[Foto] Prvorazrednost in drugorazrednost v praksi: Marjan Šarec se skriva za betonskim zidom; državljane pa ogrožajo migranti – teh ne zaustavi nič, niti ograja na meji ne, saj je – poškodovana!

Foto: Nova24tv, družbena omrežja

Dejstvo, ki ga nihče ne more več zanikati, je, da se nezakoniti migranti v vedno večjem številu prebijajo v Evropsko unijo, med drugim tudi v Slovenijo. Stiska domačinov ob meji, ki na vsakodnevni ravni srečujejo nezakonite migrante, je velika, saj poročila o vlomih, krajah in ostalih kaznivih dejanjih postajajo vedno bolj pogosta, ko pa je prišlo do ugrabitve 79-letnega Belokranjca pa je postalo jasno, da je varnostni sistem pred kolapsom. Glede na to, da na plano prihajajo fotografije porušene ograje na državni meji, medtem ko se Šarec obdaja z betonsko ograjo, ni nič čudnega, da se državljani počutijo prepuščene sami sebi, saj ukrepov za preprečevanje nezakonitih migracij ni nikjer na obzorju. 

Vladajoča elita lahko še tako preprečuje državljane, da so navedbe Sindikata policistov Slovenije, v katerih izpostavljajo, da vlada ne dela ničesar v smeri preprečevanja nezakonitih migracij, lažne, fotografije poškodovane ograje na meji govorijo same zase. Glede na to, da so na nekaterih koncih celo odprta vrata, se sploh ni mogoče čuditi, kako to, da je nezakonitih prehodov meje vedno več.

Foto: Nova24TV

Foto: Nova24TV

Posnetek razkriva, kako je prehod lahkoten
Sicer smo konec meseca aprila poročali o tem, kako vladajoči in varnostni organi v Sloveniji migrantske krize ne jemljejo resno. Uporabnik Facebooka Darko Pajk je namreč na socialnem omrežju objavil posnetek, na katerem prikazuje, kako slabo je poskrbljeno za varnost na južni meji med Slovenijo in Hrvaško. “Evo, dragi Slovenci, kako je enostaven prehod meje iz Hrvaške v Slovenijo,” je povedal in se sprehodil med mejama. Na posnetku, ki je nastal v bližini reke Sotle v nočnih urah, lahko vidimo, kako je ograja, ki naj bi migrantom preprečevala nelegalna prečkanja meje, zgolj okras. Namreč, vrata pri ograji niso niti zaklenjena. Medtem je avtor videa še zatrdil, da so v bližini jasno vidni sledovi stopinj in druge sledi, ki nakazujejo, da migranti relativno prosto prečkajo mejo.

RDEČ ALARM ZA JUŽNO MEJO Z namenom poenotenja Civilnih iniciativ, in spornih prošenj o azilu se pripravljamo na zaščito meje južne Štajerske. Dejstvo je, da smo prisiljeni ukrepati, saj vsakodnevno prihaja na slovensko ozemlje nekaj deset in več ilegalnih migrantov. Civilna Iniciativa Brežice pričakuje pojasnitev položaja varovanj Slovenskih meja, predvsem na delih meje kjer ni fizičnega varovana in je le jeklena žica z rezili na škodo divjadi. Smo priča, da se ilegalni migranti brez težav prebijejo skozi naše meje, kar vsakodnevno s svojimi poročili tudi potrjujejo mediji. Noč in dan odklenjena vrata, katera vidimo na posnetku. Reka Sotla katera meji z Republiko Hrvaško, so skozi jekleno žico vidni prehodi kakor tudi stopinje in druge sledi.Jeklena ograja ne more zadržati ilegalnih prehodov, saj jo je z malo veščine in iznajdljivostjo zlahka preplezati. Prepričani smo, da je potrebno nujno stopiti skupaj ukrepati z vsemi primernimi instancami, MNZ, MORS, Civilno zaščito, Štajersko Vardo in ostalimi civilnimi prostovoljci, katerim je mar za slehernega Slovenca, Slovenskega državljana, ter preprečiti migrantsko anarhijo in razdejanja katero puščajo tako v naravi , kot vdorih po osamljenih nepremičninah in posluževanja vsega, kar jim pride pod roke. Preprečiti tudi druge hude posledice, katere prinašajo v Slovenijo. Kajti Slovensko ljudstvo ima pravico do mirnega in varnega življenja. To pa pomeni ne samo žičnate prehodne ograje, temveč močno fizično budno varovanje.Pozivam tudi vse slovence domoljube predvsem obmejne prebivalce najbolj izpostavljene ilegalnim migrantskim skupinam, če ste pripravljeni pomagati v kakršnikoli obliki se obrnite na civilno iniciativo Brežice.Lahko pa kontaktirate tudi mene osebno na ZS.

Gepostet von Darko Pajk am Montag, 29. April 2019

Premajhno število policistov in vojakov ob meji, povrhu pa še poškodovana ograja na meji, predstavljajo razlog, da se vedno več migrantov brez težav nezakonito sprehaja skozi mejo. Sodeč po policijskem poročilu, ki smo ga prejeli v sredo, 22. maja 2019, so policisti na območju Policijske uprave Koper, od torka, 21. 5. 2019 od 7.00 ure, do srede, 22. 5. 2019 do 7.00 ure, obravnavali 20 migrantov z državljanstvom Turčije, Irana, Afganistana, Albanije in Švedske, ki so nedovoljeno prestopili slovensko-hrvaško mejo. 14 migrantov so obravnavali policisti Policijske postaje Kozina, 3 migrante policisti Policijske postaje Ilirska Bistrica in 3 migrante policisti Policijske postaje Sežana. V istem obdobju so policisti PMP Dobova med kontrolo tovornega vlaka na vstopu v Slovenijo našli državljana Tunizije, ki se je skrit na podvozju vlaka poskušal izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Policisti PMP Obrežje pa so v tovornem delu tovornega vozila srbskih registrskih oznak našli tri afganistanske državljane, ki so se prav tako želeli izogniti nadzoru na meji. Med opravljanjem nalog varovanja državne meje so policisti na območju Vukovcev izsledili in prijeli dva državljana Bangladeša, ki sta na nezakonit način prestopila mejo, iz Policijske uprave Ljubljana pa so nam sporočili, da so v istem obdobju prijeli 4 migrante. Vidimo lahko, da je število prestreženih migrantov iz dneva v dan višje, realna številka pa je seveda precej višja, saj je nadzor na meji preveč ohlapen.

Šarec ni poslal niti nikogar od dobro plačanih uradnikov
Če je Šarec kot Serpentinšek rad nastopal pred ljudmi, pa je zgodba sedaj povsem drugačna, ko zaseda mesto predsednika vlade. Prebivalci v Beli krajini, ki na svoji koži najbolj občutijo negativne posledice migracij, so pričakovali, da se bo ta prikazal na shodu, sledu o njem pa ni bilo nikjer. Poslanec SDS Zvonko Černač je v Temi dneva povedal, da sliši, da se Šarec sicer rad pojavlja na različnih otvoritvah, svečanih dogodkih, tudi če so minornega pomena, na ravni neke manjše občine, vasi ali mesta. “Torej rad se piarovsko kaže med ljudmi. Očitno pa si ni upal priti pred ljudi, ki imajo nek realen problem, da bi povedali, kako bo vlada tam ukrepala. Prejšnji teden so organizatorji Civilne iniciative Bele krajina povedali, da so bili poleg parlamentarnih strank na miren protestni shod povabljeni tudi predsednik vlade, predsednik države in vsi ministri. Če sam premier ni mogel priti, ker ni čutil moralne obveze, da bi ljudem povedal, kaj bo naredil za njihovo zaščito, potem bi vsaj  lahko koga poslal. Kar nekaj dobro plačanih uradnikov ima, ki so zadolženi tudi za varnostna vprašanja in varovanje meje, pa nikogar ni bilo. Ljudje so ga pogrešali. To ni dober odnos do ljudi, namreč ti so pričakovali, da bo vlada podala svoje stališče.” 

Foto: Nova24TV

Mnogi se zaradi ignorance predsednika vlade sprašujejo, če se ta glede problematike spreneveda, ker ima okrog svoje hiše v Kamniku betonsko ograjo, ki jo je renoviral. V odgovoru na poslansko vprašanje Černača je Šarec povedal: “Tukaj gre za mednarodne okoliščine, vendar pa to, kar govorite vi … Od vas nisem slišal še nobene konkretne zadeve, razen tiste lovske o lovcih na meji in pa, seveda, veliko je bilo prejšnji teden natolcevanja o dogajanju okoli moje domače ograje, ki je bila, mimogrede, tam že 30 let, ampak ker je bila dotrajana, sem jo pač zamenjal, in če se boste peljali skozi našo vas, boste videli, da nisem edini, ki imam to.”  Ob primerjavi ograj lahko opazimo, da se je Šarec pri renovirani ograji odločil, da bo tudi ta ob strani betonska in ne lesena, kot je bila prej, sodeč po sliki sosednjih hiš pa je mogoče videti, da je ograja precej višja od tistih, ki jih imajo sosednje hiše.

Foto: Google maps, Nova24tv

Foto: Nova24tv

Foto: Nova24tv

Foto: Google maps / printscreen

Sosedje Šarca (Foto: Nova24TV)

Glede na to, da so bili nezakoniti migranti, ki so povzročili hudo prometno nesrečo izven naselja Tepanje na avtocesti A1, prepeljani v azilni dom, namesto, da bi bili deportirani, se človek vpraša, kako je mogoče, da v Sloveniji tako lepo delamo z migranti in jih vzdržujemo na račun davkoplačevalcev, medtem pa Slovenke in Slovenci ostajajo v stiski. Žalostno.

H. M.

 • Antonius

  Slovenci presegajo neumnost Šarca, ker se ga ne znajo znebiti.
  Šarec je naredil 6 popravcev, Slovenci pa že šestič ne znajo odjebati Kučana.

  • AlojzZ

   Pritisnil +. Ja, tako je. Kdor take tipe izvoli, da ga vodijo, si ne zasluži prihodnosti.

  • Fosa Stefan

   morda je 6 x zakrical AZIL; pa so rekli ta je nas, evo INTELEKTUALCA (iz kumrovca)

  • Franc Šink

   Kučana bo odjebala tista svetovno znana ženska z koso.Slovenci zato nismo sposobni.

   • Luiggi

    Se cigani tam dol pri crnem morju so boljsi,so kar hitro uredili situacijo!

 • VERZIFIKATOR

  Marjan Bele Kranjec

  BOM NAREDIL ZIDOVE

  Kje tiste so stezice, radoveden
  mladenič bil je, čudno res napravljan,
  da pot utre si dalje brž pripravljen,
  ko po naključju bil sem stopil predenj.

  Kje tiste so stezice, me sprašuje,
  ki včasih so bile za domačine,
  zdaj ura dobra skorajda ne mine,
  da tujcev roj po njih ne pohajkuje.

  Kje tiste so stezice? Za ograjo,
  začudeno sem tujcu odgovarjal,
  a on je svoji gonil in poudarjal,
  pravico da teptati jih imajo.

  No prav, potem naredil bom zidove,
  si mislil sem, čeprav nobene rekel,
  bom kamenje in žico tja navlekel,
  kjer vidim zgolj raztrgane plotove.

  Sezidam si ograjo iz betona,
  tako kot Šarplaninec znani dela,
  bo plast betona trdna in debela,
  dvorišče moje neprehodna cona.

  Mi Šarplaninec zgled osebno daje,
  pri njem doma utrdba je zgrajena,
  mendá ne zlomi sila je nobena,
  ne zlomi niti moč vsesplošne vstaje.

  Kje tiste so stezice, ko me vprašal
  bo kakšen tujec spet, ne bom okleval,
  ga tja poslati si bom prizadeval,
  kjer Šarplaninec ga bo sam prenašal.

  Primerna zanj zares bo Šarplanina,
  tam vlada takšne vrste omejenost,
  pri meni pa zadošča zagrajenost,
  da vsak ve, kje je moja domovina.

 • Nata

  Joj, no ?? Kaj v Sloveniji res ni drugih problemov, kot Šarčeva ograja ??
  Ker se je on obnašal zelo neprimerno v parlamentu, ni potrebno vračati na tak način.
  O ograjah pa menim, da bi jih morali vzdrževati pristojni !!Al. . . kako že gre pri nas ?
  O obisku finskega predsednoka pa nič ??
  https://www.sta.si/2639209/finski-predsednik-zacenja-obisk-v-sloveniji

  • dež

   Za takšne ograje velja pravilo, da v kolikor niso dodatne zaščitene z vojaki ali policisti, kot da jih ni.

 • Sonce

  Največja opozicijska stranka se ukvarja z – z neko ograjo/zidom. Patetično.

  Glede na zbiralnik za deževnico, poštni nabiralnik, ki je dovolj prostoren, in glede na zvonec, ograja sploh ni visoka.

  A enim je ograja tema meseca???

 • Nata

  Kaj pa Kitajci v Velenju ?? Ni tam samo Kontič in spomeniki totalitarne Juge !!!
  https://www.portalplus.si/3225/kitajci-in-titovo-velenje-ko-levica-del

  • šmentanamuha

   Gorenje je nujno potrebno ene dobre metle. Slišim, da na veliko odpuščajo vodilne. Morda pa so tajkunske komunjare nazadnje le našle nekoga, ki jim je kos.

   • Nata

    No, vodilni kar naj hredo, saj so že preveč zafurali.

    Vendar pišejo tudi o delavcih. . . . .

   • Luiggi

    Tako se to dela,pred mnogimi leti,ko sem delel v West Sacramento v eni firmi,ki jo je prevzela druga firma iz Portland Oregona.Fantje iz Oregona so prisli,zmetali vun vse taglavne z bajimi placami,spoznali,da je vse prevec zafurano in so se vrnili nazaj v Oregon,Firma v stecaj,jaz brez sluzbe v petek,v ponedeljek sem bil ze zaposlen pri Sacramento engineering lepo vse do upokojitve,Kapish!

 • Stanislav Juznic

  več podpore za migrante je v tem, da ponovno naredmo Ameriko miroljubnio (MAPA):

  https://www.academia.edu/39227725/Scientists_For_Chinese_Trumps

  Vlade Venezuele in Turčije so se dogovorile, da bodo podpisale sporazum o zaščiti moči, ki bi venezuelskemu veleposlaništvu v Washingtonu omogočil, da je pod nadzorom turške vlade. Da bi bil operativen, ga mora odobriti State Department. V interesu ZDA je, da odobri ta sporazum, ker
  bo takrat venezuelska vlada odobrila podoben sporazum o zaščiti moči, dosežen med Združenimi državami in Švico, da bo švicarski vladni nadzor nad ameriškim veleposlaništvom v Caracasu in zagotovil ključne funkcije, kot so pomoč ameriškim državljanom. V ameriški vladi pa obstajajo nesoglasja, saj želi
  frakcija Johna Boltona venezuelskemu veleposlaništvu predati predstavnike opozicijskega voditelja Juana Guaidója, čeprav v Venezueli nimajo nadzora in ne bi mogli izvesti nobenega veleposlaništva.

 • Novakec1

  N-tič; elektrificirat, priklop direkt na 4kV, pa tablo,, Pazi struja!

  • dež

   Pa ne Pazi struja! Bolj učinkovito bi bilo “72 Virgins Entrance – Touch The Fence With Both Hands”.

   • Zgornji

    ;-)

   • Novakec1

    Za to mora biti dobro ozemljen za 4kV pa ni potrebe.

 • xtc

  Če mislite da boste z takšnilimi ograjcami zaustavili bando ste kopica otrok.
  Poglejte kako je to uredil Orban.
  Sicer pa se da zadevo rešiti zelo enostavno z trojno ograjo,prva je izz relo močne mreže 8-10 mm(težko prerezati) paneli so prepredeni z bodečo žico nato sledi minsko polje in naslednja ograja iz bodeče žice,ki je elektrificirana in panelov,vmes je cesta za patrulje in še eba panelna ograja iz navadnih panelov.
  Skratka zelo težko-skorajda nemogoče prehodno-na vsakih toliko m pa stolp in reflektorji ter oboroženi vojaki s strelnim orožjem.
  To je približno enako kot je izrael sistem-zheblal Palestince-pardon Arabce.

 • Zgornji

  ZLOBNA VLADA DELUJE PROTI SVOJEMU NARODU , NAMESTO DA BI MU POMAGALA, GA UNIČUJE !!! ! !!!

  • JANEZ GUS

   Drugega si rdečuhi niti ne zaslužijo,žal najebemo tudi ostali.To pot je zmagovalna cifra 9.

  • xtc

   Kaj se čudiš?
   Saj Slovenci nismo Kučanov narod niti Slovenija ni njegova intimna opcija.
   Niti nismo Šarcev narod,niti Golobićev niti Drnovškov.
   Torej se čudiš?

   • Zgornji

    Opominjam ta beden ZASPAN NAPOL MRTEV narod , ki je na pragu Izumrtja !!! ! !!!

 • JANEZ GUS

  Pa kaj ta slovenska policija nima psov.So vsi na posado po rdečuharskih garažah.

 • Janez Kepic-Kern

  Dober dan vsem -MII “ VZTRAJNIKI” smo na izletu na MOTRANJSKO.
  Grad Kalec od VILHARJA, MAŠUN ITD.
  L. r. JANEZ K. TKERN KOMENDA

 • Franc Šink

  Verjetno bo gospod Pajk dobil kazen zaradi nezakonitega prehoda meje.

 • mona lisa

  Ta vlada lepo dela z migranti in svinjsko z lastnimi ljudmi. Delavci delajo za mizerne plače, upokojenci pa dobivajo penzije nevredne človeka. Vlada z klovnom serpentinškom na čelu pa se dela še norca iz državljanov. sramota.

  • lokec

   Takšni so slovenci

 • mona lisa

  Sicer pa te ograjice ne bodo zaustavile migrantov, zaustavi jih lahko le metek. Zato vojsko na meje.

 • JANEZ GUS

  Ne vladne organizacije jim k ograjem nosijo deske,pri panelnih jim puščajo izvijače,vse to imajo označeno na aplikacijah mobilca.Vlada meče na tisoče evrov za te organizacije,organizirajo vodiče,plačujejo prevoznike.Sami migranti pa so itak polni Soroševega denarja,opremljeni z najmodernejšimi ta<ch telefoni.Pa nas ta vlada jebe v mozak.Prvo je treba zjebat vlado,potem bomo z migranti hitro vredili kot je Salvini v Italiji.

 • tohuvabohu

  Ne razumem logike, da naj bi nekdo, ki je počel vse mogoče in se vsega naveličal, postal še predsednik vlade. To je dokončno razvredotenje politike, katere ugled je že itak na psu. Kam to vodi?

 • tohuvabohu

  Serpentinšek je z besnim odgovorom na vprašanje poslanca in z omenjanjem svoje “tehnične ovire” pljunil na karbid. Neroden ni biti težko.

 • Borut Stari

  Slika na kateri je znak smeri za Spar kaže, poleg ostalega, zidano ograjo + bodeča žica med arogantnežem in sosedi. No, verjetno so sosedi te ograje veseli. Neumnost je tudi pri VIP neizmerna..

 • Felikss_AH

  Ste hecni s temi ograjami… Šaronja že ve zakaj je sebi postavil tako obzidje… ve pa tudi kako “zaščititi” državno mejo z vrtnimi ograjicami. S temi poceni ograjicami je najprej nekdo lepo pokasiral preplačilo, istočasno pa se v skladu z “nezavezujočim” Marakesh kontraktom pušča “jogerjem v boljši life in kavs” na Zahodu praktično nemotene poti… saj še žagic ne rabijo… kakšen kamen ali poleno pa “ovira” pada. Da ne omenjam še to da ih kuzle iz PIC in Mirovalnega Inštitutosera zagotovo obveščajo kje ne bo policije opaziti niti s teleskopom.

  Upal bi staviti da Sorosevi blagajniki nagrajujejo ta dva Anti-Evropska svinjaka po količinskih normativih… ena tona ali cca 20 komadov “jogerjev v better life & fuck” toliko in toliko €. Edino ne vem če je cena različna glede “kvalitete” materiala… namreč ko gre za Črne ali pa samo Rjave.

  V Leibachu pa itak vsak dan vse več zadovoljnih in veselih Črnih ter Rjavih fac s telefoni prilepljenimi na ušesa. Kar slišim ih ko javljajo glavnini – Hey Afolaby, Babatunde, Ufuk… hurry-hurry… me already here in Slovenia… me jump fancy-fence like Tarzan.. all OK. Pussies also very good… many pussies here… better than porn… come… fancy-fence open… like paper…

  • trumpet2018

   hehehe, res je, slovenke niso preveč pametne, samo da malo drugače govori , da je drugače obarvan, pa že imajo mehka kolena in razširjene noge :) zato pa imajo skoraj vse slovenske pevke musliče , srbe ali albatrose (kuljaj, ribič, verboten, žagar, bivša weiss žal pokojna in podobne kure brez možganov)

   • Ava

    Hej! Takšnih besed pa jaz ne bi dovolila, če bi sedeli za mojo mizo! Nimam mehkih kolen, niti razširjenih nog, če se nekdo grdo in nespodobno obnaša in ne spoštuje države v kateri je, me kratko malo odbije! Prosim, ne metat vseh žensk v ta koš.

    • Felikss_AH

     Saj ih ne meče kolega trumpet2018… mečejo se same. Ta mehko-kolenska radodarnost pa je bila znana še v časih Juge ko je nastal zdaj že legendarni vic –

     “Slovenki kažeš da sedne (sjedne), a ona odmah legne”

     Hebi ga Ava… če ti nisi mehko-koleničarka do primatov iz Afrike… so pa mnoge in premnoge tvoje sotrpinke. Ona urednica iz Financ je celo nekaj let nazaj napisala članek z naslovom – “Hočem Črnca, Janez pa Aziatko”

     Poglej malo okoli zbirnih “hlevov” kjer so Afrosi, pa boš videla tudi že inficirane mehko-kolenarke

     • Ava

      Sem rojena v času zadnjega vzdihljaja Jugoslavije, tako da se ne spoznam na jugo vice. In hvala bogu, so mi čisto tuji.
      Tudi ne poznam veliko žensk, ki bi si želele črnce. Tako da brez skrbi, ni masovno. :)

     • Felikss_AH

      Praviš ne poznaš veliko žensk ki bi si želele črnce… pomeni da pa le poznaš nekaj malega teh krul. Mislim da so celo forumi kjer se te kuzle menijo kako in kje do Črnuha

      V vsakem primeu pa resnično spoštovanje do vsake Evropejke ki ima dovolj dostojanstva da se ne bo šla inficirati s Afro-primati.

      Mene na primer spravljajo ob živce številni reklamni panoji po Ljubljani s Črnimi kreaturami… kot da smo v Nigeriji ali Kongu… kaj šele ko zagledam krulo ki šlepa mini-chimpa v vozičku ob svojem velikem chimpu

     • Ava

      Kaj pa naj potem jaz rečem, ko se trudim bit poštena, delovna, dobra in prijazna (tudi slabo ne izgledam) pa moški rajši izberete trdo, vzvišeno, pleharco, brez globine in čustev , ne-damsko in skrajno neprijetno žensko namesto mene? :))))

     • Felikss_AH

      Še nisem srečal takega loja… tudi z vsemi mojimi nekadnjimi Fuk-Borčevskimi kolegi in prijatelji nismo preganjali takih po tem tvojem opisu. Zdaj je pa že prepozno da bi povabil take mrhe kot ti v boj prsa ob prsa… se pa priporočam v kakšnem drugem lifeu… samo čase bo treba uskladiti

 • Garbage man

  Šipac se bo skril v atomsko zaklonišče, ker ga volitve jebejo

 • Dada

  Samo medij SDS lahko napiše tako maloumen in nesmiseln članek.
  Naj odgovorim v enako neumnem tonu, kot ga je zapisal avtor članka– NAJ gredo Janša, Mahnič in Grims na mejo za večjo varnost državljanov. Tam bodo popravljali ograjo in zaklepal prehode. Tako bo Slovenija bolj varna.

  • macon

   Tvoji našteti niso krivi, da se nam migranti sprehajajo čez mejo in po Sloveniji, torej je tvoja primerjava neumestna.

   • Dada

    V sLOVENIJI NI HČE KRIV ZA VOJNE PO SVETU, PA JE SDS VPILA DA LEVIČARJI VABIJO MIGRANTE IN NAJ SI JIH DOMOV PELJEJO. So pa dobri čuvarji SDS pa naj stražijo tam v temi, bo vsaj kakšna korist od njih, če že v opoziciji nič ne znajo. .

 • Povprečen Državljan

  Ko bi pravoverni imeli vsaj 10 % toliko dela s samim sabo, kot ga imate z vsemi drugimi, bi še od mene dobili 1% podpore.

 • Franjo Trojner

  Vse več SLOVENCEV se seli v tujino, tako, da nas je v naši domovini vsak danj manj.
  Slovenci še živeči v Sloveniji v Avstriji pridno delajo zato nimajo časa varovati južno mejo, namesto tistih, ki bi jo po USTAVI, službeni dolžnosti morali pa jo NE. Ta manjko SLOVENCEV v Sloveniji je vedno večji problem, NE verjame, da bi danes 23.05 2019 bili zmožni odcepiti in postaviti svojo državo! Danes v Sloveniji živi preveč taknih državljanom, ki jim srce bije za njihove rodne države in ne za prvo samostojno državo vsega SLOVENSKEGA RODA! Zato tudi množičnih protestov zoper levo Šarčevo vlado, ki legalnim migrantom ne preprečuje vstopa v Slovenijo NI!

 • Dada

  Samo medij SDS lahko napiše tako maloumen in nesmiseln članek.
  Naj odgovorim v enako neumnem tonu, kot ga je zapisal avtor članka– NAJ gredo Janša, Mahnič in Grims na mejo za večjo varnost državljanov. Tam bodo popravljali ograjo in zaklepal prehode. Tako bo Slovenija bolj varna.

 • Dr. E.K.

  Razgled direkt v betonsko steno … neprecenljivo, hahahahaa …

 • Stanislav Juznic
 • Janez Kepic-Kern

  ZA ODDIH OD AKTUALNE POLITIKE.
  O
  SPORNI IDENTITETI JAVNE OSEBE
  T.I. MARŠAL TITO.
  IZ HR MEDIJEV – CITATNO.

  Ante Kunek: FRANC AMBROZ
  FRANC AMBROZ
  O porijeklu takozvanoga Tite,već
  odavno postoji sumnja da se pod
  imenom Josipa Broza, sakriva i
  prikriva,jedna druga osoba.Srpski
  pisac, Miroslav Todorović,prešle
  godine, napisao je knjigu sa
  naslovom HOHŠTAPLER u kojoj
  dokazuje sa činjenicama, da se je
  taj takozvani Tito, sakrivao, pod
  imenom Josipa Broza.
  Knjiga sa naslovom HOŠTAPLER,
  tiskana je i objavljena je prošle
  godine u Beogradu i tiskana je
  prošle godine u nakladi DUNJA,d.o.o. poduzeća u Bjelovaru, Hrvatska.
  U toj knjizi, pisac je opisao, Titov teror u Srbiji, koji je zatvarao i ubijao i
  srpske članove komunističke partije i Srbe, za koje je posumnjao i znao, da
  nisu poslušni i odani njemu Titi.
  Isti pisac u toj knjizi, nije opisao, POKOLJ, nad hrvatskim narodom, gdje su
  Koča Popović i Kosta Nadj, sa njihovim ”partizanima” iz Srbije, zajedno sa
  Simom Dubajićem i njegovim ”partizanima”, preobučenim četnicima, poslije
  rata 1945.godine, sa naredjenjem takozvanoga Tite, pobili preko 300.000
  Hrvata, pobivši i 601,hrvatskog katoličkog svećenika, sa zatvaranjem i
  mučenjem,hrvatskog Blaženika, Kardinala, Alojzija Stepinca.Srpski četnici, ubili
  su 43, hrvatska katolička svećenika.
  Pisac ne opisuje, ubijanje,hrvatskih intelektualaca, ljevičara, DOMOLJUBA, sa
  podvaljenim bijegom iz Kerestinca, sa znanjem i naredjenjem takozvanoga
  Tite, da bi poslije njihove pogibije, taj Tito, iz Srbije u Hrvatsku poslao,
  Milentiju Popovića, da zajedno sa E.Kardeljom, vode komuniste u Hrvatskoj.
  Iz istih razloga, taj Tito, naredio je i ubijanje, Hrvata, Andrije Hebranga.
  Živeći u Titovoj blizini i sa Titom u Beogradu, Srbi su znali i imalu su priliku
  pobliže upoznati, život Tite u srpskoj palači na Dedinju.
  Pisac opisuje, da je takozvani Tito, uživao u glazbi,poznatih vrhunskih
  skladatelja, uživajući u društvu kraljevskih dvoraca, Engleske,
  Nizozemske,Danske, Belgije i carske Etiopije, koje je obasipao i darivao sa
  zlatnim nakitima, ukrašenim sa dijamantima i biserima, sa kojima je bio
  iskićen, na večeri, koju je engleska kraljica priredila, osobno za Titu,
  ”proletera” u njezinoj kraljevskoj palači u Londonu.
  Uživao je svirati glasovir, sa ženom engleskog poslanika u Beogradu,kad su
  zajedno, sa ”četri ruke”, svirali, po tipkama glasovira.
  2
  Uživao je u počasnim doktoratima znanosti, što je dobio od više desetaka
  stranih sveučilišta i pisac knjige HOŠTAPLER, naglašava, da sve to nije moglo
  stati u dušu i tijelo, jednog siromašnog kumrovečkog seljačića, koji po
  službenim podatcima, nije uspio završiti, obrtničku školu.
  Iživljavao se je, na prisvojenim otocima Brijunima, samo za njega, za
  razonodu i zabave, gdje je ugostio razne državnike i poznate glumice,
  obavezno darivajući svoje goste sa skupim darovima i nakitima.
  Nedaleko od Brijunskog otočja u hrvatskom moru, sa naredjenjem,
  takozvanoga Tite, na jednom drogom otoku, na GOLOM OTOKU, kažnjenici
  logoraši, mnogi od njih, umirali su u mukama, gladni i žedni, radeći po suncu,
  koje su Titovi čuvari prisiljavali piti i svoju mokraču i jesti, svoj izmet.
  Dva otoka u hrvatskom moru, dva otoka, obadva u vlasništvu, takozvanoga
  Tite.
  Na jednom otoku, Tito, pred svojim poklonicima i ulizicama,koji su puzali pred
  Titinim ”božanstvom”, vjerujući da taj Tito uzdiže i mrtve i malo dalje,drugi
  otok, sa izmučenim logorašima, koji nisu prihvatili i priznali Titovo ”božanstvo”
  i koji su na tome otoku, umirali od muka, sa umirućim jecajima, koji su dopirali
  do Brijuna, gdje je taj Tito uz glazbu, elegantno obučen, namirisan i dotjeran,
  sa uredjenim psima, napudranim pudlicama u njegovom krilu, uživao u
  kažnjeničkim mukama, kažnjenika, osudjenima i mučenima, jer se nisu
  pokorili, Titinom, ”božanstvu”.
  To je osobina zločinaca, monstera, krvnika i sadiste, uživati u mukama svoje
  žrtve.
  Hrvatski narod, ima pravo i mora saznati i otkriti istinu o takozvanome Titi, koji
  je sa nacikomunističkim terorom, samoga sebe, uzdizao pred pokorenima u
  nedodirljivo ”božantvo”, uništavajući hrvatski narod u trajanju od 45 godina.
  Pisac, knjige, HOHŠTAPLER, navodi, iskaze bečkog dnevnika ”Kurir”, što su te
  novine objavile 1980.godine, sa osobnim napisanim svjedočanstvom,
  katoličkog svećenika u Štajerskoj, Valtera Vinkmilera, predstojnika, samostana
  u Šlofergase 4, preminulog 1961.godine.
  U tome svjedočanstvu, svećenik V.Vinkmiler, napisao je sljedeće :
  “Tito je bio moj školski drug u benediktanskom konviktu, ”Sv. Pavao” u
  Kernetenu.
  Njegovo ime medju nama bilo je Franc ali i Josip Ambroz a rodjen je u Beču.
  On je bio šarmantan mladić…. nije imao prijatelja osim mene i moga brata
  Alfonza.
  Uživao je u lijepom oblačenju i uvijek je želio biti u centru pažnje.”
  3
  Svećenik V.Vinkmiler, dokazao je svoje svjedočenje sa slikama učenika
  gimnazije, ”Sv.Pavao”, na kojima je uslikan i Franc Ambroz, godina poslje,
  prozvani Tito.
  Radi sredjivanja nasljedstva od oca, braće, Vinkmilera, na sudu u Ptuju, braća
  Vinkmiler, sačuvali su dokumenat, zahvale braće Vinkmilera, što su uputili
  svome školskom prijatelju, FRANCU AMBROZU, zvanome Titi, radi njegove
  pomoći, za sredjivanje nasljedstva, na sudu u Ptuju.
  Pred smrt u ljubljanskoj bolnici, Franc Ambroz, zvani Tito, prema iskazima
  liječnika, govorio je u bunili isključivo, njemačkim govorom.
  Austrijski diplomata u službenoj posjeti u Beogradu, izjavio je, da Tito govori
  njemački, sa starim bečkim naglaskom.
  Za hrvatski narod, značajno je svjedočanstvo, katoličkog svećenika Valtera
  Vinkmilera, sa kojim dokazuje, da je Franc Ambroz, prozvani Tito, rodjen u
  Beču.
  Na temelju istraživanja, dokazano je, da je majka, Franca Ambroza, rodjena
  Javršek, od oca Slovenca i majke Slovenke, iz sela Posedarje, žena Franje
  Broza iz Kumrovca, povremeno služila, kod bogatog bečkog trgovca, Samuela
  Majera, biološkog oca, Franca Ambroza, rodjenog u Beču, koji je svome sinu,
  Francu Ambrozu, omogućio školovanje u gimnaziji, sa imenom,”Sv.Pavao”.
  U bečkom arhivu, pronadjena je bolnička potvrda, gdje je zavedeno, da je
  16.lipnja, 1892.godine u Beču, Marija Broz, rodjena u selu Posedarje, rodila,
  zdravo muško dijete.
  Postoje, različiti datumi, dana i mjeseca i mjesta, rodjenja, takozvanoga Tite,
  jer je njegova majka, nastojala sakriti, da je rodila sina u Beču.
  Na temelju istraživanja, pisac knjige, HOHŠTAPLER, dokazuje, da je, Josip
  Broz, rodjen u Kumrovcu, po majci polubrat, Franca Ambroza, nestao u Rusiji i
  da je poslje smrti, Josipa Broza, njegov polubrat Franc Ambroz, rodjen u Beču,
  preuzeo i ukrao, prezime i ime, od svoga, po majci polubrata, Josipa Broza.
  Pisac u toj knjigi napominje sljedeće : “ Danas i ptice znaju da u vezi sa
  Brozom, kojega su Srbi dočekali sagnuti do zemlje i ispratili u suzama i u čije
  su se ime odrekli Boga, postoji mnoštvo nepoznanica.’’
  U Srbiji, Srbi su 1990.godine u Užicu, srušili veliki spomenik, takozvanome Titi,
  sa kojim su u centru moći u Beogradu, vladali sa ”jugoslavijom”, za svoje
  srpske interese.
  Taj Tito i njegovi spomenici, po Srbiji, to Srbima, više nije potrebno.
  Poslije balkanskog ”samita” u Zagrebu, Mesić je uzjavio da ”tu neće biti
  granica i tu će biti slobodan promet roba i ljudi” i zaboravio je naglasiti i
  slobodan promet i korupcionaša, švercera, drogaša, prostitucije i ilegalnog
  prolaza, preko Hrvatske, ilegalaca iz Azije i Afrike u Evropu.
  4
  Mesić, se nastoji, igrati maloga ”tite” ali bez uspjeha, jer je ta nakaza od
  države, nazvana ”jugoslavija”, za uvijek uništena.
  U Srbiji, zakonski, izjednačeni su četnici, sa srpskim partizanima, ljevičarima,
  sa rušenjem Titinih spomenika, dok u DRŽAVI HRVATSKOJ, društvo okupljeno
  oko Mesića i Račana, slavi takozvanoga Titu, FRANCA AMBROZA, sa čijim je
  naredjenjem, komunistička partija jugoslavije, izvršila, POKOLJ, nad
  HRVATSKIM NARODOM, pobivši preko 300.000 Hrvata i 601, hrvatskog
  katoličkog svećenika, sa mučenjem hrvatskog Blaženika, Kardinala Alojzija
  Stepinca.
  Bez obzira, tko je srušio onaj spomenik u Kumrovcu, tu je srušen spomenik
  FRANCU AMBROZU, zvanome Titi, koji je ukrao i prisvojio ime i prezime, od
  svoga ubijenog polubrata, Josipa Broza.
  U Mariji Bistrici, prilikom proglašenja Blaženikom, mučenika Alojzija Stepinca,
  Sveti otac PAPA je poslao poruku hrvatskom narodu, da prevladamo tri zla
  prošlosti, nacizam, fašizam i komunizam.
  Nacizam i fašizam su pobjedjeni ali komunizam u Hrvatskoj, koji se sakriva,
  pod komunističkim lažnim ”antifašizmom” i koji se klanja, lažnom Josipu
  Brozu, monsteru ubojici Francu Amrozu, zvanome Tito i njegovom, za ministra
  Božu Biskupića, radi umjetnosti, spomeniku u Kumrovcu, taj komunizam u
  Hrvatskoj, još nije pobjedjen i osudjen, čije zločine, nad hrvatskim narodom,
  odobravaju, poklonici FRANCA AMBROZA, takozvanoga Tite.
  Oslobadjanje od monster ubojice, Franca Ambroza, zvanoga Tito, to je
  hrvatsko oslobadjanje od komunizma.
  To je oslobadjanje od Račanovog, centralnog komunističog komiteta,
  oslobadjanje od nasljedjene komunističke korupcije, oslobadjanje od
  nepostojećih Mesićevih, ”pokretanja resursa”, oslobadjanje od monster
  ubojice, Franca Ambroza, zvanog Tito, sa čijim monster imenom, Mesić i oni
  iza Mesića, nastoje i dalje, obmanjivati i zaustavljati DRŽAVU HRVATSKU.
  Ante Kunek

 • Janez Kepic-Kern

  ZA NEPODREJENO,
  ZA SUVERENO
  SVOBODNO SLOVENIJO – BREZ “DIKTATA” – EU !

  V NEDELJO 26.5. 2019
  NE VOLITE SE ZDI – “PROTI SLOVENSKIH” – POKOMUNISTOV”

  ++++++++++ZA EVROPO – SUVERENIH NARODOV
  – ALI PA
  EU
  – EVROPE A LA FRANCIJA, GB – ISLAMIZIRANIH GB, FRANCIJE ….
  NE
  NIKAKOR – NE, NE RABIMO !
  ZA
  VIŠEGRAJSKO – EVROPO !

  POLJAKI SO PRED 300 LETI REŠILI – EVROPO
  IN NJENE LJUDI – PRED – TURKI ! Dejstvo! L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA

  VOLITE
  ZA
  PRAVE PROSLOVENSKO USMERJENE KANDIDATE – KI,
  KI
  SO LE V – SDS in v SLS !!
  DR. Milan ZVER, odlična gospa Romana TOMC
  IN
  TUDI
  ZELO OK, PRIZADEVNA GOSPA
  – Patricija ŠULIN !

  NE !!
  za
  postarana Zmaga J.P in NSI Lojzeta PETERLETA – UPOKOJITA NAJ SE !

  ZLASTI – PA – DVOLIČNE Ljudmile NOVAK – 60 LET IMA – UPOKOJI NAJ SE !

  NE,
  NE, NE, NE , NE – NIKAKAKOR – NE VOLITI ! IZ ex KP, ZK strank KANIDATOV !
  NE,
  NIKAKOR – NE – VOLITI !
  NE,
  NE VOLITI. do nas SLOVENCEV – BREZBRIŽNIH !
  ali
  celo – “PROTISLOVENSKIH” kandidatov
  – NE VOLITI – NIKAKOR – NE VOLITI – SD TANJE F A J O N !
  Ni ji mar za nas SLOVENCE !
  ENAKO
  NI MAR – ZA NAS – SLOVENCE,
  NE – NE, NE, NE,
  – DATI VAŠ GLAS
  – NE –
  – V I O L E T I Tomić iz
  EX KP, ZK “PONAREJENE” =”FAKE” T.I. “LEVICE”,

  NE
  DAJTE VAŠ GLAS:
  LMŠ
  – Ireni JOVEVI
  – MAKEDONKA JE, ZA NAS SLOVENCE JI NI KAJ DOSTI, LE
  ZELO ZASILNO GOVORI – NAŠ – SLOVENSKI JEZIK !
  NAŠIH
  SLOVENSKIH PESMI – ZAGOTOVO – NE POJE, NE POZNA – ITD. !

  ENAKO
  NE, NE DATI VAŠEGA GLASU EX KP, ZK OZ.
  “DESUS”
  – Igorju ŠOLTESU, – njega zanima le “komunističnost” – O POTREBNOSTI NARODNE ZAVEDNOSTI
  NI
  ŠE NIKOLI – REKEL – ŠE – N I Č !
  Le na “nacionalizme”
  – opozarja – KAR JE – NESMISEL.
  NARODNA ZAVEDNOST !
  NAS
  – DOBREGA MILIONA SLOVENCEV – NI NEVARNA – NIKOMUR !

  NE
  ODDATI – VAŠEGA DRAGOCENEGA – GLASU – ZA EU – VOLITVE
  LIBERALKI
  SICER KOROŠKI SLOVENKI,
  A ČLANICI ANACIONALNE, TUDI – PROTI NARODOM USMERJENE
  “ALDE LIBERALKE”

  Angelike
  MLINAR ,
  ki nečlansko zastopa SAB Alenke B.
  Ta
  blizu 50 let stara ANGELIKA MLINAR – JE AVSTRIJSKA DRŽAVLJANKA.
  Le
  ZAČASNO BIVALIŠČE IMA V R. SLOVENIJI : je pri 50 letih samska, ni znano – ali ima kaj otrok, ali jih – nima itd.
  Kaj
  bi VOLILI
  NEKO
  SLOVENKO
  IZ R. AVSTRIJE, KI JO NA
  NAŠO R. SLOVENIJO
  IN NA NAS – SLOVENCE -NE VEŽE -PRAKTIČNO – N I Č !
  OSTALIH
  SMC ITD. KANDIDATOV – NITI NE BI NAŠTEVA.
  NEKAJ
  IZVENPARLAMENTARNIH KANDIDATOV – JE ZELO POZITIVNIH
  A
  MORAJO – PREJE
  OKREPITI – SVOJE – “STRANKE”
  JE
  PA
  ZELO POMEMBNO
  V ZVEZI Z EU-VOLITVAMI 26. 5. 2018 !
  TOLE !
  ZLASTI ZELO POZITIVNO,
  “PRIDNO MRAVLJICO” IZ SDS – CENJENO GOSPO – PATRICIJO ŠULIN,
  DA
  DOBI DOVOLJ GLASOV
  IN DA
  PONOVNO PRIDE V EU – PARLAMENT.
  Hvala spoštovani gospe
  – P. ŠULIN
  – ZA NJENO
  DOSEDANJE LEPO PREDSTAVLJANJE NAS SLOVENCEV – V EU. L.R. JANEZ K.K. KOMENDA

  P.S.
  Ta “SD” ZELO SPORNA Tanja FAJON – JE RES – ZELO – SPORNA !
  naj
  KAR LEPO — SPODOBNO – ODIDE – IZ JAVNEGA ŽIVLJENJA.
  IN
  SE MIRNO POSVETI – UREJANJU
  NJE
  PRIVATNEGA ŽIVLJENJA – KI SE ZDI ZELO ” REVNO”:
  Pri cca 50 letih JE SAMSKA, BREZ OTROK.
  JAVNO ZNANO
  JE TUDI,
  DA IMA KAR RESNE IN HUDE – ZDRAVSTVENE TEŽAVE:
  s katerimi ni treba, da obremenjuje
  – NAS DRUGE, KER JI NISMO NIČ KRIVI – GLEDE NJE – ZDRAVJA.
  Veliko
  dosedanjih
  NJENIH GLASOVANJ – V EU parlamentu – je bilo ZELO – SPORNIH !
  ŠE
  BOLJ SPORNO
  PA JE BILO TISTO NJENO
  – OD sporne “SD” TANJE Fajon
  vablenje
  in
  ” vlačenje” ŠE BOLJ SPORNEGA
  EU
  “LEVIČARJA” – F. TIMMERMANSA – PO LJUBLJANI – s kolesom itd.
  TISTI,
  DO NAS PRIPADNIKOV EVROPSKIH NARODOV – SE ZDI – “SOVRAŽNI”
  ANTIPATIČNI
  F. TIMMERMANS – SE NAMREČ – KAR BREZSRAMNO – JAVNO – SE ZDI
  ZAVZEMA
  KAR – ZA – UNIČENJE NAS – STARIH AVTOHTONIH EVROPSKIH NARODOV
  IN
  ZA PREPLAVLJENJE EVROPE Z AFROISLAM MIGRANTI
  IN
  Z NJIH NASELITVIJO – V EVROPI !
  Kar je
  ” ZLOČINSKO – PROTIPRAVNO” v odnosu do naših
  – NARAVNIH IN
  USTAVNIH PRAVIC – NAS PRIPADNIKOV
  POSAMIČNIH STARIH EU – NARODOV.

  VSI,
  KI STE RAČUNALNIŠKO BOLJ VEŠČI – VAS JAZ Janez Kepic-Kern
  in moji
  številni
  znanci in prijatelji – PROSIMO – da RAZŠIRITE – INFORMIRANOST NAS SLOVENCEV
  O TEM
  IZJEMNO SPORNEM VIDIKU – PROTI NAŠIM NARODNIM PRAVICAM – NAS SLOVENCEV
  USMERJENEGA
  JAVNEGA DELOVANJA “SD” Tanje FAJON !

  NPR. tako,
  da
  S PROTI – “SD” TANJI FAJON – polemičnimi KOMENTARJI
  NA
  VSEH E-PORTALIH NAŠE R. SLOVENIJE,
  KI
  IMAJO – OBJAVE – KOMENTAEJEV – NEDVOMNO IN
  JASNO
  ZAPIŠETE – NA ŠE OSTALIH ODPRTIH E-MEDIJIH NAŠE R. SLOVENIJE
  IN
  PROTESTIRATE, PROTESTIRAMO – P R O T I – DO NAS – EU NARODOV – UNIČEVALNIM
  STALIŠČEM
  SPORNIH – “LEVIČARJEV”
  KOT STA – se zdi proti EU narodom usmerjena
  IZJEMNO
  SPORNA
  – “LEVIČARJA” – F. TIMMERMANS
  IN SD TANJA FAJON ! L.r. Janez KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.
  ZDI SE, DA GRE V PRIMERU
  TEH
  “ZLOGLASNIH – EU – T.I. LEVIČARJEV – F. TIMMERMANS, SD – TANJA F. ITD.
  ZA
  “DO
  NAS
  POZITIVNIH POSAMEZNIKOV IN CELIH EU NARODOV
  IZRAZITO
  IRACIONALEN “SOVRAŽEN ODNOS” – KI
  NIKAKOR
  NI
  JAVNO SPREJEMLJIV
  IN
  GA JE VSEKAKOR TREBA
  PRAVOČASNO – JAVNO – KOREKTNO – ZAVRNITI
  IN
  JAVNO – PROTESTIRATI – PROTI !!!
  TAKEMU
  DO NAS EVROPEJCEV “SOVRAŽNEMU” POČETJU IN NAMENOM !
  Tisti,
  ki ste vešči KOMENTIRANJA NA E- MEDIJIH R. SLOVENIJE
  OPOZORITE
  TUDI
  NA DRUGIH E- PORTALIH: REPORTER, RTV SLO, DELO, SL. NOVICE ITD.
  NA
  NAM SLOVENCEM – ZELO NENAKLONJENE
  ALI CELO – SOVRA7NO – NAPRAM NAM SLOVENCEM
  NASTROJENE
  EX KP, ZK POKOMUNISTE
  IZ “STRANČIC” – SD, LEVICA, SAB, SMC, LMŠ, DESUS ITD.
  SLOVENCI,
  ZAVEDNI SLOVENCI – NE VOLIMO – KANDIDATOV – TEH STRANK.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!