[Foto] Kdo bo Jenullu povedal: dovolj je vandaliziranja tuje lastnine in nizkotnih groženj v stilu afganistanskih talibanov!

Protestniki so kot že večkrat do tedaj vandalizirali stavbo ministrstva za kulturo.

Stavbo ministrstva za kulturo so zopet vandalizirali. Tokrat so se tudi predstavili – kot Aktiv delavk in delavcev v kulturi. Policija je prišla komaj po 20 minutah. Protestniki so prišli skupaj z novinarji, med drugim RTV. Škodo bodo – kot vsakič do sedaj – krili davkoplačevalci,” so dogajanje opisali na ministrstvu za kulturo.

Ministrstvo za kulturo so kot že ničkolikokrat obiskali kulturniki, med katerimi je veliko petkovih protestnikov in vandalizirali stavbo ministrstva. Po poročanju službe za odnose z javnostjo je policija prišla šele po 20 minutah od klica, da se tam dogajajo kršitve zakona.

Še bolj je škandalozen podatek, ki sicer niti ne preseneča več, da so protestniki prišli v družbi novinarjev, celo nacionalne televizije. O spregi levičarskih skrajnežev in RTV smo sicer že veliko poročali, zato profesionalnega poročanja zopet ne gre pričakovati.

Image

Jaša Jenull

Lej golazen ste. Golazen boste ostal. Dokler se vas ne spuca” piše na plakatih, ki so jih “kulturniki” obesili po oknih ministrstva za kulturo.

Kdo bo Jenullu povedal: dovolj je!
Ne preseneča niti, da se je protestnikom Aktiva delavk in delavcev v kulturi in novinarjev pridružil še neformalni vodja levičarskih kolesarjev – Jaša Jenull. Fant je rad vedno tam, kjer ustvarijo probleme, nato pa obsojajo vlado z vsemi možnimi žaljivkami. Ko ga vklenejo kriči, da nad njim izvajajo nasilje. To je pravi sodobni “moški”, za katerega je značilno, da za svoja dejanja ne upa prevzeti odgovornosti. Bodo pa njihovo “preseravanje” znova pokrili davkoplačevalci – kot že ničkolikokrat do sedaj. Ker jih policija obravnava v rokavicah, bodo levičarsko norijo ustavili šele organizirani davkoplačevalci, ko se bodo samostojno uprli proračunskim pijavkam, ki na račun trdega dela poštenih državljanov izsiljujejo državo za njihov denar.

Tako so uničevali v preteklosti:

Kljukasti križi ministrstvo za kulturo. (Foto: Ministrstvo za kulturo)

Foto: Ministrstvo za kulturo

Foto: Ministrstvo za kulturo

Foto: STA

Foto: Ministrstvo za kulturo

Sara Kovač