fbpx

Generacija identitete ponuja pomoč policiji pri razkrivanju kriminalnih združb, ki pomagajo nezakonitim migrantom!

Slika je simbolična. (Foto: STA)

Splošno znano dejstvo je, da so pripadniki skrajno leve skupine Antifa znani po svojih nasilnih in ekstremnih dejanjih. Že leta 2017 jih je oddelek za domovinsko varnost (Homeland Security) v ameriški zvezni državi New Jersey označil kot domačo teroristično organizacijo. Zločini, ki jih izvaja Antifa, so nezakonita uporaba nasilja, zastraševanje, uničevanje javne lastnine, zažiganje avtomobilov, napad na svobodo govora in še mnoge druge škodljive aktivnosti.

S svojim delovanjem in z izjavami so v skupini Antifa že večkrat poudarili, da se ne zavzemajo za varno in pravno državo ter da sovražijo varuhe javnega reda. Z napisi na letakih in transparentih, kot so “All my heroes kill cops”, “More dead cops”, “Hate cops” in podobno, izvajajo pritisk na policijo in od nje želijo, da se ne ravna po pravnih pravilih, ampak po njihovih navidezno filantropskih. Pred kratkim je ta ekstremna organizacija celo napadla slovensko policijo, češ da policisti zavračajo ilegalne migrante na slovensko-hrvaški meji, kar je seveda njihovo delo, glede na to, da je Slovenija del schengenskega območja.

V nasprotju s takšnimi ekstremisti pa v organizaciji Generacija identitete poudarjajo, da podpirajo delo slovenske policije. “Dejstvo je, da policija izpolnjuje ukaze politične elite, ki je pri nas globalistično usmerjena, a glede na svoje pristojnosti in zmožnosti delo opravlja profesionalno,” poudarjajo.

Policiji pa prav tako sporočajo: “Aktivisti Generacije identitete smo vam na voljo za pomoč. Lahko vam pomagamo pri razkrivanju kriminalnih združb, ki so se v Sloveniji formirale kot nevladne organizacije, ukvarjajo pa se s pomočjo ilegalnim migrantom, da nezakonito in brez dokumentov prestopijo našo južno državno mejo. Vse, kar želimo, je, da ne živimo v anarhiji, ampak v pravni državi, kjer se spoštujejo zakoni. Torej, želimo neprodušno zaprto južno mejo, v primeru da kakšna oseba nezakonito pride na naš teritorij, pa naj se ji dosodi kazen, kot je navedeno v kazenskem zakoniku.”

H. M.