[Foto] Slovenijo preplavili jumbo plakati s pijanim poslancem Kordišem

Foto: Twitter

Slovenijo so preplavili jumbo plakati s pijanim poslancem Levice Miho Kordišem in z napisom “Si Slovenija to zasluži? KUL poslance“. Naročnik oglasa je davčni strokovnjak ddr. Rok Snežič, postavil pa naj bi 10 plakatov.

Med poslancem Levice Miho Kordišem in davčnim strokovnjakom Rokom Snežičem že dlje časa poteka medijska vojna, kdo bo koga bolje upodobil. Spomnimo, da se je vse skupaj pričelo s provokacijo Kordiša na enem izmed protestov, ko je na transparentu upodobil Snežiča s pripisom “Po*ukaj me kot državni proračun“. Tudi sicer se je poslanec radikalno levičarske stranke večkrat spotaknil ob Snežiča in ga je med razpravami ter zapisi na socialnih omrežjih pogosto omenjal in celo obkladal ter žalil z neresničnimi obtožbami.

Nato je presenetil Snežič ob prihodu na preiskovalno komisijo o ugotavljanju nezakonitega financiranja SDS 27. januarja, ko se je prikazal z majico in zaščitno masko z narisanim Kordišem, na kateri je videti precej “utrujen od alkohola”. Ker Kordiš na sejah, kjer je prisoten Janez Janša, zelo rad omenja Snežiča, je ta rekel, da ima sliko svojega oboževalca. “Da javnosti malo vrnemo oboževalce, če že on z mojim transparentom po Ljubljani hodi, pa da se še njega malo vidi,” je dejal.

Danes so Slovenijo preplavili jumbo plakati okajenega Kordiša in z napisom “Si Slovenija to zasluži? KUL poslance“. Snežiču je vsekakor treba čestitati za izvirnost v politični kampanji, saj bo plakat nedvomno požel veliko pogledov voznikov ob cesti. Predvsem pa jih želi opomniti, kdo so posamezniki v KUL, ki želijo predstavljati alternativo sedanji vladi.

https://twitter.com/pers_luka/status/1496463789109227523?s=20&t=4i2TuFvRfaczWyooNNWfPg

Sara Kovač