fbpx

Golobov kandidat za poslanca podpira nasilje; z granitnimi kockami bi institucijo, v katero kandidira!

Rok Bulc - kandidat za poslanca Gibanja Svoboda.

Rok Bulc je še eden izmed kandidatov, ki se je znašel na listi Gibanja Svoboda – Bulc je sicer organizator in potovanj in direktor turistične agencije, je zapisano na spletni strani Državne volilne komisije. Bulc je po izobrazbi novinar, profesionalno pa je igral tudi rokomet. Sliši se, kot da gre za neko spodobno osebo – vendar pa njegove objave na družabnih omrežjih govorijo drugače. Med drugim, je premierju Janezu Janši napisal: “Janez, miren spanec in smrt janšizmu,” poleg tega pa je že 24. aprila 2020 je pozival na nasilne proteste in napisal, da z veseljem posreduje pri nakupu granitnih kock.

Videti je, da se je kandidat Roberta Goloba v zadnjem času na Facebooku posvetil predvsem športu, vendar pa je Rok Bulc v preteklosti na račun pripadnikov aktualne vlade napisal marsikaj neokusnega in povsem neprimernega za nekoga, ki se ima resen namen podati v politične vode. Za gospodarskega ministra Zdravka Počivalška je tako mimogrede napisal da je “pezde”, notranjega ministra Aleša Hojsa pa je označil za shizofrenega – po njegovih besedah naj bi njegovo diagnozo potrdila tudi policija – kar je seveda čista in zlonamerna laž. Kdo ve, morda pa so Bulcu to informacijo prišepnili kakšni namišljeni glasovi.

Že 24. aprila 2020 je Golobov kandidat na Facebooku zapisal naslednje besede: “Spoštovana vlada, posredujem pri nakupu granitnih kock. Vrhunska granulacija granita, prava barva, teža in oblika. Zavoljo narodovega blagostanja dostavim brez razpisa in po pošteni tržni ceni. Prevzem pred parlamentom.” Svoji posebni ponudbi je dodal še protestniški ključnik #DostJe.

Kaj vse smo o kandidatu za poslanca Bulcu našli na socialnih omrežjih, si lahko ogledate spodaj:

Tako se Rok Bulc izraža o ministru Hojsu.

Rok Bulc je podpornik nasilja. V času protestov bi obračunaval z granitnimi kockami.

Pozdrav, skladen z Golobovo doktrino izgona fašizma iz države.

Sara Kovač