[FOTO] SLS pripravil že 22. tradicionalni tabor – zaznamuje ga izjemna udeležba, prišel je tudi Janez Janša!

Foto: Nova24tv

To nedeljo poteka že 22. tradicionalni tabor Slovenske ljudske stranke (SLS). Tokrat se je tik ob Stadionu Matije Gubca zbrala številna množica podpornikov stranke, ki jo vodi Marjan Podobnik in ki se na tokratne evropske volitve podaja skupaj z največjo opozicijsko stranko SDS. Prišla je tudi priljubljena slovenska pevka Nuša Derenda.

Tabor SLS je namenjen druženju članov, prijateljev in simpatizerjev Slovenske ljudske stranke in zabavi. “S seboj prinesite le dobro voljo, za ostalo bomo poskrbeli mi. Želimo si, da skupaj praznujemo in preživimo prijeten dan, da se napolnimo z energijo, ki jo bomo za vrhunec volilne kampanje še kako potrebovali. Izkoristite dan za druženje članov in prijateljev SLS ter spoznavanje kandidatov za volitve v Evropski parlament 2019,” so zapisali na spletni strani SLS.

Foto: Nova24TV

Vodstvo SLS na svojo prireditev vabi tudi starše, ki lahko s seboj pripeljejo svoje otroke. Poskrbeli so namreč za animatorje, da se bodo starši lahko zavrteli na plesišču ob zvokih skupine Čuki in Nuše Derenda.

Foto: Nova24TV

Pred uradnim začetkom tabora SLS so v SLS pripravili bogat spremljevalni program, 22. tradicionalni tabor stranke pa zaznamuje izjemna udeležba. Prepričajte se tukaj:

Foto: Nova24TV

Foto: Nova24TV

Tabora so se udeležili tudi politiki, ki kandidirajo v Evropski parlament na skupni listi SDS in SLS, prišel pa je tudi sam predsednik stranke SDS Janez Janša:

Foto: Nova24tv

Foto: Nova24TV

Množico zbranih podpornikov SLS je nagovoril evropski poslanec Franc Bogovič:

Foto: Nova24TV

M. S.