sledijo populisti in nevarni nacionalisti.”

“Država, ki ne zmore zavarovati svojih zunanjih meja, ni suverena država,” je izpostavila Tomčeva in dodala, da če to razširimo na Evropsko skupnost, če Evropska skupnost ne zavaruje svojih zunanjih meja, schengenskih meja, potem ni suverena. “Naš odnos do migracij je popolnoma jasen in mislim, da ni potrebno kaj preveč komplicirati in filozofirati. V Evropo, v schengen lahko vstopajo legalno tisti, ki imajo za to ustrezne dokumente. Kar pa moramo spremeniti, je azilna zakonodaja, ki se v tem trenutku izjemno zlorablja. Vsakdo, ki pride na naše ozemlje, lahko reče, da je begunec, in je potem podvržen vsem tem azilnim postopkom. Na koncu se pa zgodi, da sploh ne izpolnjuje pogojev, in to je dolg in drag postopek in mislim, da moramo tukaj kar nekaj narediti.” 

Foto: Nova24TV

Joveva: “Vlada Marjana Šarca že sedaj počne in bo naredila vse, da bo Slovenija ostala varna država. Seveda je treba razumeti ljudi, ki živijo na južni meji. Ne sme se izkoriščati njihovega strahu, predvsem pa se ne sme posploševati in ustvarjati nepotrebnih izrednih razmer ali izredne panike. V Listi Marjana Šarca se zavzemamo za okrepljeno varovanje zunanjih meja, predvsem za Frontex na meji Hrvaška-Srbija, Hrvaška-Bosna in Hercegovina. S tem bi lahko rešili veliko težav, poleg reševanja težav pri izvoru.”

Vse koalicijske stranke glasovale proti upokojencem
Seveda pa spet ni šlo brez pogovorov o populizmu, ki si ga levica predstavlja po svoje. Tomčeva je poudarila, da zagovarja desnosredinsko politiko in s tem nima nobenih težav. “Seveda, glede populizma je vedno na tnalu desna stran. Na levi strani je tudi veliko populizma. Rekla bi nekaj glede termina populizem. Pravzaprav se ga zlorablja. Imam svojo predstavo o tem, kdo je populist. Populist je zame tisti, ki veliko obljublja, pa malo naredi, in če pogledamo našo vlado Marjana Šarca v zadnjem tednu, ko smo v SDS predlagali ustanovitev slovenskega pokojninskega sklada – vseh so polna usta skrbi za upokojence, ampak vse stranke koalicije so glasovale proti upokojencem v Sloveniji. Bojim se, kaj bo s temi ljudmi, ko bodo prišli v Evropski parlament, ker bodo enostavno pozabili na to, kar obljubljajo. Zame je to največji problem, prepad med besedami in dejanji.”

Joveva je na to odgovorila, da je Lista Marjana Šarca znana po tem, da ni obljubljala niti pred volitvami. “Ne obljublja, ampak dela,” je prepričana. Ko jo je Romana vprašala, če je pozabila prebrati koalicijsko pogodbo, je zatrdila: “Govorili ste o obljubah. Koalicijska pogodba je zapisana in se izpolnjuje in se tudi bo. Je pa še čas. Kar se tiče demografskega sklada, se pripravlja zakon, ki bo tak, da bo ustrezen in boljši.” Ob tem pa je Romana dodala, da je zakon o demografskem skladu podprla tudi Zveza društev upokojencev Slovenije na čelu s predsednikom Sušnikom. “Seveda me zelo čudi, da je tudi stranka DeSUS glasovala proti v parlamentu. Tukaj smo pri populizmu.”

H. M.

 • samsara

  “Kuwa j’dej babe zopghne?!
  Kuwa j’dej poj?
  Baba j’sam z’to n svet, da te zghe!”

 • šmentanamuha

  Romana je prava za poslanko EU, res je.

  • lili pili

   Da spipa en milion v bruslju..

   • kalavnik

    Pa da te vidim, ko bi ti migrant natepaval zeno ali hcero in zraven krical smrt desnicarjem.
    Saj mu ne bi zameril tega pocetja, ne?

    • lili pili

     In kje v sloveniji ali na hrvaskem se je to zgodilo….

     Samo strah in panika vas zene naprej

   • mapu

    Ja vsem desničarjem gre za milijon, levakom pa za Slovenijo, halo !!!! če verjameš ??? Leve ovce vse verjamejo…

    • lili pili

     Najbolj pa verjamejo sds ovce, najbolj pridne in mislijo samo z eno glavo…

 • rubec

  Veleposlanik Ruande me nadleguje, če jim prodamo opico od Fajonke. Trdi da je brez take opice njihov turizem na tleh. Kje je mene našel jebat črnuh.

  • Rožle

   Pa kaj jim kar ne šenkaš Šimpanzojonko .. bo šla takoj 123 za banane …

  • cosmosjasnovidec

   Tam so take opice kot je pasma “fajonka ” že izumrle zato hoče veleposlanik kupiti še zadnji primerek kateremu pa prav tako sledi enak slučaj.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

 • Miro Jereb

  jogova…fajzon…pa una glupa kanta vulvoleta …jogovi bi bolj pasal masazni salon nekje v evropi…Minhen recimo… so prav nesposobno hecne bleferke…Stalin…kje si ?

  • lili pili

   Ej ta romana ima izbuljene oci kot da ji je eden v tszadnjo kaj porino a ne

 • Vrhovni sodnik

  Na volitvah bi moral dobiti potrdilo, za koga si glasoval …. npr. dal si glas levakom – v trgovini 22% ddv, od 2.000 bruto plače ti ostane 1.000 neto, vinjeta cena 110 eur, davek na nepremičnine: DA, zdraviš se lahko samo v javnem zavodu ……. dal si glas SDS – v trgovini 20 % ddv, od 2.000 bruto plače ti ostane 1.500 neto, vinjeta cena 55 eur, davek na nepremičnine NE, zdraviš se lahko kjerkoli ……. sistem, kjer bodo srečni tako levaki, kot ostali normalni …..

  • Observer

   Dali si glas pravi desni stranki, ki je ni – v trgovini 0% ddv, hrano kupuješ direktno od lokalnega kmeta po pravični ceni, od 2000 bruto plače ti ostane 2000 neto, vinjeta ne obstaja, davek na nepremičnine in zemljo NE, zdraviš se lahko kjerkoli, še posebej z demonizirano konopljo in vsemi zamolčanimi naravnimi zdravili, itd. ….sistem kjer bodo nesrečni samo levaki.

  • kalavnik

   Ta teorija ne pije vode. Ko je saraorc obljubljal visji ddv in davke, so ga ljudje gladko volili.
   Povprecnemu slo butalcu je vseeno, ce mu bodo migrantje posilili hcero ali zeno, vazno da jansa ni na oblasti.
   Takse mozgane ni vec mozno spraviti v red….eden takih primerkov tu na forumu je lilipili, ki bi se gladko prijavil za eksekutorja, ce bi se zgodovina kdaj ponovila…

 • Observer

  Kako je postalo vsem nelagodno v studiju, ko je Jelinčič vrgel truth bomb in začel govoriti o ilegalnim mingrantih in direktno omenil njihovo mohamedansko vero kot srž problema. Jovevo poleg je kar zvilo. Te ženske, ko se bo začelo se bodo zvile v klopčič pod mizo v fetus pozicijo in sesale palec.

  • lili pili

   Roma je imala nekaj v ta zadnji, da je tko izbuljeno gledala..

 • antimur

  Pri tem soočenju se je jasno videlo, kdo je agresiven, kdo razume tisto, o čemur govori, pa tudi prepričljivi nivo inteligence pri Tomčevi napram Fajonovi, Jovevi in Tomićki. Zadnje tri kuzletine so sramota za vse Slovence, po sinočnjem soočenju mislim, da je tudi podpornikom levakov to razumljivo. Te tri leve v dobesednem smislu so resnično poden pameti, hudobije in splošne razgledanosti.

  • pajot

   Na volitvah bo zmagal znani “sam da ni Janša”,in jih bojo veselo obkroževali. Se razume,samo tisti,ki imajo IQ enak njihovemu.

  • lili pili

   A ti si gledu, moral bi poslusati pa bi vidu, da je bila tomka zelo slaba

   • antimur

    Za kretena kot si ti je pričakovano, da ne kapiraš, si pač butast kučanistični podrepnik, ki jim je uničenje slovenstva pred vsem drugim. Primerjaj Fajonko s Tomčevo, pa bi moral ugotoviti, tudi če si še tako “glup” ogromno razliko po inteligenci, nesovražnosti in skrbi za slovenski narod pri Tomčevi in pravo Soros-Kučanovo primitivko pri Fajonki. Tudi besednjak je pri slednji kot da bi poslušal sejo centralnega komiteja v času zločinca Tita.

    • lili pili

     Vse si narobe razumel, tomceva je jajotovo trobilo, fajonka pa misli z svojo glavo… ti pa z jajotovo..

     • Common Sense

      Morda res, ker jajčnikov nima več.

     • lili pili

      Jajo pa je brez las se bolj bebav…

     • lukamiha

      idiot si!

     • lili pili

      A dej no, cez leve pljuvate, ko pa gdo omeni vasega malika je pa takoj idiot, res si bebav..

 • Black_hawk

  Priznam za upokojence se je treba boriti, mi pa ni jasno kdo se bo boril za mlajšo generacijo?

  • antimur

   Preberi programe strank, poslušaj kaj obljubljajo, pa ti bo jasno. Levofašistična koalicija+Levica obljubljajo vsem vse, naredijo pa popolnoma nič, zero, razen kar počnejo, vzdržujejo kučanistično okupacijo.

   • Black_hawk

    To mi je jasno, sm največji možni podpornik kapitalizma, umika države, pa vseeno me zanima vse stranke v sloveniji opletajo zgolj s tem kako bodo poskrbele za upokojence, veliko mladih še vedno živi doma nima rešenega stanovanjskega vprašanja itd..

    • Black_hawk

     Je razlog morda v tem, da je upokojencev največ?

     • traktor

      To je, seveda, eden od razlogov. Je pa tudi dejstvo, da če bodo zaposleni, še naprej reveži, pa, če se bo mladina izseljevala s takšnim tempom, bi moralo biti tudi penzenistom jasno, da se jim slabo piše. Torej poskrbeti najprej za te, potem bo dovolj tudi za upokojene.

  • totex39

   Mlajša generacija pa je sedaj na istem kot so bili njihovi starši, če namreč nisi bil v ZK boljšega delovnega mesta nisi dobil, sedaj je enako moraš biti stranki, ki je na vladi in ni važno, če si sposoben, samo da si “naš”.

   • JANEZ GUS

    Vidimo ,kako nas v EU cenijo.Samo romunija je za nami.Od l08 se je začela temperatura drastično nižati.Smo tik pred lediščem.In prav je tako,samo naj ne mislijo rdečuhi,da bodo pobegnili.Skopljemo jih ,pa makar iz mišje luknje.

  • lili pili

   In kako se bo borila v bruslju za upokojence, ne me hecat…baba je nora..

 • Povprečen Državljan

  Samo vprašam:Kdo bo kriv, če se ne izšlo po vaših željah? Ugibam: Murgle,Kučan,mediji,butasti volilci, komunisti,strici iz ozadja..Skratka:tako,kot ponavadi-vsi drugi,samo vi sami ne.

 • SIMON ROZIC

  Romana Tomc je prava dama in prava oseba za prezentiranje Slovenije
  v EU v vseh pogledih! “Krezoba” Joveva čveka v tri dni, kot bi imela
  kakšno Šarčevo kaseto v ….iti!

  • lili pili

   Joveva je zakon

   • JANEZ GUS

    Za tebe.Norci v Idriji tudi danes častijo dan mladosti.

    • lili pili

     Cela slo. Praznuje razen nekaj sds ovc ne, je pa vas pastir ta praznik zelo cenil..

     • JANEZ GUS

      le praznujte.če imate kaj.kako dolgo še.Se boste spet poskrili kot 91.S posranimi gatami ste čakali po luknjah kaj bo.Samo zdaj ne bo več tako.

     • lili pili

      Da ne bo kot maja 45, niste se piskrili ampak oblezali …..

     • Boštjan Brenčič

      Ne bo, ne bo. Nič ne skrbi. Hudo glasni so se skrival do maja 45 pol so pa na plan prilezli …. Neoborožene ujetnike ukrej spraut je pa res POGUMNO IN ČASTNO DEJANJE.

     • lili pili

      Te neuborozeni, so prej oborozeni letali okrog in se skrivali za nemci, na koncu so se pa morali predati, zakaj pa, borili bi se naprej…

     • Boštjan Brenčič

      Lej, lulibilipili al kwa že z enim anonimnim cepcem se mi ne da več cajta zgublat. Še tolk korajže nimaš de bi se z imenom in priimkom postavu za svoje besede.

  • von Rhein

   Ne vem sicer kaj pomeni “krezoba”.Ampak,če gre za zobe kar povem,da me med govorom asociira na pibul terierja.

 • tasilo

  Pojasnimo že končno pojma populist in populizem, s katerima vsi rovtarji na široko opletajo, a kaže, da jih zelo malo ve, kaj pomenita. Še posebno levičarji radi uporabljajo izraze, katerih pomena ne poznajo in ne razumejo.

  Veliki slovar tujk (CZ, 2002) pravi takole:

  populizem -zma m — politična ideologija in praksa, ki skuša svoje delovanje čimbolj približati in uskladiti s hotenji širših družbenih slojev

  Populizem torej ni nič slabega, čeprav se levičarji po vsej Evropi trudijo dati izrazu zelo pejorativen (slabšalen) pomen.

  LP. Hanibal Lector

  • JANEZ GUS

   Rdečuhi nikdar ne vzamejo slovarja v roke.To moraš brat.Tam pa je tri četrtine bande ne pismene.Eden za drugim ponavljajo fašizem,nacizem,populizem skrajni desničarji………To je rdečuharski slovar.

  • Rožle

   Lep pozdrav..
   Anthony Hopkins – Hannibal Lecter

  • Boštjan Brenčič

   Lepo povedano. Le Routarjev ne žali. Verjamem, da ni bilo namerno.

 • Matija Mataja

  Prepričljiva zmagovalka ravno ne, bile je pa dobra.
  Tud Zmago ni bil slab. Brez njega bi levičarji Tomčevo zadnjič pojedli na nacionalki, skupaj z Ljudmilo.
  Ja kar je res je res….

 • opazovalec

  Od kdaj pa SDS ovčke sploh gledajo Hanzi TV? Stalno se pridušate, da ne boste plačevali naročnine, etc… seaj pa se hvalite kako ste bili dobri na Hanzi TV. Bi se lepo reklo Ali PLAČAT ali NIČ! Hudič pa je, da ne predvolilna soočenja na tem propagandnem mediju ne pride nihče iz kolalicijskih vrst, tako vam ostane samo Padalec, da ne razpravljate med seboj… Še Novakova se vas izogiba in pošiljajo najbolj delavnega slovenskega € poslanca, orgličarja.

  • JANEZ GUS

   Zakaj pa rdečuh serje po tem portalu.Za bebce je to smrtno nevarno.

 • Janka Kranjka

  Bravo Romana, to je prava oseba in na mestu. Vsa podpora!

 • if

  Preko južno meje v Slovenijo 25000 ilegalnih migrantov v prvih letošnjih štirih mesecih.

  Vira? Neposredno iz vojske in policije, enaka podatka, pri čemer oba vira pravita “oblast laže, prikriva dejstva, v ta namen zlorablja medije”.

 • JANEZ GUS

  Bravo Romana.Modro si ponižala te anti slovenske pocesnice.Če bi Tomička imela kanček soli v njeni puhli tepki,se ne bi več pojavljala v javnosti.Soroševa plačanka pa je delovala pod pasom,izpod nivoja.Sram je lahko tudi kučanove vlačuge iz Škrabčevih svisli

  • lili pili

   Janez je iz svoje stale raje poslal tomcevo kot zvera, je manj skode naredu..

   • JANEZ GUS

    Boš jutri videl,s katere štale boš ti.Danes pa te čakajo v Idriji.Boš imel blizu,da te dajo v faze.

    • lili pili

     Za ta bele je bil maj 45 naslabsi mesec, bezali kot prasci skoz koruzo……

     Ziveo dan mladosti..

 • lili pili

  Gledal sem oddajo in moram reci, da tomceva se dalec ni bila tako suverena kot tukaj gor pisete.

  Kar se tice demografskega sklada je soltes lepo povedal, da so vecino zakona prepisali od njihovega, ki gre v proceduro.

  Tudi o ostalih stvateh so jo drugi stisnili v kot predvsem zaradi njenih glasovanj v eu…..resnica boliiii

  Zivijo dan mladostiiii

  • ZatonMesecnikov

   Tito se rodi, lili! Vaistinu se rodi!

   • lili pili

    Ja drugic, ker je usel napadu…

    • ZatonMesecnikov

     kdo pa ga je napadal Lili?

     • lili pili

      Drvar…

     • ZatonMesecnikov
     • lili pili

      Ne usrao se od straha, citao…

     • ZatonMesecnikov

      Srbi in Hrvati imajo veliko objektivnejše zgodovinopisje tistega obdobja Lili…

     • lili pili

      Tisto obdobje je skupno, sem informiran…

     • ZatonMesecnikov

      Pogledi pa različni nanj Lili. To dokazujejo dražgoše vsako leto in dnevi majskih norosti….

     • lili pili

      Ja se cudim za kaj desnicarji bolj ne praznujejo maja 45, cel kup dogodkov, ki so za njih pomembni..

     • ZatonMesecnikov

      desničarji ne praznujejo, imajo dneve obžalovanja za 10 tisočimi od Borcev NOB likvidiranimi Slovenci…

      V starosti 4 letnika srednje šole. Mladinci. Le levičar in Borec NOB je zmožen takšnega zločina.

     • lili pili

      Ne, ne, misliv sem na dogodke na zacetku meseca, pred vezanjem ustanovitev narodne vlade, vojske, odhod iz ljubljane k anglezem…

     • ZatonMesecnikov

      narodna Vlada? takole pravi Wikipedija;

      Vlado je ustanovila jugoslovanska in slovenska revolucionarna elita.

      Revolucionarna vlada torej. je imela kakšno legitimiteto, razen tisto, ki ji je dajala jugoslovanska komunistočna armada in rdeča Armada za hrbtom?

     • lili pili

      Nisem misli na to, ono, ki so jo izbrali ta beli…

     • ZatonMesecnikov

      Misliš Narodni odbor, ki so ga formirali Antikomunisti, pa polovili nemci in odpeljali v Dachau?

      Pa potem:

      Ob koncu vojne so komunisti v Dachauu ujete domobranske častnike, ki so
      preživeli, zvezane skrivaj prepeljali v Jugoslavijo in jih na božičnem
      procesu obsodili na smrt.

     • lili pili

      Ja nagrada za prelomljeno dvojno prisego…

     • ZatonMesecnikov

      Enojno prelomljeno, lili.

      tiste prve jih je Kraljevina odvezala z aktom kapitulacije 17.04.1941. Raznim Avnojem pa oni niso prisegali…

     • lili pili

      Mnenja so, da oficirjev ni nobeden odvezal…

     • ZatonMesecnikov

      ko država propade lili, pride tudi pravna odveza. ker drugače imajo danes Srbi legitimno pravico počiti vsakega moškega Slovenca, ki se tam prikaže, ker je prelomil dano prisego.

      kardelj vam je poskušal dati 30 let kasneje neko pravno podlago, za vaše likvidacije. Z Zakonom o splošni ljudski obrambi. In prepovedjo kapitulacije in sodelovanja s sovražnikom.

      ZZB Borci ga poskušate danes implicirati za 70 let nazaj. Pa pravilo retroaktivnosti ne dovoljuje Lili… Pravo ne dopušča tega…

 • Artur

  Tomčevi prav nič ne diši razveza z EPP,PES,ALDE šapnovijo torej , če volite za SDS ali volite za fajonarje bo takitak isti klinc drugo pakovanje v isti malhi. ” Navali narode na multikulti sodomazo EU federacijo pod junkerskim Brusljem”.
  ČLAN BILDERBERG GRUPE I PREDSJEDNIK EUROPSKE UNIJE JUNCKER KAŽE DA SU LJUDI KOJI VOLE SVOJU ZEMLJU – ‘GLUPI’
  http://www.novi-svjetski-poredak.com/2019/05/23/clan-bilderberg-grupe-i-predsjednik-europske-unije-juncker-kaze-da-su-ljudi-koji-vole-svoju-zemlju-glupi/

  In kdo je ta govnačina in iz katere skupine je prevzel funkcijo za je..nje Evropejcev.
  https://sl.wikipedia.org/wiki/Jean-Claude_Juncker

  Eno palamudijo in prodajajo bučke drugo delajo in se klanjajo NWO globalističnim centrom moči:
  https://drive.google.com/file/d/1EQEQ31U2VUg8mpmdIzY7_s8eqHKngiDp/view?fbclid=IwAR2N-coqsV_02Aq2WndoTOhuVRtxp1R61PZFyRQPOkOP6xre49emxo2F2io

 • ZatonMesecnikov

  Fajonka je cepetala kot najstnica od togote na soočenju. In z njo fajonisti.

  Zapomnite si, da odločate kakšno europo hočete.

  Ali želite Europo spremeniti v Bangladeš, Afganistan in Alžiro, vse v enem? Ko boste delali za njih, ki jih bo vedno več. Plehnati slumi kot v Riu bodo rastli po slovenskih travnikih. Droga, nasilje, umori zaklepanje v hiše zvečer, Konec sprehodov, konec izletov v gore, nič več svobode gibanja, PVC vrečke po slovenskih travnikih in gozdovih, gore smeti. Varovani šolski razredi, no go cone ob vsakem slovenskem mestu. In prihajali bodo novi in novi, saj se jih tam, odkoder prihajajo rodi vsako leto 80 milijonov več.

  Če hočete takšno prihodnost, obkrožite Fajonko in fajoniste ter ostale levičirje.

  Pozabite na državljanski spor, kdo je za NOB in kdo proti. Sedaj gre za več, gre za prihodnost otrok.

 • tomnidari

  Jelinčič edini ki me je prepričal, samo njega že poznam. Je pa malo težje se odločit med neparlamentarci, tam pa najbolje poznam Brščiča, zato odločitev ne bo težka.

 • piko8

  Bravo g. Romana Tomc, take gospe rabi Slovenija v Bruslju, da jo zastopajo!!
  Kar se pa levih estremistov tiče, so pa zapomest v “šajtrgo” in odpeljat na Gnoj!!

 • komar marko

  No popolnoma so pozabili pri korupciji glede pranja denarja za IRAN, TEŠ in mamail ki so jihimeli v sklopu balkanskega bojevnika.In spet so od klana Zorana Thalerja. Vedno isti. Jap TV SLO,sram naj vas bo!

  • JANEZ GUS

   Voditeljica se je izogibala konkretnih vprašanj.Bugarka je znala na pamet samo tri vprašanja,Tomička pa še teh ne.Tomička,prijateljsko ti svetujem-ubij se.

 • JANEZ GUS

  V Idriji imajo danes norci prost izhod,dan odprtih vrat.Napolnili so mesto,praznujejo titov rojsni dan.Nekaj jih je vdrlo v Cerkno na radio primorski val.Groza,kaj se dogaja l2019.Ni čudno,da nas Eu tako visoko ceni,ko častimo zločinca,tretjega po vrsti v svetovnem merilu.

 • Prle

  Ena od slabih strani Tomčeve je ta, da je v Ivanovi stranki,druga slaba stran je pa,da je blondinka,ha,ha,ha.

 • Prle

  Ha,ha,ha,jutri boste na volišča drli samo desničarji,mi neopredeljeni ne bomo šli.Zato je jasno,da bo zmaga vaša,ampak pirova,gre pač za nepomembne volitve.

  • JANEZ GUS

   Rdečuhi govorite eno,delate drugo.

   • Prle

    Gnus, samo nismo tako naivni,kot ti.

    • xtc

     Ne niste naivni pač pa ovčjetropni ,ko vas stera pastir milan in njegovi ovčarji,drugač pa vas v miru striže do golega,o se pasete .

     • Prle

      Kot vem, imate primat ovac vi,tako da…

     • JANEZ GUS

      Očitno si ti en razred pod ovco.Mandril.Rdečuh.Vezni člen med opico in človekom v evoluciji razvoja.Tolaži se,da nisi edini.Danes praznujete,….

     • Prle

      Gnus, si pa res prava gnusoba,tako,kot se ekstremnemu desničarju tudi prav lepo poda,ha,ha,ha. Točno tako,danes je Dan mladosti,

     • JANEZ GUS

      Le praznuj ha,ha,ha,ha,ha…….Norcu nič več ne škoduje.Kdaj vas peljejo v Kumrovc na ogled MANDRILA.Pa piši kaj.

     • Prle

      O.k. dobiš rdečo zvezdo na dom.

     • JANEZ GUS

      Najbolj se bi razveselil,če mi jo osebno prineseš.

     • Prle

      Posreduj naslov.

     • JANEZ GUS

      Dobiš,če

     • Prle

      …ti res prinesem zvezdo?

  • Common Sense

   In ti se s tem, da ne greš na volitve hvališ? Ti bi “j*bo, a da ga ne uvališ”. Potem si slabši od rdečega balončka, za katerega vem, da bo šel na volitve. To spoštujem. Tvoje pozicije ne.

 • hribovc
 • xtc

  Jasno je ,da Bugarka vse bolj drsi,še vprašanje je ,če bo ona poslanka LMŠ v EU,če dobijo sploh tisti stol.
  Fajonka je navaden bedak,se je že pokazalo velikokrat.
  EU pa bo brez meja in žic ,ko v njej ne bo več anarholiberalov,socialistov in islamistov-ki bodo
  složno rajali nekje vAfriki inAziji in plesali kolo. tam.

  • Prle

   Osebno sem opazil razliko med Tomčevo in omenjenima v velikosti,; JOŠK,ha,ha,ha,

   • xtc

    Kaj ti bojo joške,če imaš fantka “Balončka” ?

 • Common Sense

  Ne želim trobiti v isti rog kot ta članek, ampak Romana Tomc je po moji sodbi daleč prekašala vse ostale sogovornice in sogovornike. Meni deluje kot stabilna oseba. Mimogrede, edina ni imela plonk listka pred seboj. To nekaj pove.

 • Common Sense

  Morda res. A raje ne bi o temu kdo od dvojice JPD / Žižek je deloval bolj zmedeno. Pa Žižej je svoj nastop prebral iz napisanega lista! :) Kakorkoli, meni osebno se je zdela Tomčeva najbolj suverena. In o okusih se ne razpravlja;)

 • xtc

  Fajonka tuma o Avstriji-socialisti in anarholiberali so sinonim za korupcijo vseh vrst,lep primer sta Slovenija in Romunija.
  Sicer pa utegniti biti hudo nerodno,da je bila past za Stracheja v režiji Merckel,A socialisti in anarholiberali z privolitvijo in vednosti Kurza.
  Seveda pa je smešno to ,da A afera nič bistveno ne dviguje popularnosti socialistom in Neosu,malce le Ljudski stranki ,a če je Kurz kakorkoli vpleten sta oba pogorišče kot socialisti in Neos,ki ti itaq že je.

 • FORT WORTH

  Bravo g. Romana Tomc !!
  Gospa kar kipi od energije in volje do dela za ljudi in drzavo.
  Novakova, Joveva, Fajonova, Tomicka pa, kot lutke, brez vsake vsebine.
  Zgleda, da je Ljudmili ze kapnilo kaksno novo druzbo si je preracunljivka izbrala.
  Matematika ni njena vrlina…
  Kdor tako kalkulira – se najveckrat zakalkulira.

  • tomnidari

   Aaah daj no! Romana je pokleknila pred Fajonovo! Ni našla izhoda iz napadenega slučaja in namesto fajonki očitat leve nebuloze, se je spravila v obrambo! Luzer po domače povedano!

  • Janez Kepic-Kern

   A JE DANES KDO PRAZNOVAL – TITOV – “DAN MLADOSTI ”
   NE – TITA”
   NE
   KAKIH – ČUDNIH, ČUDAŠKIH “PRAZNOVANJ”
   TEGA
   EX STELINISTIČNO-KOMUNISTIČNEGA
   NESODNEGA POLIT MORILCA NEOBOROŽENIH TISOČEV LJUDI
   LETOD
   HVALABOGU – NI VEČ ! L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

   P.S.
   TITOV – DAN MLADOSTI” – JE MIMO !
   JE
   PA RES
   ŽE NARAVNOST – GRESKEN, BIZAREN “PRAZNIK” – NEKATERIH,
   KI
   BOGVE ZAKAJ SLAVIJO – DOKAZANEGA MNOĐIČNEGA
   BESODNEGA
   KP – STALINISTIČNO- KOMZNISTIČNEGA – POLIT MORILCA !
   IN
   TO
   V GLAVNEM – NEOBOROŽENIH – LJUDI !
   Čudaško – kar le more biti – ni kaj !? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

   P.S.
   .I. – “TITO”
   NI
   USTVARIL – NIČ POZITIVNEGA IN TRAJNO POMEMBNEGA.
   LE
   NA
   STOTISOČE NESODNO KP POLIT POMORJENIH – M R L I Č E V !
   JE
   TISTI “NJIH – “SD” – J.B. TITO – ” U S T V A R I L ” . Dejstvo. L.R. JANEZ K.KERN KOMENDA

   NO !
   ČE ČLANI “ŽAL R. SLO” – VERJETNO ŽE
   ZELO ŠIBKE
   “POLIT STRANKICE – SD ” – ZDAJ LETA 2019 – GREDO “ROMATI” V KUMROVEC
   JE TO
   – KOT ENA “KOMEDIJA-TRAVESTIJA” ! Neko, se tdi
   skoraj popolnoma

   IRACIONALNO DOJEMANJE IN POČETJE !?
   KI
   HOČE BITI – NEKAKO POVEZANO Z “DOMNEVNO – POZITIVNO”
   DOBO,
   KO JE V EX KP,ZK SFRJ YU
   – MONOPOLNO
   – KAR ZELO TRDO”
   “VLADAL – TISTI ČUDNI ČLOVEK, predstavljan kot T.I. MARŠAL J.B. TITO.!
   OD
   SMRTI T. I. “MARŠALA TITA” JE MINILO – SKORAJ – 40 LET !
   NIHČE
   OD SEDANJIH MLAJŠIH ČLANOV IN PODPORNIKOD – TE VPRAŠLJIVE STRANKE – “SD”
   ZA
   LASA ŽIVLJENJA “ZLOGLASNEGA “MARŠALA”
   NI
   VI BIL ODRASLA OSEBA, ki bi lahko polno razumevala
   DEJANSKE DIMENZIJE
   IN NOTRANJI USTROJ EX SFRJ TITO YU PRED LETOM 1980 !
   Meni osebno
   Janezu Kepic-Kernu – se zdi,
   da je iz dobe t.i. ex KP, ZK TITO YU – mogoče
   POVZETI
   LE
   ZELO VELIKO – SLABIH DOGAJANJ ILO
   ČESA
   SE NAM JE VNAPREJ TREBA – VSEKAKOR IZOGIBATI !
   Jaz Janez Kepic Kern iz osebne udeležbe – poznam
   le
   1960, 1970. 1980. leta
   “žal našega” v naši Sloveniji delujočega EX KP, ZK KOMUNIZMA-KP, ZK SOCIALIZMA .
   V
   katerem nisem osebno sodeloval.
   ampak
   sem ga opzoval – bolj s strani.
   Kot
   je razvidnno iz – danes, leta 2019
   precej dostopnih e-virov
   je
   bil čas
   PREDVOJNEGA
   IN MEDVOJNEGA KPJ, KPS STALINIZMA, KOMUNIZMA – PA RES
   IZJEMNO
   NEGATIVEN, NESODNNO POLIT MORILSKI – ŽE ZNOTRAJ SAME KPJ IN KPS
   KOT
   TUDI
   IN PREDVSEM KP STALINSKO POLIT NASILEN
   NEPOSREDNO
   DO SAMEGA PREBIVALSTVA EX KRALJEVINE JUGOSLAVIJE !
   Veliko tega,
   takih vsebin o polpretekli
   z ex VKP/b STALINISTIČNIM IN TITOISTIČNIM KOMUNIZMOM
   – NEGATIVNO
   OBELEŽENIM DOGAJANJEM – je danes najti – NA INTERNETU . L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
   P.S.
   ŽE SAMA
   PODOBA OSREDNJJEGA EX KP, ZK ČLOVEKA – T.I. “MARŠALA TITA”
   – JE IZ ČASOVNE
   DISTANCE – KOMAJ VERJETNA

   CITATNO
   VAM
   PODAJAM – NEKAJ LINKOV
   O
   VPRAŠLJIVI IDENTITETI
   IN
   O
   ZELO SPORNIH GEJANJIH – TEGA EX KP, ZK – MARŠALA TITA.

   POŠTENJAK,HUD NASPROTNIK J.B. TITA,
   KOSOVSKI SRB
   MOMČILO JOKIĆ
   Tajni dosije J.B. TITO

   https://www.telegraf.rs/ves

   MOMČILO JOKIĆ TV INTERVJUJI
   Jedino ja znam, ko je bio Tito, itd.

   https://www.google.com/sear

   akademik, srb,
   dr. Jovan i. DERETIĆ Istina o Titu
   https://www.dailymotion.com

   HR PEVEC ARSEN DEDIĆ Priča o Titu
   TITO NAM JE IGRAL F. CHOPINA
   NA LADJI – GALEB
   https://www.youtube.com/wat

 • Miki Miška

  ti lili pili vzem si en avtobus teh kameltrjbarjev pa bod vesel pa fajonko zravn

 • marker

  Tanja je kandidatka stranke SD, iz katere izhaja edini slovenski evropski poslanec obtožen in obsojen.zaradi korupcije

  • tomnidari

   Oooh sem se že ustrašil, da biš vse po vrsti naštel!

  • tomnidari

   Samo vprašanje je kje bodo druge odkrili!

 • tomnidari

  Če je Tomčeva včeraj briljirala, potem se ne čudit, da ljudje ne gredo na volitve!

 • tomnidari

  Tomčeva bi včeraj Fajonko morala vprašat koliko znaša nagrada za izvrstno reklamo, ne pa branit uspešno fotomontažo leve kampanje!

 • tomnidari

  Je pa skrajno nekompetentno od novinarjev, da niso zmleli Jovičke na račun migrantov! Pajac Cerar brani Italijane pred vdorm pajacev iz Slovenije, trdi pa da ima pod kontrolo vse migrante?!? Pajac sebe nima pod kontrolo, kamoli svoje priležnice, da o migrantih niti ne govorimo!

 • Viktorh

  Kdo in kje je našel to Ireno Jovevo?
  Podobno je z ono iz A.

  • tomnidari

   Vprašaj se raje, kdo jo bo volil.

 • cosmosjasnovidec

  Hehehehehehe.
  Seveda se navadne antipatične zabite koze ne morejo kosati z Romano Tomc saj z praznimi bučami to ni mogoče.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • Zgornji

  EEE, JOVEVAAA, … A ŠTA AKO BI TI IŠLA NATRAG DOLE NEKAMO U MAKEDONATA ??? ? ??? EEE, PA TO BI NAJBOLJI RAD UČINILA … ZA ČITAVO VESOLJE … :-P

 • tomnidari

  Verjamem, da je trening Jovica že dala skoz, ali jaz bi ji mojega spustil na uporabo šele po temeljitem preverjanju!

 • tomnidari

  Jupajdi, jupajda, mogoče še glas dobite, ai niže od jupadi jupada ne morete past!

 • Janez Kepic-Kern

  ORGANIZIRAJMO SE TUDI – DRUŠTVENO !

  JAZ
  JANEZ KEPIC-KERN
  Z MOJIMI PRIJATELJI IN ZNANCI
  PRIPRAVLJAM
  – USTANOVITEV – ZELO POZITIVNEGA DOMOZNANSKEGA DRUŠTVA “SLOVENIANA”
  BREZ
  ZADREGE
  SE MI OGLASITE
  IN
  SE NAM PRIDRUŽITE ! L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA

  Vseslovensko domoznansko in domačnostno kulturno/izobraževalno društvo “SLOVENIANA”
  V postopku registreacije je tudi Vseslovensko domoznansko in domačnostno kulturno/izobraževalno društvo “SLOVENIANA”

  VSI ZAINTERESIRANI, KI IMATE RES RADI NAŠO SLOVENIJO, KI IMATE RADI SLOVENSKE PREDNIKE, NAŠ JEZIK in KULTURO, itd, vabimo kot AKTIVNE ČLANE ali PODPORNIKE k SODELOVANJU z nami pri “SLOVENIANI”, ki te tedne uradno registriramo, ustanavljamo dve SLOVENSKI, POZITIVNI, KOREKTNI DOMAČNOSTNI DRUŠTVI:

  VSESLOVENSKO DOMOZNANSKO IN DOMAČNOSTNO KULTURNO-IZOBRAŽEVALNO DRUŠTVO “SLOVENIANA”
  DRUŠTVO »DVOJINA-SLOVENIANA« ZA KOREKTNO DRUŽABNOST POLNOLETNIH DRŽAVLJANOV R. SLOVENIJE
  Računalništvo društvo in klub “SLOVENIANA” smo uradno ustanovili in registrirali konec leta 2018.

  Ustanovni člani vseh “SLOVENIANA” društev smo zelo pozitivno aktivni. Udeležili smo se protestnega shoda, 11. 5. 19 v Črnomlju, za zaščito južne meje R. Slovenije, pred ilegalnimi prehajanji, ilegalnih Afro-Islam migrantov ter tabora SLS, 12. 5. 19, v Krškem.

  Dne 23. 5. 19 pa smo ustanovni člani društva “SLOVENIANA”, obiskali okoliš PIVKE, si ogledali graščino Kalec – domovanje slovenskega graščaka in domoljuba Miroslava Vilharja, obiskali pa smo tudi gozdarski “punkt” MAŠUN pod Snežnikom.

  V državnem svetu pa smo podprli ustanovitev t.i. demografskega pokojninskega sklada, ki ga predlaga pozitivna stranka SDS.

  Vabimo, da se nam pridružite oz. nas kontaktirate na: [email protected]

  Več info na naših straneh.

  L. R. Janez Kepic-Kern, odg. ur. in lastnik edicij SLOVENIANA

 • lili pili

  Res je, rajsi bo sla v bruselj…

  • Boštjan Brenčič

   Hvala bogu.

 • Janez Kepic-Kern

  NEVOLILNA TEMA !
  A
  POMEMBNA IN ZANIMIVA !

  ZA ODDIH OD – VOLILNIH TEM – NEKAJ – ZGODOVINE !

  CITATNO
  VAM
  PODAJAM – NEKAJ LINKOV
  O
  VPRAŠLJIVI IDENTITETI
  IN
  O
  ZELO SPORNIH DEJANJIH – TEGA EX KP, ZK – MARŠALA TITA.

  POŠTENJAK,HUD NASPROTNIK J.B. TITA,
  KOSOVSKI SRB
  MOMČILO JOKIĆ
  Tajni dosije J.B. TITO

  https://www.telegraf.rs/ves

  MOMČILO JOKIĆ TV INTERVJUJI
  Jedino ja znam, ko je bio Tito, itd.

  https://www.google.com/sear

  akademik, srb,
  dr. Jovan i. DERETIĆ Istina o Titu
  https://www.dailymotion.com

  HR PEVEC ARSEN DEDIĆ Priča o Titu
  TITO NAM JE IGRAL F. CHOPINA
  NA LADJI – GALEB
  https://www.youtube.com/wat

  PRAVO RESNICO
  O
  IDENTITETI – JAVNE OSEBE – VSILJEVANE NAM KOT T.I. MARŠAL J.B. TITO
  NA
  UGOTOVIJO ZA
  UGOGOTAVLJANJE REALNIH IDENTITET USPOSOBLJENI – DRŽAVNI ORGANI
  IN
  NAJ NAS PREBIVALSTVO – REALNO
  IN
  JAVNO – PREKO OSREDNJIH TV MEDIJEV – OBVESTIJO
  O
  TEM, KAJ SO V ZVEZI Z IDENTITETO T.I. MARŠALA J.B. TITA – UGOTOVILI !
  MI,
  OBIČAJNI DRŽAVČLJANO – SI PRI PREGLEDOVANJU INTERNETNIH VIROV
  O
  SPORNI IDENTITETI – JAVNE OSEBE T.I. MARŠAL J.B. TITO
  MISLLIMO
  PRIBLIŽNO -TAKOLE – KOT PIŠEM SPODAJ !

  Če kdo od nas
  – kot ideološko neobremenjen posameznik
  pregleda
  spodnje – INTERNETNE VIRE – O VPRAŠLJIVI IDENTITETI OSEBE T.I. “MARŠAL TITO”
  SE
  MU
  IZOBLIKUJE
  ZELO VERJETNA ZGODBA
  O
  NEKEM NEZAKONSKO ROJENEM OTROKU – NEKIH BOGATIH STARŠEV V 1890. LETIH,
  KI
  SO
  SVOJEGA NEZAKKONSKEGA OTROKA – V NJEGA PREDŠOLSKI DOBI
  “SKRIVALI”
  NEKJE NA NEKEM GROFOVSKEM POSESTVU PRI – SZEGEDU, ALI NA DUNAJU.
  CCA
  OD 6. LETA DALJE
  OA JE TA NEZAKONSKI OTROK – PREMOŽNIH STARŠEV
  PAČ – KAR PRECEJ VERJETNO
  ŽIVEL,
  BIVAL IN SE ŠOLAL
  V ENEM OD T.I. K O N V I K T O V – V AVSTRIJI PRED 1.SV. VOJNO.
  TISTI
  T.I. KONVIKTI – SO BILI TAKOINTAKO NAMENJENI UREJENEMU PREŽIVETJU
  IN
  ŠOLANJU OTROK, TUDI NEZAKONSKIH OTROK – PREMOŽNEJŠIH STARŠEV.
  KAR
  VERODOSTOJNA
  ZGODBA, PRIČEVANJE BRATOV – VINKMILER – SE ZDI UPRAVIČENA
  DO
  URADNE, DRŽAVNE PREISKAVE – REALNOSTI PRIČEVANJA BRATOV – VINKMILER.
  LE
  V TAKE “KONVIKTU”
  ZAPRTEM VZGAJALIŠČU ZA OTROKE BOGATIH STARŠEV,
  SE
  JE NAM “ZNANI” T.I. MARŠAL TITO
  LAHKO NAUČIL – ZELO SOLIDNO
  NA KLAVIR
  IGRATI LEPE,
  A ZA IGRANJE TEŽKE ETUDE SLAVNEGA F. CHOPINA !
  Kot KOVINARSKI VAJENEC
  SE
  V SISKU – KLAVIRJA, CHOPINA – ZAGOTOVO – NI UČIL. L.R. Janez Kepic-Kern KOMENDA
  O
  T.I.
  KONVIKTIH
  ZAPRTIH VZGAJALIŠČIH, TUDI ZAPRTIH KONVIKT-GIMNAZIJAH – JE
  PRECEJ
  VIROV – NA INTERNETU

  O ZAPRTIH ŠOLAH
  T.I. KONVIKTIH V A STRIJI

  .https://sl.wikipedia.org/wiki/Slika

  HR PEVEC ARSEN DEDIĆ
  TITO NAM JE IGRAL – CHOPINA
  NA LADJI – GALEB

  https://www.facebook.com/wa

 • Janez Kepic-Kern

  NEVOLILNA TEMA ! L.R. EX OK KNJIŽNIČAR L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
  KOT
  ZANIMIVOST,
  Z INTERNETA !
  CITATNO
  Z
  E-VIRA
  HR avtor, veterinar ANTE KUNEK: FRANC AMBROZ – domnevno pravo ime t.i. “MARŠALA TITA”

  FRANC AMBROZ

  O porijeklu takozvanoga Tite,već odavno postoji sumnja da se pod imenom Josipa Broza, sakriva i prikriva,jedna druga osoba.Srpski pisac,Miroslav Todorović,prešle godine, napiso je knjigu sa naslovom HOHŠTAPLER u kojoj dokazuje sa činjenicama, da se je taj takozvani Tito, sakrivao, pod imenom Josipa Broza. Knjiga sa naslovom HOŠTAPLER, tiskana je i objavljena je prošle godine u Beogradu i tiskana je prošle godine u nakladi DUNJA,d.o.o. poduzeća u Bjelovaru, Hrvatska.

  U toj knjizi, pisac je opisao, Titov teror u Srbiji, koji je zatvarao i ubijao i srpske članove komunističke partije i Srbe, za koje je posumnjao i znao, da nisu poslušni i odani njemu Titi. Isti pisac u toj knjizi, nije opisao, POKOLJ, nad hrvatskim narodom, gdje su Koča Popović i Kosta Nadj, sa njihovim ”partizanima” iz Srbije, zajedno sa Simom Dubajićem i njegovim ”partizanima”, preobučenim četnicima, poslje rata 1945.godine, sa naredjenjem takozvanoga Tite, pobili preko 300.000 Hrvata, pobivši i 601,hrvatskog katoličkog svećenika, sa zatvaranjem i mučenjem,hrvatskog Blaženika, Kardinala, Alojzija Stepinca.Srpski četnici, ubili su 43, hrvatska katolička svećenika.

  Pisac ne opisuje, ubijanje,hrvatskih intelektualaca, ljevičara, DOMOLJUBA, sa podvaljenim bijegom iz Kerestinca, sa znanjem i naredjenjem takozvanoga Tite, da bi poslje njihove pogibije, taj Tito, iz Srbije u Hrvatsku poslao, Milentiju Popovića, da zajedno sa E.Kardeljom, vode komuniste u Hrvatskoj. Iz istih razloga, taj Tito, naredio je i ubijanje, Hrvata, Andrije Hebranga.

  Živeći u Titovoj blizini i sa Titom u Beogradu, Srbi su znali i imalu su priliku pobliže upoznati, život Tite u srpskoj palači na Dedinju.

  Pisac opisuje, da je takozvani Tito, uživao u glazbi,poznatih vrhunskih skladatelja, uživajući u društvu kraljevskih dvoraca, Engleske, Nizozemske,Danske, Belgije i carske Etiopije, koje je obasipao i darivao sa zlatnim nakitima, ukrašenim sa dijamantima i biserima, sa kojima je bio iskićen, na večeri, koju je engleska kraljica priredila, osobno za Titu, ”proletera” u njezinoj kraljevskoj palači u Londonu. Uživao je svirati glasovir, sa ženom engleskog poslanika u Beogradu,kad su zajedno, sa ”četri ruke”, svirali, po tipkama glasovira.Uživao je u počasnim doktoratima znanosti, što je dobio od više desetaka stranih sveučilišta i pisac knjige HOŠTAPLER, naglašava, da sve to nije moglo stati u dušu i tijelo, jednog siromašnog kumrovečkog seljačića, koji po službenim podatcima, nije uspio završiti, obrtničku školu.

  Iživljavao se je, na prisvojenim otocima Brijunima, samo za njega, za razonodu i zabave, gdje je ugostio razne državnike i poznate glumice, obavezno darivajući svoje goste sa skupim darovima i nakitima. Nedaleko od Brijunskog otočja u hrvatskom moru, sa naredjenjem, takozvanoga Tite, na jednom drgom otoku, na GOLOM OTOKU, kažnjenici logoraši, mnogi od njih, umirali su u mukama, gladni i žedni, radeći po suncu, koje su Titovi čuvari prisiljavali piti i svoju mokraču i jesti, svoj izmet. Dva otoka u hrvatskom moru, dva otoka, obadva u vlasništvu, takozvanoga Tite. Na jednom otoku, Tito, pred svojim poklonicima i ulizicama,koji su puzali pred Titinim ”božanstvom”, vjerujući da taj Tito uzdiže i mrtve i malo dalje,drugi otok, sa izmučenim logorašima, koji nisu prihvatili i priznali Titovo ”božanstvo” i koji su na tome otoku, umirali od muka, sa umirućim jecajima, koji su dopirali do Brijuna, gdje je taj Tito uz glazbu, elegantno obučen, namirisan i dotjeran, sa uredjenim psima, napudranim pudlicama u njegovom krilu, uživao u kažnjeničkim mukama, kažnjenika, osudjenima i mučenima, jer se nisu pokorili, Titinom, ”božanstvu”. To je osobina zločinaca, monstera, krvnika i sadiste, uživati u mukama svoje žrtve.

  Hrvatski narod, ima pravo i mora saznati i otkriti istinu o takozvanome Titi, koji je sa nacikomunističkim terorom, samoga sebe, uzdizao pred pokorenima u nedodirljivo ”božantvo”, uništavajući hrvatski narod u trajanju od 45 godina.

  Pisac, knjige, HOHŠTAPLER, navodi, izkaze bečkog dnevnika ”Kurir”, što su te novine objavile 1980.godine, sa osobnim napisanim svjedočanstvom, katoličkog svećenika u Štajrskoj, Valtera Vinkmilera, predstojnika, samostana u Šlofergase 4, preminulog 1961.godine. U tome svjedočanstvu, svećenik V.Vinkmiler, napisao je sljedeće : “Tito je bio moj školski drug u benediktanskom konviktu, ”Sv. Pavao” u Kernetenu. Njegovo ime medju nama bilo je Franc ali i Josip Ambroz a rodjen je u Beču. On je bio šarmantan mladić….nije imao prijatelja osim mene i moga brata Alfonza.Uživao je u lijepom oblačenju i uvijek je želio biti u centru pažnje.” Svećenik V.Vinkmiler, dokazao je svoje svjedočenje sa slikama učenika gimnazije, ”Sv.Pavao”, na kojima je uslikan i Franc Ambroz, godina poslje, prozvani Tito. Radi sredjivanja nasljedstva od oca, braće, Vinkmilera, na sudu u Ptuju, braća Vinkmiler, sačuvali su dokumenat, zahvale braće Vinkmilera, što su uputili svome školskom prijatelju, FRANCU AMBROZU, zvanome Titi, radi njegove pomoći, za sredjivanje nasljedstva, na sudu u Ptuju. Pred smrt u ljubljanskoj bolnici, Franc Ambroz, zvani Tito, prema iskazima lječnika, govorio je u bunili isključivo, njemačkim govorom. Austrijski diplomata u službenoj posjeti u Beogradu, izjavio je, da Tito govori njemački, sa starim bečkim naglaskom.

  Za hrvatski narod, značajno je svjedočanstvo, katoličkog svećenika Valtera Vinkmilera, sa kojim dokazuje, da je Franc Ambroz, prozvani Tito, rodjen u Beču.Na temelju istraživanja, dokazano je, da je majka, Franca Ambroza, rodjena Javršek, od oca Slovenca i majke Slovenke, iz sela Posedarje, žena Franje Broza iz Kumrovca, povremeno služila, kod bogatog bečkog trgovca, Samuela Majera, biološkog oca, Franca Ambroza, rodjenog u Beču, koji je svome sinu, Francu Ambrozu, omogućio školovanje u gimnaziji, sa imenom,”Sv.Pavao”. U bečkom arhivu, pronadjena je bolnička potvrda, gdje je zavedeno, da je 16.lipnja, 1892.godine u Beču, Marija Broz, rodjena u selu Posedarje, rodila, zdravo muško dijete. Postoje, različiti datumi, dana i mjeseca i mjesta, rodjenja, takozvanoga Tite, jer je njegova majka, nastojala sakriti, da je rodila sina u Beču.

  Na temelju istraživanja, pisac knjige, HOHŠTAPLER, dokazuje, da je, Josip Broz, rodjen u Kumrovcu, po majci polubrat, Franca Ambroza, nestao u Rusiji i da je poslje smrti, Josipa Broza, njegov polubrat Franc Ambroz, rodjen u Beču, preuzeo i ukarao, prezime i ime, od svoga, po majci polubrata, Josipa Broza. Pisac u toj knjigi napominje sljedeće : “ Danas i ptice znaju da u vezi sa Brozom, kojega su Srbi dočekali sagnuti do zemlje i ispratili u suzama i u čije su se ime odrekli Boga, postoji mnoštvo nepoznanica.’’

  U Srbiji, Srbi su 1990.godine u Užicu, srušili veliki spomenik, takozvanome Titi, sa kojim su u centru moći u Beogradu, vladali sa ”jugoslavijom”, za svoje srpske interese. Taj Tito i njegovi spomenici, po Srbiji, to Srbima, više nije potrebno. Poslje balkanskog ”samita” u Zagrebu, Mesić je uzjavio da ”tu neće biti granica i tu će biti slobodan promet roba i ljudi” i zaboravio je naglasiti i slobodan promet i korupcionaša, švercera, drogaša, prostitucije i ilegalnog prolaza, preko Hrvatske, ilegalaca iz Azije i Afrike u Evropu.

  Mesić, se nastoji, igrati maloga ”tite” ali bez uspjeha, jer je ta nakaza od države, nazvana ”jugoslavija”, za uvijek uništena. U Srbiji, zakonski, izjednačeni su četnici, sa srpskim partizanima, ljevičarima, sa rušenjem Titinih spomenika, dok u DRŽAVI HRVATSKOJ, društvo okupljeno oko Mesića i Račana, slavi takozvanoga Titu, FRANCA AMBROZA, sa čijim je naredjenjem, komunistička partija jugoslavije, izvršila, POKOLJ, nad HRVATSKIM NARODOM, pobivši preko 300.000 Hrvata i 601, hrvatskog katoličkog svećenika, sa mučenjem hrvatskog Blaženika, Kardinala Alojzija Stepinca.

  Bez obzira, tko je srušio onaj spomenik u Kumrovcu, tu je srušen spomenik FRANCU AMBROZU, zvanome Titi, koji je ukrao i prisvojio ime i prezime, od svoga ubijenog polubrata, Josipa Broza. U Mariji Bistrici, prilikom proglašenja Blaženikom, mučenika Alojzija Stepinca, Sveti otac PAPA je poslao poruku hrvatskom narodu, da pevladamo tri zla prošlosti, nacizam, fašizam i komunizam.

  Nacizam i fašizam su pobjedjeni ali komunizam u Hrvatskoj, koji se sakriva, pod komunističkim lažnim ”antifašizmom” i koji se klanja, lažnom Josipu Brozu, monsteru ubojici Francu Amrozu, zvanome Tito i njegovom, za ministra Božu Biskupića, radi umjetnosti, spomeniku u Kumrovcu, taj komunizam u Hrvatskoj, još nije pobjedjen i osudjen, čije zločine, nad hrvatskim narodom, odobravaju, poklonici FRANCA AMBROZA, takozvanoga Tite.Oslobadjanje od monster ubojice, Franca Ambroza, zvanoga Tito, to je hrvatsko oslobadjanje od komunizma. To je oslobadjanje od Račanovog, centralnog komunističog komiteta, oslobadjanje od nasljedjene komunističke korupcije, oslobadjanje od nepostojećih Mesićevih, ”pokretanja resursa”, oslobadjanje od monster ubojice, Franca Ambroza, zvanog Tito, sa čijim monster imenom, Mesić i oni iza Mesića, nastoje i dalje, obmanjivati i zaustavljati DRŽAVU HRVATSKU.

  Ante Kunek

 • Janez Kepic-Kern

  VELIKO GLASOVNIC BO NEVELJAVNIH, Se zdi.

  ŠALA

  KOZJEREJEC IZ OKOLIŠA HALOZE, PTUJ
  JE
  NAPISAL NA GLASOVNICO?
  “EU
  POSLANKA IZ SLOVENIJE
  NAJ BO
  MOJA – KOZA – JULIKA !
  VSI RAZEN NJE – SO BREZ VEZE” L.R. JAMRZ. K. KERN KOMENDA
  P.S.

  MIHA K. iz LEVICE
  PA BO MORDA NAPISAL: “SM PROTI VAJOLETI, NI ZA V EU”
  KONEC ŠALE

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!