fbpx

Gabi Čačinovič Vogrinčič se je znašla v predkazenskem postopku zaradi dodatkov na stalno pripravljenost; alibi ji daje kar Milan Kučan!

Družinska prijatelja Gabi Čačinovič Vogrinčič in Milan Kučan. (Foto: STA)

Stranka prenovljenih komunistov SD s peticijo proti fašizmu ponovno dokazuje, da ni pomembno, kakšni so, samo da so “naši”. Med tistimi, ki so si izplačevali nezakonite privilegije v obliki dodatkov za stalno pripravljenost, je tudi nekdanja dekanja fakultete za socialno delo Gabi Čačinovič Vogrinčič. Gre za družinsko prijateljico Milana Kučana, zato ni bojazni, da bi prišlo do sodnega postopka, kaj šele do obsodilne sodbe. Njen mož Geza Vogrinčič je namreč ob “veseli novici” ponorel.

Opazili smo namreč, da je vmes med nekdanjim predsednikom prenovljenih komunistov Milanom Kučanom in aktualnim Dejanom Židanom tudi Gabi Čačinovič Vogrinčič. In gospa je vse prej kot kdorkoli; je v predkazenskem postopku zaradi izplačil za stalno pripravljenost na Fakulteti za socialno delo, kjer je bila dekanja. Izplačevati si je, seveda, dala iz žaklja davkoplačevalcev.

Poznavalci ugibajo, da bo Kučanova družinska prijateljica za nagrado za to pripravljenost boja zoper namišljeni fašizem pred evropskimi volitvami čudežno izpadla iz obetajočega se sodnega postopka.

Ponoreli mož Geza
Bojan Požar
 je že konec januarja napisal: “Hja, in mogoče se bo na koncu tudi res tako zgodilo. Da bo politika te sodne procese tako ali drugače ustavila. Zakaj? Ker je med obtoženimi, čeprav ta obtožnica še ni pravnomočna, tudi gospa Gabi Čačinovič Vogrinčič, nekdanja dekanja ljubljanske Fakultete za socialno delo, sicer pa žena Geze Vogrinčiča, profesorja in tesnega prijatelja ter običajnega spremljevalca Milana Kučana (večinski mediji o njej sicer še niso poročali), ki je – Geza Vogrinčič namreč – zaradi tega menda ‘ponorel’ …

Škandal24