[FOTO] Primitivnost na enem mestu: Na rdeči orgiji privilegirane “kulturnice” Svetlane Makarovič v glavnem sive glave in nekaj mladcev, odetih v majice množičnih morilcev

Foto: Polona Avanzo

Nekdaj priljubljena otroška pisateljica Svetlana Makarovič je skupaj z gosti vnovič organizirala prireditev “Nosil bom rdečo zvezdo”, s katero mobilizirajo izrojeno levico na enem mestu in delijo preostali del naroda. Na Kongresnem trgu je bilo mogoče v četrtek popoldan videti kup simbolov agresorske vojske JLA, partizanskih čepic, majic s homofobi in množičnimi zločinci, manjkala pa ni niti namizna igra Postani partizan, s katero skrbijo za indoktrinacijo mladih. Med obiskovalci niso manjkali zadnji predsednik Komunistične partije Slovenije Milan Kučan, ljubljanski župan Zoran Janković ter vsi privilegiranci izrojene levice, ki kaj pomenijo.

Kljub temu, da smo nedavno praznovali 28. obletnico osamosvojitve Slovenije, pa se očitno še mnogi privilegiranci prejšnjega sistema nikakor ne morejo sprijazniti, da se je Slovenija osamosvojila in postala demokratična republika. S tem naj bi zavrgla prakse nekdanjega totalitarnega sistema, pridružila se je Evropski uniji in Natu, vendar del sil kontinuitete, demokratičnost enostavno zavrača.

Pa poglejmo, kdo vse je bil v prvih vrstah te bizarne prireditve:

Foto: Polona Avanzo

Foto: Polona Avanzo

Foto: Polona Avanzo

Foto: Polona Avanzo

Foto: Robert Fojkar

Ne zna skriti sovraštva do Slovenije in do osamosvojitelja Janše
Seveda na prireditvi, na kateri je nastopil tudi Tržaški partizanski pevski zbor Pinko Tomažič, ni bilo prostora za slovenske državne simbole, kamor sodi slovenska zastava. Makarovičeva je namreč jasno in glasno na nacionalki povedala, da ji ob državnih praznikih tudi na kraj pameti ne pride, da bi izobesila slovensko zastavo, ker države Slovenije ne spoštuje. “Mogoče jo bom kdaj izobesila, če bom dočakala, ko bom začela to državo Slovenijo spoštovati. Zaenkrat je ne spoštujem.” Slednje Makarovičeva namreč ne spoštuje zaradi kraje in kupčije z Vatikanom, odprtih vrat klerofašizmu, izbrisanih ter morilske rezilne žice na mejah, ki jo spominja na nacistične čase.

Poleg ljubezni do komunističnega sistema, pa Makarovičeva ostaja zvesta tudi svojemu sovraštvu do osamosvojitelja in prvaka SDS Janeza Janše. Šlo ji je namreč v nos, ko je druga Janševa druga vlada zaradi težke ekonomske in finančne krize najbolj oklestila privilegirane pokojnine, ki ne temeljijo na vplačanih prispevkih v pokojninsko blagajno, temveč so privilegiji, ki jih oblastna elita deli na podlagi političnih kriterijev. Ko je ostala brez 350 evrov, je v javnosti pričela z blatenjem in osebnimi napadi na tedanjega predsednika vlade Janšo. Zato kadar le ima priložnost, ga javno oblati.

Foto: Robert Fojkar

Foto: Polona Avanzo

Foto: Polona Avanzo

Foto: Polona Avanzo

Uživa podporo najbolj zapriseženih komunistov
Čeprav je predsednik Foruma 21 in nekdanji predsednik republike Kučan letos dopolnil 78 let, ta ne manjka na partizanskih proslavah in prireditvah, na katerih ne manjka rdečih zvezd, saj osamosvojitev Slovenije nikoli ni predstavljala njegove intimne opcije. Tudi tokrat je Makarovičevi organizacijo dogodka omogočil župan Janković, ki je lansko leto ob zavrnitvi zahteve za prepoved koncerta, ki ki jo je vložil Bojan Mohar z Inštituta za domoljubne vrednote, poudaril, da je Makarovičeva ena največjih in prepoznavnih slovenskih umetnic in da koncert nedvomno bo, ker se Ljubljana ne bo pustila ustrahovati. “Ljubljana je svobodno in demokratično mesto, mesto herojev, ki si ne pusti ustrahovanja!” Pri čemer je izpostavil, da naj bi bili partizani tisti, ki so 9. maja 1945 osvobodili to mesto in državo in ne kolaboranti in nacisti.

Foto: Robert Fojkar

Foto: Polona Avanzo

Zaradi vprašljive vsebine dogodka so v preteklosti v Društvu MORiS Kočevska Reka pod vodstvom osamosvojitelja Antona Krkoviča že večkrat vložili zahtevo za njegovo prepoved, pri čemer so se nanašali na dejstvo, da na njem poteka evidentno poveličevanje simbola rdeče zvezde, “ki izraža vrednote, ki so nezdružljive s temeljnimi ustavnimi vrednotami, kot so človekovo dostojanstvo, svoboda, demokracija in vladavina prava“. Ne glede na vse doslej še niso naleteli na pozitiven odgovor. Kar pa seveda ni nič čudnega, glede na to, da komunistom samostojna Slovenija ni nikoli predstavljala intimne opcije. Kaj so si mislili ob pogledu na rdeče zvezde in petje partizanskih zborov turisti, pa je seveda jasno, upamo lahko le, da bo o tovrstni sramoti, ki ne bi smela imeti mesta v 21. stoletju, izvedelo čim manj ljudi.

Hana Murn

 • Hamid Begic

  Kako pristransko je napisan ta članek… to je neberljivo… Hana, te niso na FDV naučili, da se pišejo članki in novice subjektivno?! :)

  PS: Janković je rekel: Dokler sem jaz župan LJ, tukaj ne bo pedofilsko domobranskih zločinskih spomenikov…. Samo zaradi tega ga podpiram. :)

  • ZatonMesecnikov

   Crvena petokraka, simbol tvog Ćaleta, starešine JNA zvanog “brko” sa ostacima pasulja na brkovima od marende u kantini….

   • Dragan Krstič

    Ignoriraj ubogega bosančka. Prej srečaš zelenega psa kot pametnega muslimana.

  • rrrrr

   Hamide, begaj !

  • von Rhein

   Da si bedak je videti že po tem,da sam sebi aplaudiraš.

 • milanček

  ratatatatatata in problem je rešen!

 • Vladimir

  Dragi moji Slovenci,to rdečo golazen ste vi volili.Poglejte se v ogledalo kakšni ste debili

  • antimur

   Ne ti kar povprek, veliko nas je bilo za spremembe, dali smo glas domoljubni stranki, toda za kučaniste demokracija ne velja. Celo luzerje kot je Erjavec in Bratušca, ki so ju volilci odjebali s sramotno nizko podporo, sprejmejo v svoje vrste in to celo za ministre. To mora biti znak za alarm, to ni sovražni govor, sovražna in izdajalska so dejanja teh zločincev proti domovini.

  • rdečicvet

   pišeš v svojem imenu..!?

  • bubamara

   Slovenci obOžujejo rdečo zvezdo, ker samo tako lahko živijo na tuj račun.

   • Janko Gedlicka

    Ta račun bodo plačevali še naši otroci in njihovi otroci.

 • von Rhein

  “Ljubljana je svobodno in demokratično mesto, mesto herojev, ki si ne pusti ustrahovanja
  ——————————–
  Po vsem kar se dogaja je Lublana res svobodno in demokratično mesto. Še preveč svobodno,ker se je v njo naselila rdeča zalega provokatorjev,ki “svobodno” žalijo Slovenijo in Slovence. To kar počnejo nima nobene zveze z demokracijo.Svojo primitivnost in predrzno aroganco odkrito izražajo v vseh oblikah in si dovolijo tudi provokacije,ki si jih v domovini svojih staršev nikoli ne bi upali.Ta babja krota in njeni zagovorniki so tipični primerki balkanizma,ki se je naselil v “deželo” in je pravi boom efekt za vse delo generacij,ki so gradile Slovenijo.
  Na žalost to “svobodno in demokratično”mesto vedno bolj smrdi.

  • rdečicvet

   prof. dr. Boštjan M. Zupančič ! :)
   *Ni škandal, da so rdeče prebarvali noge spomenika MORILCU. Škandal je, da kip se vedno stoji* !

   copy twitt – Reporter

   • Dada

    Še eden kreten….

    • rrrrr

     Reporter ne more biti kreten. Je pa kretenski, to ti dam prav

   • Franc Šink

    Kri do kolen. Simbol ?

    • jugaXD

     Kljukasti kriz, krscanski kriz

  • jugaXD

   Spostujem slovenski narod,nasa drzava PA in vredna nic

 • Skrajno Desni

  Koliko dreka v tej Ljubljani.

  • SIMON ROZIC

   …še več ga bo in še bolj rdeč bo in smrdeč, seveda! Za tako sprevrženko
   bojo Slovenci mogli prispevat še kulturni Evro!? Pa saj so vsi nori!

  • Luiggi

   Ce nebi blo Ljubljanice,bi Lublana ze zdavnaj utonila v dreku!

 • IZBIRA

  Priljubljena pisateljica S. Makarovič = usluge državnemu šolstvu in kulturi =oprani otroci;
  Priljubljena aktiviska S. Makarovič = usluge promociji komunistične kontinuitete = zvesti odrasli. Komu :))? Jasno komu!
  Pa ta kontinuiteta samo praznuje, Blagor njim.

  Državno šolstvo in državno financirana kultura je promocija trajajoče diktature (bolane demokracije), slednja vrača usluge takim in podobnim za njihove odlične rezultate, ki so prav zato tako fanatični.

  Članek je fantastičen.

 • rrrrr

  Ljubljana je mesto herojev socialistične revolucije. Svoje privilegije bodo branili do poslednje kaplje tuje krvi in do zadnje nepremočene plenice, prav do prihoda motorizirane reševalne enote iz Psihiatrije , Ljubljana Studenec..
  Za več informacij kličite na št. 112.

  • Franc Šink

   Problem je,ker so te kaplje krvi pri njih dedne.

   • Ava

    Haha dobra in resnična.

 • antimur

  Makarovička ima rdečo zvezdo napopano ravno na katranskem rezervoarju, upam, da jo bo žgalo še bolj kot ostale nič krive revčke s pljučnim rakom. Sicer je pa potrebno vso to golazen, tudi udeležence pota….ti, drugače se jih ne bomo rešili

 • lojze

  Zmerljivka komunist je, glede na število žrtev ki jih je povzročil komunizem, hujša kot fašist ali nacist! Svetlana in Ljubljana je to včeraj pokazala!

  • Dada

   A štet znaš samo do tri….

 • Boco

  Lumpenproletariat herojstvo za ljubljanski lumpenproletariat intelektualizem in intelegenco.
  Lep prikaz moralnega dna slovenske prestolnice. In seveda moralne greznice v kateri morajo ziveti posteni ljubljancani.
  Fuj in fej.

  • Dada

   Ni jim hudega, Ljubljana prestolnica, nobeno mesto ji ni do gležnjev in pod Jankovičem je LJ najbolj napredovala. TAKO , to boli SDS, da domačini volijo Jankoviča, MORALO si pa nekam vtakni, tja kamor sonce ne posije, pa na spoved pojdi…..

   • rabbit

    Res je Ljubljana v novem betonu, asfaltu in kockah. Ampak koliko je šlo v žepe Jankovićeve mafije in koliko podjetnikov še danes ni dobilo plačila.

 • Aton

  Nujno rabimo komunistično oblast. In vsakih par let informbiro, ki bo počistil drek tam, kjer je. Med njihovimi!

 • tomven

  Jebo mater, če tile niso za na psihiatrijo… Zmešana mskaronovićka definitivno.

 • Antonius

  Ljubljana je mesto sramote, ker v njej častijo komunistične morilce in krvavo zvezdo, pod katero so komunisti morili.
  Mesto sramote je tudi zato, ker so si *ljubljančani* izvolili župana, ki zgodovino mesta Ljubljane in *ljubljančane* najmanj spoštuje.

  • Steiermark

   pa ne samo zgodovino mesta Lublane ampak tudi avtohtonih prebivalcev Lublane, ne, spreminja jo v neko “no-go” cono, kjer vlada opankar s svojimi tolpami….

  • zokispoki

   A ni mogla na prasice ena strela udarit !?

   • jugaXD

    Delu cast in vsa oblast

  • Franc Šink

   =be se njemu za Ljubljančane.Mogoče za “ljubljančane” !

   • Dragan Krstič

    Narobe, najbolj obožuje ljubljančanine.

  • Zombi Gartner

   Ljubljančani si niso izvolili Jankoviča za župana. Volitve so prirejene.
   Volitve že dolgo niso po volji ljutstva.
   Upam da to razumete.
   Oblast je sprogramirala da glasovi hodijo derekt v Ljubljano. Njihova komisija pa objavlja z RTVS.
   Sama laž. Tako očitno pa ovce ne kapirajo.
   Krivijo pa tiste ki ne grejo volit.
   Tisti ki ne grejo na volitve imajo edini v Sloveniji zdrav razum.

   • jugaXD

    Sej use je prirejeno ce niso fasisti na oblasti ane. Kaj zadovolni boste KO se lotijo novi genocidi nad neslovenci?

  • Dada

   To je sramota, poraz za SDS .

   • šrauf

    Sramota je Dadice,da se tule repenčiš,na koncertu te pa ni bilo…

    • Dada

     >Nikoli ni prav SDS, Janša je izgubil kompas, zdaj pa ga iščejo na vseh štirih straneh neba…

     • šrauf

      Namesto ,da bi ga iskali na tistih vmesnih straneh…

     • rabbit

      Ni to poraz za SDS ampak za nas, ki moramo to sranje plačevati, tudi zate DADA ampak ti si ena izmed tistih priviligiranih, ker če ne bi bila bi lizala tiste kocke, ki nam jih je Janković in njegova mafija prav drago zaračunal, ker delati tako ne znaš živiš pa od tujih žuljev.

   • jugaXD

    Hvala bogu da popusi SDS

  • jugaXD

   Jea,usi so kreteni edito tistih 15 genijev ki pise na teji nicvredni strani ve vse odgovore!!?

  • jugaXD

   Fa fa fasistaa ,moze biti ti

 • Slovenec 33

  Dokler bo Slovenija okupirana s strani okupatorjev in veleizdajalcev slovenskega naroda, tudi glavno mesto ne more svobodno zadihati. Je še vedno ograjeno z okupatorskimi simboli.
  Je pa jasno, da podporniki okupacije lahko rajajo v takem mestu.

  • lojze

   Jefferson je rekel: Vse hude stvari se zgodijo, ker so dobri ljudje tiho! Veš, kdo je bil Jefferson?

 • Dragan Krstič

  Hahaha, na eni od fotografij na portalu 24kur je na komunistični proslavi Zoran Janković slikan z upokojenim direktorjem lutkovnega gledališča Ignacijem Šunjićem. Seveda je Šunjić zagrizeni komunist ampak zanimivo je dejstvo je, da je njegova hčerka Ajša Vodnik_Šunjić direktorica Ameriško-slovenske zbornice, torej simpatizerka Amerov, najhujših imperialistov po mnenju tardečih. V zbornico je pripeljala tudi svojo sestrično, mali striček obeh pa je tovariš Mitja Meršol. Smrt fašizmu svoboda narodu.

  • bubamara

   SLO komunisti niso nikoli imeli problema živeti od Ameriških dolarjev. Tudi danes Slovenija živi od Wall Street dolarjev, ki omogačajo, da je BDP višji od Višegrajske skupine držav. Vzemi Wall Street obveznice pa smo na BDP-ju Slovaške. Živimo na kredit. El viva socialismus.

   • gorenc

    Nimaš pojma govoriš bedarije.BDP se meri po gospodarski moči in gospodarski rasti.Slovenija ima okoli 60000 zasebnikov,ki ustvarjajo pozitivno gospodarsko rast.2 milijonaska Slovenija njeno gospodarstvo ustvari več kot 7 milijonska Srbija.Slovenski BDP je 23000 dol,Srbski BDP pa 5000dolarjev.Kredite ki jih dobivamo nimajo nobene veze z gospodarstvom.Evropska sredstva za gospodarstvo in razvoj so zelo malo počrpana,ker oblastnike ta sredstva ne zanimajo. Tvoj EI viva socialismus bo Slovenijo s krediti uničil.

    • bubamara

     Sej bo. BDP zajema tudi domačo porabo, ki jo financiramo tudi z državnimi obveznicami: plače javni sektor in pokojnine. Poduči se o formuli za izračun BDP-ja in potem komentiraj.

  • Ehnaton

   Napačno sklepanje, žal. Ne gre za kakršnokoli simpatiziranje z Američani, temveč za zasedanje privilegiranih položajev, ki obetajo koristi. To prakso tranzicijska elita zvito izvaja praktično povsod, kjer je le mogoče, ideološki boj pa bije za ovce, ki jo podpirajo. Tudi razsipavanje proračunskega denarja sedanje vlade ima isti cilj. Računi, ki jih izstavljajo davkoplačevalcem pa so kazen opoziciji, ki se ni sposobna poenotiti za prihod na oblast.

  • Ava

   Dost bedna scena ja…:)

   • Dragan Krstič

    Na Googlu pa najdeš fotografijo obeh “Amerikank” skupno z bivšim veleposlanikom Musomellijem. Obe zagotovo naravnost obožujeta Trumpa.

    • Ava

     Ja, to so te slovenski koritarji, ki se v intervjujih hvalijo, kako so vse naredili in dosegli sami. Gospa celo piše v intervjuju za Dnevnik, da nekoč ni mogla hčerki kupit čokolade. Zaradi revščine, češ? Halo??? Pa kdo se tu dela norca iz koga.

     Težke težke zveze.

     • Dragan Krstič

      Ava, njen dedek po materini strani pa je bil “težak” udbovec. Res so ubogi.

     • Ava

      No potem je pa sploh vse jasno.

 • Common Sense

  Ne vem no. 80 let po koncu druge svetovne vojne se vedno trajbajo stara “jajca”. Mladih druzin, ki se izseljujejo zaradi brezperspektivnosti to ne bo prepricalo, da ostanejo.

 • Blaz Ules

  Novs24, kdaj boste prenehali z vašo naravnost neumno propagando tega dogodka, ki ga od vseh medijev oglašujete in s tem dvigujete njegovo.odmevnost in pomen?
  Ignore!!!! je najboljše zdravilo za tovrstne neumnosti.
  Boste zmogli ali boste zopet planili kot bik na rdečo cunjo?

  • von Rhein

   Če ne bi bilo tukaj tega članka in slik sploh ne bi vedel kaj in kdaj se je to dogajalo.

  • macon

   Sijajna in vzvišena ignoranca nam ne pomaga, ker nam tile določajo družbene pogoje, s korupcijo in kriminalom širijo kaos v podsistemih, nam višajo davke.

   Vse, da si delijo prašičje denarje in z njimi javno nastopajo.

  • montyamp

   Strpnost med majmuni in podganami === samomor

 • SIMON ROZIC

  Makarovićka je navadna prasica, na roke narejena, brez rodovnika! -in vsak, ki jo podpira
  je sovražnik ljudi in Slovenije!

 • bubamara

  Naravni sovražniki Slovenije in vsega kar diši po Slovenski tradicionalni družbi. Rdeča zvezda je simbol največje sramote Slovencev. Pod rdečo zvzdo so izvedli največji genocid v Slovenski zgodovini. Slovenec boj se rdeče zvezde.

  • črnaovca

   Prisežem pri vsemogočnem bogu ,da bom zvest,hraber in svojim podrejenim pokoren, da bom v
   skupnem boju z nemško oboroženo silo,
   stoječo pod poveljstvom vodje velike Nemčije ,SS četami in policijo proti banditom
   in komunizmu kakor tudi njegovim zaveznikom
   svoje dolžnosti vestno izpoljneval za svojo slovensko domovino
   kot del svobodne evrope..
   Za ta boj sem pripravljen dati tudi svoje življenje.
   Tako mi bog pomagaj,,, ČIGAVA J ETA PRISEGA?!

   • Steiermark

    Ali je kaj narobe, če se nekdo bori proti banitom, posebaj tistim, ki so klali “svoje” ljudi, jih ropali in mučili, tudi otroci jim niso všli! In kakšno prisego ste dali vi, potomci največjemu množičnemu morilcu, pedofilu in pederajzlarskemu roparju, titu?

   • bubamara

    Kje vidiš v tem besedilu ubijanje Slovencev ?

    • Vojteh Dovč

     “proti banditom
     in komunizmu kakor tudi njegovim zaveznikom .
     kaj tu not ni Slovencev?????

     • bubamara

      Če enačiš komuniste s Slovenci, potem imaš možgane oprane, da so že prozorni.

     • gorenc

      Bubamara,biti zaveden Slovenec,ali slovenski komunist ni enako.

     • bubamara

      Sej to sem napisal.

   • FRANC3

    Komunisti so prvi prisegli zvestobo nacizmu 23. avgusta 1939 (sporazum Ribbentrop-Molotov). Ta sporazum je podpirala tudi KPS in 26. aprila 1941 ustanovljena PIF Proti Imperialistična Fronta. Ta je bila upirjena proti Angliji, Franciji in ZDA. O nasprotovanju nacizmu v PIF-u ni bilo govora).
    Kaj imate komunisti slab spomin ali pa skisane možgane?

    • rubec

     oboje

   • Luiggi

    Ta prisega belong to nekaj nekaj ljubljanskih srajc,ki so prisegli zato,da jim ni bilo treba na teren resnicno branit slovenske domacije od raztrganih hostarjev,kapish?!!!

   • Dragan Krstič

    črnaovca, če bi ti ubogi mentalni revček vedel kje so bili zavezniki na dan 21. aprila 1944 ne bi ti in tvojo bebasti sotovariši klamfali take bedarije. 21. 4. 1944 je ves svet vedel da bodo nacisti vojno izgubili in domobranci so bili samo borci proti stalinističnemu komunizmu ki se nam je obetal po vojni. Domobranci so cvet svobodoljubnega in demokratičnega dela slovenskega naroda.

   • rabbit

    Domobranci so že 70 let v Argentini tisti, ki so uspeli pobegniti masakru pa še vedno lepo govorijo slovensko, medtem, ko je Ljubljana vse bolj šiptarska. Kdo je sedaj bolj domoljuben.

    • Estrim Rolls

     očitno so eni in drugi troti, ker se ne želijo asimilirati;)

     • rabbit

      Predno napišete take neumnosti se raje podučite. Slovenci živeči v Argentini so tako Argentinci in govorijo špansko, kot Slovenci in govorijo slovensko. Od ponedeljka do petka so hodili v argentinske šole v soboto pa prostovoljno v slovensko. Naredili so svoje domove, šole, ustanovili zbore, gledališče in podobno . S svojim delom in pridnostjo pa prispevali k dobrobitu Argentine so tam zelo spoštovani zato jim država na dan državnosti Slovenije vsako leto zapre celo avenijo v Buenos Airesu pojdi si enkrat pogledat. So zelo produktiven del argentinske družbe.

     • Estrim Rolls

      vidim da si zelo poštena in pravična oseba. potem pri nas po tvojem mnenju. lahko isto pridejo ljudje iz drugih kontinentov. če bodo od ponedeljka do petka govorili slovensko in bili produktivni. in potem lahko tukaj naredijo svoje domove, šole, zbore, gledališča in podobno. pa še parado jim dajmo ko bodo imeli dan državnosti v svoji matični deželi. nisem vedel da podpiraš multikulturo. nisi desničar?:)

     • rabbit

      Koliko jugoslavanov poznaš, ki se imajo za Slovence oz za prebivalce Slovenije zelo malo, nekateri še po 40 letih v Sloveniji nočjo govoriti v Sloveniji, drugače pa ja sem desničarka ampak pustim da so ljudje kar so, če spoštujejo državo v katero so prišli, jo cenijo da jim je dala službo in dom, koliko južnih tako gleda na Slovenijo, bore malo. Pa so nekateri bolj Slovenci kot mi, tudi take poznam.in jih spoštujem. Ne pa da pridem v urad pa me posiljujejo z njihov čefurščino, če jezika ne znaš pojdi v šolo in se ga nauči. To je minimum od minimuma,

     • Estrim Rolls

      cela moja generacija smo yugoslovani. ker smo se rodili pred letom 91. vsi smo slovenci in govorimo slovenščino:) ne vleči se ven. vprašanje je enostavno. podpiraš multikulturo ali ne? če argentinci nebi podpirali multikulturo. potem naši v argentini nebi tako dobro živeli

 • Drago

  Hahahaha, če ne zaradi drugega, mora ta prireditev obstati zaradi penjenja in slinjenja zavednih domojebov. Neprecenljivo…

  • lojze

   res je, neprecenljiv idiotizem!

 • SIMON ROZIC

  …kdo bi hodil v to smrdečo Kučanistično bližino…poglej si
  onega Jankovića in revčke našemljene v rdeče majice s KPS!
  Kako žalostno! Takoj poslat v EU, da bojo vsi vedeli, kje mora stati
  ograja : na S, J; V in Z strani naše komunistične kokoši!

 • SIMON ROZIC

  Le poglej te kurbe stare,
  v kaj so reve se odele,
  joške jim vise debele,
  vse povešene in odcvetele!

  In poglej prašičje te trebuhe
  gre za ljubljanske le evnuhe,
  ki so dolgo v noč ga srali,
  so krvavo zvezdo praznovali!

 • DEATH TO COMMUNISM

  Pizda, bi jih garbal… golazen rdečuharsko!

  • Drago

   Včeraj si imel priložnost, zakaj je nisi izkoristil?

 • lokec

  Že nekaj časa ne verjamem, da so se domobranci sploh borili proti kom. Saj so plašni kot kot pudejčki. Lajajo že, da so pa kdaj grizli pa ne verjamem. Pa tudi ne bodo. Saj se ne znajo boriti.
  Pa tudi v Evropi je rdeča skupina čedalje bolj čislana.

  • bubamara

   So se borili. Proti komunistom. In to zelo uspešno, ko je šlo za boj mož na moža. Komunisti so bili heroji samo, ko je nasprotnik bil zvezan.

 • bubamara

  Ne bo šlo. Nemci na primer imajo presežek in posojajo denar po svetu z min.4% obrestmi. Tudi nam. Pa še nekaj je takšnih držav.

 • Janez Pavel Kanc

  Sta dve zvezdi, rdeča (revolucionarna) in rdeča (osvobodilna – zavezniška).
  Mislim, da Makarovička poje o drugi zvezdi.

  • pajot

   Ha,ha,ha…kretino! Ti misliš? S čim le?

   • Janez Pavel Kanc

    Zavist v notranjosti te žre, ker te privlači njen pogum, ki ga ti nimaš.

    • pajot

     Nezja Velpa Anck…he,he,he…psiholog…he,he,he…

 • Artur

  Koliko govna na kupu kabin za menjavo plenic pa nobenih ?

 • von Rhein

  Ali ti tudi plačuješ kredit z obrestmi za tri osebe,ki dobro živijo in ne vračajo glavnice?

 • Franc Šink

  Makarovičeva počasi izgleda tako, kot bi ravnokar prišla iz moje pajšte (sušilnice sadja), kjer se že stoletja sušijo slive in ostalo sadje primerno za sušenje.

  • Janko Gedlicka

   Oprosti, jaz sem pa vendarle mislil, da posušeno sadje boljše izgleda.

   • Franc Šink

    Mislil sem na suhe češplje.

    • Janez Korenjak

     Podobnost je res neverjetna, le da so suhe češplje bolj sočne od stare vešče… :-)

  • tasilo

   Čuj, Franc, ti bi znal vedeti, kje lahko dobim kakšno dobro domačo slivovko (brz cukra pa to). Potreboval bi kakih 5-7 litrov, ker imam namen narediti orehovec ….Hvala za odgovor!

   • Franc Šink

    V okolici Ilirske Bistrice.Na Debelem brdu cca 5 km oddaljenega izven mestnega središča jo boš gotovo dobil. Skoraj pri vsaki hiši vedo za kakšnega.

   • Franc Šink

    Dobro slivovko boš dobil na Debelem Brdu nad Ilirsko Bistrico. pri vsaki hiši ti bodo vedeli povedati, ali jo pa imajo sami.

    • tasilo

     Super! Hvala!

     • Franc Šink

      Z mojim računalnikom nekaj ni v redu. Oprosti.

 • Dada

  Pritožujejo se samo luzerji in podporniki in objokovalci luzerjev, ki so nekoč skupaj s Hitlerjem hoteli zagospodovati Sloveniji, Hitler celo Yugi. TODA izgubili so in tega ne morejo spremeniti. Tisti, ki so zmagali in obstali, pa slavijo. Vedno je bilo tako, da zmagovalci slavijo. Tako tudi v Srbiji luzerji slavijo pri nas celo obarvajo spomenike zmagovalcev z rdečo. Drugega tako ne znajo, niti ne morejo. NEMOČ JE HUDO PEKOČA…..

  • Anton

   To so samo zadnji sunki umirajoče zveri.

   • Dada

    Zastonj upanje. Ko ni bilo več Hitlerja tudi domobrancev ni bilo več. In tako bo ostalo.

   • Dada

    Ne boj se, so že mladi zadaj, ki se bodo spominjali herojskih časov okupirane Ljubljane in hkrati podrepnih slovencev, ki so v rit lezli Musolliniju potem pa še Hitlerju. Vedno bo tako.

  • macon

   Videli smo vas zmagovalce leta 1991, ko ste uničili celo državo in jo razkosali.

   Nemoč proti vaši pokvarjenosti in kriminalu, barabe, ki se s tem še ponašate. Ti si povsem iztirjena oseba, demon v človeški preobleki.

  • totex39

   A si se kdaj vprašala na kak način so zmagali, če to šteješ za zmago, da so svoje ljudi ubijali pol si ravno tako na istem nivoju kot vsi ti, ki slavijo to svinjarijo.

  • Artur

   V Srbiji so se vsi “luzerji” in to napredni že zdavnaj losali takšnih idiotov(zgoraj prikazanih), če pa bi se že našli kakšni takšni pri njih s takšnim komunajzlskim orgijanjem bi hitro dobili v najboljšem primeru po grbi.

  • Common Sense

   Pa ti si ubrisana. Ampak res. Dejte nehat s temi nebulozami. Druge svetovne vojne je že davno konec. Kdor je zmagal, je zmagal in gremo dalje. Kakšen Hitler… A nimate drugega za počet, kot da se z rdečo zvezdo derete po Kongresnem trgu…? Mladi se vam pa izseljujejo. 10.000 na leto. Jih bo rdeča zvezda prepričala? Serješ klanfe.

   • Hamid Begic

    V Sloveniji so na žalost “ta desni” in “ta levi” isti… To pa politiki izkoriščajo, ker ne morejo z pritegniti volivce za glasovanje…. :)

    PS: BananiSlovenian. :)

   • Dada

    ALI si nepismen ali si pa ubrisan. Prav nora24tv dnevno objavlja članke o “levakih, komunistih, komunajzarjih”, ki da so v današnjem času…. to in to….. Ravno SDS vleče vzporednice in primerjave… ti se pa čudiš. Današnji politiki nimajo nič z vojno, zakaj poten SDS stalno vleče na dan 2. svet. vojno in kaže bele kosti… ???? Da bo svojim podpornikom rekla, poglejte njihovi so po vojni morili….. NAJ TOREJ LUZERJI čitajo kam spadajo. . TOREJ sprijazni se…..

 • Anton

  Toliko opic pa še ni bilo na Kongrescu…

 • totex39

  Tem provokatorjem na slikah z socialističnimi simboli, bi človek moral primazati eno orink klafuto, da se ne bi zlepa več pobrali.

 • Janko Gedlicka

  Vsekakor nujno potrebujemo privatne šole, ki ne bodo poneumljale bodoče odrasle populacije

  • Vojteh Dovč

   sej so lahko ,sej noben ni reku da ne..
   jaz sem avtomehanik
   kupil sem prostore,orodje in delam …brez državne pomoči!!!!

   • lokec

    Verjetno imaš dovolj privat strank, da jih odiraš brez računa. Iz državnih podjetij pa perejo denar pri drugih avtomehanikih. HEHE. Pač nekoliko več šraufaš.

 • Vojteh Dovč

  pa kaj sploh pišete neumnosti…saj domobranci ne morejo bit na takem shodu in obratno.
  ONI so svoj shod že imeli….i popušili!!!
  = Prisežem pri vsemogočnem bogu ,da bom zvest,hraber in svojim podrejenim pokoren, da bom v
  skupnem boju z nemško oboroženo silo,
  stoječo pod poveljstvom vodje velike Nemčije ,SS četami in policijo proti banditom
  in komunizmu kakor tudi njegovim zaveznikom
  svoje dolžnosti vestno izpoljneval za svojo slovensko domovino
  kot del svobodne evrope..
  Za ta boj sem pripravljen dati tudi svoje življenje.
  Tako mi bog pomagaj,,,

  • Vojteh Dovč

   SMRT FAŠIZMU
   SVOBODA NARODU!!!!!

   • Steiermark

    ja, smrt!!!! rdečemu fašizmu – je že skrajni čas!

   • Luiggi

    Oba spizdita v svojo balkansko vukojebino!

    • Vojteh Dovč

     gigi …italijansko ime ????? aja luggigi lepo

  • Hamid Begic

   Zagovornik domobrancev ZatonMesečnikov je izjavil…. poslušaj to….. domobranci niso vedeli, kaj je nacistična ideologija. :)

   PS: Vidiš s kom se razpravljaš. :)

  • resnicaboli

   točno to proti banditom in komunistom…………

 • črnaovca

  Saj boste gostili svojega Tompsona vam bo zapel nekaj ustaških in lahko boste pozdravljali “za dom spremni”

  • ZatonMesecnikov

   Merklova je bila navdušena nad njim…

 • Steiermark

  Potem se pa rdeča jugogolazen, ki nam komandira, zgraža in prepoveduje Thomsonu njegove domoljubne koncerte, medtem ko sama drhal tepta pridobljene svoboščine, ki smo si jih 1991 leta izborili, ter se skupno s potomci morilcev z rdečo oz. krvavo zvezdo, norčuje iz svojih žrtev in žrtev njihovih očetov! To je pa res že zrelo za proces na sodišču, za zločine proti človeštvu! Fuj, rdeče jugonesnage in jeb….. vam pas mater, kot to rada reče velika kulturnica, sovražnica otrok in Slovencev!

  • Hanzi

   Daj mi povej, zakaj naj Thomson poje hrvaške domoljubne pesmi v Sloveniji? Drugače pa se strinjam .

   • Steiermark

    Tebi, kot srbinu, je to nelogično, da Hrvati, ki živijo v Sloveniji, lahko slišijo tudi svojo domoljubno pesem, tam kjer živijo! Je pa čisto OK, ko se tako po Lublani , kot po Mariboru, pa marsikje drugje Kopru, Velenju, Celju in vsepovsod kje so srbske pokveke okupirale Slovenijo, razlega meketnje tvoje cece – priležnice hudega jugosrbskega zločinca , arkana, ali pa kogarkoli drugega, ki serje po Slovencih in naši samostojnosti teer se nam posmehuje, ko nas “imenujejo” turški hlapci, za “bečke konjušare”. Vsekakor nihče v Sloveniji ne slovi po hlapčevstvu, ne Dunaju, še manj pa turkom, kot imate famo vi, turški hlapci!

    • Hanzi

     Stari zamenjaj nick v HRVOJE. V bistvu sem ti dal prav, nisem se strinjal, le v tem, da nočem Thompsona v Sloveniji. Če me imaš za srbina, si ti ortodoksni hrvat. Deklariran domoljub? Zakaj bi hrvati v Sloveniji imeli pravico, da slišijo hrvaško domoljubno pesem? Bolno razmišljanje.

     • Steiermark

      Če imate vi, srbsko turški komunistični hlapci, pravico do bivanja v Sloveniji, še to ne pomeni, da lahko vi odločate, če imajo Hrvati pravico do spremljanja svoje glasbe – domoljubne! Le zakaj ni nikoli na tapeti vprašanje, ali lahko pride v Slovenijo tulit in primitivno meketat, ceca, priležnica enega največjih zločincev v medvojnem obdobju, ki je izvajal genocid nad bosanci in hrvati, ter meketati svoje pročetniške “pjesme”? Zakaj lahko po Sloveniji nastopa vsa jugodrhal, ki je projugo usmerjena in se še vedno hoče norčevati iz nas, ki jih moramo prisilno gostiti in rediti, njih in njihovo primitivnost? Zakaj lahko vaše pritlehne podgane, jugosrbsko usmerjene prirejajo in izvajajo sovražno propagando in “nastope”, ki je vedno usmerjena proti demokraciji in svobodi v Sloveniji? Pa kaj mislite, takšni izmečki jugosrbske drhali, da nas lahko kar tako ignorirate in se norčujete iz nas, avtohtonih , ker imate na oblasti, nelegalno postavljene “komike”, ludožerce, sfukatorje, izsiljevalce sexa v zameno za službo in stanovanje, in vso ostalo jugosrbsko drhal, kateri Slovenija, danes, še vedno ni vaša najbolj intimna opcija?
      Res si vreden primerek telebana – pojdite vi jugosrbi izkazovat svojo privrženost titu in zahtevati vaše pravice nad pravicami avtohtonih, morda v Nemčijo ali kakšno drugo deželo, kjer pravtako, kot pri nas živite na naš račun ter tam zahtevajte, odločanje in upravljanje Nemčije…! Jugobednik!

 • Franc Šink

  Potrpimo še malo. Hudič prej ali slej pride po svoje.

 • antimur

  Kučan izgleda na fotografiji, kot da bi bil že prekopan, pa na vso žalost še diha, upam, da ne več dolgo.

  • Steiermark

   zombi, pač….

  • Observer

   Kučan izgleda tako kot da ima še 20 let življenja pred sabo… se boste še načakali. Božja kazen nad narodom, ki se ne spreobrne k njemu. Raje objavlja novice kako neka rusinja z ritjo odpira zamaške s flaše in nas vse spravlja v skušnjavo in pred Božjo sodbo. Take narode Bog dodobra privije z diktatorji. Če ne verjamete odprite Sveto pismo in se učite na primeru Izraela.

 • Imperial Commando

  Z O M B I J I

 • sveta preproščina

  Ljubljana je mesto heroj, mesto razuma, svobode. Zato SĐS (Stranka Đudić/Snežić) in ostali zatohleži NIKOLI ne bo zmagali v prestolnici.
  Čestitke za pogum in pokončnost, ga. Makarovičeva in vsi, ki jim je mar za pravo slovenstvo. Ne pa nazadnjaki, poveličevalci nacifašizma in lezenja v zadnjo odprtino tujcu.

  • macon

   Počefurjenci pridigate o slovenstvu in Ljubljana s kriminalnim žepanskim primitivcem je za vas mesto svobode.

   Shizofrenija je vaše normalno stanje duha in vaša norost je tukajšnja družbena normalnost, vendar eni še na srečo vidimo stvari kot so, ne kot vi o njih lažete.

   • sveta preproščina

    Malo si svoje poste preberi, pa boš videl, kaj shizofrenija. Pa še to: 1000x raje pomagam Šamiju in komu drugemu pomoči podobnim kot takim ogabnim osebkom, ko si ti in tebi tukaj podobni. Primitivna, agresivna rasistična govedoreja. Fuj in bljak oh in sploh.

    • macon

     Ti si samo prestrašeno omejeno govno, ki bi rado svoj socializem kot si navajeno. Navajeno na drobtinice, ker si več ne zaslužiš, saj nič ne znaš in malo tega zmoreš.

     Odjebi skupaj s Šamijem in vašim kriminalom in pokvarjenostjo, baraba. Vam se dvigne pa zakoni kar naenkrat ne veljajo, na vse se lahko zviška poserjete, barabe fašistične.

     Ti smrdljivo govno, ki ga futram s svojimi napihnjenimi davki, da se mi kreteni kurčite in napihujete.

     • Hamid Begic

      Hahahahahhaha. :)

      PS: Z napisanim se pa strinjam. :)

    • Artur

     Pelji si tega dezertera domov pa ne na naše stroške temveč si ga naprti v celoti na svojo grbo to dokumentiraj in objavi, da bodo naši socialno ogroženi državljani videli kako bodo za to manj prikrajšani zaradi tvoje “humanitarne note”.

  • Observer

   Kaj se pa ti pritožuješ nad Đudić/Snežić? Si mar postal ksenofob, to kar očitaš drugi strani? In od kdaj so ti mutna posla problem? Vaši levičarji na oblasti namreč kradejo na veliko pa nobenega ne izpostaviš s priimkom. Najprej sebi tram potegni iz očesa, da boš razločno videl kako drugemu potegniti tresko iz očesa.

  • Artur

   Makarovičevi in vsem tem komunajzlom je mar za pravo slovenstvo kot bi magarcu bilo mar za štango za katero je privezan, slovenstvo pomeni kot prvo spoštovanje simbola države to je slovenske zastave ne pa mahanja in opletanja s komunajzlskimi YU okupatorskimi rekviziti.

  • Andrej

   Imaš kar pravi nick.

  • Hamid Begic

   Vi “ta levi” in “ta desni” ste isti. :)

   PS: Oboji živite v preteklosti. :)

   • Luiggi

    Ti pa v Sloveniji,moral bi pa v Bosni!

  • Luiggi

   Ti lezes tujki v rit,mislim Makarovicki!

 • Artur

  Katastrofa kako številčna “peta kolona”, manjšinski domoljubni državljani Slovenije nahebali smo ga za večno.

 • resnicaboli

  Kolikokrat bodo še morili svoje žrtve?? ROG – TEHARJE – HUDA JAMA IN PREKO 600 MORIŠČ ŠIROM SLOVENIJE.

 • von Rhein

  Glede na to,da si neke vrste zmuzne ne vem kaj bi mi rad podtaknil.

 • Andrej

  A mi lahko kdo razloži, zakaj bi se Svetlana in drugi zombiji odpovedali vsemu temu? Brez dela so odlično prisesani na tole malo državico.

  • Ava

   Se strinjam. Samo ne razumem, kje je tu ljubezen do domovine, ki jo vsi ti kulturniki tako radi omenjajo. To ni ljubezen, če dobivaš nekaj kar ti ne pripada in brezpogojno, brez realnega premisleka, samorefleksije, vzameš.

   • Andrej

    Pojmi o ljubezni so zelo različni. Če midva rečeva, da ljubiva domovino, misliva Slovenijo, oni pa Jugoslavijo. Ker Yuge ni več, so stroške na Yugo račun za svoje razkošno življenje obesili Sloveniji. V bistvu so to izdajalci Slovenije.

   • von Rhein

    Makarovićka je stara obrabljena cunja,ki bi razpadla,če ne bi povzročala provokacij v katerih je ona IN. Odmislimo kaj je ustvarila,kakšno delo je opravila.Za vse je dobila nesorazmerno plačilo glede na vrednost dela.Tudi rdeča zvezda je samo orodje tako kot lopata zame,če hočem izkopat jarek za dotok vode.Njen dotok ni denar,so ljudje zaradi katerih verjame,da je še vedno nekaj soka v njej (pa ga ni). Meni dvignejo pritisk osebki,ki se jim jebe rdeča zvezda,vohajo lastno korist tako kot npr.tisti čefur,ki je goste pozdravljal v neki spakedranščini.Osebki izpetih glumačev,ki iščejo svoje vloge…Rozka.In podobni drekači.Seveda mora biti zraven uvoženi harambaša z magistrata,mora se pokazati in rad sprejme par stiskov rok in objemov starih tet,vse zaradi volilcev in mentorja.
    Zaključek….prisotnih je bilo več kot polovica firbcev.

 • macon

  Levi režim nam bo omejil svoboščine, privijal davke, širil korupcijo, kriminal in nered, hkrati pa lamentiral o nestrpnosti in sovražnosti ter nam iz vsakega vogala molil “vrednote” rdeče zvezde in jugonostalgije.

  Res smo hlapci in cucki, da to sodrgo prenašamo in mirno gledamo.

 • Skrajno Desni

  Če malo pomislim za to Makarovičko v prejšnji skupni Yugi ni hotel nihče slišati zanjo.

  • janez

   V Yugi je pisala za otroke in redila mačke.

 • branči

  škoda, ker se luxy ni oglasil, pa da nam pove, na kateri sliki se nahaja!

 • Artur

  Med osamosvojitveno vojno 91 leta so se potuhnili in rovarili proti naši intimni opciji zdaj zadnja leta so množično zaradi cagavosti večine domoljubov kot podgane iz kanalizacije prihrumeli na plano, da “pospravijo” še tisto malo kar je ostalo od naše težko priborjene”samostojne” države.

 • Miro Jereb

  Una na sliki z rdečim telefonom…kaj ji pa manjka danes saj ima 150 kg….Svašta, kot neki vanzemaljci…Ven časa in prostora. Sicer pa zgleda kot bi se psihiatrični oddelek preselil na trg.

 • Vera

  Norci v letu 2019.

 • ZatonMesecnikov

  Tudi tistile “mladci” iz Socialističke Partije Slovenije niso ravno več Mladci…

 • Povprečen Državljan

  Svetlana si zasluži spomenik.

  • ZatonMesecnikov

   pa da ga potem cigani odpeljejo….

   • Hamid Begic

    Tvojega so že?! :)

    PS: Kako kaj hčerka…. Je prebolela raskid z menoj?! :)

    • ZatonMesecnikov

     Nije ona za ćerke Starešina JNA,. koje pate ot kompleksa, jer Ćale, ponositi Starešina nije dobio sina, Ćoju…

  • macon

   Čimprej.

 • ZatonMesecnikov

  kako bi šele ZZB pravoverni in sledilci Svetlih tradicij in Vrednot komunistične NOB noreli, če bi se naredila proslava na štadionu za Bežigradom…

  Še tiste prejšnje po 70 letih ne morejo pozabiti, povprečnež….

 • von Rhein

  Je tista,ki si pripravlja selfi žena od Hulka?

 • Ava

  Škoda vsake besede. Svetlana, če ti kaj ni všeč, se lahko privatiziraš. Me zanima, koliko knjig boš potem prodala, brez svoje širokogrudne trošilke javnega denarja za posvečence – Mladinske knjige!

  Pri spoštovanju javnega denarja se vse začne, no eni takšnega spoštovanja ne premorejo. Važno da je Amerika grda, zlobna in pokvarjena, aja sploh pa Trump.

 • Common Sense

  Lepo je videti zadovoljnega človeka. Res imaš kar pripraven nick. Vsaka čast!

 • lokec

  mene te zvezde in smboli ne motijo zelo. Mene moti kraja in odiranje ljudi.

  • macon

   To dvoje je povezano, simboli opravičujejo kriminal.

 • macon

  Izrojen si ti, bedak, če uživaš ob propagiranju simbola v imenu katerega je bilo ubitih skoraj dvesto milijonov ljudi. Pa ne mislim na uniformirance vojsk, ki so se borile s komunisti, temveč na navadne državljane družb pod komunisti, ki so jih množično zapirali in pobijali za vsako figo. Za miselni delikt recimo, otroke in ženske, kogarkoli.

  Vi ste civilizacijska in človeška sramota, pokvečeni in spačeni pripadniki kulta smrti.

 • Black_hawk

  Svetlano tardeči izkoriščajo na polno, ženska ima težave, jo pa lahko izkoriščajo.

  • macon

   Dobiva ogromno denarja za levo kulturništvo, torej ni samo koristna budala temveč dobro pozicionirana skrajna levičarka.

   • Hamid Begic

    Kako gre že tisti pregovor —- če se ne boš znašel, boš….. :)

    PS: Kje?! :)

 • Hamid Begic

  Svetlana je nočna mora za Janšiste. :)

  PS: Hahahahah. :)

  • Silos

   Priključi se onim migrantom zvečer,ki gredo čez slovenijo

   • Artur

    Ampak prej prešaltat na rikverc.

  • Luiggi

   You fucking son of a bitch,will you spizdi back v tvojo balkansko vukojebino!

 • Hamid Begic

  Prosim te……. Oni niso nikoli bili desnica… Desnico imaš v USA, AUS, ITA, MAĐ…… pa nobeden ne izkopava kosti zločincev iz leta 1945. :)

  PS: Bolj so podobni kultu osebnosti. :)

 • ljubinica

  Kaj takega ni mozno v nobeni postkomunisticni drzavi… razen v Sloveniji.
  Kaj je slo narobe? Kdo je kriv?
  Zakaj v drzavi, ki je izkusila najhujsi komunisticni terror, se vedno vladajo komunisti?

  • Hamid Begic

   Pod nacizmom so se rožce cvetele?! :)

   PS: Joj, joj, Ljubićica…. :)

   • Luiggi

    Ce nebi blo hostarjev Also known as gosarjev,bi blo pod okupacijo kar fajn,cakal bi do 45tega in bi se vse lepo kncalo brez mrlicev,kapish,jaz sem to dozivel in prezivel!

    • janez

     In, če ne bi gošarji onemogočili (in izdajali) ostalih borcev za domovino. Tigrov itd.

 • Iva

  Mogoče pa bi “nočni slikarji”, navdahnjeni po seansi zgornjih osebkov, Kidriča in Kardelja raje pobarvali z rdečo zvezdo?

 • montyamp

  “So stvari, ki jih je treba sovražiti. Po mojem mnenju je katoliška Cerkev v Sloveniji nekaj, kar moraš sovražiti. Jaz to čutim kot svojo državljansko dolžnost.” (Svetlana Makarovič, 6. 1. 2012)
  Če pa ji je jebo pas mater , zaj pa sovraži Slovenijo namesto psa .

  • Hamid Begic

   In kaj je narobe s tem?! :)

   PS: Joj, joj,… :)

   • montyamp

    Sovražijo najbolj primitivni abortusi , murglosrbi , dve zodovinski fazi zaostale rasne smeti .

 • Olga101

  Zločinci in njihovi podrepniki častijo genocid in morijo nad Slovenci! Stalin je lepo povedal komunističnemu zločincu Titu, da so se pri “osvoboditvi” Jugoslavije šlepali na Rusih!
  Obstaja portal o komunističnih zločinih, prav tako HTV 1 predvaja zločine komunizma, pa naj si banditi ogledajo, kaj praznujejo! O moriji JLA na Balkanu pa lahko iz prve roke povedo Slovenci, ki so izgubili svojce, muslimani in Hrvati, ki se še danes iščejo svoje drage!!!!!
  Gre za zavrženo dejanje! Sramota!

  • Luiggi

   Hej draga Olga,ce bodo gledali film,ves kaj bodo rekli,:”Se premalo smo jih”!!Ce verjames al pa ne!

   • Olga101

    To so že rekli! Ne gre za prihodnjik!

    Vendar pozabljajo, da je Evropa izenačila vse totalitarizme, tudi komunizem!

    Tudi jugo banda je mislila, da ne bo odgovarjala za Srebrenico. Pa je! Tudi Perkovič je mislil, da lahko kot udbaš dela kar hoče. Seveda!? Danes je v zaporu. To čaka tudi Milana!

 • montyamp

  Tovarišica Svetlana je seveda na seznamu kozorogov , ki skrbijo za našo svetlo prihodnost :
  Kućan Milan , Zoran Janković ,Gregor Golobič , Janez Zemljarić, Branko Masleša, Zvonko Fišer,Šketa Drago , Anton Rop , Matjaž Han , Franc Trček ,Svetlana Makarović , Al Capone, Drago Kos,Mao Zedong,Tit Turnšek , Andreja Katić , Kim Džong Un , Elena Ceaucescu , Hermann-Wilhelm Göring , Spomenka Hribar , Violeta Tomić , Violeta Bulc , Tjaša Andrée Prosenc , Igor Zorčič , Bizilj Ljerka , Iztok Podbregar , Svetlana Slapšak , …………. Kocjanćić , Miklavćić , Isajlović , so tudi že kandidati za preimenovanje v hijene

  • Olga101

   Same barabe!

  • Vojteh Dovč

   Prisežem pri vsemogočnem bogu ,da bom zvest,hraber in svojim podrejenim pokoren, da bom v
   skupnem boju z nemško oboroženo silo,
   stoječo pod poveljstvom vodje velike Nemčije ,SS četami in policijo proti banditom
   in komunizmu kakor tudi njegovim zaveznikom
   svoje dolžnosti vestno izpoljneval za svojo slovensko domovino
   kot del svobodne evrope..
   Za ta boj sem pripravljen dati tudi svoje življenje.
   Tako mi bog pomagaj,,,

 • Hamid Begic

  osamosvojitelja in prvaka SDS Janeza Janše” :)

  PS: Osamosvojitelji se ne skrivajo v bunkerju….. Joj, joj, Janša…. kako si jim glavo opral. :)

  • montyamp

   Kje se je med osamosvojitveno vojno skrival murglosrbsko halbmadžarski prekmurec žvepleni pritlikavec ???
   A veste kje se je skrival med osamosvojitvijo, ko je bil Janša na poziciji?
   V Konjšici nad Zagorjem na vikendu Štefkine sestrične, ki se piše Dolanc in je neposredna sorodnica Staneta Dolanca.

   • Dada

    To ni nad Zagorjem…..niti ni občina Zagorje.

    • Olga101

     Preverila: spada pod občino Litija, a je na meji z Zagorjem! In je res nad Zagorjem! Dada, sedi ena!

     • Dada

      Sorry ljubica. Ni res. Je občina Litija, je stran od Zagorja in na drugi strani reke Save in na nasprotnem bregu torej. Poglej si zemljevid, očala nabavi in potem komentiraj . Nad Zagorjem je popolnoma drug hrib…..in nima veze s Konjšico.

      KDO DOBI ENKO ????

     • Olga101

      Občina Zagorje se razteza tudi na drugi breg reke Save in Konjščica meji na občino Zagorje!

     • Dada

      Kaj ima to veze s tem, kje je Konjšica ??? . To ni več relevantno……Napisala sem ti točno, popravila sem te, samo to šteje.

     • Olga101

      Tipično levaško! Vi odločate, kaj je relevantno!? Tudi laž šteje. Dosti vas imam in vašega neznanja – tako družboslovnega, zgodovinskega kot geografskega!

      Over and out!

     • Dada

      Dada Luiggi • a few seconds ago
      IF fucking not true, what is fucking important at all ????. Torej, če nimaš točne informacije, če se zlažeš en del, potem, je zlagan še drugi del. Drugič se točno pouči.

    • Luiggi

     Who the fuck care kje je,vazno je,kdo so te omenjene pizde in kurci,no ja dada,ti kurca nisi videla,kaj sele obcutilka ze kar en cajt!

     • Dada

      IF fucking not true, what is fucking important at all ????. Torej, če nimaš točne informacije, če se zlažeš en del, potem, je zlagan še drugi del. Drugič se točno pouči.
      Dada Olga101 • 2 minutes ago
      Sorry ljubica. Ni res. Je občina Litija, je stran od Zagorja in na drugi strani reke Save in na nasprotnem bregu torej. Poglej si zemljevid, očala nabavi in potem komentiraj . Nad Zagorjem je popolnoma drug hrib…..in nima veze s Konjši

 • Miža

  Makarovička se je za to prireditev spet odela v barve Hitlerjeve zastave: črno, rdečo, belo.

 • montyamp

  Pes je =bal mater in zgodila se je svetlotemna predstavnica ljudomrzništva , Makarovićććććka , vreča ultridiotizmov .

 • montyamp

  Dojilje psov , jebačice psov , garažna posilstva , balkanska expanzija se širi proti severu .
  Pošteni Slovenci delajo , da lahko ta izdajalska gverila organizira pasjejebske procesije gošarskega primitivizma , seveda za denar poštenih .
  A je to mogoče fašizem ???

 • janez55

  Potem sta pa vidve kar za skupaj.

 • janez55

  Bravo, Nova24! Res pohvale vredno! Noben drug medij ni dal prireditvi in poudarkom slavnostne govornice toliko publicitete kot ste jo dali vi. Spoštovalci rdeče zvezde smo vam hvaležni, ker tako skrbite, da nas je vsako leto več. Smrt fašizmu!

  • Olga101

   Smrt levemu fašizmu!

  • boogin1

   Častilci zla, umorov, klanja, zločincev, to ste.

 • montyamp

  Slovenija je potrebna lustracije , kot Sahara vode .

  • Dada

   Čas bi že bil, torej zakaj je Janša ne izvede, imel je vlado, prva vlada je bila Demosova in imeli so večino v parlamentu In tokrat spet Janša ni prevzel vlade…. torej se lustracija oddaljuje,

   • Luiggi

    E dadica,ce bi se celavi resno lotil lustracije,bi se verjetno nasel kak pijan jager,kot so ga nasli za Krambergarja!

  • janez55

   Janšo bo res treba lustrirat. prej v Sloveniji ne bo miru.

   • Olga101

    O ja, Kučan hoče lustrirati Janšo že 30 let, da ne bi on prišel na vrsto.

    A božji mlini meljejo, čeprav počasi. Tik-tak!!

  • Ava

   ….in Makarovič zdrave pameti.

 • montyamp

  Rdeča kuga je spet udarila , potomci garjavih in ušivih gošarjev-gozdnih skrivačev se spet zbirajo kot med WW2 .
  Zaradi te bande , danes lahko trdimo , da so Slovenci pod Hitlerjem boljše živeli kot pod komunističnim primitivizmom .
  Po WW2 je pošten slovenski narod , padel z dežja pod kap , v bankrote-vojne-atentate ………………….

 • Dada

  Ljubljana je mesto HEROJ, pa ja ne mislite podporniki in objokovalci domobrancev, da bo mogoče kdaj drugače.

  Musollini in Hitler so hoteli to mesto in ljudi obdržati v žici !!!!. Če je kdo govoril Slovenski jezik, je bil kaznovan, izseljen. Da vas ni sram, koga častite !!

 • Luiggi

  Na prvi sliki je baba namazana kot prasica,menda hoce izgledati mlajsa?!!!

 • Luiggi

  Ni cudno,ce se vas sramuje ceu svet,EU pa ste velika sramota!

 • Dada

  Ja take smo ženske, mislim vse tri….. Eni ven useka, eni notri useka, le da ena postane svetovno znana umetnica in je tudi zaslužila. Samo to je razlika.

  • Ava

   Ok, jaz te ne mislim nič napadati, pravico imaš do svojega mnenja. Ampak: Svetovno znana umetnica??? Saj se hecaš? Znana kje še razen v Slo?
   Poleg tega jo financira MK, ki je državna.

   • Dada

    Japonska, GB, Južna Amerika… za to jaz vem….

    • Ava

     Google mi ne najde nobenih zadetkov za ‘Svetlana Makarovič famous writer’

     • rubec

      Svetlana Makarovič famous writer moraš v google dat med dve zvezdi. Pol bo. Kako se pa v rdeče pobarvajo, pa pojma neznam.

    • KAPIBARA

     Vzemi si več časa, pa napiši kje ni….

     • Dada

      Sigurno nekje ni znana….. Vem pa, da jo sovražijo v SDS, čeprav jim je znana.

     • KAPIBARA

      Viš, ni dobro če si poznan nekaterim, nekaterim v vsakem primeru nisi prijazen,, tako je bilo, je in bo..

  • rabbit

   Svetovna znana umetnica za Zoarna Jankovića, ki gre na dunajski operni ples in nadene črnega metuljčka pa ga plesna smetana zamenja za kelnarja. Hahahah

 • karlina

  Prekleta banda komunistična, rdeča svojat-vsi ti zgoraj, imajo sigurno priviligirane pokojnene za “zasluge”, nekateri tudi zaradi maškaradiranja in s tem, da so začeli šele prihajati iz hoste, fuj smrad od smrada. Sicer pa-to se dogaja v veliki večini le v državi v državi-balkanski republiki-ljubljanaslaviji !!!!

  • Olga101

   Tako je!

  • Luiggi

   Jaz mam pa 14-1/2 let delovne dobe,v Yugi (Brez Golega otoka),pa so mi rekli,da mi ne pripada nic,da bi moral imet 15 let.Ha ha fantje in dekleta,jaz jo ne rabim vase pokojnine.Na gnilem zahodu sem si zasluzil tri lepe pokojnine,vase pa sploh ne maram!

 • Luiggi

  Jaz verjamem,da ti sploh ne ves,kaj je hipoteka v pravem pomenu besede in kako se amortizira!

 • Dada

  Hudo je, ker desničarji niso vabljeni, svojih proslav pa ne obiskujejo. PREDLOG. Lahko bi slavili dan, ko so domobranci prisegli Hitlerju, duhovnik jih je blagoslovil, škof je bil prisoten, prav tako predstavniki Hitlerja.

  • Minovak

   Še vedno je živ spomin na veselo druženje komunistov in nacistov od 6. aprila 1941, ko so celo skupaj praznovali 1. maj…Trbovlje, Maribor itd. Za rdeče izdajalce obstajajo celo slike, ker so pač nepismeni, sicer takih idiotizmov, kot jih je bilo prikazanih na tej maškaradi, ne bi počenjali. Vsi, ki ste bili tam ste podporniki izdajalcev svoje domovine in hlapci rdečega virusa iz Murgelj. Sram vas bodi!!!

   • Dada

    Ja, in. ??? Tudi, če je res, mene to nič ne boli. Angleški oficirji so gostili nemške SS oficirje v Londonu. Pa kaj. Čez en teden so streljali eni na druge.
    Med vojno so se tudi zabavali, pili, seksali, ni bilo konec sveta.
    Tako, da si to informacijo za klobuk zatakni in za vedno zapomni. Ni koristna.

    • Olga101

     domobranci prisegli Hitlerju …

     , pravi Dada!

     Med vojno so se tudi zabavali, pili, seksali, ni bilo konec sveta.
     Tako, da si to informacijo za klobuk zatakni in za vedno zapomni. Ni koristna. Pravi Dada!

    • Minovak

     Ej, Dada, tvoje poznavanje zgodovine je zelo plitvo in vidim, da je pri tebi zelo prisotna rdeča evforija, ki ti megli pamet. Kdaj so nemške oficirje gostili v Londonu, morda mešaš predvojno delegacijo Nemcev, ki so skušali ustvariti vtis o nenapadanju. Drugače pa jih, verjemi, niso imeli radi, celo streljali so se, a ne. Beri Dada in uči se, nikoli ni prepozno, emocije ne prinesejo nič, kar je dobro.

     • Dada

      TEBI megli pamet domobranska izdajalska megla, zato ti stalno sveti rdeča luč. Zgodpovino si učil, same , še nauči se jo.

      Ve se kdo je zmagal v 2. avet. vojni, ve se kdo je poraženec te vojne. Torej, bluziš brez veze. Desnico boli, ker nima kaj proslaviti…. A mogoče zaprisego Hitlerju—??

     • Minovak

      Vidim, da si brezupen primer in zate obstaja samo ena ideologija, vprašam pa te, katera oblast uničuje svoje arhive, če nima črne preteklosti ? Kar živi v svojem rdečem svetu, ki prinaša vse tisto, kar ni dobro, dokazov je doma in po svetu dovolj.

     • Dada

      Janša in Demos niso naredili lustracije leta 1991, Janša je niti kasneje ni naredil, niti nismo v 2. Švici, pa te sprašujem , kakšna oblast je, tista, ki laže, tista, ki nekaj obljubi in ne naredi ?? Ista SDS pa potem očita drugim…. NE RAZUMEM kakšni ljudje so to v 21. stoletju.

  • Imperial Commando

   Mi imamo že svoj praznik, reče se mu DAN DRŽAVNOSTI, praznovali smo ga 25. junija.

   • Dada

    Kaj se pa potem bunite. Ve se kdo organizira, ve se kdo je vabljen, potem ni treba zganjati FOVŠIJE, NESTRPNOSTI IN SOVRAŽNOSTI, kakor tudi ni treba žaliti tiste, ki so vodili RS med vojno, osvoboditelje. Mir daj. Vse je lepo in prav, samo SDS večno nerga…

 • est

  Sem se že bal, da Makaronovička ni udrihala po JJ. Potem proslava sploh nebi imela smisla in tudi malanje spomenikov, z njihove strani ,bi bilo nepotrebno.

 • samotoje

  Meni tole izgleda kot sedmina. Crknila jim je jugovina, zdaj pa še vedno žalujejo. Zraven slišim Chopinov pogrebni marš.

 • Minovak

  Kaj so že imeli narisano tanki in letala l. 1991, ko so napadali in ubijali po Sloveniji…RDEČO ZVEZDO, ki jo debili častite sedaj, takrat pa ste pred njo bežali v zaklonišča. To lahko storijo samo tisti, katerih IQ je premajhen, da bi zlezli z dreves.

 • Minovak

  Nisi dobro prebral, da so imeli narisano, torej jih je vodila rdeča zvezda, mati vseh zločinov. Po tem smo jih spoznali, jasno?!

 • von Rhein
 • Minovak

  Rdeča zvezda je po vseh kriterijih po svetu, razen v totalitarnih državah, predvsem pri nas, pojem zla, saj je bila emblem vseh, ki so hlepeli po oblasti preko trupel. Teh pa je bilo veliko, zelo veliko. Do današnjih dni so po tem emblemom pomorili na desetine milijonov nedolžnih…vse za oblast.

  • Olga101

   Žrtev komunizma je preko 100 milijonov!

 • Olga101

  Tudi kljukasti križ sam po sebi ne povzroča strahu. Celo Indijci ga poznajo že več tisoč let in pomeni popolnost!

  A objavite ga javno v Nemčiji, če upate!

 • Olga101

  1 – 10 milijonov bolivarjev!

 • sveta preproščina

  V Grahovem bo letos cel žur. Spomenik gre na mavrično.

 • Hribouc

  Častilci-malikovalci krvave usrane boljševiške mrzle peklenske smrti, sami se vsakič sproti spravljate v večno prekletstvo o katerem nočete, uboge pare skorumpirane nočete nič vedeti.

  Žal vam bo tako, da si niti predsrtavljati ne znate.
  Eden po eden boste stopali z nami vred pred Božji tron, vi pa boste sledili svoji nesreči pod rdečo in krvavo zvezdo nasilja, laži, terorja in smrti.

  Fašizem= Komunizem=Nacizem, najhujši, 5x hujši od nacistov , ste Komunisti tega sveta!

 • branči

  to se bo dogajalo toliko časa, dokler bo solatar župan! so že vedli, zakaj so pokradli volitve! žico okoli lj, da se ta neumnost ne bo širila na druge slovenske kraje!

 • Dada

  Kako boli pravoverne, ker nimajo kaj proslavljati Jankovič ne da SDS županovanja.
  Janša počne vse živo, pošilja ” najboljše” kadre v boj. Janša ima krate spomin. Ko je bil prime minister je LJUBLJANI VZEL DENAR, ravno, ko je bil Janković župan, ravno zato, ker je bil Jankovič.

  SDS kar pozabi na župansko mesto in se NAPREJ ŽRI zaradi tega. KAKOR SEJAL TAKO BOŠ ŽEL.

  • branči

   solatarja volite ti in tisti, ki ne plačujete položnic! ne praznuj preveč, dolgo ne boste v večini!

 • Olga101

  Kljukasti križ kot simbol, s tem nima nič.

 • Minovak

  Heineken je imel na začetku rumeno zvezdo, zaradi ruskega (sovjetskega) trga so jo prebarvali na rdeče.

 • Olga101

  Zaradi Evropske direktive o totalitarizmih bi morala biti (sm)rdeča zvezda tudi z zakonom prepovedana pri nas!

 • Olga101

  Zaradi Evropske direktive o totalitarizmih bi morala biti (sm)rdeča zvezda tudi z zakonom prepovedana pri nas!

 • Olga101

  Tudi v Indiji bi morali podreti vse templje, kjer se pojavlja kljukasti križ!

  • Olga101

   Ne da se mi več razpravljati o tem. Adijo! Kdor ne vidi analogije med totalitarni simboli, je v grškem pomenu besede
   IDIOT!

 • Tedo Medo

  Vsaka naša oblast (tudi Janševa) se trudi ohranjati Jugoslavijo, nič se ne bori za slovenski narod. Hrvati brez težav živijo v Sloveniji, Slovenec, ki živi na Hrvaškem, ima pa veliko težav s Hrvati, ker so oni nacionalisti. Tudi mi bi morali biti. Naš varuh človekovih pravic brani Slovenca najmanj.
  Jaz bi vsakemu Jugoviću ponudil, da naj izgine iz Slovenije ali pa da izgine iz seznama živih.

 • Ava

  Alo, xzwhvddbkks strani NE VELJAJO…hočem kredibilne vire. Tuji mediji. BBC, CNN, FOX …ni važno a so levi ali desni samo daj mi vire kredibilne :)

 • Foglof Tunek

  Pa smo vas spet sfukali…desničarsko falango namreč. Ideja o aktivističnem koncertu se je Makarovičevi porodila že pred leti, ko je fašistična stranka SDS predlagala prepoved javnega poveličevanje vseh totalitarnih režimov in njihovih simbolov, na udaru pa je bila tudi rdeča zvezda kot simbol nekdanjega komunističnega režima.

  Vsi ki ste proti zvezdi, ste za križ in to kljukast. Tako preprosto je to… hlapci domosranski !!!

  • Olga101

   A vas je koza Julika končno spustila k računalniku?

   • Foglof Tunek

    Olga, a te pofu***? Samo reci…tak po haloško, na hard … kapish? :) :)

 • Foglof Tunek

  Janša glavni komunist, proti rdeči zvezdi … ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

  Ajd, dajmo eno po Svetlanino: Jebo vam pas mater klerofašistično ki vas je rodila !!!

  • branči

   a si julki na tazadnjo narisal, rdećo zvezdo, da se ti sploh vzdigne? ma boga koza po včerajšnjem rajanju gotovo prebavne motnje!

   • Foglof Tunek

    Desnuhi pa v jok !!! … “Avanti popolo, bandiera rossa… la la la la la la la …

    • branči

     a so ble včeraj namesto kakcev rdeće zvezdice?

     • Imperial Commando

      a je sploh kej razlike? ;)

  • šrauf

   Rdećim zvezdašem je uspelo, kar nesposobnem JJ ni uspelo. Prodali ste NLB, KBM , A banko, Adrio , Aerodrom, Gorenje,Adria mobil…..via rdeča zvezda.
   Špicen kandidatke Volete ni blo….samo vprašam?

   • Foglof Tunek

    To je prodala kvazi levica… mi, v pravi LEVICI, smo bili proti. Kapish?

    • šrauf

     Kako če ste vladna stranka…na naslednjih volitvah bo nova levica in boste vi pravi kvazi ha ,ha …še rima se…

 • Foglof Tunek

  Čujte, kdo pa kaj nosi ljubezen v srcu do domovine Slovenije, ki ima v grbu simbol Triglava?…Rdeča zvezda je zgodovinska posebnost ki nas je osvobodila nacizma in izdajalcev domobrancev… Vsi tisti, katerim je pa tako ljuba svastika in postavljanje domobranskih spomenikov… pa, ko vas jebe!!!

  • branči

   lahko julko tudi 10x na dan, pa zato še ne boš sexusalni inženir! isti drek, kot imaš spodaj imaš tudi zgoraj, pa tudi če vsak dan tu napišeš 10 ali 20 tvojih kretenizmov!

   • Foglof Tunek

    Sem ti že enkrat rekel… PUSTI ME PRI MIRU !!!… Kapish?

    • branči

     preprosta rešitev: pusti nas na miru, pa boš imel mir!

 • Foglof Tunek

  Zdaj pa resno… če se ne bi vaš pastir Ivan trudil spremenit zgodovine, tudi takšnih koncertov, ki prikazujejo realno zgodovino ne bi bilo. Bobu bob !!!

  • šrauf

   Nadolčani že zbiramo denar za tvojo kravato siciljano…

 • Ava

  Sem sedaj gledala posnetek. Na začetku gospa Makarovič reče, da partizanskih spomenikov ne more umazati nobena domobranska podgana. Ok. Bili so eni in drugi pokvarjeni, v to ne dvomim. Povsod se najdejo “cvetke” vsak režim naplavi vrsto nepoštenih, ki se ne borijo za pravičnost, poštenje, ipd.

  AMPAK: Da nekdo v letu 2019 JAVNO, na TRGU sredi Ljubljane uporablja takšne izraze brez vsakršne čustvene inteligence, je pa do konca NORO. In da si celo javne osebnosti drznejo priti in podpreti ta koncert!

  moja napačna Slovenija, jao.

  • Foglof Tunek

   Če je napačna pa se preseli v tujino. Nihče ti ne brani.

   • Ava

    Z vami pa sploh ne mislim debatirati. Niste sposobni kritičnih misli. Lep dan!

    • Foglof Tunek

     V New York se spravi…in šuti…kapish?

 • Imperial Commando

  IQ VSEH prisotnih skupaj je komaj presegel procente Serpentinškove priljubljenosti.

 • Foglof Tunek

  Baje so v Dupleku tudi izobesili rdečo zvezdo. Baje…

 • Imperial Commando

  Za umskega zahojenca @disqus_6WzQ8IGO8Y:disqus: Mi že imamo svoj praznik, reče se mu DAN DRŽAVNOSTI, praznovali smo ga 25. junija.

 • Imperial Commando

  LoL, as lahk še bolj patetičen :)

 • šrauf

  Njih najbolj gane za 200€ nižji privilegij na koncu meseca..

 • Foglof Tunek

  Poserjem se na ameriško demokracijo. Imajo pokvarjeno policijo…zabiti jug (sami rednecki) in zabitega predsednika Trumpa. Tudi njegova žena je kup sranja…kapish?

  • šrauf

   A so te sterali iz Clevelanda? Enkrat špicelj ,zavedno špicelj.

  • Hamid Begic

   Melani pa ni tako slaba. :)

   PS: MILF! :)

   • Foglof Tunek

    Za pofu** bi bila :)

    • Hamid Begic

     Kaj pomeni MILF?! Polna definicija…. Ne da se mi pogledati. :)

     PS: Rad bi od tebe slišal. :)

     • Foglof Tunek

      MILF = Mom, I’d like to fuck… To so poročene ženske ki že imajo svoje otroke…rade pa se fukajo z drugimi moškimi :)

     • šrauf

      V Nadolah rečemo JulkaMILF

 • Imperial Commando

  Zbor Z O M B I J E V, izdajalcev, ki jim samostojna SLO ni bila nikoli intimna opcija. Mi, pravi domoljubi imamo svoj praznik, 25. junij, ker pa teli izdajalci takrat ne slavijo, si morajo omišljati take retardirane koncerte in pohode k spomenikih nob, kjer se vračajo v preteklost in masturbirajo na partizanske uspehe, ki jih nikoli ni bilo :). KAj vam pere zvezdašem ej, nobena ustanova vam ne pomaga :)

  • Hamid Begic

   Je lepo živeti v preteklosti?! :)

   PS: Samo vprašam. :)

 • Foglof Tunek

  Več €€€€€ še ne pomeni, da so brihtni. Bolj zabitega naroda kot so američani ga ni… Kapish?

  • Ava

   Potem pa prenehaj uporabljati pametne telefone in podobne pripomočke, če je to še predpotopno :D

   • Hamid Begic

    99% teh proizvodov je proizvedeno v Komunistični Kitajski. :)

    PS: Vi jih morate nehati uporabljati…. Anti-komunisti. :)

    • Ava

     Ne bo držalo v celoti. To so ukradeni patenti. Če ne bi bilo teh proizvodov iz Amerike so jih Kitajci sami ne bi nikoli spomnil. Sedaj pa vse kopirajo in služijo na tuj racun.

     • Hamid Begic

      Kakšna neumna izjava. :)

      PS: Če že to trdiš predstavi dokaze, študije,… da je USA pametnejša od CHINA…
      PS: Ne obstajajo. :)

     • Ava

      Kaj hočeš povedat, da USA ne dominirajo v inovacijah in v svetu? Kateri proizvodi so bolj cenjeni kitajski ali ameriški? Kdo dosega na trgu višjo ceno?
      Ne rečem da Kitajska nima potenciala, samo sory, vse poti vodijo v USA.

     • Hamid Begic

      Ti na podlagi cene sklepaš kdo je bolj pameten…. Na Petrolu imaš tudi 2- krat dražje stvari….. Jih proizvajajo bolj pametni ljudje?! :)

      PS: Sploh ne razumeš, kaj sem hotel povedati….. Niti se mi ne da tebi razlagati….. ker nočeš razumeti. :)

     • Ava

      Če jim jih uspe prodati, so bolj pametni. :)
      Imate pravico do svojega mnenja jaz pa svojega. Lp

    • šrauf

     To jih delajo sužnji z rdečo zvezdo na čelu, za šaku riža, ker jih zahodni proletarci pod kapitalističnim jarmom, nočejo za 1000€.

  • šrauf

   Saj ti bi kao tudi lahko ve耀€€€€€€€€…… ampak si raje “brihtni”klošar.

  • KAPIBARA

   Kaj pa državljani Slovenije ??

 • Imperial Commando

  Neverjetno, ampak očitno greš lahko še nižje :)

 • Foglof Tunek

  Intimna opcija Janeza Janše je bila klero-fašistična Slovenija…in razprodaja naše domovine tujcem !!!

  • Hamid Begic

   Njegova intimna želja je Manfred… Če me razumeš. :)

   PS: Hahahahah. :)

   • Foglof Tunek

    he he :)

    • Hamid Begic

     Vprašaj, “Imperial Commando” če še dežura ob 2:30 na Novi24TV…,.. Me je blokiral. :)

     PS: Begić(UDBA, Josip Broz) ga pozdravlja. :)

  • Imperial Commando

   Danes pa nakladaš še bolj kot ponavadi, malo razmisli, kdo je kaj prodal? VI. In to zmeraj pod ceno. Bedaki radikalno nesposobni.

 • Imperial Commando

  Manjšina?? Od kdaj pa levaki želite rehabilitirati domobrance??

 • Hamid Begic

  ZatonMesečnikov je včeraj izjavil “domobranci niso vedeli, kaj je nacistična ideologija in za kaj se borijo”. :)

  PS: Neverjetno! :)

 • Imperial Commando

  Ti kar tolči po tipkovnici, če ti je užitek vsakič biti bedak, kdo ti brani :)

 • Dada

  SDS nikoli ni prav. Če zgubi na volitvah, so bile ukradene volitve in ukradena država… Komu ?
  Če SDS zmaga, spet ni prav, ker Janša ni upal sestaviti vlade in je spet država ukradena in volitve.
  Kaj bi SDS ??? Po mojem skromnem mnenju, sploh Janša ne ve kam kompas kaže….

 • Imperial Commando

  Očitno jih je bilo dosti, da rdeči banditi niso upali zlesti iz hoste vse do konca vojne ;)

 • Imperial Commando

  Ah ja levaki, nimate se z NIČEMER za pohvalit v sodobnosti, državo ste sfukali na prafaktorje in vam ne ostane drugega kot masturbiranje na uspehe ( KI JIH NI) stare 70+ let. Vaša patetika presega vse meje. Nesposobneži radikalni :)

  • Foglof Tunek

   A že dežuraš ob 2:30 na Novi24TV? Zakaj si blokiral @Hamid Begića?

   • Imperial Commando

    Zato ker je levičarski umski zahojenec. Danes nič ne dežuram, je petek in se gre ven, vi pa kar.

    • Hamid Begic

     Ti greš ven?! Hahahahhahaha. :)

     PS: Zaplakani “right-wing tard”…….. Tvoje besede. :)

 • Imperial Commando

  A ti sonce nagaja?

 • Hamid Begic

  Čisto vsaki članek na vseh portalih v SLO pripelje do komunizma, domobrancev, 2 svetovne vojne,… :)

  PS: Slovenci res živite v preteklosti…. To je slabo. :)

  • branči

   a ti še koj praznuješ? ja za nekatere je dan borca vsak dan od l.45 naprej!

 • Imperial Commando

  Potem je pa prehladno, to ti isto na možgane udar ;)

 • Ava

  Pri nas doma so migrirali v USA, ne kitajsko. Vse jasno. Lep pozdrav.

 • Imperial Commando

  Hamid Begic:

  KO TE JEBE

  :)

  • Hamid Begic

   Mene nobeden…. Jaz jebem druge. :)

   PS: Tebi pa očitno nekdo “žestoko drma kavez”… HAhahhaha. :)

 • Ava

  Intelektualno je iphone Ameriški proizvod. Čeprav je narejen drugje. Lp

 • Foglof Tunek

  MILF = Mom, I’d like to fuck… To so poročene ženske ki že imajo svoje otroke…rade pa se fukajo z drugimi moškimi… Večinoma so desno usmerjene :)

  • Hamid Begic

   Hahahahhaha. :)

   PS: 10-krat je bolj smešno, če ti poveš.. Hahhahaha. :)

 • Foglof Tunek

  MI SMO SVETLANINI…SVETLANA JE NAŠA !!!

  GNES NOSIM RDEČO ZVEZDO…juhuhu, počitnice so tu !!!

 • šrauf

  Ali za takega snoba Unior ni zadosti dober…

 • Foglof Tunek

  Nora24TV in Demokracija… GOTOVI STE… najebali ste

  Vir MLADINA: Slovenija je, če jo postavimo ob bok primerljivim evropskim državam, malodane oaza sovražnega govora. Je država, ki je zakonodajno najbolj med vsemi članicami EU zamejila možnosti za kazenski pregon sovražnega govora, vrhovno tožilstvo pa ga je z dodatno omejujočo razlago zakona povsem onemogočilo. Tudi na spletu je »svoboda govora« tako rekoč popolna, s tem pa je popolna tudi svoboda sovražnega govora. Družbenih omrežij za sovražne zapise uporabnikov v Sloveniji tako ni mogoče poklicati na odgovornost, kar lahko storijo v vedno več evropskih državah. Včasih so te omejitve vsaj za medije še veljale, z »uravnoteževanjem« medijskega prostora, ki se ga je v času vodenja države lotila SDS, pa so te omejitve padle. Stanje se je še poslabšalo, ko je ta stranka neposredno vstopila v lastništvo in upravljanje medijev, saj ti zgolj navzven delujejo kot »mediji«, dejansko pa gre za del strankinega ustroja. Zato seveda nimajo nobenih zadržkov pri širjenju sovražnega govora, to je del njihove politične agende.

  • macon

   Smrad debilni, prvi si, ki ga je treba strpati v zapor zaradi sovražnega govora. Ti tukaj pozivaš k pobijanju, izmeček iztrebka.

   In potem se tukaj še napihuješ o sovražnem govoru, kar pomeni, da si tudi duševno prizadet.

   • Foglof Tunek

    Metanje domobranskih malikovalcev v brezna ni pozivanje k ubijanju. Gre za pravično kazen…kapish voluhar?

    • macon

     Svinja smrdljiva, povej mi enkrat to zunaj v obraz. Takih kot sem jaz je tisoče. :)

     Le cuzaj tisti svoj alkohol, debilček. :)

     • Hamid Begic

      Domobrance v brezna. :)

      PS: Otreso bi te kao krušku….. i onda bi ti opalio ženu, čerku,… Hahahah. :)

     • macon

      Jak si na rećima, govno smrdljivo. :)

     • Hamid Begic

      Moje šake su još jače. :)

      PS: Sa vjerom u Allaha. :)

     • macon

      Ti sa verom u kurac od ovce. :)

     • Foglof Tunek

      Pridi fHaloze, pa te sprefukam kot divjo svinjo… Kapish?

     • Hamid Begic

      HAhahahaha. :)

      PS: Divjo svinjo!….. Hahahahah. :)

     • Foglof Tunek

      Če pa je merjasec…sam so mu jajca vrezali…zdaj še samo gruli !!!

     • macon

      Poserješ se, bebček. :)

      Le pazi, kaj otresaš. :)

     • Foglof Tunek

      Pridi če upaš…dobiš haloško ikebano…

 • Foglof Tunek

  (EKSKLUZIVNO)

  Vir MLADINA (edina): V dneh po izbiri vodilnih kadrov Evropske unije za prihodnjih pet let smo tudi v Sloveniji slišali, kako slabo je, da na pomembnem položaju ni nobenega kandidata iz Vzhodne Evrope. Da bi bilo simbolno to dobro, da se pokaže spoštovanje do novih članic.

  Spoštovanje? Zakaj? Vzhodnoevropske države so veliko razočaranje Evrope, petnajst oziroma dvajset let po širitvi so se izkazale za nezrele, fašistoidne, nacionalistične, zaplankane, ozkosrčne in demokratično nezrele. Si spoštovanje zasluži Poljska? Madžarska? Slovaška? Hrvaška? … Eno samo razočaranje je ta Vzhodna Evropa. In nobenega spoštovanja si ne zasluži. Slovenija se je leta 2018 za las – zaradi zrelosti večine političnih strank ob jasni volji civilne družbe – izognila temu, da bi bila del te Vzhodne Evrope. Pač, z Janšo na oblasti bi bili danes del problema in ena od držav, ki so bile ta teden odrinjene iz tako imenovane jedrne Evrope.

  • macon

   Admin, prosim opravi svoje delo in pobriši zgonje debilno govno.

   • Foglof Tunek

    To pišejo na MLADINI. Res pa je, da se z vsem strinjam :)

    • macon

     Spoštovanje, ki si ga ti zaslužiš, je brca z bulerjem v gobec. :)

     • Hamid Begic

      A ti si nacist?!….. Bulerji, pa to….. Hengaš pred Aškerčevo?! :)

      PS: Hahahahaha. :)

     • macon

      Hengam na tvoji mami in sestri. :)

     • Hamid Begic

      Provaljena fora… Boring! :)

      PS: To bom vzel, kot pritrditev na moj odgovor. :)

     • trumpet2018

      heheh

  • šrauf

   Kretenizem od repovža:” Pač, z Janšo na oblasti bi bili danes del problema in ena od držav, ki
   so bile ta teden odrinjene iz tako imenovane jedrne Evrope.”

   • šrauf

    Če je Slovenija še del jederne Evrope, je izključno zaradi evra. Zato pa proruska levakarska svojat nima nobene zasluge, nasprotno ,leta 09 so se javno zavzemali za izstop iz območja evra. BANDA LAŽNIVA, DA SMO DANES V BRUSLJU KOT GARJEV PES ,JA VAŠA ZASLUGA!!!!

    • Foglof Tunek

     Čuj šrauf zabiti… pustimo Svetlano in rdečo zvezdo…so itak zakon… Dejansko pa ste desničarji šli naravnost v klavnico na evropskih volitvah. Velja si zapomniti njihove kisle obraze, ko so jih razkrinkali. Kako nonšalantno jih je Macron javno ožigosal, razkril vzhodnoevropsko igro, s tem pa jih seveda razorožil. Potem so jim ponudili to, kar so ves čas… taktično, ne iskreno… zahtevali: naj komisijo vodi predstavnik Evropske ljudske stranke. In koga so jim ponudili? Nemško obrambno ministrico Ursulo von der Leyen. Niso mogli reči ne, čeprav so jim ponudili Timmermansa na kvadrat. Tisto ministrico, ki ves čas zagovarja ravnanje Merklove in Nemčije v času begunske krize. Ministrico, ki o beguncih govori sočutno. Ministrico, ki je na prejšnjem položaju (ministrice za delo in socialo) zahtevala uvedbo ženskih kvot v Nemčiji in stala za uvedbo očetovskega dopusta. Ministrico, ki je bila ves čas podpornica izenačitve pravic gejev, tudi poroke istospolnih partnerjev.

     … ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …smo vas in še vas bomo. Desnosučni, GOTOVI STE !!!!!

 • šrauf

  Ja ,če se javno na zobe mečeš ,ker je namesto 1700€ na računu 1500€, pa prej poln gobec solidarnosti….so bolj kot ne ,brez konkurence….

 • Hamid Begic

  1200 že zbrisanih. :)

  PS: Cenzura na polno. :)

 • šrauf

  Ja pa smo tam ,da nisem tako bogat ,da bi kupoval poceni, beri made in China.

 • šrauf

  …in ti vzel hlače z rit…

 • Foglof Tunek

  Samo iz Dupleka jih je cca 350 :)

 • Foglof Tunek

  Tudi jas sn pogledo…komentar št. 349 je tvoj :)

 • Hamid Begic

  Konec odmora…. Nazaj delat…. “Ta desni” vi pa veselo o komunizmu….. :)

  PS: V tem času bom zaslužil vaše pol-letne plače. :)

  • šrauf

   A so ti že pri lopat “štil” zamenjal….. se ve, na …. Floridi.

 • Foglof Tunek

  Pustimo Svetlano in rdečo zvezdo…so itak zakon… Dejansko pa ste desničarji šli naravnost v klavnico na evropskih volitvah. Velja si zapomniti njihove kisle obraze, ko so jih razkrinkali. Kako nonšalantno jih je Macron javno ožigosal, razkril vzhodnoevropsko igro, s tem pa jih seveda razorožil. Potem so jim ponudili to, kar so ves čas… taktično, ne iskreno… zahtevali: naj komisijo vodi predstavnik Evropske ljudske stranke. In koga so jim ponudili? Nemško obrambno ministrico Ursulo von der Leyen. Niso mogli reči ne, čeprav so jim ponudili Timmermansa na kvadrat. Tisto ministrico, ki ves čas zagovarja ravnanje Merklove in Nemčije v času begunske krize. Ministrico, ki o beguncih govori sočutno. Ministrico, ki je na prejšnjem položaju (ministrice za delo in socialo) zahtevala uvedbo ženskih kvot v Nemčiji in stala za uvedbo očetovskega dopusta. Ministrico, ki je bila ves čas podpornica izenačitve pravic gejev, tudi poroke istospolnih partnerjev.

  … ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …smo vas in še vas bomo. Desnosučni, GOTOVI STE !!!

  • šrauf

   Koliko je že progresivni Lukec iz PRAVE LEVICE ,dobil referenčnih glasov? Smo vprašam. Levofuknjeni, čez štiri leta boste KVAZI!!

   • Foglof Tunek

    Pusti ti našega Lukeca…naj se vrnem v EU… Vzhodnoevropejci so taktično ves čas govorili, da bi podprli kandidata Evropske ljudske stranke iz Nemčije. Merklova jim jo je dala… ministrico, ki je Orbanovo ravnanje z begunci označila “za nesprejemljivo in v nasprotju s tistim, kar naj bi Evropa bila.”… he he :)… psst šrauf…GOTOVI STE !!!

 • Foglof Tunek

  Ne laži…fse vem :)

 • Ava

  En odstavek od nje. Kje so članki v medijih?

 • Foglof Tunek

  Vzhodnoevropejci so taktično ves čas govorili, da bi podprli kandidata Evropske ljudske stranke iz Nemčije. Merklova jim jo je dala… ministrico, ki je Orbánovo ravnanje z begunci označila “za nesprejemljivo in v nasprotju s tistim, kar naj bi Evropa bila.”… he he :)

 • Beličič

  Svetlana so možgani človeštva!Je plima in nje oseka!Ni preprosto!Gre za bit!

 • Zombi Gartner

  Te slike so pa grozne.

 • Beličič

  Gospa Svetlana je proučila Svet!Tu ste malčki nagi!Brez planic!

 • Artur

  Koža se mi je naježila od groze ob gledanju te podle manipulacije brez ene same slovenske zastave kaj takega v srcu napredne demokratične Evrope, nisem mogel dolgo gledati te komunajzlske izorjenosti in podlega napada na našo osamosvojiteljsko narodno zavest in spomina na žrtve v vojni za samostojno Slovenijo. Je že prepozno domoljubi predolgo smo se obirali kot bolan srat. Okupacija dobiva svoj epilog.

  “Nosil bom rdečo zvezdo” 2019
  https://www.youtube.com/watch?v=mNAt5Lycw78

 • Imperial Commando

  Ti si rabil navodila? ZA FAKING KLIMO???? Joj , saj se mi en malce kar smiliš :)

 • Valter BraniSlav

  Da bi zivel Tito Tito beguncev ne bi bilo.
  VECNA SLAVA MARSALU SFRJ JOSIPU BROZU TITU

  • bubamara

   Res čudna danes ta naveza rdeča zvezda=za kozejebce. Rdeča zvezda je imela včasih mrtvo stražo na mejah zlate kletke.

   • Valter BraniSlav

    Levicarji so se izpridili ker ni vec zunanjega sovraznika.

    • bubamara

     Za Levičarje je vedno obstajal samo en sovražnik: sonarodnjak, ki misli s svojo glavo. Tudi danes.

 • Elvis

  ŽELIM si ljudi z JAJCI, ki se podpišejo s PRAVIM IMENI v KOMENTARJIH.

  • ZatonMesecnikov

   Izkaži se Elvise, položi karte na mizo.

   ime priimek, naslov, pa kje te najdemo….

   pa da ti jajca pobarvamo na rdeče…

   • Aresnica

    Ni potrebno – ta ovčka Elvis ima že pobarvana jajca.
    _________
    Lep pozdrav

   • Elvis

    Saj me vidiš, to je moja slika in ime. Tvoje ime? V 1minuti bi z googlom našel vse. Ne znaš?…. Prav, pa pokliči me 064 163 533

    • ZatonMesecnikov

     Elvise, verjemi, da me nočeš spoznati. ….

 • Elvis

  Antoinus, Šrauf, Zekipoki, Šunka, Zrrr, Dada, Zombi itd, kdo ste vi, ki se ne upate predstaviti? MONE neke?

  • Rožle

   Elfis .. as ti čorav? .. Lepo ti pišejo imena na ..
   Antonius .. itd ..

  • Nata

   Mona si ti. . . . . .Elvis ??

 • Rožle

  Aha, se mi je kar zdelo, da visiš na Kurah …

 • Rožle

  Še gospodarju od Cuckyssa bomo eno na hitro vžgal ke na ta zadnjo plat …
  tko, da bosta v stilu ..

 • Foglof Tunek

  Pustimo Svetlano in rdečo zvezdo…so itak zakon… Dejansko pa ste desničarji šli naravnost v klavnico na evropskih volitvah. Velja si zapomniti njihove kisle obraze, ko so jih razkrinkali. Kako nonšalantno jih je Macron javno ožigosal, razkril vzhodnoevropsko igro, s tem pa jih seveda razorožil. Potem so jim ponudili to, kar so ves čas… taktično, ne iskreno… zahtevali: naj komisijo vodi predstavnik Evropske ljudske stranke. In koga so jim ponudili? Nemško obrambno ministrico Ursulo von der Leyen. Niso mogli reči ne, čeprav so jim ponudili Timmermansa na kvadrat. Tisto ministrico, ki ves čas zagovarja ravnanje Merklove in Nemčije v času begunske krize. Ministrico, ki o beguncih govori sočutno. Ministrico, ki je na prejšnjem položaju (ministrice za delo in socialo) zahtevala uvedbo ženskih kvot v Nemčiji in stala za uvedbo očetovskega dopusta. Ministrico, ki je bila ves čas podpornica izenačitve pravic gejev, tudi poroke istospolnih partnerjev.

  … ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …smo vas in še vas bomo. Desnosučni, GOTOVI STE !!!

  • tohuvabohu

   Veš moderator svoj dolg?

 • Micheal Benson

  Pozdravljeni, z veseljem vam sporočam, da je resnično posojilo podjetje, od katerega lahko dobite hitro posojilo, nudimo vse vrste posojil našim zaupanja vrednim strankam z obrestno mero 3%, kontaktirajte nas, če potrebujete posojilo. Pošljite nam e-pošto [email protected]
  Obrazec za posojilo in ga vrnite. Whatsapp: +61447666281

  Polno ime ……………..

  Let …………..

  Država ………………

  Znesek zahtevanega posojila. ………………

  Trajanje ……………………..

 • tohuvabohu

  A je bil murglski kurjač tudi tam?

 • xtc

  Kaj zapisati ob slikah?
  Hja zbor dementnih pleničarjev,ki ne vedo ,da imajo polne plenice in sedrug drugega sprašujejo kaj smrdi.
  Ah in seveda mladi,z borze,ki želijo “lepši jutri” na borzi in še veš pomoči in nič delovne dobe.
  Nauk zbor bagre ,ki zažira vse državne blagajne in davkoplačevalce in v večiji JS upokojence in borijaše.

  • tohuvabohu

   Kongres potomcev klavcev slovenskega naroda.

   • Valter BraniSlav

    Tudi jaz sem potomec, so what ???

    • xtc

     Se vidi po IQ in “karton vili” na Rakovijelči(Floridi),potek ko oddelaš “heavy bissines” na Tromostovju z Kralji ulice.

 • anzek

  Rad bi videl moškega, ki bi se je dotaknil.

  Pa raje bi poljubil krastačo kot takega zombija, no…..

 • Valter BraniSlav

  Brez rdece zvezde bi nas unicil Hitler, brez Broza pa Stalin.
  VECNA SLAVA MARSALU SFRJ JOSIPU BROZU TITU.

  • Aresnica

   Sam sebi lažeš.- sam to še reč, da so migranti reveži, ki jim je potrebno pomagat – pa boš postal popolni levi idiot oziroma bedak………………..
   _____________
   Lep pozdrav

   • Valter BraniSlav

    Migranti sirijo Islam in so najvecji Trojanski konj vseh casov. Danasnji levaki pa so izdajalci ki jih bo doletela enaka KAZEN kot domobrance l 1945.

    • Aresnica

     Migranti sirijo Islam in so najvecji Trojanski konj vseh casov. Danasnji levaki pa so izdajalci ki jih bo doletela enaka KAZEN…..

     To se strinjam.
     _______________
     Lep pozdrav

     P.s. Iz vaških straž so bili organizirani domobranci – ščitili so svoj dom.

     • Valter BraniSlav

      Da bi bil Tito bi bili migranti deportirani v izvorne drzave, levicarji pa na Goli OTOK.

    • antimur

     Ti si pa tako omejen, da je že boleče.Zate je masovni zločinec Tito idol, tako kot za Makarovičko, Kučana, Jelinčiča, Jankoviča in ostalo smrdljivščino, ki neupravičeno tepta slovensko zemljo. Edino kar si pa trofil (zadel) je, da so levaki kjerkoli so že, največji poden človeštva. Zdaj pa spizdi tvoji smrdljivi Clintonki, ki ima gobec večji od straniščne školjke.

     • Valter BraniSlav

      Volil sem Trumpa.
      Zivel marsal SFRJ Josip Broz

     • Valter BraniSlav

      Trump he moj predsednik ceprav sem registriran demokrat.

 • jugaXD

  JANEZ KRAJNSKI JANEZ,JANEZ KRAJNSKI JANEZ.JANEZ KRAJNSKI JANEZ KAM ODHAJAS DANES? GREM V PARTIZANE,GREM V PAARTIZANEE. GREM V PARTIZANE MED JUNAKE ZBRANEEE……IN NA VRH BELJAKA ZVEZDA PETOKRAKA

 • Observer

  Resno? In potem ji je šlo v nos, ker ji je Janševa vlada vzela 350 eur na mesec? Ta pa je pohlepna žaba. Taprava komunistka haha

 • Beličič

  Svetlana naša je zlata vredna! Jebo vam pas mater!

  • Beličič
  • trumpet2018

   rdeči garažni porivaći psov in satanisti vedno druge obtožujejo tistega, kar sami počno, edini fašisti so oni sami, bolj kot so prizadeti, bolj so arogantni in agresivni do drugaće mislečih

 • janko

  Ko razmišljam, kaj bi odgovorili ljudje na slikah s koncerta ob predočenju grozot komunizma ….
  Poznam take ljudi – trma, iracionalnost, fikcija nekdanjih idej…
  “Vse preizkušajte in kar je dobro, obdržite”. Kar pa je bilo vsestransko grozno….
  Saj pravim, VSE KAR JE SOCIALIZEM, JE PROPAD IN SMRT! Tu je vse samo negativno.
  Uničujejo sebe in ves narod.
  Zato ga zakonsko prepovedati!
  Te ardeče gaudarje bi morali vse pozapreti.

  • Beličič

   Od nečesa moraš umret!Če ne si večen!

 • trumpet2018

  a mentalno uboga antifovka, oziroma skrajna levičarka, je postala že skrajno nadležna, neverjetno kako se te balkanske smeti arogantno šopirijo in napihujejo, takim anti slovencem ne bi smeli NIKOLI podeliti državljanstva. Mimogrede, v zda homeland security antifo obravnava kot teroristično organizacijo !!!!, in tudi to čarovnico s krvavo zvezdo bi morali temu ustrezno obravnavati, se pravi aretirati in zapreti, tako se namreč ravna s teroristi, pa naj tam v zaporu išče fašiste, ženska prizadeta.

 • Beličič

  Ona ve!Ker je z nami!In hitrost je res velika!

 • milanček

  ko gledaš te face, od makarovićke, ta trojica v rdečih majicah, čefurja jankovića, kućana in tudi ostale, se vprašaš, oz vidiš, da obstajajo prtegnjeni, pokvarjeni ljudje, kaj ljudje, idioti! ni drugega, gnoj se mora skidati!

 • Wizeman

  Vsa možna primitivnost je zbrana v tem “članku”…..

  • Nata

   Primitivno je danes oblačiti rdeče majice z zvezdami in onimi diktatorji !

 • janez

  Iztok pušiš. Pa nimamo vsi časa, da visimo cel dan na spletu!

 • janez

  Hvala za info. Ampak, kdo ima čas gledati celo sranje.

 • Janez

  Kdaj se bo našel nekdo,ki bo to “nagravžno “babo nagnal iz Slovenije.?

 • Drago

  To so nasprotniki samostojne Slovenije in evropske politike. To so, milo rečeno, izdajalci lastnega naroda. Kar oni očitajo desnici, še iz časov druge svetovne vojne, danes delajo sami. So čisti saboterji, izdajalci in občudovalci uradne Venezuelske politike in njenega voditelja Madura, ki je, po podatkih ZN, dal pobiti 5600 svojih nasprotnikov. So sramota za Slovenijo.

 • Nata

  Vse bi dali – o, sorry, pomota – da lahko še naprej častijo simbole države, ki je ni več ? Če bo potrebno , se bodo obrnili za 180° !! In takih se je najbolj za bati.
  https://podcrto.si/tednik-mladina-primer-medijske-tranzicije-na-slovenskem/

 • Janez Kepic-Kern

  PONAVLJAM !
  Zdaj je poletje,
  pa nisem razpoložen za težje debate.
  Vse
  razumne pripombe na temo – cenzure – so seveda – dobrodošle.
  Moja sališča, misli o tej temi
  si lahko preberete na mojem e- porttalu “SLOVENIANA”.
  Na
  novinarski konferenci MINISTRSTVA ZA KULTURO sem
  govorno poudaril, da ne obstoji le t.i. “SOVRAŽNI GOVOR” !
  Vsi vemo ,
  DA OBSTOJI TUDI – T.I. ” SOVRAŽNI M O L K”.
  primerov t.i. “SOVRAŽNEGA M O L K A” – JE ZELO VELIKO: beroči navedite – katerega !
  Jaz navajam
  URADNO, DRŽAVNO “ZAMOLČANO” 300. obletnico (11717-1780)
  rojstva naše doslej NAJBOLJŠE VLADARKE – MARIJE TEREZIJE
  TER
  ENAKO – NAD 75 LET TRAJAJOČI – URADNI, DRŽAVNI MOLK o “ORLIH” J.E. KREKA”,
  ki so bili zagotovo
  eno naših slovenskih najbolj pozitivnih telovadnih, kulturno-izobraževalnih
  ter
  gospodarskih društev
  – KAR SNO JIH MI SLOVENCI – SPLOH IMELI ! L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.
  VEČ O TEM NA MOJEM
  E- PORTALU “SLOVENIANA”

 • KAPIBARA

  Ne bo mira pred njo, dokler jo Matilda na penzion ne vzame..
  Veseli so v Trnovem, ko zjutraj odode, pa žalostni, ko se vrne…

  ampak vsak dan je upanje…

 • Alberto

  …v glavnem sive glave in nekaj mladcev, odetih v majice množičnih morilcev…

  Podobnost z SDS mitingi ni nakljucna. Isto sranje, drugo pakovanje.

 • Kapodistrias

  Že na obrazih številnih slik s te rdeče orgije se vidi, da gre za same primitivce! Lublana je bulana – s svojim županom vred!