fbpx

Generacija identitete zaskrbljena zaradi destrukcije prostotržnega sistema in demokracije s strani boljševistične levice

Foto: STA

“V zadnjem času z veliko skrbjo gledamo razvoj na levem polu slovenske politike in njihove vse glasnejše in pogumnejše pobude za dokončno destrukcijo prostega tržnega sistema, ki je osnova za kakršnokoli demokratično ureditev,” v izjavi za javnost sporočajo v organizaciji Generacija identitete Slovenija in dodajajo, da bodo vedno podpirali prizadevanja podjetnikov proti čedalje močnejšemu boljševizmu.

Na vse večje napade na gospodarski del družbe so se odzvali tudi v domoljubni organizaciji Generacija identitete Slovenija. Njihov pritisk na omejevanje zasebne lastnine vidijo kot pritisk na popolno podreditev vsega kapitala in lastnine v ozkih rokah totalitarno naravnanih državnikov, ki bi tako končno dobili popolno vladavino, ki si jo tako želijo.

“Poleg napada na naše misli v obliki politične korektnosti, napada na naše besede v obliki zakonov o sovražnem govoru, napada na našo kulturo v obliki masovnih imigracij in napada na našo duševnost v obliki vsesplošne medijske propagande so sedaj začeli tudi napad na našo lastnino,” opozarjajo.

Socialisiti si želijo podrediti vse vzvode oblasti
Po mnenju mladih domoljubov je cilj tovrstnega aktivizma socialistična diktatura, kot jo vidimo v Venezueli, kjer ozka skupina revolucionarjev drži v rokah vse vzvode oblasti. Stanje, ki ga nekateri levičarski poslanci v parlamentu jasno postavljajo kot ideal.

“V Generaciji identitete Slovenija bomo vedno stali za samo-determinacijo Slovencev, kamor spadata tudi pravica do zasebne lastnine in pravica do proste podjetniške iniciative, ki je neizpodbitno dokazano gonilo razvoja v državi. Zato podpiramo prizadevanja podjetnikov v boju proti čedalje močnejšemu boljševizmu v Sloveniji,” so še zapisali.

C. Š.