Golobič do zadnjega ruši in kupuje poslance, naj ne podprejo nove vlade!

Med vplivnimi politiki iz kroga Milana Kučana je tudi Gregor Golobič, nekdanji dolgoletni generalni sekretar LDS in nato predsednik Zaresa. Zadnja leta je »stric iz ozadja«.

Globoka država v zadnjih dneh, ko potekajo pogajanja za oblikovanje morebitne nove koalicije, vlaga naravnost neverjetne napore, da bi to preprečila. Aktivno se je angažiral Gregor Golobič, ki skuša do zadnjega preprečiti novo vlado s prepričevanjem poslancev, predvsem iz vrst SMC, naj prestopijo. Prav tako proti vladi lobira Milan Kučan, ki naj bi predsednika SMC Zdravka Počivalška klical celo osebno in to potem, ko se je prejšnji petek z avtomobilom v ljubljanski Zupančičevi jami zabil najprej v rampo in nato še v avtomobil za seboj. Počivalška naj bi klical tudi ljubljanski šerif Zoran Janković, vsaj 5 SMC-jevih poslancev pa je od Marjana Šarca in Črnčeca prejelo ločene ponudbe za prestop v LMŠ.

V zadnjih dneh so med Slovensko demokratsko stranko, Stranko modernega centra, Novo Slovenijo – krščanskimi demokrati in DeSUS potekala intenzivna pogajanja o oblikovanju nove koalicije, v vsem tem času pa je bila v podzemlju zelo aktivna tudi slovenska globoka država, ki je v preprečitev nastanka nove vlade vlagala naravnost neverjetne napore. Šef globoke države Milan Kučan naj bi pri tem celo osebno klical predsednika SMC Zdravka Počivalška in ga prepričeval, naj ne gre v koalicijo z SDS, za glavnega operativca pri operaciji pa si je izbral nekdanjega predsednika stranke Zares Gregorja Golobiča, ki je kot politik propadel, a naj bi iz ozadja še vedno vlekel niti.

Rušijo do zadnjega in bodo tudi v primeru sestave nove vlade
Kot smo na Nova24TV že poročali, so Golobiču sicer vsaj do neke mere načrte prekrižala medijska poročanja o vohunjenju nad poslanci. Ta naj bi skušal s pritiski ter ustrahovanji omogočiti nadaljnjo vladavino tranzicijske levice. “Slovenski Stalin”, kot je nekdaj vplivnega politika propadle LDS Golobiča imenoval marksistični filozof Slavoj Žižek, je po nenapovedanem odstopu premierja Marjana Šarca skušal z agresivnim zakulisnim delovanjem – v tem je bil vedno mojster – spremeniti tok dogajanj v slovenski politiki. Operativno pa mu je pri tem pomagal njegov sosed s Kotnikove Damir Črnčec. Le medijem, kot so Požareport, Nova24TV in Demokracija se lahko zahvalimo, da smo obelodanili pritlehne načrte globoke države, konkretno Gregorja Golobiča, da bi vohunili za poslanci nekaterih političnih strank in sorodniki – gre predvsem za SAB, DeSUS in SMC – tiste, ki si v tem trenutku ne želijo predčasnih volitev, da bi jih z nelegitimnimi praksami ter izsiljevanji skušali prepričati v sabotažo lastnih strank ali k prestopom v druge, predvsem LMŠ.

Golobič je računal na “pucke”, njegovo agresivno delovanje pa pojasnijo poslovni interesi
Kot smo izvedeli, je Golobič takoj po Šarčevem odstopu aktivno stopil v akcijo reševanja tranzicijske levice in sicer s preverjenimi metodami “prepričevanja” poslancev državnega zbora ter rušenja nekaterih strank na levi sredini, naj ne gredo v koalicijo Janeza Janše. Podobno smo v zgodovini slovenskega parlamenta videli že večkrat, z istimi akterji v ozadju.

Pri tem kot enega najbolj usodnih velja spomniti na nekdanjega poslanca Slovenskih krščanskih demokratov Cirila Pucka, ki je leta 1996 omogočil 46. glas in sestavo vlade dr. Janeza Drnovška, še danes pa se Pucka omenja kot človeka “Gregorja Golobiča”. Golobičevo agresivno delovanje naj bi sicer pojasnili njegovi poslovni interesi, financiral naj bi se iz državnega Telekoma Slovenije, pri čemer uporablja znano metodo svetovalnih (avtorskih) pogodb.

Iz zapisa na spletni strani Telekoma je razvidno, da je Magento R&D podpisal pogodbo za svetovanje za več kot 30 tisoč evrov. To se je zgodilo po tem, ko so v upravo nastavili Vido Žurga. Da bo razumljivo Margento R&D izhaja iz nekdanje razvpite golobičeve Ultre. Koliko je takšnih in podobnih pogodb z Telekomom ali drugimi državnimi podjetji ne vemo. Očitno pa jih, glede na paniko pred sestavo nove vlade, ni malo.

SMC ima Golobičevega krta
Če je Svet SMC pred dnevi pooblastil predsednika Počivalška, da nadaljuje pogovore o vstopu v morebitno novo vlado v sedanji sestavi DZ, pa je kot edini glasoval proti poslanec Jani Möderndorfer. Prav njegovo glasovanje potrdi navedbe, da je “na liniji” z Golobičem in le izpolnjuje njegove ukaze v smeri rušenja stranke in naporov za sestavo nove koalicije, prav tako njuno bližino izdaja skupna preteklost v strankah LDS in Zares, nato pa je Möderndorfer zašel še v PS, SAB ter nato SMC – vse to so stranke, ki jih je uspel zamenjati v kratki politični karieri, toda to še ni vse, vse bolj se govori, da bo prestopil k Šarcu v LMŠ.

Janković in Golobič – obema je dobro šlo, ko sta izkoriščala državnega monopolista. (Foto: STA)

Počivalška naj bi klical tudi Kučan, Šarec in Črnčec pa sta SMC-jevim poslancem poslala ponudbe za prestop
Golobič in Kučan pa nista edina, ki neposredno pritiskata na akterje, pač pa naj bi to počel tudi osramočeni ljubljanski šerif Zoran Janković, ki naj bi po informacijah, s katerimi razpolagamo v uredništvu, osebno klical Počivalška in naj bi ga prav tako prepričeval, naj ne vstopi v koalicijo z SDS. Po navedbah novinarja Bojana Požarja naj bi sicer to storil šele po odmevni prometni nesreči prejšnji petek, ki jo je povzročil v Zupančičevi jami, kjer se je najprej zabil v rampo, nato pa še v avtomobil za seboj. Nadalje naj bi Šarec in njegov oproda Črnčev vsaj 5 poslancem SMC, vključno z Möderndorferjem poslala ločene ponudbe za prestop v LMŠ, s čimer bi prav tako preprečili nastanek nove koalicije.

Rok Krajnc

 • Peter

  Seveda nas je večina to pričakovala.
  Upam samo, da je to pričakovala tudi SDS in je na podtalno rovarjenje in v končni fazi tudi nasilne demonstracije, pripravljena, no.

  • macon

   Ne more biti, ker ne bo mogla usmerjati niti represivnega aparata.

   “Spontana vstaja” bo delala kar bo hotela in policaji bodo stali ob strani.

   Kruljenje presstitutov bo popolna parodija medijev ter kruljenje “civilne družbe”.popolna parodija demokratične družbe.

   Če pa bo Janša posegel v razčiščevanje bančne milijardne kraje, oprane iranske milijarde in zdravstvene kraje, ga utegne doleteti pijani lovec.

   • zaslosds

    Pri teh pokvarjenih komunajzarjih je res vse mogoče

   • jan Gedli

    Vendar “pijani lovec” bi pa bil že zelo neposreden in močan poseg v družbeno tkivo. Miru bi ne bilo več. Udbovsko kučanistična kleptokracija bi tako vendarle razgalila svoj obraz. Vrženi bi bili iz privida demokracije, ki trenutno še večino prevara.

    • macon

     Vsakemu s 100 pikami so že na “vstajah” pokazali kdo in kaj so.

     Denar > videz.

   • Simon Rožič

    …naj se pazi nedotakljivih, če hoče preživeti!

    • janko

     Kaj pa če bi se narod končno dotaknil teh nedotakljivih in jim pobral vse nakradeno ter izgnal v Venecuelo?!

  • Lustrator

   Ne le SDS, ampak predvsem mi, navadni državljani. Za demokracijo se moramo na prvem mestu boriti državljani in državljanke, sama SDS nam jo ne more zagotoviti, tako kot ni bilo leta 1990 zadosti, da je Demos podprl odločitev o osamosvojitvi, ampak je bilo ključno, da smo to na volitvah in na ulicah izkazali tudi Slovenci. Če (oziroma bolj ko) se torej zgodi državni udar, ne smemo demokrati več križem rok opazovati kako komunisti izvajajo revolucijo 2.0, ampak se moramo jasno postaviti v bran demokracije in demokratične Slovenije. Policisti in vojska svojega dela niso opravili že v prvo (najvišji kadri so udbovci, kaj drugega pričakovati??), zato je nerealno pričakovati, da bodo z množičnimi aretacijami in pendreki odgovorili v drugo.

 • Van Der Waals

  KUČAN IN TOVARIŠI CUZAJO PRORAČUN… MI PA PLAČUJEMO VISOKE DAVKE!!!

 • Kolk časa bomo morali še gledat to politično greznico na slovenski sceni…

  • Simon Rožič

   …dokler bojo volivci želeli ostati nevedni!

   • Steiermark

    bedaki in ne nevedni – oni vse dobro vejo, vendar se , zaradi koristi , ne upajo odločiti za poštenost in poštenega voditelja!

    • Simon Rožič

     …pa š res je!

 • Slovenec

  Oba jugoslovanarja, komunista, opranoglavca, lopova na sliki.

 • Resnica

  Kako si lahko novinarji v 21.stoletju drznejo v clanku sploh uporabljati besede naj bi…naj bi je domneva in ne vem kaj tocno naj bi imela z novinarstvom ki je do pred 10ih let pisalo dejstva ne domneve…me zanima kaksen dokaz uporabi novinar da potrdi domneve ker vsaj vcasih je novinar potreboval nek trden domaz predne je napisal domnevo

  • Lustrator

   Si ti od včeraj ali od predvčerajšnjim? Samo vprašam glede na to, da očitno sam še vedno DVOMIŠ o vmešavanju Golobiča v slovensko demokracijo. Predvidevam sicer da to pride v kompletu z verjetjem v dedka Mraza, pravljici o tem, da se je komunistična partija leta 91 brez lustracije kar samoukinila ter seveda o tem kako so partizanski razcapanci, ki v Sloveniji v 4 letih niso dobili ene same pomembne bitke z Nemci, osvobodili Evropo nacizma, a to so zgolj domneve. Zakaj ne trditve? Ker v Sloveniji nerežimski novinarji in komentatorji za resnične navedbe pristanejo pred sodiščem, osebno pa raje preživljam čas z destrukcijo tvojemu podobnih komentarjev.

   Hvala za razumevanje.

   • Resnica

    Zakaj pa potem novinar uporablja besede kot so naj bi ? A si ze kdaj slisal da kdo izjavi zemlja naj bi bila planet…ne vsak rece zemlja je planet…to so te razlike med dejstvi in domnevami…no saj ti moderator inas dosti izkusenj z domnevami ko ti pa nekdo kaj dokaze se pa zgovarjas da so dokazi lazni ne da je tvoja domneva napacna…bova kar nehala debato ker nocem da me spet banas s portala ko ti bom dokazal da imam prav…
    Dejstva in domneve niso ista stvar in to dobro ve tudi novinar zato nikoli ne pise o dejstvih ampakvedno o domnevah ker kot si rekel za mnenje te ne more nihce toziti za laganje pa te lahko

  • Peter

   Tako nekako, kot je Karba pisal v Delu, no?

 • lokec

  Kdo se je zabil v rampo in nato še v avtomobil pred sabo. Kučan ali Jankovič. Ali oba.

  • Jani Steiner

   OBA.

  • Steiermark

   Oba imata glavi takšni, kot da bi se z glavami zabila v rampe in nato še avtomobil, pred sabo!

 • Jani Steiner

  Zelo nenavadno, kako tiho je solatkar!!! On je tudi imel možnost da sestavi vlado, pa nič…….

  • Simon Rožič

   …hvala večnemu, ker nas ne bi bilo več na zemljevidu EU; bili bi krajina Rusija!

 • Peter

  Tumpeka pa danes ni?
  Ima preveč dela na MMC, tam se jim danes cufa, hehehe, no.

  • lokec

   Verjetno ima dopust.

  • zaslosds

   Verjetno je pod sodom obležal.

 • sloustava

  Kdor ima rad Slovenijo in jo prizna za svojo domovino, bo slovenskemu Stalinu in Kucanu pokazal vrata! Mars, banda pokvarjena! Preko Doba na smetisce zgodovine!

  • jan Gedli

   Dokler si bomo upali samo takole jezik otresati, se ne bo nič spremenilo.

 • Kučko pod pručko

  Omračen um sredi Murgel

  A si ta umazani, pokvarjeni uničevalec Kučan res ne more priznati, da bo Slovenija naredila pomemben korak v smeri demokracije, ki jo je po svojih krvavih predhodnikih na vse načine rušil prav on? Ali res ne more dojeti, kako ga prezira demokratična in domoljubna javnost? Vsaj toliko bi bil lahko še pri sebi, da bi doumel, kako slabo popotnico si je skuhal za čas, ko bo šel v večna lovišča. Takrat ga ne bodo pogrešali ne rdeči, ki se sedaj nažirajo z njegove mize naropanih dobrot, še veliko manj pa mi, ki nam je Slovenija svetinja.

  Kučan, pamet v roke, če je sploh še kaj imaš, ali pa ti je starost zameglila razum. Prenehaj s svojimi gnusnimi dejanji in se umakni s poti, da bomo lahko spet zadihali!!!

  • zaslosds

   Narava deluje prepočasi

  • marta

   Čudno je, res – zakaj nas prvi predsednik države v osamosvojeni Sloveniji tako sovraži…in skoraj vsi smo ga volili – tudi jaz, ker sem ga spoštovala, ne glede na njegovo politično prepričanje . :(

   • lokec

    Jaz pa nikoli.

   • jan Gedli

    Nismo bili skoraj vsi. Gospod Pučnik ni hudo zaostajal.

    • Steiermark

     Tako je, volili so ga samo oni, ki so bili brez lastnega prepričanja in že v starem sistemu “oprode” tem komunističnim zločincem…..

   • montyamp

    Zaj vidiš kak si naivna , zato poslušaj tiste ki vemo kako je žvepleni pokvarjen .Golobič je njegov naslednik .

   • baubau

    o,jaz pa ne…

   • MEFISTO MODRI

    Zaradi majhnega telesa in pameti je pri Marti sprožil materinski komplels.

  • jan Gedli

   Iskrena molitev.

 • crniocar

  Saj ste že zmenjeni vlada v rokah sds-a —-Taki novinarski dosežki bi morali povzročiti prepoved izdaje medija. Hujši ste kot idiotski Trump.

  • marta

   Zakaj pa ?
   Raje moli, da te ne sreča Korona virus in ljubi svoje brate Slovence in
   NE SOVRAŽIT NIKOGAR !

  • lokec

   Trump bo kmalu prišel v Slovenijo, skupaj z Melanio.
   hehehe

 • Franc Šink

  Samo da ne bo dražje kot nove volitve.

 • marta

  Slovence, kot trenutno zgleda, ogroža najmanj dvojna kuga – najprej politična (kot lahko vidimo zgoraj) in druga je Korona virus.
  Sovraštvo drug do drugega in fovšarijo, imamo zgleda že v genih in premnogi
  jo niti ne skrivajo več, ko samo zaslutijo, da bi bili lahko ogroženi njihovi interesi – kako žalostno je to.
  Ljubi moji Slovenci MOLITE in NE SOVRAŽITE NIKOGAR !
  Spomnite se molitvice, ki ste jo, še kot otroci, tako radi molili:
  Sveti angel,varuh moj,
  bodi vedno ti z menoj:
  Stoj mi noč in dan ob strani,
  vsega hudega me brani!
  Prav prisrčno prosim te,
  varuj me in vodi me. Amen.

  Ali pa
  Sveti nadangel Mihael,
  brani nas v boju,
  bodi nam v pomoč zoper zlobnost
  in zalezovanje hudobnega duha.
  Ukroti naj ga vsemogočni Bog,
  ponižno zato prosimo.
  In ti vodnik nebeške vojske,
  satana in druge hudobne duhove,
  ki hodijo po svetu v pogubo duš,
  z Božjo pomočjo v pekel pahni.
  Amen.

  V še ne tako davnih časih, smo na koncu vsake svete maše molili zgornjo molitev k nadangelu Mihaelu in še :
  – 3 x Zdrava, Marija, milosti polna, Gospod je s teboj,
  blagoslovljena si med ženami in blagoslovljen je sad
  tvojega telesa, Jezus.
  Sveta Marija, Mati Božja, prosi
  za nas, grešnike, zdaj in ob naši smrtni uri. Amen.
  in :
  Pozdravljena, Kraljica, mati usmiljenja,
  življenje, veselje in upanje naše, pozdravljena!
  K tebi vpijemo izgnani Evini otroci,
  k tebi zdihujemo, žalostni in objokani v tej solzni dolini.
  Obrni torej, naša pomočnica, svoje milostljive oči v nas
  in pokaži nam po tem izgnanstvu Jezusa,
  blagoslovljeni sad svojega telesa.
  O milostljiva, o dobrotljiva, o sladka Devica Marija!
  Prosi za nas sveta božja Porodnica,
  da postanemo vredni obljub Kristusovih ! Amen

  • Kalabicnikola

   Na veke amen

 • milanček

  recept je samo eden, polomit! zakaj, je proti Sloveniji in slovenskemu narodu!

 • Ježek Teka Teka

  A je dobil kazen ker je rasfuku rampo in avto za sabo … kje je policijski zapisnik !?!?

  • VERZIFIKATOR

   Tisto je bila pustna maska, dragi Ježek.

   Eden se je pa v golobčka zamaskiral. a kaj ko kanarčki ne znajo leteti.

   Gregec Galopič

   GOLOBČEK SE TRANSFORMIRA

   Golobček je, ki rad ima denarček,
   lahko bi rekli mu zatorej sraka,
   a ni podoben ji, saj ptiček kraka,
   da rad bi v ptičjem svetu bil vladarček.

   Postavljal bi, rangiral nižje ptiče,
   počel to tajno bi, saj ga poznajo
   in nanj, je jasno, da prav nič ne dajo,
   ker vse počne tako, da manjka priče.

   Mu zadnje čase stvar iz rok uhaja,
   je golobiček naš zdaj ultra besen,
   pod nebom mu postaja prostor tesen,
   ker drugih ptic kot tak več ne dohaja.

   Grozil bi drugim vsem po vrsti pticam,
   kako bo perja ultra jih oskubil,
   če ne drugače, sam jih bo orubil,
   nastavil past ubeglim golobicam.

   Golobček ta, ki rad ima denarček,
   prav smešno v krokarja se transformira,
   kot šema pustna je, ki se maksira,
   brez maske zgolj oskubljen ptič, kanarček.

 • Olga101

  Če se to ve, ovadba zaradi korupcije!

 • JANEZ GUS

  Ta povzpetneš pa se naj resno pazi,da ga ne zadene tomahawk.

 • Stajerka

  ….ma kuzla jim skače v riti……dobro vedo, da sedaj se bo pa začel kazenski pregon mafije…….od 5 mild sanacije bank, do 1 milrd opranega terorističnega, do več milrd lopovščine v zdravstvu, pa še in še……če bodo protestirali metelkarji, pa še kaki uvožen zraven…….metelkarje v celice, uvožene pa direkt čez južno mejo!!…..

  • jan Gedli

   Iz tvojega komentarja v božje oči…

 • Peter

  Če še niste slišali zadnjega šarcizma:

  Serpentinšek je vse to predvidel, no.

 • šmentanamuha

  “Kot smo izvedeli, je Golobič takoj po Šarčevem odstopu aktivno stopil v akcijo reševanja tranzicijske levice …”
  Stavek bi se pravilno glasil takole:
  Kot smo izvedeli, je Golobič takoj po Šarčevem odstopu aktivno stopil v akcijo reševanja privilegijev tranzicijske levice.

 • mginko

  Stara udbomafija s svojim privzgojenim podmladkom na fronti proti demokraciji drugorazrednih državljanov.
  KOLIKO ČASA BO DRUGORAZREDNI NAROD ŠE PRENAŠAL TO MAFIJSKO GOLAZEN ?

 • šmentanamuha

  Jani M. je torej Golobičeva LGBT kvota, ki se pojavi znotraj stranke, ki jo je treba obvladovati. Verjamem, da je Počivalšek tega pedrčka dobesedno odpihnil kam drugam kot v LMŠ, ki ima še vedno možnosti za vstop v parlament in je obvladljiva, dokler ji bo predsedoval narcisoidni predsednik, po katerem nosi ime.

 • Novakec1

  Že davno nazaj sem napisu da je največ škode slolandiji naredil LDS z vsemi akterji ki so se poskrili v meglo, samo golob ma tolk jajc da še javno nekaj rovari.

 • milanček

  kućanu, golobiću, jankoviću , veliko iz sodstva, tožilstva in se kar nekaj članov F21 je treba takoj postaviti v prekomando, trajno prekomando! golazen, ki načrtno uničujejo Slovenijo!

 • Artur

  Kdaj bomo razčefukali to podlo,izrojeno, komunistično golazen. Ali nebi bil že skrajni čas?

 • sloustava

  Zakaj se Kucan in Golobic bojita normalne, demokraticne, svobodne Slovenije? Vprasanje je zgolj retoricno.

  • JANEZ GUS

   Zato,ker bosta tisto minuto na Dobu.

 • Ros

  Leva politična opcija ima povsem dovolj dela, problemov in denarja, da sodeluje z desnico. Vse ostalo nima smisla. Evropska sredstva se ne bodo črpala sama.
  Levičarji, bivši komunisti in komunisti so državljani kot vsi ostali in imajo enake pravice in obveznosti kot vsi ostali. Izključevanje in medijsko hinavstvo je nesmiselno.
  Pa naj Golobič pride na televizijo in pove kaj misli. To večno bojevanje, kdo je močnejši je nesmiselno.

 • Kalabicnikola

  E gotovo je. Baje je že vse zmenjeno. Volitev ne bo ..

 • tomven

  Niti predstavljati si ne moremo, koliko pipic se bo zaprlo za golobćka in njegove lizune, ko bo nova vlada… Na koncu bo moral na stara leta res še krompir okopavat.. Pa saj je kmet konec koncev.

 • JANEZ GUS

  Ko barabe rdeče samo pomislijo,kaj se lahko zgodi ob tej enormni kraji,jim tudi rdeče grreznice ne bodo več pomagale.Kdor bo vspel bo zbežal.Kako poje Tomson.Stičiče vas naša ruka makar v Mehiki.

 • Den456

  Ste že slišali tisto, da sta Milči in Gregi padla v brezno?

  Ne?

  Jaz tudi ne, ampak priznajte, začetek je pa vrhunski.

  • to_mi_delaj

   A ni bil bazen, brez vode

 • DOMOVINSKA LIGA

  Podgane zapuščajo ladjo.

 • Simon Rožič

  Javite mi prosim, ko bo prvi med omenjenimi čisto znorel ! Ali bo to Kučan, Janković, Golobić,
  Šarec, Židan, Mesec Kordiš, Violetka, teta Ludomila ali šivilja Bratovšca ?
  Zakaj? Za to, da bom prvi informiran, kam pes taco moli….

 • tramal

  Tega norca golobiča ,bi že davno morali obesiti na prvo drevo.Zanima me tudi kje so sedaj tisti bedaki ,ki so vpili da Janša nikoli več ne bo vodil vlade.Nekako so se čisto potuhnili in umolknili.

  • Vana

   Pazi , da ne boš banan. Mene so na FB kaznovali, ker sem napisala , da bi one tihotapce migrantov, za opozorilo morali obesiti na prvo drevo. Eden mi je celo napisal , da sem nacistka ( Frankolovo ). . . . .

   • tramal

    Saj nisem mislil za vrat,temveč za noge ha ha.Lep pozdrav.

 • DEATH TO COMMUNISM

  Vsi mislijo, da je murgelski pajac najbolj pokvarjen stric iz ozadja. Ni! To je pizda Golobič!

 • sunday

  najnovejše
  – iz zanesljivih in zaupnih virov sem pravkar izvedel, da se v lublani
  še vedno išče žensko kolo temnejše barve, ki je pred dnevi izginilo, če
  kdo karkoli ve o njem naj to takoj sporoči na policijo, ki to kolo z
  vsemi močmi išče – nazadnje je bilo opaženo med sedežem lmš in murglami
  !!!

 • MEFISTO MODRI

  A kdo ve, koliko je med nakupovalno mrzlico Šarec ponujal SMC za nadomestnega poslanca akademika Janija Moederndoferja?

 • Franc Šink

  Nekaterim ne teče samo voda v grlo, ampak tudi gnojnica .

 • Andrej

  Moj nasvet Möderendorferju : Ko boš ponovo menjal……potem leti na Luno , četudi jo zgrešiš in si
  daleč za luno , boš še zmeraj pristal med zvezdami !!!