[FOTO] Imami iz Slovenije načrtujejo naskok na najvišje politične funkcije? Tanja Fajon jih podpira, za delegacijo Islamske skupnosti je organizirala obisk Evropskega parlamenta!

Tanja Fajon (Foto: STA)

Evropska poslanka Tanja Fajon niti ne preseneča več: obisk Evropskega parlamenta je organizirala kar za delegacijo Islamske skupnosti.

Tanja Fajon je delegaciji Islamske skupnosti v Bruslju tudi vse razkazala, saj so se islamski obiskovalci od znotraj seznanili z delom, strukturo in funkcioniranjem Evropskega parlamenta. Imami so se z gostiteljico Tanjo Fajon menda pogovarjali o človekovih pravicah, sprejela pa sta jih še Ivo Vajgl in Igor Šoltes.

Fajonova je delegaciji Islamske skupnosti vse razložila in ji razkazala Evropski parlament. (Foto: Islamska skupnost)

Na spletni strani Islamske skupnosti še piše, da je bil obisk organiziran kot del rednega usposabljanja imamov za pomoč pri opravljanju njihovega rednega dela. Torej tudi imami iz Slovenije načrtujejo naskok na najvišje politične funkcije? Srečali so se namreč tudi s švedskim poslancem v Evropskem parlamentu bosanskih korenin, Jasenkom Selimovićem …

Njihov obisk v Evropskem parlamentu je vključeval tudi ogled razstave, posvečene žrtvam Srebrenice in naslovljene “Remembering Srebrenica”, Reutersovega fotoreporterja Dada Ruvića. Na okrogli mizi, ki je bila organizirana ob priložnosti, so razpravljali, ali lahko umetniki “gradijo mostove tam, kjer politiki ne morejo”. To je sploh zanimivo vprašanje, ko pomislimo, kakšen odnos imajo muslimani do upodabljanja preroka Mohameda v umetnosti. Če kdo potrebuje osvežitev spomina, lahko za podrobnosti vpraša karikaturiste neslavnega francoskega tednika Charlie Hebdo.

Imami so se ob odprtju razstave pogovarjali tudi s podpredsednico Evropskega parlamenta Livio Jaroka, s katero so se dotaknili nekaterih aktualnih vprašanj. Sprašujemo se, če so katera od teh aktualnih vprašanj vključevala islamistični terorizem, ki rekordno narašča v Evropi, ali pa vedno višjo stopnjo islamskega radikalizma. Ravno tako so se srečali z veleposlanico BiH pri EU, Lidijo Topić.

J. G.

 • Valter BraniSlav

  ISLAM = NE HVALA!!!

 • Anton

  Vsak narod je vedno imel izdajalce. Pri nas so to komunisti.

  • večni srb

   Ne bi rekel, še vedno so daleč spredaj slovenci prvega razreda, ki jim je okupator odkril arijske gene, po Zakonu o rasni higieni. Arijci pa seveda izvirajo iz Atlantide, velika kozlarija pač, ampak njim je bilo vseeno.

   • Steiermark

    Kot vedno bolj potrjuješ s svojimi srbskimi kozlanji na tem spletu, pa si vi srbi lahko “odkrivate svoje gene”, pri turkih, iz katerih izvirate – to je pa vaša rasna higiena. In še to, nam avtohtonim v Sloveniji, ni rabil “odkrivati arijske gene , okupator” ampak jih enostavno imamo, kar ste nam pa srbi hoteli odvzeti daljnega 1918 leta, ko ste si nas prilastili, s presledkom od 41 do 45!

    • sab

     Vprašaj ga, kaj imata skupnega “avtohtoni neandartalec” in “večni srb”?
     (Zafrustrirano truplo)

  • Djuro Sumar

   Vsak narod ima tudi bedake. Pri nas so to katoličani.

   • Anton

    Prav vendar bedaki nismo izdajalci.

    • večni srb

     A bedak pa si?

   • Steiermark

    Pri vas? kje, v bosni?

   • Steiermark

    Od kdaj pa ti za Slovenijo lahko rečeš “pri nas”? Saj si vendar sam velik bedak z balkana – sovražnik naroda, ki te vzdržuje in prenaša! Čas se vam izteka! Trenutno se vam dozdeva, da imate oblast in jo vedno bolj širite, nad nami, avtohtonimi, ampak, to je samo “fatamorgana”, ki se vam prikazuje v vaši miselni puščavi….. Gotovi ste!

    • Djuro Sumar

     O ti uboga omejena revica. Sicer te ne poznam, ampak verjetno so moji predniki dlje časa v Sloveniji kot tvoji, pa še v Slovenijo so prišli iz zahoda.

     • Steiermark

      Verajmem, da so tvoji “predniki” priši iz “zahoda” – po srbsko – iz WC-ja in še tam so verjetno domovali v greznici, zato pa imaš takšno wc mentaliteto! Sicer me pa en drek briga od kod si in kaj si, moti pa me, da bi takšni wc prišleki radi izganjali mene, avtohtono Štajerko, nemškega izvora – kakršna je Štajerska tudi bila, vse do prihoda tvoji WC prednikov, ki so nas okupirali z norim maistrom, ki je postal vaš hlapec oz. suženj!

     • Ana Job

      Ona je Nemčurka, torej ne tič ne miš, nima identitete in se ne more identificirati s Slovenci. Izgubljena duša. In povrh še umsko osiromašena. Niti desni je ne marajo.

     • Djuro Sumar

      Kje hodiš Ana? Nič kaj se ne oglašaš.

     • Ana Job

      Več sem na Slovencu, drugače pa v poslu. Itak sem na Novi stalna tarča napadov motenih Steiermark in Pie. Kako si kaj ti?

      Lahko prideš kdaj na naš kanal, kjer se pogovarjamo in se ne delimo, ampak smo vsi enaki.

      splošna diskusija
      https://slovenec.life/splo%c5%a1na-diskusija.html

     • Djuro Sumar

      Sem malo pogledal, pa mi je nekako dolgočasno in nezanimivo, moram pa priznati, da bolj kulturno kot tukaj. Celo osebe, ki komentirajo tudi tukaj, mi tam delujejo bolj kulturno. Bom še kdaj pogledal, če bo kaj zanimivega.

  • KAPIBARA

   Eden bolj svežih, je 91 Italijanom izdajal.. pa potlej zasluge pokasiral. On in njegov sin.. ČUDNO.. !!

   • Steiermark

    Pa ni bil samo eden ampak cela jugokomunajzarsko pripadna drhal….. po vojni , potem ko so revolucionarji prevzeli oblast, pa so pobili vse demokratične, ki so jim stali na poti ter zasedli vsa najodločilnejša in pomembna mesta, od sodstva dalje

 • šmentanamuha

  Voščena lutka zdaj odkrito sesuva našo državo in svoj narod. Ženska ima jalove možgane. Kako lahko nekdo tako sovraži svoj narod in težko priborjeno državo? Je to komunistična zapuščina ali pakt s hudičem? Kmalu bomo izvedeli. Karma bo zahtevala svoje …

  • zokispoki

   Rahlo odvratna, ta pupa !

   • KAPIBARA

    … Rahlo… ??

 • Darth Vader

  ne pozabite deliti na domoljubne strani skozi socialna omrežja…..predvsem evropske,saj mora celotna evropska javnost izvedeti, da je tanja fajon islamski kvizling ter na plačilnem seznamu george sorosa……v evropskih državah so veliko bolje obvečščeni glede sorosa in islamizacije…..jo bodo na vsakem koraku, kjer se bo gibala po evropi prepoznavali kot sovražnico

 • totex39

  Očitno ni bila še zadosti “kaznovana”, da igra tako sprevrženo igro.

  • samsara

   Ljudje se učimo zgrda. Eni bolj drugi manj, eni tudi ponavljajo do onemoglosti…

 • Amerikanc

  Nesorazmernost obravnave različnih verskih skupnosti s strani komunistične internacionale, nam da vedeti, da se moramo takih evro poslancev zelo bati, saj napovedujejo tretjo svetovno vojno. Potreben bi bil takojšen referendum za odpoklic udbopartijcev Fajonove, Vajgla in Kardeljevega vnuka iz EU parlamenta. Zamislite si malo kaj počnejo; zamislite si, kako boste čez 10 let napravljali otroke za v šolo in kako bomo morali biti pohlevni pred “velikim Islamom”, saj nam po forumih že sedaj odkrito grozijo in nas napadajo !

  • večni srb

   Vojno s čim točno, po brexitu, bo edina evropska jedrska sila Francija, če se ne motim, ki nima za burek proti rusom in ostalim nuklearnim gigantom.

   • Amerikanc

    EU bo v krizi vedno stopila skupaj in nastopila proti Rusiji, če bo potrebno. Rusija izolacijo EU zelo slabo prenaša, kar je že dokazala – ob okupaciji Ukrajine.
    Res da nas bo malo zeblo in da bomo ponovno prešli na trda goriva, ampak teh imamo dovolj, Rusija pa zaenkrat hrane nima dovolj.

 • učko

  Ogromno je še podkupljencev v tej državi, ki jih je kučanistični režim postavil na dobro plačana in “pomembna” delovna mesta in se prostituirajo predvsem muslimanskim šejkom, pa tudi Rusom in Kitajcem. Največ takih je po razno raznih “inštitutih” in fakultetah, na FF, FDV in EF. Zadnjič ste mel tle gor enga tacga doktorja komunistično-kretenističnih budalaštin.

  • večni srb

   Plačajo pa nemci, od katerih edino dobimo denar, a ne.

 • Fosa Stefan

  BRAVO TANJA, A IMAMI DOBRO FUKAJO, BOŠ ZANOSILA

 • resnicaboli

  izdajalka lastnega naroda iz vrst SD nič novega. Rdečim diši samo denar za lastni narod jim je malo mar.

 • luckyss

  Kot sem že dejal, Fafajonova je plačanka Sorosa…
  Bolje, da ostane v Bruslju, ko (če)bodo zadeve v Sloveniji stekle v pravo smer..

  • večni srb

   Zakaj bi bila kjerkoli na političnem položaju, če pa očitno ne zastopa nikogar pri nas,razen mogoče določene migracije.

   • luckyss

    EU itak nima nobene veze z demokracijo bi bil najboljši odgovor, ki zajema tudi Fafajonko..

    • večni srb

     Predstavljaj si, da se pol milijarde evropejcem gladko je* za evropski parlament in tja porivajo iste šalabajzerje kot mi, meni se zdi to dovolj demokratično, če je samo v tem problem.
     Ne vsi, eni EU jemljejo bolj resno kot svojo državo, taki pač zdaj vladajo zarukanim idiotom.

     • luckyss

      V bistvu gre pri vsem skupaj za precej srhljivo zadevo ..
      NWO je svoje cilje javno objavila…Med drugim tudi “depopulacijo” svetovnega prebivalstva na samo pol milijarde…ali kolikor že elita rabi hlapcev ..
      Kar se Evrope tiče so si zamislili kaos in anarhijo in potem ponudijo rešitev obupanim “staroselcem”, ki bodo seveda sprejeli vsako varianto..
      Razlika v “rešitvi” je le v tem, da tokrat ne bodo kurili Židov, ampak molilne preproge…in tiste na njih..

     • večni srb

      Plus sem ti dal za muslimane, ki bodo zgleda novi judi, itak so vsi isto pleme.

      Kaj je pravzaprav EU v očeh povprečnega evropejca, za ene je širši življenjski in geopolitični prostor, za druge je 3.rajh oziroma nadaljevanje nore nočne more germanske jare buržuazije, za katero je delal in se žrtvoval tudi hlapec Hitler.
      Imamo problem, ker sta viziji nezdružljivi, prej ali kasneje bo vsem jasno za kaero varianto v resnici gre in takrat bo ojojoj.

      Iluminatiji so v bistvu kul,opozarjajo samo na golo dejstvo, kmalu ta planet ne bo več sposoben preživeti več kot pol milijarde ljudi, razlog je prenaseljenost prebivalstva, ki se množijo kot zajci in so zaradi potrebe po življenjskem prostoru in hrani, uničili celo vreme celega planeta. Kaj bomo pa zdaj,zarikanci verjamejo,da bo tega sveta konec šele, ko bo Bog tako odločil in čisto nič prej, do takrat bodo pač jedli mano in spali na Noetovi barki, ki je dokazano tako velike sploh ne bi bilo mogoče zgraditi,v Sbeti Pravljic pa piše, da je bila zgrajena celo iz zanič lesa,medtem ko nobena mana seveda ne more nastati iz nič in zato ne obstaja. Ampak vsaj polovice evropejcev gola realnost oziroma popolna odstonost vseh čudežev niti najmanj ne moti, pa smo precej pametni proti američanom, kaj šele proti preostanku planeta, kjer se otroci všoli učijo samo pisatiin brati, da jim lahko potem lažejo.

     • luckyss

      Prenaseljenost planeta je mit…
      Če vsi zemljani stopimo drug ob drugega nas je ravno za površino Moskve..
      In, če bi desetino sredstev namenjenih oboroževanju in pobijanju namenili pridelovanju hrane, bi lahko nasitili vsaj 15 milijard ljudi…
      Pa itak imamo že sedaj viška hrane le razporejena ni pravilno…ker baje neke kumarice niso dovolj ravne ;)

     • večni srb

      Ne deluje to tako.

      Poglej si okolico velikih mest, je ja vse sam drek, dobesedno človeški drek iz mest pumpajo po tistih njivah, ki se raztezajo do koder seže pogled. Poglej koliko sam poješ v eni sezoni, preden zraste naslednji pridelek, najmanj toliko hrane rabimo vsi, letine pa niso vedno in povsod enako dobre. Vsaj tretjina hrane se vrže stran, ker vmes zgnije ali se zgodi kaj drugega.

      Ampak to je šele začetek te zgodbe, vzemi v rok travno biljko in stopi z njo pod drevo, ugani katera rastlina ima večjo površino klorofila, temu primerno se z izsekavanjem gozdov, nepovratno spreminja klima planeta. Narava ni stroj, karkoli bo, nikoli več se ne more povrniti v isto stanje ampak bo nujno nastalo nekaj novega, na golem kamnu nič ne raste.
      Potem je tu še higiena, marsikje so cela mesta prekrita s tankim slojem za nas nevidne plesni, polne bakterij, izbruhi epidemij so samo vprašanje časa, isto kot trajni izpadi elektrike, ko bo zmanjkalo fosilnih goriv, kar bo kmalu.
      Površina planeta je postragana koristnih elementov, lahko dostopnih rud ni več, materiali iz katerih so izdelani predmeti za vsakdanjo rabo, pa so se že spremenili v pesek in iz katerega ni mogoče narediti nazaj čiste snovi.
      Najboljši dokaz je eksodus številnih življenjskih vrst, ki ga planet ne polni od zadnje ledene dobe naprej, pa danes očitno ni nobene ledene dobe, a ne. Življenje ni pšenica in človek, vse je prepleteno, karkoli se bo zgodilo, starega sveta je nepreklicno konec, zato migracije, ne samo zaradi vojn, ker doma nimajo več življenjskega prostora.

     • macon

      In na koncu se bodo vsi Evropejci zbudili z veliko nižjim nivojem človekovih pravic in povprečnim standardom na nivoju paragvajskega ali perujskega.

 • večni srb

  Ko se je na začetku kariere zavzemala za albanske kosovce, so ji dali mir, nihče je ni kritiziral, zdaj se pa lahko nemoteno izživlja naprej, ker misli, da ni naredila nič napačnega in škodljivega za Slovenijo in EU.
  Po moje, še danes misli, da je pomagala Jugoslovanskim albancem, ne razume, da je tudi zaradi nje v Kosovo migriralo pol Albanije, od tam so migrirali pa k nam in po celi EU, čeprav v Albaniji seveda ni bilo nobene vojne. Tudi faco ima čudno, mimogrede.

 • Dragan Krstič

  Kako je umsko podhranjen velik del prebivalststva je razvidno iz dejstva da je bila to ženšče še nedavno najbolj popularna političarka v Sloveniji in če bi kandidirala za predsednika države bi bila verjetno celo iizvoljena. Ženska, ki ji je oče svetoval, punca brihtna glih nisi, vpiši se na FDV, znaš štrebati, bodi poslušna do “naših” in uspela boš v življenju.

  • večni srb

   A ni bil najbolj popularen Pahor, ki ga očitno skoraj nihče ne mara?
   Komunisti rečejo, da je nekdo faca, in vi preprosto nasedete.

   • Dragan Krstič

    Zagotovo bi Fajonka premagala Pahorja, je pa denar v Bruslju večji od predsedniške plače pa še manj truda je potrebno vložiti v delo euro poslanca.

    • večni srb

     Ne verjamem, je pri nas vseeno več pedrov kot šiptarije.

 • Dragan Krstič

  Preberite na Kurah pod Svet kako krade slovenska rdeča elita

  • večni srb

   A ti še hodiš natisti udbaški portal, se še nisi naveličal pranja možganov? Čudno, čedalje manj ljdi poznam, ki se še pustijo nategovati tistim šalabajzerjem.

   • Steiermark

    Inteligentni se pustijo “informirati” iz različnih virov, saj , kako bi pa naj sicer imeli priložnost primerjati laži z resnico?

 • VERRZIFIKATOR

  Taniya Ibn Al Fajoni

  RAZKRITA

  Zgodba je resnična kot nobena,
  ko možje so kot obiskovalci
  v hram prišli, razmer raziskovalci,
  sprejme jih deklina nasajena.

  Vse jim nudi, češ, samo poglejte,
  tale hram nam družno je razdreti,
  nov svetovni red gre zdaj podpreti,
  vse, kar vidite, samo imejte.

  Čudno, da deklina ni zakrita,
  vpliven verski vodja se sprašuje,
  mar se pred možmi nič ne sramuje,
  in zakaj tako je bojevita.

  Čudno tudi, da tako prodaja,
  kar je delo generacij skupno,
  mar živeti ji je preobupno,
  da tako se na očeh razkraja?

  Ni iskrena pač in ne odkrita,
  to možje na daleč so spoznali,
  eno bomo le pripombo dali,
  da je vsa do golega razkrita.

 • Nšo-či

  Preštela sem jih 24, glede na to, da ne gre za demokratično organizacijo ampak vojski podobno formacijo, se mi jih glede na 212 občin zdi kar veliko. Jim je Fajonova obljubila 24 džamij? Kdo bi vedel? Baje so dinamično klepetali o človekovih pravicah.

  • večni srb

   V Sloveniji je že zdaj precej več kot 24 džamij, le da niso tako razkošne, običajno najamejo kakšno pisarno ali poslovne prostore, ki jih preuredijo v namen bogoslužja. Isto kot vse normalne verske skupnosti skratka, ki jih je pri nas preko 40, delujejo kot društva, zato se čudakom splača vztrajati v tistih čudnih cerkvah, kjer vsaj nekaj malega dobijo od države, pa še družijo se med sabo.
   Zakaj sploh tak interes za islam, po moje, imajo največ masla na glavi katoliki, ki so na ta način nevtralizirali vpliv pravoslavnih cerkva v Sloveniji. Slovenci smo potomci srbov in hrvatov, prvi so običajno pravoslavci, drugi pa katoliki, le da so hrvati in albanci na splošno bolj verni. Posledično so slabši gospodarji in strokovnjaki.

   • RATATA

    Da smo Slovenci potomci hrvatov in srbov se nikakor ne strinjam in bi te v živo po kakšni minuti tvojega vztrajanja sunil v gobec in vamp!

    • samsara

     Genetsko smo sorodi slovanskim ljudstvom v smeri severovzhoda. Predvsem čehi, Slovaki…
     Je tako naneslo, da smo se tukaj srečali z nekakšnimi južnimi Slovani, (današnjimi Balkanci) potem pa so Germani zabili klin in nas ločili od naravnega zaledja.

     • Steiermark

      Germani nisso nič klina zabili, klin so nam zabili “južni slovani”, ki so si nas prilastili, čeprav z njimi nimamo nobene genetske povezave – po ameriških raziskavah bi naj bili najbolj kompatibilni z nemci, švicarji, avstrijci, ter skandinavci!

     • RATATA

      Madžari so se v bistvu zaklinili, nemci so le prodirali proti jugu in se širili navzdol po Štajerskem in Koroškem.

   • Steiermark

    zblojeni večni srbin, od kdaj pa so Slovenci potomci srbov in hrvatov? Kdo od tvojih rodžakov ti je to skrivnost razkril? In kje se v slovenstvu najdete vi srbi, v kulturi, načinu življenja, načinu razmišljanja ter inteligenci? Saj ne, da bi te zasmehovala kot manj inteligentnega, kot srbina ampak realnost – resnica je samo ena, o vas srbih, ki se s Slovenci in avtohtonimi v Sloveniji nemorete primerjati ravno zaradi vaše genetske povezanosti s turki, vašimi predniki, ki je tam nekje, kot pri podsaharskimi afričani, pod 70 IQ!

 • Djuro Sumar

  Tanja Fajon deluje v pravo smer. Ljudem je potrebno pokazati naš način življenja in razmišljanja, jih pozitivno izobraziti, da bodo sami ugotovili, da je njihovo razmišljanje pod verskim vplivom napačno in da takšni ne morejo preživeti v EU. Z njimi je treba delati s pametjo, ne na silo, ki pelje le v vojno in zločin. Tako bi morali obravnavati tudi katoličane, ki pa so zaradi sekularizacije zahoda že na višji stopnji razvoja in bo delo z njimi mnogo lažje.

  • večni srb

   Hrvatov in hrvaških bosancev danes skoraj ne ločimo več od starih slovencev, albanci pa se do danes niso asimilirali in se ne bodo nikoli, ker so del albanskih plemenskih skupnosti, katerim dolgujejo vse kar imajo.

   Fajonova je torej storila veliko napako, sočustvovala je z napačnim narodom, temu primerno je njena realna politična podpora, njeni volilci so zaposleni predvsem v čistilnih napravah in javnih deponijah.

   • Djuro Sumar

    Poznam kar nekaj asimiliranih Šiptarjev in poznam Hrvata, ki ima mnogo rajši Slovenijo kot svojo lastno državo.

    • večni srb

     Voli pa za hrvaške politike in odločitve, ki sovpadajo z njihovo državo, a ne, medtem ko šiptar pošilja pol zaslužka domov, v Albanijo,kjer s tistim našim denarjem naštancajo nove migrante.

     Se vidi kako imajo radi potomci hrvatov Slovenijo že po aktualnih dogodkih, če bi nam srbi kdajkoli v zgodovini delali kaj takega kot nam danes dela Hrvaška, bi jim napovedali veliki Jihad, pa se zaradi Pirana in vseh krajev ob meji sploh nihče pri nas javno ne sekira. SIcer so slovenci, ampak če Slovenija končno razpade, bodo šli pač nazaj domov, ker Hrvaška je za njih večna, mi pa smo samo molzna krava in bodoča kolonija, ki jo je treba najprej spucati vseh nasprotnikov hrvatizma. Ampak lepo počasi, ne smejo se obnašati tako zverinsko kot so se njihovi ustaški predniki, ker se potem cel svet zgraža, tako pa jim vsi dajo mir. Obstaja velika razlika med ustaši in domobranci, ki so bili samo paravojaške enote preostankov slovenskega parlamenta, ostali slovenci so bili asimilirani s strani sosedov, saj naša domovina zaradi njih ni več obstajala, ustaši so bili pa vsi hrvati, ki niso bili predvideni za smrt, po Zakonu o rasni higieni in glede na dobro voljo Vatikana.

  • Morala

   Potem pa res dolgo potrebujejo, da še niso ugotovili…

  • Dragan Krstič

   Duro Sumar, ne bodi naiven. Dokler se po Evropi gradijo džamije in njihove verske ustanove kjer učijo musliče o nestrpnosti do drugih verstev ne pričakuj nikakršne integracije kaj šele asimilacije.
   Sicer pa, kako boš polpismenemu ali celo nepismenemu kaj vbil v glavo.Ti ljudje se imajo za superiorne nad staroselci ker jih tako uči vera.

   • večni srb

    Po Evropi je religije čedalje manj, širi se edino ateizem in ta trend se bo nadaljeval do konca, odkar poznamo znanost, kar je 200 let, nihče več ne verjame v tiste prazgodovinske oslarije.

    • Dragan Krstič

     Ni res. Če se bo nadaljevala islamizacija Evrope se bo vedno več staroselcev vračalo h krščanski veri.

     • večni srb

      Kakšni veri, pa kaj je s teboj človek, a tebe znanost nič ne prepriča, čeprav lahko vse sam preveriš, religija pa očitno temelji na samih hudih oslarijah, pa vse verjameš?

     • Dragan Krstič

      V stiski se človek zateka k veri in bliža se čas ko se bo Evropejec zaradi islama našel na razpotju. Sicer pa škoda debate s teboj ker si preveč inteligenten.

     • večni srb

      Niti ne, v stiski se človek zateče k prijateljem ali poišče v sebi animalno naravo, vera je stvar osebne izkušnje, ki je največkrat povezana z vzgojo in izobrazbo, ta pa je zadnje čase povsod po svetu precej boljša kot kdajkoli.
      Poglej kaj so naredili pri nas z reveži, pokaži mi enega,ki je v skrajni stiski postal veren, tudi če je vse narobe in zelo trpijo, najprej pljunejo na Boga, ki jim zagotovo ne bo pomagal, saj ne obstaja, fanatiki pa, ki so jih spravili v tako revščino.

   • Djuro Sumar

    Preprosto, treba jim je dopovedati, da Bog ne obstaja. Pa ne le njim, temveč tudi vernikom vseh ostalih verskih sekt na planetu.

 • WatsonForus

  upam da jih bo enkrat dobila po pi…..

 • pajot

  imami iz Slovenije načrtujejo naskok na najvišje politične funkcije.
  Po vsej verjetnosti pa kakšen izmed njih načrtuje tudi naskok na tanjo fajon.

  • večni srb

   Nič ne načrtujejo, kdo jo bo pa kaj vprašal, v islamu se ve zakaj obstaja ženska na svetu.

  • Steiermark

   Glede na njeno kratko pamet in kratke noge, nebodo imeli “težavnega dela”……. eno ali drugo kozo še vedno zmorejo…..

 • sloustava

  Slovenec, drzavljani, volivec: na eni strani soba dr. Pucnika, velikega Slovenca, v samem EU Parlamentu, na drugi strani SD, KUCAN! Fajonova- ISLAM! Odlocitev na volitvah je tvoja. Jaz sem ZA Slovenijo, krscanski Evropo in cerkveno zvonjenje iz slovenskih cerkva. Alahala homeini naj pojejo v Arabskih drzavah, Arabci in Arabke in muslimani. A ne z ognjem in mecem v moji Sloveniji!

 • tasilo

  Fajonka ali kako stara nedojebana baba postane pizdajavka.

  • Dragan Krstič

   A ni Pahorju likala srajce, prala spodnje hlače in postiljala posteljo ko je služboval v Bruslju?

   • sumljivislon

    ..fajon t. iz – novega polja !

   • šmentanamuha

    Smo neki slišali, ja.

  • Nšo-či

   Pomanjkanje seksa praviš? Jst sem mislila, da ji manjka materinstvo. Zato so njeni cilji kratkoročni.

   • tasilo

    Saj je mati, namišljena, pa vendar. Njeba deca so ilegalni migranteki, njna deca so nebogljeni legibitrovčki in podobni defekteki, njeni otroci so vsi socialisteki in komunisteki in islamisteki in teroristeki, nad vsemi temi razprostira svoj zaščitniški plašč ko Mrija s Ptujske gore. https://www.google.com/search?q=marija+Ptujska+gora&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjYof3FtJbcAhVGYVAKHSXiDNEQ_AUICigB&biw=1313&bih=752#imgrc=IJ3RPimd_asklM:

    Pamžev ima kot bi jih naklel! Prava mati pa nikoli ne bo, ker je frača lezbača, grda prda, zabita ko kita in pod pazduhami ima sirkovo krtačo. Tko!

    • Nšo-či

     :) materino srce je polno ljubezni, pa vendar vztrajno v svojem cilju, da otroci postanejo samostojni. Ona ne poseduje kančka materinske ljubezni. Razvajen bogat otrok je, ki ni odgovoren do svojih “ljubljenčkov”. Božanje ni nobena ljubezen. Tudi prijaznost ni ljubezen.

   • sumljivislon

    [email protected] je to – eni pač imajo vse !? razen materinstva – torej nimajo nič !

    • večni srb

     Kaj pa osebe, ki ne morejo zaploditi otroka ali zanositi, je njihovo življenje potem nujno samo agonija in žalost, tudi če se valjajo v denarju in si privoščijo vse kar jim pade na pamet?
     Sanjaš, sam si, nič na tem svetu ni odvisno od tebe.

     • sumljivislon

      .maš prav – so ljudje ki si to želijo – toda povspetništvo in nedomoljubje nima nič z neplodnostjo..!…Sanje – so zdrav duh v zdravem telesu – ;) -croatia -england ..dejmo sosedi – čim več zastav – cro..;)

  • montyamp

   Možgani se brez sexa skisajo .
   Tanja je kisla kot limona .

 • montyamp

  Fajonko je zdravje zapustilo zato , ker je psihologija 75% zdravja .
  Možgani so center telesa , če center ni sposoben koordinacije med vitalnimi deli telesa , potem se poraja vprašanje ali so aktivnosti takšnega človeka v okvirih družbenim normam sprejemljivega .
  Remembering Srebrenica
  Remembering ,

  • večni srb

   Saj zate tudi že marsikoga skrbi, kake imaš ti zadnje čase.

   • montyamp

    A so tile IMAMI mogoče javno obsodili morije s strani muslimanskih mirovnih pobojev ???

    • večni srb

     Zakaj bi, oni so taki kot ti, samo za svojo rit skrbijo, nekako si morajo postlati, če mislijo živeti v germanskem prostoru, sicer je islama neprimerno manj kot si lahko misliš in bodo kmalu sneli tudi tiste patetične burke, ker niso praktične in zgledajo debilno.

     • montyamp

      Koliko gorja bodo doživeli Evropejci ob snemanju burk .
      Danes je nikab – tančica, ki prekriva obraz – večkrat simbol spolne represije in religijskega konservatizma.

     • Dragan Krstič

      Ni samo burka in nikab. Vse kar nekaznovano počnejo muslimani po Evropi je samo njihovo dokazovanje in posmehovanje staroselcem da so superiorni in vedno bolj bodo.

     • montyamp

      Prav imaš , škoda da je tako .
      Strpost med podganami ne prinaša dobrega , kot slovenska strpnost naroda 1945 med komunisti , ki nam je naredila TO .

     • Dragan Krstič

      Ja, to je posmeh evropski demokraciji. Če se bo tako nadaljevalo z islamizacijo se bojim za obstoj EU, sploh pa tega da bo prišlo do državljanskih vojn med staroselci in muslimani, kot jagoda na torti nesreče pa vedno večja popularnost skrajno desnih pa tudi skrajno levih fašističnih strank.

  • Steiermark

   Koliko mrtvih in ranjenih pa je še , tistih, katerih sploh ne objavljajo ali pa označijo za “nesrečo” in duševno prizadetost (s čimer se popolnoma strinjam, da so musliji vsi od prvega do zadnjega hudo prizadeti …duševno), in resnica nikoli ne pricurlja v javnost….

 • Dragan Krstič

  Kako pokvarjen stvor je Fajonova je razvidno da se kot socialdemokratka ni udeležila slovesnosti ob odprtju Pučnikove dvorane v evropskem parlamentu. Seveda se nihče od takozvanih slovenskih “socialdemokratov” ni udeležil te slovesnosti. Ali je vodilni “socialdemokrat” tovariš Židan kdaj prižgal svečko ali položil venec na Pučnikov grob? Seveda ne, tega filma od rdečih barab ne pričakujte.

  • večni srb

   Kaj pa naj pove o enem tretjerazrednem disidentu, za katerega nihče ne pozna niti enega njegovega omembe vrednega dela ali podviga?

   • Dragan Krstič

    Zate je tretjerazredni ker je izgovoril tisti znameniti stavek: Jugoslavije ni več. A te še vedno boli?

    • večni srb

     Niti ne, mene je navdihnil za nov citat, Slovenije ni več, zdaj gre za slehernega slovenca.
     Kaj praviš na to, meni se zdi vsaj tako dobro kot Pučnikova edina mojstrovina.

     • Dragan Krstič

      Če meniš da Slovenije ni več se vrni v Srbijo ki bo večna in vedno bolj se širi, do Sao Paola in Tokija.

     • večni srb

      Mislim, da Slovenija obstaja samo še na papirju in kmalu je še tam ne bo več, očitno se vsak bori samo še za svojo posrano rit, rojen sem v Sloveniji, sem slovenske matere sin, sicer pa moja družina izvira iz Evrope in balkana. Doma sem, kakor koli obrnem, razen če bi migriral na drug kontinent.

     • Steiermark

      Ti nikoli nisi bil in nikoli nebo Slovenec ampak si in boš ostal en bedni srbin, z materjo vred,…..

     • Steiermark

      Ne, on sanja o veliki srbiji, ki zajema tudi Slovenijo!

     • Mojca pokraculja

      Kradeš izreke in jih potvarjaš.
      Slovenije ni vec, zdaj gre za jugoslavijo.
      Ne bo ti uspelo, jugoslovenar!

     • večni srb

      Ampak moja priredba je boljša, bolj aktualna od originala.

     • KAPIBARA

      Po zaslugi Pučnika ni več Ju. države.. po zaslugi prodanih posrbljenih slovenceljnev, pa tudi SLO slabo kaže..

     • večni srb

      Opa, to pa ne bo držalo, če bi Pučnik postal predsednik reformiranih komunistov, ne bi nikoli zapustil jugoslovanske partije in bi juga še danes obstajala, v neki obliki.
      Saj ni bilo nobenih prvih upornikov in demokratov, to so samo otroci komunistov, ki jih je partija razočarala in zlorabila. Demokracije še danes ne razumejo, oni bi radi samo boljši komunizem, po možnosti tak socializem, kot ga je predlagal že Hitler,ki je podržavil popolnoma vse, popolnoma ločil cerkev od države ter zaukazal brezpogojno ljubezen do naroda in države.

     • Steiermark

      ti si navadno tele in srbski omejenec!

   • Steiermark

    Ti si pa resnično, večni butasti in prepotentni srbin, ponosen na svojo ignoranco in zaničevanje tistega, ki skrbi zate in te preživlja – Slovence!
    Sicer boš pa tudi po očiščenju Slovenije, vseh smeti, rdečih in balkanskih, prišel na vrsto tudi ti in boš izginil iz nje, kot tvoji rodžaci 1991 leta, ko so z repom med nogami bežali na trajekte v Kopru ter si nosili domov vse naropano v Sloveniji… Takšnim, kot si ti, bi bilo potrebno, TAKOJ, odvzeti državljanstvo in te izgnati, ker ne spoštuješ naše Države in naših najbolj zaslužnih, za samostojnost, ki so bili sami žrtve tega smrdljivega titoističnega jugosrbskega komunizma, pa so nas kljubvsemu uspeli pripeljati iz jugovukojebine v samostojno deželo …..Če se tako izražaš o dr. J. Pučniku, je to ali zaradi tvoje omejenosti in ignorance, kot srbin ali pa iz čistega sovrašta do tistega, ki ste ga preganjali, nazadnje je pa on in JJ pregnal vas!

  • Steiermark

   Ti psihopati hodijo “polagat vence in prižigat sveče” svojemu pederajzlu, enonogemu pedofilu in množičnemu morilcu, v beograd!

 • montyamp

  Tanja bi rada pokazala kako moč imajo ženske .
  Nora kot noč , seveda ne računa s kom ima opravka .
  Pri muslimanih hodijo ženske pred moškimi samo po minskem polju , tako da njeno napenjanje v smeri integracije kamenometalcev v civilizacijo , ni drugo kot posledica cerebralne paralize , ki se je naselila med vrstami SOCIALISTIČNIH DEMOKRATOV –SD –SAVEZA CENTRALNOG KOMITETA KOMUNISTIČKE PARTIJE SOCIALISTIČKE FEDERATIVNE REPUBLIKE YUGOSLAVIJE .
  Hebeš take demokrate , ki so razbili zdravstvo in sfukali državo , sami pa z jahtami po PLAVEM Jadranu .

  • večni srb

   Za vas hrvate, obstaja samo jadran… me res zanima od kdaj ste taki moreplovci, verjetno odkar ste italijanom čapnili dalmacijo in nam istro, zdaj se pa naenkrat morska velesila, čeprav ste do morja priplavali tako rekoč čez noč.

   • montyamp

    Jaz sem Hrvat toliko kot ti Slovenec .

    • večni srb

     Aha, se ti vidi po tvojih komentarjih, meni se pa zdi, če bi se ti urezal v roko, bi ti ven špricala hrvaška.

     • montyamp

      Swiss

     • Steiermark

      Ovaj srbin je še vedno na tistem srbskem pregovoru, govori srpski, da te razumije cijeli svijet….. Takšni primerki, kar opažam širom po Sloveniji, se lahko rodijo še generacije in generacije drugje po svetu, tudi v Sloveniji, pa bo to vedn: tamo gde stavi nogu srbin, je srpska zemlja…… Ne zavedajo pa se, da bodo kmalu lahko svoje noge “stavili” samo še v grobove……svoje

    • Steiermark

     Pusti ga, še vedno živi v mehurčku jugosrbizma, kjer so nas srbaki oz. jugosi s svojo “veliko srbijo – jugoslavijo” obravnavali kot neke prišleke, brez pravice do narodne pripadnosti in našega ozemlja!

   • šmentanamuha

    Mislim, da so Kosovarji kar prava kazen za vas Srbe. Ničesar se niste naučili iz zgodovine. Namesto zaveznikov, si iz Slovencev delate nasprotnike. Veliko si upaš, Srbin.

  • samsara

   Predvsem pa brezvestna in pohlepna veleizdajalka.

 • elh.

  A tile pa nimajo ženskih kvot??? In je Fajonki čisto vseeno.

  • Steiermark

   imajo pa “kamelje” kvote, kamor spadajo fajonke in vajgli – potem ko jih bodo ponucali kot uporabljajo svoje kamele, ki imajo večjo vrednost v njihovi kulturi, kjer žensko samo ponucajo, če slučajno nimajo koze ter dojenčkov, pri roki – potem jih pa kamenjajo ali kako drugače umorijo!

 • TOML

  Tale Fajonin smrad je treba na volitvah pospravit z dnevnega reda.
  Sem slišal, da jo Makedonci iščejo, pravijo, da jo bodo strgali kot staro cunjo.
  In Vajgla.

 • Dillinger

  To je bolna ideja njenega bolnega uma.V eu parlamentu predstavlja manj kot drek na palci in potem se čudi zakaj jo ljudje ne marajo.Njena “priljubljenost” je bila ustvarjena s strani levih medijev,predvsem rtv in pop tv.Utonila bo v pozabo,kmalu.

 • Kučko pod pručko

  Osovražena zaradi pohlepa

  Fajonka je iz sicer všečne ženske postala največja uničevalka lastne domovine. Že res, da je bila vzgojena v strogo rdeči družini, vseeno pa bi jo lahko v življenju srečala pamet in postopala tako, da nas ne bi uničevala. Zanima me, kaj jo žene, da se je tako srdito zagnala v vse mogoče dejavnosti, ki uničujejo Slovenijo in Evropo. Je to pohlep po denarju, ki ji ga sicer ne manjka? Dobro je plačana, da tudi v dragem Bruslju živi odlično. Si s tem, da se prodaja Sorosu, gradi kariero in stremi po še bolj pomembni mestih v evropskem parlamentu?

  Tanja je stavila na napačnega konja. Pokvarjena ženska, ki se mimogrede naredi še za najbolj užaljeno bitje pod soncem, bo dobila plačilo za svojo zlobo. To je sigurno, kot ga bo dobil tudi njen šef, pritlikavi sovražnik naše domovine.

  Oba sta namreč ubogi Sorosovi lutki in brž, ko se bo stegnila madžarsko-židovska podgana, bo konec tudi z njima. Bridki konec je čaka!!!

  • Dragan Krstič

   Nagrabila si je toliko premoženja da se ji ni treba vrniti v Slovenijo tako da ta strah odpade.

  • večni srb

   Zakaj ste pa podpirali albance in jih do danes vabite k nam, to so zdaj muslimanska baza, skupaj z bosanskimi muslimani in hrvati, ki verjamejo v iste arabske pravljice.
   Vsako leto se jih k nam preseli kakšnih 40.000, pa jih statistika tujih migrantov sploh ne zajema.

 • mapu

  Fajonka, pa ti imaš res dva predalčka v denarnici…
  V enem potrdilo, da nisi kokoš, v drugem pa …..

  • Dragan Krstič

   Fajonka izkorišča čas dokler so na oblasti leve neoliberalne stranke, dokler je živ Soros in Kučan.
   Ko tega ne bo več bo zanjo suša zato se zaveda da dobra letina ne bo trajala večno.Potem pa z nagrabljenim denartjem kamorkoli si bo zaželela. Slovenija takrat zagotovo ne bo več komunistična.

  • Pesjan

   Da si muslimanska kurba…..

 • Dillinger

  Vse ji prav pride tudi Srebrenica in naj v eu parlamentu pove kakšne svinjarije so
  izvajali vojaki Naserja Oriča-mudžahedini,ki so pred prihodom gen. Mladiča otroke,nosečnice,visoke straostnike…pribijali z žeblji na drevesa jih križali in rezali
  ter pustili zverem,vse v imenu alaha.

 • To si ona nabira točke, da bo bolj prodorna v Bruslju za sorosa….lahko bi ji rekli mogoče hitra povzpetnica.

 • Dragan Krstič

  Še nikdar nikomur nisem povedal tisto kar sem slišal od upokojenega belgijskega polkovnika s katerim sem se v hotelu na Djerbi pogovarjal na plaži. Bil je v mirovni misiji Združenih narodov v Bosni in ko sem ga vprašal kaj meni kdo je kriv za strahotno vojno klanje v Bosni, sploh Srebrenici mi je odgovoril: ne mislite da so krivi samo Srbi in Hrvati, tudi muslimani so bili veliki klavci in Srebrenica je samo posledica tega.

  • večni srb

   Verjetno seje čudil kdo je izvolil za predsednka tistega fašista Izetbegoviča, ki je začel svojo politično kariero kot Hitlerjev vojak, v brigadi rezalcev vratov.
   Se ljudje sploh zavedajo kako noro je bilo to v tistih časih, bi si danes kdo upal privoščiti kaj takega? Mogoče pa celo res, en Hitlerjev otrok je postal papež, drugi pa je potomec nacista in predsednik EU.

   • Dillinger

    Izetbegovič handžar SS.

    • večni srb

     Kakšen gnoj lahko izvoli tako žival za predsednika, to je zanimivo.

     • Dragan Krstič

      Za objektiven komentar je treba gledati vse strani.

     • večni srb

      Kdo je pa še bil v SS ali v Gestapo?

     • Dragan Krstič

      Državljansko vojno v Yu je treba gledati objektivo z vseh plati vpletenih narodov.
      Prvič je bila le posledica komunistične diktature nad narodi, ki so si želeli več svobode, drugić kot posledica ekstremnega nacionalizma Srbov, Hrvatov in muslimanov. En nacionalizem je pospeševal drugega. Ko ga enkrat zajahaš se ga ne moreš znebiti,, samo širi se v vedno večjo spiralo dokler ne pride do vojne.

     • večni srb

      Besede…
      Kaj točno je bil vzrok, po tvoje, kako naj bi se manifestirale te tvoje nacionalistične težnje?
      Nebi rekel, da je vse isto, eni vedno branijo obstoječe stanje, ti zagotovo niso hoteli spremeniti ničesar, pomeni nujno so morale obstajati alternative in vzroki zanje, ki so prepričali mase.
      Kakšni vzroki, kaj je manjkalo kateri koli republiki, da so se odločili za separatistično politiko, to je bistveno, ne vse metat v isti koš. Muslimani so morali biti tiho, ker so itak srbi ali hrvati, srbi še danes živijo povsod in so od nekdaj, pomeni razlog smo lahko imeli samo mi in hrvati, pa še to ne nujno isti razlog.

     • Dragan Krstič

      Saj sem napisal. Pomanjkanje demokracije, diktatura komunistov ter srbsko hrvaški ekstremni šovinizem. V Yu tedaj ni bilo politika kot je bil Gorbačov v SZ, ki je razpustil to državo brez vojne, ki bi uničila svet. Točno vem kaj se je dogajalo Srbom na Hrvaškem v drugi polovici 80. let, Hrvati so jih strahovito zatirali, podobno se je godilo Hrvatom v Srbiji. Pa še to ti povem, da so Srbi blizu Miloševićevemu ražimu že v začetku 2/2 80. let vedeli kaj pripravlja Slobo: državljansko vojno.

     • Steiermark

      Kdo je koga zatiral, ali hrvati srbe ali srbi hrvate, to je pravo vprašanje! Ali se ne spominjaš, kako so srbi zatirali Hrvate, v 70 letih, ko so Hrvati delali na tem, da se odcepijo o jugovine in so srbi poslali konvoje vlakov, tisoče srbskih miličnikov, ki so se po Zagrebških ulicah izživljali na mimoidočimi, ko so npr. ljudje vstopali ali izstopali na tramvaj in so jih ti miličniki pretepali ter tako ubili nosečnico… da ne navajam, kaj so storili z vodjem hrvaške vstaje, ne spomnim se kako se je pisal – ubili so ga s pretepanjem, iztrgali so mu ledvice itd. Ali je potrebno še naprej navajati dejstva o divjaškem ravnanju in obnašanju do svojih sužnjev, ki so se srbom uprli…..

     • Steiermark

      Glej srbin, razmišljaš po srbsko! S !kakšno pravico ste se srbi spravili nad Slovence oz. Slovenijo, ki nikoli ni bila del srbije, niti kulturno niti gensko! Kaj so imeli srbi za iskati v Sloveniji , vprašaj se od kod srbom takšna sla po krvi vseh, ki se jim nismo hoteli podrejati, čeprav smo jih morali vzdrževati, pa magari so nam od ust trgali in dajali srbom, kot najbolj zaostali naciji in nerazviti, v jugovini! To, da pa še danes “vsepovsod živite” pa pomeni samo to, da invazivna sorta, kot musliji. Od kdaj bi pa naj srbi imeli “exkluzivno pravico” nad vsemi narodi, ki so jih zasužnjili v jugovini – veliki srbiji! Slovenija je bila ena izmed takšnih žrtev, ko nas nihče ni vprašal ali hočemo postati sužnji srbov, niti nam ni bilo dovoljeno , po prvi sv. v. izvesti plebiscit, kot je bilo severnim Korošcem, da bi se lahko odločali ali hočemo ostati v matični domovini Avstriji ali ne. Enostavno smo bili okupirani ….

   • Dragan Krstič

    En je bil celo predsednik ZN.

    • večni srb

     No, še to, potem se pa čudimo, da gre cel svet k Hudiču.

   • Steiermark

    Za zverinsko rezanje vratov se pa obrni na taprave “inštruktorje”, ki pa niso bili SS ampak titova svojat, največkrat srbi, črnogorci itd. – vsaj v Sloveniji!

 • Dillinger

  Imami radikalizirajo mladce za krvavo morijo,ko pride močnejša vojska zbežijo.

  • večni srb

   Ni res, cerkev vrača ljudem upanje, če se borijo, ne mislijo več na samomor.

 • večni srb

  Tanja Fajon, velika zaščitnica kosovskih albancev, ki so v resnici iz Albanije, drugo pa pojma nimam o njej in me po doslej predstavljenem tudi ne zanima.

  • Zgornji

   Aja ? No, še to . Pol je pa Logično vseskupej.

   • večni srb

    A je še kaj drugega, ti veš kaj več o njej omembe vrednega?

    • Zgornji

     No, na splošno sem vedel že od Prej da je to ena ZLOBNA POKVARJENA HINAVSKA PARAZITSKA ČAROVNICA !!! ! !!! Kaj detaljnejšega pa nevem.

  • WISKY 1000

   Takoj v čuzo z njo

 • Zgornji

  JA, VERJAMEM DA TO NAČRTUJEJO , LOGIČNO, KAJTI PREPOLNI SO SAME SKRITE ZLOBE IN HINAVŠČINE !!! ! !!!

 • Artur

  Ali je lahko še kakšno babče tako pokvarjeno, ki bi rulo proti naši narodni identiteti ?
  “Psi lajajo hijena gre dalje” .

 • Dragan Krstič

  Za menoj potop meni Fajonka. To je življenjski moto največjih zlobnežev v zgodovini človeštva. Na Zbiljah si je kupila vilo z nagrabljenim denarjem, ki pa večino časa sameva. Zakaj je pro bono ne odda migrantom
  saj si je precej denarja nakopala prav na njihov račun. A to pa ne, to je pa samo moje.

 • milanček

  gravža računa, da jo bo vsaj kak musli nabrisal, saj drugi jo še pogledajo ne, je pač antipatična, da kar smrdi!

 • sumljivislon

  t. fajon …..kdor tuli v brezno mu ta dvakrat vrne – !

  • večni srb

   A je to en tak fizikalni zakon, ker meni se zdi samo še en neumen stereotip, ki nikakor ne drži.

   • macon

    Boljša varianta je, če gledaš v brezno, tudi to pogleda vate.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Ma tej se je čist sfrkljalo.

 • lado

  opranoglavci, z vakumom v glavi , to PRASICO STE VIIIIIIII IZVOLILI Z VLADO K, KI STE JO VIIIIIIII ,GOVEDARJI IZVOLILI !!!!!!!!!!!! A VA NI JASNO , ZAKAJ JE TAM , SPAKA STARŠEV , ČE JIH IMA !!??????? SRAM NAJ JIH BOOOOOO !!!!!!! IZDAJALCE SLOVENCEV !!! AMPAK , A NEBI ŠLI NA ULICE IN POTOLKLI TO , KAR JE ZA V SMETI !!!????? NEHAJTE VISET PO PORTALIH , NAJ NEKDO ORGANIZIRA KDAJ IN KJE SE ZBEREMO IN POTEM GREMO KOT STE ŠLI ZA RADARJE , “GOTOF” SI-TE , AL SO BILI RADARJI NAJBOLJ VAŽNI NA SVETU , TOLE VAM PA PAŠE , NORCI LENI , A MORAMO RES DOBIT PO BUČI -BOMO BREZ NJIH , ČE NE NAREDIMO SAAAMI REEEED !!!!! A BO KAJ !!!!!!????????????????????

  • Silka

   Mogoče bi se pa potrudil in napisal par normalnih stavkov, potem bi se mogoče celo strinjal s tvojim pisanjem. Žal pa so tvoji stavki brez repa in glave.

  • Djuro Sumar

   Po tvojem komentarju sodeč si goreč vernik. Veroizpoved ni pomembna, saj ste vsi enaki.

 • boogin1

  Od mene je prejela v neki drugi zadevi dokument po elektronski pošti. Objavljam majhen del poslanega pisma. Celotno besedilo sem objavil na neki spletni strani, seveda odgovora od nje nisem dobil.
  Za tiste ki ne bodo razumeli spodnjega, bom razložil v bolj preprosti obliki. Na primer, da EU želi zmanjšati delež in uvesti strožji nadzor in poostriti zakonodajo za voznike, ki nimajo narejenega vozniškega izpita, pa se vseeno vozijo po cestah, si oni predstavljajo tako, da poostrijo in uvedejo strožji zakon za voznike, ki imajo veljaven izpit in so dobri vozniki.

  Direktiva se sklicuje na »nedavna teroristična dejanja«, pozabljate pa, da so teroristična dejanje povzročili in v njih sodelovali med drugim tudi nezakoniti migranti, potencialno so lahko to tudi tisti, ki so jih tudi na shodu v Ljubljani vabili v Slovenijo, med njimi tudi slovenska poslanka, saj so vsa teroristična dejanja storili in so zanje odgovorni prav ljudje iz muslimanskih držav iz katerih migranti prihajajo.

  Državljane EU ogrožate in delujete proti njim najprej z vabljenjem nezakonitih migrantov v Slovenijo in EU, ki potencialno predstavljajo grožnjo za teroristične napade in kriminalna dejanja. Kot da to ni dovolj delujete proti sodržavljanom in državljanim EU
  Najbolj tragično in žalostno pri vsem tem pa je, da v potrebnost in v uspešnost teh odločitev celo verjamete.

  Državljane EU bi moralo biti strah pred takimi poslanci in predstavniki držav, kot ste vi, ki najbrž tudi druge zakone škodljive in ne v korist državljanom EU sprejemate s tako lahkoto in na pamet, ne rešujete pa dejanskih problemov in zadev za katere ste sploh dobili mandat.

  Za tako delovanje in zavajanje od državljanov Slovenije niste dobili mandata. Mandat ste dobili od volivcev zato, da boste delali za dobro državljanov SLO in EU.

  Direktivo ste več kot očitno potrdili, da je nekomu všečna oziroma pokorno potrjujete nesmiselne ukaze, ne glede na to, da delujete v škodo lastnim volilcem in otežujete posest zakonitim imetnikom orožja, ki niso problematični.

  Ker ne vi ne slovenski poslanci v EU parlamentu ne delate v prid Slovenskih volivcev in državljanov EU, ki so glasovali za vašo kandidaturo in za kandidaturo EU poslancev, se pri tem sprašujem za koristi in interese koga sploh delate ?

  • večni srb

   Jaz ti lahko rečem samo to, da eno je zakon, drugo je kako se izvaja v vojaško policijski džamaheriji, kjer je pravosodje totalno skorumpirano. Že obstoječe prometne zakone bi morali takoj razveljaviti, kaj šele uvajati še bolj brutalne, kjer bo še več možnosti za skrajni državni teror in korupcijo.
   Naj najprej pogrunta kako bomo izpostavljali in kaznovali pokvarjene policiste, tožilce, odvetnike in sodnike, šele potem se lahko gremo prometno avantgardo.

  • Soave

   + + + + + + ” Mandat ste dobili od volivcev zato, da boste delali za dobro državljanov SLO in EU.”
   Ker pa od SLO in EU dobi premalo cvenka, ima še eno ” honorarno službo.”

   • Djuro Sumar

    Poslanec mora delovati predvsem po svoji vesti.

    • Soave

     Eh, to pa ne bo čisto držalo. To je floskula, ki se je poslužujejo tisti, ki vedo, da bodo glasovali vedno in povsod proti predlogom SDS.

 • xtc

  Ne vem ,kaj ima sploh vlačit imame v parlament?
  EU je sekularna ne islamska,babo izgnat iz Slovenije in EU.
  Zanimivo ,a ne?
  Katoliški duhovniki nebi smeli kandidirati ,islamski imami pa?
  A ne gre za hudo kršitev ustave glede enakopravnosti?

  • Djuro Sumar

   Katoliški duhovniki in vsi drugi verniki lahko kandidirajo, če le želijo. Rajši se vprašaj, zakaj ne ustanovijo svoje politične stranke.

   • xtc

    Ah ja seveda,samo ,da bi Rode ustanovil stranko bi že bile na US zahteve za prepoved te stranke,ker smo sekularni.
    Daj nabijaj osel komu drugemu.

    • Djuro Sumar

     Več kot očitno nimaš pojma o pojmu. Da je država sekularna, pomeni le to, da je cerkev ločena od države in da imajo vse veroizpovedi enake pravice. Navsezadnje je NSI krščanska stranka, kajne.
     Do danes sem bil prepričan, da si bolj razgledan kot sedaj dokazuješ s tem komentarjem. Malo povprašaj svoje prijatelje kako je s to zadevo.

     • Steiermark

      Butl!

     • Djuro Sumar

      Dober komentar, ni kaj. Torej tudi ti veš toliko kot XTC o političnih strankah.

 • Soave

  Oprostite. . . . . zakaj že je ta trola užaljena ?

  • Djuro Sumar

   Po mojem zato, ker so desničarji tako zlobni in nečloveški, da bi ljudi pobili samo zato, ker so druge vere.

   • slosin

    a niso to delal komunajzli s tistimi, ki niso hoteli biti njihove vere…?

    • Djuro Sumar

     Kolikokrat naj še napišem, da komunizem ni vera, temveč ideologija.

   • Bozz

    Islamic Britain: the TRUTH about no go zones
    https://www.youtube.com/watch?v=wO08jBYokIM

    Djuro, kje si bil, ko so delili pamet?

   • Soave

    Pa kaj ima Fajonova tu zraven ? Saj je ateistka.Ona vse lahko.

 • montyamp

  Astrološka psihologija svetuje , da bo potrebno v politiko spraviti ljudi , ki niso nagnjeni k partikularnem delovanju za peščico fašistov kot v primeru Fajonove , kjer se žvepleni pritlikavec in židovski fosil Soros izživljata nad zavoženimi novinarskimi ostanki udbovskih zlorab .
  Nazaj k astrologiji .
  Tito-bandito rojen bik , kot Hitler .
  Fajonova je po tej plati njuna sestrična .
  Pri bikih se pojavlja težava s fiksnimi idejami , beton je beton .
  Problem nastane če beton pade na glavo nič krivim in lačnim mirnega življenja .

 • Dragan Krstič

  Če želite več zvedeti o Tanji Fajon najdete na googlu: Tanja Fajon postaja glavna zvezda levice.

 • Krtača 20

  Alah je zgleda močnejši in hitrejši od Kristusa. Kaj ne bo! Saj ste ga sami kristusarji lastnga boga na križ prbil.

  • Dragan Krstič

   Kaj lahko pričakuješ od bedaka kot je Krtača. Po njegovo je Kristus bog Alah pa sam Mohammed.
   Kaj je pa tvoj Tito? Buda?

   • Djuro Sumar

    Tito je bil samo človek in nič drugega.

    • slosin

     …slab človek, nič drugega…

     • Djuro Sumar

      Kakor za koga. Za nekatere je tudi Janez Janša slab človek. Pomembno je to, da je bil samo človek in ne Bog.

    • rabbit

     Bil je morilec, pedofil in človek, ki je rad živel na veliki nogi, narod pa stradal.

    • macon

     A zato so pionirčki mahali s papirčki, cela Juga pa je tekala v krogih s falično štafeto mladosti in jo na koncu faraonu prinesla na tribuno na štadionu v Beogradu, spodaj pa jih je tisoče prepevalo komunajzarske pesmice in delalo množične figure? To je bil verjetno spontan izraz hvaležnosti in ljubezni naroda do Titeja?

     Mumija Ramzesa II se je hkrati v sarkofagu vrtela kot na ražnju in si mislila: “P!3da, zakaj se nisem sam tega spomnu?”

   • domovina mili dom

    Bil je ateist, ki je zahteval, da ga slavijo kot boga.

   • Krtača 20

    Se opravičujem. Pol niste boga na križ prbil. Sam njegovga sina. Res bistveno boljš.

    • Dragan Krstič

     Še bolj bedasta od Krtače. Kristjani niso Kristusa na križ pribili.

 • Vrba

  V sovražnike ‘z oblakov
  rodú naj naš’ga treši gróm;
  prost, ko je bil očakov,
  naprej naj bo Slovencov dom;
  naj zdrobé
  njih roké
  si spone, ki jih še težé!

 • domovina mili dom

  Zgodovina se ponavlja. V daljni preteklosti smo za alarm, proti muslimanom, prižigali kresove. Zdaj jih bomo morali proti komunistom.

 • totex39

  Ona hoče sigurno biti zapisana v njihovo zgodovino, da je bila velika borka za islam, zato prireja za njih razne skupnosti skupaj z svojima postkomunističnima prijateljema.

  • lokec

   Nič ne bo pomagalo. Islam preferira moške.

 • Steiermark

  Tale oseba, kot izgleda na zgornji sliki, bi iz tistih njenih “mrtvaških flekov” rekla, da se bliža koncu svojega “poslanstva” na zemlji ter se zato tudi trudi, da čimbolj doseže in izvrši ukaze svojega gospoda, satana, v uničevanju človeštva – Ljudi!

  • WISKY 1000

   Tudi iz onostranstva jo bodo nagnali

 • Franc Šink

  Sedaj čakam povabila tudi za krščansko duhovništvo.

  • Slovenec

   Tega pa ne bo, niso krščanski duhovniki zanjo pravi.

 • Vera

  Še bolj bo užaljena , čez nekaj časa , ko se bo kdo obrnil proti njej .

 • xtc

  SLO komunisti pod Kučanom norijo in spodkopavajo Slovenijo kot EU na vse načine,no kmalu jih bo dosegla roka pravice in računo.
  Šarec je praktično že truplo nove volitve pa verjetno Decembra v celi zadevi sta le dva,kisi maneta roke pred novimi volitvami najbolj JJ,ki bo naskok še povečeal in delno Mesec,ki bi lahko pridobil na račun SD ja,ki se bo razpadel,izginil bo tudi SMC bolj ali manj kot tudi LMŠ,zaradi njihovega hujskaštva in izključevalnosti,nesposobnosti in prepirljivosti,bo levica na novih volitvah hudo kaznovane,kot je povedal že Pezdir.
  Seveda pa bo sedaj težje za Kučana,ki se je osebno znašel v kradljivi aferi mednarodnih razsežnosti,ki razkriva njegovo delovanje in njegovega omrežja kar vcelemu svetu,levakom se hudo zadrguje štrik.
  Pahor je dejansko že pred tem,da štarta z razpisom predčasnih volitev,saj meni ,da JJ ne more sestaviti vlade zaradi izključevalne poolitike določenih strank ,Šarec pa ni “materijal” za mandatarja,tretji pa verjetno nebi dsobil podpore SDS in verjetno NSi in SNS ter še koga.
  Skratka SLO Kučanlandija z NOB fašistično kložjo se vse bolj bliža svojemu zasluženemu koncu.
  No Kučan pa je sedaj javno razkrit pred celim svetom kot prvi mafijec v državi,ki odloča,kdaj,kdo in kaj-tole pa je bila direktno v čelo Milana.
  Ker so v igri svetovno težko kategorniki,je vse bolj jasno,da je Prosenčeva kljub lumparijah le postranska zadeva in,da je Kučan kot njegovi mafiji poslano precej jasno sporočilo,da morajo spokat ali pa bo hudo.

  • Djuro Sumar

   Sanja svinja kukuruz.

   • xtc

    Ja sanjaš.

 • črnaovca

  Jebi ga od nečesa je treba živeti in zaslužiti kak dodaten denar, lepota je z leti vse dražja

  • Dragan Krstič

   Kje ti vidiš lepoto? Je klopotača tudi lepa????????

   • črnaovca

    Za fakirja je klopotača ki se zvija ob zvoku piščalke nekaj najlepšega na svetu

  • sumljivislon

   eni so iz polja drugi / iz novega polja

 • centurion

  Prasica rdeča pripravlja teren za “selitev” 100.000 prepečencev
  iz Nemčije v Slovenijo.

 • Bozz

  Islamic Britain: the TRUTH about no go zones
  https://www.youtube.com/watch?v=wO08jBYokIM

 • lokec

  Ja kako je pa oblečena. Vsaj ruto bi dala na glavo.

 • Bozz

  The Elite’s Motive behind Mass Immigration
  https://www.youtube.com/watch?v=twc_0a2nOWY

 • PIA PlA

  Zopet so mi brisali moj spodnji komentar, le komu na NOVA24TV gre resnica tako zelo v nos.

  Ženska je nestrpna in žaljiva do svojega naroda, ki jo je poslal v Evropski parlament, da se zavzame zanj.

  Ne za teroriste, ki se izdajajo za imigrante. V Afriki uradno ni nobene vojne, zakaj Evropska unija sprejema begunce od tam? Naj opravi svoje delo! Doma imamo dovolj skrbi.

  Ženska pozablja, da je v Sloveniji 600 evidentiranih grobiščih žrtev povojnih pobojev. Je to dostojanstvo, za katero razglašaš, da so nam ga dali borci NOB. Je dostojanstvo, da imamo doma 200.000 upokojencev na življenjskem minimumu. Ženska pa spodbuja prihode ilegalnih imigrantov in skrb zanje prelaga na pleče slovenskih davkoplačevalcev.

  Komunizem je v EU izenačen z nacizmom, a se požvižgate na to in prirejate proslave rdeče zvezde.

  Zakaj se čudi, sama spodbuja sovraštvo, zdaj pa se čudi in joka, ker se je obrnilo proti njej.

  • Matt von Glanz

   ne vem, zakaj bi N24 to izbrisala

   • PIA PlA

    To se sprašujem tudi sama. Večkrat mi brišejo take komentarje, ki niso prav nič sporni, vsaj z vidika SDS ne.

    • Matt von Glanz

     tukaj so dosti bolj ekstremno desni in tudi ekstremno levi, ki ostanejo. Tako da je to neka napaka?

     • PIA PlA

      Ni napaka. Domnevam, da gre za osebno sovraštvo, čeprav na Novi24TV nikogar ne poznam. Verjetno kakšen študent na praksi.

     • Steiermark

      Tudi meni se to dogaja, čeprav mi brišejo komentarje, ki pa nebi smeli biti sporni in vprašljivi za objavo….Bo res, da imajo kakšne levaške infiltrirance ….

     • PIA PlA

      Možno, a vendar je večina tega brisanja osebna zamera.

     • Steiermark

      “Osebna zamera”, verjetno se ne spomniš kakšne napade name je izvajala ta ana job, psihopatinja, ki mi je kradla nick ter mi kradla identiteto, me blatila in skupaj z jovico “ugotovila”, da jaz nisem ženska ampak , bojda neki moški, po imenu marko, iz žalca….. To so pač psihopati, ki jim ni pomoči – ali pa ja…..

     • PIA PlA

      Vem, vem, nisi edina na katero se je spravila, in kljub temu ima še vedno dovolj naivnih vernikov, da ne rečem ravno bedakov, ki ji nasedejo.

    • Steiermark

     Mogoče imajo kakšnega “jugopadalca” za admina…..

     • PIA PlA

      Ne, hčerka od Ane Job je na študentskem delu!

     • Steiermark

      Ali govoriš resno ali se hecaš?

     • PIA PlA

      Resno, popolnoma, zakaj? Misliš, da je Ana Job mlada? Stara baba je!
      Glej, nič nimam proti starim ljudem, a če se nekdo izdaja za mladega, je pa v resnici star, se mi zdi … Oh brez veze, ne zanima me več.

     • Steiermark

      No, tukaj bom samo omenila, ko se je tale “lepotica”, mlada in z vkradeno fotko zaganjala vame, me sramotila, zmerjala, pa tudi mojo identiteto zamenjala z njeno itd. me je napadel tudi kakšen “moški” ki je opeval njeno lepoto in “inteligenco” . Meni je sicer vedno bilo jasno, da lahko kaj takšnega, kot počne ana job, počne samo motena oseba oz. psihopat!

     • Ana Job

      Hahaha, starka z otroki si ti! Baldeagla vprašaj kako zgledam, ne bo ti izdal moje identitete ve pa, da se lahko merim z ženskami iz revij, enako meni Ratata pa še kateri izmed mojih prijateljev, ki me osebno pozna. Otrok pa še nimam, upam pa, da bomo kmalu zibali.

      Da imamo med učitelji tako motene ženske kot si ti me prav čudi. Upam, da te bo usoda kaznovala za tvojo neizmerno pokvarjenost. In tudi upam, da te Nova skupaj s Steinmark dokončno odstrani.

     • Ana Job

      Nimam otrok, motenka bolna. Kako lahko ti poučuješ? Če boš nakladala bom objavila tvojo identiteto in tvojo moško, neprivlačno bučo. Pejt plezat in se fukni dol enkrat da bomo imeli mir pred tabo, psihopatka motena. Ni čudno da so vsi normalni zapustili tvoj kanal beden, kjer si ljudem blokirala besede in se niso mogli izražati.

 • Gr Enze

  TA SPODNJI CIGANI UTIHNITE ŽE ENKRAT PA DOMOV SE POBERITE KOLIKOR ČASA STE ŠE PRI MOČEH IN ŽIVI !

 • Slovenec

  Domov naj jih pelje, namesti in nahrani, itd.

  • Valter BraniSlav

   Saj jih bo.
   Na tvoj dom.

   • WISKY 1000

    A mogoče veš katere rase je ta baba?

    • Valter BraniSlav

     Izdajalske….barva koze ni vazna, vazen je karakter….

 • UDBA

  Že, ko sem mislila, da ne morem bolj sovražiti te kurv…. vidim ogled razstave “Remembering Srebrenica”. :)

  PS: Izgoračeš u paklu satanistička kurv…. :)

  • sprehajalec

   Na današnji dan tvoji ubijali po Sebrenici udbice….

   Gde Srbin udari, tamo trava ne raste….

   • UDBA

    Danes celotna BIH praznuje “Dan Oslobođenja Srebrenice” od poturčenih srpskih ekstremista. :)
    LINK: https://www.youtube.com/watch?v=bJ0uyBNemFE
    PS: Slava Generalu Mladiču i VRS. :)

    • sprehajalec

     I poubijanih, djeca, starci, nejač…..

 • Valter BraniSlav

  Krivi so oni ki volijo levake

 • Valter BraniSlav

  Vrni se marsal SFRJ veliki Josip Broz Tito in ocisti Slovenijo muslimanov in domacih izdajalcev kot Fajonka…

  • Steiermark

   Izgleda, da se bo kmalu “vrnil” satanov hlapec tito in s sabo ponesel vse izdajalce v Sloveniji, med njimi tudi to babjo spako, z “posmrtnimi fleki” – znaki razpadanja človeka, ki si upravičeno zasluži ime satanske pošasti…..ki deluje proti avtohtonim narodom in nam vsiljuje divjake iz afrike in bližnjega ter dalnjega vzhoda, svoje “brate” po zločinskem obnašanju….

 • WISKY 1000

  A je mogoče to fujonko spravit takoj na hladno,uničevalko slovenije?

 • Rožle

  Mal bi si pa že lahko tiste umazane fleke dol iz face sprala …

 • čopkovseved

  Meni izgleda zelo neslovenska , a je sploh našega rodu’

  • Rožle

   fejk .. je

   • čopkovseved

    Njeni materi je ime Neva! To je nemara srbsko ime ali pač nekaj južnega. Se motim?

  • sprehajalec

   Tudi mene spominja na zaščiteno manjšino v faco. Zato ji nihče nič ne more.

  • dob

   Človek božji, pa kakšno povezavo ima to s s čimerkoli*?!
   Zame je dobrodošel vsak, ki je antikomunist, antinacist, antifašist, anti-islamist in demokrat.

   • Djuro Sumar

    Nikdar ne boš demokrat, ker si proti vsakemu, ki ne misli tako kot ti.

    • Rožle

     Prle … a tut Đuro si ..?

     • Djuro Sumar

      Moj nik je Djuro in ne Đuro.

 • Capi

  In ta babura je po vsem tem še užaljena, razočarana, prizadeta? Pa saj ne moreš verjet….
  Saj prizadeta je, ampak umsko prizadeta……….ali pa tako pokvarjena, da se ji lahko reče prasica!

 • garfi

  ko bodo imami delali pizdarije naj se dobro zavaruje in skrije
  leWiČĆarji so pravi narodni izdajalci že 70 let

 • Slovenec 33

  Menda je slovenska poslanka v parlamentu EU
  Od nje še nisem zasledli akcije, besede ali dejanja, ki bi pomenilo kaj dobrega za slovenski narod.
  Ona je predstavnica struje, ki se trudi, da bi bil slovenski narod uničen in bi beseda Slovenija pomenila le še geografski pojem. Od tod njene podlosti s katerimi promovira okupatorje in okupacijo Slovenije.

  To je prava veleizdajalka Slovenije in ineteresov slovenskega naroda.

  Oglejte si njeno fotografijo in boste videli kako izgleda topoumni produkt usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma, ki deluje kot idiot in ne doume pojma patriotizma.
  Glede na to, da je bila podprta s strani stranke, ki jo sestavljajo potomci verskih blaznežev, ki so izvajali genocid nad slovenskimi rodoljubi, ki še vedno ležijo po več kot 600 moriščih po slovenski zemlji, je dejansko zelo podlo od nje, da se repenči glede genocida v Srebernici, čeprav je bil tudi ta genocid zločin, nič manjši od genocida nad slovenskimi rodoljubi, le de je bila Srebrenica eno morišče. Po slovenskih deželah je pa več kot 600 morišč.
  Prava pritlehna podlost pripadnikov najbolj zločinske religije v zgodovini človeštva, ki prikrivajo genocide. In te gospe ni prav nič sram, da ji pripada.

  • črnaovca

   Kar se tiče topoumnosti usmerjenega izobraževanja je treba biti previden ker je kar nekaj teh produktov v vseh strankah

   • Slovenec 33

    Se zelo strinjam s povedanim.

    Je pa razlika v niansah, ki so bistevene.
    Komur je to usmerjeno izobraževanja uničilo širino razmišljanja bleja v smer idiotizma.
    Nekaterim pa je uspelo ohraniti neusmerjeno glavo in taki vedo, razumejo in zagovarjajo patriotizem v takih primerih, kar pa za omenjeno tovarišico nikakor ne drži.

 • Ashtar Sharan

  Fajonova komaj čakam Da pride KRAMOLA da te lastno ročno oderem kod divjo kurbo krmača židovska fuj smrad

  • Djuro Sumar

   Zelo krščanski komentar, ni kaj.

   • Steiermark

    Meni se ta komentar tudi zdi extremističen, pripaden religiji, kateri pa spadate vi, z fajonko vred, v komunizem! Prav po njih se vzgledujejo vsi ostali extremisti, posebaj islam! In če je pri nas “sekularna država”, kako to, da nas pa vodijo, vsaj 27 let, najvišji predstavniki te krvoločne zverinske religije, po pedofilu titu, komunizmu? Mi laho odgovoriš?

    • Djuro Sumar

     Seveda lahko. Komunizem ni religija, ker nima Boga, nebes in pekla, živimo pa že 27 let v demokraciji in svoje voditelje izvoli ljudstvo na volitvah. Kje vidiš extremizem pa res ne vem. Kdaj sem napisal kaj extrenističnega? nikoli. Napišem le svoj pogled na svet in dogajanje na planetu.

     • Steiermark

      Tudi Budisti nimajo boga, pa je religija! Pri nas pa je za boga obveljal veliki pedofil in množični morilec, tito, kateremu hodite na romanje, še danes! Njegovi “mali bogeci” oz . nadaljevalci njegove religije – beri, uničevanja naroda in ropanja, nam pa še naprej poveljujejo in nas uničujejo, ropajo , siromašijo. Najboljši dokaz za siromašenje ljudi, s strani komunistov, si pa ti, kar dokazuješ s svojimi komentarji, da kljub siromašenju si še naprej njihov pristaš in hlapec! Kar se pa “demokracije” pri nas tiče, je pa nimamo 27 let, ker demokracije nemorejo “voditi” komunistični morilci in roparji ter njihova podganja svojat, torej imamo neke vrste “iluzijo o demokraciji”!

     • Djuro Sumar

      Buda je njihov prerok, kar pomeni, da je zanje Bog, kajti brez Boga ni vere.

     • Steiermark

      Daj, preden se začneš smešiti in nadaljevati s tvojim “globokim poznavanjem” religij, vzami v roke kakšno knjigo, ki obravnava svetovne religije, pa ti bo morda malo bolj jasno!

     • Djuro Sumar

      Tudi Buda je bil brezmadežno spočet, tako kot vaš Jezus Kristus.
      Ne študiram verstev, ker me ne zanimajo, kakšno malenkost pa sem le prebral.
      Bedak je tisti, ki trdi, da je komunizem religija, ker je popolnoma jasno, da je ideologija in da Tito ni nikakršen Bog, temveč zgodovinska oseba. Še posebej pa je bedarija danes debatirati o Titu, Stalinu itd.

     • Steiermark

      Ena velika bedarija si ti, ki takšne spuščaš, da bi človek počil od smeha ob prebiranju tvojih “dognanj”, da je buda bog in da je bil brrezmadežno spočet! Velik bedak. Če si kakšno “malenkost le prebral”, potem pa tistega tudi razumel nisi, kar si prebral, tako kot večina tistih, ki vam razen cirilice nič drugega ne gre kaj posebno od rok….. Če pa ne razumeš niti tega, da je komunizem religija, za vas bedake, s pokvečenimi pedofilskim pederajzlom na čelu, potem ti tudi pomagati nemorem….. Vaša komunistična religija je enaka islamski, kjer se vse, ki ne pripadajo vaši religiji ali islamski, odstrani, s klanjem…..veliko drugih podobnosti imate tudi z islamom: npr. pedofilijo, ki je pri vas in muslijih uzakonjena in prakticirana – tito je bil pedofil (njegovi pristaši in širilci komunistične religije , tudi), mohamed pa enako – pedofil, mesar in ropar- tito njegovo ogledalo!

      Odgovori

     • Djuro Sumar

      Takole piše: Budovo spočetje in rojstvo. Štirje angeli varuhi so prišli, jo vzdignili skupaj z njenim ležiščem in jo odnesli v himalajsko pogorje. Zatem so prišle žene teh angelov varuhov, jo odvedle k jezeru Amotatta in jo okopale, da bi bila čista vsakega človeškega madeža. Nedaleč proč je bil Srebrni hrib in na njem zlati dvorec. Tam so razprostrle božansko ležišče z vzglavjem obrnjenim proti vzhodu in jo polegle nanj. Tedaj je bodoči Buda postal sijajen bel slon. Povzpel se je po Srebrnem hribu navzgor in trikrat obkrožil materino ležišče, s svojo desno stranjo obrnjeno proti njej, nato pa jo udaril po desnem boku in videti je bilo, kakor da vstopa v njeno maternico. Tako je sredi poletja med praznovanjem prišlo do spočetja.
      Toliko o rojstvu Bude o religijah pa ne bom debatiral s teboj, ker pač nimaš pojma o tem kaj je religija in kaj ideologija.

     • Steiermark

      Za roditi “boga slona” je pa res moral vstopiti v “maternico” budove matere, ki je pa, milo rečeno morala biti kot kakšna postojnska jama….Sicer zelo podobno levaškim materem in njihovim “maternicam”, v katere so “vstopali” rdeči , kar masovno…..

     • Djuro Sumar

      Očitno tvoje znanje obsega le sovraštvo do “rdečih”, tako kot pri večini farških ovac.

     • Steiermark

      Čas je, da se vsi vi pritepenci, ki ne prenesete avtohtonih v Sloveniji, speljete iz naše dežele, namesto da nas, potem, ko ste privilegirani z našim denarjem, tudi zasmehujete in žalite! Ja, sovražim rdeče bebce in zločince, je prepovedano? Boste nam vi odslej naprej povedali, kaj smemo in česa ne…..bebec! Preziram vas….

     • Djuro Sumar

      Govorila sva o budizmu, ti pa sedaj blebečeš o pritepencih.
      Sovražiti ni prepovedano, ni pa po verskih vrednotah, saj pravijo, da so vse vere miroljubne.
      Jaz ne preziram nikogar, niti tebe. Bolj se mi smiliš.
      Če pa že govoriš o pritepencih, moji so se pritepli v naše kraje pred več kot 500 leti. Kar lepa doba, kajne.

     • Steiermark

      torej so tvoji predniki bili divjaki iz turčije, ki so takrat še na veliko vdirali v Evropo in širili vašo “miroljubno vero”!

      Pa nehaj fantazirat, da sva midva “govorila”, ker s tabo nimam nobene potrebe mlatit prazne slame, ki jo ponujaš, drugega pa sposoben nisi…. Nehaj nakladat in me pusti pri miru, sicer te bom blokirala! Adios, con diablo….

     • Djuro Sumar

      Te moram razočarati. Moji predniki so iz avstrijske Koroške. Tole debato o budistih pa si pričela ti in te nihče ne sili vanjo. Imaš pa problem, ker je tvoja splošna razgledanost precej na psu in se osredotočaš le na sovraštvo do “komunajzarjev” in socializma.

     • Steiermark

      Aha, sedaj sem pa obogatena za še eno spoznanje….Torej ttvoji predniki so iz “avstrijske koroške”, ja, o tem priča že tvoje ime – tipično avstrijsko – koroško.

      Ti tvoji “predniki z avstrijske Koroške” (tako koroška, kot štajerska sta bili vedno Avstrijski) , šele po haranju srbov po naših deželah, in po zaslugi bedaka maistra

      smo padli v njihove kremplje, ko so nas 1918 iztrgali iz naše matične domovine. Tvoji predniki, bi pa rekla, da so res “iz Koroške” in sicer od takrat, ko so turki ob vpadih v Evropo, “pozabili” kakšnega svojega muslijevskega divjaka . Veliko takšnih divjakov se je kasneje prilagodila naši kulturi in se pokristjanila, pri tebi se še pa vedno da opaziti gene, ki kličejo po islamu….

     • Djuro Sumar

      Še kar “govoriš” z menoj? Kako pa veš kako mi je ime. Ali je tebi ime Steiermark? Verjetno ne. Meni moje poreklo ne pomeni pravzaprav nič in mi je popolnoma vseeno, tudi če bili moji predniki iz Etiopije, ampak teta mojega očeta (živela je v Novem mestu) je bila slučajno zgodovinarka in je raziskala družinsko drevo in je pač prišla do takšnih zaključkov. Če bi se lahko sam odločil, bi imel celo rajši prednike od kje drugje, kot iz germanskega področja, ker Nemcev in njihovih južnih bratov Avstrijcev, ne cenim prav posebno. Ampak človek pač o svojem poreklu ne more sam odločati.
      Moji geni pa ne kličejo po nobeni veri, ker sem 100% ateist, saj noben pameten in razgledan človek, ki razmišlja samostojno, ne more verjeti v zgodovinske pravljice, od takrat, ko ljudje niti tega niso vedeli, da je zemlja okrogla, da kroži okrog sonca in jim ni bilo jasno zakaj grmi in se bliska. Ti si očitno še vedno na tem nivoju.

     • Steiermark

      Turški potomec, saj ne govorim s tabo, odgovarjam samo na tvoje bedasto kvakanje…… Đuro sumaru, kaj pa je to, če ne tvoje ime, oz. zakaj si si pa nadel takšno balkansko ime, če bi bil, Slovenec ali celo potomec Korošcev (razen če si potomec tistih turkov, ki so ob vpadih ostali na Koroškem), si nebi nadel balkanskega imena….Pa ne sekiraj se, glede svojih “prednikov iz germanskega območja”, saj zato, če so se turki reproducirali na Koroškem, med Germani, še zato niso – niste Germani! Seveda o svojem poreklu nemoreš odločati, še vedno velja tista, kjer se govori o prašičku, ki se je skotil v kravji štali ter si domišljal da je krava oz. tele…… Ne sekiraj se, nikoli neboš tisto kar nisi – German! Seveda pa turčin, zaradi svoje genske posebnosti, nemore ceniti nikogar drugega, kot svoje “sobrate” iz svoje štale!

     • Djuro Sumar

      Hvala bogu moji predniki niso germanskega izvora, saj so Slovani prišli v te kraje od drugod in naselili območje nekdanje Karantanije. Če bi bila vsaj malo pametnejša, bi lahko celo sama ugotovila moje ime in priimek, ki nima nobene povezave ne s Turki, ne z Germani.. Sicer pa še nisem slišal, da bi se kdo pisal Sumar. Morda ti poznaš koga s tem priimkom? Sicer pa sem ti že povedal, da me poreklo sploh ne zanima, sem pa zelo vesel in srečen, da sem se rodil v Sloveniji, ki je na žalost eden redkih otočkov miru na tem z različnimi nasilnimi veroizpovedmi nastlanem planetu. Dobro pa je tudi to, da ste kreteni, kakršna si ti, tukaj v manjšini.

     • Steiermark

      sumaru, kaj se sprenevedaš, tvoje ime sumaru, pomeni osel in je pogosto v tvoji domovini, med osli, na balkanu, kjer so te tvoji “predniki” izgubili….

     • Djuro Sumar

      Nakladaš brez veze.

     • Steiermark

      Trotl!

     • Ana Job

      Zelo, zelo bolna oseba, to sva z Jovotom že davno ugotovila, da nas ima avtohtone Slovence za divjake in južnjake, povzdiguje pa Nemce. Take bi moral samo spokat na vlak za Nemčijo na marš.

     • Slovenec 33

      Nimaš prav
      Komunizem je najbolj zločinska religija, ki je v svojem obstoju (ca 100 let) potolkel več kot 200 mio svojih sodržavljanov.
      To je religija, ki temelji na zločinu in terorju, kjer patrijski sekretarji z orožjem uveljavljajo vero.

      Rezultat so morišča slovenskih rodoljubov po slovenski zemlji, več kot 600 jih je.
      Samo verski blazneži so sposobni takih zločinov in te verske blazneže definira genetska deformacija, ki jo lahko enačiš z živalskostjo. Če bi zadevo definiral s katerokoli boleznijo bi žalil te bolnike, tudi največjoi debili niso tak poden.

     • Steiermark

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • Djuro Sumar

      Najprej se daj podučiti kaj je religija, potem pa pisari.

 • Mirko Zidenjsek

  Clovek ne more verjet in za te stvari je se placana.Ali res v Sloveniji ni cloveka, institucije,ki bi lahko zaustavila to norost.Brez besed,samo kaj pomaga,ce nas taki ljudje peljejo v pogubo.Ze ko jo v faco pogledas ,vidis da z njo ni nekaj uredu..Treba jo je nakako odmaknit in potem sodit za vso skodo,ki jo je naredila Sloveniji

 • Mirko Zidenjsek

  Saj to je to, povsod so krivi kristjani.V Makedoniji so siptarji ovcke in vsako leto jih je vec in imajo vec ozemlja,v Bosni so samo Srbi klali a 300000 jih je bilo pregnanih iz Bosne.Na Kosovu so zopet muslici bogi,a Srbi so izgubili Kosovo.Ali je to splet nakljucij ali pa je to delo fafonk in njej podobnih(beri ZDA,Soros)Povsod podpirajo muslice,ovce pa se vedno verjamejo,da so klali samo Srbi in tisti ki malo bolj spremljamo vemo da so siponarji delali najmanj take svinjarije kot Srbi in da so klavci iz bliznjega vzhoda delali v Bosni veliko vecje svinjarije kot so jih Srbi.Ameriska propaganda pa dela svoje,muslici so bogi in zrtva povsod,a glej ga zlomka,vedno blizje so nam in vedno vec jih je.Ko pade Srbija,Makedonija bo padla kmalu tudi Slovenija.In zato kar pisite o Srebrenici.Poklani so bili tako Srbi kot Bosnjaki,samo da se pise samo o Bosnjakih.Samo jih vi podpirajte ,ker s tem podpirate Fafonko in njej podobne

  • Djuro Sumar

   Seveda niso povsod in vsega krivi kristjani. Krivi so verniki vseh svetovnih religij, katere pohlepneži (beri kapitalisti) vodijo kot ovce v prepad in jih zaradi svojih koristi uperjajo ene proti drugim. Ateisti smo le kolateralne žrtve in edini, ki lahko človeštvo usmerimo v mirno, človeka vredno življenje, kjer bodo vsi prebivalci sveta enakopravni.

   • Mirko Zidenjsek

    In kaj bos naredil,kot ateist bos prej zaklan kot kristjan,ker najhujsi so neverniki.Hotel sem povedat,da se muslici kazejo kot zrtve v vseh podkupljenih medijih s streni Sorosa inn ostalih,kristjani pa kot klavci.Poglej na 24 ur vsako leto povite nepismene babure prestevajo zrtve v Srebrenici.Ali mogoce kdo ve koliko je bilo v nocnih upadih v srbske vsi poklano Srbov?Ve se tocno,samo to ni pomembno in zaradi tega nocnega klanja se je zgodila Srebrenica

    • Mirko Zidenjsek

     Pa da se razume da sem cisti Slovenc

     • Dragan Krstič

      V skoraj vsakem belem čistem Američanu iz staroselskih družin najdejo forenziki gene afriškega pa tudi indijanskega porekla. V 400 letih zgodovine teh čistih družin se je našla oseba, ki je omadeževala belo ameriško raso.Govoriti o čistih Slovencih je precej na majavih tleh. Marsikateri bi na osnovi analize DNA ugotovil da je bil njegov prednik afriškega porekla, Alžirec, Maročan, ki je kot Napoleonov vojak zaplodil čisto Slovenko, hahaha.

     • Terminator

      Dej crkn čefur pofukan,pa se spelji tja na tvoj pofukan balkan,tukaj si samo zato,da se šlepaš na našo socialo,marš u pizdo materino,to sigurno razumeš.

     • Djuro Sumar

      Tudi sam sem, kot ti praviš “čisti” Slovenec, kar pa se mi zdi popolnoma nepomembno. Človeka ustvari okolje v katerem se rodi. Vsi, prav vsi se rodimo ateisti, potem pa okolje naredi muslimane, katolike, pravoslavce, budiste itd.itd.

    • Djuro Sumar

     Meni je žal vsakega nasilno ubitega človeka, ne glede na to kdo je hujši. Večina kar prebereš kjerkoli v medijih pa je čista manipulacija, pa naj bo to na 24 ur ali NOVA24TV, Delo, Demokracija itd.itd. Jaz si svoj pogled ustvarim sam, predvsem iz svojega vsakdanjega življenja v svojem okolju. Nikdar nisem trdil, da imam prav, ampak mislim in dojemam svet tako kot ga pač vidim s svojimi očmi.

   • Dragan Krstič

    Ja komunisti, ki so prav tako v veliki večini ateisti so pa nedolžne ovčke.

    • Djuro Sumar

     Ne govorim o komunistih, temveč ateistih.

   • Slovenski štor

    “Ateisti” ste največja zabloda!Če se imenuješ ateist,priznavaš Boga.A,ti to ni jasno!Imenovati se moraš drugače.V tem trenutku je na Svetu samo ena vera,ki je tako agresivna,da ogroža našo civilizacijo.Berite:S.P.Huntington,Spopad civilizacij in vsaj še Oriana Fallaci-njene sijajne knjige o tem problemu.Djuro Sumar,ne le “ateisti”,ampak vsi,ki spoštujemo in živimo ZLATO PRAVILO,moramo združiti moči,da bo na tej Zemlji smiselno živeti!Drugače je konec!

    • Djuro Sumar

     Kdo naj združi moči? Zakaj smo ateisti največja zabloda?
     Zakaj ni smiselno živeti? Kaj pa je sploh smisel življenja?
     Ateist pa pomeni nevernik, človek brez vere v Boga. Kaj ti tukaj ni jasno?

     • Slovenski štor

      Ti sploh ne veš,kaj pomeni beseda ateist.Poiskušaj razumeti besedo!Če te prav razumem,tebi sploh ni potrebno omenjati Boga.Zakaj moraš razpravljati o Bogu?Če ga ni?Pač ne govoriš o nečem,česar ni!Združiti moči pomeni,da se upremo agresiji islama in vseh,ki ne priznajo ZLATEGA PRAVILA.To je najmanjši skupni imenovalec za normalno smiselno življenje.Sicer pa,nevernikov ni!Tudi ti nisi nevernik,v nekaj gotovo veruješ!

     • Djuro Sumar

      Kaj je ZLATO PRAVILO? Razloži mi pomen besede ateist. Kaj je normalno smiselno življenje? Ali sploh veš kaj je smisel življenja. Živijo tudi rastline in živali, kaj je smisel njihovega življenja? Če obstajajo verniki je jasno, da obstajajo neverniki. Le kako ti veš, da jaz verujem, če jaz vem, da ne verujem. Ločiti moraš pojma Verovati in verjeti. Pa kdo naj združi moči proti agresiji islama? Po mojem mišljenju takšna agresija ne obstaja.
      Zelo poenostavljeno je tvoje razmišljanje. Sploh pa nisi odgovoril na nobeno moje vprašanje.
      Trdiš da nevernikov ni, obenem pa trdiš, da smo ateisti zabloda. Če nas ni, ne moremo biti zabloda.

     • Slovenski štor

      Zlato pravilo-tako torej vse,kar hočete,da bi ljudje storili vam,tudi vi storite njim.To je namreč postava in preroki.(MT 7,12).Beseda ateist: theos-bog,teist-bogoverec,a-ne.Ateizem-zanikanje Boga,ateist-brezbožnik.Religija-vera,religio-strah božji.Verovati-credere,credo-verjamem da,veruje.Zlato pravilo najdeš v mnogih knjigah,samo v Jugi(Sloveniji) se ga nismo učili.Zakaj,zato,ker je zapisano v Sv.Pismu(tisti,ki smo hodili k veronauku, smo ga spoznali).Smisel življenja je Pot in Resnica.Smiselno življenje je zgodba vsakega od nas,ki ne ovira in ne posega v življenje drugega.Rastline in živali imajo svojo vlogo in smisel v povezavi s človekom.Bistvena razlika je v zavesti,svobodni volji,umu-abstraktnem razmišljanju,samoopazovanju….Skratka človek je telo in duša.Če obstajajo verniki,ni nujno,da obstajajo neverniki!Zelo ločim besedi:verovati in verjeti.Verujem v Boga,verjamem,da je voda mokra.Izkušnja bo spremenila tvoje mišljenje-ko boš verjel v agresijo bo prepozno.Si kdaj slišal za OCKHAMOVO BRITEV?…Dovolj!

     • Djuro Sumar

      Da poznaš stvari katere opisuješ pa res ni potrebno hoditi k veronauku in verovati v Boga. Jaz verjamem v človeško dobroto in to mi je popolnoma dovolj, smisel svojega življenja pa vidim v svojih naslednikih. Duša pa je nekaj abstraktnega, kar so si izmislili farji, da vas lahko vodijo kot čredo ovac. Tvoje zlato pravilo pa je neumnost, vsaj zame, ker nimam prav nobene želje da mi kdo kaj stori in tako tudi nimam želje komu storiti karkoli. Pravzaprav poizkušam biti boljši od svoje okolice. Predvsem pa, da omenim aktualno zadevo z muslimani, oni so zame ljudje prav tako kot vsi drugi in jim ne želim ničesar slabega.

     • Slovenski štor

      Nihče ne govori,da bi kaj “storil”,govorim-pišem o morali-etiki,ti obrneš in si že v “fiziki”!Kdo so nasledniki?Kaj pa je abstraktno?Zrak?Duša ni abstraktna!Ti si dober človek,tako praviš…Takoj za tem,mlatiš:farji izmislili,kristjani ste ovce(ovce smo vsi,ki verujemo-tudi muslimani?).Celo se ti zapiše:…poizkušam biti boljši od svoje okolice….Meni pade na misel:kako slabo okolico imaš ti,ki tako pišeš….Tudi za mene so muslimani ljudje tako kot vsi drugi in jim ne želim ničesar slabega….Vendar je med nama razlika.Velika.Jaz želim možne probleme vnaprej razrešit po mirni poti,ti pa jih boš reševal,ko se bo kdo dotaknil tvojega smisla življenja(tvojih naslednikov) in takrat boš “norel”.Takšne načine nas prostor predobro pozna in so zelo boleči.Vera ima smisel.Človeku daje ponižnost,skromnost,sočutnost,usmiljenost,mir,ljubezen….Zgodi se tudi,da se kaj hitro sprvrže in človek zlorablja vero za hudobijo in še kaj hujšega.V tem smislu je človek dolžan biti vedno čuječ in se kontrolirati.Zato se toliko govori o vesti…Nihče, od nas ljudi, ni imun od greha(brezgrešen).Zato imamo tudi vest.Vsi,tudi ti.Naj bo dovolj.

 • Dillinger

  HALO Tanja javi se,tukaj zemlja.

  • Dragan Krstič

   Za Luno ni signala iz Zemlje.

  • Rožle

   Nma telefona sabo …

 • Islam Islam

  Jasno prava islamistka to je definitivno vsak medij naj jo razkriva vse kar dela dela proti Sloveniji in proti EU to je tipičen Sorošev agent odprte Islamske družbe vesrjetno ima tudi psihične probleme kje je sedaj država da te norosti prepreči. Skoraj ne morem verjet da jo naša država še plačuje in “mediji” pozitivno obravnavajo.

 • Terminator

  Ta prasica izgleda kot nek zombi.

 • Djuro Sumar

  Zanesljivo si vernik, povej mi, katera je tvoja veroizpoved.

  • exposingthetruth1111

   on je socialist, isto kot ti.

   on je nacional socialist, ti si pa inter socialist.

   Tako da ne sprašuj kozlarij, če je veren, saj se ve, da so ideologije isto nevarne, še hujše kot veroizpovedi. Kajti razen pri islamu kateri se močno širi in krepi – šarija že čaka za zagon v Evropi. V Evropi praktično Krščanstvo izumira, predvsem na Zahodu. Kot kaže situacija zdaj, bo Islam prevladal s pomočjo marksistov, ki se oklicujejo/opredeljujejo za ateiste, ampak nič ne pomaga če imajo vero v marksistično ideologijo – katera je najnevarejša ideologija od Francoske revolucije naprej – najnevarnejša in vrhunec je za njo v 20. in 21 stoletju.

 • Ashtar Sharan

  Iman bodo naskočil samo prval nazaj ko bodo dubil šus v gnilo lubanjaro muzel dreka!

 • Ashtar Sharan

  Pizdurina zdrkana iz oragutanskega kurca

 • Dragan Krstič

  Tunahan Kuzu predsednik nizozemske muslimanske politične stranke je v intervjuju povedal da vsi tisti ki nasprotujejo multi-kulti Nizozemski naj zapustijo državo.Vest: Voice of Europe.

  • Slovenski štor

   Se je začelo,do sedaj priliznjeno,od zdaj naprej udarno!Nizozemska ,Skandinavija,…. in tov.Fajon jih “spušča” v srce Evrope.Mislim,da se to ni “upal” narediti še noben poslanec EU-parlamenta.Bravo!Multi-kulti je torej prvi korak v islamizacijo in nato še in še….Slovenski levičarji in multi-kulti zblojene osebe so totalno ponoreli.Slovenija je pred izbiro,ali multi-kulti in islam, ali pa zahodna tradicija in krščanstvo.Po mojem mnenju, se je potrebno odločno upreti, in tem multi-kultijem in levičarjem z vsemi demokratičnimi sredstvi dati vedeti,da v Sloveniji nimajo kaj iskati.Prvo možnost,volitve smo zapravili,upam,da se to ne bo več zgodilo.Več ko bomo možnosti zapravili,težje bo…Spomnim naj,kdo je nagnal Osmane(islam) v sedemnajstem stoletju iz Srednje Evrope in kdo je podpiral Osmane tisti čas?Zgodovina o tem času veliko pripoveduje.Odgovor je jasen: Osmane so pregnali Poljaki,Avstrijci,Nemci,Slovenci,Madžari,Čehi,Slovaki….Osmane je podpiral Ludvik XlV(Francija).Taista Francija danes “plačuje”,ker se iz zgodovine ni nič naučila in ker je takrat(v 17.stoletju) ravnala tako egoistično.Kaj pa mi?Zgodovina,zgodovina…..začet moramo branit naš način življenja!

 • Burek Burecki

  Bolje ti bosanci kot pa albanci kot je Janize Janshići…

  • učko

   Jah, kurc, nič ni bolje, šiptar al pa muslič !

  • Schemva Miro

   Izgleda,da si ti pristaš islamizacije Evrope.

  • KP

   Povej po pravici,čapac,če si kje na tej sliki?

 • mare

  Ko se babi utrže so posledice nepopravljive..

  • Rožle

   … bi reku, da se je strgala s ketne …

 • milanček

  že po nagravžni faci jo vidiš, da nima niti malo srčne kulture!

 • WHAT IS TAQIYYA – youtube

  Fuj in fej kakšno sovraštvo, nestrpnost in nasilje podpira…

  Koran:
  [5.33] …they should be murdered or crucified or their hands and their feet should be cut off on opposite sides or they should be imprisoned; this shall be as a disgrace for them in this world, and in the hereafter they shall have a grievous chastisement,

  [5.51] O you who believe! do not take the Jews and the Christians for friends; they are friends of each other; and whoever amongst you takes them for a friend, then surely he is one of them; surely Allah does not guide the unjust people.

  [4.161] …We have prepared for the unbelievers from among them a painful chastisement.

 • misterij1234

  Poleg nje sta se imamom slinila še vnuk Kardelja Šoltes in pošteni lopov Vajgel.Smrtno resna Kućanova naslednica je predavala isamskim mogotcem v “arabskem jeziku”,ker jo je sram govoriti v materinem jeziku.Izdajalci na kupu so dokazali koliko jim je mar za Sloveijo.

 • KP

  Ne se sekirat,saj so ti prasci šli gor za naš denar.

 • KP

  Resno se že bojim,da bodo dobili počasi,kar iščejo. Bo treba enkrat malo spucat sekret…Pa vodo za njimi potegnit.

 • xtc

  Hja realno,Nič me nebipomirilo bol kot bežeča Fajonka brez kikle in gat za njo pa100000 črnih musličev s stoječim in Tanja se spotakne in jo dohitijo,nato veselica do jutra.

  • BorisDe

   Takšne sprijene prasice bi prav želele takšno smrt, zato jih privabljajo v svojo državo z razširjenimi kiklami brez hlačk.

 • Lon Wolf

  Dragi soljudje, vsak človek je božji otrok. Zakaj je božji. Zato ker v sebi nosi od Boga podarjeno neumrljivo Dušo(Kristusa) in v tej Duši prebiva Božji Duh. Naše telo je samo stanovanje za Dušo. Kraj prihoda našega bivanja na tej zemlji ni naključen, temveč določen in zaželjen. Da bi celo življenje zmogli živeti na takšnem mestu, dobimo od Stvarnika na to življenjsko pot resnično vse kar potrebujemo. Ko nekdo pod vplivom glasu razuma zapusti to zanj določeno mesto bivanja tukaj na materi zemlji in se odpravi živet nekam, kjer verjame da mu bo zaradi boljših materialnih dobrin življenje lažje, se ne zaveda, da je s tem zapustil in se oddaljil od naravne, božje poti, ki je zanj predvidela življenjske-duhovne izpite, ki jih mora vsak človek tukaj na zemlji opraviti, v kolikor želi v odrešilno Očetovo svetlobo. Ne pustite Satanu da vas še dalje zavaja in zapeljuje z multi kulturnostjo, mešanjem ras, barvami kože in podobnimi lažmi. Sem že večkrat dejal, da je vsak narod enak enemu organu v človeškem telesu in če se narodi med seboj mešajo, si med sabo jemljejo življenjsko energijo brez katere na daljši rok ne moremo obstati in smo tako izročeni počasnemu hiranju. Ljudje, velika večina njih, tega ne dojema, ker se to dogaja izven dojemanja uma na povsem drugem duhovnem nivoju. Vsak človek bi moral ostati živeti tam, kjer ga je Bog postavil na zemljo. To bivanje tukaj je samo en majhen delček naše poti iz zemeljske končnosti nazaj v duhovno neskončnost. Čas bo pokazal in sodil resničnosti teh besed. Ko mi spimo, takrat Nekdo prosi in moli za naše duhonvo spreobrnenje. Ljubite svoje bližnje bolj, kakor sami sebe. Mirno noč vsem.

  • Djuro Sumar

   Al se zajebavaš al si resnično totalno prfuknjen? Al si pa župnik.

 • garfi

  UDBAši to je vaš multikulti
  ISLAM KULTURA SMRTI
  komunajzli imate 70 let dolgo sled krvi
  http://nova24tv.si/svet/nemcija-v-soku-ker-je-migrant-obglavil-dojencka-in-ubil-njegovo-mamo/

 • Ashtar Sharan

  Fajonova ti židovska kasarska kurba Nedaj Odin da te srečam ker ti Bom glavo vtrgu kod kuri smrad!

 • Ko berem tele komentarje se lahko samo za glavo primem,Joj kam smo mi Slovenci prišli z osamosvojitvijo.

 • Božidar Rodica

  Fajonova a vas ni sram kar počnete sramota ..

  • Stane

   Kaj pa ona ve kaj je zlocin in sramota