Golobova ljubica razburja zaradi sponzorske jakne

Starleta Tina Gaber in premier Robert Golob (Foto: Vlada RS)

V Kranjski Gori je bila sinoči uradna otvoritev največjega športnega dogodka v zgodovini Slovenije – Planica 2023. Za 24 kompletov medalj se bodo potegovali športniki iz 66 držav, med njimi 33 Slovenk in Slovencev. Otvoritve se je udeležil tudi predsednik vlade Robert Golob. Tako so sporočili z vladnega urada za komuniciranje, hkrati pa objavili fotografije, iz katerih je razvidno, da je Goloba spremljala starleta Tina Gaber.

Premier Robert Golob je sicer še vedno poročen z Jano Nemec Golob, skupaj imata tri otroke. Golob je doslej v javnosti poudarjal, da mu družina zelo veliko pomeni. Lani poleti je dva otroka vzel celo na službeno potovanje v Bruselj. Ko so nato v javnost prišle fotografije, se je zelo razburjal.

Image

Sinoči, ko bi bila Planica 2023 za Golobove otroke nedvomno zelo zanimiva, pa so ti morali očeta gledati prek TV zaslonov v družbi ljubice. Oba sta bila oblečena v bundi organizatorjev. Odzivi na družbenih omrežjih so ponovno zelo negativni, med drugim tudi:

– V uradni bundi, le zakaj, a reveži niso sposobni kupiti svojih bund?

– Zakaj je imela ljubica uradno bundo organizatorja. Kdo je ona?

– Državni vrh in vse osebje Planice z novinarji vred delajo reklamo za nemško športno firmo ZIENER. Ali lahko dela reklamo predsednik vlade? Ali je plačan za to?

– Če si želi upokojenec ogledati vse prireditve, mora odšteti dve pokojnini! (o cenah vstopnic, ki so astronomske)

V uradnem sporočilu, ki ga je vlada poslala v svet, (Golobove) starlete Tine Gaber sicer niso omenili, so pa to poudarili z uradnimi fotografijami. Le zakaj?

https://twitter.com/vladaRS/status/1628153458908880897?s=20

Moja Dolenjska